7. juni 2017

Paris: Islamisk Stat-jihadi angreb betjent med hammer, fik i 2009 journalistisk anti-diskriminationspris

Tirsdag eftermiddag angreb en 40-årig algerier, en politibetjent med hammer foran Notre Dame-katedralen i Paris under kampråbet: ‘This is for Syria!’. Han blev skudt på stedet, men overlevede. På hans bopæl fandt politiet en video, hvor han sværger troskab til Islamisk Stat. Det er kun 23 dage siden jeg fodrede tamduer samme sted, men det går stærkt i disse år.

Terroristen hedder Massip Farid Ikken, og har i en årrække boet i Sverige, hvor han har freelancet som journalist for flere medier, herunder SR, den svenske pendant til DR. Tilbage i 2009 modtog han EU-kommissionens anti-diskriminationspris, og glædede sig ifølge Journalisten.se over, at der kom fokus på emner såsom ‘diskrimination’ og ‘mangfoldighed’. Multikulturens posterboy blev Islamisk Stat-jihadi.

(Massip Farid Ikken, tidligere SR-journalist, nu Islamisk Stat-jihadist; Foto: Fria Tider)

Et kort oprids på TV2 Online – Manden bag angreb i Paris var journalist i Sverige.

“Tirsdag eftermiddag angreb en mand bevæbnet med en hammer en politibetjent uden for domkirken Notre Dame i Paris. Gerningsmanden blev skudt og såret af politiet. Han blev ramt i brystet. Det oplyser de franske myndigheder ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Anklagemyndigheden i Frankrig har efterfølgende oplyst, at der vil blive indledt en efterforskning af sagen af landets antiterrorkorps. Den franske indenrigsminister, Gérard Collomb, sagde tirsdag, at angrebsmanden råbte ‘Dette er for Syrien’, inden han blev såret af skud.

Manden var også bevæbnet med køkkenknive og havde et dokument, der identificerede ham som algerisk student. Den franske tv-kanal LCI rapporterer, at manden er i 40’erne og født i Algeriet.”

(Notre Dame, få meter fra det senere gerningssted, 14. maj 2017)

Oploadet Kl. 22:50 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83959/trackback

10 Comments »

 1. Gad vide hvor meget omtale det får i sverige?

  Kommentar by Per — 8. juni 2017 @ 00:25

 2. En rollemodel.

  Kommentar by Hans Und — 8. juni 2017 @ 02:44

 3. Angribe en bevæbnet betjent med en hammer? Så må man virkelig være overbevist om at man har Gud på sin side, hvis man mener man kan vinde den kamp…

  Kommentar by Lightmann — 8. juni 2017 @ 02:58

 4. Ingen tvivl om at sverige er verdens sygeste samfund. I islamisk stat-sverige udviser man en højtuddannet ung kristen(som tilmed har familie i islamisk stat-sverige), men giver opholdstilladelse til en muslim som har voldtaget et svensk barn, sådan et samfund fortjener en hurtig død.

  Kommentar by Piphans — 8. juni 2017 @ 04:33

 5. Har denne “hændelse” overhovedet været omtalt på nogle af DDRs utallige kanaler og platforme?

  Nåh nej, de har jo travlt med propaganda for Ramadanen…

  Kommentar by Al Capone — 8. juni 2017 @ 07:27

 6. Hvorfor slog politiet ikke muslimske terrorist ihjel på stedet?

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2017 @ 07:38

 7. Syriske flygtninge er den hotteste accessory blandt den kreative klasse for tiden. Mere trendy end gadekøkken og it-start-up tilsammen. Det store spørgsmål er, hvem, der har mest brug for hvem.

  Den kreative klasse har det samme problem som adelen i gamle dage: At der dybest set ikke er nogen, der har brug for dem. De opfinder sindrige systemer med mange møder og kurser og buzzwords, og de spiller spil med hinanden efter indviklede regler, som kun de selv forstår. Men dybest set producerer de ingenting af værdi, det hele har kun til formål at holde dem selv beskæftiget og retfærdiggøre at resten af samfundet slaver for at de kan sidde og lege management og holde powerpointpræsentationer for hinanden.

  De har brug for en offergruppe. Nogen, der er hjælpeløse og stakkels og ville være helt lost uden den kreative klasse og alle dens mange apps. I gamle dage kunne man tage ud og missionere blandt de vilde i Afrika, når man på et tidspunkt blev træt af at spille tennis og bridge og inspicere jordene. Eller man kunne få afløb for sin trang til velgørenhed blandt landets egne fattige.

  I dag er landets egne fattige sikret strukturelt, og de er derfor ikke egnede i rollen som taknemmelige ofre. Til gengæld kommer de vilde til os helt af sig selv, og de er fantastiske i offerrollen. Vi (godhedsindustrien) forklarer dem hvordan de konstant er udsat for diskrimination og uretfærdighed, og de føler sig krænket efter alle kunstens regler, og vi hjælper dem med at vende deres krænkelse mod vores egen utaknemmelige underklasse, de lede racister.

  Underklassen, vores egen, holdes i skak af den konstante kulturkonflikt, der nu er dagligdag alle de steder, hvor den kreative klasse ikke behøver at færdes, mens dens hårdt tilkæmpede rettigheder bliver undergravet af arbejdskraftens frie bevægelse. Dette føler den herskende klasse ingen samvittighedsnag over, for der er jo tale om onde racister, der lider af irrationel angst for globalisering, og desuden har haft det alt for godt i al for lang tid.

  Og hvad glæde har de syriske flygtninge, der måske, måske ikke er fra Syrien og måske, måske ikke, er flygtninge, af det? At de bliver brugt som brækjern for en globalisering, som de vestlige befolkninger ikke ønsker, gør dem kun endnu mere uvelkomne. Al den humanistiske godhed er kun med til at lægge i kakkelovnen til en kæmpe konflikt, der kommer til at præge vore samfund i århundreder fremover. Ingen kommer til at få glæde af dette tvangsægteskab.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. juni 2017 @ 07:53

 8. Tak Ruby, du ramte plet. Det er rigtig godt beskrevet. Skriv mere.

  Kommentar by Jørgen — 8. juni 2017 @ 08:14

 9. Tak Jørgen :-)

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. juni 2017 @ 08:28

 10. OT Video fra et overvågningskamera af det øjeblik, hvor det britiske politi når frem til de tre muslimske terrorister i London og skyder dem, netop som de er ved at slagte endnu et uskyldigt forbipasserende offer …

  https://youtu.be/_nnRvQuJkUE

  Kommentar by Bjovulf — 8. juni 2017 @ 16:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper