11. maj 2017

Nørrebro-moské: “Dommedag kommer ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem.”

Medierne vil gerne gøre imamerne til problemets kerne, men jødehadet er en integreret del af Islam, og det er sådan set uinteressant hvad imamen hedder. Sidst den pågældende moské var i medierne hed imamen Hajj Saaed, denne gang hedder han Mundhir Abdallah. Den første citerede Sira (Muhammeds liv, biografisk), den anden Hadith (fortællinger om Muhammed), hvad tilsammen udgør Sunna – profetens eksempel til efterfølgelse.

En historie fra Kristeligt Dagblad – Prædiken i dansk moské ses som opfordring til drab på jøder. Se også Memri.

“En imam fra en moské på Nørrebro i København har opfordret til drab på jøder.

Det vurderer Det Jødiske Samfund i Danmark på baggrund af en oversættelse fra en fredagsprædiken i Masjid Al-Faruq-moskéen på Heimdalsgade på Nørrebro i København den 31. marts i år. …
Af en oversættelse fra arabisk til engelsk, som det uafhængige amerikanske institut Memri har lavet, fremgår det, at imamen Mundhir Abdallah citerer en antisemitisk hadith, et islamisk skriftsted, hvor der opfordres til drab på jøder. På dansk lyder det:

‘(snart vil der være) et kalifat, som vil indføre Allahs sharia og genoplive hans profets sunna (leveregler, red.), som vil føre jihad for Allahs skyld, som vil forene den islamiske nation, efter at den gik i opløsning, og som vil befri Al-Aqsa Moskéen fra zionisternes skidt, således at profeten Muhammeds ord vil blive opfyldt: Dommedag kommer ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem. Jøderne vil gemme sig bag klipper og træ, men klipperne og træerne vil sige: Oh, muslim, Oh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham. Den retledte stat, som vil indføre Allahs sharia, vil forene Allahs tjenere, vil genoplive den islamiske nation, vil føre jihad mod sine fjender, vil befri Jerusalem og vil rive den jødiske enhed op med rode, denne kolonialistiske korsfarer-base – den retledte stat vil snart opstå, om Allah vil,’ lød det i prædikenen…”

(Imam Mundhir Abdallah prædiker jødehad i Masjid Al-Faruq, Heimdalsgade, Kbhn, 31. marts 2017)

Oploadet Kl. 08:00 af Kim Møller — Direkte link89 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83218/trackback

89 Comments »

 1. Endnu et bevis på, at krigs- og terrormanualen Koranen hører hjemme på forbrændingsanstalten!

  Kommentar by Knights Templar — 11. maj 2017 @ 08:20

 2. Luk alle moskeer i Danmark og deporter de indavlede retarderede korandyrkere, de er livsfarlige for Danskerne, alle politikere der er imod dette tiltag må også betragtes som livsfarlige for Danskerne og det Danske samfund så deres løn og taletid skal stoppes omgående, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. maj 2017 @ 08:21

 3. Har pikpanserne anholdt Mundhir Abdallah eller er vi stadig til grin som vi har været i de sidste 50 år.

  Kommentar by Piphans — 11. maj 2017 @ 08:28

 4. Han misbruger sin religionsfrihed til ideologi, vold og drab; smid ham ud af landet!

  Kommentar by de Hemmer — 11. maj 2017 @ 08:33

 5. Hvorfor al den opstandelse?
  Der er da ikke noget nyt i det, det sker hver gang en af satans prædikanter læser op fra den modbydelige bog.
  Det hjælper ikke at forbyde en enkelt tosse, det er hele ideologien den er gal med.

  Kommentar by Erik — 11. maj 2017 @ 08:37

 6. Nummer 4 har ret. Intet nyt.(Godt det er meldt, men godt det samme) Den slags ytringer kan komme ud fra de mange mooskeer. Hvad med Grimshøjmooskeen? Intet nyt. Nu mangler vi bare AFA og andre demoer fra de frelste såkaldte antiracister……..nej det tror jeg heller ikke på.

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2017 @ 09:01

 7. Jeg mindes ellers, hvordan jødiske organisationer gang på gang har forsvaret de massimporterede shariakrigere. Forsvaret deres ret til den grufulde halalslagtning, retten til at skære i små drenges kønsdele, og hvad der ellers følger med af forkvaklet adfærd. Burde 1400 års historie ikke have lært dem, at slikke røv på muslimer, blot bekræfter muslimerne i, hvor dum og berettiget til udryddelse, du er?

  Hvis jeg skal tage jøderne i Europa alvorligt, så må det saft susme til at tage sig sammen. Ellers må jeg blot konstatere at denne gang har de selv medvirket til gravning af egen massegrav.

  Kommentar by Margrethe — 11. maj 2017 @ 09:04

 8. @3
  Du skriver “Han misbruger sin religionsfrihed til ideologi, vold og drab; smid ham ud af landet!”

  Det kan måske fra vores side kaldes misbrug, men er ærlighed fra hans side. Han siger bare åbent, hvad hans religion bl.a. går ud på.

  At han tør være ærlig om hans religion kan tyde på, at muslimerne nu føler sig stærke nok i Danmark til at være ærlige.

  Men der kan også være tale om en tilfældighed, at man får opfanget, hvad deres ledere jævnligt prædiker på arabisk over for deres tilhængere. Der var jo en lignede sag med, at Omar Hussein hørte på en imam prædike i en moske inden hans terrorangreb.

  Kommentar by traveler — 11. maj 2017 @ 09:24

 9. @margrethe, de har lige politianmeldt ham: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/joedisk-formand-noerrebro-imam-opfordrer-til-drab/6651605

  Det var sgu også på tide at de stoppede med at lefle for deres egne drabsmænd, nu mangler vi bare at vores politikere gør det samme!

  Reaktionen på inger støjbergs facebook opslag om sagen er interessant. I går skrev hun det samme som altid om den slags, at “det her vil vi ikke finde os i” og bla bla bla, men kommentarene er interessante, for jeg tror for første gang nogensinde at de nærmest kun bestod af mennesker der istedet for bare at give hende ret, gav hende og regeringen skylden for det!
  Folk er så småt ved at vågne, og ikke engang dem der godt kan lide inger støjberg gider at høre på mere varm luft og tomme ord, imens de smugler flere muslimer ind ad bagdøren på ordre fra EU og globalisterne.

  Kommentar by Per — 11. maj 2017 @ 09:25

 10. Enig med 6. Det er svært at tage jøderne alvorligt når jøder som Barbara Spectre selv siger at jøderne har en ledende rolle i masseinvandringen. Der er et lille mindretal af jøder der er imod men de har ikke ret meget magt i forhold til dem som ønsker befolkningsudskiftning i verdenen. Se bare hvor meget magt jødiske prganisationer som ADL og SPLC har i USA. Disse to organisationer promoter i stor stil multikultur og kulturmaxisme

  Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Kommentar by Daniel — 11. maj 2017 @ 09:26

 11. Disse typer hoerer overhovedet ikke hjemme i et tolerant samfund,synes et absurd udsagn,men det er jo rigtigt

  Kommentar by dunk — 11. maj 2017 @ 09:26

 12. Jeg ser, at moskeen har den sorte kalifatfane hængende i deres lokaler. Den bruger muslimerne som banner, når de er i aktiv krig. Muhammed førte den sorte fane på sine erobringstogter.
  Det vil sige, at ikke bare denne ene imam, men hele moskeens klientel betragter sig selv som i aktiv krig med Danmark.
  Som Sun Tzu sagde, man er nødt til at kende sin fjende og kunne hans sprog, ellers vil man tabe.

  Kommentar by Bageren — 11. maj 2017 @ 09:52

 13. Og så lige i Heimdalsgade… Heimdal, lysets gud, den der ser længere end alle andre, hører græsset gro – og advarer alle guderne, når ragnarok kommer.
  Er vi alle blevet blinde og døve?

  Kommentar by Bageren — 11. maj 2017 @ 09:55

 14. ”Disse situationer risikerer at dukke op igen og igen”

  Virkelig!, Vil vi igen se en imam skrige islams skrifter ud over de troende, om drab på jøder (og kristne).
  Thomas Hoffman er en udmærket koranforsker, han er ikke nær så ensidig som Jørgen Bæk Simonsen. Men der er ikke ”forældede” skriftsteder, hele pakken gælder, koranen og sira, sunna. Og alle de ældgamle tekster bliver tolket ind i den moderne aktuelle situation, og det kan IKKE komme bag på en koran ekspert, da dette er selve grundfunktionen inden for islam. Bogen er lukket, der kan ikke ske ny fortolkninger, eller moderniseringer af koranen eller hadither. Denne hadith er ikke begrænset til tolkningen i forholdet imellem Israel/zionismen og islam/palæstinenserne. Problemet er at islam har et GRUNDLÆGGENDE HAD til alle andre religioner, som de ønsker udryddet eller underkastet islam. Ved at hive Israel og palæstinenserne frem i en problemstilling, med en af Islams fundamentale tekster er, igen objekt forskydning. Et forsøg på at udvande Islams grundlæggende antisemitisme., som er den integreret del af islam. Dette ved Thomas Hofmann også godt, men så overfaldes han idet mindste ikke af alle de arabere der også studere ved Københavns Universitet.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9570335/islamekspert-jeg-kan-godt-forstaa-at-det-joediske-samfund-har-meldt-imam-til-politiet/

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 11. maj 2017 @ 09:58

 15. Imam Mundhir Abdallah er et tobenet ekskrement.

  Hvad laver han her – hvem har lukket ham ind..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 11. maj 2017 @ 10:00

 16. Var det nu ikke mere indlysende om anmeldelsen kom fra Zenia Stampe, der ellers har afsindigt travlt med at anmelde de folk, der uforvarende kommer til at sige “prut” til tilhængerne af fredens religion!?

  Kommentar by Jette — 11. maj 2017 @ 10:02

 17. Indrøm det Inger, du ved ikke en s… om, hvad der foregår i de kredse, og rent faktisk er du også bedøvende ligeglad.

  Kommentar by Jette — 11. maj 2017 @ 10:04

 18. Moskéens prædikant har tidligere været politianmeldt for en prædiken med præcis samme ordlyd. Dengang vurderede politiet, at da der i prædikenen nævntes både jøder og muslimer, var der tale om en prædiken, der “omhandler tværreligiøs dialog”. Anmeldelsen blev derfor afvist af politiet som grundløs. Det var en anmeldelse af præcis den prædiken, som blev den sidste Omar El-Hussein hørte. “Tværreligiøs dialog” monstro?
  Jeg har selv læst både anmeldelse og afvisning.

  – – –

  P. S. Politiet vurderer selvfølgelig ikke, at sådan en prædiken omhandler “tværreligiøs dialog” :) De lyver naturligvis bare, fordi de skønner, at en retssag kan blive besværlig – ligesom når de skønner, at de ikke skal gribe ind over for massive ulovligheder i de muslimske kolonier

  Kommentar by Morten - - - — 11. maj 2017 @ 10:31

 19. Jeg kan ikke finde noget forkert hos imamer, der ærlig og oprigtig går efter bogen og overleveringerne. Inden man fordømmer og politianmelder, skal man gøre sig klar, at de er kun underkastet deres guddommelige love.
  I vor Grundlov står der, at intet må læres eller foretages, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden. Dem der skulle politianmeldes er i virkeligheden dem, der har lukket disse tilbedere af død over anderledes troende og ikke mindst ateister ind i landet.

  Kommentar by Menig 442 — 11. maj 2017 @ 10:32

 20. 11. Bager
  Godt set! Desværre er vi ikke kun døve og blinde, vi er også dummere end lort.

  Kommentar by Piphans — 11. maj 2017 @ 10:57

 21. “Vi skal labbe deres kultur i os.” (Gregers Dirckinck Holmfeld)

  Kommentar by Knights Templar — 11. maj 2017 @ 11:05

 22. Jeg har svært ved at forstå jødernes rolle, især de mange veldokumenterede oplysninger om, at indflydelsesrige ledere af diverse jødiske organisationer er varme tilhængere af multikultur, nærmere betegnet masseindvandring af muslimer. Disse muslimer er jødernes selvudnævnte bødler, og vi kan ikke overse arabernes dybtliggende, ægte had mod jøder og Israel. Hvordan hænger det nu sammen? Det har jeg spekuleret meget over. Måske burde vi sammenligne det med det, vi selv er ude for. Vore ledere, angiveligt danske er jo konsekvent på de invaderende horders side og lader os danske gå til grunde. Ikke at dette kan tælle som en forklaring, men overensstemmelsen er jo påfaldende. Jeg vover en konklusion: Det er ikke sikkert, der foreligger en konspiration (jødisk eller dansk). Men der skal nok være et motiv, om det så er fælles for de jødiske og danske forrædere, skal jeg lade være usagt. Har nogen et bud?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. maj 2017 @ 11:36

 23. “Radikale: Moskéer skal tage afstand fra jødehad”, reporterer JP. Man kan blot fjerne kolonet for at se virkeligheden og forslagets nytteløshed. Eller taqiya er jo mere relevant end radikal, når man taler islam. Her har vi også en angivelig moderat imam: https://www.gatestoneinstitute.org/10332/hesham-shashaa Selvfølgelig kan andre moskéer tage afstand fra, at et brushoved afslører strategien præmaturt. Og selvfølgelig tolker vore blanke politikere udsagn med rødder i 1300 års “civilisation” i moderne politiske termer: “rabiat”, i moderne ideologiske termer: “racistisk”, og i moderne psykologiske termer: “had”… Og selvfølgelig er det sekundært, om så både muslimer og jøder konspirerer mod os, det afgørende svage led er og bliver den danske konge, som er vælgeren.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. maj 2017 @ 11:36

 24. Hvis den såkaldte Muhamed overhovedet har eksisteret, fortæller kilderne os, at han var et overvældende bestie af en mand, sandsynligvis psykopat, bipolar og skizofren i et imponerende mix.

  Men han trak det succesfulde stunt op af sine sygdomme, at han gav dem der fulgte ham lov til at dræbe hvem de ville, sikkerhed for et dejligt evigt liv, hvis de gjorde det, og sikkerhed imod at blive dræbt af ham selv eller hans glade svende, sålænge de var med til at udbrede den onde dødskult.

  Egentligt mærkeligt, at der kun er 1,2 mia, der er hoppet på den. Det har vel noget at gøre med, at der findes konkurrerende kultsystemer, der bygger på kærlighed?

  Hvis han havde levet i vore dage ville han sidde i livsvarig forvaring.

  Kommentar by Bastardo — 11. maj 2017 @ 11:45

 25. Per (#8) har en interessant betragtning:
  “Reaktionen på inger støjbergs facebook opslag om sagen er interessant. I går skrev hun det samme som altid om den slags, at “det her vil vi ikke finde os i” og bla bla bla, men kommentarene er interessante, for jeg tror for første gang nogensinde at de nærmest kun bestod af mennesker der istedet for bare at give hende ret, gav hende og regeringen skylden for det!”
  Jeg noterede over 800 enslydende misfornøjede kommentarer med bebrejdelser mod Inger og krav om handling fra Inger og regeringens side. Kun ganske få apologeter gav sig til kende.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. maj 2017 @ 11:49

 26. Sofie Drengenavn Nielsen fra de radikaliserede mener det er forargeligt.
  Dog ikke nok til at hun ønsker moskeen lukket.
  Forbandede skodparti.

  Kommentar by Erik — 11. maj 2017 @ 11:51

 27. Han bliver nok inviteret til at gæsteprædike ved næste nytårsgudstjeneste ligesom imanen i Haderslev forrige år.

  Alahu Akhbar… så fat det dog!

  Kommentar by redneck — 11. maj 2017 @ 12:24

 28. Det mest forargelige er at politikerne udgyder deres galde på facebook osv i stedet for at handle.

  Vi alm mennesker må nøjes med at rase… politikerne er valgt til at HANDLE

  Kommentar by redneck — 11. maj 2017 @ 12:25

 29. Det skete i marts måned. Hvorfor fortæller MSM først om det nu? Kristeligt Dagblad har bedt om en kommentar til det sagte af repræsentanter fra moskeen. Der er intet svar. På P3 blev der i dag i en radioavis sagt at der “tilsyneladende” er opfordret til drab på jøder..

  Kommentar by Liva — 11. maj 2017 @ 12:32

 30. Så i 12-nyhederne den såkaldte justitsminister Søren Papmaché lave en “Søren Pind”, hvor han allerede var i fuld gang med diverse sø- og bortforklaringer om, hvorfor det nok var umuligt, at “gøre noget”.

  Men det kan dhimmien jo så tænke nærmere over på vej ned, når han og hans negerbøssekæreste bliver kastet ud fra Rigshospitalets tag af Muhammeds raske svende….

  Kommentar by Knights Templar — 11. maj 2017 @ 12:36

 31. Søren Papa siger på TV2 News at det er “vanvittigt”. Han lukker varm luft ud – lige som Inger Støjberg – begge to virker oprørte og bruger store ord, men de vil ikke lukke vore grænser og begge to bliver ved med at invitere migranter til Danmark..

  Kommentar by Liva — 11. maj 2017 @ 12:44

 32. “men klipperne og træerne vil sige: Oh, muslim, Oh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham.”

  Seriøst !!
  Det er jo tegneserie komik på højeste plan. Men på den anden side, enhver lektor i kommunikation vil jo netop påpege, at budskabet skal formuleres efter modtagerens forståelsesmæssige evner. Det svarer vel til hvis danmarks voksne befolkning var på samme lave IQ stadie, ville de gå ind og se Bamse og Kylling som helaftensfilm i landets biografer.

  Kommentar by Men dog ! — 11. maj 2017 @ 13:11

 33. OT – retssagen mod 3 “UNGE” AEH’ere for dødskørsel er igang. Sjovt nok var det kvinden der blev udpeget som chauffør men hun har ifølge eget udsagn slet ikke siddet bag rattet

  http://ekstrabladet.dk/112/19-aarig-kvinde-tiltalt-for-vanvidskoersel-broed-sammen-i-graad-i-retten/6652270

  “Det forklarer i følge hende de dna-spor, som kriminalteknikere fandt på bilrattet. Hun fortalte i retten, at de havde været en gruppe unge, der havde været på diskotek og på vej hjem ved kvart i fire tiden om morgen, da ulykken skete, sad hun på bagsædet af bilen sammen med en veninde.

  På passagersædet sad hendes daværende kæreste, og chaufføren af bilen kendte hun ifølge hendes forklaring ikke. ”

  Hun har naturligvis tolk
  “Chaufføren, som havde tolk, måtte flere gange i løbet af sin forklaring holde pause og kunne flere gange ikke få ordene ud af sin mund på grund af gråd.”

  Og som det naturligste i verden kører en 19årig uden danskkundskaber i Mercedes…

  Kommentar by redneck — 11. maj 2017 @ 13:38

 34. Kan godt lide ideen med at et folk bruger et andet folk til og udrydde er tredje folk.
  Så må de to første folk tage opgøret senere, eller sådan.

  Kommentar by P — 11. maj 2017 @ 13:40

 35. Det er uforståeligt, at man ikke med henvisning til Grundloven kan forbyde Koranen eller i det mindste forsamlinger, der dyrker Koranen. Men danskerne har jo valgt politikere, der ikke tør af hensyn til EU og FN.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. maj 2017 @ 15:47

 36. Eller af frygt for muslimernes vrede.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. maj 2017 @ 15:49

 37. Kommentar by q — 11. maj 2017 @ 15:50

 38. Margrethe 6, Tommy Jørgart 19 m.fl.

  Vi skal være klar over at der også er splittelse i det jødiske samfund omkring dette spørgsmål.

  På den ene side er der folk som George Soros og Barbara Lerner Spectre, som lever fint op til diverse fordomme om jøder.

  På den anden side finder vi folk som Paul Gottfried (historiker), John Milius (filminstruktør) og Kent Ekeroth (politiker) dvs. personer med jødisk baggrund, som forsvarer de vestlige samfund.

  Mange andre eksempler kan nævnes fra begge lejre. Jøderne er splittede i multikult spørgsmålet ligesom hvide ikke-jøder er det.

  Man behøver ikke kigge længere end til det radikale venstre for at finde en masse Goyim som er multikulrede.

  Kommentar by Sigwar — 11. maj 2017 @ 15:51

 39. Hvorfor giver muhamme-danerne deres moskéer svært udtalelige navne? Må jeg ikke foreslå disse fredens apostle at give deres moskéer navne på danskere der igennem årene målrettet har banet vejen for islam:

  Her er forslag på nogle kandidater der er værdige til at få en moské opkaldt efter sig:

  al-Jelved
  al-Vestager
  al-Rlmquist
  al-Gadegaard
  al-Nyrup

  og mange mange flere.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 11. maj 2017 @ 17:12

 40. OK, Sigwar (#37). Det ligner det, jeg havde opdaget uden hjælp. Jeg vil gerne vide, om vi fra Uriasposten kan lære noget mere af den jødiske splittelse. Det, der er påfaldende, er, at den jødiske stat Israel indtager den rolle som udryddelsestruede, som vi også ufrivilligt har måttet vænnet os til. Det virker derfor som om, det er vores naturlige allierede i kampen for et dansk Danmark. Israelerne har imidlertid den fordel frem for os, at de er svært bevæbnet og kontrollerer deres landområde med de metoder, der nu skal til. Det ligner de metoder, vi skal bruge for at få vort land tilbage. Men også israelerne tøver. Hvorfor har friske israelske agenter ikke for længst gjort regnskabet op med de globale jødiske forrædere? Hvorfor har de ikke for længst etableret alliancer med vestlige dissidenter med veludviklet selvopholdelsesdrift, så en arbejdsdeling i kampen mod forræderne kunne aftales og sættes i værk? Alt inden for lovens rammer naturligvis.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. maj 2017 @ 17:29

 41. Hvad dækker sidste sætning over i dit forrige indlæg, Tommy (#39)? Hvis jeg fik tilbudt en Uzi af en israelsk agent, måtte jeg med beklagelse sige nej tak. Det er ulovligt. Det var så den officielle udlægning af min sidste sætning. Hvordan det vil gå i virkeligheden, kan ingen vide. Måske skal vi være lykkelige, hvis vi overhovedet får chancen for at kæmpe inden vi tages til fange ubevæbnede og ombringes, som jøderne selv blev for ca. 75 år siden. Ikke mange fik det fulde udbytte af min artikel i Weekendavisen 28. april d.å.: Muhammedanernes andel af nytilgangen til den danske befolkning, dvs nyfødte og udefra indtrængende anno 2016, er 41,5 %. Danske 30 %, andre udlændinge 28,5 %. Hvordan skal det kunne gå godt?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. maj 2017 @ 18:01

 42. Ja, i følge forsker Thomas Hoffmann, der er interviewet på TV2 News, er hadith anbefalinger til muslimer. Han mener dog ikke at det er verset, der er problemer. Det er koblingen..
  I mine øjne er det dog verset, der er et kæmpe problem. Det er jødehad. Hvorfor kan muslimer ikke bare lade jøder være i fred? Det er tragisk at godhedsmennesker nu har åbnet danske grænser for det ekstreme jødehad.

  Kommentar by Liva — 11. maj 2017 @ 18:42

 43. Ad @6 m.fl.
  Tag ikke fejl af, at de allerfleste jøder overordentligt vel kender den udbredte antisemitisme inden for islam og hos muslimer – og at de tager deres forholdsregler.

  Kommentar by Niels P — 11. maj 2017 @ 19:14

 44. Ad @6 m.fl. Tag ikke fejl af, at de allerfleste jøder overordentligt vel kender den udbredte antisemitisme inden for islam og hos muslimer – og at de tager deres forholdsregler.

  Kommentar by Niels P — 11. maj 2017 @ 19:17

 45. Justitsministeren skal se at få lovforslaget §69 gemmenført i §67 regi. Altså Efter §67’s betingelserne.

  Koranen skal luges igennem, og indrettes så den er forenelig med grundloven og de danske værdier.

  Rette hedningerne så ikke ind, kan Islam og Satan’s bedehuse lukkes.

  Kommentar by Sindsro — 11. maj 2017 @ 19:47

 46. For fanden: Hvor svært kan det være.?
  Det er lige til at gå til.!!

  Kommentar by Sindsro — 11. maj 2017 @ 20:17

 47. Hvor er det efterhånden trættende. Man bliver bare så træt af evigt at høre om denne neandertal kulturs umulige integration, hvornår erkender den politiske magtelite at vi taler om to vidt forskellige menneskelige udviklingsniveauer, om to uforenelige livsanskuelser. Frihedens og undertrykkelsens.

  Kommentar by LarsB — 11. maj 2017 @ 21:06

 48. Det er glædeligt at Det Jødiske Samfund i Danmark ved formanden, Dan Rosenberg Asmussen, nu vil rette henvendelse til politiet.
  Der kommer ganske vist sjældent noget ud af den slags. Sagen bliver nok henlagt. Bliver der endelig anlagt sag for racisme, vil det i reglen ende med frifindelse eller mild dom.
  Men den dårlige omtale af islam er værd at tage med. Islam dyrker en guddom, der ønsker død og dom over menneskeheden, og dens tekster er i et væk en opfordring til vold.

  Kommentar by Niels P — 11. maj 2017 @ 21:10

 49. Nu er der det store tema om muslimer mod jøder i Danmarks “regi” og jeg bemærkede en jødisk talsmand (som end ikke turde stå frem med kalot?), både på DR1 og TV2,
  men dette ene prædikat fra en ilam, er jo kun e´t af mange og konsekvente gentagelser af iSlammets udgydelser i danske moskeer og deres daglige 5 bønner fra KOranen, som siddestiller vi andre vantro med de ALLE som Slammet ønsker udryddet.

  Jeg var ved at brække mig over Søren Pape Poulsen, da i en/begge nyhedsudsendelser udtalte sin store overraskelse over sådan en hændelse;
  Ja, i Guder må sig forbarme Jer (over os på gulvet), hvis det virkeligt står så´ ringe til, med de besluttende myndigheders kendskab til hvad der sker i dagligdagens Danmark!

  Jeg NÆGTER fortsat, at tro på, at vore politikkere er så knaldende, tomhjernede og uvidende om hvad islam er og hvad der sker for det danske samfund, som betaler,
  så jeg vil opfordre til, at en og anden graver dybere i politikkernes viden/edsaflæggelse, for måske at finde beviserne på, at vi allerede længst er solgt som slaver til Slammet, via EU og dermed til stadighed skiftende/kontinuerligt stræbende taburetklæbende/egopolitiske lemminger i vort folketing!

  Jeg tror, at der ligger langt dybere, politikerbeskyttende!!!, aspekter bag Barcelona-erklæringen 1995 og den senere vedtagelse, end vi, til nu har kendskab til!
  For hvordan kan det ellers være, at både danske og andre landes politikkere nikker, skraber og lefler for iSlammet, som end ikke i deres lov/tro/kultur-bog (tilgængelig for alle)lægger skjul på deres ønske, om vores mest gruefulde udryddelse?

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. maj 2017 @ 21:15

 50. @ Tommy Jørgart

  “Ikke mange fik det fulde udbytte af min artikel i Weekendavisen 28. april d.å.: Muhammedanernes andel af nytilgangen til den danske befolkning, dvs nyfødte og udefra indtrængende anno 2016, er 41,5 %. Danske 30 %, andre udlændinge 28,5 %. Hvordan skal det kunne gå godt?”

  Nu var der jo 2 der bestred dine tal (Weekendavisen nr.18/5.maj), bl.a. en fra DS!
  Men som en anden læser skriver i denne uge (Weekendavisen nr.19/11.maj), hvis nogle sætter spørgsmålstegn ved hvor mange muslimer vi har, så træder hylekoret af akademiske gutmenschen frem for at nedgøre læserbrevs skribenten.
  Når vi derimod får beskrevet alle goderne ved muslimsk indvandring, så er der pludselig totalt tavshed fra godhedsindustrien og storbytosserne, ingen spørgsmålstegn, kun accept!

  Kommentar by der Adler — 11. maj 2017 @ 21:16

 51. Muhammed var så dum at spise et forgiftet får, serveret af en jødisk kvinde hvis far, onkel og mand han havde dræbt. Bare ærgerligt Sonnyboy! Derfor behøver muhammedanerne vel ikke hade jøderne for Islam er jo “Fredens Religion”

  Kommentar by ph — 11. maj 2017 @ 21:51

 52. –>9 Enig med 6.

  Enig med 9 Daniel:

  Det er svært at tage jøderne alvorligt når jøder som Barbara Spectre selv siger at jøderne har en ledende rolle i masseinvandringen. Der er et lille mindretal af jøder der er imod men de har ikke ret meget magt i forhold til dem som ønsker befolkningsudskiftning i verdenen. Se bare hvor meget magt jødiske prganisationer som ADL og SPLC har i USA. Disse to organisationer promoter i stor stil multikultur og kulturmaxisme

  Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Men Daniel siger her ikke en gang alt der skal siges om dette emne, netop her som kommentar på denne post som omhandler Muslimske opfordringer til drab på Jøder, som religiøse doktriner og fremsat og bekræftet af muslimske gejstlige.

  Det er nemlig ikke kun sådan at disse Jøder som Daniel omtaler, såda en passent synes multikultur kunne være godt for Europæerne.

  Lige som i det muslimske tilfælde er de jødiske hellige skrifter fuld af opfordringer til massemord, etnisk fordrivelse nedslagtning og udryddelse, af alle ikke-Jøder, men især af Kristne. Disse opfordringer bliver i dag gentaget af vigtige rabbinere især i Israel, men udtales også højt af en uendelig række jødiske “kulturradikale” og et stort galleri af jødiske vigtigpetere. Ofte helt uforblommet, selv om man selvfølgelig afholder sig fra visse formuleringer for ikke at komme i konflikt med loven. Der er citater fra Jøder fra “all walks of life”, der bekræfter at deres multikulti og indvandringsaktivisme alene er motiveret i et ønske om at svække “majoritetsbefolkningen” og dens sammenhængskraft (den oprindelige etniske befolkning!). Jeg husker ikke en gang selv hvor mange af disse citater og videoklip jeg har liggende, men der i hvert fald ikke tale om enlige svaler, men om et vidt udbredt fænomen i jødiske befolkningsgrupper, og det kommer ofte til udtryk sammen med en overbevist zionistisk nationalisme, så man kan ikke skyde skylden over på “nogle vildtførte selvmordsjøder”, som mange prøver at fremføre fordi sandheden er for pinlig.

  Dette er desvære en årtusinder gammel plan, og der er en befolkningsgruppe som tror på den og lever efter den, selv om de ind i mellem kan påberåbe sig andre motiver. De fleste jødiske orgaisationer og deres penge støtter denne umiskendelige kamp for jødisk supremacisme i alle sine former. Ikke mindst på ytringsfrihedsområdet kan man bruge Jøder som termometer for i hvor høj grad den jødiske supremacisme er blevet omsat i jødisk politik.

  I en lang række vestlige lande er er nu detaljerede juridiske skrifter omkring hvad nogen må sige om Jøder og Israel. Bl.a. England Australien, Canada, først we took Manhatten, then we took Berlin, … Disse jødiske strategier har været kendte allerede af Romerne, og er blevet beskrevet utallige gang i historien – og alle historiene ligner hinanden. Og utallige gange er det lykkedes for Jøderne igen at hjernevaske kristne Europæere til at fornægte deres største ånds- og kulturpersonligheder og deres budskaber, blot fordi det ikke behager Jøderne at modtage kritik.

  Hvordan kan I fortst kalde Jer Danskere og Europæerne, når I fordømmer og afsværger jeres egne forfædres oldgamle visdom og viden, først overleveret fra far til søn og derefter i alsken skrifter og litteratur? Hjernevasket er I af disse Jøder, til at fornægte Jeres forfædre, og Jeres Guddomme og Jeres modstandskraft ved at give efter for denne flok af mesterlige gøglere og taskenspillere. Snart er alle Jeres altre og hellige steder besudlet af urenhed i alle former, som G-d Jehova har påbudt sit udvalgte folk, og snart vil selve Baphomet stå på prædikestolen om søndagen, i form af en transkønnet homoseksuel negerkvinde.

  Kommentar by Balder — 11. maj 2017 @ 21:54

 53. der Adler (#50). Tak for informationen. Jeg har ikke set de artikler, der bestrider mine tal. Det må jeg gøre i morgen. Enhver kan jo regne efter. På nær to forudsætninger, er tallene fra Danmarks Statistiks offentlige databaser.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. maj 2017 @ 22:32

 54. http://lokalavisen.dk/kom-med-til-fredagsboen-bag-sloeret-i-mosk%C3%A9en-/Regionale-nyheder/20170511/artikler/305119991?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Endnu en af de naive farlige danske kvinder, som spreder “mis”information og ben for islam….!

  Kommentar by Black Watch — 11. maj 2017 @ 22:54

 55. Endnu en storm i et glas vand.
  Det er selvfølgelig ikke i orden hvis en religiøs tosse opfordrer til drab på nogen som helst.
  Men han citaterer fra en ældgammel,også i mange muslimers øjne, uddateret bog.
  “Dommedag kommer ikke før muslimerne dræberne jøderne”
  Det er sku da et eller andet sted beroligende for hvem ønsker at fremskynde dommedag ud over nogle ganske få religiøse tosser og så måske nogle dommedagsprofeter der har oddset ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. maj 2017 @ 00:00

 56. Læste dags dato JP,s leder….-vantro- vil belære- rettroende- hvad islam er eller ikke er. -Vantro- vil moralisere imod -rettroende- på baggrund af retfærdiggørelse af den -rette tro-. Den er den slags blinde moral, hvor man åbenbart vil undskylde Islam, med hvad en forrykt Imam prædiker ikke er ensbetydende med Islam. Imamen er ikke forrykt. Han udtrykker blot den -rette tro-. Hvornår begynder man på at bekæmpe islam og hele dens konstruktion og alle dens modbydeligheder? (Islam er en usekulær diktatorreligion i dens konstruktion. Fat det dog, og start på at bekæmpe den. Anbefaler f.eks man støtter eller går ind i SIAD.).

  Kommentar by Michael Unna — 12. maj 2017 @ 05:07

 57. Alle politikere er dybt chokerede og forargede. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan de vil reagere, når de opdager at denne imam citerer direkte fra koranen, og at problemet ikke bare er en enkelt hadprædikant, men en hel religion bygget på had.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 12. maj 2017 @ 06:13

 58. Tommy Jørgard.
  I denne uges Weekendavis har man givet plads til en, der har forstået dit budskab.

  Kommentar by Menig 442 — 12. maj 2017 @ 07:20

 59. @55 Per Henrik Rasmussen
  Du skriver “Men han citaterer fra en ældgammel,også i mange muslimers øjne, uddateret bog.” Du har næppe religiøs autoritet til at bestemme, hvad muslimerne flest tror. Her bør du nok tage imamerne alvorligt.

  Kommentar by traveler — 12. maj 2017 @ 07:52

 60. Hvorfor mon man aldrig ser en muslim stå frem og sige, at koranen er ældgammel og uddateret? Hvad siger sharia om en sådan udtalelse?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 12. maj 2017 @ 08:26

 61. Dommedag kommer, hvis vi ikke får nedkæmpet dette muhamedaner uvæsen og smidt alle muhamedanere ud af landet.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 12. maj 2017 @ 09:30

 62. Når Historyman mener der ikke findes forældede skriftsteder, så glemmes dels de abrogerede koranvers, dels alle de bortsorterede haditter.

  Bukhari gennemgik tilbage i 800-tallet haditterne, som kan oversættes til traditionen om Profeten. Alle sunnier godkender nu Bukharis udvalgte haditter som gyldige, og siden porten til nytolkninger blev lukket for 1000 år siden kan det ikke ændres.

  Kommentar by perhag — 12. maj 2017 @ 11:46

 63. Jeg forstår IKKE at dette forekommer i DK!
  Dette hadefulde monster af en islamist, der udspyr sine trusler mod alle der ikke deler hans livsopfattelse, han/de skal ud af den vestlige verden!
  Vend den om en gang: en kristen prædikant derstår i Bagdad eller Bahrain og udspyr sin galle og svovl over alle muslimer og opfodre til at nakke alle disse “vantro” skabninger man møder på sin vej.
  Denne ville være død inden 8 timer! Ja, man kunne sige det samme ville ske BrøndbyVester!
  Hvorfor siger vi ikke fra overfor disse islamister?
  Hvorfor accepterer vi at khalifatets foretropper allerede er her?(!)
  Hvorfor forsvarer vi ikke os selv og vores?
  Hvorfor går vi godvilligt med til at overgive os?
  Hvorfor graver vi vores egen grav?
  Hvorfor må vi ikke være her?
  Jeg ser det som en krigserklæring, det som denne gris står og øffer af sig! Så kan I skrive om hvad jøderne er skyld i eller ej Osv osv.
  Fakta for mig er,at over 200 mennesker er brutale blevet myrdet af islamistiske/muslimske terrorister de sidste 2 år i Frankrig!
  Det er kun spørgsmål om kort tid, så kommer det i DK!
  @61 For Mangfoldighed har Ret!
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. maj 2017 @ 15:00

 64. @ 63 Piotr

  Bløde senge og over 70 års fred, giver slappe drenge.

  Kommentar by der Adler — 12. maj 2017 @ 16:14

 65. At Per Henrik:
  Jeg har haft det lidt ligesom du:
  “Hør lige her, man kan sgudda ikke tage sådan nogen tosser alvorligt – hvis bare vi ignorerer dem og måske gør lidt grin med dem, går de nok væk og bliver til almindelige mennesker”.

  Sådan har jeg så haft det i 30 år, uden at det synes at have hjulpet, tværtimod.
  Noget tyder på, at jeg har taget fejl.

  Kommentar by Bastardo — 12. maj 2017 @ 17:40

 66. @Kommentar by Bastardo — 12. maj 2017 @ 17:40
  “Noget tyder på, at jeg har taget fejl”

  Det er så dit ræsonnement men nu er jeg ikke typen der bare fordi jeg ser to fjer så får fornemmelsen af at jeg befinder mig midt i en hønsegård.

  Der er vi så som mennesker jo forskellige – heldigvis.

  Men hvis man bevæger sig i mere eller mindre lukkede forummer hvor der er konsensus om at muslimer er skyld i alverdens problemer så tror jeg at det hurtigt stiger en over hovedet og kommer ud af proportion.

  Og så mener generelt jeg at det er en uskik at putte folk i kassen bortset fra den etværelses med låg som de fleste af os nok ender i.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. maj 2017 @ 20:43

 67. Og så mener jeg generelt at det er en uskik at putte folk i kasser bortset fra den etværelses med låg som de fleste af os nok ender i.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. maj 2017 @ 20:47

 68. Til 62) @ perhag 12. maj 2017 11:46

  Undskyld, perhag at jeg har udtrykt mig klodset, i mit indlæg af 11. maj 2017 kl. 09:58, kom jeg til sige noget, som kunne læses forkert, nemlig at intet i koranen er forældet. Dette skal forstås som en kommentar til en debat som Bæk Simonsen og andre har kørt frem, nemlig at islam forandrer sig, og bliver kontekstuel.
  Dsv. At en tyrkisk muslim i Ishøj, ville forstå koranen og islam ud fra en dansk/tyrkisk immigrant baggrund, Dette betyder implicit at islam ingen essens har eller har en flydende essens. Dette medføre, at specifikke påbud og vers i koranen ses i et moderne lys i tyrkisk muslimsk ishøj fortolkning.

  Det jeg mener, er at intet kan fortolkningsmæssigt udelades, de abrogerede vers forsvinder jo heller ikke fra koranen (Da koranen i islamisk opfattelse som værende ikke-menneske skabt, men guddommelig). Sådan som jeg forstår funktionen i abrogation, er at verset teologisk forandres og altid ses/fortolkes i forhold til det senere tilkommende vers. Dvs. at verset består, forældes ikke, men ændre betydning i teologisk og pga. islam således også politisk /juridisk forstand. Men jeg er ikke arabist(desværre), men har via historiske studier sat mig ind i islam, måske ikke så godt som jeg burde. Hvis jeg har taget fejl omkring abrogation af koran vers, så korrigér mig endeligt. Dette er et område jeg burde vide mere om!

  Da jeg skrev det ”..med hele pakken… ”, var det for at debattere, at de som ønsker/tror på Euro-islam, reformeret-islam har et problem. Imam Mundhir Abdallah er ikke radikal, ekstremistisk, eller yderliggående, men almindelig dogmatisk sunni muslimsk prædikant. Hans prædikener er NORMALEN, det er det danske politiske miljø, der befinder sig på planeten ØNSKETÆNKNING.
  Problemet med bort redigerede haditter, koranvers, er i mine øjne at det er en nødudgang for ønketænkerne, det kan fastholde at der kan skabes et humant /europædisk – islam, vi skal bare have en ”reformation”, ”en oplysningstid” og have fat i ”de rigtige” haditter/vers. Der er ingen debat af Muhammed som ideal menneske for hele den islamiske kultur/tro. Jeg mener ligesom dig at det al-Ghazālī udtrykte, at der ikke kan laves nyfortolkninger inden for islam, har lukket bogen for muslimer. Og derfor er al tænkning om reformation nyttesløs.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 12. maj 2017 @ 21:10

 69. @ 68 Historyman

  Jeg har for år tilbage, lavet et mini leksikon om muslimske begreber/ord (til eget brug), og her har jeg skrevet følgende om abrogation:

  “Abrogation / Naskh: det betyder at afskaffe (ophæve, annullere). Vi kan kalde det annulleringsprincippet/ophævelsesprincippet, og bruges af muslimer når der i Koranen står noget modstridende om det samme (hvilket der jo gør), hermed annulleres de tidlige vers (”de svage”) af de senere vers (”de stærke”) bl.a. sværdversene. Når sådanne størrelser står over for hinanden, der har ”det stærke” altid forret.
  Det er et princip der benægtes overfor ikke-muslimer, men går smukt hånd-i-hånd med Taqiya (se dette).

  Taqiya/taqijja/taqija: det betyder slet og ret forstillelse/forsigtighed/licens til at lyve (den lovlige løgn/den taktiske løgn) og går ud på, at muslimerne gerne må lyve og skjule deres egentlie hensigt over for ikke-muslimer, eller hvis det tjener islams sag. Det er især aktuelt hvor muslimerne endnu er i mindretal (Europa, Krigens-Hus), så er det legitimt – ja nærmest ønskværdigt – at ”tale med to tunger” overfor de vantro –os-. Reelt vil det sige, at du gør et og mener noget helt andet,så længe det kan fremme den muslimske sag.
  Den videre betydning af ordet er ”at undgå eller sky enhver form for fare.” Se også ordet ”Negira”.

  Negira: Betyder ”slag”. Skal forstås som midlertidig tilbagetog i taktisk øjemed for at vildlede fjenden (ikke muslimer) eller som forberedelse til næste slag (negira). Se også ordet ”Taqija”.

  Kommentar by der Adler — 12. maj 2017 @ 21:27

 70. Det går alligevel fremad med myndighedernes ageren overfor muslimer. Senest er man begyndt helt konkret at Stoppe Islamiseringen Af Danmark med store betonklodser på gader og pladser!
  Der kommer forhåbentlig også en effektiv indgriben overfor de unge muslimers hensynsløse sejlads med jetski.

  Kommentar by Hovsada — 12. maj 2017 @ 21:30

 71. Til der Adler — 12. maj 2017 @ 21:27

  Tak, for præciseringen.
  Vi kritikere, skal jo altid være uhyre præcisise med hvad vi skriver.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 12. maj 2017 @ 21:59

 72. Alle moskéer i Danmark bør lukkes! Bemærk det sorte flag bag muslimen, og læs så i denne artikel, og se det gruopvækkende billede, hvor muslimer skal til at halshugge en person. Baggrunden er det samme flag som på billedet i denne artikel. “This is the beginning of a beheading video … that’s what that flag stands for. NOT a resistance symbol”, says Sixton…osv.. http://www.theblaze.com/news/2013/09/25/do-you-know-the-history-behind-the-black-flags-of-jihad-theblazes-buck-sexton-breaks-it-down/

  Men hvorfor prøver journalister og politikere at få det til at se ud, som om det her er et enkeltstående tilfælde? Det er jo i titusindvis af muslimer i DK, der mener det samme. Derfor hører disse farlige, afstumpede og småtkørende analfabeter ikke hjemme i vort land!

  Vores politikere skulle sættes i hundehullet, fordi de bliver ved med at masseimportere disse djævle!

  Kommentar by Kuffar — 12. maj 2017 @ 22:24

 73. @ 63 – Piotr, det er komplet ligegyldigt, at ca. 300 franskmænd er døde pga. muslimsk terrorisme! De har selv masseimporteret dem, nøjagtigt som Løkke og Støjberg gør til DK i disse år, for at tækkes tyksakken Merkel!

  Jeg finder det langt værre, at muslimer årligt dræber mere end 100.000 kristne – alene FORDI de er kristne – i muhammedanske lande – se fx raymondibrahim.com. Muslimer har dræbt omkring 270 MILLIONER mennesker, siden den syge religion blev en realitet! Læs http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

  Muslimer vil dræbe “Bogens folk”, som de kalder jøderne og kristne, altså “sabbatsfolket og søndagsfolket”. Hvorfor vil de det? Fordi de bogstaveligt tjener djævelen og hader den sande Gud. Djævelen ønsker at udslette de kristne og jøderne, og dertil bruger han bl.a. muslimer. Deres ondskab er dæmonisk af natur. I Det Nye Testamente står der skrevet om dé, som halshugger og tror, at de derved tjener Gud, og der advares imod disse. Det handler om endetiden og ‘den store trængsel’, der kommer over Jorden.

  Kommentar by Kuffar — 12. maj 2017 @ 23:02

 74. @Kommentar by Kuffar — 12. maj 2017 @ 23:02

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/den-voldelige-kristendom

  https://www.etik.dk/religion-og-etik/10-voldsomme-eksempler-på-moral-og-etik-i-bibelen

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. maj 2017 @ 23:57

 75. Og så kan vi takke jøder for at lære muslimer at anvende selvmordsbombere.
  Jøder var de første til at bruge dette feje trick mod Palestinensere og for den sags skyld Britiske statsborgere under tilblivelsen af den Israelske stat.
  Men det kan i selv google

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 13. maj 2017 @ 00:23

 76. https://en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 13. maj 2017 @ 00:30

 77. Omtalte moske på Nørrebro var i går fredag fyldt til bristepunktet med muslimer. Og moskeens imam vil ikke tage afstand fra ovenomtalte prædiken.

  bt.dk/krimi/imam-tordner-mod-muslimer-der-tager-afstand-fra-joede-drab-politikerne-vil-tvinge-os

  Kommentar by Liva — 13. maj 2017 @ 07:05

 78. “Den her slags mennesker hører ikke til i Danmark, og derfor håber jeg, at muslimer i Danmark kan se, at det er helt galt, og at de vil begynde at lægge dyb afstand til de her imamer, siger Inger Støjberg (V) til BT.”

  Samme varme luft fra Inger Støjberg (V). Det er hendes eget parti, der har lukket dem ind, og det er hendes eget parti, der bliver ved med at lukke flere ind – og vil have åbne grænser. Og desuden lader EU bestemme hvad der er bedst for Danmark og danskere. Inger Støjberg bør lukke for de falske toner. Hun larmer bare. Igen igen.

  bt.dk/politik/politikere-raser-over-nye-had-udtalelser-luk-nu-den-moske

  Kommentar by Liva — 13. maj 2017 @ 07:18

 79. @74 Per Henrik Rasmussen

  Du linker til ren idioti, f.eks. denne artikel “10-voldsomme-eksempler-på-moral-og-etik-i-bibelen” af Kim Schou.

  En Kim Schou påstår her at give eksempler på etik, moral og strafudmåling i Bibelen. Og det første man ser, Kim Schou excellerer i, er den med, at Jesus i Matthæusevangeliet 15, 4 refererer til en sætning fra det gamle testamente: For Gud har sagt: ›Ær din far og din mor!‹ og: ›Den, der forbander sin far eller sin mor, skal lide døden.‹

  Den komplette idioti kommer ind, fordi denne sætning ikke er ment som en opfordring til at slå børn ihjel, der ikke ærer deres far og mor. Jesus giver bare et eksempel på, at farisæerne og de skriftkloge jo heller ikke selv bogstavligt og med idiotisk rigiditet følger det, som står i det gamle testamente.

  Det drejer sig altså om en religiøs polemik, hvor hverken Jesus eller hans modstandere drømmer om at tolke en lidt krypisk sætning i det gamle testamente på en sådan måde, at man skal slå de børn ihjel, der ikke ærer deres far og mor. Alligevel gør Kim Schou det til et eksempel på etik, moral og strafudmåling i Bibelen. Altså det rene gak.

  Lige modsat Bibelen og Det nye Testamentes polemiske tilgang til livet og det religiøse skrevet af mennesker, er Koranen ment som en krigmanuel udstedt af selve overguden. Derfor er imamaer farlige, fordi de opfordrer muslimer til at forstå og følge denne krigsmanual.

  Kommentar by traveler — 13. maj 2017 @ 11:41

 80. @75 Per Henrik Rasmussen

  “Og så kan vi takke jøder for at lære muslimer at anvende selvmordsbombere.” Kun hvis vi som præmis antager, at alt forkasteligt og ondt her i verden er jødernes skyld.

  Muslimers betragter ikke handlingen som selvmordsbombning, men som en martyrdomsoperation med sit eget særlige muslimsk-religiøse begreb ‘istishhad’. Og muslimer har brugt det langt før tilblivelsen af den israelske stat. F.eks. philippinernes moro-muslimer i det 16. århundrede. Hamas tog “moderne” ‘istishhad’ i brug i 1984.

  Kommentar by traveler — 13. maj 2017 @ 12:04

 81. Enig med Ruby Tuesday: Vi andre kan jo godt gennemskue, når en vare forlængst har overskredet “Bedst før”, “Holdbarhed mindst”, “Sidste salgsdato” osv.

  De eneste, der ikke forstår denne i øvrigt fornuftige adfærd, er muslimer, der ikke fatter, at koranen med hadither, suraher, allan og muuu, for rigtig længe siden er uddøde genstande.

  Dem må I for min skyld gerne beholde på jeres bedetæpper, men skal vi ikke være enige om, at det bedst gøres i de lande, der lige som jer har overskredet enhver salgsdato?

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. maj 2017 @ 12:52

 82. Et par kommentarer til det andet af linksene i indlæg #74 12. maj 2017 @ 23:57

  og det drejer sig om det til Kristeligt Dagblad:

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/den-voldelige-kristendom

  Det er skrevet af filminstruktøren Cristian Braad Thomsen og i lighed med, hvad jeg tidligere har læst af denne person, så tillægger han fejlagtigt bevidst eller ubevidst (?) Jesus for opfordring til vold, når Jesus blot omtaler vold som for eksempel i de mange lignelser, som findes i evangelierne i Det nye testamente.

  Der er intet belæg i de angivne eksempler i artiklen på, at kristne gennem Jesu ord har belæg for at udøve vold i sagens tjeneste.

  Kommentar by T. H. — 13. maj 2017 @ 12:54

 83. @Kommentar by Liva — 13. maj 2017 @ 07:05
  Og hvis du ellers læser den artikel (du ikke linker til men) her er den

  http://www.bt.dk/krimi/imam-tordner-mod-muslimer-der-tager-afstand-fra-joede-drab-politikerne-vil-tvinge-os

  Så er der mange af dem som BT har talt med der tar´ afstand og ligefrem er vrede over imamens udtalelser.

  Jeg mener nu stadig at det er en storm i et glas vand blæst fuldstændigt ud af proportion

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 13. maj 2017 @ 14:36

 84. Tro på Gud og kærlighed til næsten – det er kristendommens fordring til mennesket, men fordi troen på Gud bestemmer kærligheden til næsten, er der ikke tale om en politisk eller social bestræbelse…
  Efter min mening er kristendommens forvandling til humanisme eller humanitær ideologi det værste, der er sket os – både fordi det forfalsker kristendommen og fordi det prisgiver menneskelivet til dæmonisk selvretfærdighed og falskhed.
  https://www.information.dk/debat/2010/02/naestekaerlighed

  Kommentar by Peter Buch — 13. maj 2017 @ 15:18

 85. Jeg faldt lige over dette, under en helt anden søgning:

  http://nyheder.tv2.dk/2016-12-18-tidligere-pet-chef-om-ansaettelse-af-hizb-ut-tahrir-topfolk-noget-er-gaaet-helt-galt

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. maj 2017 @ 20:56

 86. Islam er jo en kopi af jødedommens lovreligion tilsat lidt kristendom fra bjergprædiken. Hele dens konstruktion er en usekulær diktatorreligion, med alle de love og regler der er- fra Jødedom og kristendom. Aviserne EB og JP kommer (EB) med ligegyldigt naivt lal, som enhver idiot, som har sat sig lidt ind i konstruktionen, tydeligt kan se bare er a-peacment tilpasning, om at kristendommen også i biblen har sine forfærdelige steder. Ja selvfølgelig, men man tager ikke biblen bogstavstro alvorligt, men sætter dens skrifter i sammenhæng på tid og sted, hvor muhammedanerne (Muhammed diktator til efterfølgelse) mener Koran og Hadith er bogstavstro etisk vejledning udenom tid og sted, men gældende til alle tider, helt uden samvittighedskvaler til medmennesket. Individet bliver ansvarsfrit, hvis det følger vejledningen uden omtanke. Der er den afgørende forskel. Muhammedanere ender og bliver opdraget til at være totalitære hoveder, hvor alt andet for dem er ligegyldigt i forhold til vantro. Bliver enormt træt af msm lallende naive bortforklaringer. Hvilket muhammedansk land har haft diplomatiske forbindelser med Israel (og hvordan er det gået det enes leder der har godtaget diplomatiet?), og hvorfor tror medierne at samtlige arabiske lande ikke kan tolere Israels tilstedeværelse? Træt af msm løgnfulde bortforklaringer.

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2017 @ 11:37

 87. Imamens svar i msm beviser også denne totale ensidige tankegang, som Islam repressentere, endda med løgnfulde påstande fra Imamens side, sammentidig med at alt ansvar lægges på såkaldte vantro.
  Den slags hjernevask vil få enhver civilisation til at gå under. Churchill kaldte den slags Jihadhoveder for- at de var blevet angrebet af hundegalskab-. Denne beskrivelse passer meget godt.

  Kommentar by Michael Unna — 16. maj 2017 @ 17:28

 88. Jeg anbefaler politicalislam com

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2017 @ 10:04

 89. Forskellen på islam og kristendommen/jødedommen er, at intelligente, normale mennesker er kristne/jøder, mens islam overvejende tiltrækker dem med lavere IQ (intelligens).
  – Hvor mange Nobelprisvindere kommer fra den muslimske verden?
  – Hvorfor ser man sjældent, at muslimer har kæledyr?
  – Hvor mange opfindelser og ny viden er kommet fra muslimer i nyere tid?
  – Hvor findes de fleste totalitære regimer?
  – Hvorfor er jødiske områder grønne og frodige, mens de arabiske er golde og forsømte?

  Man skal være mere end alm. dum, hvis man går rundt og tror, at koranen er den
  evigtgyldige sandhed og giver én ret til at myrde løs på alle, der ikke tror
  på vrøvlet og at alle jøder skal udryddes hvor de finder dem.
  Man skal også være mere end alm. tumpet, hvis man tror, at en tilfældig mand,
  der kalder sig “profet”, for 1400 år siden, kan gå op på et bjerg og høre
  guds vilje og derefter gå ned af bjerget og gengive manifestet ordret.
  Det er fastslået forlængst af velrenommerede, uafhængige forskere, at Muhamed
  var en charlatan, der kan sammenlignes med vore dages TV-prædikanter og andre
  svindlere.

  Kommentar by N.B.Jensen — 10. september 2017 @ 08:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper