5. juni 2017

Video: Demonstration mod autonom vold ved Jagtvej 69 angrebet af maskerede venstreradikale

Tirsdag i sidste uge demonstrerede Frihedens stemme mod autonom vold ved Jagtvej 69 på Nørrebro. Et 6-7 minutter langt indslag kan ses på Youtube. Det endte ikke overraskende med et koordineret angreb på demonstrationen, og en tallerkenfuld sødlig ‘knippelsuppe’ til de maskerede overfaldsmænd. Se video herunder.

“Efter et par minutter kastede de autonome den første vandballon mod demonstrationen. Dette fortsatte i et par timer, men de autonome kastede hyppigere og flere vandballoner. De kastede også flasker af både plastik og glas. Nogle kastede en åben øldåse fra byggepladsen på Assistens Kirkegård. Øldåsens indhold ramte også demonstrationen.

Pludselig løb 5-6 autonome hastigt og truende over gaden med retning mod Rasmus Paludan. Ifølge opslag på den autonome side Party Rebels på Facebook, så var hensigten at smide Rasmus Paludan væk. Rasmus Paludan vendte sig mod to betjente, som sammen med de få andre tilstedeværende betjente måtte danne front mod de autonome voldsmænd og holde dem væk. Politiet blev nødt til at trække stavene.

Kort efter ankom forstærkning fra Københavns Politi og 4 personer blev anholdt.”

Screencap

Oploadet Kl. 08:36 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83875/trackback

17 Comments »

 1. Så meget for demokratisk sindelag …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 5. juni 2017 @ 09:38

 2. Hvorfor bliver de ikke anholdt? Gælder maskeringsforbuddet ikke længere?

  Kommentar by Per747 — 5. juni 2017 @ 09:43

 3. De maskerede voldspsykopater varmede vel op til den venstreradikale hipsterfest Distortion?

  Kommentar by Al Capone — 5. juni 2017 @ 09:56

 4. Tak til Johanne, Pelle-Petanque, Skipper, Aaen, Kabell, Elmquist, vodka-Frank og mange mange flere af samfundets bærende grundvolde der jo ligesom islams Muhammed er et eksempel til efterfølgelse.

  Fædrelandet kan kun være stolte af jer tryghedsskabende og visionære politikere og I har for længst sikret jer en plads i historien om dem der opbyggede Danmark.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. juni 2017 @ 10:53

 5. Skatteyder betalt vold imod demokratiet bevilget af overborgmester Frank Jensen, terror i gaderne er blevet hverdag i Danmark tilladt af politikerne, de har intet gjort for at stoppe galskaben mod den Danske befolkning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. juni 2017 @ 11:08

 6. Antifa angriber musikere i England: Jazz-saksofonisten / forfatteren Gilad Atzmon var på vej til et møde / musik omkring udgivelsen af sin nye bog “Being in Time” (møde/spillestedet have aflyst efter forudgående løgn og pression fra AFA) da han blev overfaldet af tre venstreekstremister.

  Gilad:

  On May 30th I was attacked from behind by 3 Antifa activists on my way to a literature event in Edinburgh with political commentator David Scott. Police was informed and as you can see we posses photos of two of the overwhelmingly enthusiastic ‘anarchists’.

  http://www.ukcolumn.org/article/evil-stirs (David Scott)

  http://www.youtube.com/watch?v=Gcxdxtvkf4Y

  Kommentar by Balder — 5. juni 2017 @ 12:14

 7. Kudos for modige Rasmus Paludan

  Men tag ikke fejl gadekrigerne er ikke Enhedslistens, de er Løkke Rasmussens tropper. Man kan næsten fornemme det på hvordan det hele afspiller sig, måske er det nemmer at se fordi der ikke er rigtig lyd på. Prøv også at slukke helt for Mozart og se det hele uden lyd.

  Det her ligner teater, mon AFA og politiet står i direkte radiokontakt eller øver de bare et script? AFA er formentligt totalt infiltreret af PET-agenter og lignende.

  Kommentar by Balder — 5. juni 2017 @ 12:33

 8. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ville-demonstrere-mod-islam-endte-med-at-blive-grint-ud-af-byen-se-klippet-her/6695684

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. juni 2017 @ 13:28

 9. I øvrigt en rigtig hyggelig fætter ham her

  http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/chilling-racist-video-rant-being-13137178

  Mon vi snart ser ham som gæstetaler ved et af trykkefrihedsselskabets arrangementer ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. juni 2017 @ 13:59

 10. Per Henrik Rasmussen: “I øvrigt en rigtig hyggelig fætter ham her”

  Jeg forstår ikke hvad du har imod manden? Tror du han har i sinde at gøre alvor af det, eller er det bare en scene fra en regerings-orkestreret propaganda-video? Han er jo tydeligvis hverken neger, araber, eller muslim. Anders Behring Breivik stod ikke frem på YouTube og annoncerede sine planer vel? Uha nu kommer den farlige nazist, den hvide mand, kan I ikke se at det ikke kun er muslimer der kommer med de budskaber. Du er et skarn Per Henrik Rasmussen eller Ohlsen, at ville dæmonisere eller gøre grin med desperate hvide mennesker som er ladt i stikken af deres myndigheder, politkere, politi, og som er overleveret til primitive muslimers nåde. Skam dig. Hvorfor hader du os?

  Under alle omstændigheder tror jeg at ham Englænderen udtrykker nogle følelser som millioner af Europæerne render rund med.

  Kommentar by Balder — 5. juni 2017 @ 14:41

 11. Giv/gør pladsen til overnatnings sted for hjemløse/romaer.

  Kommentar by P — 5. juni 2017 @ 14:59

 12. @Kommentar by Balder — 5. juni 2017 @ 14:41

  “Jeg forstår ikke hvad du har imod manden”

  Det undrer mig ikke for det er rigtigt meget du ikke forstår

  I de seneste tråde jeg har deltaget i er folk nærmest faldet over deres egne ben for at tilkendegive at Dansk lov skal overholdes især når det gælder muslimer.

  De er så mere eller mindre villige til at se igennem fingrene med hvad andre foretager sig.

  Om denne hyggelige fætter har tænkt sig at føre sine trusler ud i livet eller han håber på at andre ta` over ændrer ikke på det faktum at at hans udtalelser/trusler er dybt kriminelle også i flg. Britisk lovgivning.

  Jeg har flere gange gjort opmærksom på at jeg ikke hader nogen da jeg anser had for en invaliderende sygdom.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. juni 2017 @ 15:07

 13. Udmærket, men suppen mangler lidt pepper!

  Kommentar by Johnson — 5. juni 2017 @ 17:58

 14. Når had er en invaliderende sygdom, er alle muslimer invalide. De er jo besat af had til ikke-muslimer.

  Kommentar by k.m. — 5. juni 2017 @ 19:35

 15. Ja det er jo det det sædvanlige med disse halvhjerner. De kan ikke tåle andre end dem selv. Det siger lidt om deres intelligens niveau.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 5. juni 2017 @ 21:22

 16. @Kommentar by Johnson — 5. juni 2017 @ 17:58
  “Udmærket, men suppen mangler lidt pepper!”
  Det er så heldigvis et mindre problem hvis ellers dine hænder er skruet rigtigt på og der ellers er forbindelse fra din hjerne til at udføre en roterende bevægelse med en pebberkværn ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. juni 2017 @ 01:38

 17. @Kommentar by k.m. — 5. juni 2017 @ 19:35
  Det er så ikke noget der er religionsbestemt.
  Selv ateister slipper ikke fri

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. juni 2017 @ 02:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper