9. maj 2017

Søren Krarup om Emmanuel Macron: “Jeg ville aldrig stemme på den der lille pæne bøssedreng…”

Under Emmanuel Macrons sejrstale søndag aften, omtalte han de 34 procent af franskmændene der havde stemt på Marine Le Pen, som værende nogle der søgte ‘ekstremismen’. Ingen ramaskrig i de danske medier, kun våde øjne fra licensfinansierede korrespondenter. Mandagens udgave af DR Debatten omhandlede det franske præsidentvalg, og havde selveste Søren Krarup som gæst.

Spejderdreng er et bedre ord, og nu skal vi så have en ugelang fokusflyttende i stil med sidste års ‘Neger’-polemik. Fra DR Online – Søren Krarup om Macron: Jeg ville aldrig stemme på den der lille pæne bøssedreng.

“I løbet af debatten satte Rune Lykkeberg spørgsmålstegn ved, hvor meget Marine Le Pen rent faktisk ville ud af EU. Hun var nemlig blevet mere og mere ulden i forhold til netop det spørgsmål, lød argumentet.

Det fik Søren Krarup til at forklare, at Le Pen i hvert fald var modstander af det, ’som udgjorde grundlaget for EU’, og en ‘tilhænger af en nationalstat i Frankrig”…

– Jeg ville aldrig stemme på den der lille pæne bøssedreng, var jeg lige ved at sige, som jeg ikke overhovedet kan tage alvorligt, forklarede det tidligere folketingsmedlem om Frankrigs kommende præsident Emmanuel Macron.”

(Søren Krarup, DR Debatten, 8. maj 2017; Foto: Twitter, manipuleret)

“Du ved, jeg ville have fundet et lidt pænere udtryk, men når man står ansigt til ansigt med dig her, så kan det tit være svært at finde det. Så jeg ville have sagt lille artige skoledreng.” (Søren Krarup om sin brug af ‘bøssedreng’)

Oploadet Kl. 09:40 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83159/trackback

24 Comments »

 1. Ja det er et uheldigt ordvalg…. for bøsserne!

  Jim Lyngvild har f.eks. holdninger langt fra Macron og vil nok betakke sig for sammenligningen

  Kommentar by redneck — 9. maj 2017 @ 09:51

 2. Har nogen kæmpet for Danmark er det Søren Krarup, – viser det sig nu at han er skabsmuslim ??

  Kommentar by Rodina — 9. maj 2017 @ 09:56

 3. Hvorfor kommer man til at tænke på Simon Emil Ammitzbøll, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. maj 2017 @ 10:19

 4. Det er præcis som med “neger”, at der er ikke noget galt med ordet “bøsse”.

  Når det er sagt, så mente han det jo nedsættende, og jeg synes man skal lade være med at tale nedsættende om bøsser.

  Der er nogle bøsser jeg beundrer, og der er andre jeg finder utiltalende, jeg synes ikke man kan generalisere overhovedet.

  Kommentar by Zatopek — 9. maj 2017 @ 10:36

 5. Marcon ER jo en lille bøssedreng. Groomet af en syg kvinde i en ung alder. Guderne må vide hvad de to syge mennesker foretager sig i privaten, man kan næsten kun forestille sig at de overgår Podesta og kompagni i perversitet.

  Men lad det være op til vores media at udpensle hvor romantisk og storartet det er, at en voksen kvinde kan ydmyge sin trofaste ægtefælle ved at seksuelt udnytte et barn.

  Jeg brækker mig snart.

  Kommentar by ET — 9. maj 2017 @ 10:37

 6. Jeg skal ikke blande mig i Macrons seksualitet eller kærlighedsliv. Det må være hans egen sag.
  Det jeg har et problem med, er at han er endnu en indholdsløs bureaukratisk Hillary/Blair/Trudeau/Thorning centrum-venstre ligegyldighed. Disse mennesker indeholder intet under deres polerede facader, udover magtbegær og tomme floskler om globalisering og multikultur.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 9. maj 2017 @ 10:45

 7. https://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-tv/debatten-2017-05-08#!/07:38

  Kommentar by Johnson — 9. maj 2017 @ 10:46

 8. Den venstreradikale Rune Lykkeberg er i øvrigt også en lille pæn bøssedreng…

  Kommentar by Knights Templar — 9. maj 2017 @ 10:46

 9. Søren Krarup er en guttermand!! :-)

  Kommentar by Knud — 9. maj 2017 @ 11:35

 10. Det er en fortalelse, Krarup tager sig i med det samme. Men nok til at meningspolitiet rykker ud med det samme

  Kommentar by BB — 9. maj 2017 @ 11:42

 11. Det er da groft uanstændigt at kalde ham franskmanden for en bøssedreng. Han er da en MILF- (Mum I Like to…Funk- et af bogstaverne skal udskiftes med C, men af hensyn til den bonnerte presseetik vil jeg ikke uddybe det længere). I øvrigt en seksuel preference han sikkert deler med Messerscmidt, men da politik jo for 2- 3 procents vedkomne drejer sig om andet end sex, er det jo uinteressant.

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2017 @ 11:47

 12. Det mest pinlige ved Macron – som jeg understreger, at jeg slet ikke kender – synes jeg er, at han for kun ½ år siden i august 2016 forlod (den synkende skude) François Hollande’s socialistiske regering, hvor han var Økonomimi- og Industriminister, for at undgå det forudsigelige og uundgåelige kæmpe nederlag for Hollande og hans socialistiske parti i præsidentvalget.

  Som skolet ENA-opportunist (de kalder sig “énarques”) var han allerede medlem af Parti Socialiste som ENA-studerende, da Francois Mitterand* fra Parti Socialiste var præsident.

  *Lidt fejet under gulvtæppet? at Francois Mitterand i 1930’erne var studenteraktivist langt ude på højrefløjen og derefter højt placeret embedsmand i marskal Pétains Vichy-regering under anden verdenskrig, hvorefter han skiftede til modstandsbevægelsen under befrielsen. Han meldte sig senere ind i Parti Socialiste.

  (Som hvis Claus Brylds far, Børge Bryld, ikke var blevet dømt efter krigen, men havde tilsluttet sig modstandsbevægelsen og senere var blevet leder af et socialistparti og derefter statsminister!:-)

  (Sønnen Claus blev dog en slags VS-socialistleder og satte sit fodaftryk på RUC:-)

  Kommentar by A-mad — 9. maj 2017 @ 11:57

 13. At der kan ryge en finke af panden under een debat , der bliver ledet af en gadedreng, kommer ikke bag på mig.
  Til gengæld reagerer ingen, da Clement groft gør grin med Krarup: 1648 – var du med dengang? Helt uhørt at en snothvalp, som intet godt har gjort for landet, generer en gammel hædersmand, der har kæmpet for et frit Danmark.

  Kommentar by Jakob — 9. maj 2017 @ 12:45

 14. Glimrende kommenteret af Jesper Holm Frederiksen i Berlingske, hvor han bla sammeligner det med hadske gylp den talende rullekrave bøssedreng Carsten Jensen lukker ud:
  http://konservativreaktion.blogs.berlingske.dk/2017/05/09/men-soeren-krarup-sagde-jo-boesse/

  Kommentar by Islambet — 9. maj 2017 @ 13:04

 15. For at blive opbragt over, at nogen bruger ordet bøssedreng, må man mene, at bøssedrenge er frastødende, så bøssofobien er i beskuerens øje og udelukkende der.

  Jeg bliver altid opbragt, når nogen kalder nogen spejderdreng, for jeg lider af svær scoutofobi og får tics bare nogen siger tikkerlikker, men det siger mest om mig selv.

  Kommentar by Nils — 9. maj 2017 @ 13:18

 16. Og den tumpede avis fra Viby som jeg fortsat betaler penge til bringer en historie fra Ritzau omkring denne skandaløse udtalelse, som har chokeret kunstnere, forfattere, venligboere, radikale og andre landsforrædere. “Journalisterne” fra Ritzau har endog ringet rundt til deres politiske venner og såkaldte meningsdannere fra Enhedslisten og fra “De Alternative” for at høre hvor oprevede de er blevet over Krarups ellers meget rammende karakteristik af Macron. De adspurgte ønsker naturligvis, at Krarup ikke fremover må deltage i diskusioner i DR. Det ville jo være så dejligt at få lukket munden på Søren Krarup, så det ikke kommer frem at Macron er garant for at Frankrig fortsat skal være i militær undtagelsestilstand og fortsat vil modtage en ukontrolleret strøm af vrede muslimske mænd til destabilisering og ødelæggelse af det franske samfund.

  Kommentar by Nothingman — 9. maj 2017 @ 15:10

 17. 12 A-mad

  Det skete jo faktisk.

  SF føreren Gert Petersen var ung-nazist, og efter den korte besættelse (40-45) gik han ind i DKP og endte som medlem af central kommiteen. Herefter skiftede han til SF.

  Og jeg er sådan set ikke i tvivl om, at såvel ledere i SUKP, DKP og SF udemærket har været klar over det.

  Kommentar by Hans Und — 9. maj 2017 @ 15:49

 18. Jeg synes at makron er bedst, når nu Europa skal gå i kage, og den fungerer kun nå den er baseret på korn, der forinden er høstet med hammer og segl.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 9. maj 2017 @ 16:42

 19. Der er mange pæne små bøssedrenge i Dansk Politik. Lederen af De Konservative er det jo også- den nuværende. Spørgsmålet er jo om man skal stemme på dem af den grund….det mener jeg ikke….jeg har en mistanke om at politik er andet og mere end sex….noget med hvad man mener og vil sådan rent administrativt. Jeg selv foretrækker hetero…ingen skal komme i nærheden af mit søde lille lyserøde R..h..

  Kedeligt bliver det ikke inde på fjæsen, hvis den bonnerte forskrækkelse blandt de politisk renfærdige, kan koge suppe på det i længere tid. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2017 @ 17:07

 20. Kirsten Birgit anlagde dagens mest sensationelle vinkel, da hun hævdede, at det er en offentlig hemmelighed i journalistkredse, at Søren Krarup er begyndende dement. Og hun påstod, at det var derfor Krarup var inviteret! Simpelthen med henblik på, at han skulle fortale sig.

  Jeg er spændt på, om der er en fortsættelse på lanceringen af den teori.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. maj 2017 @ 18:45

 21. Tak for Søren Krarup for at sige et par borgelige ord i et forrykt samfund.

  Macron har ikke forstået, at livet går ud på at videreføre slægten. Han burde derfor ikke spilde sin sperm på en gammel ufrugtbar kvinde, men finde en kvinde i sin egen alder eller yngre, som han kan få nogle børn sammen med.

  Da ham og hans gymnasielærerinde faldt for hinanden, burde de have været kloge nok til afbryde forbindelsen efter, at den første forelskelse havde lagt sig. Rigtigt håndteret kunne det have været en spændende seksuel oplevelse af begrænset varighed for dem begge to.

  Det er skadeligt for den opvoksende ungdom i Frankrig, at en person med Macrons livsførelse indtager en fremtrædende plads i det offentlige liv.

  Kommentar by Søren Andersen — 9. maj 2017 @ 20:18

 22. Ligesom “sinke” og “idiot” ikke er lægelige diagnoser, er der jo heller ikke nødvendigvis noget seksuelt i bøssedreng efter traditionel sprogbrug, men er en parallel til det engelske sissy, pansy, nancyboy etc., en kujonagtig og feminiseret mand. Men den nuance- og humorløse politiske korrekthed forarmer og forsimpler på alle måder sprog og menneskelig omgang i disse år og gør enhver personlig stil, farverighed og spontanitet odiøs og potentielt kriminel. Og selvfølgelig afsporer meget bekvemt drøftelse af sagen selv.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 9. maj 2017 @ 20:20

 23. Typisk små latente bøsser som Krarup at sige det.

  Kommentar by Bøsse Krarup — 15. maj 2017 @ 00:27

 24. Det ville også kunne opfattes fornærmende af flittige skoleelever, hvis Krarup havde brugt det ord han mente, nemlig duksedreng. Der er ingen logisk konsekvens i politisk korrekthed, for DRs ofte viste serie med Gotha Andersen: Flid, Fedt og Snyd er langt mere forhånende mod duksedrenge og flinkeskolepiger end Muhamed-tegninger og Tintin i Congo er mod muhamedanere og negre.

  Kommentar by perhag — 15. maj 2017 @ 01:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper