22. maj 2017

Joachim ‘Hoxha’ Nielsen væltede flagstangen: “Jeg er ikke med i klubben af dansk national stolthed.”

Selvom kronikøren gør sig store anstrengelser for at opremse påvirkninger fra det store udland, så er eksemplerne, selvhadet og sproget, meget dansk. Kronikøren er partner i reklamevirksomheden Think Big, der ikke har adresse i multikulturelle Mjølnerparken, men en meget dansk villavej i mondæne Hellerup.

På Facebook kalder han sig Joachim ‘Hoxha’ Nielsen. Her lidt fra hans kronik, trykt i Berlingske torsdag i forrige uge – På fredag vælter jeg min flagstang: ‘Jeg er ikke med i klubben af dansk national stolthed’ (kræver login).

“På fredag sker det. I forbindelse med en større husrenovering ryger vores flagstang og den cementsøjle, den har været spændt op på. Og jeg vælter den helt uden vemod.

Således ved jeg, at jeg ikke kommer til at savne at lade dannebrog (tillad det lille ‘d’) stryge til tops. Jeg kan ikke svinge mig op til det, og jeg kan heller ikke se mig selv som værende en del af det unikke danske fællesskab med de unikke danske værdier. På mange måder føler jeg mig faktisk uden for den danskhed, jeg ofte end ikke kan begribe indholdet i.

Er jeg da ikke dansker? Jo, i mit pas er jeg, og jeg er også født her. … Men særlig dansk føler jeg mig ikke, og jeg rejser mig heller ikke, hvis jeg har forvildet mig hen til et sted, hvor nationalmelodien spilles, og folk højtideligt rejser sig op, og de fleste endda tager (klap) hatten af. Der bliver jeg siddende. Jeg er ikke med i klubben af dansk national stolthed.

[…]

Helt basalt har jeg det med nationalisme, som det formidabelt blev beskrevet i en graffiti, jeg så engang i en storby, jeg ikke husker nationen på: ‘Nationalism is taking pride in things you haven’t done in order to despise those you have never met.’ Visdommen i det tag blev skræmmende tydeligt, da Folketingets formand og tidligere partileder, Pia Kjærsgaard, i en debat med tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt, skulle diskutere danskhed. Pia Kjærsgaard mente, at danskhed bl. a. er kartofler og årstider.

Kartofler og årstider! Altså, kartoflen er fra Andesbjergene (Peru & Chile), og årstider som dem i Danmark har samtlige (mange) lande med tempereret fastlandsklima.

Speaking of taking pride in things you haven’t done! Nationalisme er en konstruktion, hvis eneste relevante særkende i Danmarks tilfælde er sproget al den stund, at end ikke hyggen er unik og dansk. …

Men hvis jeg ikke er dansk, hvad er jeg så? Jo, jeg er et menneske. Et mensch (eller det bestræber jeg mig i hvert fald på at være). Altså et menneske af ære og integritet modsat det modsatte: Det uvenlige umenneske.

[…]

Godt. Rigtigt godt faktisk. Men ikke fordi det er et land. Slet ikke, faktisk. Men fordi vi vedvarende tror på, at kultivering og dannelse er det, der kan føre os mod stadigt bedre tider som mennesker.

Det er det, hele vores vestlige kultur dyrker med børnehaver, skoler, fokus på uddannelse, et rigt kulturliv og public service. Men nationalitet har det intet med at gøre. Derfor ryger flagstangen på fredag.

Oploadet Kl. 10:23 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83416/trackback

50 Comments »

 1. Jeg føler mig heller ikke dansk mere med alle de nye danskere…

  Kommentar by redneck — 22. maj 2017 @ 10:29

 2. Endnu et infantilt indlæg fra en, som bilder sig ind han ejer dybde.
  Det gode ved hans indlæg er, at han måske nu begynder, at filosoferer lidt over, hvad det egentligt er han har skrevet.
  Når alle de nemme, smarte og indlærte floskler efterhånden falmer, finder han måske netop dybden..?

  Kommentar by Peter Andersen — 22. maj 2017 @ 10:35

 3. Men indtil da, kan han jo passende baserer sit liv på en patetisk graffiti-tag…

  Kommentar by Peter Andersen — 22. maj 2017 @ 10:39

 4. Ja ja, og bolsjevikken har sikkert mere tilfælles med en læge i Islamabad end en fisker i Thyborøn…

  Man har ligesom hørt hele denne syndflod af kulturradikale floskler fra den såkaldte “kreative klasse” så mange gange, at brækspanden igen må findes frem…

  Kommentar by Knights Templar — 22. maj 2017 @ 10:42

 5. “Jo, jeg er et menneske. Et mensch (eller det bestræber jeg mig i hvert fald på at være). Altså et menneske af ære og integritet”

  Haha hvor selvglad har man lov at være, jeg har brug for en brækspand.

  Så flyt dog til dubai eller mogadishu , undskyld det er skrevet med småt , men det har idioten jo ikke lyst til når det kommer til stykket.

  Vi er nogle som er glade og stolte af det Danmark som idioten forsøger at nedbryde , undskyld mig !

  Kommentar by A Andersen — 22. maj 2017 @ 10:49

 6. Uden Nationalitet findes der hverken Kunst, Sandhed eller Liv. Der findes ingenting.
  (Herman Bang, 1856-1912)

  Kommentar by Crass Børsting — 22. maj 2017 @ 10:53

 7. Hvilken intellekt og udsyn den mand har. Vorherre bevares!
  Hellerup! Hvad med at forlægge residensen (for mindre kan det vel ikke være) til det attraktive Nørrebro, hvor multikulturen blomstrer. Her kan du møde masser af nye venner. Så er dine naboer også fri for dig.

  Kommentar by Nils — 22. maj 2017 @ 10:53

 8. “en graffiti, jeg så engang i en storby, jeg ikke husker nationen på”.
  Jeg har ondt af ham. Det må være svært at vandre rundt i verden helt i blinde. Den, der ikke kender sig selv, kan heller ikke forstå (eller holde af) resten af verden.
  I øvrigt har han ret: Det danske er “kun” sproget. Med alt, hvad det indebærer.
  “Du kan kun udmåle distancen fra din oprindelse med dit modersmål.”
  (Vist Mads Holgers formulering.)
  Det gør Joachim Nielsen da også.

  Kommentar by Bageren — 22. maj 2017 @ 10:54

 9. Ham kan vi mageligt undvære som landsmand.

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 22. maj 2017 @ 11:07

 10. Ja. Men så må han også give afkald på dansk solidaritet.

  Kommentar by Søren — 22. maj 2017 @ 11:11

 11. Har den samme kronik ikke været bragt i Berlingeren for ca.14 dage siden?

  Kommentar by Gunnar Biering — 22. maj 2017 @ 11:12

 12. Navlebeskuelse kombineret med lidt relativeren og et lille strint op ad det nationale . Ja Ja , saa lad ham dog vikle sig ind i eu’s snotklud fra top til taa ,den ville nok klaede ham ; Dannebrog er han ikke vaerdig .

  Kommentar by Krassisten — 22. maj 2017 @ 11:18

 13. Hans eneste argument mod (dansk) nationalisme ser ud til at være, at det er en konstruktion.
  På hans profil kan man ellers se at han sværmer en del for den kunstige nationale konstruktion Albanien. Mærkeligt..
  Og hvad med de ting han ellers ser ud til at tro på- velfærdsstat, solidaritet og socialisme- er det ikke også konstruktioner?
  Det vil nok ikke være helt så populært at dekonstruere de begreber på pølletiken.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 22. maj 2017 @ 11:21

 14. – Gunnar

  Var Berlingske, ikke Politiken. Takker.

  Kommentar by Kim Møller — 22. maj 2017 @ 11:26

 15. Så er spørgsmålet, om det er Albaniens benhårde marxistisk-leninistiske diktator Enver Hoxha denne Joachim spejler sig i, eller om det monstro er en slags Hoxha fra Pjort han identificerer sig med :) Det er fint med mennesker der har stærke meninger, alle meninger og holdninger har som udgangspunkt lige stor værdi – men det bliver som altid tåkrummende og pinligt, når folk gør en dyd ud af at flashe deres begrænsede mikroverser. “Se mig, jeg går IKKE i kirke søndag formiddag!” … “Se mig, jeg sidder og spiser en stor BØF, tag den Josephine Fock fra Alternativet!“. Det er barnligt og latterligt.

  Kommentar by DavidK — 22. maj 2017 @ 11:30

 16. Kender desværre typen. De tror de kan (over)leve et hvilket som helst sted i verden på de samme præmisser som herhjemme. Han har nemlig været både i dubai og mogadishu ( #4 A. Andersen ) men, med de samme selvfede millionnære, der bor i de samme” gatede communities” som ham selv. Hans virkelighedsopfattelse er omtrent lige så relevant som en Disney tegnefilm.

  Lad ham spadsere en tur på Nørrebro klokken et – to stykker om natten eller i en Østafrikansk havn uden belysning så vil han opleve en virkelighed han ikke troede muligt.

  Den eneste relevans han har for almindelige mennesker er om man skal redde han en mørk nat i Østafrika/Nørrebro eller ej ;)

  Kommentar by Santor — 22. maj 2017 @ 11:33

 17. Intetsigende

  Kommentar by Johnson — 22. maj 2017 @ 11:46

 18. Joachim “Hoxha” Nielsen er blot een stor ligegyldighed. En fuser på firmamentet.
  “Eliten” er virkelig begyndt at skrabe bunden. Om “Hoxha” hejser fanen eller ej, gør ingen forskel for danskere.
  Det eneste “Hoxha” har gjort sig fortjent til, – er en plads i “Den store Hukommelse”.

  Men sure is deceitful and they’s gettin’ worser ev’ry day.
  Act like a bunch of women, they’s just-a gab, gab, gabbin’ away.

  https://www.youtube.com/watch?v=B2QhKWubcWA

  Kommentar by Birger Jensen — 22. maj 2017 @ 12:30

 19. Jeg læste godt hans kronik (eller hvad det er) for noget tid siden og prøvede ihærdigt på at være forarget over den. Men i sidste ende er det jo bare en af de der semi-professionelle meningsdannere, der er løbet tør for meninger og derfor må gribe i bagkataloget af ligegyldigheder.
  Lad ham da bare vælte lortet og køre det på genbrugspladsen. Det er vel det nærmeste, han nogensinde er kommet en dags hårdt fysisk arbejde og det tager han nok ikke skade af. Så skriver han da i det mindste ikke ligegyldige klummer så længe.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 22. maj 2017 @ 13:07

 20. Ach, du lieber mensch.
  Desværre er han så ikke så enestående i Danmark.
  Redepissere alle til hobe. Selværet er fand’me småt, når man ikke vil vedkende sig sin egen slægt og arv.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 22. maj 2017 @ 13:17

 21. Og jeg som gik og troede, at vi har tempereret kystklima. Heldigt at jeg kan blive belært af Søren Fauli -typer. Det ligner for øvrigt noget Per Henrik Rasmussen kunne finde på at skrive.

  Kommentar by Nielsen — 22. maj 2017 @ 13:39

 22. Og så approprierer han ordet/begrebet ‘mensch’ fra jødisk kultur. Må han egentligt det som venstreorienteret globalist ?
  Jøderne pisser han sandsynligvis ellers på.

  Kommentar by mb — 22. maj 2017 @ 14:32

 23. Manden er gal.
  Begrebet mensch er noget han selv har opfundet for at køre sig selv ud på det yderste sidespor.
  Han brænder vel både Biblen og Grundloven, de ting kan han da ikke bruge til noget.

  Tænk hvis muslimer fornægtede deres baggrund og identitet lige så konsekvent som han gør, men så heldige har vi desværre ikke lov at være.

  Kommentar by k.m. — 22. maj 2017 @ 14:46

 24. Er det ikke blot en sølle nar, som man ikke skal spilde mange kræfter på? En gemen redepisser!

  Kommentar by Knud — 22. maj 2017 @ 15:04

 25. Artiklen kan faktisk læses – klik på “Nej tak, jeg vil bare læse artiklen” nederst, under “Få hurtig adgang til artiklen” https://www.b.dk/kronikker/paa-fredag-vaelter-jeg-min-flagstang-jeg-er-ikke-med-i-klubben-af-dansk-national
  Små tanker om danskheden, Af: Pia Kjærsgaard http://puls.b.dk/smaa-tanker-om-danskheden/

  Kommentar by anno — 22. maj 2017 @ 15:53

 26. Danmark (med stort D) har tempereret øklima, IKKE tempereret fastlandsklima.
  I øvrigt, sikke en klaphat.

  Kommentar by Anonym — 22. maj 2017 @ 15:53

 27. Og hvem i h…… gider høre på en tåbelig nullert?

  Kommentar by Jette — 22. maj 2017 @ 15:58

 28. Det gør såmænd ikke så meget at Joachim ‘Hoxha’ Nielsen fjerne flagstangen, bare han så begraver en muslim hvor den stod, og sætter en grisetryne som minde.

  Gør han det skal han ikke høre mere, da jeg så har accepteret at han fjernede flagstangen.
  Jeg køber en ny på fredag. :) :)

  Kommentar by Sindsro — 22. maj 2017 @ 16:20

 29. Ret beset hedder det vel “klubben FOR dansk national stolthed.”

  Kommentar by BB — 22. maj 2017 @ 16:21

 30. Er der ikke én, der kan gå tilbage i tiden og briefe middelalderens Danmark om, at Danmark er en social konstruktion i det 19. århundrede?

  Kommentar by Trumpist — 22. maj 2017 @ 16:34

 31. Hoxha Nielsen (efter den stalinistiske diktator Enver Hoxha, Albanien, hvis røde flag med dobbeltørn, han viser på sin facebook-profil) tror på kultivering og dannelse og bedre tider med børnehaver, skoler, uddannelse, et rigt kulturliv og public service. Men han skænker det ikke en tanke, at alt det afhænger af et velordnet nation, der hedder Danmark, og til hvilken borgerne betaler mere end halvdelen af deres indkomster for at han kan have det så godt. Mennesket Hoxha er ingenting i sig selv. Det han er, er i kraft af Danmark. Lad ham stryge Dannebrog, men uden nationen Danmark eller et lignende land, er han snart færdig.

  Kommentar by Niels P. — 22. maj 2017 @ 16:41

 32. Politisk korrekt national jantelovsdreng :-). :-) :-). Jeg aner ikke hvem han er, men vi har ytringsfrihed så ham skal der jo også være plads til. Må dagbladet politiken opdage hans nationaltstolhedshantelov genialitet. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2017 @ 17:50

 33. Fødselsdage, dåb, konfirmationer, bryllupper, sommerfester, efterårsfester, vinterfester, begravelser, fejring af en smuk sommerdag, fejring af glæde ved livet. Fejring af at livet er ikke det værste vi har. Hvorfor i alverden har Joachim det dog så svært med at fejre disse højdepunkter med et smukt flag? Det forstår jeg ikke. Det er en dansk tradition og der er ikke en smule nationalisme i det. Det danske flag er lig med fejring, fest og glæde – og også det der gør ondt. Det må være trist at være så fremmedgjort overfor en stor dansk tradition. Jeg har ondt af Joachim. Han er fremmed i eget land. Han har brug for at finde hjem igen. Må det lykkes for ham.

  Kommentar by Liva — 22. maj 2017 @ 18:17

 34. Det at Joachim vælter sin flagstang er også en konstruktion. Joachim er også en konstruktion..

  Kommentar by Liva — 22. maj 2017 @ 18:20

 35. En såkaldt last mover.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 22. maj 2017 @ 18:32

 36. En ny ligegyldighed der prøver at hæve sig over masserne.
  En papirspose med varm luft som sprækker i fugtig luft, men det er jo altid rart at høre den skinbarlige sandhed fra en “reklamemand”

  Kommentar by Finn A. Skov — 22. maj 2017 @ 19:16

 37. Alle disse konstruktivister… Men hvis deres løn, folkepension eller sygdomsbehandliing udebliver, så skal du høre dem skrige op. Så bliver virkeligheden virkelig og ikke en konstruktion.

  Det, vi har at gøre med, er nogle utaknemmelige egoister, der altid tror, at de har fortjent bedre. De dyrker utaknemmeligheden og fremkalder den hos andre. De tror sig altid snydt og forfordelt og gider ikke gøre noget for andre, men forlanger at staten skal gøre mere for dem.
  Taknemmelige mennesker

  Kommentar by Niels P. — 22. maj 2017 @ 19:25

 38. Det er nemlig rigtigt. Alle disse konstruktivister og deres fordummende konstruktivisme mig her og der, så længe der er en nation til at finansiere og beskytte dem – og helst i luksusudgaven. Var der ikke den nationale ramme, ville deres ævl forstumme og de ville straks genskabe en (dårlig) erstatning.

  Rifbjerg blev vores berømte nationale danske digter ved inderligt at hade danskerne og deres nationalisme. I stedet fandt han så Spanien at elske så inderligt som en hengiven nationalist. Fordi han ikke kunne leve uden, fandt han sig en stedfortrædernation i Spanien. Og det var da meget sødt og meget dansk.

  Kommentar by traveler — 22. maj 2017 @ 20:26

 39. Mit barnebarn på 5 år glædede mig så meget, da han i går lavede en perleplade med det danske flag.
  Den er nu strøget og hængt op i forruden på vore bil. Både han og jeg er stolte og jeg spurgte ham hvorfor?
  Gutten svarede:
  Det er da vores!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. maj 2017 @ 22:15

 40. #21 Ja, det er en lidt pinlig fejl. Kystklima er netop noget, der kendetegner (kernen af) Europa. Der er ikke så mange andre steder, de har det, og de fleste af dem er karakteristisk nok beboet af hvide mennesker.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/Koppen_classification_worldmap_CfbCfc.png/220px-Koppen_classification_worldmap_CfbCfc.png

  Kommentar by Odo — 22. maj 2017 @ 22:41

 41. mb — 14:32

  Og så approprierer han ordet/begrebet ‘mensch’ fra jødisk kultur. Må han egentligt det som venstreorienteret globalist ?
  Jøderne pisser han sandsynligvis ellers på.”

  Først er der den nærliggende mulighed, at idioten faktisk er Jøde, der er noget i hans opførsel der gør at man kommer til at tænke på nogle med lignende karakteristikker.

  Derefter er det diskutabelt hvem der approprierer fra hvem her. Ikke mindst da en stor del af det Jøder betragter som “jødisk kultur” er approprieret fra tyskerne og andre folkeslag hvor de var gæster, inklusiv deres påklædning og sprog. “Mensch” er tysk for “menneske”, og når Jøder uddeler “Mensch”-titler, så er det i grunden vildt fornærmende, da der ligger det i det, at dem som ikke er blevet udråbt til “Mensch” af de udvalgte, ikke er mennesker. Et syn der jo bekræftes af Talmud og historisk erfaring. Men når vi snakker det nypopulære begreb “kulturel appropriation”, vil jeg da lige henlede opmærksomheden mod en anden form for appropriation, nemlig den biologiske. Jøderne påstår at selv om et menneske kun har et eneste DNA molekyle fra Abraham (blodslægtsskab), og hvis beviset kan føres for at dette menneskes moder er Jøde – ifølge den samme tyrkertro på Abrahams molekyle, så er vedkommende Jøde ifølge deres overbevisning. Og hvis dette uheldige menneske er af hankøn skærer Jøderne et stykke af kønsorganet af.

  Jeg kan ikke acceptere Jødernes biologiske appropriation, der gør at 99,9 % ariske mennesker påtvinges en jødisk identitet, og underlægges jødisk praksis for legemsbeskadigelse af kønsorganet. De fleste Jøder er således selv stjålne kroppe, som er blevet hjernevasket med at de indeholder en muligvis minimal del af stamfaderen, og derfor tilhører et andet folk end deres renracede stolte blodsbrødre og søstre, som deres biologi lader formode. Måske kan man også se for sig billedet af “den vandrende Jøde”, en tænkt identitet som holder sig selv i live som et computerprogram, med noget software i form af en del ækle bøger, som formår at dominere og i en vis grad styre de kroppe de er inkarneret i. Jeg synes at vi skal prøve at bringe disse indfangede ariske kroppe tilbage til der hvor de hører hjemme, ud, væk fra Egypten og Babylon og Overrabbinatet, hjem til Odin og Thor, og Balder selvfølgelig!
  Lad blot Jøderne komme til mig, og jeg skal lære dem noget om barnetro og andre vers.

  Kommentar by Balder — 22. maj 2017 @ 22:41

 42. I øvrigt irriterende tosserne altid skal kalde fædrelandskærlighed for nationalisme, som om det er en ideologi at holde af sit land. Nationalisme er ideen om, at ens egen nation er alle andre overlegne, og at dens behov altid kommer først.

  Kommentar by Odo — 22. maj 2017 @ 22:44

 43. Ja Joakim hoxha Nielsen.
  Du er et lille tomt hjernevasket menneske der ikke fatte betydningen af den danske kulturarv du har været så heldig, at blive født som en del af.
  En kultur og et land som ikke kun er dit. Men vores, danskerne har kæmpet for og ofret livet for. For at deres efterkommere kunne leve i fred og forholdsvis rigdom.
  Hvad har du gjort for, at vise din taknemmelighed over for Danmark og danskere som har givet dig så rig et liv. At du kan leve af at leg filminstruktør.?
  Du har ingen kultur, du vil jo ikke vedkende dig din egen. Du har ingen værdier andre end dem den globalistiske medie elite har banket ind i hovedet på dig.
  Altså ikke dine egne værdier. Men du låner andres fordi de lyder flotte så du kan puste dig selv om, som noget større end det du er.
  Du er et meget lille menneske.

  Kommentar by XXXXX — 22. maj 2017 @ 22:59

 44. @Balder
  Pas på du ikke læser så meget propaganda, du ender med selv at tro på det.

  Kommentar by XXXXX — 22. maj 2017 @ 23:16

 45. DDR tv HVIS ikke dette ikke er TOTAL FAKE news , “MIGRANTERNE KOMMER PRIMÆRT FRA SYRIEN”
  https://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen/tv-avisen-19/tv-avisen-2017-05-22-21-29#!/
  18.06
  , der ligesom det hele smelter ned flygtninge emigranter indvandrere- NGO skibene !
  Hvem betater millioner af euro !
  http://defend-europe.org/en/home-2/
  https://www.youtube.com/watch?v=WKRhN8cKEz8
  Her snakker Martin med en x !! ANTIAFA
  https://www.youtube.com/watch?v=4K-hk1qBtZY
  Det er i HELE EU vi bevæger os.
  KIM kom ind i kampen..tiden ER inde . og du vil finde sammen vi betaler”
  OG KIM nu håber jeg ikke som gammel radikal du sletter denne kommentar…

  Kommentar by poul k. hansen — 23. maj 2017 @ 00:10

 46. 5X 22. maj 2017 @ 22:59 jeg tænkte det samme. Man bliver forstemt når en sådan nulbon kan få lov at blamere sig i den grad i en toneangivende avis.

  Kommentar by monse — 23. maj 2017 @ 01:11

 47. -Nassetaber.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. maj 2017 @ 05:59

 48. # 45

  Jamen Balder sidder selv i sit lille fugtige kælderværelse, og ser obskure videoer på Youtube hele natten, som “beviser” hans konspirationsteorier om de fæle jøder og store stygge NWO, som styrer hele verden.

  Det er naturligvis kun os andre ignoranter, som ikke har set “lyset”….

  Kommentar by Knights Templar — 23. maj 2017 @ 07:11

 49. Nationalisme er ideen om, at ens egen nation er alle andre overlegne, og at dens behov altid kommer først.

  Kommentar by Odo — 22. maj 2017 @ 22:44

  Jeg er ikke enig i den udlægning: Nationalisme henviser til ordet Natio som betyder fødsel, den angiver en folkelig identifikation.

  Det med at ens egen nation er alle andre overlegne osv. det er kulturradikal propaganda.

  Patriotisme der noget der stammer fra den franske revolution, (patria – fædreland) og er egentlig en begyndelse til opløsning af identitetsbegrebet, idet man nu samles om en fælles ide mere end om en fælles oprindelse (fødsel).

  Det er nogenlunde som jeg forstår det.

  Kommentar by Balder — 23. maj 2017 @ 19:20

 50. Nationalister, patrioter og fædrelandskærlige, forener Eder. Vi elsker Danmark. Andre må gerne elske deres fædreland. Dem, der hader Danmark, er vore fjender. De skal elimineres med alle midler.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 24. maj 2017 @ 23:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper