26. april 2017

Om fætter-kusine-ægteskab: “Du kan ikke lære min dreng her så meget, men det er godt, at han lever”

Kommentar af Lise Egholm i Berlingske – Vi må forhindre de mange fætter-kusine-ægteskaber.

“Det, der undrer mig og har undret mig i årevis, er, hvorfor vi ikke taler om og arbejder med, ja, måske ligefrem forbyder de ganske mange fætter-kusine-ægteskaber?

I mit arbejde som skoleleder på Nørrebro er jeg adskillige gange stødt på hjerteskærende historier, og de er sande, om den ulykke, disse ægteskaber kan resultere i. Som regel er de også arrangeret, og det i sig selv er naturligvis problematisk. …

Jeg har mange eksempler. Her et par: En far fortalte mig med stor glæde, at hans datter nu skulle giftes med hans brors søn, som skulle familiesammenføres fra Konya. Pigen gik i 7. klasse. Jeg undlod ikke at fortælle, hvad det kunne betyde for de mulige kommende børnebørn, men det skete alligevel efter et par år. Om børnene fik handicap eller ej, ved jeg dog ikke.

Efter 2. klasse tog vi på skolen nogle prøver i læsning, og det var heldigvis sådan, at de allerfleste børn klarede testen fint. En lille tyrkisk dreng havde dog kun to rigtige ud af 40 ord. Den dygtige dansklærer var meget bekymret og bad mig deltage i mødet med moderen. Jeg så på elevkortet og undrede mig lidt over, at der i familien åbenbart kun var ét barn. Moderen sagde, at der havde været tre, men de to var døde som små, for ‘vi har dårligt blod’.

Hun forklarede, at hendes mand var hendes fætter, hans forældre var fætre og kusiner, og hendes egne forældre var beslægtet. Hun sagde også: ‘Du kan ikke lære min dreng her så meget, men det er godt, at han lever.’

Disse to eksempler er fra tyrkiske familier, men jeg har mødt samme problemer hos pakistanere og i de arabisk-talende familier.”

Oploadet Kl. 01:35 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82838/trackback

38 Comments »

 1. Man kan konstatere, at disse mennesker ikke er multikulturelle, inkludrende globalister, men derimod monokulturelle, eksklusivt klanorienterede hjemmefødninge (dvs holder sig strengt indenfor egen kreds og dyrker hjemlandets skikke trods de er i et andet land) med alarmerede høj grad af indavl. Det er paradoxalt grænsende til de groteske, at det netop er de multikulturelle, inkluderende globalister i Danmark og Vesten der omfavner disse mennesker og med Djævelens vold og magt vil udskifte den danske og vestlige befolkning med dem.

  Kommentar by monse — 26. april 2017 @ 02:03

 2. Indvandreres indavl koster millioner
  http://www.bt.dk/nyheder/indvandreres-indavl-koster-millioner
  Muslimsk indavl: Påvirkning af intelligens, forstand, sundhed og samfund
  http://politiken.dk/debat/laeserbreve/art5456111/Muslimsk-indavl-P%C3%A5virkning-af-intelligens-forstand-sundhed-og-samfund

  osv. osv.
  Godt , de bliver nemmere at nedkæmpe , når de snart tuer til mere vold

  Kommentar by peter rytter larsen — 26. april 2017 @ 02:15

 3. Indavl er ikke hele sandheden ! i år 2000 !!!!
  http://www.information.dk/2000/05/indavl-hele-sandheden

  AKTA
  *Ud ad af de 448 mentalt handicappede børn i Københavns Amt, der modtager vidtgående specialundervisning, har 107 børn anden etnisk baggrund end dansk. Det svarer til 24 pct.
  *13 pct. af samtlige børn mellem 7 og 18 år i Københavns Amt har anden etnisk baggrund.
  meth

  Kommentar by peter rytter larsen — 26. april 2017 @ 02:17

 4. http://www.information.dk/2000/05/indavl-hele-sandheden skrevet af
  Mette-Line Thorup‏ @MetteLineThorup 2. apr.
  https://twitter.com/MetteLineThorup
  Trump Needs a Brain

  Meeeen nu er muslimer vores nye venner , da vi ikke har flere venner, der er med på vores kommunistiske selvmords kurs.
  Så XXXX it lad os afskaffe dem alle og os selv.
  Alt ! lad os bare ødelægge alt, alle er nazister så ALLE skal ned i fattigdom død og ødelæggelse som 1400 års historie viser vil ske, med muslimsk indvandring.
  NAZI svin DØ

  Kommentar by peter rytter larsen — 26. april 2017 @ 02:41

 5. Det er dem vi sender milliarder af bistandskroner til, og de føler sig krænket hvis de ingen får.

  Nu tales der om hvide og brune gymnasier.
  For 40 år siden var Danmark et godt land hvor de fleste børn og unge klarede sig godt.
  Nu er Danmark halvvejs fyldt op med retarderede “brune”, som fortrænger etnisk danske børn fra skolerne. Politikernes svar er import af flere retarderede fætter/kusine ægteskabsbørn.

  Hvis, eller skal jeg sige når krigen kommer – retter vi så geværet mod de brune eller de hvide danske politikere, som ødelagde landet?

  Man kan høre på moderen i den sørgelige historie, at hun hellere vil avle handicappede børn end lære af videnskaben.

  Kommentar by k.m. — 26. april 2017 @ 06:04

 6. @peter rytter larsen

  I din reference forsøger ‘eksperter’ at få det til at handle om socio-økonomiske faktorer. med andre ord: Det er ikke muslimernes indavl, der bør laves om, men det danske samfund der skal bidrage endnu mere med økonomisk støtte.

  Trods den gennemgående lave intelligens har man i de muslimske miljøer gennemskuet marxisternes trick: En socio-økonomisk forklaring kan bruges til at kræve flere penge.

  For samfundet som helhed får vi et problem med, at vi simpelthed ikke kan opretholde et moderne samfund, fordi der kommer til at mangle intelligens.

  Kommentar by traveler — 26. april 2017 @ 06:05

 7. Hvorfor tillader de danske myndigheder giftermål og efterfølgende familiesammenføring med en 14 års pige? Uden hensyn til tilknytningskravet! Historien overrasker mig ikke for jeg har tidligere set eksempler på at venstreorienterede sagsbehandlere bare godkender den slags selvom det er lovstridigt.

  Kommentar by Sigwar — 26. april 2017 @ 06:07

 8. Havde selv en bekendt engang, en irakisk-kurder, der var gift med kusinen. Datteren var der (vistnok) ikke noget i vejen med, men sønnen var decideret retarderet. Shariff vidste det godt, og virkede temmelig forlegen. Og så talte vi ellers ikke mere om det,

  Kommentar by DavidK — 26. april 2017 @ 06:18

 9. Fætter-kusine-ægteskab? Hvem skulle de mellemøstlige og afrikanske piger/kvinder ellers gifte sig med?
  For muslimske pigers vedkommende, så kommer de ikke i nærheden af andre drenge efter skoletid, hverken danske eller muslimske. Og hvis de gør, selv fra helt små, så er det i godt indpakket tilstand.
  Så hvordan skulle der kunne opstå kontakt?
  Og for danske drenges vedkommende: hvem gider hoppe på en kønsløs kønsskamferet muslimsk kvinde?
  Svaret er enkelt: ingen.

  Her i området, lidt syd for København, render muslimske smådrenge rundt og leger i små flokke. Men her ses langt færre muslimske småpiger, især gruppen der er kommet i burka-alderen, ses her få af. Man kan se muslimske småpiger komme til og fra skole, men ellers er de fleste muslimske piger usynlige fra 9-10-års alderen.

  Her i området ses også tildækkede voksne danske kvindelige konvertitter, med deres barnevogn og muslimske mand. Men jeg ikke set/mødt en ung dansk mand, der er kommet vandrende med en muslimsk kvinde og en barnevogn.
  Så hvis muslimske kvinder ikke vil leve i ensomhed hele livet, så er deres eneste valg, det valg der på forhånd er truffet for dem: at gifte sig med en af deres fætre.

  Forslaget om forbud mod fætter-kusine-ægteskaber af helbredsmæssige årsager, ville være en god ting, men ren utopi, for det ville samtidig forhindre fremtidig muslimsk stor-avl.
  Og færre muslimer i fremtiden, vil muslimerne formentlig ikke selv acceptere, og bliver derfor ”sure”. Og så får vi mere terror, og flere mord og voldtægter, end de alt for mange vi har i forvejen.

  Alt i alt, har straksopbremseren stor succes med sin muslimimport og sine utopiske integrationsplaner.
  Det giver stor beskæftigelse i det offentlige, med alle de mandskabstimer der skal bruges på importmodtagelse, politi og retsvæsen og fængselsvæsen og sygehusvæsen, flokke af sagsbehandlere og andre hjælpere – og boliger. Ja rækkerne af erhverv og personer der er involverede er jo næsten uendelige.
  I man barndom kendte næsten alle, eller var i familie med, nogen fra landbruget. I vore dage kender næsten alle nogen der er ansat indenfor flygtningeerhvervet.
  Og det hele pynter på arbejdsløshedsstatistikken, så med de nuværende politikere vil ingen ændring ske.

  Kommentar by Birger Jensen — 26. april 2017 @ 07:31

 10. Hvis man skal forklare problemet med fætter-kusineægteskaber, kan man ikke undgå at komme ind på genetik, og hvis man nævner genetik i sammenhæng med indvandrere, er det lig med nazisme, og så slår den politisk korrekte hjerne slå fra. Derfor taler vi ikke om det.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 26. april 2017 @ 07:39

 11. Det er må sgu være BREAKING NEWS – Den siddende regering med Inger Støjbjerg har aftalt med Somalia vi kun hjemsender 12 negre om året

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9530177/hemmelig-aftale-med-somalia-kun-12-kan-sendes-hjem-om-aaret/

  Ifgl Wikipedia bor der 17500 Somaliere i Danmark, alle med meget lav beskæftigelsesgrad og tilsvarende høj kriminalitetsrate

  Regnestykke for regeringen: Et tosset land har 17500 uintegrerbare negre og hjemsender 12 om året. Hvor længe vil hjemsendelserne vare? Svar: For evigt!

  Kommentar by redneck — 26. april 2017 @ 07:42

 12. Rettelse til mit regnestykke – vi vil åbenbart kun hjemsende 1200 somalinegre – alligevel vil det tage 100 år med en rate på 12 om året!

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9009118/op-mod-1200-somaliere-kan-miste-tilladelse-til-at-bo-i-danmark/

  Kommentar by redneck — 26. april 2017 @ 07:43

 13. Alt det der skrives om at F/K ægteskaber er genetisk betænkelige, det må da være ‘fake news’.

  Hvis det var sandt, ville en ansvarlig statsledelse da have forbudt dem forlængst.
  – Nåååååh ja, my mistake.

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2017 @ 07:50

 14. -> 11. redneck.
  Men den regering vi har er der ingen grund til forundring. Hvis aftalen havde lydt på 120 om året, så ville vi alle have været mistænkelige, og have råbt: ‘fake news’.

  En af de nærmeste dage vil vi formentlig se en stolt Inger Støjberg fremvise en stor kage med 12 lys, og med det somaliske flag i midten. For hun har sikret sine 1200, minus 12 = 1188 negere gratis bolig og fuld løn i mindst et år mere.
  Halleluja hvor det går, så skal der festes!

  Det bliver “interessant” at følge hvor mange forbrydelser Inger Støjbergs frelste somaliere kan nå at forlyste sig med, inden deres tur til hjemsendelse kommer.

  Kommentar by Birger Jensen — 26. april 2017 @ 08:07

 15. Jeg er ikke så sikker på, at Karen Brøndum-Nielsen, overlæge på J. F. Kennedy Instituttet, helt har overblik over, hvad hun påstår i “Indavl er ikke hele sandheden”

  “Risikoen for at få et handicappet barn er to til tre procent. Internationale undersøgelser viser, at den risiko øges med op til seks til otte procent, hvis der er tale om beslægtede ægteskaber. Men jeg mener ikke, at den risikoøgning kan forklare overhyppigheden,” siger Karen Brøndum-Nielsen.”

  Det hun sandsynligvis overser, er, at der ikke er tale om såkaldt første-gangs-beslægtede ægteskaber, men at fætter-kusine-indavl i de muslimske miljøer har stået på mindst siden dengang, Muhammad giftede sig med sin kusine. Det betyder, at der er ophobet en meget større risiko end det, som hun har kendskab til fra hendes internationale undersøgelser.

  I artiklen optræder også den palæstinensisk-fødte læge, Amneh Hawwa, der mener at vide, at man ikke har kunnet konstatere en overhyppighed af mentalt handicappede i de lande, hvor det er en udbredt praksis at gifte sig med slægtninge. Hun tilhører formodentligt et stort benægtende segment, som også omfatter en del danskere. Mange af dem vil også være villige til at påstå, at danskerne ikke er meget bedre – dvs. at danskerne er mindst ligeså indavlede.

  Kommentar by traveler — 26. april 2017 @ 08:10

 16. Utopia:

  “Unge, lærenemme mænd er tiltrængt nyt blod i et samfund, der selv har svært ved at føde børn”

  -Det mener Ove Kaj Pedersen, professor og grundlægger af International Center for Business and Politics på Copenhagen Business School (CBS).

  Realiteterne:

  “Du kan ikke lære min dreng her så meget, men det er godt, at han lever”

  Lærenemme?!?! , hahaha!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2017 @ 08:18

 17. Eske Willerslev:

  “Vi har brug for indvandring, for et samfund uden nye gener og kulturelle input vil gå til grunde.”

  “Hvis man ønsker, at vi skal overleve som kultur og danskere, er isolation den absolut dårligste strategi. Det viser historien«. »Det ser både ud, som om den kulturelle udvikling ikke går så hurtigt, når man lever i isolation, og at man kan få problemer med indavl”

  -Og så vælger man at importere stærkt indavlede individer! – Og tillader dem at fortsætte denne vanvittige praksis!

  http://politiken.dk/debat/ECE3448022/danskerne-vil-uddoe-med-lukkede-graenser/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2017 @ 08:33

 18. Hvis man læser lidt om indavl, f.eks. her: https://da.wikipedia.org/wiki/Indavl
  er det helt klart og tydeligt, at muhamedanernes retarderede adfærd skyldes den skadelige indavl, de så ivrigt dyrker.
  Men lad os da endelig få mere af det, så vi har noget at bruge vore penge på også i al fremtid.

  Kommentar by Knud Madsen — 26. april 2017 @ 08:36

 19. I England er 33% af børn med genetiske defekter født af pakistanske forældre, selvom disse kun står for 3% af fødslerne!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2017 @ 08:37

 20. Er David Trash albino, og i virkeligheden en indavlet neger?

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2017 @ 08:42

 21. #17: Eske Willerslev skulle smides med faldskærm ned til universitetet i Mardan i Pakistan. Her kunne han selv tælle, hvor mange dage eller timer, han fik lov at lave sin forskning, før disse friske genpuljer fik den ide, at hans frie forskning krænker muhammed, allah og hele pivtøjet af kulturfornyelse.
  Og nu skal den samme spade være chef for nationalmuseet. Blot et blandt mange eksempler på, at intelligens ikke er det samme som kløgt. Komplet idiot, eller måske bare et beregnende monster, som godt ved at karrierefremme foregår ved at slikke multikulti i røven.

  Kommentar by Margrethe — 26. april 2017 @ 08:49

 22. Det er beskæmmende at “forskerne” på een side siger vi “uddør med lukkede grænser” (dvs fordi vi bliver indavlede) og samtidig er totalt blinde for at dem vi lukker inde har mere “lukkede grænser” end os.

  Hvad nytter det vi lader Padborg stå åben hvis dem der kommer ind kun vil gifte sig med egen klan/familie?

  Kun at ville knalde med sin fætter eller kusine – det kalder jeg LUKKEDE GRÆNSER

  Kommentar by redneck — 26. april 2017 @ 09:01

 23. “Det er godt at han lever”
  Det samme må være det bærende i udviklingen af den nye vaccine mod malaria.
  Målet er at redde livet for de 500.000 negerbørn, der årligt dør af malaria. Men hvem skal sørge for at holde liv i dem?
  Som Søren Kirkegaard skrev. (Efter hukommelsen.)
  Lykkelig den der døde i alderdommen.
  Lykkeligere den der døde som ung.
  Allermest lykkelig den der ikke blev født.

  Kommentar by Menig 442 — 26. april 2017 @ 09:03

 24. # Margrethe

  Det er ikke den venstreradikale “forsker” Eske Willerslev, som er udnævnt til ny direktør for Nationalmuseet, men derimod hans enæggede tvillingebror Rane Willerslev!

  Begge tvillinger er dog kultur- og venstreradikale multi-kulti-tosser og MSM-kæledægger, så om det er den ene eller den anden gør nok ingen forskel….

  Det er i øvrigt vores såkaldte borgerlige kulturminister Mette Bock, (Radikale Venstre for Mænd), som har udnævnt idioten til ny direktør….

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2017 @ 09:04

 25. Jamen det er selvfølgelig den familiære klanstruktur, hvor individet er totalt undertrykt i familiens skød- og især kvinder skal holde Deres kæft i overensstemmelse med de pågældende værdier, og hvor ægteskab skal forblive indavlet. Der er ikke nogen frihed eller kærlighed, ud over den forældrene giver tilladelse til- og ellers kan der opstå familiære drab i Denne skam/ære modbydelige underkastelse. Islams fodaftryk i en nøddeskal. Hvad fanden man i de officielle politisk korrekte skønmalerier mener med -integration og mangfoldighed- må være hen i det -alice i eventyrland- uvisse. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. april 2017 @ 09:05

 26. -> 20. Det er Eske’ tvillingebror, Rane, der skal være direktør for Nationalmuseet – Vi glæder os til store tema-udstillinger om indavlens … undskyld, indvandringens velsignelser for Danmark.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2017 @ 09:15

 27. Margrethe

  Det er Eskes bror Rane, der bliver chef for museet.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/rane-willerslev-historien-maa-gerne-faa-kant-og-personlighed
  http://stiften.dk/navne/Professor-Dobbeltgaenger/artikel/77893

  Kommentar by Peter Buch — 26. april 2017 @ 09:18

 28. 8.DavidK og 15.traveler og 10.Ruby Tuesday. Ja, genetikken kan man ikke benægte. Fætter-kusine ægteskaber giver ’sjove’ børn. Det er en naturlov. Gentagne fætter-kusine ægteskaber i flere generationer giver endnu ’sjovere’ børn.
  Over halvdelen af børne på vore institutioner for dybt retarderede børn er idag født af forældre, der tror på beduinernes ørkenreligion og derfor bruger fætter-kusine ægteskaber i flere generationer, der sikrer at afkommet bliver indenfor klanen. Defekte børn er blot collateral damage!

  Kommentar by A-mad — 26. april 2017 @ 09:21

 29. Mangfoldighed og diversitet er godt. Den største genetiske variation finder man i Afrika syd for Sahara, og vi kender jo allesammen godt deres høje civilisatoriske niveau dernede, ikke sandt?

  Eske Willerslev er en idiot.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 26. april 2017 @ 14:43

 30. Hvad koster en så svært handikappet i sin levetid? 40-50 millioner eller mere?

  Kommentar by BB — 26. april 2017 @ 14:48

 31. Godhedsindustrien importerer sygdom og handicap.

  “Nye tal fra Københavns Kommune viser, at specialskoler for børn, der er født med udviklingshæmning eller lettere mental retardering i flere tilfælde har et klart overtal af tosprogede børn.”

  (…)

  “En gennemgang af tal fra Odense Kommune, hvor elevstatistikken opgøres efter etnicitet, viser det samme billede som hovedstaden. Der er utvivlsomt en sammenhæng mellem udviklingsforstyrrelser og fætter-kusine-ægteskaber, forklarer genforsker.” (2011)

  avisen.dk/faetter-kusine-aegteskaber-fylder-specialskoler_155735.aspx

  Kommentar by Liva — 26. april 2017 @ 15:28

 32. Tja vi stammer vel alle fra to personer i edens have. Og senere fra dem, der var med i Noahs ark.

  Kommentar by P — 26. april 2017 @ 16:06

 33. Man må nødvendigvis også spørge sig selv, at fordi det er almindeligt blandt mange muslimer, at man i generation efter generation – og stadig gør det – gifter sig med fætter/kusine og dermed havner i indavl og incest, og resultatet bliver i mange tilfælde børn, med diverse medfødte misdannelser, skavanker/skader, så som større sygelighed, D-vitamin mangel, diabetestilfælde, nedsat motorik, talefejl, stærk nærsynethed, skeløjethed, mental retardering, netsat hørelse (døvhed), skæv tandstilling, blindhed, hareskår, skæve hoveder og korte arme, dårlige eller manglende tænder, og hvor forældrene forventer at samfundet betaler omkostningerne.

  På Københavns kommunes 3 skoler for udviklingshæmmede, er 6 ud af 10 børn af såkaldt tosprogede (muslimer) med medfødte misdannelser. Det er konsekvensen af islamisk selvtilstrækkelighed.
  Tilførsel af nyt blod er et sundhedstegn, det skal bare komme fra mennesker, der vil danskheden.
  Vi mennesker ”forædler” heste, katte og hunde, så kan man spørge sig selv, hvorfor mennesket skal stilles ringere! Hvorfor skal samfundet bekoste millioner og atter millioner på minusvarianter?
  Se Ugeskrift for Læger 2003, 165 (18):1849. ”Konsanvinitet og medfødte misdannelser.”

  Endvidere efterlades man med indtrykket af, at mange muslimer er genetisk disponeret for trusler og vold – eller født med et gen -, der gør dem evigt utilpassede, for uanset hvor de slår sig ned, så lægger de sig ud med det omgivende samfund. Det være sig egne trosfæller, eller såkaldte vantro.

  Er det en ukrænkelig menneskeret, at enhver familie/ethvert samfund – især muslimske – kan få det antal børn, man nu måtte ønske, og som derefter for nogles vedkommende, drager mod Europa og skal forsørges af disse samfund? Og det vel at mærke, fra samfund der er væsentlig forskellig fra den nord europæiske model. Eller kan man ikke tillade sig at sige, at der må være en grænse for, hvor mange mennesker Danmark/Europa kan tage imod, uden at det går ud over landets egne etniske borgere?

  Islam kan sammenlignes med en malaria myg, for den spreder også sygdom, død og forarmelse overalt hvor den optræder, hvis der ikke bliver skredet ind med drastiske midler. Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et.

  Kommentar by der Adler — 26. april 2017 @ 16:52

 34. Var det ca. 80 millioner kroner der i dag blev bekendtgjort til ekstra indsats børnehaverne i socialbelastede områder?
  – socialbelastede områder > muslimske ghettoer!

  Ja, det er der sq penge til ( de indavlede muslimske retarderede), men står en dansk familie med et handicappet barn, så koster det både kamp, nedværdigelse og uendelige menneskelige ressourcer, for bare at få sit barn tilkendt et minimum af pædagogisk/sensorisk stimulation i det kommunale regi!
  Og voksne handicappede bliver stuvet ind under tildelingen af hjælp til ældre, der nærmest kun omfatter en absolut nødvendig hjælp til overlevelse, men INGEN støtte til den handicappedes ønske om hjælp til at mestre handicappet og leve et liv.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. april 2017 @ 20:57

 35. I naboopgangen bor der et tyrker ægtepar. Jeg ved ikke om det er fætter-kusine.
  De har en dreng på 4-5 år han bliver hente hver morgen i invalide minibus.
  Han sidder helt krøllet sammen i en kørestol. Stakkels dreng.
  De skulle sendes hjem. Det kan ikke være almindelige danskeres problem.
  Muslimerne vil og kan ikke integreres. De har ikke udviklet sig i over 2000 år.

  Kommentar by XXXXX — 26. april 2017 @ 22:16

 36. Det må være oplyst for enhver, at ALT velfærd forsvinder og ragnarok er om hjørnet.
  Stem videre på kommunister, cirkus partiet og landsforrædder partiet .
  ALLE stemme berettigede er blevet OPLYST op DDR TV / RADIO !!
  GAME OVER !
  Ulykken er ikke stoppet , og nu bliver det til en national ulykke.
  Foråret venter og ti tusinde analfabeter vilde han negere, har EU udpeget DANMARK kvote som ! ETA . midt juli. ca. 25.000..
  Det er så godt, med international solidaritet” og IKKE folke valgte regere.
  VÅGN NU OP

  Kommentar by peter rytter larsen — 27. april 2017 @ 01:58

 37. Kender problematikken indefra, da jeg har arbejdet med disse retarderede børn i 25+ år. Det er som sådan ikke noget der ikke snakkes om internt, og når en mor har tre handicappede børn ud af 6, tænker man jo sit. Både den høje fødselsrate og de nære slægtsrelationer højner jo risikoen for et “sjovt barn”. Vil gerne dele historien om en helt ung kristen syrisk flygtning mor, med et retarderet barn som blev overfaldet, moppet og havde det ad helvede til i en af vores røde kors lejre. Da hun fik sit barn anbragt i døgnbehandling(koster ca. en lille million om året), insisterede hun på at hendes barn skulle have svinekød og ikke passes af muhammedanere.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 27. april 2017 @ 17:00

 38. Tak for interessant info 37. FrafaldenModerat.

  Når nært beslægtede får børn med hinanden, er der en forøget risiko for, at der kommer ’sjove børn’ ud af det.

  Den øgede risiko kan kvantificeres, men ofte mangler genetiske data bagud, for antallet af gentagelser måske i generationer.

  Resultatet er, at et antal ekstra ’sjove børn’ fødes i en given population i forhold til en polpulation, hvor der ikke fødes børn af blodbeslægtede (fordi det måske er tabu, som f.eks i dansk kultur).

  Kendskabet til at blodbeslægtethed (konsangvinitet) mellem biologiske forældre giver flere børn med misdannelser, flere mentalt retarderede og flere dødfødte, er kendt i hvertfald i den danske kultur i mange hundrede år. Såvidt jeg ved var fætter-kusine ægteskaber indtil engang midt i forrige århundrede forbudt ved lov i Danmark?

  En sådan lov bør vi genindføre og håndhæve strengt ikke mindst aht “barnets tarv”, som dog inden masseindvandringen havde en betydelig moralsk vægt for den offentlige mening.

  Kommentar by A-mad — 30. april 2017 @ 10:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper