4. maj 2017

TV3-vært gifter sig med Harald Plums barnebarn: Skyder til måls efter Støjberg under polterabend

TV3-værten Mattias Hundebøll tilhører ikke ligefrem toppen af dansk journalistik, men det siger alligevel en del om dansk journalistik, at han finder sammen med Marie Hein Plum, barnebarn af kommunisten Harald Plum.

Lørdag afholdt vennerne polterabend for Hundebøll, hvad blandt andet inkluderede skydning med bue og pil efter Joachim B. Olsen, Martin Henriksen og Inger Støjberg. Så kan de lære det, de der onde højrefløjsere…

“Det var lidt i min ånd, at der var billeder af den politiske højrefløj, og så var der et billede af min svigerfar, som jeg elsker overalt på jorden. Der var humor med i det. … Det er jo ikke anderledes, end da man gik til fodbold og kastede dartpile efter billeder af modstanderens angriber. … Men jeg skal da ikke lægge skjul på, at jeg ikke synes, at de bidrager med noget som helst positivt i det samfund, vi lever i. (Mattias Hundebøll til Ekstra Bladet, 2. maj 2017)

(‘Jahatten’ på Instagram, 29. april 2017; NB: Udsnit)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83044/trackback

18 Comments »

 1. Nogle der kender mere til Matthias’ slægtsforhold? Den talentløse idiots karriere lugter langt væk af nepotisme…

  Kommentar by ET — 4. maj 2017 @ 09:03

 2. “at jeg ikke synes, at de bidrager med noget som helst positivt i det samfund, vi lever i.”

  Neg sådan er det jo med vi onde borgerlige. Det eneste vi sørger for er penge og nødvendige ting, man kan købe for pengene. Og så sørger vi, så godt vi får lov, for et nogenlunde civiliseret samfund, og rydder op hver gang socialisterne har lavet ulykker. Jeg var lige ude og hejse flaget (hold fast, hvor er det dog smukt blandt de lyse træer), for at fejre den sidste gang vi slap af med socialisterne og de radikales venner. — Denne gang er vi nok ikke så heldige.

  Kommentar by Svend — 4. maj 2017 @ 09:14

 3. De der bidrager til noget positivt er nok de ædle vilde, der vælter ind over vores lands grænser, og så selvfølgelig de politikere der inviterer dem (desværre medtaget støjsenderen, DF-socialisten og liberalistdrengen.som ikke har anelse om hvad liberalisme er, og hvorfor han selv er en hindring for individer i hele landet) og så selvfølgelig afslutningsvis narrens svigerfar.
  Hvad der dog ikke kan skrabes op fra ekstrabladet berlingske pølletiken og diverse tv-kanaler.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2017 @ 09:52

 4. Prøv at forestille sig det omvendte scenarie, hvor den røde idiots kontrafej var skydeskive for de 3 omtalte politikeres festlige leg????

  ALLE MSMmedier ville flyde over med hadefulde udfald og politianmeldelser for blasfemi, opfordring til mord og andre fæle ting ville blokere politiet i dagevis, og de 3 skulle under konstant beskyttelse de næste mange år.

  Kommentar by Knud — 4. maj 2017 @ 10:22

 5. Men har Mattias Hundebøll dog ikke lidt ret i, at Joachim B. Olsen, Martin Henriksen og Inger Støjberg egentlig ikke bidrager med ret meget godt? :-)

  I dag er det sidste tilmeldingsfrist til næste Statsborgeskabsprøve. Mon ikke det igen resulterer i nogle tusinder nye, i parantes, “danskere.” Alene indenfor dette område er der mange testcentre, med en hær af ansatte. Hvad mon dog hele flygtningeindustrien koster totalt, hvis man medregner alt?
  http://tilmelding.statsborgerskabsprove.com/map.html

  Så tag jer sammen i tre politikere, og gør noget reelt ved “problemet”, så det ikke igen næste år er berettiget, at I får en omgang “på med pilen”.

  Kommentar by Birger Jensen — 4. maj 2017 @ 10:23

 6. @ Kommentar by Birger Jensen — 4. maj 2017 @ 10:23

  Det er vel i grunden bedre, at de ymter en lille smule, end at de som de fleste, totalt INTET siger og gør?
  Er det ikke mere rimeligt at kritisere LLR, den superkloge og fantastiske udenvidenminister og Tulledrengen? Det er jo dem, der giver de 3 mundkurv på i den hellere politiske korrektheds navn.

  Kommentar by Knud — 4. maj 2017 @ 10:37

 7. #5 Det er mere det principielle i det, at folkeskoleelver gør det kan man til en vis grad forstå, men voksne mennesker… og så kan man forestille sig hvis det var folk fra venstrefløjen der sad på skydeskiven så ville der være ramaskrig overalt. Plat.

  Kommentar by Johnson — 4. maj 2017 @ 11:32

 8. Kuglestodderen har fortjent det

  Kommentar by Træt — 4. maj 2017 @ 11:40

 9. Det er sådan noget børn kan finde på i et øjebliks kådhed. Men at de her voksne mennesker beslutter at gøre det, er mest af alt bare pinligt og plat.

  Kommentar by na — 4. maj 2017 @ 12:32

 10. Endnu en af de utallige venstreorienterede TV-kendisser, som prædiker kommunisme, og samtidig gladeligt modtager en tårnhøj hyre på en ond kapitalistisk TV-station.

  Den talentløse nulbon Mattias Hundebøll er desuden bonkammerat med bl.a. Oliver Bjerrehuus og Pelle Hvenegaard, hvilket nok er årsagen til, at tossen har fået foden indenfor i TV-branchen.

  Desuden bor den venstreradikale hykler i det højborgerlige, kridhvide og 100 % muhammedaner-fri Hellerup….

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2017 @ 12:54

 11. -> 6. Knud.
  Politikerne er ikke valgt ind i folketinget, for at ymte lidt engang imellem. Det kan alle vi andre gøre på diverse blogs.
  Politikerne er valgt ind for at handle i vore alles interesser. Politikerne må begynde at indse, at ymtningens tid er forbi, og må erstattes af noget målrettet handling.

  Og jo, lad os hellere end gerne tage fat i nakken på straksopbremseren og “verdens klogeste”, og ikke mindst partilederen med det rare smil og den blide tunge.
  Nogle af dem er jo i kinesiens land, hvor de af det dér kloge folkefærd formentlig allerede er gennemskuede som værende det andre typer kinesere kan være: fusere!

  Kommentar by Birger Jensen — 4. maj 2017 @ 13:09

 12. Voksne mennesker, der skyder til måls efter billeder af politiske modstandere, virker bare så infantilt på den ufede måde. Afstanden til de voldelige (A)FA-soldater må være mikroskopisk.

  Kommentar by traveler — 4. maj 2017 @ 16:05

 13. Der er noget modbydeligt ved den slags symbolske handlinger. Når man gør sådan, er det fordi man har lyst til at gøre det i virkeligheden. Islamisk Stat og Al Qaeda leger på samme måde, når de skal ‘hygge’.
  Revolutionsdrømme og personlig mordlyst hænger tæt sammen.
  Det er ligesom Fanøbryggeriets motto: “Gør guillotinerne røde igen”. Den slags svinehundsplatheder er åbenbart venstrefløjens sørgelige alternativ til humor. Hverken islam eller kommunismen giver plads til den ægte vare… Man må ikke have det sjovt nogen af stederne, kun dyrke sit ideologiske had 24/7.

  Kommentar by Bageren — 4. maj 2017 @ 17:43

 14. Bare endnu en pauseklovn Formet over samme læst som alle de andre medietabere, der mærkværdigvis altid er plads til i de elektroniske crap-medier.

  Kommentar by Jette — 4. maj 2017 @ 18:26

 15. -De er ikke voksne. Ikke endnu.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. maj 2017 @ 19:13

 16. Det fortæller noget om nogle journalisters IQ. Burde fyres på stedet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 4. maj 2017 @ 19:59

 17. Den del af Plum-slægten kan kaldes salonkommunister, men bedstefar Harald Plum var dog ikke Sovjettro men medlem af kommunalbestyrelsen i Søllerød for Venstresocialisterne http://plum.wiki/Barn8.htm . Den kendte gullaschbaron Harald Plum er en anden gren af familien.

  Kommentar by perhag — 5. maj 2017 @ 02:04

 18. Den slags mennesker har altid så travlt med at stemple andre som hadske og fjendske.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 5. maj 2017 @ 08:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper