14. juni 2017

Lærervikar i netdebat: Det ville være ‘ekstremt fedt’, hvis London Bridge-terroristen ikke var muslim…

Mie Louise Nielsen er lærervikar på en folkeskole i Høje Taastrup, og et ganske godt eksempel på hvad højrefløjen er oppe mod i disse år. Islamiske terrorangreb handler ikke om liv og død, men om ideologisk positionering. Det ville derfor være ‘ekstremt fedt’, hvis det ikke var muslimer som stod bag London Bridge-angrebet, for så kunne de der fucking racister ‘få det lige i fjæset’. Gerningsmanden hed ikke John. De hed Khuram, Rachid og Youssef.

(Mie Louise Nielsen i debat på Facebook, juni 2017; Fotos: Facebook)

Oploadet Kl. 00:52 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84173/trackback

48 Comments »

 1. Næh! En kvinde i fertil alder … Dem har vi ingen af på vores side. Så længe vi ikke har det, kan vi ikke erobre definitionsretten :) For når de smukke, unge kvinder siger vi er klamme – så er det dét, vi er :) Det ved de holdningsløse Venstrefløjsmænd.

  Kvinderne kommer ganske vist med alderen over på vores side. Men til den tid er de også færdige med at føde børn til deres Venstrefløjs-mænner :) Derfor kan vi ikke vinde.

  Jeps. Sådan er dét.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. juni 2017 @ 01:22

 2. Tak for arbejdet Kim
  Den der er på taber bogen link dog noget til denne uvidende kælling eller send hende koranen eller en blue pill.
  https://www.youtube.com/watch?v=3ChjfFx_zLU

  Kommentar by peter rytter larsen — 14. juni 2017 @ 01:22

 3. men Morten YT der er de unge !
  Og der sker virkelig noget !.

  Kommentar by peter rytter larsen — 14. juni 2017 @ 01:24

 4. og hun er lærer på Sorø Akademis Skole?

  Kommentar by BB — 14. juni 2017 @ 02:01

 5. Ja venstreradikal terror eksistere jo ikke vel? Mie Louse Nielsens drømmeønsker på vegne af hendes egen overbevisning rokker jo ikke ved virkeligheden. Kun hendes egen selvretfærdige fantasi om terror udenom årsag, beviser jo at hun i hendes had er flintrende ligeglade med alle dem som lever under shariaperversiteter. Dum idiotisk tøs.

  Kommentar by Michael Unna — 14. juni 2017 @ 04:09

 6. Unge mennesker er sjovt nok temmelig umodne. Hende her har daddy-issues. Hun burde bruge noget af den ophidselse på at få nogle børn og lukke røven ind imellem.

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 04:33

 7. 1:22 Morten du er så opgivende. Højrefløjen har altid de smukkeste kvinder, vi har også de klogeste. Venstrefløjen har det slet ikke så godt, som du tror. Det er fem minutter i midnat, og rollen som prinsesse er ved at være slut for feministerne.

  Man skulle jo tro, at du var venstreorienteret.

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 04:39

 8. “Englænder” skal være med småt, “brittere” skal staves briter.

  Håber ikke Mie satser på at blive dansklærer.

  Kommentar by Johnson — 14. juni 2017 @ 05:02

 9. 01:22 peter rytter: Tommy Reconquista! :D

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 05:02

 10. Indvandring/multikultur som en slags straf mod de dumme/lavkulturelle/fattige, der i mødet med spændende fremmede kulturer skal lære at forstå, hvor ussel deres egen kultur er, er klassisk radikal skolemestertankegang.

  Schawarma og durum er spændende, frikadeller og leverpostej er kedelige. Bongotrommer og stammedans er berigende, folkemusik og folkedans er værdiløst. Morten Korch skal latterliggøres, Muhammed skal respekteres.

  Tankegangen er så indgroet, at det kan være svært at rumme, at blegfede, engelske John også har visse formildende træk, for eksempelt at han er utilbøjelig til at gå løs på tilfældige mennesker med en machete som led i sin religiøse praksis. Derfor ville det være fint for Mie, hvis terroren også var begået af John, for så ville hun have nemmere ved at opretholde sit racistiske verdensbillede.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 14. juni 2017 @ 05:19

 11. Og Morten: Når fertilitet tilsyneladende er det definerende træk ved en kvinde i dine øjne, så er det nok derfor, de synes du er klam, snarere end noget politisk.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 14. juni 2017 @ 05:28

 12. 9 Johnson

  Eller logik og/eller sandsynlighedsregning.

  Hun vil sikkert være god til drama.

  Kommentar by Hans Und — 14. juni 2017 @ 05:42

 13. Det Mie oplever, hedder “kognitiv dissonans”. Det er den ubehagelige følelse, der opstår, når to ting ikke passer sammen inde i hovedet.
  For Mie _ved_ jo godt, at alle terroristerne er muslimer. Men hun mener også, at alle der siger (tænker!) det, er nogle ækle racister.
  Derfor ville Mie ønske, at virkeligheden var anderledes, sådan at der var en enkelt hvid ateist mellem terroristerne, for så ville den ubehagelige følelse gå væk, og hun kunne ubesværet fortsætte sin livsløgn om, at muslimer er præcis som os andre bare med spændende eksotisk mad.

  Kommentar by Hertz — 14. juni 2017 @ 05:47

 14. @1 Morten

  Du kommer ind på noget væsentligt, men også sensitivt: Kvinder i den fertile alder som Mie er dem, der vælger samfundets fremtid.

  Hvis de en masse hjernevaskes ideologisk til pr. definition at hade mændene fra deres egen vestlige kultur, så vælger de deres egen kultur, historie og samfund fra. Man kan stille spørgsmålet, om det er der, den europæiske selvmordskurs på en eller anden måde har sit udspring.

  Ikke fordi der også er andre faktorer.

  Kommentar by traveler — 14. juni 2017 @ 06:09

 15. Hun er lærervikar på Gadehaveskolen – en ghetto-skole. Gak-gak. Virkeligheden hamrer løs og intet forstås. Hun har ambitioner om at blive hjerneforsker. Hun kommer i så fald sikkert til at studere under hjerne-Madsen, der er så rød som nysprøjtet ketchup.

  Kommentar by Sigwar — 14. juni 2017 @ 06:24

 16. Det skulle ikke undre mig spor om Mie Louise Nielsen inden længe får sine ønsker opfyldt. Og jeg ville glæde mig meget, sammen med Louise, og endnu bedre uden Louise, hvis blegfede hadefulde Hvide Engelske John vælger at slå til et sted hvor Mie Louise Nielsen kan få sig en ægte førstehånds-oplevelse af verdens realiteter, når blegfede rødmossede racistiske engelske John åbner ild med sin AK-47 mens han råber “Hail Trump!”.

  Ikke alle racister er dog racister. Anders Behring Breivik, der nu går under navnet “Fjotolf Hansen” dræbte helt uden hensyn til hudfarve og afstamning; selv afkom af frimurerslægter skulle have fundet døden ved Nordmandens præcise skud. Det faldt dog mange andre hvide racister for brystet, og høstede forbavsende nok ingen som helt anerkendelse fra kulturradikal side, hvor man dog burde have bemærket hvor godt deres antiracistiske propaganda har virket. En normal hvid racist ville have skudt nogle fremmede infiltranter – se det er fremgang; nu dræber selv hvide terrorister hovedsagelig folk med hvid hudfarve! Hvorfor var de i øvrigt så oprørt over det når de til dagligt udstiller og fejrer deres had mod alt hvad der er hvidt og oprindeligt.

  I øvrigt er “Antiracisme” og “diversitet” kodeord for folkemord på “den hvide race”, en entitet som nogen gange eksisterer, og nogen gange slet ikke. Og når den jo slet ikke findes så kan er heller ikke begås folkemord på den vel? De kulturradikale tossers fantasier er uransagelige. Men folkemord begynder ofte med at benægte et folks eksistens. Der findes ingen Kurdere – kun “bjergtyrkere”, jeg kunne nævne andre eksempler….

  Kommentar by Balder — 14. juni 2017 @ 06:32

 17. Hun er jo selv en “fucking racist” når hun mener at det kunne være fedt at terrorister var hvide.
  Det kan da ikke være racistisk at beskrive sandheden, hvor de skyldige, også i dette tilfælde, er tre med muslimsk klingende navne.
  I øvrigt har hun da også Brevik hun kan “muntre” sig med, han kan da umulig være “slidt op” endnu.

  Der er ansat omkring 50 skolelærere på Gadehaveskolen, af dem har knap halvdelen “eksotiske” navne, så mon ikke det er et almindeligt fromt ønske og samtaleemne på lærerrådsmøderne på skolen, at gerningsmændene næste gang hedder John, Søren eller Anna.
  Der er dog næppe mange penge at hente, hvis man kunne satse på det hos et af “spillefirmaerne”.
  http://gadehaveskolen.skoleporten.dk/sp/115800/staff/list/

  Kommentar by Birger Jensen — 14. juni 2017 @ 06:33

 18. Er det her ikke møgsoen? https://www.youtube.com/watch?v=oAe9U-wwSls Hvis det er, synger hun værre end hun skriver.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 06:44

 19. Jeg kan ikke se at det er racistisk at tage afstand fra terror, uanset hvem der har begået den.

  Kommentar by Liva — 14. juni 2017 @ 06:54

 20. @Ruby Tuesday til (1) Morten: “Når fertilitet tilsyneladende er det definerende træk ved en kvinde i dine øjne, så er det nok derfor, de synes du er klam, snarere end noget politisk.”

  Hvorfor den hadefulde reaktion på en konstatering der næppe kan tilbagevises?

  At fertile kvinder synes at Morten “er klam snarere end noget politisk” er din påstand – hvor kommer det fra? Jeg vi tro at Morten med den realistiske indstilling han har, hvis han ikke lægges skjul på den, scorer godt hos de fertile kvinder, da rå mandig chauvinistiske karakteristikker gør så stort intryk på dem, at nogle ikke kan tilbageholde deres orgastiske skrig om at “muslimske mænd er dejlige”.

  Og tilbage til “definerende træk hos en kvinde”.

  Vil du påstå at omtale af disse biologiske og psykologiske realiteter på en eller anden måde er ufint?

  Selve definitionen på “kvinde” er jo grundfæstet i hendes biologiske funktioner. Set fra den biologiske side (Gud?) falder kvinders værdi for racens overlevelse efter fertiliteten rinder ud, og evolutionen indleder faktisk et dræberprogram; knogleskørhed underlivsproblemer og meget andet der sørger for at kvinden hurtigst muligt kommer af dage og giver plads til nye fertile søstre.

  Og kvinderne selv forsøger jo hele tiden at blive ved med at se som om de endnu ikke havde forladt den fertile alder, og maler og pynter og opererer sig, og lyver og pynter, for at opnå det ønskede resultat. Ja det er svært at benægte at fertiliteten i høj grad definerer en kvindes værdi, og det har det gjort fra længe før stenalderen.

  Det er aldelses usympatisk og lidt skæmmende at det forholder sig sådan. Men heldigvis er de fleste af os gode til at lægge plastre på sårene og bruger andre teknikker for at komme d stakkels overgangsramte kvinder til hjælp, så mange af dem klarer sig virkelig godt, på trods af bioloiens åbenlyse diskrimination af deres køn.

  Til den positive side kan man bemærke, at de nye realiteter også tilbyder den postklimakterielle kvinde en ny rolle, hvor hun kan lære at beherske sine instinkter og bruge sin forstand, og deltage i kampen for folk og fædreland.

  Goodbye Ruby Tuesday!

  Kommentar by Balder — 14. juni 2017 @ 07:07

 21. På linket som Birger Jensen lagde op, kan man bl.a. læse at de har en beskikket sensor ansat på skolen.
  Man må tage sig til hovedet over det faglige niveau hos offentligt ansatte, som skal formulere sig skriftligt.
  Desuden er der som nævnt mange perkere på lønningslisten. Men de mange pædagoger og socialrådgivere har nok også en indflydelse på folkeskolernes deroute.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 07:13

 22. En ægte venstrefløjs helt

  Anders Bering Brevik er nok den største helt for venstrefløjen, der eksistere i disse år. Her kan de fremhæve den norske, hvide, kristne, korsfare, som den massemorder han var. Her er en massemorder der passer ind i Mie Louise Nielsens ideologiske verdensopfattelse. At de norske psykiatere i første omgang faktisk fandt ham skizofren og sindssyg er en anden historie.

  Når jeg debattere med mennesker, af Mie Louise Nilsens overbevisning, kommer Breviks navn meget hurtigt frem i debatten, ”at hvide også kan være/er – terrorister, se bare på Bering Brevik”. Derefter følger en meget lang debat/forklaring fra min side om det religiøse kalds motiv for muslimsk terror og drab, om koranens påbud og siranes beskrivelse af Muhammeds liv.
  Det vil sige, at jeg skal debatmæssigt altid starte fra nul, og starte forfra hvilket er dødbringende kedeligt, og svaret er ofte det Ole Birk`ske svar til Hedegaard ” …du og dine haditter..”. Basalt set taber man en debat pga. af u-aktualitet, da man er så fandens støvet og umoderne.

  Når Mie Louise Nilsens skriver sit indlæg, er det rigtigt nok, som andre også påpeger, at hun udmærket ved at størstedelen af terrorister er muslimer, og de er af mellemøstlig oprindelse(dvs. deres race, deres biologi).
  Nej,.. det hun taler til, det er sin egen flok, de personer (lærere) der mener det samme som hende. Det her er det ypperste i det jeg kalder pedestal-positionering, dvs. at en person taler/debattere fra et moralsk ophøjet punkt, der implicit ligger i det synspunkt der fremføres. ”Racister er hvide, racister er dumme, racister er voldelige, derfor burde terrorister også være hvide mandlige racister”. Når de ikke er det hvad så?

  Så er det, at Mie Louise Nielsen oplever kognitiv dissonans, forskellen imellem hvad hun opfatter verden som værende, og verden som det egentligt er, det er forvirrende og usikkerheds skabende. Det er derfor at partier som Alternativet og Enhedslisten stadigvæk tonser rundt med socio-økonomiske forklaringer når det gælder terrorisme.
  De gør det fordi en stor del af medlemmerne, og dem der stemmer på disse partier, lider af denne form for kognitiv dissonans. Der er en forskel imellem deres opfattelse af verden og hvordan verden så egentligt tager sig ud, og det er den “egentlige” verden der er problemet!
  Venstrefløjen kan ikke, og kommer ikke, til at ændre deres opfattelse af terrorisme og dens årsager, hvis de skulle, så måtte samme venstrefløj i gang med et mentalt opgør på et utal af punkter hvor de har begravet sig i den ideologiske skyttegrav. (og lide stemme tab)
  Samtidig må vi, og vores side, også passe på, da der engang imellem også er stemmer, der taler om væbnet modstand imod det politisk system, og ”en stærk mands styre” og dets lignede. Brevik burde være skræmme eksempel nok, han har sat indvandrings debatten, ikke bare i Norge, men nok også i Sverige, 10 til 20 år tilbage. Mie Louise Nilsens er let i en dansk kontekst, at feje af banen, med hendes biologiske racisme, og forudfattede mening om hvem der burde være terrorister.
  Men i andre lande (Sverige) er personer som Mie L. Nilsens redaktører på store aviser og i store medie-koncerner og der gør de virkelig skade, ikke at jeg undervurderer, den skade som en lærer kan forvolde, ved år ud og år ind, at prædike et falsk verdensbillede over for sine elever. Det kender jeg desværre alt for godt.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 14. juni 2017 @ 07:16

 23. Grinme kvinder er der mange af, og de tenderer til at støtte muslimsk indvandring fordi de føler sig overset af lækre fyre fra deres egen etnicitet, til fordel for blonde cheerleader-typer. De har et dybtrodet selvhad der kun kan tilfredsstilles ved at fornægte sin eget baggrund og alt der associeres med det.

  Kvinder er kun interesserede i de lækreste mænd, så i stedet for at sænke deres standarder efter at være blevet “pumpet og dumpet” af mænd der er over deres niveau, retter de bittert deres håb mod eksotiske flygtningestrømme hvor det muligvis kan være et par lækre mænd imellem.

  Aggression, voldstendender o.lign. skræmmer ikke kvinder væk, tværtimod. De fleste kvinder elsker voldtægtslignende sex, så længe de finder manden fysisk tiltrækkende (jf. 50 shades of grey).

  Kommentar by Chimey — 14. juni 2017 @ 07:19

 24. Holdninger er som bekendt en luksus forbeholdt ignoranter. Mie Louise Nielsen er et glimrende eksempel. Hun reducerer meget bekvemt alting ned til et slags spil på point, der handler om de gode mod de onde, en slags abstraktion – og på den måde kan man frasortere alt det ubehagelige: Folk der dør, mister synet, mister arme og ben…For ikke at tale om de samfundsmæssige omkostninger i form af utryghed, kontrol, overvågning….Det kedelige er ikke terroren i sig selv, men at “racisterne” fører på point. Som at spille på væddeløbsheste, og håbe at #7 fra “den onde opdrætter” brækker benet.

  Kommentar by Davidk — 14. juni 2017 @ 07:39

 25. Den slags neger-elskende naive venstreorienterede kvinder findes desværre overalt i folkeskolen

  Kommentar by redneck — 14. juni 2017 @ 07:57

 26. # 22

  Endnu et pletskud fra Historyman!

  Kommentar by Al Capone — 14. juni 2017 @ 08:01

 27. #11: :))))))))))))))))))))))))

  Kommentar by Margrethe — 14. juni 2017 @ 08:03

 28. Kvindekamp og feminisme har udartet sig til en kamp mod hvide mænd, hvide mænds racisme og vestlig civilisation. Mie kan ikke ærgre sig over et angreb på noget, som egentlig burde være dyrebart for hende. Hun vil hellere ærgre sig over, at begivenheden er vand på racistiske hvide mænds mølle.

  Det er kvinder som Mie, som seriøst får mig til at overveje i hvilket omfang, jeg egentlig har lyst til at sætte liv og førlighed på spil for at standse perkeres overgreb på kvinder, som jeg ikke kender. Hvad rager det egentlig mig? Lad naturen gå sin gang.

  Kommentar by BE — 14. juni 2017 @ 08:28

 29. http://lokalavisen.dk/rykkede-ud-til-containerbrand-brandfolk-og-politi-i-baghold—angrebet-med-sten-/Politi/20170614/artikler/170619794?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Du mie-røv…det er sådan dagligdagen er i et terrorplaget land som vores…hvert minut, hver time, hver dag – året rundt!

  Kommentar by Black Watch — 14. juni 2017 @ 08:35

 30. Egentlig en erkendelse at 3 generation ikke er indfødt og statsborgere.
  Sandsynligheden for det ikke er en englænder. Jamen så er indfødte altså ikke englændere i hendes verden.

  Kommentar by P — 14. juni 2017 @ 08:35

 31. Der er en god artikel på Nationaldemokraten om hvorfor venstrefløjen knuselsker Breivik. Mie er nok også en af dem der virkelig elsker Breivik https://nationaldemokraten.dk/venstrefloejens-kaerlighed-til-anders-breivik/

  Kommentar by Daniel — 14. juni 2017 @ 08:51

 32. Men landsmæd der er så grotesk idiotiske som Mie Louise Nielsen kan det kun ende galt for vores land.

  Kommentar by Piphans — 14. juni 2017 @ 09:05

 33. Hvis denne blanke bimbos naive skriblerier er et udtryk for det generelle niveau i den danske lærerstand, så forstår man sgu bedre, hvorfor en stor del af det muhammedanske kneppeaffald forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter…

  Kommentar by Al Capone — 14. juni 2017 @ 09:27

 34. Åh Balder. Det er godt nok et mysterium at kvinderne ikke flokkes på den nationalkonservative fløj, hvad? :-D

  Kommentar by Ruby Tuesday — 14. juni 2017 @ 10:21

 35. Og ja, ovenstående kommentar er første og sidste gang, jeg beskæftiger mig med dig, din galning ;-)

  Kommentar by Ruby Tuesday — 14. juni 2017 @ 10:22

 36. -> Ruby Tuesday

  Kvinderne er faktisk overraskende godt repræsenteret i de fleste danske organisationer, man forbinder med national konservatisme. De er typisk lidt ældre, men meget dedikerede.

  Kommentar by Kim Møller — 14. juni 2017 @ 10:27

 37. http://ekstrabladet.dk/biler/bilejer-saa-to-maend-ved-bilens-forhjul-pludselig-manglede-fire-hjulbolte/6707367

  “… to unge mænd, der af anmelderen bliver beskrevet som afrikanske af udseende”

  Mon Mie også synes, at det ville være ekstremt fedt, hvis det havde været Matthias og Michael istedet for Mwungunga og Mufasa?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. juni 2017 @ 11:09

 38. Fuldkommen rigtigt hvad Kim Møller skriver. Det er bestemt ikke “vrede unge mænd” der kendetegner den nationalkonservative fløj.

  Kommentar by DavidK — 14. juni 2017 @ 11:19

 39. Det der chokerer mig mest, er at sådan en som Mie må arbejde med børn og unge.
  Så ændrer tingene sig skudda aldrig til det bedre.

  Kommentar by Bastardo — 14. juni 2017 @ 11:58

 40. @ Kommentar by BE — 14. juni 2017 @ 08:28

  Hver gang jeg hører og ser noget om overgreb på yngre kvinder, er mit første spørgsmål: “Hvem stemte hun på ved sidste valg?” Og ud fra det dannes min medfølelse eller mangel på samme.
  Hvis det handler om en venstresnoet so, der bliver beriget, som de jo er så vilde med, vil jeg da bestemt ikke forstyrre løjerne, men blot fortfare med mine egne gøremål, og det indbefatter ikke at lade mig tærske til lirekassemand af nogle perkere.

  Kommentar by Knud — 14. juni 2017 @ 12:07

 41. Er det bare mig, eller har hun misforstået begrebet “at trække racist-kortet”?

  Kommentar by Santor — 14. juni 2017 @ 13:19

 42. Kognitiv dissonans bliver ganske udførligt beskrevet ovenfor af Historyman. Problemet for de pågældende er, at de med tiden vil begynde at udvikle et had, for det er altid andres skyld, at virkeligheden ikke svarer til det, man forestiller sig, den skal gøre. Det ender med en “verden ville være bedre uden dem”-tankegang, og så følger aggressionerne og hadet. Det er et typisk venstrefløjsræsonement, som vi kan genkende det hver eneste dag:

  “Jeg går ind for ytringsfrihed, men…” hører man, og så ophæver men’et i virkeligheden sætningens første del.

  Kommentar by Arne Torp — 14. juni 2017 @ 15:48

 43. Til Al Capone — 14. juni 2017 @ 08:01

  You accomplish more with a smile, a handshake, and a gun than you do with just a smile and a handshake.

  Al Capone

  Mange tak ;-)

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 14. juni 2017 @ 21:59

 44. Unfortunately, most people believe what they want to believe, and what most politically-correct pundits in the western world want to believe is that radical Islam is not the problem.
  On CNN, one “analyst” even suggested that the attack in Manchester may have been a “false flag” conducted by “right-wing” extremists…
  CNN “Terror Analyst” Paul Cruickshank said Monday night on Anderson Cooper’s AC360 that the bombing attack in Manchester could be a “right-wing” “false flag.”

  “It must also be noted that in recent months in Europe, there’s been a number of false flag plots where right-wing extremists have tried to frame Islamists for terrorism,” Cruickshank said. “We have seen that in Germany in recent weeks.”
  Of course that theory didn’t last long once the authorities identified the attacker as a Muslim.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-24/snyder-desperate-liberals-try-blame-manchester-terror-attack-anyone-other-islamic-te

  Kommentar by A-mad — 14. juni 2017 @ 23:16

 45. Egentligt perverst at hun blot vil bruge syndebukke for sin egen virkelighedsfjerne ideologi, og er flintrende ligeglad med virkelighedens ofre og undertrykte fra en – usekulær diktatorreligion- som er langt mere undertrykkende end facisterne har været, og som i sit had ligner nazismen. Dum tøs.Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2017 @ 04:38

 46. # 43, Historyman

  Fantastisk citat!

  Keep up the good work, Historyman!

  Kommentar by Al Capone — 15. juni 2017 @ 23:10

 47. -Kort beskrivelse:
  jævnt til lavt begavet butiksejer sælger patter og kusse, børn og familie, syltet ind i pseudoomtanke for andre.
  Derefter bliver hun barnerøver, socialnasser, mandehader og endeligt som 43 årig er der ved at være udsolgt på hylderne, nogle af varerne er blevet for gamle og på sidste salgsdato, andre varer er i restordre og kommer ikke mere.
  Så vil hun hyle igen og melde sig til salsa/neger/flamingo/mavedans et eller andet bredrøvsdans sammen med en masse andre 43 årige fuldstændig magen til hende og deltage i kampen om at kneppe den lækre 28 årige mandlige danseinstruktør (en kamp de alle vinder!)
  Derefter bliver det så turen til overdreven hundeplim og at ødelægge alt for svigersønner så døtrene kan beskrive den samme rute i dødsdromen.
  I hemmelighed vil hun helst finde en introvert jysk millionær hun kan suge på mens hun leder efter bekræftelse på sine bimse yallahtågerier.
  Endeligt skriver hun en dårlig bog og kommer i fjernsynet, og ligner med bare 6 kilo mere en klon af Stine Bosse og er midlertidigt gift med en halvfattig lillepikket tyndhåret Trads look a like, også ved fjernsynet.
  og endeligt efter aldrig at have lavet andet end ulykker for både sig selv og især vi andre, dør hun af forstoppelse i dement tilstand.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2017 @ 07:36

 48. Og en opførelse af alle vi menneskers skæbne mere eller mindre..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2017 @ 19:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper