26. maj 2017

Manchester-jihadisten Salman Abedi var søn af libyske flygtninge, som flygtede fra Gaddafis regime…

For fire måneder siden gik medierne til angreb på Donald Trump på grund af et midlertidigt rejseforbud mod en række islamiske lande, herunder Libyen.

Fra australske Harald Sun – Manchester bomber attacked the country that saved his family.

“The evil coward responsible for the Manchester bombing was born in the city he attacked.

22-year-old Salman Abedi was the son of Libyan refugees who fled to the UK to escape Colonel Muammar Gaddafi’s regime.

It’s hard to imagine a greater act of treachery than to target the country that offered asylum to your family. …

Abedi decided to turn his back on Britain and Western civilisation to serve Islamic State’s twisted agenda.

Sadly, Abedi’s betrayal is not an isolated incident with multiple Islamist terror attacks, here and aboard, being committed by refugees or the children of refugees.

(Salman Ramadan Abedi, søn af libyske flygtninge)

Radicalised Melbourne teenager Numan Haider also turned on the country that had saved his family.

The Haiders came to Australia from Afghanistan as refugees and despite young Numan enjoying the freedom, peace and prosperity of his new homeland, he ultimately pledged allegiance to Islamic State attacking two counter terrorism officers in Endeavour Hills.

The terrorist behind the Lindt cafe siege Man Haron Monis was an Iranian asylum seeker who was allowed to stay in this country even after he launched a campaign of harassment against the grieving families of Australian soldiers killed in Afghanistan. …

Another Australian jihadi inspired by Islamic State was teenager Farhad Khalil Mohammad Jabar who shot dead NSW Police accountant Curtis Cheng in Parramatta in 2015.

Jabar’s family are Iraqi Kurds who had fled Saddam Hussein’s regime and came to Australia via Iran where Farhad was born.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83561/trackback

25 Comments »

 1. Dette “flygtede” som samtlige medier (uden baggrundstjek eller kildekritik) efterplaprer undrer en del. Flygtede fra hvad? Formentlig retsforfølgelse for at ville omstyrte Gadhaffi og indføre et islamisk regime. De skulle være tæt knyttet til terrorgruppen Al-Jama’a al-Islamiyyah al-Muqatilah bi-Libya, og det meste af familien er vendt hjem til Libyen, hvor de (må man formode) nu arbejder med terror og borgerkrig i den østlige del af landet. Der er altid grund til at være mere end varsom med folk på “flugt”, særligt når de “flygter” fra muslimske lande. Medieviddet behandler ofte flygtninge som de gode der flygter fra de onde, men ganske ofte forholder det sig omvendt. Derfor er Vesteuropa blevet et de facto helle for terrorister, folkemordere, simple forbrydere og islamister (beklager opremsningen af synonymer).

  Apropos medier og Trump, så er det blevet kutume at omtale Trumps (endnu ikke realiserede indrejseforbud) som et “muslim-ban”. Det har NGO’er, Amnesty mv kaldt det fra begyndelsen, men er altså blevet ophøjet til generel term. Det er naturligvis noget sludder – indrejseforbuddet gælder jo ikke muslimer, men borgere fra (nu) 6 kendte terrorproducerende “lande” der helt eller delvist er fuldkommen ude af kontrol (Iran er undtagelsen). Det giver faktisk ret god mening, når nu man ligger i krig med Islamisk Stat og al-Quada, ikke at behandle personer der udrejser fra de værste terrorreder på lige fod med f.eks statsborgere fra Schweiz.

  Kommentar by DavidK — 26. maj 2017 @ 10:55

 2. Jeg har også mødt en Libyer i DK, der havde fået afslag på asyl gennem en algiersk bekendt . Han hed Fuad. Hans bror havde fået ham til DK omkring 2004. Efter afslaget finder broderen en fra-skillt enlig mor som gifter sig med Fuad. Han arbejder på illegale slagterier. Man havde stor sympati for Al- Qaeda om omtalte Bin Laden som en Sheik eller en mænd af ære. Der var i EU samtaler mellem Gadaffi om, at han ville tage Libyere tilbage og lade dem være i fred. Faud røg ud af DK og til Libyen. Da det arabiske “forår” så kom var Adam Holm i Libyen og lavede en dokumentar. Stort set hele udsendelsen var baseret på Fuad. Jeg går udfra af han nok er i DK igen.

  Kommentar by Thorsted — 26. maj 2017 @ 11:01

 3. Det er den risiko man løber, når man tillader muhamedanere i landet.

  Kommentar by Bastardo — 26. maj 2017 @ 11:36

 4. Gadaffis “regime” -Putins, Kim Jung Ils, Assads og flere. Men Danmaeks regering, USA’s regering og Italiens regering. For slet ikke at tale om Feankrigs og Englands. Har Sverige en regering eller et regime?

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2017 @ 11:56

 5. http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE9605229/efter-trumpdekret-mere-end-41000-immigranter-er-blevet-anholdt/

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2017 @ 12:11

 6. # 1

  Du har fuldstændig ret – det påfaldende er, at disse såkaldte flygtninge, faren og broren opholder sig i Libyen. Hvad er det lige de skal bruge flygtningestatus til?

  Vi har brug for intelligente pas, der registrerer hvor de bliver anvendt. Er man f.eks. “flygtning” fra Libyen og rejser ind og ud af selvsamme land, så skal passet selvfølgelig kunne inddrages pga. udstedelse under falske forudsætninger. Det må en chip let og elegant kunne registrere

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 26. maj 2017 @ 12:29

 7. Var det ikke Jan Lindhardt (?) som skrev; “Selvfølgelig hader de os for det står der i deres Koran at de skal”.

  Kommentar by Sigwar — 26. maj 2017 @ 12:32

 8. Alle disse her nævnte terrorister er tilsyneladende flygtet fra det onde, og til det endnu mere onde. Vi kan lige så godt indse det først som sidst, at vi er de skyldige, og bør påtage os offerrollen, enten frivilligt, eller ved tvang. Naturens orden er: “de svage må dø!”

  Vi evner ganske enkelt ikke at blive som “dem”, og de to prægtige omskårne og kønsløse kvinder, Asmaa Abdol-Hamid og Özlem Cekic, er da også ofte tit kritiske overfor vor manglende forståelse og evne til integration og underlæggelse, så vi er da blevet advaret.

  Kommentar by Birger Jensen — 26. maj 2017 @ 12:45

 9. >6 Birger Jensen
  Vi må nok forlige os med, at sådan er naturens orden. Jeg kan ikke se andre forklaringer på, at vi bliver ved med, at slå hverandre ihjel.
  Hvis vi ser os i perspektiv. Som dyr blandt andre dyr, bliver det nok lettere at sluge.
  Men at vi som individgruppe lader os trampe på af fremmede mennesker, er et stort spørgsmål. Måske har vi så lidt tilknytning til vores eget land, at vi lader stå iil -som vi kan se i USA. Eller vi har tabt evnen til at forsvare os.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2017 @ 13:09

 10. Jeg mener, at vi har lagt vores forsvar for Englands og multikultuelle USA’s fødder.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2017 @ 13:12

 11. – Alt deres mellemøst pis skal vi holde os langt borte fra.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. maj 2017 @ 13:53

 12. Jeg vil tillade mig at mene, at det er en meget naturlig og sund reaktion, at man opbygger et bandsat had til disse typer, der nyder vores gæstfrihed og beskyttelse, men samtidig kun har i hovedet at slå os ihjel som tak.
  Hvordan i helvede har galninge fået den tanke, at vi skulle omfatte sådanne bakterier med imødekommenhed og ligefrem kærlighed?
  Lad os smide lortet ud og ad helvede hil eller internere dem indtil en udsendelse kunne blive mulig.

  Kommentar by Knud — 26. maj 2017 @ 14:33

 13. ==> nr. 12, Knud:

  Det nytter ikke at rette vort ‘bandsatte’ had mod muslimerne. Ret det mod vore landsforæddere, politkerne, journalisterne, ‘den kreative klasse, og hele resten af dette slæng. Muslimerne gør jo blot som muslimer nu engang gør – og de har tilmed en bragende (!) succés med det: for hvert terroranslag pylres, lefles og smiskes der mere for dem, Frontex øger færgetrafikken med muslimer over Middelhavet, EUSSR er nu ved at indføre endnu skrappere censur mod dissidenter og snart falder de første fængselsdomme over folk, der ‘tænker forkert’ (hvilket betyder: tænker).

  Kommentar by Voldposten — 26. maj 2017 @ 16:28

 14. -Men det skal i sig selv være dybt kriminelt at være islamist i Danmark. I Vridsløse m dem!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. maj 2017 @ 16:30

 15. Arabere er ækle typer.

  Kommentar by Sindsro — 26. maj 2017 @ 17:12

 16. De af os, der er i stand til at tænke to sammenhængende tanker, er også i stand til at læse skriften på væggen: Den vestlige verden vil drukne i et hav af immigranter fra Mellemøsten og Afrika, fordi vi har opgivet at forsvare vores grænser, og fordi vi ikke kan nosse os sammen til at producere nogle børn.

  Hvis danskerne og de øvrige europæiske folk skal overleve, skal vi holde helt op med at give asyl til personer, der påstår sig forfulgt, og vi skal iværksætte et omfattende repatrieringsprogram. Det kan man roligt gå udfra ikke sker, da langt størstedelen af medlemmerne af de europæiske parlamenter er usle landsforrædere.

  Det eneste, vi danskere har at se frem til for os selv og vore børn er øget indvandring, mere personfarligt kriminalitet og mere terrorisme.

  Man siger, at demokrati er så godt, så godt. Men hvad nytter demokrati, når befolkningens store flertal stemmer på politikere, der ønsker at forære vores land bort til araberne og afrikanerne og udskifte den vestlige kultur med muhamedansk sharia-kultur.

  De egentlige skyldige i terrorhandlingen i Manchester er de politikere, der har åbnet grænserne for personer, der ikke vil os det godt.

  Vi skal ikke bebrejde de fremmede,at de kommer rejsende langvejs fra, fordi de ønsker at stikke et sugerør ned i den danske statskasse. Det er kun naturligt, at danskerne bliver udnyttet, når de med stor flertal stemmer på politikere, der ønsker, at Danmark skal være Den tredje Verdens bistandskontor.

  Kommentar by Søren Andersen — 26. maj 2017 @ 17:30

 17. Det er jo egentlig et bevis på at Muhammedanere ikke kan tåle frihed og demokrati. Det eneste styre der kan fungere under muhammedanere er undertrykkende diktatur. De er jo ikke istand til at forholde sig selvkritisk til Deres umulige fordummende undertrykkende autoritære religion. De lever et glædesløst liv, og er misundelige på den frihed vantro har, imens deres inderlige følelser intet selvstændig tanke kan forme udenfor frygten for om det passer i forhold til Koran og hadith.
  Det er en gyselig skam og fuldstændig foragteligt at man fra kutlruradikal side og hos eliten har leflet for denne modbydelige humanitære katastrofe af en religion.

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2017 @ 17:42

 18. Tak for husly…

  Kommentar by Johnson — 26. maj 2017 @ 18:35

 19. Politkerne bruger importerede muslimer de at føre krig mod deres eget folk. Indtil videre må man sige at det er lykkes ganske godt for dem, men mon ikke krigslykken på et tidspunkt vender?

  Kommentar by kenneth — 26. maj 2017 @ 18:54

 20. Ja, og i går slagtede Muhammeds raske svende endnu engang kristne koptere i Egypten.
  Denne gang døde 28 personer, heraf flere børn.

  Det kan dog allerede nu konstateres med sikkerhed, at det ikke har noget som helst med den infame dødskult Islam at gøre….

  Kommentar by Knights Templar — 27. maj 2017 @ 00:22

 21. Et godt Augustin-citat til sidst:
  https://www.youtube.com/watch?v=v4vWR5BpDdQ

  Kommentar by Catfish — 27. maj 2017 @ 02:33

 22. @DavidK . Det er desværre danske journalister i en nøddeskal. Kritisk tænkning og kritiske vinkler eksisterer meget sjældent ift Islam.
  Det er som du skriver de onde mod de gode. Man er “god” hvis man er flygtet fra de onde så at sige. Uanset hvad. Så er man en svækling og udsat og minoritet osv osv.
  Men journalisterne glemmer at mange af de disse mennesker som er flyttet/flygtet bærer ondskab og mørke i deres hjerte, noget som de er blevet indoktrineret i fra helt fra deres fødsel.

  Man kan bare kigge på de sidste 30 års udvikling i Danmark. Og spørge sig selv om hvilke mennesker fra hvilke lande der passer ind i Danmark og hvem der ikke gør.

  Tænk bare tanken hvor mange jihadister der er i Europa nu parate til at gøre præcis det samme som Manchester-muslimen.
  Snakker vi 1000-10.000-100.000?

  Kommentar by Endnu en vantro — 27. maj 2017 @ 04:23

 23. Sagde oraklet Bonnichsen ellers ikke der ikke var terrorister blandt flygtningene?

  Kommentar by redneck — 27. maj 2017 @ 06:33

 24. #21, “Endnu en vantro”. Det skal tælles i millioner. De forsigtige estimater er blot baseret på skøn over aktive, praktiserende jihadister. Hvis der sker en optrapning af nogle af de lurende konflikter – og det vil jo ske – så står der adskillige femtekolonnehære på spring, afhængig af hvilken konflikt der er tale om. Tyskland får et kæmpe problem med tyrkerne, Frankrig får et kæmpe problem med araberne (det kan sagtens blive værre), briterne får et kæmpe problem med “asiater”, dvs pakistanere og andet godtfolk fra området, der har muslimsk baggrund.

  Kommentar by DavidK — 27. maj 2017 @ 06:58

 25. #21

  Præcis og pakistanere var dem som specielt Tony Blair satte en stor ære i at importere flest mulige af. Helst fra områder i Pakistan, hvor muslimer generelt er allermest fanatiske. (Er tidligere blevet dokumenteret).

  Kommentar by kenneth — 27. maj 2017 @ 07:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper