10. juni 2017

‘Last Whites of the East End’ (BBC, 2016): “I feel that we’ve been ethnically cleansed. It’s so sad.”

Det er sjældent en BBC-dokumentar imponerer mig, men efter at have set De sidste hvide i Øst-London (Last Whites of the East End, 2016) er paraderne nede. Udsendelsen omhandler ‘white flight’ i multikulturelle New Ham, men giver samtidig et nuanceret portræt af den trængte engelske arbejderklasse. I New Ham lever og ånder man for fodboldklubben West Ham, og drikker stadig øl på pubben, men englænderne bliver færre og færre, og mange vælger derfor at flytte/flygte til landlig idyl i Essex.

Dokumentaren følger en række personer, og inkluderer interviews med endnu flere. Der bredte sig et ramaskrig blandt venstreorienterede, da den havde premiere sidste år, og det forstår man godt. Her er sandheden råt for usødet, og flere af de gennemgående figurer lægger ikke skjul på deres antipati for udviklingen. Filmen er ikke politisk, og det er med til at fremhæve pointerne. Det er ikke højreorienterede, der undsiger islamiseringen – det er englændere på godt og ondt.

Enoch Powell spøger i baggrunden, og bagest i pubben kan man næsten høre Paul Weston og Tommy Robinson holder dundertaler for meningsfæller over pints. Flere steder i udsendelsen synges højlydt ‘I’m Forever Blowing Bubbles’, som mange vil genkende fra Green Street Hooligans (2005), men udsendelsen handler om kultur og identitet – ikke gadevold.

De 58 minutter er lige i overkanten, men det er kun med til at forstærke helhedsindtrykket, og der er masser af knivskarpe vinkler. Den lukkede pub, det videoovervågede hus med Sankt George-flaget på gavlen, den grandvoksne mand der nærmest græder over Westhams stadionflytning. En ‘forfaldshistorie’, som journalister nedladende plejer at kalde det.

Der er enkelte modsatrettede sekvenser, men ikke overdrevet, og det supplerer på sin vis fint fortællingen. Det er eksempelvis en henvisning til National Front og 80’er-racisme, samt en sekvens hvor Eileen, en kvinde på 90 år, krammer sin somaliske underbo før flytningen. Hun flytter fordi hun ikke har noget at gøre i bydelen mere, men hader ikke den enkelte indvandrer.

Bedst i dokumentar er buschaufføren Tony, der er søn af en carribisk far og en engelsk mor. Når han kommenterende kører forbi en lokal moské, minder han til forveksling om Tommy Robinsons tv-dækkede køretur gennem Luton. Han flytter fra New Ham, fordi hans insisterer på, at hans datter skal vokse op i et engelsk England.

En sympatisk familiefar med aner i Bangladesh siger næsten det samme, men bliver dog boende i Eastend. Først i slutningen fremgår det, at han er troende muslim og har taget initiativ til en bedegruppe i bydelen. Om ti år er det slut med engelsk kultur her, forklarer han. Ikke et opråb eller en advarsel, blot en tør konstatering. En kapitulerende afslutning lidt i stil med den i Romper Stomper (1993).

Udsendelsen kan ses på DR.dk. For yderligere omtale se BBC. Citater fra Subsaga.

“I feel a foreigner in my own borough. We were born here. Lived here. We are finding ourselves marginalised out of the area.” (‘Lou the Jew’)

“People who pass opinions about immigration and how wonderful it is for us, they should come and spend a day or two in Newham. If they think that is good for England, well, I’m a Dutchman.” (ældre mand på pub)

“Years ago, people would have a fight with their fists and that would be it, when we grew up, down the school. Not any more. Now people will bring in knives.” (Leanne, udflyttende)

“But the past 15 years have been defined by it, as Newham welcomed unprecedented numbers of new residents from all corners of the globe. At the same time, more than half of the white British population has moved out…” (speak)

“The biggest change, I think, is the pubs shutting. – Yeah. – They’re closing. There are so many pubs closed down. Muslims don’t drink, do they?” (ældre mand på pub)

“I feel that we’ve been ethnically cleansed. It’s so sad. (ældre mand på pub)

“Proper, proper East Enders. Yeah. Good people. We had shared values. … All that is totally gone now with multiculturalism. It’s hard to find somebody who speaks English in Newham.” (Ældre mænd på pub)

“”I’ll come out of Upton Park station and I could be… I could be in…Baghdad.” (Peter Bell, bestyrer, East Ham Working Mens Club)

“It was about ten years ago, on the buses, you could count one white person, to maybe 20 Asian people, you know? And the schools, as well, you’d go past,.. you’d see a school day out and you’d think, “There’s something missing there. And it was that there was no white children.” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“I think white people are given a very bad time round here. Very, very bad time round here. And I’ll never forget this girl, she was a young white girl, Whitechapel. This…they was fighting on the bus, this Asian girl was, ‘You white bitch’ this, ‘You white bitch’ that. And you know what the girl said to me that made me stick out? ‘I can’t reply to you because what people would think about me.’ And I thought to myself, it’s true that if that girl would have replied… Everyone would’ve accused… She would’ve been the racist…” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“Their manners are gone. You know, the Christian values are gone. Everything. The English people just seemed to disappear.” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“Yeah, you feel alone. Most of the Muslims, they stick together. Their children stick together. If you’re an outsider, don’t want no part in, you know, they don’t want to know you whatsoever.” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“It’s been nice living here though. There used to be lots more of us than what there is now.” (90-årige Eileen)

“We’ve lost our community. We are foreigners in our own country now. When you’re on a bus, I mean, Eileen and I, we’re the only two white people on there this morning. We’ll be the only two and it’ll be chock-a-block full.” (ældre dame)

“‘It’s more English in Essex. I think my boys will be mixing with their own. … you feel safest around your own people, you feel more comfortable around your own kind of people.” (Leanne, udflyttende datter)

“Charlotte can’t go to these schools. … I was thinking actually about that, and I was thinking, you know, is this to do with colour or has it got to do with religion? I was sitting down and I was having a think. I worry… I worry about her, you know… I don’t want her to forget who she is or where I’m from, or her mum’s from. I don’t want her to forget these things. I think these schools around here will make her lose her identity. … Her face won’t fit around here.” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“I’ve taken a look on the outside of the schools round here and a lot of them are, you know, mainly Muslim children. … I don’t care if Charlotte goes to a school and there is a mix and everything is on an even keel. … I don’t think there’s choice around here. The schools, they terrify me around here, absolutely terrify me.” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“I have to say that the British way of life is something they are not experiencing… because of lack of British children.” (Usmani Hussein, 5. generation-Eastender, Bangladesh)

“Instead of just migrating to Essex, why don’t you stay here, fight for it? But they just throw the toys out the pram and say, ‘Nah, this area’s been taken over by Asians and Africans.'” (Usmani Hussein, 5. generation-Eastender, Bangladesh)

“I hate this fucking area. I really do. There’s too much crime going on around here and I’m so glad to be away from it all.” (Darren Loveday, 29-årig bokser, indisk mor)

“I remember walking out of college and I heard, ‘White boy, drop your phone and walk off.’ No disrespect – I was probably the only white kid in that college. Well, they didn’t know I done boxing. I threw a 20-punch combination on all three of them and they all went down. They said they were going to do me for racism. I’m white. They said it’s a racist attack. … My nan and my mum are Indian and I don’t think I’m racist. But I’m not having no little fucker telling me, ‘White boy, drop your phone.’ Essex feels more like home.” (Darren Loveday, 29-årig bokser, indisk mor)

“We’re running, mate, running, not moving!” (Tony Cunningham, fraflyttende)

“I feel at peace when I’m in here. A lot of it connects me to the past and how people were. You can go into a church… and there’s, like, 60 or 70 people that are friendly. You will not get that any more. That church, that is the last. You go to most areas, people don’t care any more. You walk down East Ham high street and people just do not care. At least you’re in there with people that do care.” (Tony Cunningham i kirke)

“… since 2004, the whole of Europe want a piece of England, ‘just everything all of a sudden in my area is changing, ‘from being a small community where not many cultures clashed,’ to hundreds of cultures clashing all at the same time.” (Usmaan Hussain, 5. generation-Eastender, Bangladesh)

“I want to feel like I’m living in England and belong there, really, again, to be honest. Back to the old East London, how it used to be. Being there with your own people and fitting in again.” (Debbie, Leannes mor)

“‘Eventually things will change, but it’ll be too late then. ‘It’ll be too late.’ I think it’s… I don’t know, perhaps I’m kidding myself. Perhaps it’s too late already. Perhaps it’s all gone now anyway.” (Peter Bell, bestyrer, East Ham Working Mens Club)

“We’ve got the foreigners coming in here and they’re not taking over – we’re letting them. ‘It’s like no-one never stood their ground, did they?'” (Darren Loveday, 29-årig bokser, indisk mor)

“‘In ten years’ time, maybe not even that, ‘there will be absolutely no trace of cockney culture, ‘no trace of British culture, ‘I can assure you, in ten years’ time.” (Usmaan Hussain, der afslutningsvis afsløres som troende muslim)

Oploadet Kl. 19:52 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84086/trackback

29 Comments »

 1. Mange i vesten burde lytte og lære af de vise ord sunget af Johnny Cash
  Well, I won’t back down, no I won’t back down
  You can stand me up at the gates of Hell
  But I won’t back down
  Gonna stand my ground, won’t be turned around

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2017 @ 20:45

 2. Fuck england det lorteland, de har haft så travlt med at eje og knalde hele verden så de glemte, at dem som de slæbte med hjem nu knalder englænderne og deres lorteland.

  Kommentar by Piphans — 10. juni 2017 @ 21:03

 3. Man behøver ikke tage til England eller se en dokumentar for at indse dette. Det er lige her, hvis man kender bare lidt til de ghettoiserede miljøer. Mange muslimer er lig med mindre tryghed, et forringet lokalmiljø, dårligere værdier, en anden kultur, et andet samfund. Man kan ikke importere en masse mennesker fra den muslimske verden og tro at Danmark forbliver lige så godt som vi kender det. Med mellemøstlige mennesker følger mellemøstlige tilstande.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 10. juni 2017 @ 21:05

 4. En lignende ‘fortælling’ som ovenfor, kan formentlig også skrives fra steder her i landet. Måske er det endnu ikke blevet helt så grelt, som ovenfor beskrevet, men grundlaget er lagt. Resultaterne af Lars Løkkes muslimimport har sat sine dybe spor i næsten alt.

  Var i Køge i dag for at købe rødspætter. Jeg blev samlet op på Ølby Station, et sted hvor der sædvanligvis samles små og store flokke af unge negere og muslimer, og det slog heller ikke fejl i dag.
  For tiden finder jeg negrene værende de mest truende. Skulende, med flakkende øjne når de er alene, men meget aggressive og anmassende når de er flere.

  Jeg fik en forevisningstur ad bygaden, i en bebyggelse som ligner en forhenværende Østtysk by, fra DDR-tiden. Et uendelig trist arkitektonisk fejlskud.
  Denne diskrete spadseretur, hvor man endelig ikke skal fæstne blikket på noget eller nogen, gik ned til den moderne Ølby Kirke, der kun ligger kun 100 meter fra moskéen, hvorindefra man tydeligt kunne høre de muslimske bønner.

  Og på bygaden sås selvfølgelig en hel del store og små tildækkede sorte ”tristheder”, enten med tomme bedrøvede øjne, eller kolde trodsige øjne!
  Dog er det tilsyneladende begyndt at bliver “moderne”, at disse muslimske ’sortheder’ har et lilla tørklæde på. Det er også set på billeder på blogs og TV.
  Det undrer mig såre, for lilla har altid været katolicismens farver. Men de to ekstremer, den katolske kirke og den muslimske overtro, har måske indgået en pagt sammen?

  På Køge Torv var der utallige mennesker, og der var forskellige former for underholdning, blandt andet folkedans. Det var ’Foreningernes Dag’ der fejredes. Det var dansk og her var så godt som neger og muslimfrit. Og dette danske stod i så skærende kontrast til turen dertil, at man konstant havde i baghovedet, at der nok stod muslimer i krogene og lurede.
  Der var heller ikke opstillet koranklodser, og som noget nyt fik jeg fortalt, at koranklodser var begyndt at blive kaldt “Løkke-piller”.

  Det her var en ganske lille stump af en hverdag, og var egentlig slet ikke noget at skrive om. Og hvis man skrev om hele dagen, så havde der været muslimer involveret i meget mere.
  Og sådan er alle hverdage her på egnen syd for København, fyldt med mennesker og oplevelser, men desværre også fyldt med muslimer. For muslimerne er begyndt præge en for stor del af en almindelig dag, og de tilfører kun negative oplevelser.

  Kommentar by Birger Jensen — 10. juni 2017 @ 21:26

 5. Befolkningsudskiftningen…som man hørte nogle få postulere for nogle år siden…er i dag den skinbarlige sandhed. Den gang rystede man på hovedet og at så galt ville det ikke gå – det var før man talte om sølvpapirshatte.

  Alt det må være forstummet…det er fremtiden…vi bliver udskiftet med muslimske og afrikanske borgere…og landet vil falde fra hinanden og synke ned i armod, ekstreme modsætninger og ulykke og med tiden vil muslimerne helt tage over…også over for afrikanerne!

  Det er hovedparten af etniske danskere endnu ikke klar over…Danmark og den vestlige verden vil forsvinde og noget helt andet vil blive fremtiden..Vores børnebørn vil blive nødt til at stå sammen og indordne sig i det kommende kalifat og uddø som hvid race!

  Staten Danmark vil antagelig også ophøre med at eksistere og blive delt op og blive blandet op med alt muligt andet og andre mennesker og lande…det er jo også noget som er sket tidligere – dele af landet efter 1864 og held og lykke afgjorde, at vi fik det sønderjyske tilbage, fordi Tyskland tabte WW1. Vi var også tæt på at blive erobret af Sovjet i 1945…så tæt!

  Til de kommende generationer…pøj pøj…held og lykke, men lær lige arabisk…

  Kommentar by Black Watch — 10. juni 2017 @ 21:48

 6. Lars løkke Rasmussen ønsker ikke at importere muslimer her til landet, som vi kan se. Han ønsker bare at underkaste sig “EU” og det har han drømt om hele livet. Hvis prisen er, at vi bliver koloniseret, så er prisen, at vi bliver koloniseret. Han er villig til at gøre, hvad han kan for at sinke processen, men han er ikke villig til at standse den, hvis det betyder, at han ikke kan underkaste sig “EU”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. juni 2017 @ 21:50

 7. Jeg elsker englænderne. Deres sindelag, humor, antiautoritet, fandenivolskhed. Jeg boede i 80’erne et år i Birmingham. Allerede dengang var der kvarterer med pakis og så videre. Et ulmende had.

  Kommentar by Tilfældig — 10. juni 2017 @ 21:52

 8. #5 Selvom vi have været betydelig fattigere, ville en sovjetisk besættelse i 1945 og et efterfølgende kommunistisk regime paradoksalt have stillet os bedre idag. Vi havde fået Sydslesvig tilbage (det var Sovjet altid indstillet på), og ingen indvandring før begyndelsen af halvfemserne, og langt mindre sidenhen, da landet havde været mindre attraktivt for indvandrere og mere kulturelt konservativt. Kommunismen gjorde megen skade, men bevarede også de etnisk homogene samfund, og forhindrede den værste dekadence i at slå rod. Østeuropa overlever, når Vesten går under.

  Kommentar by Anonym — 10. juni 2017 @ 22:00

 9. 4. Birger
  Glad for at du havde en god hvid dag i køge, men altid pas på med at gå igennem tunnellen på køge st. med mindre du kan løbe sindssyg hurtigt.

  Kommentar by Piphans — 10. juni 2017 @ 22:04

 10. Hvis man ser på resultatet af det nyligt overståede britiske valg, må man konkludere at den gennemsnitlige engelske vælger ønsker at islamiseringen skal fortsættes. End ikke to terrorangreb, udført i allahs navn umiddelbart før valget kunne forhindre befolkningen i at støtte massivt op om Labour. Man kan ikke redde et folk der ikke vil reddes.

  Kommentar by Nothingman — 10. juni 2017 @ 22:34

 11. Grunden til at BBC dokumentaren efterlader så stærkt indtryk, er at den fortæller en skræmmende historie som har fundet sted. Den beskriver det konkrete resultat befolkningsudskiftningen, som er tilendebragt. Ingen ”vil ske” , men ”er sket”. Der er ikke mere at diskutere, liget ligger på bordet. Det kommer der en stærk historie ud af. At det så samtidig betyder, at det er for sent, er en anden sag. Som en lægebekendt plejede at sige, det er altid patologen der har det rigtige svar, men så er det desværre altid for sent.

  >8 Anonym: Det er en interesant pointe du har. Man kan godt få den lille tvivl om det er den rigtige lejr, vi befinder os i. Putin har opfanget signalet fra de europæiske befolkninger, ikke etablissementet, men de jævne folk, de der betaler prisen for den hovedløse globalisering. Han var også for flere år siden blandt de første til at opfange signalerne på USAs deroute som den frie verdens garant. Storbritanien og Frankrig er forlængst afskrevet i den henseende, og Tyskland muligvis også. Han står stærkt i denne tid, Putin. Der er ikke noget at sige til, at mange europæere føler sig tiltrukket. Selv er jeg for gammel til at skifte hest. Jeg vokset op og har levet et voksenliv under den kolde krig og jeg hører på godt og ondt hjemme i den vestlige lejr under USAs lederskab, med især Storbritanien som nærmeste regionale leder. It’s in my bones, som de siger. Jeg går ned med Titanic. Med jeg klandrer ikke de, der afsøger nye muligheder i øst i disse år. Vore ledere har svigtet fælt.

  Kommentar by monse — 10. juni 2017 @ 22:55

 12. Jeg mener Storbritannien. Undskyld stavefejlen.

  Kommentar by monse — 10. juni 2017 @ 22:59

 13. #8 PHR(?), prøv at sætte dig lidt ind i historien:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Population_transfer_in_the_Soviet_Union

  En af begrundelserne for baltisk bekymring mht. en mulig russisk invasion/annektering idag, er at der findes betragtelige russiske mindretal i disse tre lande. Sovjetisk indvandring kombineret med baltiske tvangsforflytninger for årtier siden – og samfundene bærer stadig præg af det.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 10. juni 2017 @ 23:00

 14. #10 Jeg tror ikke, man kan tolke det på den måde. Valget handlede ikke (primært) om udlændinge, og Labour har strammet deres indvandringspolitik (lidt, men nok til ikke at virke som rene slappere). Mens folk ikke stoler på, at torierne reelt kan levere på det område. Mange unge englændere har ikke råd til en bolig, de har stor gæld, fordi der er indført voldsom brugbetaling på uddannelser, og det britiske sygehusvæsen er nedslidt (og mange konservative drømmer om at privatisere det). Det er altsammen problemer, som de konservative ikke havde et svar på, og så dummede de sig ved at foreslå, at pensionister skulle bruge værdien af deres hus til at betale for pleje, hvilket hverken de gamle el. de børn og børnebørn, der ellers ville arve huset synes var en god ide… UKIP har ikke magtet transformationen fra et anti-EU parti til et indvandrerkritisk højrepopulistisk parti. Det er dårligt organiseret og amatøragtigt ledet, og har en giftig intern kultur. Derfor floppede det i et valg, der udviklede sig til en tvekamp ml. de to store partier. Det UK har brug for er nok mere et slags britisk DF med fokus på arbejderklassen og de unges problemer. Et parti, der kan tage kampen op med Labour i de gamle industribyer og små “market towns” i Nordengland og the Midlands.

  Kommentar by Odo — 11. juni 2017 @ 00:36

 15. “Putin har opfanget signalet fra de europæiske befolkninger”
  Han har ikke opfanget noget som helst udover at det handler om at rage tll sig selv og nærmeste venner og smide folk der stiller spørgsmål i fængsel.
  Den helt store fejl vesten lavede da muren og kommunismen faldt var at de ikke stillede krav om at Rusland skulle afmontere deres kæmpestore atomvåbenlager som er eneste grund til at den opblæste nar kan føre sig frem som han gør selvom deres BMP er mindre end Italiens

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 11. juni 2017 @ 01:11

 16. Jeg så udsendelsen da den blev genudsendt ved midnat, og kunne næsten ikke falde i søvn efterfølgende, udsendelsen var noget af det mest dystopiske jeg har set, selv om jeg godt er klar over at det er den vej det går i mange europæiske lande, herunder Danmark.

  Hvordan udsendelsen er gået igennem filtret på DR er et godt spørgsmål.

  Kommentar by Geert — 11. juni 2017 @ 01:18

 17. Jeg så faktisk dokumentaren i sidste uge på DR2.
  Det er til en vis grad en rigtig sober dokumentar der dog fejler ved ikke at fokusere på at Newham engang havde rigtig mange industriarbejdspladser som er fuldstændigt forsvundet.
  Folk var nødt til at fraflytte for at finde arbejde.
  Så nostalgi over at ting ikke mere er hvad de var engang er nok noget der skulle ha´været mere fokus på.
  En masse uatraktive boliger som var til at betale for tiltrak så fattige invandrere der for det meste er selvforsørgende kva deres små forretninger.

  Så sidder der en del ældre der selvfølgelig savner de gode gamle dage,og det er så nok nemmere at pege på tilflytterne som synderne end det er at pege på de firmaer der bare sked på området og lukkede ned

  Jeg husker selv at i mine unge år i Skagen var økonomien først og fremmest noget der blev båret oppe af et blomstrende fiskerierhverv og turisme var en biintægt.
  Rigtigt mange lokale unge bostatte sig der efter endt uddannelse og der var nok af jobs også til dem.
  I dag forsvinder langt de fleste efter endt uddannelse.
  Vi har rigtigt stolte over at selvom Skagen dengang også var et turistmål så var byen milelvidt fra de tivolitilstande der allerede dengang fandtes i Løkken og Blokhus.
  Som de fleste ved så er fiskerierhvervet i Danmark stort set skrumpet til en sidebemærkning og turisme er blevet hovedintægten for byen.
  Skagen er blevet til det samme tivolihelvede hvor en mere end en tidobling af udskænkningssteder kæmper om hvem der kan hyre de billigste og mere eller mindre elendige kopibands eller to mand og en rytmeboks og så ellers konkurrere udendørs med naboen om hvem der kan larme mest til stor frustration for de fleste fastboende.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 11. juni 2017 @ 01:25

 18. >15 Per Henrik Rasmussen. Putin kan meget vel være alt det du siger, dvs. kleptokrat, despot etc., men ikke desto mindre har han spillet sine kort fantastisk godt de seneste adskillige år. Nogle nationalt orienterede bevægelser i Europa, f. eks. Front National i Frankrig, har vist tydelig interesse i at dyrke forbindelser med Putin og Rusland. Det har Putin klart opfanget. Han har også klart opfanget USAs deroute som den frie verdens garant. Der er især een begivenhed som udstillede derouten, og Putins suveræne udnyttelse af samme. Det var Obamas eventyrlige malen sig selv op i et hjørne med sin ”red line” doktrin, for til sidst at renoncere i forhold til Bashar al-Assads brug af giftgas i den syriske borgerkrig. Det var ”farvel-USA-goddag-Rusland” begivenheden, hvis jeg skulle udvælge een bestemt begivenhed til at markere derouten. Der er andre, det ved jeg godt, men denne her var spektakulær. Du skal ikke opfatte det her som sympati for Putin, jeg er som nævnt ikke uenig i din karakteristik af ham i øvrigt. Jeg konstaterer blot, at vi, de europæiske jævne befolkningslag, som betaler for den hovedløse globalisering med befolkningsudskiftning leder efter et håb, fordi vore egne ledere har svigtet så fælt. Hvis valget står mellem islamisk versus russisk styre, og det kan det måske komme til, så er russisk styre nok det mindste af 2 onder for os.

  Kommentar by monse — 11. juni 2017 @ 03:33

 19. Et PS, Per Henrik Rasmussen: Apropos globalisering, så mener jeg at Skagen og fiskerierhvervet også er offer for den hovedløse globalisering. Der er muligvis ikke så mange muslimer i Skagen endnu, lad os håbe husprisniveauet vil holde dem væk længe endnu, men befolkningsudskiftningen kommer også til Skagen en dag. Den fase Skagen befinder sig i lige nu, den liberale lad-falde-hvad-ikke-kan-stå- og kan-vi-ikke-producere-så-lad-os-more-os-fase, er en overgangsfase.

  Kommentar by monse — 11. juni 2017 @ 03:59

 20. Jeg cykler næsten daglig gennem Tomsgårdsvej og kalder området ‘lille Istanbul’. Især fredag eftermiddag føler man sig fremmed.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juni 2017 @ 04:43

 21. Vi kommer ikke uden om at der skal hjemsendes massive mængder af muslimer samt kulturfremmede fra vores land. Ellers bliver der aldrig fred. Starten kunne være at få gennemført en lov der udviser samtlige kriminelle og dem der støtter op om terrorvirksomhed, så kan man jo tage den derfra. Fratagelse af statsborgerskab givet på tynde grundlag skal ligeledes gennemføres. Sidst men ikke mindst skal grænsen lukkes, og muslimer og lignende kulturfremmede der ikke har et gyldigt ærinde i Danmark skal afvises. Med disse 3 simple værktøjer kommer vi meget længere end nogen anden form for politisk “løsning”, dvs. integrationsfremmende indsatser og lignende tåbelige tiltag der ikke andet end koster os skatteborgere milliarder mens rigets tilstand bliver forværret dag for dag. Tiden er knap hvis det ikke skal eskalere i mere vold, noget der burde kunne undgås med ovenstående tiltag.

  Kommentar by NulTolerance — 11. juni 2017 @ 05:54

 22. 21. NulTolerance,
  Du har helt ret i at de 3 ting vil være en god start, men når vi ikke engang selvom Danmark er på randen af borgerkrig magter at udvise 3-4 kriminelle eussr borgere til deres eget eussr land, så vil vi aldrig være i stand til noget som helst andet end at underkaste os.

  Kommentar by Piphans — 11. juni 2017 @ 08:57

 23. Der er noget perfidt over BBC, de har arbejdet utrætteligt for mere indvandring, og så laver de sådan en udsendelse. Klamt.

  Kommentar by Johnson — 11. juni 2017 @ 09:39

 24. Den samme fortælling kan man fortælle for (næsten alle) gamle arbejderkvarterer i Vesteuropa. Også her i Danmark. Nørrebro, Nordvest og Amagerbro. White flight er også et velkendt fænomen herhjemme omend ikke så omtalt – og når der sker, så kun i eufemismer om andre ting fx sociale forhold og fattigdom. Men det begynder at gå op for folk i disse udsatte områder, at hvide producerer bedre samfund end andre, og at race og etnicitet derfor betyder noget. Men vi kender ikke den præcise årsag hertil. Kultur / religion kan være een årsag. Biologi kan være en anden – og de to hænger måske sammen.

  På grund af Europas fortid er det dog endnu forbudt at tale om disse ting, men nøglen til forståelsen af hvad der foregår i Europa i øjebliket ligger i den svære erkendelse af, at der er forskel på folk, og at denne forskel ikke skyldes miljø men formentlig arv. Og vi har netop set det igen: 3. Generation klarer sig stadig dårligt i den danske folkeskole. En nyhed, der nok bliver forbigået i tavshed af de handlingslammede politikere.

  Når politikerne er handlingslammmede skyldes det for så vidt ikke, som mange nok synes, at politikerne er dumme (selvom nogle ganske givet er), men de nuværende problemer er ganske enkelt vokset over hovedet på politikerne – og problemernes omfang for momumentale til at de kan løses politisk. Vi må derfor imødese en anden ende på den nuværende situation, end en politisk løsning. Vi ved ikke hvad dette bliver, men en form for etnisk opdelt Europa analogt med post Jugoslavien og med et højt konfliktniveau – med spontant opstående krigsområder og / eller (lav intensiv) borgerkrig stadig eskalerende i konfliktintensitet kunne være et bud.

  Kommentar by Satan — 11. juni 2017 @ 09:50

 25. Ikke helt ny, men god: https://www.youtube.com/watch?v=a203bz7aLKE

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2017 @ 10:29

 26. 05:54 100% enig. Mon ikke snart de fleste indser det?

  Kommentar by Michael C — 11. juni 2017 @ 10:44

 27. Det er mange år siden, at de mest fremsynede iagttagere erkendte, at den vestlige verden er på selvmordskurs. Allerede i 1964 skrev den britiske professor James Burnham bogen “Suicede of the West”, hvori han konkluderer, at de liberale, – altså “progressive” borgelige og socialister – står for en selvmordsideologi.

  For Storbritanniens vedkommende er vi nu kommet til “the point of no retur”. Storbritannien er fortabt. Det er ikke længere et hvidt land med vestlig kultur. Det meste af London domineres af muslimer og afrikanere, og der er en muslimsk borgmester.

  Nedturen begyndte den 30. marts 1939 med England og Frankrigs garanti til Polen. En garanti, som lokkede Polen ind i en håbløs krig med Tyskland, hvor polakkerne måtte kæmpe alene, skønt England og Frankrig have lovet at komme Polen til hjælp ved at angribe Tyskland fra vest. For Storbritannien blev resultatet 400.000 døde og et tabt imperium. For polakkerne blev resultatet 6 millioner døde, kolossale materiale ødelæggelser, tab af store landområdet og 40 år kommunistisk diktatur. Men værst af alt betød 2. Verdenskrig oprettelsen af FN, der med sine sindssyge principper om menneskerettigheder og om, at alle mennesker er lige og har krav på beskyttelser, har lagt grundstenen til den masseindvandring, vi nu ser forandre Vesteuropa til ukendelighed.

  Der er kun ét at gøre, og det er med militær magt at afvise de indtrængende folkemasser fra syd. Fordi vi ikke vil indse det, er vi fortabt.

  Kommentar by Søren Andersen — 11. juni 2017 @ 12:43

 28. Jeg har været West Ham-fan siden jeg var dreng og ofte gået fra stationen til Upton Park hvor jeg troede at jeg var på ferie i Pakistan. De samme mennesker har slægt for slægt boet i samme område siden 1600-tallet. Disse mennesker arbejdede på havnen og gjorde den britiske flåde til verdens imperium. Come on you Irons!!!!

  Kommentar by de Hemmer — 12. juni 2017 @ 09:48

 29. # 4

  Køge var indtil begyndelsen af 80’erne en gammel og smuk arbejderby.

  Men er nu på det skammeligste ved at blive totalt ødelagt af islamiseringen.

  I områder som Karlemosen, Ellemarken og Fasanvej er islamiseringen næsten 100 % fuldbyrdet, og er i dag små mini-kalifater.

  Hvide kufars bør tage sig i agt, hvis de bevæger sig ind i shariazonerne!

  Kommentar by Al Capone — 12. juni 2017 @ 23:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper