27. maj 2017

Bonnichsen og den ubekvemme virkelighed: Islamisk Stat myrder kristne fordi de er kristne…

“Ingen kan forestille sig, hvor meget de hader os”, lød det fra tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen efter mandagens terrorangreb i Manchester. Han manede derefter til selvransagelse, og forklarede at politiske initiativer mod potentielle terrorister kan virke radikaliserende. Vi skulle lægge mere vægt på ‘den fremstrakte hånd’.

Meanwhile in Egypt…

(Islamisk Stat-jihadister likviderer kristne koptere, Minya, Egypten, 26. maj 2017; Foto: Daily Mail)

“Children are among at least 28 people massacred in Egypt and dozens more injured after gunmen opened fire on a bus carrying Coptic Christians. … The Christians’ bus was blocked by three vehicles before the militants opened fire, as it travelled through the Minya region towards Maghagha. Television footage showed a bus raked with bullets and with its windows smashed, surrounded by bodies covered in black plastic sheets. Local reports said only three children survived.”(Independent, 26. maj 2017)

“Isis has claimed responsibility for an attack on a bus carrying Coptic Christians which left 29 people, including children, dead.” (Independent, 27. maj 2017)

“‘The terrorists got in the bus and began shooting,’ said Bishop Makarios, the the highest Coptic church official in Minya. ‘The injuries are straight shots in the head, body and the neck.‘ Images circulating from the scene showed bodies lying on blood-stained sand. Children aged two and four were among the victims, according to a list of victims released by the governorate of Minya.” (The Guardian, 26. maj 2017)

“Gunmen asked are you #Muslim or #Christian? We said: Christian. So they shot us. (dreng til arabisk tv, Twitter, 27. maj 2017)

Oploadet Kl. 19:17 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83597/trackback

31 Comments »

 1. Naturligvis har den forlængst afdankede medielus Bonnichsen ret: Stræk hånden frem, hvorefter den fluks bliver afhugget. Dialog min bare…

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2017 @ 19:38

 2. Der må være sluppet mange terrorister ind i Danmark under hans embedsperiode

  Kommentar by k.m. — 27. maj 2017 @ 20:00

 3. Åhh, vil du ikke nok lade være med at skrive mere om Bonnichsen? Jeg får sådan noget mærkeligt udslæt af at høre hans navn.

  Kommentar by kenneth — 27. maj 2017 @ 20:08

 4. Når jeg ser den flæskekutter – ser jeg en rød plamage med et sort centrum på 9mm mellem og lidt over hans øjne…hva´ mon det dog kan være?

  Kommentar by Black Watch — 27. maj 2017 @ 20:08

 5. Vaer nu soede ved den rare onkel Bonnichsen , han er jo ikke den yngste laengere og har nok lidt svaert ved at indordne begivenhederne i deres rette sammenhaeng….

  Kommentar by Krassisten — 27. maj 2017 @ 20:27

 6. Kopterne har været underlagt islam igennem hele islams eksistens og er nær ved at være udryddet fra deres eget land. Det alene viser hvor giftig islam er. For islam betyder tid intet, de maser ufortrødent på og efter 1400 år er de næsten klar i Ægypten.

  Death By A Thousand Cuts – det virker i det lange løb uanset hvad Bonnichsen måtte mene.

  Kommentar by Santor — 27. maj 2017 @ 20:49

 7. Vor Herre til hest, med en udstrakt hånd;
  De kan end ikke finde ud af at give hånd, end ikke modtage og omsætte imødekommenhed, som vi har set det gennem årtier!!!

  Men med deres evige krav og reklamesøjler i offentligheden, er Slammet om nogen det lort, som udøver racisme over for os!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. maj 2017 @ 20:51

 8. Allah findes jo ikke, ærkeenglen heller ikke.
  Vi ved ikke rigtigt, om den såkaldte ‘Muhammed’ eksisterede,
  Men hvis han gjorde, er det hans skyld (selv om man sagtens kan argumentere for hans utilregnelighed).
  Hvis ikke han eksisterede er det ‘imamernes’ skyld (i 40 generationer).

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2017 @ 21:06

 9. Hvis deres børn var blevet opdraget i muhammeds løgnermentalitet havde de jo bare sagt de var muhammeds slaver. Tænker det er det samme Trump er blevet instrueret i da han optrådte i muhammeds højborg, det ulykkelige Arabien.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 27. maj 2017 @ 21:07

 10. Hvorfor vi tillader muhamedanere i Danmark, går over min forstand.
  Grundloven siger, at de ikke har nogen plads i vores samfund (klogt nok), og de såkaldte ‘internationale konventioner’ står ikke over Grundloven, før befolkningen ved en folkeafstemning eventuelt havde tilladt Folketinget at afgive suverænitet jfr par. 20.

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2017 @ 21:12

 11. – og det er jo ikke sket.

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2017 @ 21:13

 12. Grundloven er dog befolkningens eneste værn imod magtglade politikere.
  Så vær på vagt overfor alle, der taler for grundlovsændringer (radikale især).

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2017 @ 21:15

 13. BonnichsenHvordan man kan tro på fredsbudskaber der kommer fra en mand som ikke udstråler andet end ondt og aggressivt arrigskab, har jeg svært ved at forstå. Men ok, jeg kunne heller ikke forstå hvordan nogen kunne opfatte Hildebeest som et varmt og empatisk menneske, eller Marianne Jelved. Jeg har det næsten ligesom Black Watch med denne stjernepsykopat. Det er også morsom at se hvordan folk som kunne se ud til at kunne være hovedpersonen i Aduro’s bog “The Autoritarian Personality”, som farer rund på tv-skærmene og pusher Frankfurterskolens angiveligt anti-autoritære kulturradikalisme. Da jeg var barn og ung, opfattede og omtale vi ofter personer som Bonnichsen som “Nazister”. Det var vores naive billede af hvordan en Nazist skulle se ud. Ophidset, hurtig til at blive rød i hovedet, intolerant, opfarende og lad være med at sige mig imod for jeg ved bedre, og jeg er en vigtig autoritet med viden som I andre ikke har. Han er en f* nar for at sige det kort. Men ikke alle f* narrehoveder er ondskabsfulde; nogle er kun dumme. Bonnichsen er begge dele.

  Kommentar by Balder — 27. maj 2017 @ 21:27

 14. Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg hader muslimer. Jeg tror aldrig, der har eksisteret en værre gruppe mennesker på denne jord.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. maj 2017 @ 21:43

 15. 13 Retter: Aduro = Adorno (Theodor)

  Kommentar by Balder — 27. maj 2017 @ 21:54

 16. Nedslagtningen af kristne i Egypten, og forfølgelsen af kristne og jøder i resten af den muslimske verden, er ikke noget den danske Løgnerpresse© går meget op i…

  Kommentar by Geert — 27. maj 2017 @ 22:02

 17. “Ingen kan forestille sig, hvor meget de hader os”, lød det fra tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen.

  Tro mig, Bonnichsen, det har vi set adskillige gange.

  Kun et fuldstændigt ustyrligt blindt had kan få folk til at flyve ind i højhuse, køre lastbiler ind i folkemængder eller sprænge bomber til teenagekoncerter . . . eller for den sags skyld kræve særrettigheder i et fremmed land som har taget i mod dem med åbne arme.

  Og det er absolut gensidigt ! Ikke fordi de har en anden hudfarve eller tror på en anden gud, men fordi de opfører sig som de gør !!!

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 27. maj 2017 @ 22:39

 18. Det siger desværre mere om dumskerne end det siger om klaphatten Bonnichsen, for det er immervæk dumskerne som har betalt idioten Bonnichsens hyre fra den dag idioten blev offentlig ansat.

  Kommentar by Piphans — 27. maj 2017 @ 23:08

 19. Samtlige indvandrere fra muslimske lande er tikkende bomber. Nul indvandrere = nul nye problemer.

  Kommentar by Zatopek — 27. maj 2017 @ 23:31

 20. OT – Der er ikke meget om Det Danske forsvar i Mali i MSM – Men her godt info – på fransk så “vis duu ikk forstå”, nu er jeg så “uheldig” at have spildt en masse tid på at lære spansk,Fransk,Tysk osv. når jeg burde have lært Russisk (er i gang) og ris gnasker sproget …)
  16. sep. 2016
  https://www.youtube.com/watch?v=Ky–yxARl6A

  Kommentar by peter rytter larsen — 28. maj 2017 @ 01:37

 21. Kom til at tænke på den her.
  Admiralens vise.
  https://www.youtube.com/watch?v=VJJfqHRfhN0
  Jeg stemte altid med den største flok
  og de tanker, andre tænkte, var mig mer´ end nok.
  og de tanker, andre tænkte, var ham mer´ end nok.
  Da mine egne tanker var så små og få
  så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.
  Da hans egne tanker var så små og få
  så endte han med kors og bånd og stjerner på.

  Kommentar by notty — 28. maj 2017 @ 06:07

 22. Man hører ikke meget om “hændelsen” i TV2-News.

  Kommentar by Ole Madsen — 28. maj 2017 @ 06:22

 23. Hans Jørgen Bonnichsen er en gave til dovne journalister, dvs. det store flertal af danske journalister. Han er 100% forudsigelig, 100% politisk korrekt, har en forhenværende jobtitel som lige akkurat berettiger til ”ekspertstatus” efter dansk pressestandard. Dvs. journalisten kan bede sin praktikant skrive kladden til Bonnichens udtaleleser allerede inden de ringer til ham, hvilket er praktisk hvis han f. eks. ikke lige er til at få fat på en lørdag formiddag. Der er ingen risiko for, at hans kommentar giver anledning til yderligere spørgsmål eller research. Der er heller ingen risiko for at han ikke ønsker at udtale sig, da han er medieliderlig som få. Dvs. journalisten behøver ikke at bruge mere tid på at finde frem til en ”ekspert”, Bonnichsen anses som gyldig alibi i danske pressekredse og er et sikkert kort, hver gang. Dovenskaben længe leve.

  Kommentar by monse — 28. maj 2017 @ 07:49

 24. Bonnichsen er politisk valgt, og det er vel der det starter.
  Hvis man fylder politiet og PET op med humanister og socialister så er det klart at det ikke bliver til meget andet end fremstrakte hænder og dialogkaffe.

  Kommentar by Frank Hagmann — 28. maj 2017 @ 08:11

 25. Det er en religionskrig- selvom kristne i æggeblommen i Europa og USA påstår det modsatte. Der skal kun én part til at starte en krig. Islam er alt det kristendommen ikke er- alene ud fra det profetiske eksembel, og dens konstruktion.

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2017 @ 08:39

 26. Bonnichsen og venstrefløjen plæderer for, at staten skal optræde som en Jesus-wannabe, der institutionelt vender den anden kind til og tilgiver de slemme og uartige jihadister. De vil blive gode samfundsborgere, hvis de knuselskes med kærlighed og ikke mindst med penge.

  Penge ud fra en marxistisk forestilling om, at jihadister styres af socio-økonomiske faktorer, og kærlighed fordi det påbyder vi som med vores kristne værdier. Det er venstrefløjens falske værdisæt. Falske fordi jihadismen udspringer entydigt af islam og ikke af socio-økonomiske faktorer, og fordi kristendommen var tiltænkt den enkelte i relation til sin næste og aldrig tænkt som et politisk program for en stat.

  Men også falske værdier i en anden forstand, idet venstrefløjen sjovt nok har lige modsat værdier, når det drejer sig om de onde russere. Det er ikke den samme kærlighed, som tildeles jihadisterne, som russerne skal føle. Venstrefløjen og mediernes alarmister er helt ude på det konspiratoriske overdrev for at give russerne skylden. Godt inspireret af Demokraterne og MSM i USA. Derfor går f.eks. følgende overskrift uden problemer i danske medier: “Putin truer med 3. Verdenskrig: Retter hemmelige missiler mod Danmark og Vesten”

  Venstrefløjen og medierne er i den grad forført af egne virkelighedsresistente narrativer, at det er skadeligt for vores samfund.

  Kommentar by traveler — 28. maj 2017 @ 09:03

 27. Tilføjelse ang. de onde russere: I tiden omkring Sovjets sammenbrud havde de alvorlig energimangel. Landbruget led af mangel på diesel, og flyvevåbenet måtte holde deres fly på jorden pga. mangel på brændstof. Det sidste ikke mindst var det danske flyvevåben meget obs på. Det danske flyvevåben pralede med at lave provokerende flyvninger mod grænsen, fordi de vidste, at russerne ikke kunne besvare det. Men det var slet ikke tiltænkt som, at DK ville starte en ny 3. verdenskrig mod russerne. MAn betragtede det som “spillets regler”. Nu opfører russerne sig på samme provokerende måde, og så er fanden løs.

  Kommentar by traveler — 28. maj 2017 @ 09:21

 28. Bonnichsen siger, “politiske initiativer mod potentielle terrorister kan virke radikaliserende. Vi skulle lægge mere vægt på ‘den fremstrakte hånd’
  Heldigvis ser Trump noget anderledes på det han har tilsyneladende ladet info gå til Egyptens Sisi om hvor terroristrederne befinder sig i Libyen og ladet Egyptens luftvåben bombe.

  Men OK Trump er jo også ifølge medierne en tåbe, en klovn, en nar. Jeg kan godt lide en sådan tåbe, klovn, nar.

  Se mere her: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2017/05/trump-i-frd-med-at-indfri-sit-lfte.html

  Kommentar by synopsis-olsen — 28. maj 2017 @ 10:06

 29. Det er egentligt ret spøjst, at alle de kulturradikale, marxister og andet skidtfolk, der igennem laaaang tid har ført en indædt hadsk kamp mod kristendommen og arbejdet omhyggeligt på at afkristne Danmark nu arbejder for at allah – den babyloniske topgud – nu bliver danernes gud (med støtte fra de radikale, EL, DR, elementer i folkekirken samt mange andre 5. kolonnefolk).

  Det lader til at ateisterne ikke er så ateistiske alligevel, men gerne vil have en gud – bare ikke den kristne.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. maj 2017 @ 10:20

 30. # 29 Abdullah Terkelsen.

  Ateister mener blot at du ikke kan bevise din guds eksistens. Hvad folk derudover mener og gør kan ikke tilskrives ateisme.

  Kommentar by Santor — 28. maj 2017 @ 11:40

 31. @Abdulla Terkelsen

  O.T

  Må jeg spørge om det er dit rigtige navn?
  Jeg regnede med at det var et pseudonym. Men i så fald synes jeg det er et lidt dårligt valg, da det ikke umiddelbart fremgår om det er ironisk ment eller ej.
  Så umiddelbart virker det på mig som en normalisering af “Abdullah” navnet m.a.o. en “Abdullah” kan godt være en god dansk patriot. Hvis dette er hensigten så fred være med det, men i modsat tilfælde synes jeg det er uhensigtsmæssigt.

  Kommentar by Balder — 28. maj 2017 @ 14:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper