8. juni 2017

Løkkes grundlovstale, efter islamisk terror: Man kan forskanse sig, men jeg insisterer på åbenhed…

Man siger at pennen er stærkere end sværdet, men angrebet på Charlie Hebdo i Paris, burde have lært politikerne, at flotte idealer ikke nødvendigvis vinder hver gang. Herunder lidt fra statsminister Lars Løkke Rasmussens grundlovstale ved et arrangement på Ejer Baunehøj. (via KSDHA)

“For mindre end to døgn siden oplevede vi igen et fejt forsøg på at knægte vores livsstil og værdier. Endnu et terrorangreb. Denne gang i London. …

Når tingene bliver svære og vores levevis kommer under pres, så kan der være to meget forskellige reaktioner:

Man kan vælge at lukke sig inde og forskanse sig. Prøve at holde omverdenen ude.

Eller man kan insistere på åbenhed og på, at vores værdier er så stærke, at de vil sejre til slut. At lyset besejrer mørket.

Jeg forstår den første, men jeg insisterer på at vælge den anden. For jeg har en grundfæstet tro på, at Danmark hører til i verden omkring os. At vi er stærkere sammen, end alene. Og jeg ved, at bygger man mure, så ender man til sidst med også at spærre sig selv inde.”

(Lars Løkke Rasmussen til Grundlovsmøde på Ejer Baunehøj, 2017; Foto: Flickr, beskåret)

Oploadet Kl. 20:36 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83983/trackback

30 Comments »

 1. Så han vælger det åbne samfund? Det forklarer jo hvorfor Politiet skal kontrollere al indrejse til Bornholm 2 uger før Fadbamsen ankommer.

  Moral er godt – dobbeltmoral er dobbelt så godt!

  Kommentar by redneck — 8. juni 2017 @ 20:40

 2. Man får jo associationer til Richard Adams Kaninbjerget hvor alt er i orden når man en gang imellem er nødt til at ofre nogle af sine frænder. Lille fej vittighed af en mand.

  Kommentar by River — 8. juni 2017 @ 20:41

 3. Totalt floskuløse og vrøvlende ord fra en Lille fed gøgler.

  Kommentar by Johnson — 8. juni 2017 @ 20:45

 4. Min kommentar til lands-uLøkken har jeg skrevet på

  https://ksdha.wordpress.com/2017/06/05/loekke-om-terrortruslen-jeg-insisterer-paa-aabne-graenser/#comments

  og kan læses i kommentarsporet under:

  M.S. Carstens
  6. juni 2017 kl. 20:47

  sluttende med:
  Lars Lykke Rasmussen, med alle under sig, spiller Russisk Roulette med folket som gidsler!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2017 @ 21:01

 5. Lars Løkke magter ikke andet end stråmandsargumentation og billedsprog på børnehaveniveau. Det er så banalt, at han enten selv må være begavet som en 5-årig eller regne med hans vælgere er. Jeg ved ikke, hvad det er værst. Som om der kun eksisterer to muligheder, at bygge en mur eller “være åbne” = gøre som nu, altså ingenting og lade den ubegrænsede masseimmigration fra verdens mest dysfunktionelle områder fortsætte. Som om der ikke eksisterer den mulighed at bevare et åbent samfund, men stoppe masseimporten af analfabeter fra Mellemøsten og Afrika. Man føler sig seriøst pisset på og talt ned til af denne ligegyldige mandsling, der kalder sig statsminister. Hvor dumme tror han, vi er..??

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2017 @ 21:12

 6. Manden er en syg stodder, desværre er dem som stemmer på endnu mere sindssyge end den klamme stodder til lars løkke. Men kan spasseren lars løkke forklare mig hvor der er terror sikring om hele tosseanstalten christiansborg hvis ‘man’ ikke skal forskanse sig? – lars idiot.

  Kommentar by Piphans — 8. juni 2017 @ 21:21

 7. Han kunne starte med at sende sine livvagter hjem men i stedet lukker han Bornholm inde i en jernring så lille lars ikke komme til skade.

  Skide hykler!

  Kommentar by Santor — 8. juni 2017 @ 21:43

 8. Lars Løkke Rasmussen er for dum til at bruge det danske sprog korrekt. Terrorister er ikke “feje”, som han påstår. At være fej vil sige, at man er bange og ikke tør kæmpe for det, man tror på, men kun tænker på at hytte sit eget skind. Terroristerne er villige til at gå i døden for det, som de tror på. Når man er det, er man ikke fej.

  Hvis Lars løkke Rasmussen synes, at det er så dårlig en idé at “lukke sig inde og forskanse sig”, synes jeg, at han skal give afkald på sine livvagter og se at få fjernet kampestenene rundt om Christiansborg og sikkerhedskontrollen i øvrigt.

  Han er også så dum, at han tror, at kampen mod islam/islamismen er en kamp om værdier. Det er det ikke; det er en kamp om, hvem der skal bo i Danmark. Vi kan ikke bevare Danmark dansk, hvis det fortsat vælter ind over den danske grænse med arabere og afrikanere. Men det forstår Lars Løkke Rasmussen ikke.

  Hvor jeg dog skammer mig over, at denne lille fede gøgler, der rejser land og rige rundt med sine fraser og platheder, er statsminister i mit land. Hold kæft hvor er han dum at høre på.

  Kommentar by Søren Andersen — 8. juni 2017 @ 21:45

 9. Han er nødt til at være blød/slapper og ikke strammer pga. Liberal Alliance ((i høj grad) en kopi/afsondring/afsplitning af Det Radikale Venstre) og Det Konservative Folkeparti, som for begge partiers vedkommende støtter blå blok og ikke rød blok. Men generelt vil jeg sige om både liberale/liberalister (altså nutidens, ikke fortidens liberale/liberalister) og socialister, at alt for dem drejer sig om, hvad man kan putte ind i et regneark, alt drejer sig om penge, alt er forretning, og Danmark er også KUN et forretningsområde, IKKE et hjem, hvor man lukker døren efter sig og selv bestemmer, hvem der lukkes ind. Hvis Dansk Samling stiller op til næste valg, vil jeg stemme på partiet, for Danmark er mit hjem, og ikke bare et område, hvor man kan tjene penge! Indtil da stemmer jeg på Dansk Folkeparti, som jeg har gjort siden det var muligt (jeg er født ultimo 1961), jeg er ikke (regnearks)liberal og ikke (socialudgifts)socialist.

  Kommentar by barfbag — 8. juni 2017 @ 22:05

 10. Alibaba Lars Løgn Løkke Rasmussen: “For mindre end to døgn siden oplevede vi igen et fejt forsøg på at knægte vores livsstil og værdier. Endnu et terrorangreb. Denne gang i London.”

  Det er helt forkert Alibaba Lars Løgn Løkke Rasmussen, dem der vil knægte vores livsstil og værdier, er danske, europæiske og amerikanske politikere, som britiske Theresa May hvis løsning på muslimsk terror er at censurere internettet og bekæmpe “ekstremisme” samt mere multikultur. Og danske politikere der synes muslimske mænd er dejlige og aalle de andre der besvarer de fremmedes terror i stort og småt med flere angreb på den indfødte befolkning.

  Og det er Lars Løkke Rasmussen i sin egenskab af landets øverstkommanderende, som er direkte ansvarlig for, at venstreradikale voldsmænd, low level terrorister, som Antifa, AFA og hvad de ellers kalder sig, fortsat ustraffet kan chikanere Lars Løkke Rasmussens politiske modstandere. År efter år. Med stiltiende accept af Lars Løkke Rasmussens skødehunde og ammekøer fra Dansk Folkeparti, samt så godt som alle de andre forræderiske folketingspolitikere.

  Nej, et par muslimske terrorangreb er ikke det som mest ændrer vores hverdag; det er politikernes “antiterrorlove”, politiets og andres uhæmmede brug af sirener og blå blink, og i stigende grad beføjelser som enhver diktaturstat ville kunne være stolt af. Samt mediernes hysteriske og løgnagtige og stemningsmagende opførsel.

  Det er Lars Løkke Rasmussen, og hans bande af Alibabaer, tyvknægte og folkeforrædere, undertrykkere og antidemokrater, lejesvende for bankinteresser, overnationale udemokrtiske organer, private hemmelige sleskber som Bilderberg, bevidst fordummelse af befolkningen og indføring af ekstremisme på alle områder, derunder det seksuelle. Døve for skrigene fra det plagede folk som de påstår at repræsentere.

  Det er dem der laver grundlæggende om på vores hverdag, og det er dem som giver AFA frit lejde til at forfølge og true os, og som giver Muslimerne frit lejde for at voldtage og myrde danskere.

  Det er lederen der har ansvaret, og det er Lars Løkke og hans bande, meget værre end Mussolini, Hitler, Stalin, Alibaba Per Stig Møller og Alibaba Uffe Ellemann tilsammen.

  Ps. England:

  Som Mark Collet forklarer det i følgende video: Theresa May’s opskrift er mere af det samme. Interessant og rystende video i øvrigt bl.a.: Muslimer er fritaget for arbejdspligt når det er pga. religiøse grunde! Mens Briter der nægter at arbejde får frataget støtten!

  https://www.youtube.com/watch?v=A3UuArC18Ro

  Kommentar by Balder — 8. juni 2017 @ 22:09

 11. Det er også Lars Løkke og Co. som har sat pensionsalderen op til 70 år, og derved stjålet en kæmpe del af jeres liv, mens indvandrere på førtidspension og understøttelse hygger sig med at spille kort og drikke kaffe og begå en ærefuld handling hvis det ligger for. Hvis de da ikke er på ferie i Libanon.

  Kommentar by Balder — 8. juni 2017 @ 22:23

 12. Generelt for vesten gælder det:vælgerne stemmer ikke på tilstrækkeligt mange af de politikere, som vil stramme indrejsebetingelserne.

  Kommentar by barfbag — 8. juni 2017 @ 22:26

 13. Kommentar by Balder — 8. juni 2017 @ 22:09 + Kommentar by Balder — 8. juni 2017 @ 22:23

  Sidder lige i skabet…fuldstændig enig – ku´ ikke have skrevet det bedre selv!

  Kommentar by Black Watch — 8. juni 2017 @ 23:03

 14. Kujonen Løkke, kan ikke reddes

  Kommentar by Sindsro — 8. juni 2017 @ 23:16

 15. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by Man kan forskanse sig, men jeg insisterer på åbenhed… - Dengule.dk — 9. juni 2017 @ 02:35

 16. Vældig godt billede af den dygtige islamimportør, Mutter Merkels skødehund: Fadbumsen

  Kommentar by Nielsen — 9. juni 2017 @ 05:16

 17. Den store Fuhrer Angela Merkels skødehund. Hvorfor mon jeg kommer til at tænke på Fritz Clausen?

  Kommentar by Jette — 9. juni 2017 @ 05:58

 18. Manden er jo skingerende rablende sindssyg, lås tossen inde og smid nøglen væk.

  Kommentar by Per J. — 9. juni 2017 @ 06:36

 19. # 11

  Get a room…

  Kommentar by Al Capone — 9. juni 2017 @ 07:05

 20. Det er faktisk fornærmende, at han ikke tror at folk kan gennemskue så tykt pis. Som om at der kun er to muligheder: Enten at spærre sig selv helt inde eller glad at lade sig sprænge i luften.

  Og så er det bare svært at tage alvorligt, når en mand, der er mandsopdækket af pet-vagter, belærer andre om ikke at frygte terror.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 9. juni 2017 @ 07:32

 21. Det hus, jeg bor i, har mure. Og dog er jeg ikke spærret inde. For der er døre i murene, og jeg har nøgle til dørene, så jeg kan lukke mig selv og andre ind og ud som det passer mig. Metaforen falder ynkeligt til jorden, men det ved Lars Løkke jo udmærket godt. Det, som han åbenbart ikke fatter, er, at vi andre også godt ved det. Eller også er han virkelig bare SÅ ligeglad. Måske har han gået i den samme skole som Helle Thorning: Bare bliv ved med at smile stift, de kan alligevel ikke røre dig, og du har ikke brug for dem længere. Topjobbet i udlandet venter, Danmark er snart et overstået kapitel.

  Han burde slå øjnene ned i skam. Så ville han måske også opdage, at den forhøjning, han står på, til forveksling ligner et skafot.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 9. juni 2017 @ 07:40

 22. @Jette “Hvorfor mon jeg kommer til at tænke på Fritz Clausen?”

  Uden at kunne være helt sikker, men formentlig tænker du på Fritz Clausen fordi du er forvirret af krigstidens og efterkrigstidens propaganda, som sjældent tegner et reelt billede af forholdene.

  Kommentar by Balder — 9. juni 2017 @ 08:20

 23. Jeg kommer også til at tænke på Fritz Clausen, landsforrædderen under den forrige besættelse. Men man skal sikkert være lidt oppe i årene for at huske ham.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. juni 2017 @ 09:21

 24. Synes lidt uvederhaeftig

  Kommentar by dunk — 9. juni 2017 @ 09:33

 25. 18. Balder.
  Jeg vil nu gerne holde med Jette i dette tilfælde.
  Tanken og Lars løkkes sammenligning med Fritz Clausen er særdeles nærliggende.
  Begge kan siges At være både Kujoner og medløbere tilhørende den 5 kolonne.
  Fy For satan.
  Quislinge i Norge og Fritz Clausen fik deres bekomst efter WW2.
  Hvad vil der ske efter Islams fald i Danmark. JAi Ja. det kan der jo kun gisnes om, for så har jeg ikke overtrådt min ytringsfrehed.

  Oprydningen venter.

  Kommentar by Sindsro — 9. juni 2017 @ 10:03

 26. Tak for Balders kommentar #8 og linket til YouTube.
  Mit spørgsmål er stadig hvornår går det op for dansken, at Regimerne, regeringer i den vestlige verden, EU, FN og Bilderbergene er igång med at Udrydde den vestlige civilisation?
  Må vi være her?
  Skal vi bare sidde helt stille, vende den anden kind til, vente på at blive sprængt i luften?
  Jo længere vi venter, des værre(som borgerkrig) blir det!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. juni 2017 @ 10:24

 27. Piotr — 9. juni 2017 @ 10:24 :

  “Skal vi bare sidde helt stille, vende den anden kind til, vente på at blive sprængt i luften?”

  Nej, vi skal agere hvor vi kan og med midler vi har/besidder. Det hjælper ikke meget, at vi her på den trygge hjemmebane støtter og klapper skuldre, hvis vore ord ikke kommer ud over egne rækker.
  ………….

  Ja, nogle kan møde fysisk op til markering af modstand (al ære og tak fra mig) og andre kan tage kampen i de medier, hvor det er muligt/man har adgang til, men vigtigt er det, at vi hver især tager kampen, de´r hvor vi kan.

  Når jeg er her på Urias, så føler jeg mig hjemme og blandt ligesinnede, kan trække vejret frit, men kampen på “udebane” er vigtig at tage op for enhver af os, hvor vi kan få meninger igennem og hvor vi kan bakke op om ligesinnede meningsfæller.

  F.eks. er jeg ikke på fjæsbogen og kan derfor ikke bakke andre op der, men jeg forsøger (ret stridt) efter evner, at få mine meninger sparket igennem andre steder og også der bakke op om ligesinnede.

  Tjaa, hvis vi skulle være lige så kampberedte som venstrefløjen, så havde vi (Urisas??) et kommentarspor, som hedder: Klik her og bak op i debatten.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. juni 2017 @ 20:39

 28. 27. Carstens
  “”vente på at blive sprængt i luften?””
  Løkke er nok smuttet inden den løklige udgang.

  Kommentar by Sindsro — 10. juni 2017 @ 01:16

 29. Det er så præcis den plan, vi har fulgt siden 2001. Hvad har det nyttet?

  Kommentar by Arne Torp — 10. juni 2017 @ 14:25

 30. Lars Løkke er en verdensfjern idiot.

  Kristian Jensen er dog stadig langt værre!

  Kommentar by Polka — 10. juni 2017 @ 20:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper