12. juni 2017

Alternativet om den statistiske virkelighed: “I Alternativet er fokus på karakter ikke det altafgørende.”

Den værdipolitiske venstrefløj har fået skridttæsk af virkeligheden i 30 år, men så ændrer man bare spillereglerne, og taler om ‘helheden’, ‘menneskelige ressourcer’ og nødvendigheden af en ‘holistisk tilgang’. Da kaospiloterne mødte den statistiske virkelighed, kunne man sige.

Alternativets integrationsordfører Josephine Fock folder sig ud på JP.dk – Alternativet tager dårlige karakterer hos efterkommeres børn med ro: ‘Vi skal se på helhedsbilledet’.

“Den lave grundskolekarakter hos tredje generation af efterkommere er ikke noget, der får Alternativet til at gå i panik. Sådan lyder meldingen fra partiets integrations- og udlændingeordfører, Josephine Fock. …

‘Jeg vil ikke negligere problemet, og det er vigtigt, at vi tager fat om det. Men som det altid er med disse historier, skal vi sørge for at se på helheden,’ siger Josephine Fock og tilføjer:

I Alternativet er fokus på karakter ikke det altafgørende. Det er den samlede kompetenceprofil ud fra deres menneskelige ressourcer, som er vigtige, og her har de helt tydeligt en motivation for at tage en uddannelse.’ …

‘… det er også vigtigt at have en holistisk tilgang til det, de unge mennesker kan.'”

(Helhedsbilledet: Studenterkørsel, Solna, Stockholm, 2. juni 2017; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 10:01 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84146/trackback

30 Comments »

 1. Cirkuspartiet danser i lyserøde tylskørter videre ud i uvirkeligheden.

  Kommentar by Michael C — 12. juni 2017 @ 10:14

 2. Det cirkuspartiet Alternativet ønsker er flere korandyrkere fra Hellerup gymnasium med studenterhue skal opdrage Vesten i shariakulturen uanset hvad det koster samfundet, det er moderne demokrati opfundet af levebrødspolitikere og deres tilløbere, det er ufattelig at mange stemmer på deres egen undergang, Dansk Samling burde sidde i folketinget men sådan er tiden ikke, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. juni 2017 @ 10:29

 3. Holistisk tilgang er noget med at helheden er større end summen af enkeltdelene. Enkeltdelene som stenkast, asylsvindel, førtidspension og holde ordensmagten dygtig beskæftiget skal nok bidrage til at helheden langt overgår forventningerne.

  Kommentar by Menig 442 — 12. juni 2017 @ 10:32

 4. Jeg hørte for lidt tid siden en times interview med Uffe Elbæk.

  Tænk, jeg troede ikke det var muligt, der fandtes så luftige, komplette idioter i det offentlige liv. Manden er over 60 år, og han er tilsyneladende kun blevet mere og mere tåbelig i alle de år. Det var fascinerende og stærkt underholdende :-)

  Kommentar by Snaphanen — 12. juni 2017 @ 10:32

 5. Det er blevet stilen på den fløj- relativiser, tal udenom, spil dum, lad som om du ikke forstod spørgsmålet, tro at du selv er klog fordi du “nuancerede” problemstillingen.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 12. juni 2017 @ 10:51

 6. Et nyt lavpunkt fra Josephine Fock, dansk politiks i særklasse mest spejlblanke utopist. Hvis det så bare var morsomt, men hendes dagsorden er skræmmende reel, hvis man opsummerer alle hendes mærkværdige forslag – lige fra pensionskassereformer over finanspolitik til indvandringspolitik: Danskerne skal være skaffedyr for den tredje verden, og i det omfang det ikke kan ske frivilligt skal det ske med tvang. På den lange bane skal landet fyldes op med “indvandrere” fra de allermest dysfunktionelle kulturer og lav-IQ lande. Jeg begriber ikke man kan være så naiv. Der må være nogen der har “focket” med hendes hjerne :)

  Kommentar by DavidK — 12. juni 2017 @ 11:10

 7. Han har levet fedt og godt af sine tåbeligheder i alle de år, hvorfor skulle han dog ændre på noget?

  Gad i grunden godt vide, hvor mange lande, der som Danmark kan præstere en SU-berettiget uddannelse, hvor man lærer at suge penge ud af det offentlige (Kaospiloterne, nu projektlederuddannelsen).

  Kommentar by Ruby Tuesday — 12. juni 2017 @ 11:14

 8. Danse natten lang, bekymre sig en anden gang, som en skrev

  https://www.youtube.com/watch?v=TW-Yf7OkGyY

  Kommentar by Johnson — 12. juni 2017 @ 11:28

 9. Vi har allerede vundet, vi skal bare føre kampen til ende. Alternativet er bærmen, og landsforræderne i alle de andre socialistiske klovnepartier fra konservastive, lallegale alliance, venstre for rationalitet eller længere ud på den syge venstrefløj, som SF, Socialakrobaterne, Enhedsfascisterne eller 5. kolonne som DF og alle finansieret af tvangsindrevne skattekroner eller stjålne penge fra deres nazistiske bagmand George Soros. er på kollisionskurs med de egentlige etniske bedragne borgere, som står klar på sidelinjen og venter.

  Jack Posobiec
  Jack Posobiec: We Are Destroying Their Programming, We Are Taking Down Their Narrative
  https://youtu.be/fshu9KKJIug

  Jack Posobiec: The MSM Dictatorship Is Over
  https://youtu.be/S5zgd6EJjsA

  Jack Posobiec – CNN Fires Reza Aslan And Unbelivable news on Reality Winner!
  https://youtu.be/A1dk3LoZ6DY.

  Kommentar by Michael C — 12. juni 2017 @ 11:46

 10. Næeh karakterer er måske i altafgørende. Men med regnestykke gode karakterer + naturvidenskabelig uddannelse = Højt skattepotentiale giver det måske pludselig mening for alternativet?

  Kommentar by redneck — 12. juni 2017 @ 12:19

 11. #10, redneck. Det kræver pudsigt nok at man kan lægge to og to sammen :)

  Kommentar by Davidk — 12. juni 2017 @ 12:31

 12. Sproget har udviklet sig meget gennem de sidste 60 aar,jeg synes det var bedre da vi kun brugte loegn eller sanhed ,fup eller fakta,men det var maaske for simpelt?

  Kommentar by dunk — 12. juni 2017 @ 12:40

 13. Hvis man kan spille på bongotrommer eller lave farveklatter på et stykke papir, så er man kreativ. Så behøver man selvfølgelig ikke at kunne regne eller tale og skrive dansk. Det må da være klart for enhver.

  Kommentar by J. Christensen — 12. juni 2017 @ 12:59

 14. Staten er på vores side nu, som det ses er også CIA på vores side, som har lavet denne propagandavideo for at tage antifa ned.
  https://youtu.be/al14ObRglsQ

  Kommentar by Michael C — 12. juni 2017 @ 13:05

 15. Det er virkelig misbrug af ord, intet med helhedstænkning at gøre så Alternativet er bare så falske i udtryk og anvendelse hvor analogien bliver dæmonisk.

  Kommentar by de Hemmer — 12. juni 2017 @ 13:50

 16. Right, så helhedsbilledet viser at invandrerbørn får dårlige karakterer, men fock siger det ikke er bekymrende fordi vi skal se på helhedsbilledet.

  Jeg mindes en snak mellem Professor Jordan Peterson (canadier) og Stefan Molyneux (mener jeg det var) på youtube, hvori Peterson siger at når man snakker om IQ, så betyder det også at man snakker om hvor meget viden en person kan indeholde. Han illustrere det med et eksempel om at vore IQ er en skål til viden, og når den skål er fyldt, kommer der ikke rigtigt mere ned…

  Jeg tænker at det må passe på folk som Fock. De har fyldt deres skål op med pis, papir, pæne ord og meninger og så er der ikke plads til andre fakta, hvilket må være hvordan de kan blive ved med at snakke om det samme uden at forstå noget nyt.

  Kommentar by Lisbeth — 12. juni 2017 @ 14:19

 17. De har dårlige karakterer og desuden en dårlig karakter. Sådan ser den helhed ud.

  Kommentar by Nils — 12. juni 2017 @ 14:30

 18. Fock er ikke bekymret og det er jeg såmænd heller ikke. For min skyld kan de godt glide endnu længere ned af karakterskalaen.

  Kommentar by Frank Hagmann — 12. juni 2017 @ 15:02

 19. Alternativet blev i Weekendavisen kaldt “Radikale i anden potens”, og det rammer meget godt hovedet på sømmet. Man tager en radikaler, og så giver man den ekstra gas med naivitet, skruer godt op for de verdensfjerne idealer og slukker helt for virkelighedsopfattelsen, og så, vupti, har man en Alternista (som det vist hedder på moderne dansk).

  Kommentar by Hertz — 12. juni 2017 @ 16:24

 20. Typer som Fock mestrer fucke det hele op med øregas, så længe systemet kan inddrive en enorm skat. Man kan også sige, at Fock & Co snakker sig til folks penge ved dagligt gennem systemet at ydmyge flittige skatteborgere.

  Al den øregas bruges til at fornægte den ubehagelige virkelighed og udsætte løsningen af de reelle problemer, som efterhånden bliver mere og mere belastende for samfundet og til sidst nærmest uløselige.

  Kommentar by traveler — 12. juni 2017 @ 16:39

 21. Så se dog på helhedsbilledet. Hvad skal snyltere fra den tredje verden med karakterer?
  Et gammelt ord siger: “Den kloge narrer den mindre kloge”. Spørg dig selv: Hvem narrer hvem? Du vil sandsynligvis nå frem til følgende: Muhamedanerne narrer danskerne. Ergo er muhamedanerne de kloge, danskerne de mindre kloge.
  Mere ergo: Alternativet har ret.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 12. juni 2017 @ 17:55

 22. 16:39 Og hvad er det mste presserende af vores problemer, traveler?

  Kommentar by Michael C — 12. juni 2017 @ 18:00

 23. Den holistiske tilgang til deres samlede kompetenceprofil fortæller mig at de aldrig vil kunne bruges til noget nyttigt i den vestlige verden, andet end at holde myndighederne beskæftiget . . . i det omfang myndigheder ikke allerede bare har givet op, og lader dem etablere lovløse ghettoer hvorfra de udføre vold, voldtaægt, røveri, brandstiftelse raids i det omkringliggende samfund.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 12. juni 2017 @ 21:07

 24. Et skolesystem hvor eleverne har brugt tiden på tværfaglige gruppeopgaver, demokratiforståelse, kulturmøde, diskurs og lignende nonsens må jo være noget nær det idelle for Alternativet i forhold til at kunne rekrutere vælgere i fremtiden. Alternativets vælgere hader fakta, kendsgerninger og erfaringer.

  Kommentar by Nothingman — 12. juni 2017 @ 21:15

 25. Måske ikke den skarpeste kniv i skuffen… men i hvert fald den skarpeste kniv i klassen:
  http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9647060/15aarig-brugte-peberspray-og-kniv-i-skoleslagsmaal/

  Tør vi gætte en etnicitet?

  Kommentar by redneck — 12. juni 2017 @ 21:37

 26. Hvis man er det mindste bekymret over at 3. Generation af indvandrere er lige så dårlige i skolen som 2. Gen, og begge er lidt dårligere end 1. Gen, – som jeg forstår tallene – så er det netop på denne blogplads man bør tie for ikke at skulle give k.m. Ret i selv den mindste smule, – er det ikke sådan hr Per Henrik Rasmussen?

  Kommentar by Mvj — 12. juni 2017 @ 22:34

 27. I gamle dage sagde man: “Send ham ud at grave grøfter” om den slags, der trænger til at stifte bekendtskab med virkeligheden. Nu skal den omformuleres til: “Send ham ud som postbud i Vollsmose..”

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9647082/postnord-stopper-uddelingen-af-post-i-vollsmose/

  Kommentar by Margrethe — 12. juni 2017 @ 22:53

 28. Jamen det kan Uffe jo så trøste sig med, når han bliver smidt ud fra nærmeste højhus af Muhammeds lystige svende.

  “Du skal bare se holistisk på det, Uffe…”

  Kommentar by Al Capone — 12. juni 2017 @ 23:44

 29. Alternativet, narrehatteparti, for dem gælder det bare om at få så mange korandyrkere på banen, så skide være med os andre.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 13. juni 2017 @ 03:45

 30. Alternative drømmere langt væk fra virkeligheden. Så kan man lave moral ud fra sine drømmeidealer, hvis forhold til den virkelige verden er et sted imellem mars og Jupiter. Herligt. Kedeligt bliver det ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 13. juni 2017 @ 16:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper