14. juni 2017

“Man kan regulere ozonlaget… men man kan ikke forhindre folk i at gå på motorvejen i Sønderjylland”

For et par uger siden valgte præsident Donald Trump, at trække USA ud af Paris-aftalen, en global juridisk bindende aftale om nedsættelse af kultveilte-udledning baseret på frivillighed. De rige lande skal understøtte de fattige – Global omfordeling med CO2 som stikord. Det er 100 år siden bolsjevikkerne tog magten i Skt. Petersborg, og vi døjer stadig med reminiscensen fra Lenins imperialismeteori.

Lidt i samme boldgade. Da jeg i fredags rastede i Vejle under et skybrud, forklarede en ikke helt appelsinfri mand mig, at vandmængderne skyldes ‘chemtrails’, de der kemiske striber i luften. Forskellen på ‘videnskabens ideologiserede kompromis’ og det ikke-orienterede suger til sig på nettet i sene nattetimer, er ikke altid så stor.

Niels Lillelund kommenterer i Jyllands-Posten – Er danske politikere for fine til at tage vare på Danmark? (kræver login).

“Vreden, gudinde, besyng, som greb samtlige danske politikere ved den vældige Trumps trækken sig ud af klimaaftalen, eller var det vrede? Det var vrede iblandet tårer, i hvert fald, tårer på klodens vegne, intet mindre, og det var da også uretfærdigt; nu havde vi lige reddet kloden i Paris efter først at have made this banging i København, og så kommer den dumme Trump og ødelægger det hele.

Som den ofte så skarpe Mark Steyn sagde det, så er det påfaldende, at venstrefløjen mener at have styr på himmelske forhold, herunder ozonlag og temperaturen i himlen, men ikke mener, at jordiske grænser lader sig kontrollere. Til venstrefløjen hører her næsten samtlige danske politikere, ingen nævnt, ingen glemt; man kan regulere ozonlaget i 2050, men man kan ikke forhindre folk i at gå på motorvejen i Sønderjylland. Man kan skrue ned for varmen på hele kloden, men man kan ikke holde orden på Christianshavns Torv. Og så videre. …

Det store billede og et globalt udsyn er det fineste, at tage vare på Danmark er ikke fint nok til rigtige politikere anno 2017.”

(Mark Steyn i debat om Paris-aftalen, Fox news, 1. juni 2017; Foto: Youtube)

Mark Steyn: … this sums up the absolute decadence of the political class. If you are blown up at a Ariana Grande-koncert, the mayor of London, and the primeminister of Britain says, ‘Get used to it, we can’t to anything about it. But if want us to lower the thermostat of the planet a third of a degree in 2100, that we can do. Spending trillions, its bunkers. Fix the Ariana Grande-problem. You should be able to do that, and if that works out, then adjust the planet.

[…]

Mark Stey: This isn’t even a tough call. Its a meaningless agreement… I think precisely because it is so meaningless. Because if you say to them, ‘Let’s enforce the border’ — ‘What? Are you out of your mind? That’s just a natural phenomenon. We can’t enforce the border. People are going to be coming in anyway.’ But if you say to them, ‘We can control the very heavens,’ that, we can do. And it’s actually literally insane. The less it has to do with your life, the more the left is invested in it.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84204/trackback

30 Comments »

 1. Ikke forstået:
  “Vreden, gudinde, besyng, som greb samtlige danske politikere ved den vældige Trumps trækken sig ud af klimaaftalen, eller var det vrede?
  M.h.t. “global opvarmning” -den nye religion, som venstrefløjserne er ved at udskifte socialisme med, mere eller mindre heldigt.
  Når det sidste træ er fældet, og den sidste fisk er fanget, finder de ud af, at vi ikke kan spise penge. -Gl. indiansk ordsprog.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 10:43

 2. De færreste har indsigt til at forholde sig til argumenterne for/imod eksistensen af menneskeskabt global opvarmning. Det er et trosspørgsmål. FN er en verdensomspændende religiøs organisation med politisk magt, meget som den katolske kirke før reformationen. Gud/klimaet skal have penge af os, ellers kommer vi til at brænde i helvede.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 14. juni 2017 @ 10:44

 3. Næh hov, tøv nu enkende… Politikernes løsning på CO2-udledningen er skam genial (selv om CO2 ikke har noget med klima at gøre):

  1. Man erstatter befolkningerne i alle lande med muslimer.
  2. Som følge heraf ophører al produktion.
  3. Der indtræder hungersnød.
  4. Da der ikke er flere produktive mennesker at aflive, begynder muslimerne at dræbe og æde hinanden.
  5. Når der så kun er to muslimer tilbage på kloden, dræber og æder den ene den anden.
  6. Der kan herefter ikke avles flere muslimer. Den sidste dør af sult og ælde.
  7. Menneskeheden er nu udryddet og kloden er påny frisk og grøn.

  Genialt. Simpelthen genialt! – Og så siger folk, at politikerne er dumme….?

  Kommentar by Voldposten — 14. juni 2017 @ 11:41

 4. Har det også noget med ozonlaget at gøre, at der i dag er langt færre topløse kællinger på strandene?

  I de glade dage i 80’erne og 90’erne var der sgu bare patter overalt, og ingen havde nogensinde set eller hørt om en burkini…

  Kommentar by Al Capone — 14. juni 2017 @ 11:48

 5. Forfatteren Carsten Jensen samt en del venligboer har det også med, at sammenligne risikoen for terror med trafikulykker. Vi skal lærer, at leve med terror som vi lever med trafikulykker. Men de selvsamme mennesker vil ikke acceptere, at man sender folk tilbage til det område, der klan holder til fordi der er risiko for deres liv. Globale trafikulykker vil de ikke leve med, men gerne de lokale ulykker og terror.

  Kommentar by Thorsted — 14. juni 2017 @ 11:51

 6. Meget tankevækkende.

  Angående trafikulykker: Det er også påfaldende hvor meget der gøres for at nedbringe dræbte i trafikken (bla 100 fotovogne) når der samtidig ikke gøres noget ved terrortruslen

  Kommentar by redneck — 14. juni 2017 @ 12:17

 7. A propos trafikulykker, så er “dillen” med at løsne hjulbolte måske en mutation af terror og trafikulykker
  http://ekstrabladet.dk/biler/bilejer-saa-to-maend-ved-bilens-forhjul-pludselig-manglede-fire-hjulbolte/6707367

  “På Fyn opdagede en af de bilejere, hvis bil var blevet udsat for kriminaliteten, faktisk to mænd, som stod bøjet ned ved bilens ene side, og da de to unge mænd, der af anmelderen bliver beskrevet som afrikanske af udseende og mellem 18 og 19 år og iført hættetrøjer, forsvandt igen fra bilen, manglede der fire hjulbolte på forhjulet i førersiden.”

  Vidste ikke der boede negre på fyn?

  Kommentar by redneck — 14. juni 2017 @ 12:23

 8. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by Uriasposten » Blog Archive » “Man kan regulere ozonlaget… men man kan ikke forhindre folk i at gå på motorvejen i Sønderjylland” - Dengule.dk — 14. juni 2017 @ 12:31

 9. >6
  Måske et par ivrige brugere af den lokale cancer grill.

  Kommentar by Erik — 14. juni 2017 @ 12:46

 10. #6. redneck.
  Nu må du sgu tage og styre dig lidt; læs denne artikel i DDR fra i går: “Løse hjul kan også skyldes, at boltene ikke er spændt korrekt.”
  http://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/ro-paa-loese-hjulbolte-kan-skyldes-forkert-montering

  Vi ved jo alle at Danmarks Radio og TV ikke er løgnekanaler, og som DDR skriver, så er løse hjul noget der opleves “hver gang, der er “hjulskifte-sæson”.

  Kommentar by Birger Jensen — 14. juni 2017 @ 12:52

 11. Co2 aktier en af de mest svindlet aktie i hele verden.

  http://ekstrabladet.dk/112/storsvindler-kaemper-mod-udlevering-sigtes-for-bedrageri-til-850-mio-kr/6205832

  Kommentar by Santor — 14. juni 2017 @ 13:05

 12. Det er visk kun konspirationloonies der mener at Parisaftalen er et venstreorienteret project.
  Oprindeligt 196 lande tilsluttede sig og nu er der 195 der stadig står bag aftalen.
  Man kan endog tale for at der faktisk nu er flere lande der står bag
  Flere delstater går direkte imod Trump og kalder hans beslutning for meget uklog.
  De mener faktisk at der er et stort vækstpotentiale i at leve op til målene i aftalen.
  Bl.a verdens 5.største økonomi Californien

  Trump vil så hellere grave mere kul op ,selvom kul er dyrere end stort set alle andre former for
  energiproduktion , udelukkende for at tilfredstille hans kernevælgere.

  At denne aftale er juridisk bindende er lidt af en tilsnigelse da den bygger på frivillighed og der er ingen sanktionsmuligheder så Trump kunne frit og kvit vælge ikke at følge den.

  Men p.g.a hans totale mangel på politiske resultater havde han brug for en ”sejr”

  Denne chemtrail fulderik skulle vel ikke være Michael C eller en af de andre tin foil sputniks der fløjter rundt herinde

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. juni 2017 @ 13:17

 13. @5, Thorsted: Det er en genial pointe, du dér fremfører. Hver gang en flygtning forlader sit hjemland for at rejse til Europa, vinder terroristerne. I stedet burde de følge Lars Løkkes råd, og fortsætte deres hverdag i deres eget land, som om intet var hændt. Vise, at intet kan kue dem til at ændre på noget. Når nu det er en skudsikker (!) kur mod terror, bør vi ikke nærigt holde den for os selv, men straks lære de krigshærgede lande, hvordan man effektivt får skovlen under terroristerne.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 14. juni 2017 @ 13:23

 14. @ Voldposten

  Har læst at du har været lidt kritisk omkring Trump, men vil du ikke sige at det er positivt at tilsyneladende støtter op omkring nogle initiativer som skal lempe våbenloven.

  Fx “the concealed carry reciprocity act of 2017”.

  kilde:

  https://www.thetrace.org/2017/04/nra-national-concealed-carry-reciprocity-explained/

  Og han skulle vist nok også støtte omkring “the the hearing protection act”, som går ud på at amerikanere skal kunne købe lyddæmpere uden særlig tilladelse.

  Kommentar by kenneth — 14. juni 2017 @ 13:34

 15. Ha ha hvor er det sandt!

  Kommentar by Winged Hussar — 14. juni 2017 @ 14:52

 16. PHR: “selvom kul er dyrere end stort set alle andre former for
  energiproduktion”

  Du er fortaler for rent kapitalistiske synspunkter.

  Det er også billigere at importere en masse lort fra Kina, men er det det der er mest gavnligt for samfundet og folket? (Jeg undlod med vilje at bruge NWO ordet “borgere”.) Ligeledes kan det vise sig at kul og dets produktion totalt set er et gevinst for folket. Den besparelse som vil kunne opnås ved at importere olie betyder blot flere penge til de store, mens der ved den lokale produktion bliver lidt hængende hos lidt flere.

  Kommentar by Balder — 14. juni 2017 @ 16:26

 17. @Kommentar by Balder — 14. juni 2017 @ 16:26

  http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/nu-er-sol-og-vind-billigere-end-kul-og-olie

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. juni 2017 @ 16:43

 18. @Per Henrik Rasmussen

  Ja men lad os så dele sol og vind lige.

  Jeg har ikke tid til at gå i detaljer eller følge dit link. Men jeg er f.eks. temmelig sikker på at jeg kan finde links til en del rapporter fra institutter med imponerende navne hvor man f.eks. konkluderer at indvandring er en gevinst fra samfundet. Det er i det hele taget blevet svært at få sandheden om noget som helst, for alt er bygget på løgn. Selv indenfor fysik og astronomi (og meteorologi/astrologi hvis man vil regne det med!) er det nu politik og forvirring der regerer.

  Kommentar by Balder — 14. juni 2017 @ 17:04

 19. Angående kommentaren af Per Henrik Rasmussen 13:17 “Denne chemtrail fulderik skulle vel ikke være Michael C eller en af de andre tin foil sputniks der fløjter rundt herinde”.

  Der er sikkert også mange der mener at folk på denne blog er konspirationsteoretikere og sølvpapirshatte. I tror jo at muslimerne overtager det hele!
  Ja, det kan man ved at bruge sine øjne og sunde fornuft jo se, at de gør.
  Ligesom med chemtrails, man kan ved at undersøge det, og se op konstaterer at det er sandt. Nogle dage er himlen fuld af striber på kryds og tværs for at dække et større område, og de forsvinder ikke som contrails gør, de breder sig så de dækker hele himlen.
  Nogle gange kan man se at de slukker for sprøjteriet for derefter at tænde igen så der kommer huller i striben; det er måske motorstop?
  For 15-20 år siden så man ikke det fænomen.
  Men undersøg det selv, før du kalder andre tosset.

  Open your mind (Kuato), og tro ikke på medierne, heller ikke når det handler om muslimer.

  Kommentar by Morbus Behcet — 14. juni 2017 @ 19:58

 20. Det er godt med dig Voldspost. Hvor fanden i helvede er vi to henne i det scenarie?
  Hvis du kommer her og påstår politikere er geniale, skal du så gu komme igen.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 02:38

 21. > 16 17 18 Balder
  Hold krudtet tørt! Du får brug for det når du skal argumentere mod intellektuelle underfrankerede ytringsfrihedsloonies.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 02:46

 22. P.S. -undskylder for hodjakommentarspor

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 02:48

 23. I går aftes havde programmet Aftenshowet på DDR et længere indslag, hvor henholdsvis en snedker (!?) og en professor helt seriøst debatterede om hvorvidt jorden er flad.

  Når man i dag betragter den offentlige debat, føler man nogen gange, at man medvirker i en Monty Python-film.

  PS
  Min egen personlige favorit er helt klart Monty Python And The Holy Grail.

  Kommentar by Al Capone — 15. juni 2017 @ 07:41

 24. Montreal-protokollen om stop for brug af freon og andre drivgasser for at stoppe en påstået nedbrydning af ozonlaget kan tænkes at være en prøveklud for dæmoniseringen af CO2. I begge tilfælde er det fysisk korrekt at ozon nedbrydes af drivgasserne og at CO2 har en forbindelse med drivhuseffekt i lukkede forsøgsopstillinger.

  Derimod er det ikke bevist at det samme gælder i Jordens atmosfære. Dengang Montreal-protokollen blev indført i 1986 var påstanden at ozonlaget ville blive tyndere mindst 25 år endnu før virkningen af udfasningen ville vise sig. De faktiske målinger af ozon over Danmark fra Meteorologisk Institut indikerer i stedet at der ingen klar tendens har været i ozonlagets tykkelse siden målingerne startede udover de årstidsbetingede variationer.

  At flyudstødning kan påvirke klimaet er der flere teorier om. Dels de mere traditionelle som Svendsmarks aerosolteori og den mere direkte om at partikler fra motorernes udstødning smelter havisen på hovedruten for den transatlantiske flyvning vest for Grønland. Dels at der med vilje udspredes kemikalier fra fly på en måde som nogle tror kan påvirke klimaet.

  11 minutter inde i følgende video udspørger Alex Jones (som mener chemtrails er kræftfremkaldende) Lord Monckton som her benægter at flyudstødningen kan have nogen afgørende betydning for klimaet:

  https://www.youtube.com/watch?v=QPY7_Zysxnw

  Kommentar by perhag — 15. juni 2017 @ 09:13

 25. http://nordeainvestmagasinet.dk/artikler/nu-er-sol-og-vind-billigere-end-kul-og-olie er et godt eksempel på hvordan danskerne tages ved næsen.

  Lad os starte med motivanalysen ret oplagt i dette tilfælde. Nordeainvest vil lokke deres kunder fra Alternativ-segmentet til at placere deres midler i en grøn investeringsforening. Forbrugerombudsmanden burde næsten gribe ind, men i forvejen er alle investeringsforeninger snyd af forbrugerne, fordi investeringsforeningerne ikke klarer sig bedre end det gennemsnitlige marked, fordi de professionelle markedsanalytikere jo skal aflønnes uden at være deres løn værd i forhold til selv at investere tilfældigt.

  I hele teksten ignoreres fuldstændigt at kulstrøm er brandbeskattet, mens sol- og vindenergi er nærmest afgiftsfrit. Kun ved at forvride markedet kan det lade sig gøre at få privatøkonomisk rentabilitet med vind og sol.

  Desuden har der jo længe været direkte statstilskud til etablering af sol og vind. Som det indrømmes i teksten: ”Vi har endnu ikke nået det punkt, hvor sol- og vindenergi kan klare sig uden støtte. Det skyldes blandt andet den meget lave elpris,”

  Selvfølgelig kan man sige at vindmøller og solceller ikke koster det store i løbende vedligeholdelse og derfor producerer energien stort set gratis efter investeringerne er foretaget, men i teksten vendes det om ved at nævne at de allerede byggede kulkraftværker kan producere strøm meget billigt.

  Det er vildledning at bilde folk ind at solenergi i Danmark eller vindenergi i nær fremtid kan blive konkurrencedygtigt på et ureguleret marked uden afgifter.

  Kommentar by perhag — 15. juni 2017 @ 09:38

 26. Chemtrails er ikke konspirtionsteori mere, det er skam dokumenteret på kryds og tværs.

  Det førende kommunistiske medie, som er dem som har promoveret global opvarmning mere end nogen, the Guardian, har her en artikel der bekræfter dokumentationen:
  https://www.theguardian.com/environment/2017/mar/24/us-scientists-launch-worlds-biggest-solar-geoengineering-study

  Få dage senere taler de så igen om konspirationsteorier:
  https://www.theguardian.com/environment/2017/may/22/california-conspiracy-theorist-farmers-chemtrails

  Selvmodsigelsen blandt kommunisterne er konstant og total.

  Kommentar by Michael C — 15. juni 2017 @ 12:26

 27. Tror ikke helt folk forstår hvornår ting er virkelige og beviste og hvornår de er tilbagevist. Det afgørende er ikke (eller rettere ER) hvem, som siger hvad, men hvad der kan fastslås af kendsgerninger og hvad der logisk kan udledes ud fra disse.

  Selvom NIST og Popular Mechanics påstår et eller andet om 911, så ændrer det intet ved kendsgerningerne.

  Kommentar by Michael C — 15. juni 2017 @ 12:37

 28. https://www.youtube.com/watch?v=Lk02F7zmmBo&feature=youtu.be&t=181

  Kommentar by Michael C — 15. juni 2017 @ 13:01

 29. Irriterende at skulle nævne det, men alle undtagen PHR ved, at Trump har opnået det umulige allerede på en lang række punkter.

  Først og fremmest har han destrueret MSM fuldstændigt. De står tilbage med en række tomme skaller af 100% utroværdige mediekoncerner, hvis værdi i futures må være et stort rundt nul. Men de kan vel sælge deres bygnnger til højestbydende.

  Kommentar by Michael C — 15. juni 2017 @ 14:43

 30. Til Michael Cs sidste post er der det at bemærke at selv om mange deltagere i Uriaspostens debat måske begynder at forstå at The Guardian, Washington Post og New York Times snarere er propagandamedier end nyhedsformidling af fakta, så er danskerne som helhed ganske uvidende om at de danske medier ofte bringer falske nyheder ved at oversætte fra de 3 nævnte medier.

  Desuden er ikke alle emner mulige logisk at afklare med fakta, hvoraf det mest presserende er spørgsmålet om muhamedanerne generelt har tænkt sig at optræde som rettroende den dag djihadråbene gjalder fra højttalerne i Europas moskeer.

  Kommentar by perhag — 16. juni 2017 @ 00:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper