18. maj 2017

Marzouks morale: Seriøse medier bør ikke oplyse danskere om imam, der prædiker død over jøder…

Blandt de mange der ofte bruger ‘fake news’, som en samlebetegnelse for højreorienterede undergrundsmedier er komikeren Omar Marzouk. Forleden dag harcellerede han over at DR, TV2 og Kristeligt Dagblad bragte historien om imam Mundhir Abdallah, der under en prædiken i en moské på Heimdalsgade, mere eller mindre direkte opfordrede til at myrde jøder.

Problemet var, ifølge Marzouk, at kilden til historien var Memri, et mellemøstligt analyseinstitut, der blandt andet dokumenterer jødehad med oversatte tv-sekvenser fra den islamiske verden.

“Memri er ikke et troværdigt nyheds medie.”, noterer han, og henviser til en femten år gammel artikel i venstreorienterede The Guardian, der faktisk understreger at der ikke er noget i vejen med Memris oversættelser. Danskere behøver ikke vide hvad der prædikes i moskéer, må man forstå.

(Omar Marzouk på Facebook, 11. maj 2017)

“First of all, it’s a rather mysterious organisation. Its website does not give the names of any people to contact, not even an office address. … The second thing that makes me uneasy is that the stories selected by Memri for translation follow a familiar pattern: either they reflect badly on the character of Arabs or they in some way further the political agenda of Israel. … Nobody, so far as I know, disputes the general accuracy of Memri’s translations but there are other reasons to be concerned about its output. (Brian Whitaker, The Guardian, 2002)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83282/trackback

15 Comments »

 1. Memri er en glimrende kilde til kilderne. Ingen er i tvivl om, at kanalen ikke handler om jordbær, men derimod om, hvor grænserne for muslimsk propaganda og belæring (ikke) går.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. maj 2017 @ 09:15

 2. Omar Marzouk ved udmærket, at det er muslimske helligtekster, der er ‘hadefulde’ og truende, ikke enkelte imamer.

  Omar Marzouk er 100 procent Taqiya.

  Kommentar by BB — 18. maj 2017 @ 09:22

 3. hadprædikanter, hellere, opfordrer, DR, TV2, nyhedsmedie ….

  Den kære Omar har aldrig lært at skrive dansk?

  Kommentar by Liberté — 18. maj 2017 @ 09:34

 4. Send ham hjem til Egypten.
  Til gengæld lover jeg så for allerførste gang at grine af denne såkaldte komiker.

  Kommentar by Erik — 18. maj 2017 @ 09:35

 5. Mangel på oplysning er en nødvendig forudsætning for islams udbredelse.
  Så enkelt kan det siges.

  Kommentar by Bageren — 18. maj 2017 @ 10:06

 6. Hvorfor forholder den såkaldte “komiker” sig ikke til det faktum, at oversættelsen af den hadefulde prædikenen var 100 % korrekt.
  Ja selv islamapologeterne i DDR måtte bedrøvet meddele den uvidende pøbel, at oversættelsen skam var god nok….

  Det er desuden velkendt, at den såkaldte komiker er stærk tilhænger af Det Muslimske Broderskab i Egypten, hvis ideologi er svær at skelne fra Islamisk Stat….

  Hvem mon i øvrigt har hjulpet skabsislamisten med at skrive det ubehjælpsomme opslag?
  Tossen er hamrende ordblind, og er dårligt nok i stand til at stave sit eget navn!

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2017 @ 10:14

 7. @2 Ja, det er essensen.

  Det er de muslimske helligtekster, der er ‘hadefulde’ og sanktionerer eller opfordrer til vold.

  Når imamer tager disse helligtekster alvorligt og citerer dem, så er de ikke selv hadprædikanter, men bare budbringere. Det er også sådan imamerne ser ud til at opfatte det. At de som budbringere er uskyldige

  Når en ‘højreorienteret’ ikke-muslim citerer de samme tekster, så er de heller ikke hadefulde, men alene budbringning om, hvad der venter den ‘højreorienterede’ ikke-muslim og andre ikke-muslimer, når de muslimske helligtekster effektueres af muslimer. Når et menneske trues af de muslimske helligtekster, bør det selvfølgelig være en menneskeret at beskytte sig mod de hellige overgreb, som muslimer opfordres til at udføre.

  Problemet opstår først, fordi den humanistiske offentlighed (DHO) laver “ged i det hele”. HO forskyder problemet fra tekst til person og påstår, at det er budbringerne, der er de skyldige, fordi de forholder sig til hadefulde og voldsopfordrende tekster.

  Omar Marzouk laver samme svindelnummer og påstår, at det er Memri, der som budbringer er den skyldige. Han spiller ydermere på jødehad for at dække over sin svindel eller taqiya.

  Men hvor Omar Marzouks taqiya er forventeligt, så er det lidt af et mysterium, hvorfor den danske HO forskyder problemet fra tekst til person og påstår, at det er budbringerne, der er de skyldige, bare fordi de forholder sig til hadefuld og voldsopfordrende tekst.

  Kommentar by traveler — 18. maj 2017 @ 10:53

 8. Så vidt jeg forstår findes det optaget på video, så det er muligt objektivt at be- eller afkræfte hvad der blev sagt, uanset budbringer.

  Kommentar by Zatopek — 18. maj 2017 @ 11:19

 9. Jeg kan godt se det er ubehageligt for M.men Memri giver jo en totalt entydig og sandfaerdig beskrivlese af hvad der foregaar,journalistisk god sanfaerdig rapportering ,lad laeseren tage standpunkt

  Kommentar by dunk — 18. maj 2017 @ 12:12

 10. Jeg mener Omar Marzouk for nogle år tilbage (jeg husker ikke anledningen) beklagede sig over at “nissen [var] flyttet med”, hvor “nissen” var den religiøse intolerance og flytningen var mellemøstlige folkeslags relokering til Danmark, som i høj grad er drevet om et ønske om at slippe væk fra religiøst tyranni. Hvad han åbenbart ikke har indset er at han selv er nissen. Takket være sjove folk som ham skal vi alle leve under islamiske dogmer.

  I hans verden er MEMRI finansieret af jøder. Naturligvis må de være det, for de besværliggør islams udbredelse…

  Men guess what, Sherlock, MEMRI er ikke finansieret af jøder. De er finansieret af sådan nogen som mig, der synes det er smadderinteressant at vide hvad Omars venner siger når de taler arabisk.

  Jeg kan kun anbefale alle at give et bidrag: https://www.memri.org/donate/

  Kommentar by Vagn Henning — 18. maj 2017 @ 13:05

 11. Høre nok ikke helt hjemme her i tråden, men Kundbypigen har fået sin straf ved dom. Det blev til 6 års fængsel. Ud fra hende historie og kjærlighed til Islam, ville anklageren dog have hende i en forvaringsdom, hvilket nok ville have været rimeligt, men det blev det åbenbart ikke til.

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2017 @ 17:28

 12. Denne bedrøveligt triste skæbne af en humorist er det da vist kun de ligeså triste skæbner i det radikale venstre, der gider høre på. Var han ikke på grund af det racistiske Danmark emigreret til England!?????? Hvad laver han så egentlig her, når nu han er så utilfreds?

  Kommentar by Jette — 18. maj 2017 @ 20:01

 13. Så kan jeg lige så godt smide et link til en af de allersjoveste Memri-videoer nogensinde. Det er den om fundamentalisten der støtter Trump! Du vil ligge flad af grin når han til sidst hiver The American Eagle frem og kysser den.

  Lebanese Shiite Cleric Mohammad Al-Hajj Hassan Kisses the American Flag: I Applaud Trump

  https://www.memri.org/tv/lebanese-shiite-cleric-mohammad-al-hajj-hassan-kisses-american-flag-i-applaud-trump-proud-become

  Kommentar by Jesper Hansen — 18. maj 2017 @ 21:19

 14. Omar Marzouk er ikke komiker men bare komisk!

  Kommentar by pseudonym — 19. maj 2017 @ 05:53

 15. > BB
  Jeps, han er en løgner. Og han er langt fra at være sjov.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2017 @ 10:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper