8. juni 2017

Ekstra Bladets chefredaktør forsvarer tendensiøs artikel: “Klage modtaget og afvist. Vh Poul Madsen”

Tirsdagens bagvendte EB.dk-artikel om det venstreradikale angreb på weekendens EDL-demonstration i Liverpool overtræder adskillige journalistiske kriterier, og lader sig vanskeligt forsvare rent journalistisk.

Tidligere gæsteblogger her på siden Nicolai Sennels, sendte derfor en klage til Ekstra Bladet, der i år modtager 17,5 mio. kroner i mediestøtte. Chefredaktør Poul Madsens lakoniske svar kom hurtigt: “Klage modtaget og afvist. Vh Poul Madsen”.

At dømme efter sociale medier, så er journalisten bag artiklen en klassisk karriere-venstreorienteret journalist, der forguder Bernie Sanders, og foragter Trump, Wilders, Den Korte Avis og alt til højre for Enhedslisten. Chefredaktør Poul Madsen var i sine ungdomsår, som bekendt, medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom i Esbjerg.

(Poul Madsens kortfattede email til Nicolai Sennels, 6. juni 2017)

Oploadet Kl. 09:48 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/83997/trackback

25 Comments »

 1. Mon ikke gammelkommunisten og alfonsen Pølle Madsen vil være en oplagt kandidat til formandsposten i det “organ” til bekæmpelse af “fæjk njus”, som de radigale vil oprette?

  Kommentar by Al Capone — 8. juni 2017 @ 10:06

 2. (Ex?)Kommunisten, chefredaktør for Ekstra Bladet, Poul Madsen, har haft succes med at gøre en avis, der var på forkant med udviklingen, om til en avis, som er ren politisk korrekt propaganda, reaktionær, og rendyrket falske, løgnagtige nyheder, dvs. det modsatte af, hvad avisen var under Sven Ove Gade fra 1976 – 2000. Avisen er nu mindre værd end toiletpapir.

  Kommentar by barfbag — 8. juni 2017 @ 10:07

 3. Jeg ville ikke engang tænde op med fake news EB.

  Kommentar by Piphans — 8. juni 2017 @ 11:11

 4. Arrogante skiderik . Selv koeber jeg ikke lortet , men jeg formoder at eb’s papirudgave i det mindste goer gavn i sin reincarnerede form som lokumspapir ;deres digitale udgydelser er ikke min opmaerksomhed vaerd .

  Kommentar by Krassisten — 8. juni 2017 @ 11:21

 5. Klager ville måske stå lidt bedre ved at henvise direkte til artiklen hos EB, samt at opliste kritikpunkterne.

  Kommentar by na — 8. juni 2017 @ 11:21

 6. PS. Man kunne tilfoeje at begrebet “lige til at lukke op og skide i” er mere aktuelt end nogensinde foer…

  Kommentar by Krassisten — 8. juni 2017 @ 11:24

 7. Hmm, at klage til en chefredaktør over en artikel i hans avis, og som begrundelse eller argument smide et link til en fremmed blog, som ikke er en del af bladhuset, er dovent og useriøst. At forherlige venstreradikal vold er vel heller ikke ulovligt eller umoralsk i dagens danmark, set fra den samlede MSM journalistprofession´s synspunkt. Specielt i dette usle rottebefængte bladhus.

  Kommentar by Men dog ! — 8. juni 2017 @ 12:03

 8. Ekstrabladet er FAKE NEWS.

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2017 @ 12:08

 9. Skattefinansieret mediestøtte er et middel til at knægte ytringsfriheden og det er Udansk og udemokratisk men sådan mener eliten åbenbart at det er demokrati i det 2100 århundrede ligesom pædofili og korandyrkning, kommunisten og socialisten Rubert Gilfort har viet resten af sit liv til at bekæmpe Donald Trump det er også demokrati i elitens øjne, ambassadøren burde udnævnes til en stilling i Qatar, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. juni 2017 @ 12:23

 10. Pressenævnet bør tage stilling til fuskeriet

  Kommentar by jønne — 8. juni 2017 @ 12:33

 11. Det er en skam, at de har ansat Poul Lefle-for-muhammedanere-Madsen, for han når ikke Falbert til sokkeholderne!

  Dengang Falbert var på EB, da var der noget mere slaw i deres artikler og overskrifter.

  Kommentar by Kuffar — 8. juni 2017 @ 12:33

 12. Det er med Analbladets Poul Madsen som med BBC’s hofpædofil Jimmy Saville. Det er meget svært at finde et billede eller et klip med dem hvor de ser sympatiske ud. Jeg forstår ikke hvordan sådanne åbenlys sleske og klamme personer kan narre så mange så længe, men så igen, der er sikker mange sleske karakterer som genkender sig selv i dem. Jeg har lagt mærke til at uattraktive og useksede kvinder ofte havde en sær forkærlighed for Marianne Jelved. Selv har jeg måske en forkærlighed for stolte mænd som Trump og Berlusconi. Hvorfor stemmer så mange tyske kvinder på den glædesløse golde Merkel? Hvor mange kvinder er der mon der lever i nu med traumer over million-massevoldtægterne mod tyske kvinder og børn efter WWII? Eller andengenerations voldtægtsofren, som måtte leve med deres mødres måske ambivalente forhold til afkommet, eller usikkerheden om hvor det kom fra.

  I øvrigt står det klart for mig at al den anale propaganda er et integreret del af NWO-projektet, og man møder det overalt. Poul Madsen er i mine øjne en forbryder og et meget ulækkert menneske uden moral eller selvindsigt. Han kommer ind hvor moral afløses af banal og banal afløses af anal.

  Kommentar by Balder — 8. juni 2017 @ 12:39

 13. Ja sandelig, Ekstrabladet tørrer op, hvor andre tisser, som det hed sig i DR’s hedengangne Søndagsjournal.

  Kommentar by Menig 442 — 8. juni 2017 @ 13:30

 14. Det er nok ikke engang genbrugspapir avisen er lavet af. Ekstra Bladet har altid være en “sprøjte” avis man undgår. Der var engang en der omtalte den som rendestensjournalistik.

  Kommentar by de Hemmer — 8. juni 2017 @ 13:40

 15. #11. Menig 442.
  Er det ikke omvendt: “EkstraBladet tisser, hvor andre tørrer op”. :-)
  Og hvorfor dog ikke lyve, når man har stor opbakning fra det øvrige MSM, venstrefløjen og politikerne?

  Kommentar by Birger Jensen — 8. juni 2017 @ 13:56

 16. Det er faktisk morsomt når folk klager til medierne over medierne. Jeg tror også at Poul Madsen fik sig et godt grin.

  Hvem ville klage til Pelle Enhedslisten over Enhedslistens kommunisme?

  Kommentar by Helmuth Kohl — 8. juni 2017 @ 14:54

 17. Hvordan kan det være at Ekstra Bladet og venstrefløjen ikke vil debattere islam?

  Kommentar by Liva — 8. juni 2017 @ 16:33

 18. Ekstrabladet virker som en gammel knibsk, intolerant tante. Poul Madsen er en gammel knibsk, intolerant tante.

  Kommentar by Liva — 8. juni 2017 @ 16:54

 19. Poul Madsen er en uhæderlig lystløgner. Heldigvis er hans møgspredersprøjte snart fortid, i hvert fald som trykt avis. Uden mediestøtte var EB forlængst gået konkurs. For noget tid siden så jeg et efterladt EB i S-toget, efterhånden et sjældent syn. Ikke en eneste passager benyttede ventetiden i toget til at bladre den igennem …

  Kommentar by Davidk — 8. juni 2017 @ 17:31

 20. Brænd avisen af.

  Kommentar by Sindsro — 8. juni 2017 @ 18:19

 21. Jeg lytter efterhånden ikke særligt opmærksomt til de gængse nyhedskilder, da jeg ved at de løber med en halv vind samtidig med at disse medier nærer et dybtfølt had til alle, som står til højre for De Radikale. Godt at vi har f. eks. Uriasposten.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 8. juni 2017 @ 18:19

 22. Hahaha…islamisk fake news Al Jazeera har fået besøg på deres hjemmeside, gad vide om der havner en gris i deres logo :)
  Næste mål må være fake news EB.

  Kommentar by Piphans — 8. juni 2017 @ 18:58

 23. OT
  eller?

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9637854/maend-i-madrid-opfordres-til-at-holde-benene-samlet/

  Jeg har gennem lang tid observeret hvordan mænd, især politikkere og journalister, nu står med begge fødder placeret som støttehjul på en barnecykel og tænker:
  For fanden da, kan de virkelig ikke holde balancen i deres opgave, uden at skulle skræve på den måde?
  Eller har de virkeligt et så stort mindreværdskompleks, at det er vigtigt for dem, at “vise nosser” på den ubegavede måde?

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2017 @ 20:14

 24. De er perverse på Analbladet. Tilfældigvis så jeg et klip fra EB hvor en kvindelig journalistelev dumbo informerer piger på Roskildefestival – tror jeg det var, om “at der er nogen der laver billeder af kvinde som tisser i hegnet”, for så med et forventningsfuld ansigt og et lille grin at vente på reaktionerne.

  Sådan laves der “pikante nyheder” formoder Jer. De par piger som jeg så svare lod sig dog ikke forføre til det som totalt uprofessionelle forkvaklede interviewer tøs lagde op til.

  Kommentar by Balder — 8. juni 2017 @ 22:36

 25. Som skrev i mange år DDR og mediestøtte er MÅL NO1 !
  Der er i år genforhandling” om medie støtte !
  Ikke 25% nedsættelse men ned til 25% som min. bedst 0 %
  Vi må her gennem sommeren forbedre, et TOTAL “angreb”.
  De skal stoppes.

  Nu har EB fået slette google resultater om den sag med ulovlige annonce millioner bagmands politiet, der har kørt i årevis …nogen der ved noget ?

  google” (jeg linker ikke til DDR medier) :

  Den store opbakning til DF ved valget blev en øjenåbner for Ekstra Bladets chefredaktør. Nu får Nationen ikke lov til at stå uimodsagt.

  Derefter indførte Poul Madsen (RV) , shadow banning og massiv sensur.
  ALT hvad der er konstruktivt oplysende og ofc. ALT om islam skal ikke kunne kommenteres/slettes.
  Jeg har for 1 år+ siden droppet f.eks. EB 100% ikke èt klik herfra.
  Du kan se alle deres ” se hvor vildt” osv. på liveleak.com , her kan du også se ALT ! (visuelt/uden marxistisk nyheds vinkling) flere dage før MSM.

  Kommentar by Otto b. — 9. juni 2017 @ 00:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper