9. maj 2017

Ny forskning: Svagt immunforsvar giver Venligboer-pandemi – “… ligeglade med logiske argumenter”

Sidste år udgav tre forskere artiklen ‘The Behavioral Immune System Shapes Political Intuitions’ med den sexede undertitel; “Why and How Individual Differences in Disgust Sensitivity Underlie Opposition to Immigration”. I sidste uge blev artiklens pointer præsenteret på Videnskab.dk, og det er i sandhed absurd læsning.

Det handler som titlen antyder om politiske holdninger, og forskerne hævder, at visse mennesker har et stærkt (ubevidst) immunforsvar, der gør at de i forhold til folk med en anderledes hudfarve eller kulturel baggrund bærer en irrationel frygt, der blokerer for logiske argumenter, og får dem til at overreagere. Det umuliggør ‘etnisk tolerance’.

Man kunne også vende det om. Visse personer har et dårligt fungerende immunforsvar, hvad gør at de ikke erkender problemet med masseindvandring, på trods af kendt emperi. Denne ‘Venligboer-pandemi’ skaber en irrationel kærlighed til det fremmede, og blokerer for logiske argumenter. Venligboeren Mads Nygaard er prototypen.

(Mads Nygaard, ramt af Venligboer-pandemi; Foto: Uriasposten)

irrationel frygt, blokerer for logiske argumenter og overreagerer

Fra JP.dk – Ny forskning: Immunforsvaret påvirker danskernes indvandrerskepsis.

“Det er ikke kun de bevidste værdier og politiske holdninger, der afgør, om man er kritisk over for indvandrere og flygtninge, som bosætter sig i Danmark. En del af forklaringen er også, at vores indvandrerskepsis ubevidst bliver styret af det immunforsvar, vi er udstyret med.

Det viser et nyt forskningsprojekt fra Aarhus Universitet. Det opsigtvækkende studie er lavet i samarbejde med professor Kevin Arceneaux fra Temple University, USA, og er netop er udkommet i tidsskriftet American Political Science Review. …

Det adfærdsmæssige immunforsvar kan ikke styres, men arbejder ubevidst i os, og hos nogle mennesker er systemet ekstra sensitivt. Ifølge forskerteamet overreagerer deres immunforsvar og misfortolker ubevidst alt, som er anderledes og har mulige smittefarer.

Forskningsresultaterne bidrager til at give en ny forståelse af, hvorfor samfundet ikke vokser sammen med de nytilkomne og integrationen ikke virker. …’ siger lektor i statskundskab Lene Aarøe, der er medforfatter på studiet. …

På det ubevidste plan mistolker immunforsvaret alt som er anderledes, med den konsekvens, at de hypersensitive i højere grad er skeptiske over for folk, der er anderledes. …

Hvis nogle ser farer ved indvandrere, som de andre ikke ser, er det svært at nå en fælles forståelse med fornuftbaserede argumenter. … hvis den fare, som folk er bekymret for, er en helt anden – og måske én, som de ikke en gang selv er fuldt klar over – så er det svært at opnå en fælles forståelse for, hvad der er den rigtige politik,’ siger Michael Bang Petersen.”

(… Individual Differences in Disgust Sensitivity Underlie Opposition to Immigration, 2016
Foto: Twitter)

Tre citater fra præsentationen på Videnskab.dk.

“Blokaden opstår, fordi folk med frygt for smitte er fuldstændigt ligeglade med logiske argumenter om, at indvandrere bidrager til fællesskabet.”

“Det er ifølge forskerne vigtigt at understrege, at frygten er en irrationel, ubevidst fejltolkning, som ikke er hængt op på konkrete erfaringer.”

“‘Vi kan jo ikke se bakterier og vira med det blotte øje. Det gør, at immunforsvaret i nogle tilfælde overreagerer…'”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83149/trackback

46 Comments »

 1. Det er totalt absurdt. Jeg har læst et sted, at kun 30% af den “forskning” der laves indenfor human og social”videnskaberne” kan gentages. Årsagen er, at det er værdi”forskning”, der skal be eller afkræfte nogle bestemte moralske anskuelser.

  Stort set alle kulturer er lukket og har en bias mod familaritet; familien, klanen, stammen, etnicitet. Ser man på stort set alle ikke-vestlige kulturer er de endogame og klanbaseret. De gifter sig arrangeret mod familien. Der er i disse samfund intet civilsamfund fordi de har stort set ingen kontakt med ikke-familie. Så, de er xenofobiske overfor folk, der ligner demselv. Det er sikkert deres immunforsvar, der har givet dem disse familieværdier og retsfølelser.

  Kommentar by Thorsted — 9. maj 2017 @ 01:23

 2. Dette er postmoderne forskning for fulde gardiner. Det vil sige forskning, som ikke gør os klogere, men dummere. Man ved snart ikke, hvor man skulle begynde, hvis man ville forsøge at forstå denne forskningsrapport.

  Men man kunne jo spørge sig selv: Hvad så med de fremmede her i landet? Har de også meget sensitivt immumforsvar, siden de hader os danske?

  Og hvorfor er farverne i diagrammet så blå og maskuline? Hvad siger LGBT-segmentet til det? Og hvad med folks stjernetegn og skostørrelse? Er folk giftige skorpioner og går i små sko? Og hvad med den undersøgte populations navne? Hedder de Bosse og er åbne? Eller Krarup og er lukkede? Macron og er rationelle? Eller Urias og er irrationelle, vilde, spontane og nærmest psykotiske?

  Der er rigtig meget at tage fat på for en postmoderne forsker. Vi venter spændt på en 2’er.

  Kommentar by Tilfældig — 9. maj 2017 @ 02:37

 3. Forskere bliver da mere og mere degenererede, det må være et resultat af undervisningssystemets mangeårige svigt. Citat af lektor i statskundskab Lene Aarøe:

  “Forskningsresultaterne bidrager til at give en ny forståelse af, hvorfor samfundet ikke vokser sammen med de nytilkomne og integrationen ikke virker.”

  De nytilkommende vandrer da ikke hele vejen gennem Europa og hertil, hvis ikke det var fordi de ville opnå noget bedre end det de kommer fra. Ergo: for at opnå det bedre, så må de nytilkommende da tilpasse sig hvis de vil integreres og “vokse sammen med samfundet”.

  Det kan da ikke være omvendt, at det er os der skal tilpasse os til at få det ligeså dårligt, som de nytilkommende har det, hvilket jo ville betyde at de nytilkommen ikke opnåede det de kom efter.
  Det giver da slet ingen mening, hverken for os eller for de nytilkommende?

  Det er jo rent gak-gak hvad denne nye “forskning” forsøger at nå frem til.
  Hvad mon forskningsresultatet havde været blevet, om udgangspunktet havde været om man sover bedst på højre eller venstre side om natten? Eller om hvorvidt man glemmer, eller husker, at slå toiletsædet ned efter brug?
  Denne slags forskning må være bestilt politisk bestilt arbejde. Det hele lugter fælt radiGalt.

  Den unge “forsker”, denne lektor i statskundskab Lene Aarøe, er vel i begyndelsen af 30’erne, og er formentlig endnu ikke kulturberiget, og har næppe muslimer boende i baghaven i sit muslimfrie Århuskvarter.
  Morale: her hentet fra Gustav Wieds “Knagsted”: “Børn er lykkelige, og Dyr og Kvinder, men vi Mennesker er det ikke”.

  Kommentar by Birger Jensen — 9. maj 2017 @ 02:59

 4. De burde forske i, hvorfor så mange mennesker i den vestlige verden reagerer så anderledes, sammenlignet med resten af verden. Store dele af især den uddannede(?) vestlige middelklasse er blevet komplet unaturlige og irrationelle i deres stædige afvisning af logiske egeninteresser, gruppeinteresser og vilje til selvforsvar/overlevelsesinstinkt. Højst sandsynligt er det et resultat af flere generationers forkælelse i overflodssamfundet. De er som racehunde der ikke kan overleve 3 dage i naturen.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 9. maj 2017 @ 04:03

 5. Lad mig gætte: Sociologi?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 9. maj 2017 @ 04:41

 6. Ævle bævle. I princippet kunne vi da godt være det dobbelte antal mennesker i Danmark, men vi har altså at gøre med mennesker som igennem århundrede- hvis ikke et tusind år, er blevet hjernevasket med Islam, som umuliggøre nogen fredelig sameksistens, hvis vi vil have frihed og demokrati til os selv og vores børn. Det siger alt erfaring- ALT!- så kan nogle forskere påstå at katten er blå når den er rød. Det rager mig en papand.

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2017 @ 04:50

 7. Hatten dækker over hullet ned til tomrummet.

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2017 @ 05:25

 8. Det er et helvede derude.

  Af en eller anden ukendt årsag, eller flere årsager synes det flere ønsker menneskeofringer.

  Der er risici i livet lige meget, hvor du tager hen, siger han.
  – Jeg sejlede ikke vildt, bedyrede en af de sigtede.
  http://ekstrabladet.dk/112/mor-til-draebt-amerikaner-min-datter-elskede-koebenhavn/6647567

  Vand kan være middel til given afstand, det kan også få andre for tæt på. Voldgrave, vandet om Slotsholmen og andre steder.
  Uden at kende tal for vandscooterfareres meritter tror jeg det vil være bedre at sejle rundt i Sidneys eller Tokyos havne end lokalt.

  Konvojfærdsel, konvojsajlads nær væbnede styrker tilrådes stadig uden for perimeteren.

  Kommentar by Peter Buch — 9. maj 2017 @ 05:53

 9. Thorsted 9. maj 2017 @ 01:23

  …xenofobiske overfor folk, der ligner demselv.

  Almen, udbredt eller generel menneskeforagt?
  Omend fænomentet kunne hævdes opstå i hver ny generation, kan det muligvis være en trøst, at de selv ikke formerer sig meget…

  Kommentar by Peter Buch — 9. maj 2017 @ 06:03

 10. Den er lige til udvalget for videnskabelig uredelighed. Jeg fatter simpelthen ikke at man lader det passere.

  Der er heller ikke specificeret hvilken type indvandrere, der er tale om, hvilket vel er ret væsentligt.

  Kommentar by Sigwar — 9. maj 2017 @ 06:14

 11. Det er kun plattenslagere, der kan jonglere med begreber som ‘irrationel frygt’. Frygten for eller rettere afvisning af islam i samspil med masseindvanding af økonomiske lav-IK migranter er rationel baseret på statistik, konkrete personlige erfaringer og bygger generelt på solide logiske argumenter.

  Kommentar by traveler — 9. maj 2017 @ 06:31

 12. Hmmmm… lavede de lige en sammenligning mellem indvandring og infektioner?

  Kommentar by marius — 9. maj 2017 @ 06:32

 13. Videnskabens Verden på DR P1 er en sand opvisning i vanvittig, politiserende og uvidenskabelig ‘videnskab’. Kritik kunne fylde adskillige blogindlæg….

  Kommentar by traveler — 9. maj 2017 @ 06:39

 14. Hver gang venstre facisterne møder lidt modstand mod deres ideologi,kommer der straks en en videnskablig rapport om at det er en slags sygdom der ligger bag.Her er det en norsk fesser.
  Kari Marie Norgaard is an associate professor of sociology at the University of Oregon

  Climate-change scepticism must be ‘treated’, says enviro-sociologist
  Dubious on warmo peril? You’re the kind who’d own slaves

  Scepticism regarding the need for immediate and massive action against carbon emissions is a sickness of societies and individuals which needs to be “treated”, according to an Oregon-based professor of “sociology and environmental studies”. Professor Kari Norgaard compares the struggle against climate scepticism to that against racism and slavery in the US South.

  Prof Norgaard holds a B.S. in biology and a master’s and PhD in sociology.

  “Over the past ten years I have published and taught in the areas of environmental sociology, gender and environment, race and environment, climate change, sociology of culture, social movements and sociology of emotions,” she says.

  The good prof is in London at the moment for the “Planet Under Pressure” conference, where she presented a paper on Wednesday dealing with how best to do away with the evil of scepticism and get the human race to focus all its efforts on saving the planet.

  According to an Oregon uni statement announcing the paper:

  Resistance at individual and societal levels must be recognized and treated …

  Kommentar by notty — 9. maj 2017 @ 06:48

 15. Ja, så endte det med at det at værne om sig og sine blev en sygdom.
  Jo længere uddannelse, jo bedre dressur.

  Kommentar by River — 9. maj 2017 @ 07:29

 16. Det absurde er, at et sundt immunforsvar sygeliggøres i Den Politiske Korrektheds navn. Denne venden tingene på hovedet er latterlig.
  Men ellers er der noget om, at personlig styrke har indflydelse på ens stillingtagen. Socialt ængstelige mennesker er altid politisk korrekte – uanset fra hvilken kant, vinden blæser. De er lige så gerne kommunister og nazister, som de er humanister. Reelt er de blot holdningsløse, og drevet af en dyb frygt for isolation og udstødelse.

  Vist er det vores (manglende) resistens, der er danskernes store problem i vor tid.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. maj 2017 @ 07:32

 17. #10 Sigwar. Også min første tanke.

  Kommentar by Santor — 9. maj 2017 @ 07:49

 18. Vil det så sige at de samfundsgrupper der isolerer sig i Ghetto’er, ikke vil lære dansk, kaster sten efter ambulancer osv bare har et meget stærkt immunforsvar?

  Kommentar by redneck — 9. maj 2017 @ 07:57

 19. Jeg skal ikke bilde mig ind at have den fjerneste viden om, hvordan forskning bliver til på universiteterne, men det kan ikke fortsætte sådan her, hvis den vestlige kultur skal overleve.

  Hvordan kommer man den slags “forskning” til livs, der ikke er forskning i andet end udøverens eget gakkede, faktaresistente sind? Når ikke engang en grundpræmis som “irrationel frygt” er verificeret – hvilke fakta underbygger, at vores frygt for det “fremmedartede” er irrationel?

  Politisk styret forskning er ikke sundt, uagtet om det svinger til højre eller venstre. Men er det kun en politisk styring af, hvordan midlerne bliver brugt, der kan sætte en bremse for det nonsens, vi betaler for i dyre domme? Eller skal de offentlige kasser bare smækkes i en gang for alle? Så må de få bladet “arbejderen”, eller hvem der end mener at ville bruge penge på lortet som sponsorer.

  Kommentar by Margrethe — 9. maj 2017 @ 08:08

 20. Har kigget lidt på blodtyper på nettet og YouTube.
  Rhesus positiv og Rhesus negativ. Om man har abe gen eller ikke.
  Negativ har kun 15 % af verdens befolkning. Og deles det ud på de fire blodtyper A B O og AB endnu mindre % i befolkningen.
  Her af er O rh negativ speciel.
  Om det så spiller ind i menneskets natur, tja…..?

  Kommentar by P — 9. maj 2017 @ 08:18

 21. Mage til nonsens skal man desværre ikke lede længe efter i disse tider. Disse “forskere” går helt udenom problemet med Islam.

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2017 @ 08:25

 22. Mage til nonsens skal man desværre ikke lede længe efter i disse tider. Disse “forskere” abstraherer fuldstændig fra problemet Islam.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. maj 2017 @ 08:27

 23. Der er nogen, der holder fis med os, og da jeg holder af et godt grin af og til, siger jeg mange tak for dette enestående forskningsresultat. Det er helt på højde med klimaforskningen.

  Kommentar by Svend — 9. maj 2017 @ 08:50

 24. Det minder om dengang kirken begyndte at miste magt, og slog sig sammen med videnskaben for at bevise at gud eksisterede.
  Både væmmeligboere og “forskere” som disse tilhører den samme religiøse sekt, og alt hvad der kommer ud når de åbner munden er der allerede lavet forskning over og givet et navn: Det hedder “kognitiv dissonans” når man forsøger at tilpasse virkeligheden til ens fastlåste opfattelse fordi man ikke kan forholde sig til modsætningen mellem hvad man tror på og hvad man oplever. I forskerkredse hedder det dog bare manipulation og bedrageri og burde udløse en fyreseddel omgående.
  Hvis de mod forventning skulle læse dette her, så kunne de jo evt teste deres teorier i de muslimske miljøer hvor unge piger får tæsk for at have en dansk kæreste, og ægteskab med danskere er forbudt medmindre de konverterer til islam. Så ville de måske forstå hvorfor “samfundet ikke vokser sammen med indvandrere”. De skal sådan set bare vende den sætning om og starte forfra. Eller endnu bedre, finde et nyt arbejde de kan overskue uden at skulle lyve og manipulere.

  Kommentar by Per — 9. maj 2017 @ 08:50

 25. Morsomt er det at når vi taler “Rigtig” videnskab er der ingen forbehold overfor invasive arter. EU har oven i købet en “dødsliste” over næsten 40 forskellige arter http://naturstyrelsen.dk/nyheder/2015/dec/eu-vedtager-doedsliste-over-37-invasive-arter/ Som man ved lov SKAL udrydde hvis de forefindes på ens egendom.

  Kommentar by Santor — 9. maj 2017 @ 08:59

 26. Nu er hele argumentationen jo baseret på en metafor. Det, der kaldes for “immunforsvar”, er jo ikke noget immunforsvar. Det er i orden at ILLUSTRERE sin forskning med metaforer, men de kan ikke BÆRE hele substansen. Det er kun digtere, der har lov til at holde deres tekster rent metaforiske.
  Så det er altså et langt digt, vi her har at gøre med. Ikke videnskab. Men det er for dårligt som digt betragtet til at blive udgivet som fiktion.
  Så ud i skraldespanden med det.

  Kommentar by Bageren — 9. maj 2017 @ 09:00

 27. Ejendom !!

  Kommentar by Santor — 9. maj 2017 @ 09:00

 28. Betegnelsen ”forsker” er efterhånden et ord der får MSM til at acceptere selv det værste vrøvl.
  Og at forske i Islams uvæsen kan vel ikke kaldes forskning da alt kan læse klokkeklart sort på hvidt.
  Det er da fint der er nogle sære væsener der prøver at finde hoved og hale på de spørgsmål de har susende rundt i hovedet.
  Men det kan de gøre i deres fritid. Det burde ikke være samfundets opgave at finansiere ”forskning” der mest virker som beskæftigelsesterapi for lettere forstyrrede personager.
  For nogle måneder siden udtalte en søvnforsker at hvis man vågnede om natten og skulle tisse burde man ikke stå op da det kunne være svært at falde i søvn igen bagefter.
  Nu venter jeg spændt på at få at vide om det er svært at falde i søvn hvis man ligger pissevåd i sengen.

  Kommentar by Erik — 9. maj 2017 @ 09:26

 29. Mit immunforsvar er særdeles god, det reagerer mod skadedyr og invasive arter.
  Mere præcis: Islam skal bekæmpes, med alle tilrådighed stående midler.

  Vi Danskere er og bliver Kristne, og ikke Hedninger, som (Muslimer).
  Allah er i virkeligheden Satan i Gud´s billede.

  Kommentar by Sindsro — 9. maj 2017 @ 09:32

 30. Det er da sund fornuft at tage afstand fra vold, trusler og undertrykkelse og had uanset hvor det kommer fra – uanset hvad farve eller religiøs baggrund han eller hun har, der udøver vold, truer, hader eller undertrykker. Jeg vil ikke holde hånden over nogen, uanset hvem de er, hvis de opfører sig urimeligt. Om de så er hvide, gule, røde, brune eller sorte.

  Kommentar by Liva — 9. maj 2017 @ 09:35

 31. For nogle år siden læste jeg T.S. Elliotts definition af KULTURREL INCEST når der kommer et fremmed element ind i en national identitet, f.eks gensidigt da englændere koloniserede Indien og indere immigrerede til England!!

  Kommentar by de Hemmer — 9. maj 2017 @ 10:50

 32. – Og stadig skriger det store politiske flertal på mere og højere uddannelse til alle !

  Kommentar by Bastardo — 9. maj 2017 @ 12:39

 33. Endelig fik jeg opklaret et spørgsmål, som siden 70’erne har plaget mig. I en radioudsendelse havde mikrofonholderen trukket en integrationsmadras til side for at høre noget om de nyankomne, omskårnes sæder og skikke i på lagnet.
  Hun forklarede, at hun undrede sig over, at straks efter akten stormede han ud til håndvasken for at vaske kalorius.
  Selfølgelig, det er den ubevidste væmmelighedsfølsmhed over for bakterier hos en fremmed, der her kommer frem i lyset.

  Kommentar by Menig 442 — 9. maj 2017 @ 12:49

 34. Det har intet med immunforsvaret at gøre. Det er psykologiske mekanismer, de kalder et immunforsvar. Frit opfundet ud af den blå luft i et forsøg på at kvantificere følelser.

  Kommentar by Hodja — 9. maj 2017 @ 13:45

 35. Tja. Det lyder grangiveligt som om der politiseres, men omvendt skal man ikke tro at alle holdninger kan forklares med økonomi, logik eller simpelt had. Toksoplasmose (generelt overført via katte) skulle også gøre folk mere risikovillige og tillidsfulde, uanset hvor stor risikoen eller den fremmede persons upålidelighed er.

  Personligt har jeg altid oversat det til, at katte gør folk mere ulogiske, og dermed mere venstreorienterede :-D

  Kommentar by Henrik — 9. maj 2017 @ 14:38

 36. Som Martin Luther King sagde bør man bedømme folk på “the content of their character” og ikke på hudfarve.

  Desværre risikerer man i dag at blive beskyldt for racisme, hvis man efterlever Kings ord!

  Hvorfor mon?

  Kommentar by Sigwar — 9. maj 2017 @ 14:57

 37. Når Aaaaarhus Universitet lægger navn til den slags lort, fortjener de at miste anseelse.

  Kommentar by Vagn Henning — 9. maj 2017 @ 15:38

 38. Og hvis nogen skulle være i tvivl, så drives videnskab.dk for hovedsageligt offentlige midler: http://videnskab.dk/node/20619

  Sådan gør vi jo i Danmark. Lige nu tænker jeg det er OK hvis Danmark forgår. Det er simpelthen en hån at være tvunget til at finansiere sin egen fordummelse. Og hvor man end sig vender hen, så er det skattefinansieret fordummelse igen og igen…

  Kommentar by Vagn Henning — 9. maj 2017 @ 15:53

 39. Øh… Hvad er jeres problem? Det er jo vand på vores mølle. Er det forskernes konklusion, I har et problem med? Så drop den. Hvad pokker kan der være galt i, at xenofobi er naturgivent? I er jo latterlige!

  Kommentar by Arne Torp — 9. maj 2017 @ 18:23

 40. Sigwar: “Martin Luther King sagde…”

  Martin Luther King var en fordrukken luderkarl der elskede at ydmyge hvide ludere seksuelt og velsagten også hvide ikke ludere hvis han kunne se sit snit. Han har aldrig sagt noget, da det var hans jødisk/kommunistiske “handlers” der skrev hans taler. Sjovt nok er det altid hvide kvinder det går ud over når negre går amok; også alle Cosby’s ofre var også hvide.

  Kommentar by Balder — 9. maj 2017 @ 20:48

 41. Arne Torp: “Hvad pokker kan der være galt i, at xenofobi er naturgivent?”

  Netop! Og det viser sig faktisk sjovt nok at det mest xenofobe folkeslag er det der klarer sig bedst i den materielle verden, og sidder på alle nøglepositioner i politik og økonomi mm.

  Lad os gøre som Jøderne gør, men lad os for Odins skyld ikke gøre hvad Jøderne siger vi skal gøre.!

  Kommentar by Balder — 9. maj 2017 @ 20:56

 42. Ps. Jøderne har gennem historien været så xenofobiske, at de efter egne sagn flere gange sågar har myrdet folkeslag fordi de var for venlige overfor dem, og accepterede dem som ligemænd. Det følte nogle Jøder sig fristet af, men det satte lederne en stopper for. Kampen mod Hellenisering hedder det fra jødernes side. Der er en del lignende eksempler i den jødiske litteratur. Menorahen er også et anti-asimilerings symbol, og en fejring af et folkemord på Perserne som Chabad Lubavitch nu stiller op hvert år i KHB i konkurrence med juletræet. Foran det hvide Hus i USA er der ingen juletræ eller kristne symboler, men en kæmpe menorah, som en højtstående US politiker skal tænde. Sådan ser ægte dhimmi-samfund ud!

  Kommentar by Balder — 9. maj 2017 @ 21:04

 43. Jeg har i en tidligere artikel her, kommenteret min menig til temaet,
  men nu begynder de små grå også at melde sig:

  Hvorfor får jeg sved og forhøjet puls m.m., når jeg ser/hører/læser hvordan vore ældre og handicappede behandles i “systemet”?

  De´t må jo så også være et sensitivt immunforsvar?

  Og så må jeg konstatere, at hvem som ikke har et sådant alarmsystem med sig i livet, lever godt nok livet koldt og kynisk!

  Men de selv samme, hæver sig sikkert op/støtter, på deres godvillighed (egen gloriepudseri på andres regning), til fortsat at bruge xxx milliarder skattekroner, til at sikre sig/sine fortsat arbejde i, at please Slammet og dets fortsatte inficering af vestens frihed og bidrag til overlevelse af xxx millioner i 3. lande, der om mindre end 15 år kræver det firedobbelte af vor nuværende overlevelseshjælp.

  Kunne vi måske, i begyndelsen af en “videnskabelig tingest”, forlange at få at vide, HVEM der har spyttet penge i projektet og HVEM der efterfølgende eventuelt ville kunne forventes at kunne provisere/tabe af udkommet?
  Eller er begge i sagen her e´n og samme kartel?

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2017 @ 21:48

 44. Ps.
  Nu er der kommet en ny “storstilet international undersøgelse”:

  http://denoffentlige.dk/stor-international-undersoegelse-ulighed-oeger-spaendingerne-i-samfundet

  som jeg dog ikke har energi til at plukke efter i sømmene, men måske er der her en der kan?

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2017 @ 22:09

 45. “Adfærdsmæssigt immunforsvar”. Rent nonsens uden skyggen af videnskabeligt grundlag. Ufatteligt at vore universiteter lægger navn til sådan noget bras.

  Men det baner jo vejen for at kunne karakterisere kritikere af masseindvandringen som syge, med et overreagerende immunsystem.
  Og politiske modstandere der er syge, behøver man jo ikke forholde sig til.
  Dermed slutter den demokratiske debat

  Kommentar by Jern Henrik — 10. maj 2017 @ 00:21

 46. Thjaa… undervejs i 40 år i integrationsbranchen fik jeg tuberkulose.
  Vi får så meget fra Mellemøsten vi ikke har bedt om, ikke sandt?

  Jeg har i øvrigt et dårligt (erkendt) immunforsvar, men har alligevel haft elskere fra en del nationer.

  Besynderlig undersøgelse.

  Kommentar by Kirsten Damgaard — 10. maj 2017 @ 23:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper