9. juni 2017

Homopar holder ikke hånd: “Indvandrerbørnene skal ikke have en lejlighed til at… gøre noget ved os.”

Tirsdag aften spillede det danske fodboldlandshold en venskabskamp mod Tyskland på Brøndby Stadion, der i dagens anledning var pyntet op med regnbueflag, som et led i en ‘antihomofobi-kampagne’ i regi af Dansk Boldspil Union, Amnesty International mfl.

Vil man bekæmpe had til homoseksuelle, så er løsningen lige for. Her lidt fra en artikel i Berlingske – ‘Roy og jeg går ikke hånd i hånd på gaden. Indvandrerbørnene skal ikke have en lejlighed til at råbe efter os.’.

“Det er formiddag på Centralhjørnet. Under det glitrende loft med blomster, sommerfugle og diskokugle er man ved at gøre klar til frokostserveringen på Københavns ældste homobar, der i denne uge fejrer sin 100 års fødselsdag.

Først i 1955 blev stedet offentligt kendt som bøsseværtshus, men københavnerne havde godt noteret sig igennem 30erne og 40erne, at der kom påfaldende mange mænd på værtshuset i Kattesundet, hvor døren altid blev lukket helt i. …

Silden er blevet spist. Nu er gæsterne ved at arbejde sig igennem den varme mad. Ved et af bordene sidder et ægtepar. Det er 73-årige Peter Christensen og 53-årige Roy Olsen. De har været gift i ti år og mødte hinanden på dating-sitet Boyfriend.dk. …

Peter Christensen har sin store familie. Børn, børnebørn, ekskonen og Roy. Det hele er som det skal være. Men midt i al friheden er der stadig én ting, ægteparret ikke gør.

Roy og jeg går ikke hånd i hånd på gaden. Indvandrerbørnene skal ikke have en lejlighed til at råbe efter os eller gøre noget ved os. Vi har oplevet tilråb og mange skældsord som -bøsserøv- og ting på deres eget sprog, som vi ikke forstår. Vi undlader at gøre det for at beskytte os selv. Men det er ikke orden, at man efter alle de år ikke kan gå i hånden med den man elsker,’ siger han.”

(Danmark-Tyskland, Brøndby Stadion, 6. juni 2017; Foto: Stern)

Oploadet Kl. 20:18 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84066/trackback

13 Comments »

 1. Indskrænket frihed. Spørger du spelt-militaristfeminist-Væmligboeren, er det den onde hvide mands skyld!!

  Kommentar by FrafaldenModerat — 9. juni 2017 @ 21:44

 2. De kunne jo prøve at arrangere en demonstration mod homofobi – men ingen muslimer vil deltage i sådan noget.

  En demonstration mod islamisk homofobi vil blive angrebet af AFA og venstrefløjen.

  Kommentar by BE — 9. juni 2017 @ 22:24

 3. Man må nok sige at homoseksuelle er blevet sparket til hjørne.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2017 @ 02:30

 4. Det tragikomiske er, at f. eks. folketingsmedlem Mogens Jensen har spændt sig selv for den vogn, der skal trække islam ind i Europa. Bøsser har i det store hele været for dumme til at indse faren ved islam.

  Kommentar by Menig 442 — 10. juni 2017 @ 06:37

 5. Det har de fleste homopar sandsynligvis selv stemt for. Nyd nu cremen af jeres indsats, og hvorfor ikke lave en lille fræk trio – inviter Mogens Jensen med, så i alle tre kan gå hånd i hånd i hånd. Nej for resten endnu bedre: Som når man danser i kæde, syngende “Nu, det jul igen og nu det jul igen” – en hel homokæde, der løber syngende gennem islamonazistkvartererne. Modsat jeres regnbuegaypridefis, skal jeg denne gang gerne stille op og heppe og spille oddset på, hvor mange af jer, der slipper levende gennem det, I selv har været med til at skabe via stemmeboksen.

  Kommentar by Margrethe — 10. juni 2017 @ 06:56

 6. Det er ved at være på tide at indvandrerdrenge ikke viser sig i det offentlige rum….da nogen kunne gøre noget ved dem!

  Kommentar by Wazzla — 10. juni 2017 @ 06:58

 7. Sorry, men livet er for kort til mohammedansk fodbold.

  Kommentar by Piphans — 10. juni 2017 @ 07:51

 8. 4. Menig,
  Gad vide om det er fordi bøsserne tænker med røven :)

  Kommentar by Piphans — 10. juni 2017 @ 07:52

 9. Jeg vil gerne se Uffe-drengen fra Gøglerpartiet gå en tur hånd-i-hånd med hans “mand” ned ad Nørrebrogade.

  De når ikke langt…

  Kommentar by Al Capone — 10. juni 2017 @ 08:01

 10. Det ermåske derfor Simon Emil Ammitzbøll pludselig er sprunget ud som hetero?

  Kommentar by redneck — 10. juni 2017 @ 08:12

 11. En sådan opdatering hér vil, af venstresegmentet, blive udlagt som had eller kalkuleret populisme. Det må vi nok leve med.

  Kommentar by Peter Andersen — 10. juni 2017 @ 11:30

 12. Man kunne i ren ønsketænkning måske håbe, at homoerne, mediebøsserne – som den priviligerede samfundsgruppe mange af dem tilhører – en skønne dag ville udgøre en velkommen allieret i modstanden mod multikulturen. Det kommer bare ikke til at ske.

  Kommentar by Kraka — 10. juni 2017 @ 23:25

 13. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by “Indvandrerbørnene skal ikke have en lejlighed til at… gøre noget ved os.” - Dengule.dk — 11. juni 2017 @ 12:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper