7. maj 2017

Mads Brügger: Det fremkalder ‘enorm vrede, hvis man giver en højreorienteret taletid’

Kommentar af Radio24syvs programchef Mads Brügger i Kristeligt Dagblad – Man er ikke psykisk syg, selvom man er højreorienteret i debatten

“Der har altid været debat om, hvem medierne skal lade komme til orde. Da Ekstra Bladet lavede deres første kampagne i forhold til indvandringspolitiken, var der folk, der var vrede over, at man gav Søren Krarup (DF) spalteplads. Men der kan være noget om, at fænomenet med at udskamme visse debattører er taget til i styrke.

Jeg tror, det har at gøre med udbredelsen af sociale medier, hvor man kan trykke på en knap og blokere personer, man ikke ønsker at høre på. Man lukker sig inde i en selvvalgt boble. Den mentalitet flyder igennem til massemedierne. …

I sommer blev vi på Radio24syv kritiseret for at give taletid til debattøren Mikael Jalving i sommerprogrammet ’Je Suis Jalving’. Det virker på mig, som om at der er visse personer i debatlandskabet, der betragter det at være højreorienteret – og i Jalvings tilfælde nationalkonservativ – som noget patologisk.

Det er jeg virkelig forundret over. Man er ikke psykisk syg, hvis man er højreorienteret. Det er da lige så rimeligt som at være venstreorienteret. Alligevel fremkalder det enorm vrede, hvis man giver en højreorienteret taletid.

(Mediedarlingen Carsten Jensen på Facebook, 5. maj 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83104/trackback

28 Comments »

 1. Findes der noget menneske i Danmark der er mere ulækker end Carsten Jensen..?

  Kommentar by ny kommentator — 7. maj 2017 @ 08:40

 2. “Patologisk” er et andet ord for “Carsten Jensen”. Hvorfor blev han ikke boende på Nørrebro med sine børn, men flyttede så langt væk fra perkerhelvedet, man kan komme? Mage til infam hykler skal man lede længe efter?

  Kommentar by Margrethe — 7. maj 2017 @ 08:55

 3. #1 – Måske Christian Braad Thomsen, men Carsten “Kalkunhals” Jensen er også en fin kandidat, en ægte limosine-socialist.

  Kommentar by Johnson — 7. maj 2017 @ 08:57

 4. Carsten Jensen er latrinærkunstner, en småynkelig forfatterpendant til Piero Manzoni, kendt for lort på dåse, Merda d’artista. Carsten Jensens kunstnerbidrag svarer til lort på papir, eller som i dette tilfælde, lort på Facebook. I øvrigt er Facebook et ironisk medievalg, da han som latrinærkunstner på ord netop fører sig frem på dette, at have røv i begge ender. Jeg antager det hele skyldes forfejlet pottetræning i sin tid. Stakkels lille stakkel.

  Kommentar by monse — 7. maj 2017 @ 08:58

 5. Carsten Jensens nedgørelse af Naser Khader fortæller alt om Carsten Jensens mindreværds komplekser, Naser Khader prøver at være en ægte demokrati dyrkende rollemodel for de indavlede retarderede korandyrkende velfærdshoppere, men opgaven virker umulig særligt med jubel Danskere som Carsten Jensen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. maj 2017 @ 09:22

 6. Har Carsten Jensen ikke noget familie, der kan tage sig af ham, eventuelt få ham i behandling?
  Det err da uværdigt, som han gang på gang skandaliserer sig selv overfor omverdenen. Kone? Børn?

  Kommentar by Bastardo — 7. maj 2017 @ 09:30

 7. 1.
  NOPE!

  Kommentar by Piphans — 7. maj 2017 @ 09:30

 8. Når man er venstreorienteret tilhører man en totalitær religion, marxismen, der er grundlaget for socialismen, der slog voldsomt igennem i forrige århundrede i i både nationale og internationale varianter, hvor de med begrundelse i deres socialistiske tro tog livet af 100 mio af deres medborgere, fordi de ikke delte deres tro. Gulag, kz, Toul Sleng osv.

  Ikke-socialister er pr definition ikke styret af deres tro, som de opfatter som en privat sag. Derfor kan de ikke slå igen på Antifa og de andre køllesvingende nyfascister, der ville udrydde dem, hvis de kunne bryde igennem ringen af politibetjente, der forhindrer dem i det. Tak til politiet herfra !

  Kommentar by A-mad — 7. maj 2017 @ 09:34

 9. De “gode” mennesker viser igen hvor dårlige de er. Deres største sejr nogensinde er at overbevise folk om at de tilhører “eliten”, jeg håber snart det går op for alle at de er det absolut modsatte.

  Kommentar by Per — 7. maj 2017 @ 10:07

 10. # 6: Du er inde på noget rigtigt. Dette her er alvorligt ment angående Carsten Jensen og hans aparte og bizarre måde han opfører og udtrykker sig på:

  Videnscenter for demens…
  Frontotemporal demens er betegnelsen for en gruppe alvorlige hjernesygdomme, der ofte medfører store forandringer i den måde et menneske er på.

  De fremtrædende symptomer er ændringer i personlighed, opførsel og sprog. I modsætning til de fleste andre demensformer, behøver for eksempel hukommelsen ikke at være påvirket fra begyndelsen.

  Sygdommen betyder imidlertid, at hæmninger og situationsfornemmelsen viger eller forsvinder, og at patienten får en impulsiv og uovervejet adfærd samt ligegyldighed overfor sociale normer og andre mennesker.

  Frontotemporal demens starter ofte tidligere end de øvrige demenssygdomme, typisk når patienterne er mellem 55 og 65 år.

  Lægerne kan ikke helbrede frontotemporal demens, og der er ingen lægemidler, der bremser sygdomsforløbet. Men det er vigtigt at patienten og pårørende tidligt får den rette rådgivning og støtte.

  Kommentar by Men dog ! — 7. maj 2017 @ 10:08

 11. Glimrende at se alle de hug der bliver delt ud til kældermennesket Carsten Jensen. Han fortjener alle de skældsord der findes i det danske sprog.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 7. maj 2017 @ 12:21

 12. Meningsmaskinen Carsten Jensen (herefter CJ) drejer endeløst og meningsløst om sig selv som en gennemridset singleplade, der er gået i hak. Det er meget irriterende at høre på en plade der er gået i hak, især når manden bag tilsyneladende udviklingsmæssigt gik i stå fra i midten af 80-erne.
  CJ oratoriske udgydelser har bekræftet den gamle sandhed, at tager man låget af en møjspand, breder der sig en stank af lort. CJ NN er Danmarks verbale affaldsproducent.

  Når man læser CJ sjofelheder, efterlades man som ofte med det indtryk, at de for det meste er skrevet på et offentligt toilet.

  CJ er manden der ikke kan finde vej til lokummet uden en førerhund. Og er han endelig nået derud, så havner han i svære grublerier, hver gang han rejser sig fra tønden og opdager, at han står med et stykke papir i hånden.
  CJ varemærke er, at han gør sig til repræsentant for den slampøl, der hellere end gerne sætter mærkater på mennesker, hvis meninger de ikke kan lide. I slampølen er den første regel, at først lyver man om sine modstandere, hvorpå man brygger videre på løgnen.

  Hos CJ og hans sidste dages hellige, ser man ofte en udbredt brug af rendestenssprog og stemmen hæves til det skingre, når argumenterne ikke rækker, samt kombineret med en i dyreriget sjældent set mangel på selvindsigt, der sætter medlemmer af denne interessante art i stand til at hævde, at når andre svarer igen med samme mønt, så er de primitive med hang til den mørkebrune kulør.

  CJ er er nutidens udgave af Joseph Goebbels og Julius Streicher. Konstant ensidig og fordrejet propaganda, her til fordel for et multietnisk samfund, gentaget til ulidelighed.
  CJ besidder klakør-genet og spytslikker-instinktet i rigt mål, tilsat fæcesfetichmaniske tilbøjeligheder.Han er lige så optændt, som en gammel gris på en sex messe.

  Det er et sundhedstegn at tage afstand fra CJ. Man går jo også uden om en hundelort.

  Kommentar by Anonym — 7. maj 2017 @ 12:47

 13. Carsten “Kraterfjæs” Jensen = Degenereret menneskeligt affald!

  Kommentar by Knights Templar — 7. maj 2017 @ 13:41

 14. >10. Carsten Jensens udgydelser er ikke usædvanlige for ham. De er, med vore impotente politikeres ord, uacceptable.

  Ad 10.: Jeg er ikke læge, men jeg forstår, at man skal være forsigtig med fjerndiagnoser. Alligevel forekommer det, at Carsten Jensen kunne lide af frontotemporal demens.

  En anden mulighed kunne være Tourettes syndrom?

  Jeg tror dog, at det snarere drejer sig om “Der Stürmer-syndromet”: Carsten Jensen hader alle, der mener noget andet end han selv, så stærkt, at han tyr til sprogets værste skældsord for at udskamme os. Han kan ikke rumme, at man kan have forskellige politiske prioriteter og stadig være ordentlige mennesker.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. maj 2017 @ 13:41

 15. Carsten Jensen prøver med sit syge had at bortlede opmærksomheden fra en fremtoning, der ligner noget, der har ligget tre måneder på bunden af en skraldevogn.

  Kommentar by Jette — 7. maj 2017 @ 14:17

 16. Carsten Jensen er da ikke ene. Jeg synes da at både David Trads og Zenia Stampe med mellemrum forsøger at leve op til idealet.
  Sidstnævnte er dog blevet lidt “svag i mælet”; er kulturberigelsen nået frem til de radiGale?

  Kommentar by Birger Jensen — 7. maj 2017 @ 14:29

 17. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Jeg var i Frankrig ved nytårstid, da landet skiftede til den nye europæiske møntfod. Jeg åbnede min pung og så på de danske kroner, der lå mellem de nye euroer. Jeg regnede med, at de lå og rødmede af skam. Det gjorde de ikke. I stedet gjorde de noget andet. De stank. Normalt siger man, at penge ikke lugter, men disse mit fædrelands mønter gjorde altså. De stank af sur komælk, fordærvet flæsk og Pia Kjærsgaards harske parfumer. De stank af gammelmodig nationalisme, hykleri og virkelighedsfornægtelse.
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken 6.1.2002).
  (bor i København Ø/ postnummer 2100).

  ”Mit navn er Bertel Haarder.”
  ”Jeg er Bertel Haarder, minister for udstødelse en mageløs skabning af støv og hykleri, et menneske med morgenangst, men jeg er ingen svækling, jeg er god til det med blod, jeg kan hugge hovedet af en høne og aflive killinger, og at føre krig på isflager er det bedste jeg ved. Jeg er Bertel Haarder, jeg har flertallet bag mig, og jeg har et budskab.”
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken december 2003 og ”Ud og Se” (DSB), marts 2010 s.23).

  ”Dette er historien om en mand, som af traumatiske barndomsoplevelser bliver hærdet til at administrere en sadistisk flygtningepolitik beregnet på at nedbryde menneskers selvfølelse og stolthed og sætte ringeagten for andre i system.”
  (Carsten Jensen, forfatter, om integrationsminister Bertel Haarder).
  ”Rundt om i den tredje verden finder man de såkaldte failed nations, lande uden nogen sammenhængskraft, der er gledet ned i socialt og økonomisk kaos. På det psykologiske og idealogiske plan er Danmark sådan en sammenbrudt nation.”
  (Carsten Jensen, forfatter i bogen ”Livet i Camp Eden.”

  ”Går Pia Kjærsgaard i seng med marokkanere? Kan hun smage på en mands sæd, hvad han har drukket dagen før? Foretrækker hun at bruge kirketiden til gruppesex frem for at drage til Seem og høre pastor Søren Krarup prædike? På alle disse tre spørgsmål kan vi svare nej, også selv om vi ikke kender noget til Pia Kjærgaards privatliv. Hendes surt sammensnerpede mund er svar nok. I valget mellem fellatio og Søren vil lederen af Dansk Folkeparti altid foretrække pilgrimsrejsen til Seem.”
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken kultur sektion, 19.5.2002).

  ”-et skrigende fugleskræmsel, ”-en mumlende posedame” og ”-dronning af skraldespand.”
  (Carsten Jensen, forfatter, sagt om Pia Kjærsgaard, den såkaldte åndsaristokrat Carsten Jensen, der som afdøde Tøger Seidenfaden har klaget over tonen i debatten). Se ”Gensyn med ondskabens ikon”, s. 40-41).

  ”Men Pia Kjærgaards træer har rødder i de underjordiske lag, hvor hadet og frygten gensidigt nærer hinanden, og det er frugtbar jord i disse usikre år. Pia Kjærsgaard og hendes skimlede sekt af klamme kældermennesker,” og ”Dansk Folkepartis selvoppustende pruttepude Søren Krarup.”
  (Carsten Jensen, (Forfatter), Politiken 17.9.2011, og Jyllands-Posten, ”Indblik”, 23.11.2014 s.20).

  ”Søndagen vil være ødelagt for Søren Krarup, der i disse dage skoggerler over de syriske flygtninges lidelser. Hans datter, ytringsfrihedsaktivisten og medlem af DRs bestyrelse Katrine Winkel Holm, er allerede nu, mens dette læses, på telefonen med en svovlsø af fyringstrusler til alle ansvarlige programredaktører. Alene det burde skaffe Ole Bornedal et ridderkors.”
  (Carsten Jensen, (såkaldt forfatter), Berlingske Tidende 14.10.2014, 1.sektion ”Kultur” s.20, i anledning af filmen ”1864” start 12.10.2014).

  ” Danmark er Europas ondskabsfulde landsbytosse, og at tegninger af Lars Løkke Rasmussen som nazist, burde være hans officielle statsministerportræt, fordi det afslører menneskeforagternes sande ansigter.”
  (Carsten Jensen, såkaldt forfatter, i Information 29.01.2016 og og Berlingske, 12.02.2016).

  Kommentar by der Adler — 7. maj 2017 @ 14:52

 18. Den lethed hvormed danskere bliver flove over andre danskere, gælder åbenbart ikke når Carsten Jensens vælter sin skraldespand.

  Kommentar by Menig 442 — 7. maj 2017 @ 15:24

 19. Carsten Jensen kunne sagtens med hele sin fremtoning og svinske ordvalg, være en del af tegnerer Fips (Phillip Rupprecht) figurer i “der Stürmer.”

  Carsten Jensen er en omvandrende reklame for prævention, men også et anliggende for den stedlige psykiatri.

  Mange såkaldte forfattere har i deres natur et stinkdyr. Nu har CJ haft sit i en del år. Man kan male et stinkdyrs striber over, men derfor fjerner man jo ikke dets stank!

  Kommentar by der Adler — 7. maj 2017 @ 16:43

 20. Når Carsten Jensen siger, at Naser Khader befinder sig på bunden af skraldespanden, viser det, at han ikke skuer særlig dybt.
  Jeg personlig befinder mig nemlig langt dybere nede. Sammen med en hel del andre.
  En ting har han dog ret i. Det gærer dernede.
  Og endnu en gang tak til der Adler for dokumentation.

  Kommentar by Catfish — 7. maj 2017 @ 18:14

 21. Enhver anden end Carsten Jensen, ville være havnet på den lukkede afdeling, iført en langærmet skjorte.
  Som såkaldt “kultur personlighed” er han fredet af parnasset. En stakkel som trænger alvorligt til hjælp.
  Er der ikke en velmenende samaritan der kan sørge for at han får sin medicin regelmæssigt?

  Kommentar by Finn A. Skov — 7. maj 2017 @ 18:37

 22. @Anonym 12:47

  Det er let at konstatere Carsten Jensens mange usmagelige sider.

  Men angående karakteriseringen af Josef Goebbels’ og Julius Streichers propagandistiske kvaliteter; jeg har også læst sådan noget i avisen, og hørt det tit gentaget i radioen og tv, meget tit endda. Og på hjemmesider som denne, meget ofte endda, nogle gange gentaget flere gange på en side i en ny variation. Jeg må indrømme at jeg ikke har fordybet mig i emnet, men de relaterede emner som jeg har fordybet mig i, har vist at man ikke bare skal tro den slags propaganda, uden at få syn for sagen.

  Kunne du fortælle lidt mere indgående om det, eller henvise til overkommelig litteratur om emnet? Tyskerne var jo ret gode til mange ting, hvorfor skulle de lave dårlig ensformig gentagende propaganda på linje med Carsten Jensen? Jeg vil tro det før jeg ser det. Og jeg giver en kasse øl til den første der kan vise mig et dokument skrevet af en kendt og fremtrædende Nazist som kan måle sig i sproglig nederdrægtighed med Carsten Jensens rendestenssprog og vulgære optræden.

  Kommentar by Balder — 7. maj 2017 @ 18:56

 23. @ 22 Balder

  Jeg giver dig ret i, at Carsten Jensen er nederdrægtig, på samme niveau som Strecher, hvor Goebbels som akademikeren “pakker” det ind.

  Streichers blad “der Stürmer” taler vel for sig selv, og iøvrigt var han delagtig i de berygtede Nürnberg-love.En del af Goebbels udtalelser er du vel fortrolig med, her nogle af ham, samt fra andre nationalsocialister.

  ”Føreren giver endnu en gang udtryk for, at han er fast besluttet på hensynsløst at udrydde jøderne i Europa. Her kan det ikke nytte at gøre sig sentimentale skrupler. Jøderne har fortjent den katastrofe, de oplever i dag.
  Sammen med vore fjenders tilintegørelse vil også de opleve deres egen tilintegørelse. Vi må forcere denne proces med en kold hensynsløshed, og vi gør dermed den lidende og gennem årtusinder af jødedommen martrede menneskehed en uvurderlig tjeneste. Denne klare jødefjentlige holdning må også knæsættes i vort eget folk på trods af de kredse, som stritter imod.”
  (Joseph Goebbels dagbøger, 14. februar 1942, pg.88).

  ”Denne krig er en racekrig. Jøderne indledte den, og de styrer den. Deres mål er at ødelægge og udrydde vores folk. Vi er den eneste kraft, der står imellem jødedom og verdensdominans.”
  (Josef Goebbels i: Der Krieg und die Juden, 9.5.1943).

  ”Denne jødepest skal udraderes. Helt og aldeles. Der må ikke blive noget tilbage.”
  (Joseph Goebbels, 1897-1945).

  ”Det er ubeskriveligt. De er ikke længere menneskelige væsener, de er dyr. Derfor er dette ikke en humanitær, men snarere en kirugirsk opgave.”
  (Josef Goebbels, efter at have besøgt ghettoen i Lodz/Polen).

  ”For mig er jøden ikke noget menneske. Se på ham. Tykke læber, grådige øjne, uærlig, takket være sin sammenskrabede rigdom… hvilket dyr ville mon finde sig i den meningsløse krænkelse at blive sammenlignet med ham ?”
  (Julius Lippert, 1895-1956, tidligere borgmester i Berlin)

  ”Jeg vil hellere spise jord end tillade mit barnebarn at blive opdraget og forgiftet i den svinske såkaldte jødiske kultur”
  (Sagt af storadmiral og rigspræsident Karl Dönitz, 1891-1980)

  Jøderne er den fuldkomne råddenskabs mikrober. De er kun i stand til at tænke analytisk, men har ikke evne til skabende tankevirksomhed.”
  (Plaischinger- i Walter Schellenberg ”Den usynlige front”s.80/Skrifolia)

  ”Jøderne er djævlens skinnende krone.”
  (Alois Brunner-Eichmans højre hånd)

  ”I er det sorte korps, Førerens og bevægelsens mest trofaste redskab, alle modstandernes mest frygtede fjende. Vi er soldater, og som soldater ved vi, at kun den modstander, der er død og tilintegjort, ikke skader mere.”
  (Heinrich Himmeler i 1933)

  ”Den som kæmper mod jøderne kæmper mod djævelen.”
  (Julius Streicher – 1885-1946)

  ”Jødedommen er en sygdom, der truede Tyskland. De stjal åndedrættet fra os.”
  (Adolf Eichmann – 1906-1962)

  ”Jeg vil hoppe ned i min grav under latter, for følelsen af at have fem millioner liv på samvittigheden, vil for mig være en kilde til usædvanlig tilfredsstillelse.”
  (Adolf Eichmann – se Gabriel Bach, Enc.Jud.,bind 06, spalte 520)

  ”Jøden er den fødte løgner. Han kan kun klare sig som parasit ved at skjule sig under sin religiøse kappe. Jo bedre hans udddannelse er, des lettere er det for ham at opretholde dette bedrag. Jøden bruger gerne smiger og bestikkelse for at opnå, hvad han ønsker. Intet kan hindre ham i at udnytte andre. Ligesom den falske mønt dukker han altid op. Der er kun et svar: udryd ham! Hvad enten vi begrænser hans formering ved sterilisation, eller om vi må anvende skrappere midler, få stå hen.
  (Adolf Eichmann- se Comer Clarke ”Eichmann Hitlers bøddel s.42-43)

  ”Den germanske races kamp mod undermennesker og jøder.”
  (Gruppenführer der SS, Hans Jütner om krigens formål i tale til de frivillige fra Frikorps Danmark)

  ”Når jeg først har sagt nej, så mener jeg nej, fat det: Jeg har til opgave at rense det jødiske lort ud af provinserne. Her hjælper ingen argumenter eller tårer”.
  (Adolf Eichmann til jøden Rezö Kasztner i Budapest oktober 1944)

  ”På vegne af rigsføreren takker jeg hjerteligt for Deres brev af 28. juli 1942. Med største glæde konstaterer jeg Deres meddelelse om, at der de sidste 14 dage dagligt er afgået tog med 5.000 repræsentanter for den udvalgte race”.
  (Brev til SS-Sturmbannführer Hermann Höfle,1911-1962, fra Himmelers adjudant)

  ”Når jeg møder en jøde, afsikrer jeg min pistol.”
  (Herman Göring, Rigsmarskal)

  ”Dette er den store racekrig. Den drejer sig om, hvorvidt tyskerne og arierne skal sejre, eller om jøderne skal styre verden.”
  (Herman Göring i Angela Lambert ”Kvinden som elskede Hitler, s.349)

  ”Hele jødespørgsmålet består i et transportproblem.
  (Adolf Eichmann)

  ”Jeg vil hellere sulte ihjel tusind gange end at opvarte en jøde.”
  (Carin Göring f. von Fock, gift 1.gang von Kantzow)

  ” Hvis det skulle lykkes for den internationale finansjødedom i og uden for Europa igen at kaste folkeslagene ud i en verdenskrig, så vil resultatet ikke blive jordens bolsjevisering og dermed jødedommens sejr, men tilintegørelsen af den jødiske race i Europa.”
  (Adolf Hitler i Rigsdagen den 30. januar 1939)

  ”Jøderne er det tyske folks fjender og må udslettes. Hver eneste jøde, vi kan få fat på, skal nu udryddes under krigen – uden undtagelser. Hvis vi ikke nu kan fjerne den biologiske basis for jødedommen, vil jøderne en skønne dag ødelægge det tyske folk.”
  (Heinrich Himmeler til Adolf Eichmann i maj 1941)

  ”Snart bliver jøder udelukkende gasset”.
  (Heinrich Himmeler- sagt i oktober 1941 overfor indsatskommandoer i Mogilev.)

  ”Uanset al udelukkelse af jøden fra forretningslivet, består grundproblemet dog stadigvæk, at jøden må ud af Tyskland.”
  (Reinhardt Heydrich, chef for SD og Sikkerhedspolitiet – sagt 10. november 1938).

  ”Ved kontroller af udfaldsvejene fra Mogilev, der blev gennemført under inddragelse af ordenspolitiet, blev i alt 135 personer pågrebet, for størstedelens vedkommende jøder. 127 personer blev skudt.”
  (Rapport fra indsatsgruppe B fra 19. december 1941).

  ”Det ledende befolkningslag i Polen skal uskadeliggøres så godt som muligt… De små folk vil vi skåne, men adelen, papisterne og jøderne må ombringes.”
  (SS-Grüppenführer, leder af RSHA, Reinhard Heydrich, udtalt 7.9.1939 i Berlin).

  ”Vi behandler jødeproblemet uden nogen form for sentimentalitet.”
  (Herman Gøring).

  ”Øst-jødedommen er det intellektuelle reservoir for bolsjevismen og må derfor efter Førerens anskuelse tilintegøres.”
  (Reinhard Heydrich, i foråret 1941 ved Pretsch an der Elbe.)

  ”Hvis nogen af de nordiske egenskaber kommer til udtryk hos andre racer, beror det på efterabning eller på, at de har fået noget af det nordiske blod ved raceblanding. Jøder mangler derimod helt evnen til at skabe en højere kultur, eftersom jødedommen som helhed mangler den sjæl, som højere dyder fødes af.”
  (Sagt af Alfred Rosenberg, Hitlers chef ideolog).

  ”Den fælles fjende må ødelægges, idet det drejer sig om den germanske races kamp mod undermennesker og jøder.”
  (SS-Grüppenführer Hans Jutner i tale til Frikorps Danmark)
  ”Wir sind die schwarze Garde, die Adolf Hitler liebt”
  Vor ære er troskab

  ””-at jødedommen i Europa havde udspillet sin rolle, for den fysiske udryddelse af øst-jødedommen ville fjerne de biologiske grundlag for jødedommen.”
  (Franz Alfred Six-indsatskommandør for gruppe 1-A- udtalt april 1944)
  ”Wenn alle untreu werden, so bleiben wir doch treu” – Når alle andre er troløse, så forbliver vi tro.

  ”-at for fremtiden skal alle fangne jøder skydes af racemæssige grunde.)
  (Otto Ohlendorf-indsatskommandør – udtalt august 1941 overfor sine indsatskommandochefer).

  ”Denne vinter er der fare for, at jøderne ikke længere kan få mad alle sammen. Det må alvorligt overvejes, om det ikke er den mest humane løsning at gøre det af med jøderne med et eller andet hurtigvirkende middel, hvis ikke de er arbejdsduelige.”
  (Sagt af Sturmbannführer Rolf-Heinz Höppner, leder af SD-afsnit Posen den 16. juli 1941 til den jødesagkyndige Adolf Eichmann).

  ”Jeg kan i dag konstatere, at det mål at løse jødeproblemet for Litauen er nået af EK (indsatskommando) 3. I Litauen er der ikke flere jøder, bortset fra arbejdsjøderne inklusive deres familier.
  (Rapport fra den øverstbefalende for SIPO og SD, indsatskommando 3, 1. december 1941).

  ”Den af Dem i enighed med chefen for hovedkontoret for rigssskkerhed, SS-Obergruppenführer Heydrich, godkendte aktionen med særbehandling af cirka 100.000 jøder i mit gauområde vil kunne være afsluttet inden for de næste 2 – 3 måneder.”
  (Arthur Greiser, gauleiter i ”Warthegau” i et brev til Himmeler af 1. maj 1942).

  ”Jøder bør så hurtigt som muligt fjernes fra generalguvernementets område, fordi jøden netop her udgør en overordentlig stor fare som smittebærer, og fordi han for det andet ustandselig bringer uorden i landets økonomiske struktur med sit fortsatte smugleri.”
  (Fra mødeprotokollen på Wannsee-konferencen, den 20. januar 1942).

  ”Jøden er ifølge sin natur en snylter, der hverken vil eller kan assimileres.”
  (Adolf Hitler i sit testamente af 13.02.1945).

  ” Det ledende befolkningslag i Polen skal uskadeliggøres så godt som muligt. De små folk vil vi skåne, men adelen, papisterne og jøderne må ombringes.
  (Reinhard Heydrich den 7.september 1939).

  ”De fleste af jer ved, hvordan det er, når 100 lig ligger der samlet, når 500 lig ligger der, eller når 1000 lig ligger der. At have udholdt det og fortsat… have sin anstændighed i behold, det har gjort os hårde. Dette er et ærerigt kapitel i vor historie, som aldrig er skrevet og aldrig skal skrives.”
  (Heinrich Himmeler-sagt i Poznan/Posen 6.10.1943 overfor højtstående SS-officerer).

  ”Mine herrer, hvis der efter os nogensinde skulle komme en generation, der er så slap og så blødagtig, at den ikke forstår vores store opgave, så har hele nationalsocialismen unægtelig været omsonst. Jeg er tværtimod af den opfattelse, at man bør nedsænke bronzetavler, hvorpå det fastholdes, at vi har haft mod til at gennemføre dette store og så nødvendige værk.”
  (Odilo Globocnik, SS- og politifører i Lublin)

  ”Undermennesket, denne skabning af naturen, som tilsyneladende er biologisk ganske som os med hænder og fødder og en slags hjerne, med øjne og mund, er ikke desto mindre ganske anderledes, et frygteligt kreatur, thi det er ikke alt, der ser ud som et menneske, som også er det. Ve den, der glemmer det!”
  (Heinrich Himmeler – Reichsführer der SS).

  ”Jødernes folkevandring vil vi bestemt have afsluttet inden for et år. Så vandrer ingen mere. For nu må der gøres rent bord.
  (Henrich Himmeler, 09.06.1942 for de øverste SS-ledere).

  ”Ligesom en enkelt giftig svamp kan dræbe en hel familie, således kan en eneste jøde tilintegøre en hel landsby, en hel by, ja et helt folk. Ligesom giftige svampe kan skyde op overalt, kan man finde jøder overalt, og ligesom giftige svampe tit kan medføre de skrækkeligste ulykker, er jøden årsag til elendighed og nød, sot og død.”
  (”Der Giftpilz. Ein Stürmerbuch für Jung und Alt”- Nürnberg 1938).

  ”Vores racemæssige stolthed er ikke aggressiv undtagen, når det gælder den jødiske race. Vi benytter udtrykket jødisk race som en bekvem betegnelse for i virkeligheden og fra et genetisk synspunkt findes der ikke en jødisk race. I midlertid findes der dog en gruppe om hvem betegnelsen faktisk kan anvendes og som anvendes af jøderne selv. Det er den åndeligt homogene gruppe gruppe til hvilken alle jøder i hele verden regner sig uanset hvilket land de bor i. Det er den gruppe, som vi betegner som den jødiske race… Den jødiske race er først og fremmest abstrakt race af sindelag…. En race af sindelag er noget mere solidt og holdbart end blot en race.”
  (Adolf Hitler-i sit politiske testamente af 13. 02. 1945)
  (”Hitlers Testamente-Hitler-Bormann dokumenterne,”
  med introduktion af H.R.Trevor-Roper, s.50-51).

  ”Jøden er en igle på verdens folkeslag. Og heraf følger det, at endemålet for rationel antisemitisme kompromisløst må være at fjerne jøderne. Kun en regering, der bygger på en national vilje, vil være i stand til begge dele.”
  (Adolf Hitler – 1919)

  ”De mest rosende ord finder Føreren om den militære adfærd i de væbnede enheder i SS. De har udført sande heltegerninger. Der er ingen tvivl om, at Himmeler her virkelig har fuldbragt et uddannelsesmæssigt under.”
  (Josef Goebbels, uddrag af dagbog, 22.11.1941).

  „Det er ikke et spørgsmål om verdensanskuelse, at man fjerner lusene, det er et renlighedsanliggende.“
  (Reichsführer der SS-Heinrich Himmeler, i Kharkov 1943).

  ”Selv herhjemme, hvor Jøderne aldrig har naaet en saa dominerende Stilling som i de mellemeuropæiske Lande, har man i de senere Aar bemærket deres uheldige Egenskaber. Der er mange Jøder, der har vist sig at være gode danske Mænd, der er utallige Jøder, som stille og hæderligt passer deres Dont uden at gaa nogen for nær – men der er ogsaa paafaldende mange Jøder, som paa lidet tiltalende Maade er blevet Frontfigurer i Svindelaffærer og maaske ikke mindst i de uappetitlige Pornografi-og Fosterdrabsaffærer, som er forekommet i de senere Aar. Ogsaa inden for dansk Forretningsliv optræder der Jøder, hvis Metoder ikke er nogen Pryd for Standen.
  Men det, som vi herhjemme har set af Jødernes uheldige Sider, er kun en svag afglans af deres Virke i de mellemeuropæiske og østeuropæiske Lande. Ogsaa der maa man naturligvis gøre Undtagelser for de utallige Jøder, der opfylder ethvert rimeligt etisk Krav og derfor staar i en skærende Modsætning til de Racefæller, som har ført an i det tvivlsomme Forretningsliv, i den tvivlsomme Forlystelsesindustri og maaske navnlig i de politiske Bevægelser yderst til venstre. Det var ikke Russere, men Jøder med russiske Navne, som druknede Rusland i Blod. Det var ikke en Ungarer, men en Jøde, som ledede den kortvarige, men blodige Raadsreplublik i Budapest. Det var ikke en Tysker, men en Jøde, som paa samme Maade gjorde München til et Slagtehus.
  Vi ved, at Titusinder af Jøder fordømmer de jødiske Forretningshajer, de jødiske Pornografispekulanter og de jødiske Terroister. Men alligevel kan det ikke benægtes, at de Erfaringer, som Tyskerne – som mange andre Fastlands-Folk – har gjort med hensyn til Jøderne, danner en vis Basis for deres følelser. Man kan indrømme Tyskland, at det har Ret til at skille sig af med sine Jøder.”
  (Jyllands-Posten´s chefredaktør den 15. november 1938- seks dage efter ”Rigskrystalnatten”).

  UDTALT AF EN TIDLIGERE FRIKORPS DANMARK MAND:

  ”-jeg aner ikke hvor mange jødesvin jeg hængte i årene 1940-42,” fortalte Gunnar Kaskholt, tidligere SS-mand på Østfronten, og berettiget stolt af sin indsats på Østfronten.
  ”Jeg holdt op med at tælle, da jeg personligt havde hængt tusind! For at holde tempoet lod vi dem stå bagbundne i rækker på 5 og 5 på lastbilernes åbne lad. Fem reb med løkker blev bundet fast i en stor gren eller en bjælke i en ladeport. Så fik fem mand hver en løkke om halsen. Lastbilen kørte en meter frem. Godnat med dem! To minutters venten. Så bakkede lastbilen. De fem ”dinglere” blev taget ud af løkkerne (vi skulle spare), og så var vi klar til de næste fem. Når alle indfangne mænd i landsbyen var hængt var det med at komme videre til næste by. Hurtigt, for det var vigtigt, at vi kom frem før rygtet nåede frem om, hvad der ventede dem.”
  (Gunnar Kaskholt – dansker i Die SS-Einsatzgruppe gruppe i Polen og Rusland
  død 1998 ved Holsterbro.)

  UDTALT AF ANDRE DANSKERE:

  ”Det var ikke Russere, men Jøder med Russiske navne, som druknede Rusland i Blod. Det var ikke en Ungarer, men en Jøde, som ledede den kortvarige, blodige Raadsrepublik i Budapest. Det var ikke en Tysker, men en Jøde, som paa samme Maade gjorde München til et Slagtehus.”
  (Jyllands-Posten ”Leder”, 15.11.1938 efter Krystalnatten)

  For mig staar det urokkeligt fast, at det Fremmedelement, som vi afgjort, bestemt og modigt uden Vaklen maa kaste vort Øje paa som det danske Folks værste Modstander, som Grundaarsagen til hele den Dekadence, ingen tør benægte rider os som en Mare, er Jøden og den Discipelskare af vore egne – mere eller mindre raceægte – som har givet sig ind under Jødeførerskabet.”
  (H.P.Brunøe i ”Danskerne og de andre,” s.6-1920).

  “Vi kræver en dansk, ikke en jødisk presse.” og “Hovedstadpressen er en fuldstændig jødepresse. De store dagblade er rene og skære forretinger. De ejes eller kontrolleres af jøder. Hvad betyder dette?”
  (Cay Lembce, ritmester, stifter af Det Danske Spejderkorps).

  ”Jøden svælger ikke blot i sine umættelige Lyster, når han gør Jagt paa de unge, blonde Piger, men han er sig ogsaa bevidst samtidig at decimere den Race, han hader og frygter mest – den, hvis Gæst han netop er. Og Jødinden ham ikke i disse Orgier, men yder ofte Hjælp, thi hun fornemmer en Tilfredsstillelse, naar jødiske Mænd vanærer de lyse Kvindeskikkelser.”
  (Dansk Nationalt Tidsskrift, 3/sep.1920).

  ”-at en af Racens mest fremtrædende Egenskaber er en Evne til at beherske de økonomiske Forhold, specielt Penge og Handel- .”
  (Jonathan Høegh Leunbach i 1923-(1884-1955).

  ”Den moderne Jødedom, der i vore Dage har begyndt at spille en saa stor Rolle i de kristlige Stater, hører til den kristne Stats afgjorte og uforsonlige Modstandere.”
  (Biskop Hans Martensen – 1808-1884 – sagt i 1878).

  Man kunne blive ved i dagevis.

  Kommentar by der Adler — 7. maj 2017 @ 20:41

 24. Ørn

  Trykfejl, overspringshandling, sprog.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Cay_Lembcke
  https://de.wikipedia.org/wiki/Meine_Ehre_hei%C3%9Ft_Treue

  Kommentar by Peter Buch — 7. maj 2017 @ 21:26

 25. Apropos Goebbels:

  I 1964 blev trykt i Tyskland en bog med titlen “Før Hitler kom” skrevet af en jødisk gymnasielærer Dietrich Bronder. Den handlede om det nazistiske statsapparat og hvem som var af jødisk oprindelse eller relateret til jødisk familie.

  Så kan man tro på det eller ej, men andre tyske forfattere er kommet frem til lignende resultater. Og det er selvagt meget kontroversielt.
  Ifølge hans research kom han frem til følgende:

  • Reichschancelor Adolf Hitler
  • Reichsminister Rudolf Hess
  • Reichsmarshall Hermann Goering
  • Reichsleader NSDAP Gregor Strasser
  • Dr. Josef Goebbels
  • Alfred Rosenberg
  • Heinrich Himmler
  • the Reichsminister von Ribbentrop (who pledged close friendship
  with the famous Zionist Chaim Weizmann, the first head of the
  State of Israel who died in 1952)
  • Field commanders Globocnik (the Jewish destructor)
  • SS-Leader Reinhard Heydrich
  • Erich von dem Bach-Zelewski and von Keudell II, who also were
  active in the destruction of Jews

  Alle skulle også være medlem af den hemmelige “Thule orden”

  Kommentar by Men dog ! — 7. maj 2017 @ 21:53

 26. @der Adler

  Det var da en imponerende samling citater fra mange forskellige personer, og adresserer ikke påstanden om bevistløse gentagelser og propagandens dårlige kvalitet med Streicher og Goebbels som ophavsmænd. Jeg læste ikke det hele. Det er også en meget uhomogen samling, hvor udtalelser som der kunne argumenteres for blandes med skældkannonader.

  Jeg kan i den forbindelse slet ikke se hvad du har for øje med den samling citater – og jeg kan uden alt for meget besvær med en længere én med tilsvarende udtalelser fra Jøder og Zionister. Jeg kan begynde med Bibelen, men Israels stiftere og Zionismens fædre er god for rigtig mange, lige som førende isaelske rabbinere ikke ligger under for hvad de tyske nazister kunne præstere på dette område.

  Man kan sige at mnge af citaterne er grove, men er alt også som Carsten Jensens blinde uargumenterede angreb på en bred og divers gruppe helt uden hold i virkeligheden? Og hvis GHoebbels siger at han vil udrydde Jøderne (jeg gætter på en bevidst oversættelsesfejl

  Jeg vil forslå du ser interviewet med vores gamle veninde; Lars Hedegaards højrehånd; Ingrid Carlqvist, tidligere “Dispatch International” og “Gatestone Institute” som blev udgivet for en lille uge siden, jeg tror hun har noget hun gerne vil fortælle dig. Det varer lidt inden de kommer til sagen, så hav lidt tålmodighed. Ingrid Carlqvist er ikke mindst kendt for sine utallige artikler hvor i hun har forsvaret Jøder. Blandt andet for det neokonservative og Israelvenlige Gatestone Institute.
  http://www.youtube.com/watch?v=rHvfBtwspPM

  Kommentar by Balder — 7. maj 2017 @ 22:22

 27. Undkyld der gik koks i det – jeg retter:

  Og hvis Goebbels siger at han vil udrydde Jøderne (jeg gætter på en bevidst oversættelsesfejl men lad gå) så er det en hensigtserklæring, jeg har svært ved at se det som propaganda.

  Og Jensens opkast, er det egentlig propaganda? Mon ikke Jensens gylp virker modsat hensigten på de fleste mennesker?

  Kommentar by Balder — 7. maj 2017 @ 22:30

 28. Jeg har valgt aldrig at læse Carsten Jensen – måske er papirgenbrug en god idé til hans bøger.

  Kommentar by de Hemmer — 8. maj 2017 @ 22:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper