31. maj 2017

Terrorstøtte: Danske skatteydere finansierer palæstinensisk ungdomscenter navngivet efter terrorist…

Enhver der har lidt interesse i arabernes evige kamp mod Israel, kan med fordel følge MEMRI og Palestinian Media Watch, der dagligt dokumenterer den ideologiske atmosfære i ‘Den Palæstinensiske Autoritet’. At hylde en kvindelig terrorist, der myrdede jødiske børn er helt normalt på de kanter, og er vel at betragte som en særlig form for palæstinensisk feminisme.

Udenrigsminister Anders Samuelsen har for nyligt doneret 56 mio. kroner til selvstyret, og en del går formentligt til ‘BDS’-støttende organisationer. En del af den danske støtte går beviseligt til ‘Women’s Technical Affairs Committee’, og hermed indirekte til et nyt ungdomscenter navngivet efter terroristen Dalal al-Mughrabi.

Radio24syv kickstartede historien, og nu kan den så læses i Berlingske. Det har ikke Cavling-potentiale, som enkelte påstår, for dokumentationen findes i rigelige mængder online.

Fra B.dk – Palæstinensiske modtagere af donormidler hylder terrorist.

“Et palæstinensisk ungdomscenter er blevet navngivet efter den kvindelige terrorist Dalal al-Mughrabi.

Danmark har, sammen med andre EU-lande spyttet penge i den kasse, der har muliggjort oprettelsen af ‘ungdomscenteret’ i Dalal al-Mughrabis navn.

Sammen med otte andre palæstinensere myrdede hun i 1978 37 israelere på kystvejen nord for Tel Aviv. Blandt de døde var 13 børn.

I en erklæring, skriver Danmarks udenrigsministerium, at man ikke har været med til at finansiere Dalal al-Mughrabi Centret i landsbyen Burqa.

Danmark har dog støttet Women’s Technical Affairs Committee WTAC, med såkaldt ‘core funding’ som betyder, at man er med til at betale organisationens lønninger. Og WTAC har været den drivende kraft i rehabiliteringen af Dalal al-Mughrabi Centret i Burqa.”

(Guvernør Laila Ghannam ved en mindehøjtidelighed for Dalal al-Mughrabi, 11. marts 2017)

“Indvielsen 15. maj blev fejret under plakater med Dalal al-Mughrabi, der også bærer centrets arabiske navn; Markaz al-shahida Dalal al-Mughrabi (Martyren Dalal al-Mughrabi Centret).” (Berlingske)

Oploadet Kl. 11:53 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83711/trackback

15 Comments »

 1. Det må være det den EU liderlige rotterede på Christiansborg opfatter som støtte til islamisk demokrati for mine skattekroner føj for den lede, Anders Samuelsen har opbakning fra 178 folkevalgte tingsfolk, der må være et sted i grundloven der beskytter Danske skatteborgere mod folketingets misbrug af skattekroner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. maj 2017 @ 12:03

 2. Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Gælder også for de danske politikere.

  Kommentar by Neuhammer — 31. maj 2017 @ 12:28

 3. Hvis der mod min opfattelse, skulle komme et folkeligt oprør og opgør, må samuelsen og hele FT, som en selvfølge, komme for en rigsret/krigsret og dømmes bevidst for løgn og bedrag, magtmisbrug og landsforræderi – også med tilbagevirkende kraft (30-40 års bevidst ødelæggelse af landet).

  At de kan få sig selv til bevidst at sende penge til galeanstalten mellemøsten burde udløse en rigsret!

  Kommentar by Black Watch — 31. maj 2017 @ 12:29

 4. Al støtte til de såkaldte palæstinensere er skadelig, skændig og skandaløs.

  Kommentar by Bastardo — 31. maj 2017 @ 12:31

 5. Nye Borgerlige har en underskriftsindsamling mod dette venvid som den radigale udenrigsminister Anders Samuelsen har sat i gang.

  http://www.nyeborgerlige.dk/STOP

  Kommentar by Hans Und — 31. maj 2017 @ 13:06

 6. Var det ikke omkring 60-70 millioner skattekroner som psykopaten poul nyrup og tosseanstalten christiansborg kylede efter de pestilensiske muslimske terrorister.

  Kommentar by Piphans — 31. maj 2017 @ 13:16

 7. Palæstinenserne er – sammen med khatnegre fra Somalia – menneskeligt affald. Punktum.

  Kommentar by Al Capone — 31. maj 2017 @ 13:17

 8. Tak til Danmarks mest kvalificerede udenrigsminister nogensinde. Her står han med det sædvanlige selvglade smil og pisser skatteydernes millioner ned i den palæstinensiske kloak, som gennem årtierne har slugt milliarder.

  Tak, Anders, du er en kilde til stolthed for nationen.

  Kommentar by Crass Børsting — 31. maj 2017 @ 15:57

 9. Jeg befandt mig i Israel under de første måneder af den såkaldte anden intifada i fjerde kvartal 2000. Bomber sprang og mange mennesker døde. Min frustration over europæisk mediedækning var enorm. Det er ingen overdrivelse at sige, at europæiske medier bedrev fake news.

  Men i 2000 var situationen den, at Israel var venstreorienteret, havde en samfundsøkonomi der kun lige var ved at komme på fode efter de socialistiske eksperimenter i 70’erne og 80’erne, kun havde meget lidt politisk indflydelse i Mellemøsten og Europa, led af alvorlig vandmangel, var helt afhængige af importeret gas og olie, og havde store udfordringer med at håndtere palæstinenserne.

  I 2017 er Israel højreorienteret, venstrefløjen er praktisk talt udslettet, israel er nu en økonomisk, politisk og naturligvis millitær stormagt, teknologisk er Israel en global magtfaktor, Israel er hastigt ved at blive selvforsynende med energi, vandmanglen er blevet løst ved hjælp af revolutionerende ny israelsk afsaltnings teknologi, og de palæstinensiske plageånder udgør ikke længere et sikkerhedsproblem for staten israel, omend det stadig en gang imellem lykkes islams mordere at dræbe enkelte israelere.

  Israel har bogstaveligt talt aldrig stået stærkere.

  BDS bevægelsen er til grin. En boykot af israelske virksomheder er en praktisk umulighed. I teknologisk og økonomisk indflydelse, står Tel Aviv’s “Silicon Wadi” kun tilbage for San Fransicos “Silicon Valley”.

  Danske politikeres støtte til palæstinensiske terrorister er ikke kun til foragtelig fordi den er moralsk forkastelig, men den er også til grin fordi den ingen forskel gør.

  Kommentar by Mackety — 31. maj 2017 @ 15:59

 10. Perverst. Hvad andet er der at sige.

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2017 @ 17:28

 11. Udenrigsministeriet bør anmeldes for terrorstøtte!

  Kommentar by Sigwar — 31. maj 2017 @ 18:58

 12. Kvindekamp i bogstavelig forstand og endda uden tørklæde.

  Der er vist kontrovers omkring hvem der dræbte de 13 børn osv. De var vist gidsler i en bus som kom i ildkamp med israelerne. Men uanset hvad er palæstinænserne ansvarlige.

  Ærgeligt med den evige konflikt i MØ, sådan et smukt historisk sted.

  Kommentar by Zatopek — 31. maj 2017 @ 20:13

 13. Jeg har aldrig kunnet forstå, hvorfor at Danmark absolut skal støtte de såkaldte palæstinensere. Det er jo ikke engang et folk, men en blanding af forskellige arabiske folkestammer. Der har ALDRIG været et palæstinensisk folk, og ej heller et land som hed Palæstina, i det i gennem tiderne har været under forskellig mandat, senest fransk, engelsk indtil 1948, hvor området blev delt imellem kristne, jøder og muhamedanere. Jøderne har aldrig stjålet noget land, men fik området, mindre end Jylland, tildelt af FN. Israel er det ENESTE ægte parlamentariske demokrati i Mellemøsten. Det bør man venligst tænke på.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 31. maj 2017 @ 21:41

 14. De lever og ånder af had til Israel, og det belønnes de af fra os, EU og FN.
  De er i virkeligheden som mafiaen, de lever af vores angst for hvad, de kan finde på, hvis vi ikke betaler.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 1. juni 2017 @ 18:13

 15. Memri er god at blive klog af.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2017 @ 13:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper