31. maj 2017

Nørrebro: Patruljerende LTF’ere, en selvsikker milits midt i Blågårds Plads gentrificerede hipsteridyl

SF’eren Leif Donbæk udgjorde som blogger højre flanke hos venstreradikale Modkraft.dk, men han er ikke engang tæt på at personificere venstrefløjen i Berlingskes blogunivers. Her lidt fra seneste skriv om Bandernes Nørrebro.

“I skrivende stund har jeg just forladt Blågårds Plads for at rykke ned ad gaden for at finde nogle grillspyd på Beyti i slutningen af Blågårdsgade. Dagens tur på pladsen var speciel og viser forandringen.

Dagen var Ikke speciel fordi, der kom en enkelt patruljevogn kørende rundt om pladsen, om end at det også er et halvsjældent syn. (Politiet ankommer som regel kun i ‘Hollændervogne’, derinde), men nej, dagen var speciel, fordi siden bandekrigenes start, har jeg ikke set så mange bandemedlemmer på pladsen.

Og forstå mig ret, vi snakker ikke bandemedlemmer, som da jeg voksede op derinde i 90’erne – dengang hvor de var diskrete i det, hang på caféernes hjørner, eller stod i skyggen af blokkene, halvvejs inde i opgangene – nej, vi snakker en gruppe på 15-20 veltrænede unge mænd, alle i T-shirts, hættetrøjer eller kasketter med LTF printet midt over, hvis de da ikke har det skrevet med blæk på halsen eller underbenene, for at være fuldstændigt sikre på aldrig at få et ærligt arbejde.

Vi snakker noget, der reelt nærmere havde karakter af en selvstændig mindre milits, midt i Blågårds Plads gentrificerede hipsteridyl, – en selvsikker milits der i grupper patruljerede op og ned ad gaden uden modstand, fordi ordensmagten åbenlyst har opgivet at regulere dem, og Nørrebro’erne skal, forståeligt nok, ikke have noget klinket med en veltrænet mindre milits af gangstere.”

Oploadet Kl. 12:30 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83722/trackback

16 Comments »

 1. Find ud af hvor de bor og sover.
  Sover de, er de tryg ved situationen.

  Når de så er trygge laver de ingen kunster, og så skal de bare have lidt kærlighed.

  Kærligheden kan jo være berusende, så berusende at, det ender med en lykkelig udgang. :)

  Forstå den nu korrekt. ?

  Kommentar by Sindsro — 31. maj 2017 @ 12:52

 2. Leif Donbæk er et selverklæret stolt medlem af SF. Hans parti har været med til at skabe problemerne, men nu hvor den gode Leif ikke længere kan se sig selv på Nørrebro, så flytter han i stedet til Nordhavn hvor han kan drikke rødvin på terrassen, mens dem der ikke har råd til at flytte i en dyr lejlighed, forsat må finde sig i bandernes hærgen. Meget kan siges om de røde partier og dem der stemmer på dem, men selverkendelsen af at de er dem der har skabt problemet, er ikke et af dem. suk…

  Kommentar by Lightmann — 31. maj 2017 @ 12:57

 3. Ja hvor er dialogen mellem indvandrer banderne og politiet blevet af, inklusive rollemodeller, opgangsambassadører, statsansatte indavlede retarderede korandyrkende politimedhjælpere, intet har hjulpet alt er blevet værre, skattekroner ud af vinduet, politisk ønsker man Danmark skal ligne Sverige hvor islamister har overtaget dele af Sverige og indført shariazoner og nogozoner og det må så være politikernes fortolkning af moderne demokrati, islamisterne viser de Danske myndigheder bar røv, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. maj 2017 @ 12:59

 4. En gangster er jo bare en ven du ikke har mødt endnu…Det groteske er jo at de selv tror at de er respekterede..gu´ er de ej. De er, med rette, frygtede, hadede og foragtede. Kan huske da jeg som ung mand skulle finde mit fodfæste i forhold til diverse rockere, bander og hårde gutter i mit nabolag. Argumentet om at der da var mange der var søde og rare, dukkede op konstant. De er de så måske også, til de ikke er det mere, hvis de mener du har overtrådt deres definerede grænse. Så bliver du knaldet ned. Og hele den dem og os-logik, stikker langt ud over de åbenlyse bandemedlemmer i musel-mænds-grupperinger, og langt ind i deres nabolag og familier og klaner.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 31. maj 2017 @ 13:07

 5. Ja-ja, og lille Johanne købte en stor fin murermestervilla sammen med Søde Casper, og søgte “asyl” i sølvbryllupskvarteret Valby….

  Kommentar by Al Capone — 31. maj 2017 @ 13:26

 6. Det interessante ved Donbæk er, at han illustrerer hvor meget mere interessante politikere og meningsdannere bliver, hvis der kommer lidt livserfaring med indover og de holder sig til emner, de faktisk ved noget om.
  I sidste ende vil jeg sandsynligvis være 95% uenig i 95% af de ting, Donbæk siger og skriver. Men jeg har 100% mere respekt for ham og vil lytte 100% mere til det han siger, end til de fleste andre politikere og meningsdannere på venstrefløjen. Bare se på de nikkedukkebørn og overklasseløg, der udgør den øvrige venstrefløj. Eller for den sags skyld, den såkaldte højrefløj. Hvor ville det dog gøre dansk politik mere interessant og konstruktiv, hvis flere folk som Donbæk kom til fadet.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 31. maj 2017 @ 13:33

 7. #6. Dansk – Skatteyder – Frustreret.
  Du efterlyser politikere med “livserfaring og som holder sig til emner, de faktisk ved noget om.”
  Utopi!
  Den næste generation af politikere er alle resultater af det nuværende uddannelsessystem, og er derfor ligeså degenererede og underbegavede som de nuværende politikere, ja vel snarere endnu værre!
  Bunden er slet ikke nået endnu. Først det øjeblik de selv bliver ramt på pengepungen, eller “helbredet”, begynder de måske at forsøge at tænke.

  Kommentar by Birger Jensen — 31. maj 2017 @ 14:48

 8. “fordi ordensmagten åbenlyst har opgivet at regulere dem”.
  Nu er det jo ikke ordensmagten der fortæller ordensmagten hvor ordensmagten skal patruljere, men held og lykke med din alternative, frihedselskende hipstereksistens…….tøs.

  Kommentar by Frank Hagmann — 31. maj 2017 @ 15:53

 9. Stem på et muslimimportparti og acceptér kulturberigelsen. Alt andet er hykleri:-)

  Kommentar by Sigwar — 31. maj 2017 @ 16:10

 10. @ 7, Birger

  Jeg skrev også bare det ville være dejligt, HVIS der var flere som Donbæk i dansk politik :-)

  Og jeg er helt enig. Bunden er slet, slet ikke nået endnu. Men fundamentet smuldrer stille og roligt under den verdensfjerne “elite”, der har domineret medier og politik de sidste mange år.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 31. maj 2017 @ 16:11

 11. Mon LTF tattoo kvalificerer til hjemsendelse? Det bør det i en ikke nær fremtid…

  Kommentar by redneck — 31. maj 2017 @ 16:43

 12. Donbæk er ikke den første der stikker halem mellem benene i forhold til det vanvid især hans forældres generation, men også ham selv gennem sit medlemskab af det islamokommunistiske SF, har været med til at indføre.

  Den tidligere chefredaktør på Weekendavisen Anne Knudsen gjorde det også.

  Kommentar by Hans Und — 31. maj 2017 @ 17:05

 13. Fra kommentarsporet: Af Jørgen Madsen – 31. maj 2017 10:57

  “Jeg elsker den slags her. En person, der hele sit liv har placeret sig politisk, således at vedkommende har faciliteret islamiseringen af Danmark, har nu fået nok af konsekvenserne af egen politik og stikker halen mellem benene. Og han er fuldkommen ude af stand til at se sammenhængen. Det er “andres skyld”. Det er faktisk næsten smukt i al sin forlorenhed.”

  Kommentar by Johnson — 31. maj 2017 @ 17:19

 14. Virkeligheden er værre!

  Leif Donbæk har ret, men det er mange gange værre end nede på Blåggårdsplads. Jeg er selv kørt igennem Griffentfeltsgade, ved 19 – 20 på en fredag, for ca. 6 – 8 mrd. siden, da var der ca. 30 – 50 LTF´ere i og omkring Griffenfeltsgade nr. 26 (vist nok en tidligere herrefrisør) som jeg mener LTF har overtaget. Deres biler blokerede hele området ved Griffentfeltsgade og Prins Jørgensgade og Vævergade. Jeg ville egentligt have fotograferet det, men det ville nok ikke være sundt, for mit helbred. De har for øvrigt også købt sig ind i andre butikker på Nørrebro, blandt andet rundt Fælledvej, Guldbergsgade og Sct. Hans torv. Man har jo fornyliget lukket “Folkets hus”, da LTF havde totalt overtaget stedet, til hash handel. Det var jo i gamle dage et rødt mødested, hvor verdens revolutionen kunne planlægges.

  Efter af have læst hele Dombæks indlæg på Berlingeske blogen var jeg ved at tabe næse og mund og øre. Mere vulgær socialisme og arbejder romantik skal man lede længe efter. Ikoniseringen af det ”vilde” og selvstændige Nørrebro, er så gak-gak at man skal have parkeret sin hjerne ude på venstrefløjen de sidste 30 år eller mere, for at tro på dette gylle.
  Lukningen af Folkets hus, som Dombæk nævner, var jo at trække nødbremsen. Man havde prøvet, at styre adgangen, man havde prøvet at komme i ”dialog” med de ”unge”, intet virkede. Det er de muslimske bander som LTF (som også har danske hang-a-rounds) der styre gaden på Nørrebro, og det forløjede fællesskab som Dombæk hele tiden læner sig op af, holder ikke en meter.
  SF har en medskyld i problemerne, ikke bare de nationale problemer, som nu tårner sig op, her har islam ikke vist sig villig til at være revolutionens spydspis, men mere troens slaver.

  Nej,.. det er SF i det tidligere ”Indre-Nørrebros Bydelsråd” som gennemtrumfede lukninger af gader, specielt Sjælandsgade og Guldbergsgade, men også andre gader således at politi patruljering blev besværliggjort eller umulig på Nørrebro. Det er ikke sådan, at politiet ikke kan komme ind til bestemte områder på Nørrebro men, de kan kun gøre det af specifikke veje, og de kan kun bakke tilbage. Dvs. at her kan politibiler lokkes i baghold og bombarderes med sten, hvis dette var hvad man ønskede.
  Hvis Leif Dombæk virkelig ved så meget om Nørrebro, som han postulere, så ved han også dette, at SF på Københavns rådhus gang på gang har støttet begrænsninger i bilkørsel, herunder mulighederne for gennemkørsel for Ambulancer, Brandvæsen og Politi. Sandheden er jo at Københavns rådhus har været den forlængede arm for ”ungdomshuset” på Jagtvej 69 og deres ønsker om at svække politiets effektivitet på Nørrebro.
  Det har netop været den ulidelige ARBEJDER nostalgi/romantik om; ”at Nørrebro aldrig overgiver sig ” som har været en af drivkræfterne op igennem 70´erne og 80´erne modstands kultur på venstrefløjen.
  Men hvem er det der score kassen på hipster-miljøet på Nørrebro? Er det ikke alle de der købte billige andels lejligheder tilbage i 80´erne, det tror jeg. Faktisk tror jeg at disse mennesker i dag, kan finansierer en lejlighed i Nordhavn for profitten af salget af deres andelslejlighed/ejerlejlighed på Nørrebro.
  Dombæk er en hykler, som resten af vensterfløjen. Han og hans parti skaber problemerne, de skaber de sociale og almennyttige boligkvarterer, med kommunal anvisningsret og med betalte huslejer fra det offentlige. Alt sammen under samme banner, om at gøre noget for de dårligst stillede. Muslimerne har nu sat sig på betydelige dele af Nørrebro, og er nu begyndt at plage og udnytte de omkringliggende områder.
  Hvis man har en dansk dreng på Nørrebro skal man, hvis man ønsker ham friholdt fra bande problemer og andet lort, få ham ind på en privatskole, altid hente og bringe ham. For ellers er det altid troens hyæner til at kaste sig over ham. Jeg kender personliget nogle der gør dette hver dag. Jeg kender også nogle der blev nød til at flytte, til Østerbro, til en mindre lejlighed for at få deres børn i en ordentlig skole og uden islam problemer.
  Islam og muslimer er problemet, hvis man læser Ahmed Akkaris kronik i Berlingske Tidende 13.05.2017, at bander er en integreret del af tros-patruljeringen, og går nogle gange fremmede magters ærinde her i Danmark, så må Dombæk fatte, at troen(islam) og ikke(kun) Københavns rådhus er problemet. Bandeproblemet har SF medskyld i, politiets patruljeringens forhold på Nørrebro, har SF medskyld i. SF har medvirket til skabelsen af de Lejerbo/Vibo/KAB/ABB, m.m. ghettoer der er blevet skabt her på Nørrebro. SF har politisk lort på fingerne, og det tror jeg at Leif Dombæk ved.

  P.S. Dette er skrevet mens Destortion bulder udenfor. Men det er jo også accepteret på Københavns Rådhus :-(

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 31. maj 2017 @ 17:55

 15. “Everybody hates a tourist”, som Pulp sang:

  Rent a flat above a shop,
  Cut your hair and get a job.
  Smoke some fags and play some pool,
  Pretend you never went to school.

  But still you’ll never get it right
  ‘Cause when you’re laid in bed at night
  Watching ‘roaches climb the wall
  If you called your dad he could stop it all.

  You’ll never live like common people
  You’ll never do whatever common people do
  You’ll never fail like common people
  You’ll never watch your life slide out of you,
  And dance and drink and screw
  Because there’s nothing else to do.

  Sing along with the common people,
  Sing along and it might just get you through
  Laugh along with the common people
  Laugh along even though they’re laughing at you
  And the stupid things that you do.
  Because you think that poor is cool.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 31. maj 2017 @ 17:55

 16. Griffenfeldsgade har efterhånden i mange år været kendt under navnet “Little Mogadishu”.

  Da jeg som ung studerende i slutningen af 80’erne boede en kort periode i Rantzausgade, var der kun forholdsvis få “fremmedarbejdere” i gadebilledet, og meget få negre.

  I dag er området totalt islamiseret, og sammen med Blågaards Plads epicentret i Shariazonen….

  Kommentar by Al Capone — 31. maj 2017 @ 18:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper