12. juni 2017

Danmarks Statistik: “… tredje generation – børn af efterkommere – klarer sig nøjagtigt lige så dårligt”

Dansk Samling betaler Danmarks Statistik for at lave en særkørsel om børn af efterkommeres karaktergennemsnit, og da Jyllands-Posten opdager at det er en kioskbasker, annekterer de dokumentationen og skriver Dansk Samling ud. DR og TV2 ignorerer historien.

Fra Jyllands-Posten – Tredje generation af indvandrere hænger også med karaktererne i folkeskolen.

“Det vakte opsigt, da den såkaldte Pisa Etnisk-undersøgelse for et par uger siden konkluderede, at indvandrerbørn i anden generation – efterkommerne – fortsat rent fagligt er langt bagefter deres etnisk danske skolekammerater.

Nu viser nye tal, at tredje generation – børn af efterkommere – klarer sig nøjagtigt lige så dårligt, selv om både de og deres forældre er født og opvokset her i landet.

Ved folkeskolens afgangsprøve i fjor fik drenge født af efterkommere fra ikkevestlige lande et karaktergennemsnit på 5,6, hvilket er samme resultat som efterkommerne. Det er 1,3 karakterpoint lavere end drenge med dansk oprindelse. Samme billede gjorde sig gældende for pigernes vedkommende.

Tallene kommer fra en særkørsel, som Jyllands-Posten har fået Danmarks Statistik til at foretage.”

(Pressemeddelse, Dansk Samling, 11. juni 2017)

“Der er adskillige interessante forhold, som her kommer for en dag. For det første er det slående, hvor relativt lille forskellen er imellem første generation og tredje generation; for drengenes vedkommende mellem 0,1 og 0,6 i karakter og for pigernes vedkommende 0,3 og 0,7. For det andet er der ingen forbedring at spore fra anden og til tredje generation. I de otte sammenligninger er der sågar i fire af tilfældene tale om en lille forværring i tredje generation, i tre tilfælde stilstand og kun i et enkelt tilfælde en forbedring på 0,1 karakter. Ingen af disse tal er dog signifikante, og konklusionen bliver derfor ‘bare’, at der ingen forbedring er. (Morten Uhrskov, 10. juni 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84142/trackback

31 Comments »

 1. Fakta om den vestlige Absurdistan provins. Tak din lokale politiker!

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2017 @ 00:35

 2. Medierne burde tvinges til at trykke/oplæse den særkørsel som “disclaimer”, hver gang Stine Bosse eller andre i det segment udtaler sig i medierne.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 12. juni 2017 @ 00:55

 3. Man vrøvler nu om yderligere støtte på forskellig vis, flere penge, børnehaver og blah, blah.
  Men synes at overse den mest nærliggende årsag – ungerne er øjensynligt lige så dumme og uintelligente som forældrene, nok så mange tiltag kan ikke hjælpe på den sag.
  Man giver dem ale muligheder, men de er for dumme – både forældre og børn, til at modtage andet end sociale ydelser og bestride lavtlønsarbejde – om noget overhovedet.
  Kvinderne vil ikke arbejde, ogsamme gælder også feks.somalske mænd osv.
  På længere sigt betyder det “velfærdssamfundets” afskaffelse.
  Hvem går det først og fremmest ud over?
  Først og fremmest de lavtlønnede i samfundet, men de kan kun takke sig selv for at stemme socialdemokratisk.
  Man ønskede en ny underklasse – og fik det.

  Kommentar by T. Snorrason — 12. juni 2017 @ 01:31

 4. Hvad kan man forvente af “importerede” IQ 80-85….? https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

  Kommentar by ny kommentator — 12. juni 2017 @ 04:39

 5. DR og TV2 ignorerer historien“. Retfærdigvis skal det siges, at det var tophistorie på TV2 News, jeg mener det meste af fredag formiddag til over middag. Men DS blev ikke nævnt. På Politiken er der een eller anden professor som i samme anledning kræver børnehavetvang fra første år. Ja, man kan forslå meget og så se tiden an i endnu 20 år…Lige meget vil det hjælpe, gener overtrumfer som bekendt politik, pædagogik og systemer …

  Kommentar by DavidK — 12. juni 2017 @ 05:04

 6. >3&4
  Ja, da den lave IQ hos indvandrere er genetisk betinget, og til dels skyldes omfattende fætter-kusine-ægteskaber, så er det for så vidt ligemeget om vi kigger på deres 1., 2., 3. eller 7. generation her i landet. Så hurtigt ændrer arvemassen sig slet ikke, medmindre man gør noget drastisk.

  Kommentar by Hertz — 12. juni 2017 @ 05:17

 7. Det var negativ statistik om tredje generation. Hvordan er udsigterne til at fjerde generation af indvandrerne bliver bedre til noget som helst?
  Mon ikke man kan forudse at alt dette muslimhalløj stopper indenfor overskuelig fremtid – fordi pengene slipper op. Med Lars Løkkes fortsatte fortsatte muslimtilførsel bliver udgifterne større og større, og der bliver færre og færre til at betale gildet.
  Lars Løkke sidder allerede nu og pønser på efterårets “nye skattereform”, som skal stjæle lidt mere fra det arbejdende folk, for at dække muslimimportens underskud.

  Regelmæssigt læser man at flere og flere indvandrere er kommet i arbejde. På Dansk Arbejdsgiverforenings Webside er der en folder der fortæller, at der er en bonus på op til 40.000 for at ansætte en flygtning i et 19 timers ugentligt arbejde.
  Jobs Partner er der en liste over alle tilskudsmulighederne udover bonussen. Det kan være udgifter til f.eks. sko og tøj og hjælpemidler, o.s.v. Og f.eks. er løntilskuddet til en privat der ansætter en flygtning ca. 74 kroner i timen, o.s.v. Er man en grådig arbejdsgiver og udnytter alle mulighederne maksimalt, så er der ikke mange udgifter forbundet med at ansætte en flygtning. Og alligevel bliver relativt få ansat! Man får nemt den mistanke at visse af flygtningene slet ikke kan bruges til noget.
  Alle disse tiltag skaber jo ikke reelle arbejdspladser, og gør ikke noget godt for landet, men er kun skabt for at pynte på “flygtninge-i-arbejde-statistikken”. Den eneste reelle beskæftigelse der kommer ud af det hele, er den ekstra sagsbehandlerindsats.

  Indvandrere i arbejde er “en stor succes” hævder nogle, og som Morten Østergaard citeres for på det Radikale Venstres webside: “Vellykket integration starter med arbejde”.
  På selv samme radikale webside er der et perfekt eksempel på en indvandrersucces. Og snedigt nok er det ikke en muslim der er eksemplet, men en hr. Thayalakumaran Thavanayagm fra Sri Lanka, der kom hertil som flygtning i 1986.
  Åh… herregud!
  Det er hvad det Radikale Venstre er nået frem til! Man har fundet en fra Østen fra 1986 som er en succes! Man ved åbenbart ikke, at så godt som alle fra Østen er en succes.
  Det er slet ikke gået op for Morten Østergaard og det Radikale Venstre, at det er muslimer der er en total fiasko, og er til stor skade for landet.

  Kommentar by Birger Jensen — 12. juni 2017 @ 06:07

 8. Vil det sige, at vi kan få de oplysninger, som politikerne og journalisterne vil holde borte fra os, hvis vi bare hoster op?

  Så skal vi da vist have lavet os en rummelig sparegris i en vis fart.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. juni 2017 @ 07:04

 9. De indavlede retarderede kriminelle korandyrkere er et kæmpetab for det Danske samfund, men tabet i kroner og ører holdes skjult af skatterøverne, jobcentrene og uddannelses systemet, ifølge Jyllands Posten så ansætter Kelsen småkager i Nørre Snede flygtninge i hobetal og modtager skattekroner til gengæld, når kage fabrikken afskediger igen så er flygtningene understøttelse berettiget resten af deres dage selv om de hverken kan læse eller skrive, det er en hån mod skatteyderne at Morten Uhrskov er nødt til at betale 5000 kroner for at oplyse Danskerne om statens spild af penge men tak til Morten Uhrskov, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. juni 2017 @ 07:10

 10. Arv og Miljø….

  Kommentar by redneck — 12. juni 2017 @ 07:26

 11. Så mangler vi da bare at få afgjort om det er Jyllands-Posten eller Dansk Samling der har betalt for undersøgelsen. JP kunne mageligt fremlægge en kvittering for købet eller sende en skriftlig undskyldning til Dansk Samling.

  Kommentar by Santor — 12. juni 2017 @ 07:26

 12. JP skriver følgende ved siden af artiklen (om det er en ny tilføjelse eller om det har stået der hele tiden, ved jeg ikke)

  Sådan har vi gjort

  Morten Uhrskov Jensen, formand for Dansk Samling, har betalt Danmarks Statistik for at lave en særkørsel med gennemsnitskaraktererne for børn af ikkevestlige efterkommere ved folkeskolens afgangsprøve. Han har skrevet en kronik om emnet, som søndag bringes på Jyllands-Posten.dk og mandag i avisen.

  Jyllands-Posten har selv rekvireret – og betalt for – samme talmateriale fra Danmarks Statistik.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9643223/tredje-generation-af-indvandrere-haenger-ogsaa-med-karaktererne-i-folkeskolen/

  Kommentar by monse — 12. juni 2017 @ 07:29

 13. Mon ikke Danmarks Statistik snart kan blive børsnoteret?

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2017 @ 07:38

 14. >2 Dansk skatteyder
  De eneste som burde tvinges, er de fremmede, som brude tvinges til at forlade Danmark. Medierne kan vi skide en hatfuld. De er ikke bedre værd.
  Generelt er tvang statens måde at træde dig og mig under fode på. -Se hvor mange love vi har fået trukket ned over hovedet af politikere, som i bund og grund kun er i politik, for at mele deres egen kage.
  De er og har altid været fulde af løgn, med undtagelse af Mogens Glistrup.
  Politiken-Vest har nok bare planket materialet fra Dansk Samling, som reelt set er ét af ganske få nationalistiske partier, som vi forhåbentlig får at se fjolsetinget efter næste valg.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2017 @ 07:54

 15. Spørg lige Helmuth Nyborg, det kunne være, at han kunne hjælpe med at forstå problemets kerne.

  Kommentar by Menig 442 — 12. juni 2017 @ 08:05

 16. Jeg tror problemets kerne er, at vi bliver opdraget til, at acceptere fremmede, for ellers er vi racister, nazister, islamofober eller zenofober og i det helle taget nogle skimlede kældermennesker.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2017 @ 08:36

 17. For øvrigt er det længe siden vi har hørt fra machiavelli. Jeg håber ikke han har stilt sutterne. Falkeøje har jo nok desværre gjort det. En kærlig tanke herfra.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2017 @ 08:40

 18. Tak til Dansk Samling som får sat fokus på de manglende forventningers racisme. Forældres manglende evne, forventninger og krav. Folkeskolens manglende forventninger og krav. Samfundets manglende forventninger og krav.

  Kommentar by Liva — 12. juni 2017 @ 09:12

 19. Tallene viser stadig ikke katastrofens fulde omfang, da muhamedanerne er blandet sammen med andre ‘ikke-vestlige’.

  Kommentar by Bastardo — 12. juni 2017 @ 10:31

 20. Hvad kom først, ægget eller hønen?
  Hvad kom først, den lave IQ eller muhamedanismen?

  Kommentar by Bastardo — 12. juni 2017 @ 10:32

 21. Og snakken går på tvungen børnehave.
  Jamen hvis der snakkes arabisk hjemme og børnene først skal lære dansk i 0 klasse.

  Kommentar by P — 12. juni 2017 @ 11:19

 22. Danmarks Statistik: “… tredje generation – børn af efterkommere – klarer sig nøjagtigt lige så dårligt”

  Jai ja. Ud fra dette kan vi alle se at Indavl ikke kan bruges til noget.
  Jo. Kun at ofre skattekroner på.

  Kommentar by Sindsro — 12. juni 2017 @ 12:10

 23. # 19 & 20

  …og luk de såkaldte journalistuddannelser!

  Selv tak!

  Kommentar by Al Capone — 12. juni 2017 @ 12:19

 24. Tredje kuld er ved at blive udklækket. Third is batch hatching….

  Kommentar by jrp — 12. juni 2017 @ 18:04

 25. Hørte en halv times 24-7 i bilen mellem 16 og 17 i dag. De krediterede Morten Uhrskov og fortalte at JP havde betalt for samme udtræk.

  Hørte Ahmad Mahmoud som har skrevet “Sort land”. Det lød meget rigtigt alt det han sagde med, at indvandrer forældre ikke er i stand til at læse børnebøger højt for deres børn, gå i skoven med dem og lære hvad blomsterne hedder, at de forventer skolen tager ansvar for deres børn mm. Han lød faktisk meget fornuftig, og kom også med nogle løsningsforslag, men jeg blev så træt så træt og fik kvalme. Der er kun en løsning – hjem til Perkistan med alle muslimer. Vi gider ikke flere integrations forsøg…

  Morten Uhrskov for president!

  Kommentar by ph — 12. juni 2017 @ 18:42

 26. Svaret på spørgsmålet længere oppe, hvad kom først, den lave IQ eller muhamedanismen.

  Det gjorde så afgjort muhamedamismen.

  Iran, Irak etc havde en rig kultur, langt foran Europa for årtusinder siden. Muhamedamismen har sat hele regionen i stå, og effektivt slået ethvert tiltag til en opblomstring i kultur ned . . . senest kan vi se på Tyrkiet.

  Fætter/kusine ægteskaber har under muhamedamismen/islam taget overhånd. Det samme problem har vi haft i Europe for århundrede siden, også i Danmark på f.eks. Samsø, hvor folk fra nordøen ikke blandede sig med folk fra sydøen.
  Det gjorde antallet af ’sjove’ børn på nordøen steg dramatisk i 1700-1800 hundrede tallet, da befolkningstørrelsen på nordøen gjorde at praktisk taget alle var i familie med hinanden og der kom ikke nogen friske gener.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 12. juni 2017 @ 21:18

 27. # 17

  De omtalte sølvpapirshatte er nok bortført til Area 51 af CIA, og hvor de netop nu er ved at blive undersøgt i numsen af grønne rumvæsener!

  I øvrigt mens Elvis og Michael Jackson kigger på…

  Kommentar by Al Capone — 13. juni 2017 @ 00:59

 28. Hvad kan man forvente andet, når det først og fremmest gælder om at kunne læse koranen på arabisk.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 13. juni 2017 @ 04:05

 29. At de ikke falder til og passer ind er kun godt!

  De skulle jo gerne kunne hjemsendes uden alt for meget bøvl.

  Husk at det er muslimimportpartierne som går ind for integration. Bagtanken er at de vil forhindre hjemsendelserne.

  Kommentar by Sigwar — 13. juni 2017 @ 08:06

 30. “DR og TV2 ignorerer historien.” Selvom den som nævnt i 5.DavidK angiveligt var “tophistorie på TV2 News, jeg mener det meste af fredag formiddag til over middag. Men DS blev ikke nævnt.”

  En enlig svale gør ingen sommer. Det er meget få pct, der ser TV2 News på en given formiddag, så resultatet er, at den interessante statistik nok er forblevet ukendt for de fleste vælgere. “Gudskelov”, kan man næsten høre de frelste sukke.

  Jeg hører Alternativets tågehorn Rasmus Nordqvist sukke dybt inden han forarget varmer op til at kommentere med nye ‘racisme anklager’ og “at det er en berigelse for DK, at vi har fået dem ind i vort samfund, hvor vi blot skal omfavne dem” !:-)

  At det er Dansk Samling, der har fået analysen foretaget hos Danmarks Statistik, er åbenbart blevet helt væk i den sparsomme medieomtale. Overrasker det nogen? :-) Og er det ikke i direkte strid med god journalistisk citat skik? Hvor er Dansk Journalistforbund?

  Vi kender vores lus på travet. De vinkler, lyver og bedrager lige så stærkt som en hest kan rende, mens de siddende på hesten beskylder online medierne for at lave fake news. Det er den totalitære måde den frelste elite styrer samfundet på med deres main stream medier med statens altdominerende propagandaorganer, DR og TV2, i spidsen.

  Hvorfor finder vi os i det?

  Kommentar by A-mad — 13. juni 2017 @ 08:07

 31. […] Uriasposten: Danmarks Statistik: “… tredje generation – børn af efterkommere – klarer sig nøjagtigt lig… […]

  Pingback by Påstand: Dødelig og lemlestende terror ER overveiende Islamsk/Muslimsk – Nytt forsøk – Ekte nyheter — 5. juli 2017 @ 18:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper