24. maj 2017

Mere Manchester: Jihadi’en Salman Ramadan Abedi, imødekommende eksperter og apatiske politikere

Mandagens terrorangreb er så småt ved at blive optrævlet, og der er ingen overraskelser. Selvmordsbomberen hed Salman Ramadan Abedi, var troende muslim, og en helt klassisk jihadist. Alle muslimer er ikke terrorister, men langt de fleste terrorister er muslimer, og denne gang var ingen undtagelse. Svanen var hvid.

23-årige Abedi, hvis navn betyder (Allahs) ’slave’ er født i England, hvad ikke er et argument mod grænsekontrol, men en påmindelse om, at den skulle være indført for flere årtier siden. I lande som Belgien, Frankrig og England patruljerer militæret nu i gaderne. Det kan siges relativt simpelt. fLande der ikke har problemer med radikaliserede massemorderiske muslimer, er lande der ikke accepterer indvandring fra islamiske lande.

Hvis jeg havde spået ovenstående, da jeg startede bloggen tilbage i 2003, så var jeg blevet udskammet på diverse debatgrupper som alarmist. På Facebook fylder de logikresistente gudskelov mindre.

(Salman Ramadan Abedi, muslimen bag terrorangrebet i Manchester Arena; Foto: The Sun)

Mediernes dækning af det fordummende i ordets egentlige betydning. Ph.d. i islamisk terror Tore Refslunde Hamming forklarede i seneste P1 debat, at selvom terroren har et ‘islamisk udtryk’, så har det intet med ‘religiøs radikalisering’ eller salafisme at gøre. Vi skulle også holde op med at tro, at der fandtes en militær løsning, så mon ikke han anbefaler mere af det samme. Eventuelt tilsat lidt flere papirklippede hjerter.

Helt som kulturmarxisten Hans Jørgen Bonnichsen, der virker mere og mere virkelighedsfjern. Her citeret fra JP.dk – Tidligere PET-chef: ‘Man bør overveje ny strategi over for terrorister’.

“‘England var i den næsthøjeste beredskabstilstand. Så vi må erkende, at der aldrig kan være 100 procent garanti for sikkerheden,’ siger Hans Jørgen Bonnichsen.

Han understreger, at vi længe har brugt hårde metoder i terrorbekæmpelsen, men at vi måske bør skifte strategi og kigge efter andre løsninger. Så i stedet for bombning, dronekrig og tortur bør vi imødekomme dem, som potentielt kunne blive fremtidige ‘krigere’. …

‘… De er blevet marginaliseret på en måde og føler derfor, at de kan eksistere gennem ekstreme handlinger, fordi de bliver hædret,’ siger han. …

‘Tænk hvis man kunne få fat i dem i tide og fortælle, at vold kun medfører en voldeligere verden,’ siger han og tilføjer, at indsatsen både kan sættes ind i børnehavealderen, hos forældrene og i skolesystemet. …

Desuden understreger han, at vi generelt bruger en forkert diskurs, når vi omtaler terroristerne.”

Såvidt taler en radikaliseret humanist. Terrorangreb stopper valgkampe, men hvis ikke politik handler om at undgå massemord på mindreårige piger, hvad er så vigtigt? Intet, at dømme efter de politiske reaktioner. Terroristen fra Manchester ‘fortjener ikke vores had’, skrev Uffe Elbæk, og flere røde/lyserøde politikere synger samme sang.

“Giv ikke terroristerne, hvad de vil have: din vrede, din sorg, din rædsel.”, skrev Ida Auken på Twitter, der under andre omstændigheder har været ‘top rasende’ over landmænd, ‘grotesk rasende’ over tynde fotomodeller og ‘decideret vred’ over konservativ miljøpolitik.

(Saffi blev otte år gammel; Foto: The Sun)

Jeg så en lille pige. Hun havde mistet sine ben. Jeg pakkede dem ind i en merchandise-T-shirt og spurgte, hvor hendes mor og far var. Hun sagde, at hendes far var på arbejde, og moren var deroppe, siger Chris Parker, der mener, at moren er en af de omkomne efter angrebet.” (JP.dk, 24. maj 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83452/trackback

77 Comments »

 1. Same shit, alt er ved det samme, vi kryber for islam som de usle hunde vi er blevet, og dem som kræver handling bliver anmeldt til dhimmistrisserne.

  Katie Hopkins er blevet meldt for racisme blot fordi hun siger, at nu må englænderne tage sig sammen efter terror bomben i Manchester.

  Så intet har ændret sig siden dengang dumskerne kastede den sidste af de store danske landsfædre Mogens Glistrup i fængsel.

  Kommentar by Piphans — 24. maj 2017 @ 12:24

 2. Hvornår får tilpas mange nok af de politikere som kun evner at vende det blinde øje til?
  Skal det være en i omgangskredsen der bliver dræbt? Måske ens eget barn? Eller skal man decideret have sprængt benene af før man fatter det?
  Det er på høje tid at der kommer en helt anden reaktion, et folkeligt krav om politiske ændringer, så moskeer kan blive lukket, muslimer får derefter muligheden for at vælge om de vil konvertere eller flytte. Dettte udelukkende for at sikre egen (etnisk) befolkning.
  Islam skal ikke være anerkendt som et trossamfund, men ligestilles med scientologi og lign. som ex i Tyskland ikke anerkendes som trossamfund.
  Såfremt de muslimske lande ikke ønsker at modtage egne statsborgere, eller 2-3 generation af børn skal samhandel stoppes, ingen vestlig teknologi til muslimske lande.
  Der venter et langt sejt træk, hvornår det ender kommer så helt an på hvornår de europæiske befolkninger får nok!

  Kommentar by Fighting falcon — 24. maj 2017 @ 12:33

 3. Så vidt jeg kan læse mig frem til så måtte familien flygte fra Libyen fordi den tilhørte en Al Queda affilieret gruppering .. i de danske medier betegnes de blot som “meget religiøse”. Der er masser af islamister der har fået asyl i Europa – herunder Danmark – fordi de ikke overraskende er efterlyste i deres hjemlande hvor disse rabiate grupperinger er forbudte.

  Kommentar by Jan — 24. maj 2017 @ 12:44

 4. Borgerkrigene er godt igang i Frankrig og Sverige, Også i Danmark vil vi opleve det samme om føje år. Det er derfor vigtigt, at vi dansksindede, hver især og privat, indsamler materiale til brug for kommende straffesager mod landssvigere.

  Kommentar by Slyrgraff — 24. maj 2017 @ 12:52

 5. Da koranklodser utvivlsomt er et blivende element i gadebilledet, varer det nok ikke længe, før kulturministeren udskriver en konkurrence for skuptører, så koranklodserne bliver “smukke” at se på, – antiterror kunst! Og hvad med folkelige bombedragter på cat-walk’en! I stedet for at tage fat om nældens rod og rykke den op, en gang for alle! Men ak, det skal man ikke forvente af nuværende slatne politikere.

  Kommentar by NotaBene — 24. maj 2017 @ 13:03

 6. BBC bekræfter bomben var lavet af andre end “Allahs slave”… dvs enlig ulv teorien holder ikke.

  Desværre får vi nok aldrig de straffesager Slyrgaff omtaler. Endsige noget opgør med den førte politik generelt.

  For de fremsynede vil jeg anbefale allerede nu at anskaffe orange fangedragter, det gør det nemmere for Islamisterne og vil blive set som en “fremstrakt hånd” jf Bonnichen’s oplæg.

  De kan bla købes her http://www.ebay.com/itm/Orange-Convict-Suit-Prisoner-Jail-Mens-Prison-Wicked-Fancy-Dress-Costume-/361738071638?var=631040088435&hash=item543944ee56:m:mcgWZqUAy871YgVOmhZ966A

  Kommentar by redneck — 24. maj 2017 @ 13:10

 7. Som sædvanligt en indavlet muteret genfejl. En taber og idiot. Afskyelig!

  Kommentar by Jette — 24. maj 2017 @ 13:20

 8. Morrissey har i øvrigt også været ude og kommentere direkte på angrebet (apropos Møllers tidligere indlæg):

  https://www.facebook.com/Morrissey/posts/1349891061714098

  Selvom det vel betyder, at Morrissey bliver blacklistet af britiske såvel som danske licensfinansierede radio-DJ’s og andre statssubsidierede “Gutmenschen” (Morrissey på Roskilde igen? Næppe), er det da glædeligt, at hele den talende klasse ikke kun er en sump af Ida Auken og Medina-typer.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 24. maj 2017 @ 13:30

 9. Hvorfor finder vi os i det?

  Kommentar by A-mad — 24. maj 2017 @ 13:34

 10. Islam er lig med kaos i vestlige samfund, elefanten i glasbutikken, vold er desuden en udbredt del af muslimsk kultur. Bevares, ikke i alle familier og miljøer, men man kan sagtens generalisere når det handler om millioner af mennesker. Det er tydeligt, at politikerne mest af alt ikke tør gøre noget ved det. Mange vil formentlig gerne, for som alle andre har de jo øjne i hovedet, men deres embede forhindrer dem i at gøre det rigtige. Det er ret absurd, at ens folkevalgte ikke gør det bedste for de folk der har sat dem til opgaven. Er det ikke normalt fyringsgrund, i ethvert respektabelt selskab. Der mangler jo ikke beviser på den umulige sameksistens med islam, dagligt ses virkeligheden, hvor længe skal den få lov til at gå uforandret hen mens ligene hober sig op.

  Kommentar by LarsB — 24. maj 2017 @ 13:46

 11. Flere og flere ledende politichefer lyder som Bonnichen, desværre.

  Men her er eksempler på, hvordan man klarer den svære “dialog”

  https://www.youtube.com/watch?v=IsPiPHAak-s

  Kommentar by Slyrgraff — 24. maj 2017 @ 13:49

 12. Terroristen fra Manchester ‘fortjener ikke vores had’, skrev Uffe Elbæk, og flere røde/lyserøde politikere synger samme sang.

  Muslimen Gjorde, kun som muslimer gør, og har gjort i 1400 år. Dræber alle vantro, hvis de ikke vil konvetere til islam. Han var sikkert indavlet, med en intelligens som en 10-12 årig. Han fulgte koranen, som en god muslim. En god massemorder.
  Dem der fortjener vores had, er de naive politikere, som lukker muslimer ind i Europa/Danmark.
  De har svigtet deres vigtigste opgave sikkerheden for befolkningerne og Europa/Danmark.
  Hvad er penge værd, hvis du er i konstant livsfare? Eller du er død? Eller har været “heldig”, kun at få sprunget benene af?
  Muslimerne ændre sig aldrig af sig selv, og slet ikke hvis politikerne bøjer sig for deres evige krav. Hvorfor skulle de det?
  Den eneste måde at stoppe islam på er, at forbyde islam i Danmark/Europa.
  Hvis religionsfrihed betyder frihed til at dræbe andre mennesker. Så er det enten grundloven, den dømmende magt, eller den pågældende religion der er problemet.
  Som det er nu, er det alle 3. Grundloven sat ud af spil af konventionerne, politikerne som svigter deres hovedansvar sikkerheden for befolkningen, og den sataniske ideologi som er skjult underdække af at være en religion.

  Kommentar by XXXXX — 24. maj 2017 @ 13:57

 13. Bonnichsen er bizar: nov 2015:

  Bonnichsen: Kun tåbelige terrorister forklæder sig som flygtninge

  http://www.bt.dk/krimi/bonnichsen-kun-taabelige-terrorister-forklaeder-sig-som-flygtninge

  Kommentar by Snaphanen — 24. maj 2017 @ 13:59

 14. “De er blevet marginaliseret på en måde og føler derfor, at de kan eksistere gennem ekstreme handlinger, fordi de bliver hædret,’ siger han. …”

  Den pakistanske antropolog, Akbar Ahmed men også den israelske prof i arabisk litteratur slår på en fundamental forskel mellem den muslimske verden og vesten. Muslimerne er meget lukket omkring familien, klanen, stammen som de associere sig med og har retsfølelser for. Islam er langt hen ad vejen et “negativt fællesskab” hvor disse klaner og stammer viser hensyn for hinandens lukkethed og intimsfære. Islam har ikke integreret dem med hinanden men skabt et moralsk “fælleeskab” hensyn.
  De vestlige samfund og værdier er modsat. Kvinden er et individ som må for en muslim være familien og klanen “utro”. De vestlige samfund stiller også krav om, at kvinderne skal eksponere sig og komme i kontakt med “fremmede”, der kan gøre hende uren og kaste skam på familiens ære.
  De opfatter langt hen ad vejen de vestlig samfund og love som opløsende for de klanbaseret familieværdier islam resonere med. Vores samfund er for deres rene klaner urene og æreløse.

  Jo, mere vi forsøger, at inkludere dem, jo mere vil de opfatte det som forsøg på, at opløse familien. Det er meget lukket kulturer, der faktisk heller ikke er åben for hinanden. Send dem hjem og mange vil sikkert død. Jeg kender dog et langt værre alternativ og det er, at vi skal tvinges til, at dele “samfund” med dem og de med os.

  Kommentar by Thorsted — 24. maj 2017 @ 14:01

 15. Egentligt kan man koge det ned til et simpelt statement:

  Politikerne har besluttet at den øverste person har ret til at leve i GB og den lille pige på nederste person er en ok pris at betale for at være “med i det gode selskab” i FN, Amnesty osv osv.

  Hvor jeg dog væmmes ved politikere

  Kommentar by redneck — 24. maj 2017 @ 14:08

 16. Når Islamismen tager sådan en yndig pige fra vores kultur, så erklærer islamisterne krig imod os; vi må står sammen, læse om middelalderens stadier for korstogene og om truslen udenfor Wiens porte og om Andalusiens myte for at danne vore egen analogi og modspil!

  Kommentar by de Hemmer — 24. maj 2017 @ 14:11

 17. @16, skal vi mødes nede ved tanken med vores schweizer lommeknive? Hold da kæft en revolution vi kan lave med proptrækkerne fremme

  Kommentar by redneck — 24. maj 2017 @ 14:39

 18. Hvor mange i Danmark er mon parate til at gøre det samme? Og med HELT åbne EU grænser hvor mange kan så rejse til Danmark og gøre det samme? Et par millioner fanatiske muslimer der er parate til at sprænge sig selv i luften.
  Nå men held og lykke til de danske politikere at dæmme op for terrorangreb og selvmordsbombere. Ulvene/fjenden er lukket ind og der er INTET at stille op andet end at håbe på at man kan fange dem via efterretninger og aflytninger og et par betonklodser og bevæbnede politimænd hist og her.

  Det er MEGET små lappeløsninger. Nej vores og alle andre samfund hvor der bor muslimer(og det er jo umuligt at vide hvem der er de potentielle og fremtidige terrorister)kan og vil blive angrebet i en lind strøm.
  Altså jeg ved ikke hvad løsningen er andet end at tømme Europa for muslimer, hvilket nok ikke er HELT realistisk.

  I andre må gerne komme med andre sikre og holdbare løsninger. Jeg tvivler på at en eneste politiker kan skabe sådan en løsning. Skal man overvåge ALLE muslimer? Eller terrorsikre ethvert offentligt sted? Det er UMULIGT.

  Kommentar by Endnu en vantro — 24. maj 2017 @ 15:04

 19. Nu rabler det det endegyldigt for Bonnichsen. Alle hans ‘forslag’ er forlængst gennemført i netop England, Frankrig og Sverige, hvor man ikke skyer nogen anstrengelser for at pylre, pusle og fedte for muslimerne. Tværtimod er man yderst nævenyttige med at slå hårdt ned på enhver, der ytrer tvivl herom.

  At denne tåbe har kunnet få ansættelse i PET lover ikke godt for terrorberedskabet her i Mohammedanmark.

  Kommentar by Voldposten — 24. maj 2017 @ 15:22

 20. Efter at have læst de umiddelbare reaktioner i medierne, er der flere ting jeg bemærker, som sædvanligt, fristes man til at sige:

  1. Journalister er gennemgående ret så stupide.

  2. Journalister interviewer og citerer kun “eksperter” der er mindst lige så stupide som de selv er.

  3. Politikerne på Christiansborg hader deres vælgere. Det er den eneste forklaring jeg kan finde på de konstante løgne og den ulidelige udenomssnak.

  4. Danske vælgere er idioter – hvorfor ellers stemme på politikere der hader dem.

  Har jeg glemt noget?

  Kommentar by Mackety — 24. maj 2017 @ 15:30

 21. Vi skal imødekomme dem ved at sende dem hjem, hvor de ikke føler sig marginaliseret.
  Hvis de alligevel føler trangen, er det deres egne det kommer til at gå ud over.

  Kommentar by Bastardo — 24. maj 2017 @ 15:31

 22. ==> nr. 20, Mackety: Nej!

  Kommentar by Voldposten — 24. maj 2017 @ 15:33

 23. Bonnichsen fatter ikke alvoren af, at vi er nødt til at have militær patrulje i gadebilledet. Det er så tæt på åben krig som vi kan komme.

  Vi er lost når en håndfuld danske betjente omringes af 150 krigsparate muslimer. De fik måske anholdt Een ud af den vilde flok, men han er snart ude igen med halaladvokaters hjælp.

  Har i fantasi til at forestille Jer reaktionen, hvis en hvid europæer sprænger sig selv i luften midt i muslimernes parade rundt om den sorte terning i Mekka?

  Vi her i Europa har taget det pænt indtil nu, muslimerne ville gå total amok hvis de blev udsat for samme daglige trusler og terror fra os.

  Til endnu en vantro 24.maj 2017 Min plan er ganske simpel. Muslimer lever ud fra troen på kønsopdelt samfund, hvor kvinden er 2.rangs mennesker og underlagt mandens vilje.

  Når de deler verden op i troende og ikke-troende, må vi ganske enkelt forlange at de holder sig for sig selv.

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2017 @ 15:40

 24. -Så vidt jeg forstår, er det en stille fyr, der er blevet groomet og hypnotiseret af imamer. Det gør de altid og så stikker de selv af.
  De imamer skal indfanges og isoleres, måske prøve martyriet?
  og klubhuset brændes, så ordentlige mennesker kan se hvad der sker med sådan nogle pædofile onde.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. maj 2017 @ 16:12

 25. Terroristen eller Syrienskrigeren har altid haft sin gang i en moske, hvor han så er blevet hvervet, “til stor overraskelse og chok for alle”.

  Hykleri. Det er simpelthen forudsigeligt, at hvis der er en kritisk masse af muslimer vil der ske kædereaktioner og terrorangreb.

  At religion ingen positiv moralsk virkning har, er velkendt. Den italienske mafia gik jo også fromt i kirke. Moskeer er ikke andet end et bekvemt mødested, hvor muslimer finder ligesindede og holder justits med hinanden.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 16:13

 26. Ida Auken er ikke dansker! Dansker bliver hun aldrig!

  Kommentar by Sigwar — 24. maj 2017 @ 16:23

 27. Det gør mig så ondt for de englændere, der har mistet familiemedlemmer og venner – børn og voksne. Det er et forfærdeligt stort tab.
  TV2 News tematiserer angrebet her i aften i “News & Co” og har blandt andet inviteret filmmager Peter Aalbæk ind i studiet. Han mener at “den hvide verden lader sig provokere. Og at der gøres for meget for at tilfredsstille befolkningen.”. Han mener desuden at der er intet vi kan gøre..

  Han melder sig i koret over mennesker, der lader stå til, når Vesten angribes af islamister. Jeg mener at det er en forkert handlemåde. Vesten skal ikke vise islamisterne, at uanset hvad de gør, så står Vesten med åbne arme, og lader stå til og lægger blomster og hjerter og lys. Uanset at det er børn, der slås ihjel af islamisterne. Vi skal selvfølgelig ikke vise islamisterne ligegyldighed overfor borgere i Vesten. Vi skal vise at vi vil forsvare vore familier og borgere og vores kultur samt værdier. At de alle betyder noget. Vesten skal forsvare sine kære og sine medborgere. Vi skal ikke vise islamisterne at vi er skide ligeglade med borgere i Vesten. Vi skal vise det modsatte. Og det skal politikere fandeme også. Politikere skal beskytte os og vore børn. Og hvis de ikke kan finde ud af det, skal de afsættes og stilles til ansvar – på lovlig vis.

  Kommentar by Liva — 24. maj 2017 @ 16:53

 28. TV2 News & Co. har inviteret Anja Dalgaard fra Institut for strategi ind i studiet. Også hun gør korandyrkere til ofre. Som hun siger, så føler de ikke at de er accepteret i samfundet. Det er vesterlændinges skyld at islamister slår os ihjel. Narrativet er at islamisterne er ofre – de søger mening med livet. Vestlig MSM inviterer mennesker i TV studiet, der mener at det er vesterlændinge, der fremprovokere islamisk terror. Der kommer ikke nogen i studiet, der forsvarer Vestens borgere og værdier.

  Kommentar by Liva — 24. maj 2017 @ 17:07

 29. Han er blevet radikaliseret herhjemme, mener Bonnichsen og det er også den generelle holdning blandt Pølletiken segmentet, men hov- hjemme i Libyen var Salmans farmand sørme involveret i en Al-Qaeda relateret gruppe der kalder sig Libyens Islamiske Kamp. Ups, deres teori holder vist ikke..

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 24. maj 2017 @ 17:18

 30. Klaus Bundgaard Povlsen, TVavisen fortsætter med at kalde den skyldige “formodet terrorist”

  Der skal meget til før fakta slipper gennem hans filter.

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2017 @ 17:22

 31. Det er pinligt, når kejserens nye klæder foregår for fuld musik hos de officielle medier. Man skal være idiot (IDIOT)- både historisk og samtidsmæssigt, sociopsykologisk, og psykologisk til at påstå det ikke har noget med islam at gøre. Gider overhovedet ikke beskæftige mig med idiot MSM og folk som får mikrofonen for at bortfoklare (at jorden er rund). Den eneste forskel der er at gøre er at støtte op om SIAD, DDF o.a ligesindede grupper. – Then i hope that you Tommy and EDL will be able to get a lot of new members, that can save you from this horribel religion. Good luck.

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2017 @ 17:39

 32. Hvis man ikke føler vrede, sorg og rædsel over terror rettet mod børn, så er man syg i hovedet. I øvrigt tvivler jeg på, at Ida Auken har noget særligt godt indblik i, hvad terroristerne ønsker at opnå.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 24. maj 2017 @ 17:53

 33. Kære Ruby Tuesday. Jeg er måske syg i hovedet for jeg føler hverken vrede sorg eller rædsel. Jeg føler bare, nå ja det er jo sådan flertallet ønsker vores samfund skal udvikle sig til. Jeg føler ikke skadefryd bare lidt ligeglad. Men tro mig hvis der sker et af mine 4 børn noget i stil med det i Manchester så vil hævnen blive rettet mod alle mjslimer

  Kommentar by PH — 24. maj 2017 @ 18:28

 34. TV2 News interviewer her til aften sharia uniformeret kvinde (kulsort hijab), der siger at islam er fredens religion. Derpå interviewes muslimer i Manchester, der siger at massemorderen var en flik fyr og at han ikke var i vanskeligheder.. Forventelige vinkling af TV2..

  Kommentar by Liva — 24. maj 2017 @ 18:31

 35. Hvorfor interviewer TV2 ikke ofrene for islamistens terror? Hvorfor?

  Kommentar by Liva — 24. maj 2017 @ 18:32

 36. Der er anonyme kilder som har oplyst til amerikanske NBC News, at de engelske myndigheder på forhånd var blevet advaret af gerningsmandens familie om at han var farlig.

  Så enten lod politiet det kynisk ske, eller muligvis får de så mange sager med “farlige” muslimer ind, at de drukner i dem.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 18:50

 37. Mon vi skal derhen, hvor al form for bevislig sympati for ISIS eller lignende, om det bare er ord i en privat samtale eller på facebook resulterer i indespærring?

  Det ville være meget trist fordi det ville brede sig til censur og straf for alt muligt andet også, og hvilke friheder har vi så tilbage? Det ville blive som at leve i Kina eller et andet diktatur.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 18:57

 38. Sidste nyt er at faderen og lillebroren er anholdt for at planlægge nyt angreb. De vinder nok en ferietillæg Caribien

  Kommentar by redneck — 24. maj 2017 @ 18:59

 39. Til alle de nævenyttige politikere og akademikere, der hævder, at der intet er at gøre, har jeg kun dette at sige – flyt jer, sig jeres jobs op, skrup af, stil jer til side, og lad nogen, der KAN gøre noget komme til.

  “Kan ikke” er politisk newspeek for “vil ikke”

  Jeg er forøvrigt meget enig med de, der gentagne gange har gjort opmærksom på at politikerne rent faktisk er ansvarlige for den politik de fører, såvel som for den politik de ikke fører. Politikerne fører krig mod deres vælgere per stedfortræder og de pådrager sig en tonstung skyld.

  Hvis de apatiske røvhuller på Crhistiansborg vil have løsninger så kig her:

  1. Opsig relevante FN konventioner.
  2. Drop Schengen samarbejdet.
  3. Byg grænsehegn med elektronisk overvågning.
  4. Stands al familie indvandring fra muslimske lande.
  5. Giv ikke asyl til muslimer.
  6. Tillad ingen indvandring fra muslimske lande.
  7. Ingen mulighed for overførselsindkomst til NOGEN indvandrere de første fem år de bor i Danmark. Indvandrere skal som udgangspunkt være selvforsørgende fra dag et.
  8. Alle muslimer uden borgerskab i DK der har begået voldskriminalitet i DK eller noget andet sted i verden, skal smides ud af landet. Og hvis deres hjemlande ikke vil tage imod dem eller hvis de ikke frivilligt vil forsvinde, skal de isoleres fra resten af den danske befolkning. Til det formål kan man ekspropriere Anholt og betale de nuværende indbyggere en passende erstatning x 2.
  9. Alle lovlydige muslimer der i mere end fem år har været på overførselsindkomst skal tilbydes en pæn stor sum penge mod at skruppe af, og skal, hvis de tager imod pengene, skrive under på, at de aldrig vender tilbage. Kommer de alligevel tilbage går turen direkte til Anholt.
  10. Alle lovlydige selvforsørgende muslimer uden statsborgerskab, skal tilbydes varig opholdstilladelse mod offentligt at afsværge islam.
  11. Alle lovlydige selvforsørgende muslimer med statsborgerskab skal have lov at blive såfremt de Ikke har begået voldskriminalitet. Er de født med statsborgerskab og Har begået voldskriminalitet går turen til Anholt.
  12. Alle moskeer skal lukkes, alle imamer udvises. Dyrkelse af islam skal behandles i psykiatrien. Afvænningsterapi er påbudt alle der viser tegn til at være troende muslimer.
  13. Alle muslimer skal have et tilbud om at konvertere.
  14. Fremtidige borgere på karantæneøen Anholt, må ikke opholde sig andre steder end på Anholt, og skal ikke have nogen form for hjælp, medmindre de vælger at forlade landet, i hvilket tilfælde de kan få billet penge og væbnet ekskort ud af landet.

  Synes I det lyder groft, så forestil jer reaktionen den dag det går op for hr og fru Danmark, at deres børn og børnebørn står i skudlinien i den krig I politikere fører mod dem.

  Kommentar by Mackety — 24. maj 2017 @ 19:36

 40. Faderen er tidligere citeret for at sige at sønnen er uskyldig. Løgn og bedrag hele tiden.

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2017 @ 19:36

 41. @39 Du har fat i meget rigtigt, men tillad mig at foreslå et afgrænset sted på Grønland frem for Anholt. På tide vi får noget for bloktilskuddet til Eskimoerne.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 19:42

 42. >41 Zapotek

  Overvejede Nordøstgrønland, men de ville være døde i løbet af få dage. På Anholt vil de vel kunne overleve en måned. Formålet med isolering må trods alt være at motivere dem til at skride samt at give dem en realistisk tidsramme til at forstå, at det er deres eneste mulighed.

  Kommentar by Mackety — 24. maj 2017 @ 19:53

 43. Kære PH, så lav en klub sammen med Ida Auken, for så er du jo lige så afstumpet som hende.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 24. maj 2017 @ 19:55

 44. Mackety
  Udmærket forslag men Anholt er for lille.

  Derudover burde Saudi Arabien annulere våbenkøb og bruge de 500mia. på at huse deres egne trosfæller, så de kan bo hvor de hører hjemme.

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2017 @ 19:56

 45. @44 Hva’ pokker k.m. så blev vi omsider enige om noget.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 19:59

 46. >44 k.m.

  At Anholt er for lille er hele pointen. Det mindsker chancerne for overlevelse og øger dermed motivationen til at tage imod billetpengene.

  Kommentar by Mackety — 24. maj 2017 @ 20:01

 47. >zapotek + k.m.

  Saudiarabien vil aldrig tage imod dem. Det kommer ikke til at ske. Men det er også langt vigtigere, at standse al Saudiarabisk indflydelse i DK. vi burde seriøst indføre en total og ubetinget boykot af saudiarabiske produkter og penge.

  Det er helt ufatteligt, at Saudiarabien kan få lov at bygge moskeer i Danmark uden at nogen danske politikere bliver holdt ansvarlige.

  Kommentar by Mackety — 24. maj 2017 @ 20:06

 48. Kære Ruby. Du forstår mig ikke. Jeg ligger i skyttegraven med en afsikret sniper riffel og må ikke lade mig påvirke af hvad der sker i baglandet… Tror du skadestue personale står og flæber i situationen? Den kan man gøre bagefter i enrum.

  Kommentar by PH — 24. maj 2017 @ 20:07

 49. Godt skrevet Kim. Du har strammet sproget til. De korte semantikske konstateringer af multikulturens skadevirkninger må virke som piskeslag i ansigtet på de tilhængere, der måtte være tilbage af dette vanvidsprojekt.

  Kommentar by Satan — 24. maj 2017 @ 20:08

 50. @46 vi skal ikke ødelægge så meget som en kvadratkilometer af vores smukke danske øer. Giv dem hellere plads nok på Grønland, jeg tror stadig der er motivation nok, med mørke eller myg det meste af året.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 20:10

 51. Saudi Arabien er færdig hvis vi ikke køber deres olie. På den måde er det udmærket at vi satser på sol og vindenergi.
  De er lettere at vride armen om på når de ikke har noget at forhandle/afpresse med.

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2017 @ 20:21

 52. Zatopek og jeg er ikke enige om noget.
  Zatopek skælte ud på Trump ang. våbenhandel, ikke et ondt ord om Saudi Arabien

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2017 @ 20:28

 53. @52 Sludder, jeg kritiserede også Saudi Arabien.

  Kommentar by Zatopek — 24. maj 2017 @ 20:42

 54. Det mange kommentatorer skriver her, er som taget ud af de nazistiske 1935 Nürnberg-love…og de ting der foregik i Sydafrika!

  Vil man være rendyrkede nazister? Nazistiske løsninger er ikke vejen frem!
  Så vil projektet om at befri Danmark lide et hurtigt endeligt!!

  Apartheid er dog allerede på vej og bliver praktiseret på mange planer her i DK af politikerne, magten og myndighederne.

  Det jeg vil foreslå, er at skide på konventionerne og EU og bare gøre det man demokratisk eller udemokratisk kan blive enige om/tvinge igennem i Danmark – ignorer modstanden og man vil se mange andre følge efter og anvende og genindføre den sunde fornuft!

  Man kan dog, med en solid sølvpapirshat på hovedet, indføre denne her apartheid, nazistiske “Nürnberg” lov: At muslimer med basis i islam, ikke kan få job, penge eller nogen form for støtte her i landet – de vil på den måde alle blive nødt til at rejse ud af landet – De skal kunne realisere deres midler og rejse ud i god orden, men kravet skal selvfølgelig være underlagt vores ret til at anvende magt for at disse love følges.
  Enkelt og ligetil og meget lidt blodigt…ikke?

  Omverdenen, både internt og eksternt, vil skrige sig hæse og landet vil blive pålagt alverdens ulykker og omkostninger – Men ovre på den anden side af dette, vil Danmark være et muslim frit land og muligheden for at genopbygge et nyt og bedre land – for skal I se – lige pludselig vil Danmark få mange andre støtter/alliancer og mange vil se de muligheder man får skabt ved disse nødvendige tiltag…

  Meeen…nu vil jeg gå ind på kontoret og tage min solide sølvpapirshat på, skænke en god svensk whisky (Mackmyra 48,9%) og høre en CD med det amerikanske band Tesla (Simplicity fra 2014)….

  Så kan Danmark sågu gå ad helvede til…for det vil det – sure as hell!

  Kommentar by Black Watch — 24. maj 2017 @ 21:25

 55. Jeg synes Mackety er alt for flink.

  Kommentar by Balder — 24. maj 2017 @ 22:25

 56. @Kommentar by Black Watch — 24. maj 2017 @ 21:25

  En Svensk whisky ?

  Vær forsigtig det er sikkert 48,9% halalcohol

  Skål

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. maj 2017 @ 22:36

 57. Jeg googlede lige de der Tesla og fandt på youtube Simplicity.
  Og her må jeg igen advare.
  Det er ren tortur for øregangene og ikke noget folk bør udsættes for i længere tid af gangen og da slet ikke i kombination med en sølvpapirshat.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. maj 2017 @ 22:48

 58. Apropos Libyen, så jeg for en måned siden filmen “13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” på YouSee Film. Pga. Nytårs “uheldet” var den gratis og er det pt. stadig. Virkeligheden overgår fantasien, så den er nok nogenlunde autentisk som det også påstås.

  Den efterlod mig med to følelser. Den ene var den her nydelse af at se de muslimske krigere blive nakket i stort tal. Den anden var erkendelsen af, at det aldrig aldrig vil være muligt for os vesterlændinge at forstå den kultur og leve side om side med den. Og selvfølgelig også faren ved de af vore egne, som ikke forstår hvilken dødskult vi er oppe imod.

  Kommentar by ph — 24. maj 2017 @ 23:10

 59. Survival of the misfittest? 😉

  Kommentar by Bjovulf — 24. maj 2017 @ 23:27

 60. I Nordøstgrønland løser problemet sig jo helt af sig selv, når ramadanen falder i sommermånederne … Hint: midnatssol 😀

  Kommentar by Bjovulf — 24. maj 2017 @ 23:31

 61. Man siger at vi skal være imødekommende overfor disse bastarder, NEJ, de skal smides ud, hver og en, uanset påstanden om at de vil blive udsat for tortur i deres hjemlande. Disse personager ødelægger uskyldige menneskers liv+ de dræber også utallige mennesker på den konto. De er ikke bedre værd, andet end at de selv skal udsættes for det samme, som de udsætter andre for.
  Politikerne påstår at “den store religion”, islam bliver “voldtaget”, hver gang at der sker en terrorhandling i dens navn, men det er en sandhed med modifikationer, når vi tænker på, hvor mange Sura vers der direkte indeholder opfordringer til mord på alle, som ikke vil vide af “den store religion”.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 25. maj 2017 @ 03:11

 62. Velgørende at se borgere tage bladet fra munden og blive vist på tv, det er deres sunde fornuft, politikerne skal lytte til:

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-05-24-borger-bryder-ind-i-interview-med-talsmand-i-maa-saette-en-stopper-for-det-her

  “Moskeerne bag sløret” har dokumenteret hvad disse samfund står for.

  Kommentar by Zatopek — 25. maj 2017 @ 03:26

 63. Lige den neger var god nok til mig.

  Uriaspostens had til højreorienterede Obama har jeg aldrig forstået, du har nok ret i, at det mest handler om at vedligeholde en hysterisk og falsk “anti-socialistisk” tone efter talking-points fra Breitbart og andre af Kim Møllers skabeloner.

  Kommentar by Zatopek — 25. maj 2017 @ 04:31

 64. Den omtalte “ekspert” Tore Refslunde Hamming var også inviteret i Deadline på DDR2 for et par dage side.

  Han fremførte den sædvanlige kulturradikale floskel om, at “når vi bomber dem, så er det jo naturligt, at de også bomber os.”

  Hvad skulle vi dog gøre uden disse højt betalte statsautoriserede “eksperter”, som kan belære den uvidende pøbel om verdens rette sammenhæng….

  Kommentar by Knights Templar — 25. maj 2017 @ 07:43

 65. ‘Eksperten’ Tore Refslunde Hamming har studeret islamisk teologi og filosofi på Al Mustafa International University i Qom i Iran!

  Kommentar by Absalon — 25. maj 2017 @ 09:22

 66. Jeg har haft travlt de senere dage, og ikke fulgt kommentarsporet. Det lykkedes derfor bannede ‘Pedersen’ at få auto-godkendt 44 kommentarer som ‘Chresten’.

  Alt er slettet:

  “Chresten Hansen
  0 approved”

  Kommentar by Kim Møller — 25. maj 2017 @ 09:37

 67. Se burka damen med trøjen hvor der står LOVE skrevet med våben!!!!!

  https://www.youtube.com/embed/LfrOZj6EBRI

  Kommentar by Helmuth Kohl — 25. maj 2017 @ 10:43

 68. For helvede hvor er han grim !
  En typisk indavlet arABEr !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 25. maj 2017 @ 11:19

 69. Man fattes efterhånden ord… Jeg går ind for en våbenlov, som er på linje med fx USA, Østrig og Israel, for vi skal jo ikke regne med, at politikere eller ordensmagten kan/vil beskytte os. De agerer overhovedet ikke præventivt, mens tid er, fx ved fængsling og landsforvisning.
  Det hjælper rent faktisk, når civile, ordentlige mennesker går med våben, og det har reddet flere i både USA og Israel – i Israel har det reddet flere mod terrorangreb, at de selv eller andre i nærheden har været bevæbnede.

  Her en artikel om USA, hvor concealed carry har ’skudt i vejret’ med hele 215 % på få år. http://www.breitbart.com/big-government/2017/05/24/concealed-carry-215-percent/ – samtidigt er mordraten gået NED med 14 %, i samme periode.

  Jeg ville ønske, at vi fik en våbenlov som i USA, men der skulle være mere tjek på, og kontrol med, hvem der fik lov til at bære våben. I Østrig skød salget af håndvåben (pistoler) vildt i vejret i 2015, pga frygten for voldsorgasterne fra Midtøstens udørk – http://www.dailymail.co.uk/news/article-3291978/Shotguns-virtually-sold-Austria-citizens-rush-buy-arms-amid-fears-massive-influx-migrants-dealers-claim.html – i løbet af kort tid solgtes 70.000 håndvåben, primært til kvinder.

  Kommentar by Kuffar — 25. maj 2017 @ 16:41

 70. Enig med de fleste her, og det vigtigste at forstå er nok at man ikke kan borttolke drab på vantro fra Koranen, så enten må forlanges at det ikke er tilladt at lystre alle koranbefalingerne eller erkendes at vi huser en femtekolonne hvilende terrorgruppering.

  Årsagen til der er så få og begrænsede terrorangreb i Vesten er sandsynligvis at lederne er så strategisk tænkende at de strengt taget opfordrer proselytterne til ikke at følge de ufravigelige koranbefalinger lige nu, fordi Ummaen ikke er samlet i et militært slagkraftigt kalifat med mulighed for at vinde en angrebskrig mod Nato.

  Pædagogisk er Kyndby-pigen et godt eksempel på en seriøs muhamedaner, som forsøger at gøre det logisk set rigtige i henhold til skriftkilderne. Hun lærte dog først at overliste de vantro i forbindelse med retssagen, hvor hun smed tørklædet og lod som om hun ikke længere var fundamentalist. Det lykkedes ikke for hende, men til gengæld hyldes hun nu af sine trosfæller på den institution hun er anbragt som en sej frihedskæmper (lig med terrorist). Det og meget andet fremgår af Politiradio:

  http://www.radio24syv.dk/programmer/politiradio/17243246/hvad-sker-der-nu-med-teenage-terroristen-fra

  Kommentar by perhag — 25. maj 2017 @ 17:03

 71. I Texas har de en del kloge mennesker, fx denne sherif, som siger: “This is what happens when you disarm your citizens. When you open your borders without the proper vetting. When you allow political correctness to dictate how you respond to an enemy that wants to kill you. The left tells us we must submit and accept these radical beliefs and bend over backwards to make sure we don’t hurt anybody’s feelings.”

  He later added: “You better wake up America. While you are distracted by the media and the crying of the left, Islamic Jihadist are among us and want to kill you.” “http://www.express.co.uk/news/world/809209/Manchester-bombing-terror-Texas-sheriff-political-correctness-Sheriff-Tracy-Murphree

  Kommentar by Kuffar — 25. maj 2017 @ 17:04

 72. Rasmus Jarlov har en- Politisk korrekt guide- til politikerne i sin blog på Berlingske. Man kan også se den på DenDanskeForenings hjemmeside via link. Fabelagtig god. Revysatire fra virkeligheden. kan anbefales. Ellers. Støt op om SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2017 @ 19:29

 73. Jeg vil spytte, højt og mærkbart fra mine firhjulede ben, hver gang jeg på min vej møder iSlammet!!!

  Der er vist ingen lov, i Danmark, der forbyder os at spytte på gulv/jord/fortorv?

  Ja, selv i det tyske Hamburg, måtte jeg hver dag se afrikanere, der spyttede på gader og stræder, hvor andre kultiverede mennesker undertrykkede en forsagt bøvs.

  Men et spyt for en iSlam i Danmark, kan vist ingen lov forbyde ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. maj 2017 @ 21:34

 74. Ps.
  ja, for jeg må jo ikke bruge de midler, som jeg allerhelst ville!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. maj 2017 @ 21:41

 75. 39. Mackety
  Du mangler lidt af det væsentlige.

  Justitsministeren skal ifl §69 i grundloven. §69 siger: >>>De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.<<<

  Lovforslaget er ikke stillet, selv om Grundloven påbyder Regeringen det.

  Det er en nødvendighed at udføre §69 efter grundloven, og den skal fremføres som lovforslag i §67 regi:
  —————————————————
  Lovforslaget:

  (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67's Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk værdier og lovgivning. **

  Men det er jo et hestearbejde at skulle gennemgå terrormanualen, da denne er meget tyk. Den indeholder nok også bistandsloven.
  Politikerne bliver federe og federe: Længe leve dovenskaben.

  Kommentar by Sindsro — 26. maj 2017 @ 17:28

 76. Nu hører jeg at Alternativet og andre røde partier vil have Inger Støjberg afsat som minister, fordi det påstås at være i strid med loven at hun vil adskille barnebrude fra gamle gomme. Det har ganske vist ikke direkte noget med terrorangrebet i Manchester at gøre, men det drejer sig om sådanne personager, som sagtens kan finde på at begå terror her i landet. vi så det for tre år siden i København. Det er ved at være på tide at der bliver renset ud.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 26. maj 2017 @ 19:00

 77. Alternativer bryder hermed grundlovens §67.

  Kommentar by Sindsro — 26. maj 2017 @ 22:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper