29. maj 2017

Johan Chr. Nord: Kujoner er mennesker som ser fjenden nærme sig, “men ikke er villige til at kæmpe”

Frikirkepræst Johan Christian Nord taler til årets folkefest, og det bliver befriende at høre den kristelige skarpretter. Her lidt fra et indlæg i Jyllands-Posten – Det er ikke vores fjender, der er kujoner.

“… Ved Bataclan-angrebet i Paris var målet den drikfældige og dekadente vestlige ungdom; nu – halvandet år senere – er skytset rettet mod selve den almindelige vestlige familie. Målet er at ramme selve vestens livsverden – og livsvilje.

I begyndelsen af denne terrortid – som vi vist efterhånden kan tillade os at kalde den epoke, som mennesker på min alder har levet hele vores ungdom i – forestillede mange sig, at det på en eller anden måde ville gå over. …

I disse dage, uger, måneder og år udsættes denne mirakeltro for et kraftigt pres fra virkeligheden selv – altså fra selve den række af angreb og krænkelser, som fortsætter med at udfolde sig, uanset hvad vi så måtte synes og mene om dem. …

Lige nu fortsætter vore ledere – og øvrige statsbetalte papegøjeeksistenser – med at mane til såkaldt besindighed. Efter Bataclan-angrebet udtalte vores ærede statsminister, at vi endelig skulle blive ved med at gå på café og drikke vores øller, for ellers ville terroristerne have vundet. … Uden handlingsanvisning er medfølelse ikke medfølelse, men selvdyrkelse.

En anden af vores folkevalgte, nemlig det hyggelige Aarhus-menneske Nicolai Wammen, udtalte på morgendagen efter Manchester-slagteriet, at der var tale om ‘et forfærdeligt og kujonagtigt angreb’.

Med de ord – som jo ofte har lydt fra statsbetalte munde – fremviste den socialdemokratiske ministerkandidat selve grundskaden i det europæiske politikersind, som netop ikke begriber politikkens vilkår i mødet med en konkret fjende. For nej, kære Nicolai Wammen, det er ikke vores fjender, der er kujoner. Vore fjender véd aldeles udmærket, hvorfor de kæmper – og de er villige til at gå til det yderste for at gennemføre deres onde vilje. De er villige til at miste deres eget liv for at slagte vores børn.

Kujoner derimod er mennesker, som ser en blodtørstig fjende nærme sig, men ikke er villige til at kæmpe med de nødvendige midler. Det er tidens europæiske ledere, der er kujoner – og spådommen er klar: En dag vil mirakeltroen briste, og de europæiske folk vil begynde at kalde på ledere af en ganske anden støbning.”

(Bataclan, Boulevard Voltaire, Paris)

Oploadet Kl. 09:49 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83645/trackback

32 Comments »

 1. Hvis ikke de såkaldte ledere (politikerne) skrider til handling, så gør almindelige mennesker (selvtægt), så er det ikke godt at vide hvad der vil ske, så for at komme borgerkrigen i forkøbet vil det nok være klogt af “lederne” at få fingeren ud sf “gaskammeret” og gå i aktion. Masseudsmidninger. Hvis ikke, er jeg overbevist om at katastrofen lurer forude. Så Merkel, Løkke Rasmussen, Macron , Rutte, m.fl. Kom så i gang, før helvede bryder løs. Det skorter ikke på advarsler.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 29. maj 2017 @ 10:27

 2. Merkel, Løkke Rasmussen, Macron , Rutte, m.fl.

  er allerede i fuld gang, alt kører efter planen. National staterne er tættere på total opløsning og intern uro, de indfødtes procentvise andel af befolkningstallet daler støt, sundhedsvæsenet udhules samtidig med at forlængst udryddede sygdomme indføres på ny, godt hjulpet på vej af NGO´er og lægernes store færge. Se bare Norge og rapporten om indførte smitsomme sygdomme. Den blev klassificeret, og det var til fare for statens sikkerhed hvis den blev offentliggjort.

  Så jovist, de selvvalgte marionetfigurer har helt styr på det.

  Kommentar by Men dog ! — 29. maj 2017 @ 10:59

 3. Johan Christian Nord, lige nu fortsætter vores leder og øvrige statsbetalte papegøjeeksistenser at mane til besindelse, denne sætning rammer lige i bulls eye, pladderhumanister betalt af skatteyderne, desuden må Angela Merkel bære prædikatet Adolf Hitler, hun er den grad sprunget ud som nazistisk leder af Europa og det betyder at Danmark skal forlade EU omgående inden vi bliver trukket ind i Merkels nazistat, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2017 @ 11:29

 4. Johan Christian Nord er en præst af den rigtige støbning. I hans øjne kan man ane stålet og viljen til at gøre det, der krævedes. Med andre ord, en mand af den rette støbning.
  En god dansk patriot, der bør støttes på alle måder. Han skrev 28.07.2016 et godt indlæg i JP, “Virkeligheden fælder sin dom og kalder på vores afgørelse” samt i Information 29.04.2017, “jeg er træt af islamsnakken.”
  Jeg skrev til ham 5.maj, og han svarede bl.a. følgende: “Angående den dystre fremtid: Jeg tror nok, det skal gå. Men det bliver grimt, og vi skal forberede os på at komme igennem det og ud på den anden side.

  Kommentar by der Adler — 29. maj 2017 @ 11:48

 5. “En dag vil mirakeltroen briste, og de europæiske folk vil begynde at kalde på ledere af en ganske anden støbning.”

  Ja – netop og hvad vil det betyde? Lige nu er det Trump, Orban, Putin og Duterte, som er kaldt frem.

  Går vi lidt længere ud i fremtiden vil det se helt anderledes ud. Min vurdering er at om blot 2 år vil Trump blive anset for at være en moderat leder.

  “Det kommende århundrede vil blive et med blod, jern og ild” (Guillaume Faye).

  Kommentar by Sigwar — 29. maj 2017 @ 11:49

 6. “ser en blodtørstig fjende nærme sig, men ikke er villige til at kæmpe med de nødvendige midler”

  Kæmpe – aldrig i livet. Det må min sagsbehandler klare.

  Kommentar by Svend — 29. maj 2017 @ 11:59

 7. Så sandt, så sandt det frikirkepræsten udtaler.
  Alt det fis med dialog, herunder dialogbænke og mill, til fornyelse af visse boligområder er spild af vore skattekroner, eller rettede de skattekroner som SKAT ikke har ladet forsvinde.
  MEN: De egentlige skyldige er vælgerne.
  De, undskyld tosser, der vælger tosser som hr. Wammen og andre tumper, bør have en dårlig smag i munden.
  Et samfund der accepterer en adfærd som kulturberigerne klart viser, er som et dysfunktionelt at betragte.
  Dertil kommer alle disse social dimser, dem med de rigtige meninger osv. osv.
  Fjenderne er ganske rigtigt netop ikke kujoner, de angrebne er, men det skal man nok ikke forvente at diverse tosser forstår.
  I hvert fald ikke så længe de selv, eller familien/venner mv. er ofre.

  Kommentar by AK JA. — 29. maj 2017 @ 12:00

 8. Der skal stå: Så længe de selv, eller familien/venner mv. IKKE er ofre.

  Kommentar by AK JA. — 29. maj 2017 @ 12:02

 9. Citat: Efter Bataclan-angrebet udtalte vores ærede statsminister, at vi endelig skulle blive ved med at gå på café og drikke vores øller, for ellers ville terroristerne have vundet.
  Hvorfor skal de så selv pakkes ind i altmulig terror sikring,hvis de mener at muslimerne ikke må vinde,så må de jo selv gå forest og afskaffe deres selv pakken ind i vat,skulle der smutte en af dem på den konto betyder det ikke spor,tror nu nok DK overlever.

  Kommentar by notty — 29. maj 2017 @ 12:30

 10. Wauw. En præst som taler om at kæmpe. Jeg troede alle præster var tilhængere af at vende den anden kind til, trække bukserne ned, bøje sig forover og sprede ballerne.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 29. maj 2017 @ 12:33

 11. Offenbachs “Ba-ta-clan” er en rodet fortælling fra 1855, der foregår i et fiktivt Kina, hvor der konspireres for at afsætte kejseren. Det er en satirisk parodi over samtidens Frankrig, hvor Napoleon den III havde begået statskup 3 år tidligere, og efterfølgende udråbt sig selv som ny kejser.
  Mon ikke vor “kejser”, der også udråbte sig selv som stor leder, bør overvejes afsat?
  https://www.youtube.com/watch?v=ew-22hdT2sk

  Kommentar by Birger Jensen — 29. maj 2017 @ 12:41

 12. Men når alt kommer til alt så ved vi jo godt at staten og regimet og EU og NATO og den internationale finanskabale der står bag det hele, aldrig vil gøre noget, før de bliver tvunget til det. De lurepasser heller til det er for sent og de fremmede er i overtal i de “demokratiske” organer. Hver dag der går er i deres fordel. IRA fik sine ønsker opfyldt ved hjælp af terror. Kan det virkelig passe at Irlanderne var klar til at bruge blodig terror for at slippe for protestantisk kristen dominans, men vægrer sig ved at bekæmpe denne invasion?

  Kommentar by Balder — 29. maj 2017 @ 14:53

 13. Ret beset har islam været ret succesfuld indtil nu i deres erobringsforsøg. Og selvom deres angreb har været simple har politikerne hjulpet ved at opfordre os til at “leve normalt” og “stå sammen” (så vi er nemmere at ramme)

  Fanges en terrorist eller potentiel terrorist endelig bliver han godt behandlet og selvfølgelig ikke udvist

  Det ser ikke just lyst ud for en ændring af denne nedslående tendens.

  Kommentar by redneck — 29. maj 2017 @ 14:57

 14. Jeg går lige tilbage og samler op på Camilla Schwalbe’s brune mænd.
  Hvis vi tager hende, David Trads, Uffe Elbæk, Per Henrik Rasmussen, og desværre nu også en del Venstre politikere, så er vi ude i et bredt politisk spænd. Derfor er min teori, at ødelæggelsestrangen ikke er ren politisk baseret, men at de nævnte + masser af andre mennesker konstruerer en falsk virkelighed, fordi deres hjerner af en eller anden grund ikke vil acceptere den virkelighed der omgiver dem.
  Det svarer til at en lommeregner giver sig til at skrive :2+2=7

  Hvad med Sverige hvor de forsøger at nedbryde forskellen på dreng og pige? Det er jo sindssygt at udsætte børnene for den slags sociale eksperimenter. Hvis alle ender med at være “hen”, skal piger så ikke længere bære BH ?

  Kommentar by k..m. — 29. maj 2017 @ 15:32

 15. https://nordjyske.dk/nyheder/terrorsikringen-kom-ogsaa-til-sindal/3e16d5f1-9d5e-46aa-860b-1b87de71497a
  “- Vi sad med åben mund og polypper, da vi i markedsudvalget fik af vide, at vi skulle terrorsikre markedet. Jeg er rystet over, at det er nødvendigt på sådan et fredeligt familiemarked, men det er desværre noget vi skal i dagens Danmark. Det er sørgeligt, siger talsmand for Sindal Marked, Henrik Pedersen.”

  Terrorsikring !!! Og Nordjyske politikere fortsætter med at importere “dem” som vi ikke må kalde terrorister.

  Kommentar by k..m. — 29. maj 2017 @ 15:44

 16. Smukt og forhåbentlig sandt.

  Kommentar by Winged Hussar — 29. maj 2017 @ 16:15

 17. #14. k..m.
  Citat: ” Hvis alle ender med at være “hen”, skal piger så ikke længere bære BH?”
  Og bør alle drenge så ikke fremover også bære slør?

  Og i ligestillingens navn er her et spørgsmål som KVINFO må kunne svare på:
  Muslimske kvinder får ved omskæringen helt fjernet deres seksualitet, er det ikke rimeligt at muslimske drenge, i ligestillingens navn selvfølgelig, fremover også helt får fjernet deres pi…, kort efter fødslen? Det er da ikke fair, at nøjes med kun at kappe spidsen af drengenes?

  Kommentar by Birger Jensen — 29. maj 2017 @ 16:42

 18. Eller for at sige det ligeud: Nicolai Wammen er en af de forfærdelige kujoner.

  Kommentar by traveler — 29. maj 2017 @ 17:07

 19. Det er en ren taxa service over Middelhavet med uintegrerbare flokke, betalt af George Soros og hjulpet af de naive europæere. Folk ser på Europas undergang lige for øjnene af dem, men vantro nægter de at acceptere det der sker. Det er det såkaldte Ostrich Parasitic Syndrome, Wammen & co. lider af det til stor skade for egen bevidst vildledte befolkning.

  Kommentar by LarsB — 29. maj 2017 @ 17:24

 20. Birger Jensen
  Det er godt min kommentar sætter tanker i gang hos læserne

  Kastraktion af muslimske drenge er et vidtgående forslag, men effekten vil hurtigt kunne måles i samfundet.

  Kommentar by k..m. — 29. maj 2017 @ 17:28

 21. Wauw fabelagtigt rigtigt og godt skrevet. kan ikke udtrykke det bedre.

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2017 @ 18:31

 22. Ok. men hvad så hvis man selv invitere fjenden ind, hvad er man så?

  Kommentar by Piphans — 29. maj 2017 @ 18:31

 23. At Birger:
  Super spørgsmål til KVINFO. Måske vil den ny direktør profilere sig?
  Hahahahahahahahahahahahahahahaha.

  Kommentar by Bastardo — 29. maj 2017 @ 18:32

 24. […] a post at Uriasposten, a copy’n'paste from an opinion piece in Jyllands Posten (original Danish below the […]

  Pingback by Cowards | Things to Remember, Things to Cherish — 29. maj 2017 @ 19:19

 25. # 11 Birger Jensen.

  Hvorfor tror du at den IKKE valgte EU-elite er så forhippet på at stable en EU-Hær på benene? Hint : Det er ikke for folkets skyld.

  Kommentar by Santor — 29. maj 2017 @ 19:26

 26. https://www.b.dk/kronikker/kaere-folkevalgte.-i-er-i-gang-med-at-goere-danmark-mindre-tillidsfuldt-mere

  Særdeles fornuftig kronik, som for mit vedkommende, hvis indhold og budskaber jeg er meget enig i!

  Kommentar by Black Watch — 29. maj 2017 @ 19:48

 27. Drontesamfund – https://da.wikipedia.org/wiki/Dronte

  Kommentar by PBrad — 29. maj 2017 @ 21:23

 28. Det fremgår også af Johan Chr. Nords artikel, at Lars Løkke brugte vendingen: “Det er simpelthen så tragisk og meningsløst” om Manchestermyrderiet. Det var imidlertid ikke meningsløst, deri tager Løkke helt fejl ligesom stort set alle de andre politikere. Det var som altid mord med mening, altså fra morderens side. Det var en aktion i den større islamiske erobringskrig i Europa, Krigens Hus. Lige efter bogen, i bogstaveligste forstand. Lad en hellig kriger få martyrstatus ved at dræbe 20 vantro, og lad derefter hundredetusinde menige rettroende lægge pres på det vantro samfund med krav om særbehandling, ellers … ; lad derefter atter en hellig kriger få martyrstatus ved at dræbe endnu 20 vantro, og lad derefter hundredetusinde menige rettroende lægge yderligere pres for yderligere særbehandling, ellers …, og så fremdeles indtil sejren er i hus. Alle kneb gælder i pressionstaktikken, offerfilming, intimidering, løgn, tvetunget tale etc. Meningen, eller strategien om man vel, er hele tiden klar: islamisk erobring af Europa. Det er ikke meningsløst, men derimod særdeles meningsfuldt. Tragisk, nå, ja, det har Løkke da ret i, det er sgu tragisk, men det kan vi ikke rigtig bruge til noget.

  Kommentar by monse — 29. maj 2017 @ 23:24

 29. Det hele sejler og det gør kims blog også , og alle der læser
  https://www.youtube.com/watch?v=PVRyWl6Y3CI
  Vi er på vej I krig igen. Så gør klar til nærområde forsvar

  Kommentar by peter rytter larsen — 30. maj 2017 @ 00:17

 30. PBrad.

  Du har ret. De fleste danskere, svenskere etc. opfører sig som dronter.

  Løkke er overdronten!

  En række nye danske ord er født!

  Kommentar by Sigwar — 30. maj 2017 @ 06:03

 31. Og igen belæres vi i morgen tv om ikke at bruge N ordet.
  De nye slaver er de hvide.
  Betal, smil og hold din kæft.
  Den trojanske hest er rullet ind.
  Gud bevare Danmark!

  Kommentar by P — 30. maj 2017 @ 07:26

 32. Gud bevarer dem som bevarer sig selv.

  Frelser-ideologien er derfor afskyelig fordi den opfordrer til passivitet og en form for tyrkertro på guddommelig indgriben, sjovt nok tror Muslimerne også på dette.

  Kommentar by Balder — 30. maj 2017 @ 10:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper