14. juni 2017

Next stop: Folkemøde på Bornholm

Automobilen blev vasket til mandagens P1 debat, hvor Carsten Jensen, Stine Bosse sekunderet af Knud Vilby og P1-vært Gitte Hansen angreb Radio24syvs Mads Brügger, der påpegede at der ifølge den engelske efterretningstjeneste bor 23.000 jihadister i England.

‘Hvad er dit svar på det Mads?’, spurgte den ene, ‘Kom nu med løsningen, kom så!’ lød det fra en anden, hvorefter Stine Bosse forklarede, at det ikke nyttede noget at sætte ord på, hvis ikke det gav borgerne ‘en løsningsidé’. Ignorance som ideologisk strategi.

Jeg er så småt på vej til Folkemødet på Bornholm, og i år bliver det på bloggerens præmisser. Det handler om kolde fadøl, socialisering med fædrelandskærlige og ikke så meget andet. I den forbindelse vil jeg gerne takke de mange bidragydere, der er med til at gøre livet som blogger lidt sjovere.

(Hammershus, 22. juni 2016)

Lørdag i næste uge står den på Folkefest for frihed, og ugen efter mit første Sommermøde med Tidehverv på Rønshoved Højskole. Måske ses vi derude…

Oploadet Kl. 16:17 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84221/trackback

63 Comments »

 1. Jeg er sygeligt træt af politikere og muslimer
  https://youtu.be/FEzwZYjRTdw

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 16:22

 2. Jeg har et par ord ang. det tidligere indlæg om Donald Trump.

  Der har ikke været den præsident eller regeringsleder som ikke har været udsat for kritik eller beskyldning om løftebrud.
  Folk grinede højt af Reagan, den gamle cowboy-skuespiller, og de fleste andre har været en tur gennem pressens vridemaskine.

  Pressen har enorm magt, det er pressen der får lavet meningsmålinger, og kan derfor få dem lanceret næsten som den vil.
  Trump tog pressen med bukserne nede da han som noget af det første gik til angreb på løgnepressen, og satte nye regler for sine pressemøder.

  Det slag i ansigtet har kun gjort pressen endnu mere opsat på at finde fejl hos Trump, allerhelst noget der fører til hans fald.

  Som jeg forudsagde, P.H.R. ønskede kun et indlæg om Trump, så han kunne hælde sin røde propaganda ud over Uriasposten.

  Kommentar by k.m. — 14. juni 2017 @ 16:40

 3. Har sendt så du kan byde Lars Løkke på en fadøl… Husk at hælde hans i håret :-)

  Kommentar by redneck — 14. juni 2017 @ 16:58

 4. http://vafo.dk/vejle/Byraadsmedlem-Voldelige-elever-skal-bekaempes-med-sikkerhedsvagter/artikel/474676

  Der er brandslukning i gang på NOVA/Nørremarksskolen.
  Venligboer segmentet mener at problemer skyldes inklution af børn med “særlige behov”. Det er jo fake-news og udenomssnak.

  Kommentar by k.m. — 14. juni 2017 @ 16:59

 5. -> redneck

  Jeg tror ikke det er en god idé at antaste en PET-beskyttet statsminister. Just saying :-)

  Kommentar by Kim Møller — 14. juni 2017 @ 17:17

 6. Go´tur Møller.
  Desværre ser vejrudsigten i flg. DMI ikke alt for god ud.
  Så du må sætte din lid til at de nok bare spreder fake news ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. juni 2017 @ 17:39

 7. For ikke så længe siden var der en video med en hijab kvinde der fortalte hvordan hun blev ydmyget i byen. Nu har hendes kusiner tager hævn http://ekstrabladet.dk/112/politiet-efterlyser-unge-kvinder-efter-overfald-i-gangtunnel/6707594

  Kommentar by redneck — 14. juni 2017 @ 17:53

 8. 16:40 Corsi: borgerkrig USA 2017 er i gang.
  https://youtu.be/IOjCXhP23e4

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 17:53

 9. Jeg er sygelig træt af muhammedanere! -og politikere

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 18:04

 10. Jeg overfører 500 kr bagefter hvis du kan tage et billede af en redox fotograf der falder i havnen med alt udstyret. Uheld sker jo.

  Kommentar by Per — 14. juni 2017 @ 18:09

 11. Må fadbumsen, støjsenderen og de andre 177 snylyere kvæles i deres egne løgne.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 18:25

 12. Apropos Løkke og øl, så var det vist et rent held at Steve Scalise er blandt få amerikanske politikere der er beskyttet 24-7, ellers ville de fleste tilstedeværende nok være blevet skudt. Gerningsmanden var i øvrigt Bernie Sanders-tilhænger, men ellers i øvrigt helt normal- dvs afskyede Trump og kaldte ham ass hole. Og kunne i øvrigt forklare “demokratisk socialisme” med 9 ord. Altså en fuldkommen mainstream Nicolai Wammen-type….

  Kommentar by Davidk — 14. juni 2017 @ 19:11

 13. Alle disse såkaldte frelste har meget med at overfalde folk, som ikke lige har deres meninger. Som nu tilfældet Mads Brygger, Radio 24,7, som navnlig Stine Bosse, en af de værste, forsøgte at gøre det, ved vedholdende at presse et svar ud af Brygger.
  Spørgsmålet er så; Har disse frelste selv rede svar på hånden, næppe!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 14. juni 2017 @ 19:20

 14. Det var da dejlig at de tre skulle mødes. Håber så det bliver til noget.
  Så har Thulesen Dahl og Pernille Vermund en god chance for at fremføre at grundloven skal overholdes.
  De har nu chancen for at få Justitsministeren op Søren Pape Poulsen af stolen.

  De kunne snilt fremføre til Søren Pape Poulsen:
  Hvornår er Islam optaget ved lov?

  §69 efter grundloven er ikke opfyldt, og dermed ikke implementeret i den danske lovgivning, Derfor kan man gøre med koranerne som man vil, uden at blasfemi kan komme på tale.

  Det er en nødvendighed at udføre §69 efter grundloven, og den skal fremføres som lovforslag i §67 regi:
  —————————————————
  §69 siger: De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov. Og der er som sagt ikke sket. Hr Justitsminister.

  SKAL gøres:
  Den afvigende religion end den Danske, Nemlig “ISLAM”, skal loven fremsættes således:

  (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af Islamiske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

  Det kræves dog et arbejde for Justitsministeren at skulle tæske Koranen efter i sømmene, så den er forenelig med grundloven og de danske værdier .
  – Længe leve dovenskaben.
  ————————————————-
  Så gør nu noget ved det, Thulesen Dahl, Pernille Vermund og Morten Uhrskov.
  I er mine sidste holdepunkter.
  Jeg har endda skrevet om dette emne før til jeg, og de alle er blevet ignoreret.

  Derfor tonefaldet:
  ———————————–
  DF, De nye borgelige, Dansk Samling og Justitsministeren vil nok ikke tage sig af dette, end ikke ved “Folkemødet på Bornholm” eller til “Grisefesten for Frihed” vil det blive taget op og talt om.

  Jeg forventer det ikke, jeg forventer kun falskhed, kun blomster og ingen handling efter næste terrorhandling eller en elle anden form for kulturberigelser.
  Politiske korrekte floskler forsætter som sædvanlig.!

  Politikere kan se hvilken vej det går. Og når de kan se det og der ikke handles er de alle KUJONER og landsforrædere alle til hobe.

  Tag jer sammen. Fadbumsen sidder alligevel i ølteltet, og ikke ved en skid af hvad der foregår, vis at i er klogere. !!

  Kommentar by Sindsro — 14. juni 2017 @ 21:07

 15. Det er frygteligt med disse ‘humanistiske’ (marxistiske) eksperter, som hærger overalt, og som gennem intimidering og udskamning æder sig ind i alle vegne.

  Jeg er altid ‘uheldig’ med at få bekræftet dette, når jeg tænder for bilradioen og slår over på P1.

  I morges var der et program med titlen Tidsånden. ‘Tidsånden’ er ligesom ‘danskheden’ et iøjnefaldende begreb, men svært at definere. Men hvor ‘danskheden’ nedgøres af venstrefløjen som begreb, netop fordi det er svært at definere, så har venstrefløjen ingen problemer med begrebet ‘tidsånden’, selvom det er lige så svært at definere. Hvis begreber kan diskrimineres, så er dette et klart eksempel på diskrimination.

  Nå, men spøg til side. På P1 i min bilradio fremtonede en Malene Fenger-Grøndahl, der var indkaldt som ekspert om romaerne eller sigøjnere, der på mange måder organiserer sig som mafiøse muslimer.

  Nå, men det var ikke lige det, hun fortalte om. Hun fortalte, at romaerne “De var sådan set velfungerende under kommunismen” hvor “alle var borgere på lige fod”. De levede ’stabilt og sikkert’. Men da Østeuropa skiftede til kapitalismen, opstod problemerne med diskrimination og racisme, fordi de var ufaglærte og brune i huden. Under kommunismen var de garanteret et arbejde, men under kommunismen kunne de ikke længere få arbejde. Sådan fik Malene Fenger sat sig på definitionsretten om, at problemerne med uhumske og anløbne sigøjnere i vores parker i virkeligheden var vores eget kapitalistiske samfunds skyld.

  Er den forklaring virkelig rigtig? Det er rigtigt, at alle skulle arbejde i de kommunistiske lande. Ellers kom man i fængsel. Der var ingen søde aktiverings- og integrationsprogrammer. Er det det, som Malene Fenger gerne så genindført?

  Men fordi de var tvunget til at arbejde – normalt med noget ufaglært for staten – var de så ‘velfungerende’ i det kommunistiske system? Det er vist kun noget, som Malene Fenger har opsamlet fra kommunistisk ideologi og propaganda. Også under kommunismen var sigøjnere tyvagtige og upålidelige og levede i afsondrede og uhumske enklaver, som almindelige mennesker skulle holde sig fra.

  Så sigøjnernves utiltalende antikulturelle træk forsvandt ikke under kommunismen. Men forskellen var sproglig og informationsmæssigt, idet den totalitære stat havde fuld magt til selv definere og italesætte relevante problemer, helt uafhængigt af de reelle problemer.

  Nu i dag italesætter så typer som Malene Fenger så narrativet om, at sigøjnere er, som de er, fordi de bliver udsat for diskrimination og racisme i de kapitalistiske samfund. Malene Fenger overser alle de sociale programmer, som østeuropæerne faktisk har. F.eks. gives der tilskud til skoler, der optager sigøjnerbørn. Osv. Noget der ikke var kendt under kommunismen, hvor der blev brugt kontante magtmidler i stedet. Men det er ligesom alle de mange velmenende, men nytteløse integrationsprojekter for muslimer, som vi kender herhjemme fra de sidste 30 år.

  Kommentar by traveler — 14. juni 2017 @ 21:22

 16. Må alle vore inderlige tanker og ønsker stå dig bi, Kim!

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. juni 2017 @ 22:23

 17. Hold da op, Mads Brügger har virkelig flyttet sig mht syn på indvandring og det der er fulgt med. Carsten Jensen synger den samme indgroede sang….

  Kommentar by poul sørensen — 15. juni 2017 @ 00:33

 18. DR1 debat

  Det er morsomt at høre hvor svært Mads Brügger har ved at sige de magiske ord, som han selv lægger op til konstant; vi må stoppe den muslimske indvandring.

  Kommentar by poul sørensen — 15. juni 2017 @ 01:09

 19. ganske nemt luk de 42 muslimske friskoler –
  HJEMSENDELSER af ALLE fra nu og i al fremtid der har midlertid ophold når der er fred i deres lande
  afskaffelse / revidering af menneskerettigheder og flygtninge “konversationen 1951”
  Stop saudi betalt terror kaserner.
  OSV. OSV.
  Og ! opretholdelse af den danske lov
  4) når en udlænding, der har opholdstilladelse efter § 7 eller § 8, stk. 1 eller 2, rejser på ferie eller andet korterevarende ophold til det land, hvor den myndighed, der har givet opholdstilladelsen, har fundet at udlændingen risikerer forfølgelse omfattet af § 7 og forholdene, der har begrundet opholdstilladelsen, har ændret sig på en sådan måde, at udlændingen ikke længere risikerer sådan forfølgelse, jf. § 7 og § 8, stk. 1 og 2. En opholdstilladelse kan inddrages efter 1. pkt. indtil 10 år efter det tidspunkt, hvor opholdstilladelsen er meddelt første gang.
  https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=164258

  Kommentar by peter rytter larsen — 15. juni 2017 @ 01:37

 20. Og Kære Kim hør og se Martin Selner om inden du sletter
  https://www.youtube.com/watch?v=Gp8affxDULk

  Vi skal have fuld focus mod NGO skibene
  Husk gendoner !
  http://defend-europe.org/en/home-2/
  https://www.youtube.com/watch?v=fkmbSpd9zKc

  Kommentar by peter rytter larsen — 15. juni 2017 @ 01:50

 21. Nu har jeg hørt p1 pod cast –
  Citat” LANGT OVER 70% af danskerne mener”
  Jeg har endnu ALDRIG mødt 1 og har spurgt alle jeg kender om de kender en der vil have mere end EF .
  År efter år nej årti efter årti ALDRIG èn eneste

  EU er vores fjende

  Kommentar by peter rytter larsen — 15. juni 2017 @ 02:01

 22. Jeg vil foreslå Bosse-kællingen, at få sig et job som sjovnalist på DhimmiRadioen. Så kunne Claus Meyer blive generaldirektør. Og vi kunne alle være med til at fylde deres portemonnaiser. Eller hvad om vi Fik Clement Kjærsgaard og Martin Krasnik sekonderet af jihadisten Erkan Özden til at styre statens finanser? Så ku´vi endelig få sat skatten op til over 80%. Det ville ikke være et sekund for sent. De rige har alt for længe haft held til at undslippe, at betale skat! De syge højreorienteredes idéer, om at man selv skal betale for sine udskejelser, har -som marxisme- ingen gang på jord. Længe leve lighed og retfærdighed.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 02:10

 23. den P1 debat
  Det er HELT vildt så dumme marxister / EU utopister der får tale tid på de licens finansieret msm de idioter der betaler licens.
  Kun 1500 overtog Mosul en by med over 2.mill.
  Og i historien….
  VÅGN OP
  vi er på vej i social uro

  Kommentar by peter rytter larsen — 15. juni 2017 @ 02:25

 24. > peter rytter larsen
  EU, EF den Europæiske Union eller hvad du fortrækker at kalde Connie Hedegaard og Co. var på tegnebrædtet længe før anden verdemskrig-

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 02:58

 25. >1 Michael C
  Bill Warner / politicalislam.com

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 03:41

 26. > Kim
  eT automobil

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2017 @ 03:45

 27. ny ringetone
  ttps://www.youtube.com/watch?v=G3XY2DALcLQ
  https://www.youtube.com/watch?v=WjvKDAtu9Ns

  Kommentar by peter rytter larsen — 15. juni 2017 @ 03:49

 28. Carsten Kalkunhals og Tykke-stine har ikke rykket sig en millimeter.

  Kommentar by Johnson — 15. juni 2017 @ 05:31

 29. Automobil, en (især dagl.) ell. et.

  http://ordnet.dk/ods/ordbog?query=automobil

  Kommentar by Peter Buch — 15. juni 2017 @ 06:04

 30. Det er helt vildt at Stine Bosse stadigvæk bliver inviteret til debatter.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 15. juni 2017 @ 06:16

 31. @30 – Stine Bosse siger det rigtige… .en slags hånddukke med en politisk korrekt hånd begravet bagi helt op til albuen!

  Kommentar by redneck — 15. juni 2017 @ 07:46

 32. @30 nu har eliten jo groomet hende i årevis, så skal de vel også have lidt tilbage.. Alt hvad konen siger er misinformation!

  Kommentar by hans01 — 15. juni 2017 @ 07:47

 33. Håber at alle mindreårige piger på Bornholm er blevet låst forsvarligt inde, så de ikke risikerer at møde den lumre socialdemokrat Jeppe Kofod a.k.a. Kneppe Kofod.

  Kommentar by Al Capone — 15. juni 2017 @ 07:51

 34. Det fortæller en del om DR og hvor svært de har ved at tage deres public service-opgave alvorligt.

  Vi har i dette land adskillige universiteter, hvor der sidder højt kvalificerede forskere, der har beskæftiget sig med deres emne i årtier, har indblik i hvilken viden, der foreligger på deres område, og er i stand til at skelne kvantificerbar realitet fra blind ønsketænkning. Alligevel vælger man udover Mads Brügger, professionel ironiker, at invitere tre forfattere og så lige Stine Bosse. Kvinden der for ganske nylig er blevet godt og grundigt demaskeret som den uvederhæftige varmluftsballon, hun er, og som burde være diskvalificeret fra den offentlige debat for tid og evighed.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 15. juni 2017 @ 08:20

 35. I virkeligheden er der kun ét eneste ministerium her i landet, og det er propaganda-ministeriet. Alt andet er Potempkinkulisser. Det er uhyggeligt, men samtidigt er den totale magt som vi føler de har over os, hele tiden afhængig af at vi tror på kulissernes ægthed.

  9/11, månelandingerne, “holocaust”, og den uendelige række andre sorte operationer løgne og myter har det tilfælles med Federal Reserves US dollar og tilknyttede valutaer, at den ikke bakkes op af noget reelt. Når forestillingerne falder, og propagandaen imploderer rasler korthuset sammen. Og man må sige at fundamenterne er ved at vise kraftige revner. Fortvivl ikke hold ud. Kampen er ikke tabt, den er kun lige begyndt, og vi vil sejre!

  Kommentar by Balder — 15. juni 2017 @ 08:52

 36. Jeg mener nu, det hedder automobilet. Og et automobil.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juni 2017 @ 09:18

 37. 15 traveler.

  Sigøjnerne eller romaerne er jo et folk, som er smadret af islam. De blev forjaget fra deres eget land i Indien, da muslimerne invaderede, og har siden manglet et holdepunkt både i den indre og ydre verden. De valgte at reagere på krisesituationen ved at give op moralsk og gå over til at ernære sig ved tyveri og prostitution. Presset til det yderste af de vanlige muslimske mafiametoder knækkede de. Derfor er de som de er i dag. Det er en tragedie uden lige, og en advarsel til andre folkeslag.
  I dag lider romaerne (samtidig med at de har bevaret deres eget sprog og små bidder af bedre traditioner) af flere klassiske, islamiske uetiske sædvaner: en indgroet modstand mod at uddanne sig og arbejde + en insistering på arrangerede børneægteskaber. Piger bliver gift i 11-12 årsalderen med en, som klanen har valgt.
  På sådan en baggrund er det svært for individuelle romaer at løfte sig ud af fattigdommen og uvidenheden. Det kan (lige som for muslimernes vedkommende) kun komme indefra, hvis det skal blive bedre. Intet integrationsprogram udefra kan gøre en forskel, hvis de ikke selv vil gøre op med den uret, de gør mod deres egne børn.
  Det er gruopvækkende at se små romabørn, som er oplært af deres egne forældre i at tigge og stjæle og prostituere sig… og som lever i skidt og møg med diverse infektioner, som let kunne være undgået.
  Sådan kan det gå et folk, hvis værdighed er knækket. Det kan også ske for os.

  Kommentar by Bageren — 15. juni 2017 @ 09:45

 38. Kære Kim
  Tak fordi du ofrer dig ved at tage til sammenrendet på Bornholm.
  Håber for din fornufts skyld, at du må styre klar af varmluftsballonen.

  Kommentar by Bastardo — 15. juni 2017 @ 10:02

 39. – for slet ikke at tale om Trads.

  Kommentar by Bastardo — 15. juni 2017 @ 10:05

 40. Uriasposten – nu også med Sol Over Gudhjem!

  Kommentar by Al Capone — 15. juni 2017 @ 11:36

 41. Jeg hørte også den pågældende P1 debatudsendelse om radikalisering. Typisk for DR havde man inviteret 4 af de sædvanlige kulturradikale, eller hvad man nu skal kalde de frelste fra centrum-venstre som er uden for pædagogisk rækkevidde). Og så som modvægt 1 enkelt, tidligere kulturradikal (formoder jeg) som nu er liberal. Det er rosværdigt at man får et mere realistisk syn på tingene, men Mads B. turde dog ikke komme med nogle løsningsforslag.

  Men hvorfor altid den slagside i vore allesammens DR. Hvorfor tilstræber man ikke ligevægt mellem holdningerne blandt deltagerne. Der er dog en stor majoritet i opposition til de “kulturradikale” i befolkningen. Der findes en perlerække af velformulerede nationalkonservative, som ikke er mundlamme når det drejer sig om løsningsforslag til vores største samfundsproblem.

  Hvis DR skal overleve, er det en betingelse at de ikke fungerer som opposition til befolkningen.

  Kommentar by J. Christensen — 15. juni 2017 @ 12:07

 42. Ramadan-nyt:

  “Den anholdte har tidligere lavet overgreb på mindre børn.

  Så vidt Ekstra Bladets erfarer, er der tale om en mand af mellemøstlig oprindelse. Han fik for et par år siden en betinget dom for at have overfaldet en yngre mand, fordi denne havde skældt ham ud for at kysse mandens lille datter på kinden.”

  http://ekstrabladet.dk/112/kendt-paedofil-anholdt-for-at-sexmisbruge-4-aarig-pige-i-aarhus/6708731

  Kommentar by redneck — 15. juni 2017 @ 12:10

 43. OT Skræmmende nyheder.

  Tyskland konfiskerer boliger for at bruge dem til migranter
  “Et massivt angreb på borgernes ejendomsret”

  af Soeren Kern • 15. Juni 2017

  ◾Myndigheder i Hamborg har taget det hidtil usete skridt at konfiskere seks boliger i kvarteret Hamm nær centrum. Kommunen har udpeget en administrator, der nu renoverer ejendommene og vil leje dem ud – mod ejerens vilje – til lejere udvalgt af kommunen. Kvarterets talskvinde Sorina Weiland fortalte, at alle omkostninger ved renoveringerne skal betales af ejeren af ejendommene.

  ◾Der er blevet foreslået lignende eksproprieringstiltag i Berlin, men de blev opgivet, da man anså dem for at være forfatningsstridige.

  ◾Nogle tyskere spørger sig selv, hvad det næste bliver: Vil myndighederne nu begrænse det maksimale boligareal per person og tvinge dem, der har store lejligheder, til at dele dem med fremmede?

  Myndighederne i Hamborg, der er den andenstørste by i Tyskland, er begyndt at konfiskere private boliger for at lette boligmanglen – der er blevet voldsomt forværret efter kansler Angela Merkels beslutning om at lade mere end to millioner migranter komme ind i landet i de senere år.

  Hamborgs myndigheder har beslaglagt erhvervsejendomme og omdannet dem til migrantlejre siden slutningen af 2015, da Merkel åbnede Tysklands grænser for hundredtusinder af migranter fra Afrika, Asien og Mellemøsten. Nu eksproprierer kommunen imidlertid beboelsesejendomme ejet af private borgere.

  MERE PÅ:
  https://da.gatestoneinstitute.org/10531/tyskland-migranter-ejendomsret

  Kommentar by Sindsro — 15. juni 2017 @ 13:06

 44. Måske er hr. Møller så “heldig”, at møde Stine Bosse iført burkini…

  Kommentar by Al Capone — 15. juni 2017 @ 13:09

 45. Bageren.

  Den historie køber jeg ikke. Romaerne kommer rigtignok fra Indien, men deres sprog og genetik relaterer dem til grupper i Indien, som ernærede sig ved musik, tyveri og tiggeri. De er en del af den såkaldte 5 kaste dvs. udenfor det indiske kastesystem.

  Historien om at de blev fordrevet fra Indien af muslimer er ikke specielt sandsynlig. Det betragter jeg som en plantet propaganda historie for at sprede tvivl om indgreb mod Romaer. Genetiske studier viser at der var tale om meget få familier ved udvandringen (50-100 individer) og den mest sandsynlige forklaring er at Inderne fordrev dem af de samme grunde som i dag gør dem uønskede i Europa.

  Det specielle ved Romakulturen er netop at de ikke ønsker integration. De foretrækker at stå udenfor alt. Kommunisterne i Østeuropa satte dem i arbejde, men da kommunismen kollapsede faldt de tilbage i deres sædvanlige mønster. Nul integration i 1000 år.

  Det mest interessante ved Roma kulturen er faktisk at der vises en konstans over tid. Det viser genetikkens og kulturens magt over alt udefrakommende. Det viser m.a.o. at genetik og kultur er faktorer som intet samfund kan undvige uanset politiske intentioner.

  Måske er det bedste for Romaerne og resten af verden at de får et hjemland på en øde ø i det Indiske ocean?

  Kommentar by Sigwar — 15. juni 2017 @ 16:04

 46. Som noget nyt er PET inviteret til at fortælle om deres arbejde og om hvordan den danske befolkning skal forholde sig til den øgede terrortrussel i Danmark. En PET repræsentant var inviteret i studiet på TV2’s News & Co. i dag, og han fortalte at den danske befolkning skal “bruge sund fornuft” og “gøre som man plejer”, for der er “minimal risiko for at blive ramt”. Men hvordan gøre som man plejer, når der er koranklodser spredt i flere danske byer, også på Bornholm lige nu? Hvordan gøre som man plejer, når det i det hele taget er nødvendigt at nævne, at der er minimal risiko for at blive ramt af terror i Danmark? Tager PET ansvaret, hvis der sker terror angreb i Danmark? Gør politikere? Eller hvem gør?

  Kommentar by Liva — 15. juni 2017 @ 17:12

 47. @ Liva — 15. juni 2017 @ 17:12

  må jeg i beskedenhed svare med min kommentar på:

  https://ksdha.wordpress.com/2017/06/05/loekke-om-terrortruslen-jeg-insisterer-paa-aabne-graenser/#comments

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juni 2017 @ 21:59

 48. @ Sindsro — 15. juni 2017 @ 13:06

  Ja, og med lille lars som merkels skødehund, kan vi vel snart vente lignende tilstande i Danmark?

  ………

  Hvordan får vi stoppet vanviddet, fra både Merkel, EU og EU’s “udenrigschef” Mogherini:

  http://denkorteavis.dk/2017/forst-ville-eus-udenrigschef-mogherini-have-mere-politisk-islam-nu-siger-hun-at-eu-skal-styre-hele-verden/

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juni 2017 @ 22:14

 49. God vind på Folkemødet. Selv har jeg i dag fejret Valdemarsdag og markeret at det var 97 år siden vi kom halvvejen til Dannevirke. Jeg håber at man har markeret dette på Folkemødet. Hvis ikke, kan jeg kun bruge Grundtvigs ord og spørge om man vil mere end brød og skuespil?

  Bær det højt, da skal I sejre.

  Kommentar by Michael Jensen — 15. juni 2017 @ 22:50

 50. Håber at hr. Møller har husket knojern, hvis retardoerne fra AFA/Antifa/Redox skulle stikke deres grimme fjæs frem…

  Kommentar by Al Capone — 15. juni 2017 @ 23:06

 51. Jeg mener nu, det hedder automobilet. Og et automobil.

  Det har du ret i Morten, det står i retskrivning.
  ————————————————————
  Men det vil jeg sådan set skide på, for det lyder rådden, og skure fælt i ørene.

  tænk: ET BIL Bilet, Jo Jo jeg har bilet der ud af i dag. :)
  En Bil heddet det, bilen.! Bilen er hjemme igen.

  En Automobil skal det hedde, uanset retskrivning.
  Det er vidst kun Kjøwenhaunere det kan finde sig i det.

  En Bil = En Automobil. Ikke sandt.?

  Kommentar by Sindsro — 15. juni 2017 @ 23:12

 52. >42 redneck
  Selv en ssag som den du nævner, evner vi at gøre noget effektivt ved. Danmark har i praksis lagt sig på ryggen for islam. Hvad nyeste historie om Roskilde-vold kun slår endnu en streg under. Den første reaktion fra eliten, når islams lystige svende dræber og voldtager, er: Det har intet med islam at gøre. Og sådan er det i store områder af Europa. Vi er kneppet godt og grundigt, af vore eurokratiske politikere Vi burde sige fra overfor dem og deres syge skattesystemer. Og især skulle de have lov til at æde deres pengepolitik i dem. Og indføre guld og sølv som betalingsmiddel.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2017 @ 01:58

 53. sag nævner Undskyls fejl.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2017 @ 01:59

 54. > Vi har læst, at du som blogejeren ofte skider på retskrivning. Det gør det ikke lettere at bevare sproget. Og når lærere og journalister gør det samme, ender vi med generationer, som dårligt kan skrive deres egne navne. Det er ikke så længe siden automobilet blev opfundet og Rockefeller-monopolet på olie blev en realitet. At du i det jydske kalder at hus for en hus og et håndklæde for en håndklæde, ændrer ikke ved, at det ikke er korrekt skriftsprog.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2017 @ 02:18

 55. et hus.Undskyld fejl

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2017 @ 02:19

 56. Hvordan og langt er den russiske atom ubåd mon kommet? Skulle fra nordhavet til Østersøen. Kunne lige snuppe regeringen på Bornholm i farten.

  Kommentar by P — 16. juni 2017 @ 08:22

 57. Den særlige europæiske socialistiske kommunismes paramilitære voldsbøller kaldet antifa viser sit debile ansigt overalt i USA.

  Venstrefløjen er en kult af had og vold. Rusland er en privatkapitalistisk markedsøkonomi og det er ikke svært for dem at udkonkurrere vores socialistiske selvmordssamfund. Russerne griner sgu da deres røv i laser over europæernes politkker og de europæiske befolkningers holdninger, so tolerant and peaceful ..

  https://youtu.be/82ZEh1g5TLk
  https://youtu.be/rVORaw0_PpA

  Kommentar by Michael C — 16. juni 2017 @ 12:46

 58. https://www.youtube.com/watch?v=iQG9bTxTwPg&feature=youtu.be&t=3235

  Kommentar by Michael C — 16. juni 2017 @ 13:26

 59. @ Kommentar by poul sørensen — 15. juni 2017 @ 01:09

  “DR1 debat

  Det er morsomt at høre hvor svært Mads Brügger har ved at sige de magiske ord, som han selv lægger op til konstant; vi må stoppe den muslimske indvandring.”

  Det lagde jeg også meget mærke til – så snart de havde fornemmet at han ikke turde sige ’stop indvandringen’, begyndte de at moppe og dermed forstærke tabuet.

  Det er et stort mummespil for dem.

  Kommentar by Søren Ferling — 16. juni 2017 @ 17:39

 60. Fint nok man tør holde et folkemøde. Men hvorfor skal man helt til Bornholm`? Dejlg ø, men tør man ikke møde -folket- andet steds? Ok man skulle jo nødigt komme for tæt på folket :-) :-) :-). God weekend. mvh Michael

  Kommentar by Michael Unna — 16. juni 2017 @ 18:59

 61. Har Inger Støjberg fået indrejseforbud til Bornholm ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. juni 2017 @ 02:15

 62. Inger Støjberg = ISIS

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 10:03

 63. Sjovt nok er hendes initialer IS, står sjovt nok for Islamisk Stat, hvis i ikke har fanget den endnu.

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 10:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper