2. maj 2017

Antiislamisme er den vigtigste kamp, sagde Andreas, der fejrede 1. maj i terrorsikrede Fælledparken

Ingen af mine kolleger fejrede Arbejdernes Internationale Kampdag, for en 13-14 timers vagt lader sig vanskeligt forene med kolde fadøl og letkøbte paroler. Havde jeg haft fri, havde den stået på Silkeborg-AGF, og VM-finalen i Snooker. At stå frysende blandt røde gymnasieelever og hylde morderiske idealer, er langt nede på listen.

(Rådhuspladsen, Århus, 1. maj 2017; Foto: Facebook)

På vej hjem i bilen hørte jeg som sædvanlig Nattevagten på Radio24syv. En ældre århusiansk kvinde havde haft en skøn dag på Tangkrogen, og fortalte levende om de gode talere fra blandt andet ‘Danmarks Kommunistiske Ungdom’. Hun var lidt en hippie som ung, og ønskede en bedre verden, hvor rige svin ikke mæskede sig.

Selvom 1. maj manifesterer venstrefløjens forening, så er det ikke meget kammerateri mellem den demokratiske venstrefløj og den ideologiske. I Fælledparken fik LO-formand Lizette Risgaard afbrudt sin tale af ‘unge demonstranter’, der mente hun svigtede de arbejdende. Paradoksalt på flere niveauer, hvad suppleres fint at bannere med teksten: ‘Arbejdshad’ og ‘Luksus-kommunisme til alle’.

Dagbladet Information bragte på dagen et interview med venstreradikale Andreas Grarup Nielsen, der forklarede, at den vigtigste kamp i dag er kampen ‘mod antiislamisme’. Han kører blokvognen for ‘Antifascistisk 1. Maj’, der ender i Fælledparken. En park der som en konsekvens af masseindvandring fra islamiske lande, er terrorsikret med cementblokke. Ortodoks nihilisme.

(Fælledparken, København, 1. maj 2017; Foto: Snaphanen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83006/trackback

34 Comments »

 1. 1. maj minder os om hvorfor udviklingen ikke kan vendes af demokratisk vej

  Kommentar by redneck — 2. maj 2017 @ 06:43

 2. O.T.:

  Er jeg den eneste der er bekymret over at 24nyt.dk tvinger en ind på facebook og til at følge deres sider derinde før man må læse nogle af deres artikler? Jeg har sendt dem en sur mail, men jeg er stadig rystet. Enten er de dybt naive eller spioner, jeg ved sgu ikke helt hvad jeg skal tro.

  Kommentar by Hr. Luf — 2. maj 2017 @ 07:13

 3. At stå med et symbol for verdens absolut førende politiske ideologi i massedrab = kommunismen, og forsvare mere muslimsk indvandring bag terrorsikringer der udelukkende står der på grund af muslimsk indvandring, bekræfter bare at de her mennesker er komplet uden for enhver pædagogisk rækkevidde.
  Normalt ville jeg ikke kalde politiske modstandere for syge i hovedet da det let kommer til at virke som om man bare prøver at svine dem til fordi man ikke har nogle argumenter, men de her mennesker er helt bogstaveligt talt gået i stykker mentalt.

  Jeg glæder mig dog over at henrik sass larsen kunne slippe afsted med at holde en tale samme sted hvor han anbefaler at behandle asylansøgninger på en ø langt væk fra danmark, uden at blive overdænget af rådne tomater eller lignende. Den var ihvertfald ikke gået for bare 5 år siden, så de må trods alt have rykket sig lidt henimod virkeligheden på den røde fløj.
  Og så læste jeg også på EB’s dækning af 1 maj at 53% af arbejderne i dag stemmer DF hvilket også har fået fagforeningerne til at samarbejde med dem, hvilket heller ikke var gået for 5 år siden. Det er vigtigt at minde sig selv om den slags når man ser de galninge stå og vifte med hammer og segl flag helt uden at skamme sig over det. Forhåbentlig en dag bliver kommunister ligeså marginaliserede som nazisterne er det, hvis sidstnævnte altså overhovedet eksisterer længere udenfor de autonomes syge sind.

  Kommentar by Per — 2. maj 2017 @ 07:21

 4. >1 redneck
  -aD demokratisk vej
  >2 Per
  Muhammedanisme slår kommunisme med mange hestemuler.

  Kommentar by Nielsen — 2. maj 2017 @ 08:02

 5. 1. maj burde være en privatsag, ligesom religionen.
  I går var der ikke mange arbejdere i Fælledparken, de fleste var personer der var på en eller anden form for offentlig overførselsindkomst. Og de taler jeg hørte lidt af, var tomme floskler i den sædvanlige sovjetiske stil: proletariatets kamp mod godsejerne.
  Meget få denne 1. maj havde været med til at juble over at arbejdsugen blev forkortet, således at der kun skulle arbejdes til klokken 12.00 om lørdagen, mod tidligere 13.30. Og år senere også fejret, at hele lørdagen blev fri. Og ligeså få havde været med til at strejke for at få 7 øre mere i timen i lønningsposen.

  Første maj har ikke længere nogen berettigelse. “Festlighederne” er overtaget af den racistiske voldelige venstrefløj, der “fester” for at bevæge sig endnu længere venstre ud i en destruktiv utopi. Ud til der hvor muslimen befinder sig: til den ultimative ødelæggelse af alt menneskeligt og samfundsskabt.
  Første maj i Fælledparken er eet stort ”Folkets Hus”, støttet og betalt af infantile og fatsvage politikere.

  Muslimer kan jo godt lide at markere sig efter nytårsaften med at ”rydde op” på Rådhuspladsen. Mon også de møder op i dag og rydder Fælledparken?

  Kommentar by Birger Jensen — 2. maj 2017 @ 08:07

 6. Jeg forstår på indlægget, at rige hippier mæskede sig på Tangkrogen. Og at der ikke hænger nogen spejle på væggene dér.

  Kommentar by Bageren — 2. maj 2017 @ 08:10

 7. Sharia til folket. Bekæmp antiislamismen. Undertryk først anderledestænkene og så kvinder- så går det flot henimod det nye shariasamfund. God første maj Andreas Garup Nielsen.

  Kommentar by Michael Unna — 2. maj 2017 @ 08:37

 8. Undertryk først anderledestænkene og så kvinder, så arbejderne kan få sharia at mærke. God 1 maj til Andreas Grarup Sørensen. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 2. maj 2017 @ 08:39

 9. Terrorsikring? Hov, det ord bruger vi ikke her i København. Det skaber jo utryghed, mand, og det vil vi ikke have. Nej, vi kalder det tryghedsløft. Der er allerede foretaget 60 tryghedsløft i Kbh. I Fælledparken er stierne fx blevet bredere, belysningen bedre og farlige buske i buskadser er ryddet.
  Den 27. april vedtog vores gode borgerrepræsentation yderligere 50 tryghedsløft for Kbh.
  I dag ser jeg at politiet er ude efter de farlige renovationsvogne, der står ubevogtede på gaden med motoren i gang, mens skraldemanden henter affaldet i gården. Det vil der blive gjort noget ved. Hvor er jeg tryg, eller skal det ord staves tryk?

  Kommentar by Niels P. — 2. maj 2017 @ 08:44

 10. Venstrefløjen fastelavnsfest-idiot karneval anno 1972/2017

  Jeg er på ingen måde fan af socialismen, og fagbevægelsen har via socialdemokratiets støtte til EU og islamisering underløbet den Danske nation og implicit egne medlemmer. Men i går udviste skør-i-hoved venstrefløjen så sit sande jeg. En ung mand løb op og afbrød LO formanden Lisette Risgaard og råbte “klasseforædder”, hvilket er helt forkert!

  LO og fagbevægelsen har lige scoret en overenskomst på ca. 7 % over 3 år på normallønsområdet, dvs. ca. 2 % reallønstigning om året de næste tre år, det er over hvad vore udenlandske konkurrenter(se tyskland) giver i lønstigninger. Så der er ikke tale om “klasseforædderi”, der er rent bull shit. Nej , det man kan beskylde fagbevægelsen for er “Landsforræderi” for deres stiltiende støtte til Socialdemokratiets mangeårige åbne-ladeport indvandrings/flygtninge – politik.

  Heldigvis lader det til at Sass Larsen og Socialdemokratiet er begyndt at ændre sig. Det lader til at de ligefremme er begyndt at være fornuftige på flygtninge området. Men som sagt, ord er fattige, det er i og på handlingen at man skal bedømme socialdemokratiet.

  Den del af venstrefløjen der nu frekventere Fælledparken er nu så bims og langt fra virkeligheden, at selv socialdemokratiet, må distancere sig selv fra dette marxistiske/kommunistiske fastelavnsfest. Det er som om nogle har trykket på reset-knappen og AfA og Internationale Socialister genopføre 1 maj 1972, med verdensrevolutionen stående foran døren. De er så LATTERLIGT, at der ikke findes ord for det.

  Jeg håber faktisk, at venstrefløjen vil ”kæmpe” for Islam(hvilket er det samme som at bekæmpe anti-islamismen) Hermed viser det endnu engang at den har lort i hjernen og er ude afstand til at analysere virkeligheden. Den genius fikserede og klasseoptagede, ateistiske venstrefløj vil kæmpe side om side med jihadister, be my guest, før eller siden mister socialdemokraterne på Københavns rådhus lysten til at beskytte de plagsomme unger, og så falder der brænde ned. Men ikke før de har diskrediteret sig selv, big time.

  Mvh
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 2. maj 2017 @ 09:05

 11. Disse “anti”fascister kan ikke få øje på en fascist, selv når lastbilen rammer dem.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 2. maj 2017 @ 09:10

 12. @ Kommentar by Historyman — 2. maj 2017 @ 09:05

  Modtag min bedste kompliment for en yderst genial analyse af de råddenhovede narrøve. :)

  Kommentar by Knud — 2. maj 2017 @ 09:41

 13. Gad vide, hvad den officielle forklaring er på, hvad det er for beton elementer, der står mange steder uden for vejene, som de er beregnede til, og hvad det er for mennesker man vil spærre af for. Er det folkepensionister som mig og tilsvarende gamlinger?

  Kommentar by Knud — 2. maj 2017 @ 09:45

 14. @12 Knud
  Tak,:-)
  Mvh
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 2. maj 2017 @ 10:06

 15. Danske kvinder bør holde sig fra unge araber, hvis De ikke vil have Sharia lov, dvs. hvis De får børn sammen så skal De ifølge Sharia-loven være muslimer.
  Patriarkalske araber mænd bør skræmme enhver fornuftigt kvinde langt væk, jo mindre hun gerne vil opvarte ham i hoved og røv.

  Kommentar by El ganador — 2. maj 2017 @ 10:14

 16. Kend din lokale venstreradikale bums. Det er lang sværere i forhold til at kende den lokale nazist, fordi der er så mange af disse hjernedøde subjekter, der kun kan råbe klasseforræder.

  Kommentar by Menig 442 — 2. maj 2017 @ 10:57

 17. Truslen er ikke så meget venstrefløjen, der er som den nu engang er, som de lyserøde “borgerlige”, der ikke nænner at gå i kødet på de røde åndsfrænder. Se nu Poul Høi i dagens Berlingske, der får sandheden serveret på sølvfad, men alligevel ikke når længere, end at “venstrefløjen er lige så snæversynet som højrefløjen”. Det er jo misforstået mediemæssig neutralitet at dele sol og vind lige, når løgnen og meningsterroren i disse år indlysende er forskudt mod venstre. Åndelig dovenskab eller bevidst appeasement i Journalistisk Venstreparti. https://www.b.dk/globalt/new-york-times-hyrede-en-konservativ-kommentator-og-saa-startede-laeserstormen

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 2. maj 2017 @ 11:08

 18. @ 3 – Mohammedanere har sådan cirkus dræbt 270.000.000 mennesker på bestialsk vís – http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2017 @ 11:22

 19. Det er grotesk ,historisk set har de ingen forstaaelse af hvad den fane stod, for spoerg folk i Estland,vores mangel paa historie forstaaelse naermer sig det krimminelle,har vi idet hele taget holdninger som vi “gider”kaempe for ???

  Kommentar by Dunk — 2. maj 2017 @ 11:30

 20. OT
  @Hr. Luf — 2. maj 2017 @ 07:13

  Jeg er lige så uforstående som du.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. maj 2017 @ 12:48

 21. Næste år vil 1. Maj blive indledt med fællesbøn under ledelse af steningsimamen Abdul Wahid Pedersen, og i stedet for billige dåsebajere, vil der blive serveret lunken kamelmælk….og det folkekære sharia-band Outlandish vil messe Internationale….

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2017 @ 13:29

 22. Ting ændrer sig bare aldrig. Fornuftige menneskers fjender er stadig røde- og sorte socialiser og ikke mindst lyserøde liberale.
  Islam og muslimernes tilstedeværelse er udelukkende et resultat af disse gruppers skadelige indflydelse af samfundet.

  Socialdemokraternes “ændrede politik” er ligeså troværdig som en gadehandlers knaldtilbud i Cairo.

  Kommentar by Vred — 2. maj 2017 @ 13:56

 23. EAt 18:
  Muhamedanismens dødstold altså ca. 200.000 om året – ikke dårligt i betragtning af, at dødsdjævlen Allah og hans bedste ven Muhammed var helt alene i starten.

  Kommentar by Bastardo — 2. maj 2017 @ 15:24

 24. Demokratiet skal strammes op til at være brugbar styreform.
  ————————————————————–
  Nazisten DR. Joseph Göbbels havde ret i det han sagde:

  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.
  ————————————————————–
  Dermed SKAL demokratiet sættes ud af kraft: FOR EN KORT BEMÆRKNING.!

  Det er derfor bydende nødvendig at, få de landsskadelige elementer passiviseret og (Kulturberigere) der ikke vil demokratiet, ud af røret.

  Når det er gjort, kan demokratiet igen indføres, med grundlov og hele mollevitten, vel at mærke: At grundloven skal overholdes. §67 & §69 in mente.
  Og så kan vi danskere ENDELIG betale vores skat med glæde og vide at pengene ikke går til de importerede nassere, samt de landsskadelige taburetklæbere, når demokratiet igen er indført.

  Ingen Hallal.
  Ingen pædoer.
  Ingen voldsaber.
  Ingen Muslimer. (Hættemåger og Hedninger)
  Ingen Moskéer. (Satan´s Bedehuse)
  Ingen Narhoveder i Mosen. (Black Army)

  Der kan være mange flere der ned ad. :) :)

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2017 @ 15:34

 25. @ Peter Neerup Buhl

  Poul Høis dækning af USA kan man ikke bruge til noget. Man bliver ikke klogere. Hans reportager og artikler er taget fra de venstreorienterede og venstreradikale aviser i USA. Mikael Jalving har skrevet om det.

  Sammnelign gerne George Zimmerman-sagen med Poul Høis artikler om Zimmerman-sagen. Det er decideret fake news.

  Kommentar by Ung Konservativ — 2. maj 2017 @ 21:18

 26. @Sindsro

  En grundlov der “giver” os ytringsfrihed “under ansvar for domstolene” vil jeg gerne være foruden. Det er disse elastiklove der giver vore herskere den ultimative magt, hvilket de aldrig har været sene til at udnytte. Befolkningens meninger om løst og fast vil de skide på. Der er et utal af ting og sager som et flertal af danskerne er enige om, uden at det har ført til lovgivning i den folkelig ønskede retning. Og det er ikke kun i meget ømtålelelige sager som ting der vedrører statens sikkerhed. Nej, politikerne i dag opfatter sig selv som bedrevidende pædagoger som hver især nok ved hvad der er godt for hr. Jensen og Fru Nielsen. Hvad Jensen må ryge, spise, kigge på, have på hovedet, have i huset, dyrke i haven, skrive på fjæsbook, sige på TV, bruge som belysning, intet er for småt til at vore politikere mener at der kræves mere regulering, overvågning og beskatning – uanset hvad befolkningen måtte mene. Dertil opretter man kommissioner og udvalg – som forventes at komme til de konklusioner som politikerne har fortalt dem de ønsker. Her er modgiften: Might is Right – Ragnar Redbeard 1890

  Kommentar by Balder — 2. maj 2017 @ 22:11

 27. 26. På sin vis har du ret Balder.
  Men hvis nu Justitsministeren fik fingrene ud af gaskanalen, kunne han bare udføre §69 som siger:
  En afvigende religion end den Danske SKAL optages nærmere ved lov.

  Lovforslaget skal være i §67 regi: Som siger:
  at der er religionsfrihed, men under visse betingelser.

  Betingelserne:Dog således at intet læres og udøver som strider mod sædeligheden og den offentlige orden:

  Kommentar by Sindsro — 3. maj 2017 @ 02:58

 28. Sædeligheden og den offentlige orden er blot andre gummibegreber der skal beholde magten hos styrende.

  Sindsros ofte nævnte paragraffer skulle, som jeg har forsøgt begrunde i talrige tidligere kommentarer, aldrig være blevet lov, dette i modsætning til meget andet store flertal ville være for, uden disse blev lavet om til lovparagraffer.

  Kommentar by Peter Buch — 3. maj 2017 @ 03:48

 29. @Sindsro

  Jeg mener at religion bør være uvedkommende for lovgivningen. Det du forslår er blot endnu mere elastik og censur. Problemet er ikke religion (det er en ide, en tanke), det er de mennesker som er tilhængere af den. Men det det er her du går lidt fejl / misforstår noget; det er vore fjender/herskere som ønsker denne udvikling, hvor det etniske spørgsmål fortrænges af et ideologisk / religiøst spørgsmål; dvs. at helt efter kulturradikalismens politik flytter man fokus fra det som er svært at manipulere; det fysiske, synlige, medfødte, logiske til det abstrakte; religion, ideologi, utopisme og tankespind.

  Og de har stor succes med deres projekt, ikke mindst via støtte fra dem som tror de er oppositionen, de “antiracistiske”, “det er ikke hudfarven” counterjihadister og selverklærede islamofober. Islamofobi og counterjihad er for sene og utilstrækkelige reaktioner på en fysik invasion som burde være stoppet forinden.

  Hvad bedre end at få støtte til sit vigtigste projekt; afskaffelse / undergravningen af identiteten og genetikken indfødsretten (nationalisme – natio = fødsel i den oprindelige latinske udgave), ved at gøre identitet som noget som kan laves om efter forgodtbefindende eller efter kommando. Ingen kan kommandere en hvid dansker til at blive neger, selv ikke hvis han skulle ønske det – det er langt nemmere at manipulere, opdrage, og hjernevaske mennesker med en tro, f.eks. troen at der ikke findes racer, eller at disse racer er lige osv.. og at det ingen betydning har.

  Det er ikke nemt at gør sorte til hvide, det er langt nemmere at trykke et rødbede farvet pas hvor der står trykt at personen er dansk.

  Det er derfor “racismen”, dvs. at man tildeler ens biologiske afstamning en vis værdi i forhold til ens identitetsfølelse skal gøres til det mest ulækre stempel, efterfulgt af nazismen – og hvorfor; fordi Nazismen faktisk henholder sig til den fysisk biologiske virkelighed, noget som alle andre partier jeg kender til allerede har opgivet. Derved er alle grupperinger som støtter op om “antiracisme” eller som benægter at afstamning og biologi er de vigtigste faktorer for en national identitet og sammenhængskraft “kontrolleret opposition”. Det åndelige, det spirituelle og derefter det intellektuelle og det emotionelle som følger eller akkompagnerer det er det egentlige magtcenter. Man undertvinger et folk / sine modstandere i sidste ende mere effektivt ved at kontrollere deres hjerner, og deres opfattelser, deres selvfølelse end ved at holde en pistol for næsen af dem.

  Hvis ikke vi vil have at Nationalsocialisterne står som eneste realistiske indehavere af et klarsyn og en strategi som er af denne verden, og ikke baseret på Franfurterskolens luftige og uvidenskabelige teorier, bliver dem som ikke allerede har erklæret sig som biologiske racerealister (må gerne omskrives til noget pænere) nødt til at gøre det i en fart og skille sig af med frankfurterskolens efterladte mentale lænker.

  Kommentar by Balder — 3. maj 2017 @ 04:07

 30. Balder

  Du er velkommen til at mene religion bør være uvedkommende for lovgivningen. Men når forløbet har været som det har været i Danmark, var det nu engang en præst, cand.theol. i 1836 og magister i semitisk filologi, der stod bag oprindelsen til alle moderne love. Junigrundloven.

  http://jura.ku.dk/om_fakultetet/historie/

  D.G. Monrad er en af 1800-t.s mest omdiskuterede skikkelser. Praktisk og teoretisk højt begavet satte han dybe spor i dansk indenrigspolitik, i kirken og i undervisningsvæsenet, og fremfor alt betragtes han som Junigrundlovens fader. Hans grundholdning var mere liberal end national, og selvom man kan karakterisere ham…
  Claus Bjørn: D.G. Monrad i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 28. april 2017 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=127202

  Nazi Racism
  For years before Adolf Hitler became chancellor of Germany, he was obsessed with ideas about race. In his speeches and writings, Hitler spread his beliefs in racial “purity” and in the superiority of the “Germanic race”—what he called an Aryan “master race.” He pronounced that his race must remain pure in order to one day take over the world. For Hitler, the ideal “Aryan” was blond, blue-eyed, and tall.

  When Hitler and the Nazis came to power, these beliefs became the government ideology and were spread in publicly displayed posters, on the radio, in movies, in classrooms, and in newspapers. The Nazis began to put their ideology into practice with the support of German scientists who believed that the human race could be improved by limiting the reproduction of people considered “inferior.” Beginning in 1933, German physicians were allowed to perform forced sterilizations, operations making it impossible for the victims to have children. Among the targets of this public program were Roma (Gypsies), an ethnic minority numbering about 30,000 in Germany, and handicapped individuals, including the mentally ill and people born deaf and blind. Also victimized were about 500 African-German children, the offspring of German mothers and African colonial soldiers in the Allied armies that occupied the German Rhineland region after World War I.

  Hitler and other Nazi leaders viewed the Jews not as a religious group, but as a poisonous “race,” which “lived off” the other races and weakened them. After Hitler took power, Nazi teachers in school classrooms began to apply the “principles” of racial science. They measured skull size and nose length, and recorded the color of their pupils’ hair and eyes to determine whether students belonged to the true “Aryan race.” Jewish and Romani (Gypsy) students were often humiliated in the process.
  https://www.ushmm.org/outreach/en/article.php?ModuleId=10007679

  Var gennemsnitlige tyske jøders hoveder og hjerner større end ariske tyske? Det vil jeg umiddelbart tro, på baggrund af andre foreteelser, uden deciderede specifikke belæg fra målinger foretaget mellem 1933-39, link eller henvisninger til sådanne er velkomne.

  On average, Asian-American kids have bigger brains than white American kids, who in turn have bigger brains than black American kids. This is true even though the order of body size and weight runs in the other direction. The pattern holds true throughout the world and persists at death, as measured by brain weight.

  According to twin studies, 50 percent to 90 percent of variation in head size and brain volume is genetic. And when it comes to IQ, size matters. The old science of head measurements found a 20 percent correlation of head size with IQ. The new science of MRI finds at least a 40 percent correlation of brain size with IQ. One analysis calculates that brain size could easily account for five points of the black-white IQ gap.

  http://www.rense.com/general79/dut.htm

  You might want to think about marrying a nice Jewish girl from Hong Kong…

  Kommentar by Peter Buch — 3. maj 2017 @ 20:55

 31. https://de.wikipedia.org/wiki/Ariernachweis

  Kommentar by Peter Buch — 3. maj 2017 @ 21:22

 32. 28 Peter Buch.
  Sædeligheden og den offentlige orden er blot andre gummibegreber der skal beholde magten hos styrende.
  Ja de kan vi nemt blive enige om.
  ———————————-
  Men trods dette, skal selv gummibegreb-betingelser opfyldes:

  Før der kan være religionsfrihed, skal betingelserne være opfyldt, så jeg spørger: Er de det her ?. Jeg siger absolut ikke.
  Der er jo ikke kastet lys over hvad disse betingelser betyder for selve koranen. Samt hvad der evt. skal fjernes fra koranens forskrifter, inden Koranen er forenelig med det Danske demokrati,, grundlov og Danske værdier.

  Det er her §69 kommer ind i billedet.
  §69 fortæller Folketinget hvad det SKAL gøre når, der er en anden afvigende religion end den Danske, som skal optages ved lov.

  Alle de skiftende og uduelige Justitsministre har overtrådt Grundloven på det punkt, alle til hobe.

  Det må dog siges at det er et meget stort arbejde for Justitsministeren, at skulle høvle koranen igennem.

  Der er som bekendt ikke ordnet ved lov endnu. Gagen har Justitsministerene nasset sig til gennem de skifterne regeringer.

  Længe leve Dovenskaben og Grundlovsbrudet.
  Landsforræderne hygger sig og har kronede dage, med vælgernes accept.

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2017 @ 23:35

 33. 30. Balder
  Har ser dette
  http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=127202 og høvlet dette igennem.

  En kraftig udvanding og forvanskning af Grundloven.
  Hvid man sidestiller det der står i linket med grundloven a 1953, ses det meget tydelig på en række punkter.
  ————————–
  Nazisternes forbrødring med den Muslimske Stormufti af Jerusalem huskes, og man ved hvorfor.
  Vi har nu markeret mindedagen den 4 Maj. Danmarks befrielse. Men der er en anden befrielse der vil blive mindet om, i ganske nær fremtid.

  Jeg kom i tanke om et intetsigende demosklilt fra en Pegida demo, hvor der stod, ALDRIG MERE DEN 9 APRIL.

  Jammen for helvede manner: Danmark er jo besat og regeringen er handlingslammede.

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2017 @ 23:48

 34. […] Snaphanen and Uriasposten reference the May 1 celebrations in Denmark. For those unaware, outside of the US (but also in […]

  Pingback by The Irony is Thick | Things to Remember, Things to Cherish — 5. maj 2017 @ 01:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper