7. juni 2017

Indrejsekontrol på Bornholm under Folkemødet: “Uanset om man kommer med fly, færge eller skib…”

Folkemødet på Bornholm er blevet en bekvem udgave af Roskilde festivalen for mediebranchen, og måske er det derfor MSM ikke problematiserer den netop indførte ‘indrejsekontrol’, der giver politiet mulighed for at tjekke mistænkelige indrejsende. Grænsekontrol er åbenbart et helt ukontroversielt tiltag, hvis blot den beskytter kulturelitens fadølstelte.

Jeg tager afsted igen i år, og forventer at nyde kolde fadøl i fjendens lejr, nu hvor politiet sikrer, at ingen kommer til øen for at voldtage Islam. Fra Jyllands-Posten – Politiet indfører indrejsekontrol til Bornholm.

“Mandag morgen har Bornholms Politi indført indrejsekontrol som et led i sikkerhedsforanstaltningerne i forbindelse med Folkemødet.

– Uanset om man kommer med fly, færge eller skib vil man blive mødt af politiet. Det gælder også hvis man kommer i en lystbåd til en af de små havne, siger vagtchef Peter Johansen fra Bornholms Politi. …

– Men hvis man på en eller anden måde opfører sig mistænkeligt, må man være forberedt på at skulle fortælle politiet, hvem man er, fortsætter han. …

Folkemødet afholdes i Allinge fra 15. til 18. juni, og indrejsekontrollen vil vare, indtil Folkemødet er overstået.”

(Alternative betjente under Folkemødet 2016; Foto: Uriasposten)

Oploadet Kl. 17:58 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83953/trackback

22 Comments »

 1. En voksen mand på job, oven i købet en betjent, en autoritet – eller burde være det – der er klædt ud som en hospitalsklovn. Forfaldet pibler bare ind alle vegne. Til dem, der synes det er liget meget, hvordan folk er klædt, forestil dig følgende: Du sidder i et fly, og ser to piloter gå over mod flyet. Den ene kommer traskende i orange crocs, krøllet og plettede bukser, håret er sjusket og skjolder på skjorten, der er knappet skævt. Den anden er ulastelig klædt, Ikke et hårstrå sidder skævt. Sorte sko, der matcher uniformen. Pæn og ren. Hvilken af de to piloter vil du helst overlade ansvaret for dit liv til, når en af sætter sig i førersædet?

  Kommentar by Margrethe — 7. juni 2017 @ 18:12

 2. Ovenstående betjent med den gule ballon er vel blot en videreudvikling af politiets dialogbetjente. Ikke at det gør det bedre. Jeg har stadig stor respekt for den enkelte betjent, men min respekt for politiet som en samlet enhed er dog stærkt nedadgående.

  Kommentar by na — 7. juni 2017 @ 18:43

 3. Overflødig belastning af politiets resourcer, hører man normalt om grænsekontrol?

  Kommentar by Menig 442 — 7. juni 2017 @ 18:45

 4. Nej, nej, nej, så har terroristerne jo vundet! Vi var jo enige om at fortsætte alting præcis som vi plejer, og fikse eventuelle civile tab med stemningsfulde mindeceremonier. Og hvorfor bruge så mange af politiets ressourcer på bevogtning af folkemødet, når der er langt større sandsynlighed for at blive ramt af lynet end af terror?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 7. juni 2017 @ 18:46

 5. Fyr de skide strissere og lad de landsforræderiske politikkere møde den virkelighed som de selv har skabt.

  Kommentar by Piphans — 7. juni 2017 @ 18:57

 6. Dobbeltmoralen, hykleriet og den åbenlyse hån mod befolkningen er så fed, at den er til at skære i.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 7. juni 2017 @ 19:03

 7. Potitibetjenten er en omvandrende karikatur på en cirkusklovn, en joke man griner af, så den ballonen er berettiget. Men hvorfor i alverden det er ham og ikke de omvandrende gæster, der bærer skudsikker vest, er et mysterium. Politiet er jo ikke målet for attentaterne. Forøvrigt hvis alle er blevet sikkerhedschecket, er incitamentet til vesten vel ikke til stede.
  Læg iøvrigt mærke til farvepalet og form på ballonen. Det ligner ganske godt en halv citronmåne.

  Kommentar by Men dog ! — 7. juni 2017 @ 19:37

 8. Salafister missionerer i Tyskland
  We love Muhammed
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article165267154/Salafisten-missionieren-wieder-auf-deutschen-Strassen.html

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2017 @ 19:41

 9. Klassisk politisk nysprog at kalde det et “folkemøde” mens politikerne, journalister og andre landsforrædere isolerer sig så langt væk og så utilgængeligt for folket som overhovedet muligt. De har nok fornemmet at det kunne jo gå hen og blive ubehageligt at møde folket, og blive konfronteret med konsekvenserne af det historiske bedrag den politiske klasse og deres journalistiske skødehunde har ansvaret for. Som da Merkel var i Dresden i 2016 på Tag der Einheit.

  Kommentar by Nothingman — 7. juni 2017 @ 19:42

 10. Politiet er lakajer for journalisterne som er lakajer for politikerne = ISIS. Ergo:

  Dansk Politi = ISIS

  Kommentar by Michael C — 7. juni 2017 @ 19:49

 11. Har nogen fundet det indlæg hvor de Radikale, SF, Enhedslisten og Alternativet, protesterer mod denne kontrol, for de går ind for åbnegrænser.

  Altså bare ikke lige til det område hvor de selv skal være.

  Kommentar by Anders Nielsen — 8. juni 2017 @ 05:33

 12. ‘Sjovt’ at dettagerne i ‘folkemødet’, der fejrer og fodrer landets løgnemedier, skal beskyttes af ‘bornholmsk’ grænsekontrol, ligesom G7-topmøde i Taormina i Italien 26.-27.5.2017 der var beskyttet af et midlertidigt total forbud mod NGO-skibenes landsætning af afrikanske ‘flygtninge’ på Sicilien.

  Kommentar by A-mad — 8. juni 2017 @ 06:40

 13. Er denne såkaldte betjent medlem af Uffes Gøglerparti?
  Han mangler bare det neongrønne tylskørt…

  Kommentar by Al Capone — 8. juni 2017 @ 07:22

 14. Levebrødspolitikerne skal nok vide at tage vare på dem selv. Men kulturberigelsen kommer også til dem. Desværre elt alt for sent.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2017 @ 07:40

 15. Vi har jo ellers ofte fået at vide, at det er helt og aldeles fysisk umuligt at forsvare grænsen i et land, der har så meget kystlinie som Danmark. Men i nogle tilfælde kan det så mirakuløst godt lade sig gøre alligevel:

  “Uanset om man kommer med fly, færge eller skib vil man blive mødt af politiet. Det gælder også hvis man kommer i en lystbåd til en af de små havne, siger vagtchef Peter Johansen fra Bornholms Politi.”

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. juni 2017 @ 08:00

 16. Politkerne skal møde retroaktive love, der dømmer dem allesammen efter fortjeneste. De skal stilles til regnskab for deres støtte til ISIS og jihadisterne i Europa.

  Kommentar by Jørgen — 8. juni 2017 @ 08:17

 17. Måske Bornholm kan blive et “closed community” for politikere og meningsdannere? Så kan de leve i skøn national enighed under politibeskyttelse?

  Kommentar by redneck — 8. juni 2017 @ 08:44

 18. Og imens er en russisk atom ubåd på vej til Østersøen.
  Kan de sikre ethvert lille fiskerleje?
  Hvorfor så ikke Jyllands grænse mod Merkel land.

  Kommentar by P — 8. juni 2017 @ 09:23

 19. Er det da ikke mistænkeligt i sig selv at ville indrejse over Bornholms grænser i disse dage?

  Kommentar by Bastardo — 8. juni 2017 @ 10:07

 20. Jeg forstår ikke helt, at det skulle være nødvendigt med denne dyre indsats på Bornholm, udover at nogle betjente måske trænger til lidt feriefornemmelse;
  vi har jo da lige fået tudet ørene fulde af, at vi bare skal stå sammen, tænde lys og synge engelske sange, når terroren rammer, så går alt godt.
  Hvorfor bruger de ikke de råd, som de vil at vi skal tage for gode varer?

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2017 @ 15:39

 21. Ja, det gælder jo om ikke at genere den “store religion, islam”. Så hellere ofre ytringsfriheden, den er gennemhullet i forvejen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 8. juni 2017 @ 19:08

 22. […] grænsekontrol virker når politikere og kultureliten skal […]

  Pingback by Grænsekontrol virker ikke når det er almindelige danskere der skal beskyttes | Hodjanernes Blog — 8. juni 2017 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper