17. juni 2017

33-årig mand ‘af mellemøstlig herkomst’ voldtog 4-årig pige: “… været aktiv i det religiøse miljø”

Onsdag eftermiddag blev en blot 4-årig pige bortført fra Børnehuset Snogebæksvej af en 33-årig mand, der udsatte hende for ‘voldtægt’ og ‘anden kønslig omgang end samleje’ i en bil ved nærliggende Trillegårdsvej. Tilbage i 2003-04 boede jeg i Trillegården, og hvis ikke min hukommelse svigter, så var det selvsamme multikulturelle institution min datter frekventerede i disse år.

Der er flere sidehistorier, eksempelvis at den sigtede tidligere har optrådt nærgående overfor en 6-årig pige, og efterfølgende truede pigens stedfar med kniv, da han bad manden holde sig fra pigen.

Ekstra Bladet beskrev oprindeligt gerningsmanden som værende en kendt pædofil ‘af mellemøstlig oprindelse’, men har senere afetnificeret artiklen. Her citeret fra Lokalavisen – Kendt pædofil bortførte 4-årig pige fra børnehave: Sexmisbrugte hende i bil.

“Den fireårige pige, der onsdag middag blev fjernet fra en daginstitution på Snogebæksvej i Aarhus V, blev udsat for seksuelt overgreb.Det oplyser Østjyllands Politi.

Her fremgår det samtidig, at en 33-årig mand er blevet anholdt og sigtet for overgrebet mod pigen. Ifølge Ekstra Bladet er det en mand af mellemøstlig oprindelse, som tidligere har lavet overgreb på mindre børn.

‘Det er undersøgelser og afhøringer, som har ledt til vores formodning om, at der er sket et seksuelt overgreb,’ siger Lennart Glerup, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus.”

(Børnehuset Snogebæksvej, Herredsvang, Århus Vest)

“Manden har tidligere arbejdet som pædagogmedhjælper og desuden været aktiv i det religiøse miljø.” (EB.dk, 16. juni 2017)

Oploadet Kl. 02:24 af Kim Møller — Direkte link124 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84239/trackback

124 Comments »

 1. Om han er de ene eller andet eller tilflytter fra sønderjylland er vel for den sags skyld uvedkommende.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. juni 2017 @ 02:41

 2. Hovedparten af vrede og frustrerede forældre og andre pårørende vil stort set udelukkende skælde ud på kommunen, politiet og retssystemet. Og fortsætte med at stemme som de altid har gjort. Sådan er det jo.

  Kommentar by BE — 17. juni 2017 @ 03:12

 3. Endnu et eksempel på man skal ud på blogs for at finde ud af, hvad der foregår..

  Intet kan man finde om gerningsmanden hos MSM

  Kommentar by Martin — 17. juni 2017 @ 03:17

 4. Men familien har 2 hunde.. hvordan passer det sammen..?

  Kommentar by Martin — 17. juni 2017 @ 03:17

 5. #1, “..for den sags skyld uvedkommende“..? Uvedkommende for hvad? Tja, det er irrelevant for sagens opklaring, akkurat som det faktum at manden har arbejdet som pædagogmedhjælper, og været frivillig i en masse klub-sammenhænge. Disse forhold ændrer jo intet. Alligevel er der nok ret mange, der igen-igen vil stille spørgsmålstegn ved hvem og hvad der der kan rende rundt og være pædagogmedhjælpere og frivillige i klubber …Ligesom en del igen-igen vil stille spørgsmålstegn ved tilstedeværelsen af så mange bizarre AEH-typer i vort land, der opererer efter et helt andet sæt regler end den mere oprindelige del af befolkningen. Jeg kender i hvert fald ikke til fortilfælde.

  Kommentar by Davidk — 17. juni 2017 @ 03:33

 6. #4, Yazidier, kurdere eller iranere. Hundene gør det mindre sandsynligt at der er tale om en mainstream sunni fra f.eks Irak, Syrien, Libanon, Egypten osv.

  Kommentar by Davidk — 17. juni 2017 @ 03:37

 7. “ægteskabet blev indgået da Aisha var 6 og fuldbyrdet da hun var 9”

  Kommentar by Geert — 17. juni 2017 @ 03:44

 8. Jeg vil opfordre forældrene til…

  Kommentar by Nielsen — 17. juni 2017 @ 05:19

 9. Ekstrabladet og den øvrige Løgnepresse har på ingen måde ‘af-etnificeret’ historien. Tværtimod. Den manglende beskrivelse: “etnisk dansk mand” eller “pæredansk” gør det med flammeskrift klart for enhver, at her er der tale om en kulturberiger.

  Kommentar by Voldposten — 17. juni 2017 @ 06:14

 10. Ekstrabladet og den øvrige løgnepresse har på ingen måde af-etnificeret historien. Tværtimod. Den manglende beskrivelse: “etnisk dansk mand” eller “pæredansk” gør det med flammeskrift klart for enhver, at her er der tale om en kulturberiger.

  Kommentar by Voldposten — 17. juni 2017 @ 06:17

 11. Send dem hjem.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 17. juni 2017 @ 06:18

 12. I en børnehave i et ret så “multikulturelt” område, er der vel en meget stor andel af børn af “anden etnisk…”, antager jeg? Alligevel er det en (med overvejende sandsynlighed ud fra stedfars danske navn) etnisk dansk pige, han hapser?! Store eller små, det er det altid! Hvem har læst om voldtægt af en muslimsk kvinde​, bortset fra dem, der sker i deres ægteskaber

  Kommentar by Mette — 17. juni 2017 @ 06:25

 13. Det er selvfølgelig hegnet der er den skyldige. Forbyd lave hegn generelt, eller stable nogle koranklodser oven på hinanden, så der lukkes godt og grundigt af.
  Jeg er næsten nabo til en børnehave, og der er er der allerede sidste år sat et to meter højt stålhegn op, og underbeplantning i og udenfor børnehaven er fjernet.
  Her i området er også buske og underbeplantning begyndt at blive fjernet i og omkring parkeringspladser og små anlæg. Man kan kun gætte hvorfor.

  Politiken, der altid har en enestående evne til at finde et næsten usynligt guldkorn i al det negative, skriver bl.a. at “nogle vuggestuer og børnehaver i særligt byområder har høje hegn for også at forhindre børn i at slippe ud i tæt trafikerede områder”.

  http://politiken.dk/indland/art5997497/Forældre-vil-diskutere-sikkerheden-efter-kidnapning-og-overgreb

  Kommentar by Birger Jensen — 17. juni 2017 @ 06:46

 14. 4: Kamphunde er ikke noget problem i ghettoerne, det er endda sket mere end en gang at de stjæler hunde foran købmanden for derefter at ringe til ejeren for at få løsepenge. Alt hvad der kan tilfredsstille deres umiddelbare behov er tilladt så længe de vantro (eller deres børn) betaler prisen.
  Lokalavisen.dk er ofte langt bedre til at beskrive disse ting end luderavisen EB der åbenbart har fået mundkurv på af integrationsministeriet eller lign, præcist som de gør i sverige hvor det er dem der beslutter hvad politiet må fortælle offentligheden. (Google kode 291) Jeg er ikke et sekund i tvivl om at der også er en “brandslukningsenhed” i vores regering der har magt til at diktere hvad vores medier må skrive når de kommer over en vis størrelse, sikkert ved at true dem på mediestøtten hvis de kommer for tæt på virkeligheden. Måske står det endda i kontrakten hvis nogen gider at finde den.

  Kommentar by Per — 17. juni 2017 @ 06:47

 15. Den ansvarlige politiker skal have hovedet hugget af, det er den eneste måde at stoppe det på.

  Det eneste der skal til for at den slags forekommer er, at ingen gør noget ved det

  https://youtu.be/a39JswIqrHc

  I skide satanister

  Kommentar by Michael C — 17. juni 2017 @ 06:59

 16. Retardoen var vel bare på jagt efter en ny kone…

  Kommentar by Al Capone — 17. juni 2017 @ 07:00

 17. Der står lidt mere her, det lader til at der florerer et billede af ham på facebook hvilket burde kunne be eller afkræfte etniciteten releativt nemt når nu EB tier hvor andre tør, og så er banderne åbenbart ude og lede efter ham: http://www.bt.dk/krimi/sag-om-misbrugt-fireaarig-beboer-i-trillegaarden-vi-frygter-familien-bliver-lynchet

  De sidder i det mindste ikke og venter på at systemet tager sig af det som 99.99% af danskerne gør, men var det ikke en dansk pige der var blevet misbrugt? Så gør de måske noget godt for en gang skyld uden at tænke på offerets baggrund, men det er sgu ikke nemt at vide hvad der foregår når medierne kun skriver halve sandheder og censurer sig selv bagefter!!!

  Kommentar by Per — 17. juni 2017 @ 07:05

 18. Pædo-jihad i Løkkeland!

  Kommentar by Sigwar — 17. juni 2017 @ 07:08

 19. -død over pædofisterne.
  Her ser man hvad 1400 års indavl fører til: dybt beskidte svin som jorden burde blive befriet fra.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juni 2017 @ 07:33

 20. Pigen har nok opført sig æggende og udfordrerne, og været sparsomt påklædt, og har således selv været skyld i, at gedeknepperen ikke kunne styre sig.

  Løsning:

  Alle hunkønsvæsner i børnehaver skal fremover iføres burka.

  Kommentar by Al Capone — 17. juni 2017 @ 07:33

 21. Her er et lille fif til at skille kulturberigerne fra fårene, en slaks 80-20 procent regel, når MSM holder etnicitet for sig selv.
  Hvis den anholdte erklærer sig uskyldig, hvilket pressen gerne sætter på print, så er det 80 procent sandsynlighed for, at det er en kulturberiger.

  Kommentar by Menig 442 — 17. juni 2017 @ 07:35

 22. Pædagog miljøet er væmmeligboer og beskytter de sodfarvede med ikke at oplyse om de problemer de sodfarvede præsentere.

  Kommentar by jp — 17. juni 2017 @ 07:36

 23. Lars Løkke Rasmussen har fjernet kravet om, at asylanter skal have børneattest, fordi han mener, han bedre kan beskæftige dem i børnehaverne, når de ikke mødes med dette krav. Og det har han jo også ret i.

  Mange flere ville kunne arbejde med børn, hvis børneattestkravet ophæves. Det er godt set af Lars Løkke Rasmussen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juni 2017 @ 08:15

 24. Det sjove er, at de debile dumskere alle stemmer på marxismen. Ser man på hvad marxismen har gjort for verden, så er det jo bare at kigge på hvordan de marxistiske lande ser på forurening og frihedsrettigheder.

  Vi ser jo tydeligt hvordan kommunisterne fungerer med økologien. Ingen større forurener på planeten og ingen overgreb overgår de overgreb, som kineserne må udholde fra deres regering.

  Den danske politiske elite, dumskernes foretrukne marxistiske ideologi, socialdemonkraterne har med deres toprepræsentanter som Anker Jørgensen og Lars Løkke vist alle dumskere, hvad sagen drejer sig om.

  Dumskerne kan kun takke sig selv for at være morderiske marxister, som stemmer på ISIS. Dumskerne anser sig selv for at være begavede. Intet kunne være fjernere fra sandheden.

  Kommentar by Michael C — 17. juni 2017 @ 08:24

 25. Hvis vi vil finde os i det her, så vil vi finde os i alt.

  Kommentar by Winged Hussar — 17. juni 2017 @ 08:41

 26. Her er en typisk kællingedumsker:
  https://youtu.be/Oe947tcMEPk

  Kommentar by Michael C — 17. juni 2017 @ 08:42

 27. Al den stund den etablerede presse ikke er sen til at saette navn og billede paa paeredanske lovbrydere ,er kravet om navn/billede/etnicitet paa oevrige/andre lovbrydere fuldtud legitimt , i saerdeleshed i forbindelse med bestialske overgreb paa smaa boern .

  Kommentar by Krassisten — 17. juni 2017 @ 09:00

 28. Sønderjyde eller andet er ligegyldig! Ja men vi har ikke brug for at der kommer 1,6 mia korantro herop og forgriber sig på vores børn. Lad være med at tale sagen ned for at skåne “dem”.

  Kommentar by k. m. — 17. juni 2017 @ 09:04

 29. Ja, igen skal jeg ty til Uriasposten for at få noget at vide om den formodede gerningsmands baggrund. MSM er klinisk renset for etnicitet.

  Hvem tror de efterhånden at de narrer?

  Kommentar by Per747 — 17. juni 2017 @ 09:09

 30. Hvad kan man forvente af en regering, der går ind for baby brude.

  Kommentar by P — 17. juni 2017 @ 09:18

 31. Endnu et liv og en familie ødelagt.
  Måske når de danske kvinder engang også til at blive Solkvinder:
  http://www.bt.dk/udland/deres-boern-blev-draebt-de-blev-selv-misbrugt-nu-vil-sexslaverne-have-haevn
  En dag vil menneskeheden rejse sig mod islam og bryde dens magt for al fremtid. En dag vil mørket ikke længere kunne dække over den sataniske ondskab.
  I dag lukrerer dæmonien på åndsformørkelsen hos vores ledere og folket selv. I den forstand har Løkke Rasmussen ret i, at der er “mørke kræfter” på spil. Han er jo selv deres håndlanger.
  Men den luksus at kunne gemme sig i mørket vil ikke vare ved. En dag vil alt stå klart for alle, og Muhammeds forbandelse over menneskeheden vil blive brudt.
  “Intet er skjult, som ikke skal åbenbares.” + “Sandheden vil gøre jer fri.” (Jesus)

  Kommentar by Bageren — 17. juni 2017 @ 09:24

 32. Jai ja . Det kom sgu ikke bag på mig.

  Kommentar by Sindsro — 17. juni 2017 @ 09:26

 33. For et år siden var en lignende sag i Århus, men hverken politi, kommune eller pressen reagerede:
  http://m.bt.dk/danmark/flere-episoder-boern-bortfoert-fra-deres-boernehave-hvor-mange-gange-skal-det-ske
  Det er uklart om det drejer sig om samme gerningsmand som i denne sag, men muligheden foreligger.

  Kommentar by Hertz — 17. juni 2017 @ 09:31

 34. Desværre vil dommeren i retten nok ikke spørge tiltalte, om han har taget udgangspunkt i Khomeinis vejledning i seksuel omgang med småbørn. Khomeini har skrevet en bog om sharialov ved navn “Tahrirolvasyleh” (Vejen til frelse), hvor han definerer den islamisk korrekte måde at opnå seksuel tilfredsstillelse fra spædbørn. Der er ingen nedre aldersgrænse.
  Selv forgreb Khomeini sig på en 4-årig pige, som han fik hendes familie til at overlade sig for natten. Familien blandede sig ikke, selv om de hørte datterens gråd og skrig. Den nuværende “religiøst aktive” mand har handlet i den grad efter bogen.
  Det er stadig alt for få danskere, der har læst disse perfide tekster og er klar over, hvor central pædofili er i islam. På lovniveau.

  “A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate vaginally, but sodomising the child is acceptable. If a man does penetrate and damage the child then, he should be responsible for her subsistence all her life. This girl will not count as one of his four permanent wives and the man will not be eligible to marry the girl’s sister… It is better for a girl to marry at such a time when she would begin menstruation at her husband’s house, rather than her father’s home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven.” [“Tahrirolvasyleh”, fourth edition, Qom, Iran, 1990]

  Kommentar by Bageren — 17. juni 2017 @ 09:50

 35. Politikere og medier har på det groveste misbrugt – for egen vindings skyld – at vi er et dybt civiliseret folk, Der har vist både medier politikere og retssystem total tillid. For almindelige, anstændige mennesker er det bare utænkeligt at nogle kan være så egoistiske, gemene og afstumpede, at de med fuld overlæg vil påføre os alle disse monstre. Det er så utænkeligt og så langt fra den anstændighed, de fleste danske indeholder, at deres fantasi ikke rækker til at tænke, at andre danskere, deres ledere, kan være så infame og ækle. Vi mennesker projicerer. Derfor bliver de ved at stemme på dem.

  At ondskaben begås med fuld overlæg bevises ved, at selv den værste sinke i det mediepolitiske system kan se, hvad der kommer ud af den fremmede invasion. Alligevel bliver de ved og forsvarer det. Det er bevidst, valgt ondskab. Når dommens dag kommer, findes der ingen jordisk undskyldning, de kan gemme sig bag.

  Kommentar by Margrethe — 17. juni 2017 @ 09:53

 36. Det mest chokerende og uforståelige er at 80-90% af dumskerne er fuldstændig ligeglade med at ofre sine landsmænd og sig selv og deres babyer til pædokulten fra helvede. Det er så forbandet sørgeligt at den største dansker gennem tiderne Sankt Glistrup ofrede sit liv for sine landsmænd til ingen nytte.

  Kommentar by Piphans — 17. juni 2017 @ 10:03

 37. 29.
  Det er bare smukt det som du har skrevet.
  Og lad os invitere Solkvinderne til det dumske folketing så vi kan få ryddet op én gang for alle.
  Og fra Dummark-
  “Svindel, løgn og bedrag giver dig magten.” + “Skjul alt og du vil altid have magten.” (Løkke)

  Kommentar by Piphans — 17. juni 2017 @ 10:20

 38. Hvis dumskerne ikke får indført lokal kontrol af deres stemeafgivelser ved valghandlinger, så underskriver de deres egen dødsdom.

  Kommentar by Michael C — 17. juni 2017 @ 10:41

 39. 80-90 % af dumskerne ønsker jo disse forhold, som KUN vil blive værre og værre. De er klar til at ofre dem selv, deres børn og børnebørn til disse hæslige møgdyr og deres bestialske lyster.
  JEG fatter ikke, hvad der rører sig inde i hovederne på dumskerne og mange andre dumme folkeslag.
  Jeg tror ikke der findes ret mange andre folkeslag, der gennem historien har foræret sig væk til udefrakommende uden kamp.
  Gudskelov har jeg kun relativt få år tilbage, før jeg bliver udfriet fra at bivåne dette mareridt, vi ser for vore øjne.

  Kommentar by Knud — 17. juni 2017 @ 11:29

 40. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by “… været aktiv i det religiøse miljø” - Dengule.dk — 17. juni 2017 @ 12:35

 41. Harme, afstandstagen, vrede og løftede pegefingre er noget vi giver til hinanden når hvide mænd pipper om at der er noget galt i dk.
  Når en lille pige bliver ofret på humanismens bål………???

  Kommentar by Frank Hagmann — 17. juni 2017 @ 12:50

 42. @Bageren — 09:50

  A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate vaginally, but sodomising the child is acceptable. If a man does penetrate and damage the child then, he should be responsible for her subsistence all her life. This girl will not count as one of his four permanent wives and the man will not be eligible to marry the girl’s sister… It is better for a girl to marry at such a time when she would begin menstruation at her husband’s house, rather than her father’s home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven.” [“Tahrirolvasyleh”, fourth edition, Qom, Iran, 1990]

  Det var dog utroligt, det er næsten enslydende med det der står skrevet i Jødernes Talmud:

  F.eks. “When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing, for when the girl is less than this (three years and a day) it is as if one put the finger into the eye.” The footnote says that as “tears come to the eye again and again, so does virginity come back to the little girl under three years.” (Kethuboth 11b.)

  Meget mere her: Talmud Pedophilia: The Jewish Religion Allows Sex with 3-Year-Old Baby Girls and Little Boys Under Nine

  Også af resten af indholdet af Bagerens Korancitat findes der tilsvarende jødiske versioner.

  Så når Lars Hedegaard og andre Koranlærde præsenterer disse og lignende korancitater for vore politikere og medier, så er svaret måske dette: Der står tilsvarende ting i jødisk litteratur, men alle ved jo at Jøder er helt uskyldige og på ingen måde hænger sig i gamle religiøse påbud og skikke, fordi de er helt integreret og blandt de mest eksemplariske samfundborgere, og fordi flertallet ikke en gang er religiøse men er bekendende ateister.

  Så hvorfor skulle det være anderledes med Muslimerne?

  De er jo lige som Jøderne også lige som alle andre mennesker. I løbet af et par generationer er Muslimerne helt lige så godt integreret som Jøderne.

  Kommentar by Balder — 17. juni 2017 @ 12:53

 43. Han har lært det i Danmark!

  Kommentar by Helmuth Kohl — 17. juni 2017 @ 13:10

 44. @Balder: Og danske jøder er ikke ‘godt integreret’ ?

  Problemet er ofte, som Jaques Blum sagde, at de er for godt ‘integreret’, dvs. den dag de blev ofre for arabisk forfølgelse, måtte de op til ham og lære, hvorfor de blev forfulgt.

  Kommentar by BB — 17. juni 2017 @ 13:10

 45. #37. Knud.
  Jeg mener ikke at alle danskere er dumskere, men jeg mener at der er noget galt, når vi valg efter valg får præsenteret de igen samme ubegavede tumper på stemmelisterne. Ved næste valg vil det igen være de samme gengangere der er listet, så hvem skal man vælge?
  Resultatet af valget er givet på forhånd: ingen ændring i den førte praktiske politik.
  Men måske kan det endnu nås, at rejse en folkestemning der går ud på at boykotte næste valg. Hellere det, end gennem stemmesedlen give tilsagn om fire år mere af det samme.

  Og så skal man begynde at spørge om, hvordan kan en person som Lars Løkke overhovedet figurere på en valgliste, og har gjort det igen og igen?
  Han har siden sin ungdom efterladt sig en lang liste af fupnumre, der kun har haft et formål: økonomisk vinding. Og det er han næsten hver gang sluppet godt fra, lige fra dengang han var ung.
  https://www.b.dk/politiko/loekke-snoed-hanne-boel-30.000-kr

  Han er støttet af en lille kerne af hardcore venstrefolk, der orkestreret råber højt hver gang der er problemer, med hyldesterne og lovsangene: “en stor politiker”, og “en stor forhandler.”
  Det er dernede i hjertet af demokratiet, helt nede i bunden af systemet, helt ude i kernen af vælgerforeningerne at der er en svulst.

  Måske er Lars Løkke ganske enkelt blot ansat af partiet Venstre, til udadtil at være partiets Pinocchio. Ansat til at spille dum og naiv, og har da også med al tydelighed vist at have ”evnerne” dertil.
  Han har ikke uden opbakning fra baglandet kunnet holde sig på toppen alene, igennem alle de år, der må sidde nogen eller nogle og trække i trådene.
  https://www.youtube.com/watch?v=TkPN90zRWzE

  Kommentar by Birger Jensen — 17. juni 2017 @ 13:15

 46. Jeg håber at de landsforræderiske politikere der lukker pædofilflygtninge ind i Danmark må brænde i helvede for evigt. Politikerne er ansvarlige for at lukke disse rotter ind i Danmark som voldtager vores børn.

  Kommentar by Nu Er Det Nok — 17. juni 2017 @ 13:22

 47. Pædofili er “officielt” forbudt her i landet, gud ske lov for det, men der findes visse personager (Muhammedanere) som blæser stort og flot på dette.
  Man ved jo at barnebrude er tilladt i Mellemøsten, f.eks. brude på 4 år og gomme på 80 år forekommer jævnligt.
  Jeg forstår ikke at der er så meget ståhej om Inger Støjbergs modstand mod, netop barnebrude.
  Det burde være “murenalt” at barnebrude under INGEN omstændigheder kan accepteres her i Danmark.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 17. juni 2017 @ 13:32

 48. Begrebet pædofili eksisterer ikke og giver ingen mening i en mellemøstlig muslimsk sammenhæng.
  http://www.bt.dk/udland/politiet-gaar-ind-i-sagen-14-aarig-flygtning-venter-sit-andet-barn-med-23-aarig-fly

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 17. juni 2017 @ 13:33

 49. Kommentar by Knud — 17. juni 2017 @ 11:29 +

  Kommentar by Birger Jensen — 17. juni 2017 @ 13:15

  Hvordan synes I lige selv det går?

  https://www.b.dk/politiko/to-aar-efter-folketingsvalget-roed-blok-er-i-front

  Radikale og Alternativet i fremmarch…og NB slet ikke over 2 %……..Farvel Danmark…!!

  Når jeg hører danskere fremture med en hvilken som helst kritik, forargelse og vrede over samfundet på alle planer….så kan de rende og skide!!! Så længe de ikke vil indse, at de selv er hovedansvarlige for de selv samme forhold, som de bringer på bane og vedbliver at stemme som de gør og endda bliver flere til at stemme R og på AL…må de bære det fulde ansvar – mange af vores fælles problemer kunne løses eller være løst hvis vi ingen muslimer havde i DK. De er så aldeles negativt tyngende på alle samfundsmæssige forhold…Det kunne løses via demokratiet og stemmesedlen…men man tør ikke og man vil ikke…so go to hell!!

  Kommentar by Black Watch — 17. juni 2017 @ 13:44

 50. Venstre, et parti af gylle og gummistøvletosser og forliste fisker drømme.
  Konservative, et parti af at tosser der er pisse misundelige over at de hverken lugter af mødding eller skidtfisk.
  DF., et parti som har skudt sig selv i begge fødder og er ved at styrte blødende om.
  Resten af det dumske folketing er så sygt så der ikke er ord for det.
  Et stort tillykke til dumskerne for deres valg af idioter.

  Kommentar by Piphans — 17. juni 2017 @ 14:00

 51. Ifølge en artikel i TV2.dk fra feb. 2016, så vil pædagoger gerne have flygtninge ind i børnehaverne. Og af samme artikel fremgår det at pædagogernes fagforening Bupl mener, at det er en god idé at droppe børneattester. Elisa Bergmann, der er formand for Publ, mener i følge artiklen at det er oplagt at lempe reglerne for såkaldte børneattester, så flygtninge får mulighed for at arbejde med børn.

  Nogle pædagoger og Bupl vil hellere passe flygtninge, end børn. Uden at kende deres baggrund.

  Kommentar by Liva — 17. juni 2017 @ 14:12

 52. Den forhenværende Mafia-boss Ralph Natale vil løse terroristproblemet

  https://youtu.be/jAdT6t6Mvu4
  Eric Shawn exclusive_ Mob boss’ blunt message for terrorists

  Og jeg tror han kan gøre noget ved det.

  En fornøjelse at se og høre videoen.

  Kommentar by Sindsro — 17. juni 2017 @ 14:27

 53. 41. BB

  Jøderne generer og ikke. !!

  Kommentar by Sindsro — 17. juni 2017 @ 14:47

 54. Per — 17. juni 2017 @ 06:47

  “Måske står det endda i kontrakten hvis nogen gider at finde den.”

  Måske kan dette link, belyse en stor del af årsagen, til MSM’s fortielser og fordrejninger (kulturelt partnerskab:

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  eller dette:

  http://www.kulturpartiet.dk/21496871

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. juni 2017 @ 15:29

 55. Hvad med den grimme psykopat til Lennart Glerup, vicepolitikommissær ved Østjyllands politi!? Sådan en pervers stodder!! Hvordan kan sådan et svin være ansat i det danske politi!!? Hvorfor var han og hans kollegaer ligeglade i begyndelsen!!?

  Kommentar by Hans — 17. juni 2017 @ 15:31

 56. #45. Black Watch.
  Kom med nogle brugelige forslag Black Watch, hvad kan man/vi konkret gøre?
  Til leen og høtyven er vi ikke nået til endnu, men hvordan skal vi begynde at få stoppet mareridtet?
  At samle et parti der vil gøre noget, tror jeg ikke længere på.
  NB, der på det seneste har været optaget af, og fablet om, noget der ligner borgerløn, et forslag de måske har fælles med cirkuspartiet, er en fuser. Det er ikke flere fantaster i politik der er brug for, og slet ikke i den situation landet er i. Mere ligegyldig tåbelig snak og på forhånd døde forslag løser intet.

  Men i vinter skete der noget besynderligt! 3F’s startede en underskriftindsamling: ”Fair Pensionsalder”.
  Det lykkedes dem at samle omkring 200.000 underskrifter, der indirekte ”gjorde en forskel”, og det specielle var, at det ikke kun var fra medlemmer, men også underskrifter fra ikke-medlemmer i den brede befolkning.
  Er vi alle ikke snart så langt ude, også fagforeninger og deres medlemmer, at der måske kunne dannes en upolitisk fælles front mod politikerne?
  Vi er næsten alle havnet der hvor det ikke længere drejer sig om politik, men om overlevelse.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. juni 2017 @ 17:02

 57. #32
  Findes der et link til dit angivne tekst, så vi kan få referencerne og dokumentationen i orden?

  Kommentar by Anonym — 17. juni 2017 @ 17:46

 58. Birger Jensen
  Fornuftig analyse om 3F og pension.
  Den tror jeg også appelerer til noget danskerer kan forstå[og frygte].
  Indvandring og Islam er ikke feset ind endnu.

  Kommentar by k. m. — 17. juni 2017 @ 17:58

 59. Der er tale om en syrisk mand fra den kristne assyriske menighed.

  Ekstrabladet forærer addressen i deres video:

  http://ekstrabladet.dk/112/sex-sigtet-kraenker-kender-boernehave-pigens-familie/6710712

  Resten kan findes på vha. google på 10 min.

  Kommentar by Lokalkendt — 17. juni 2017 @ 18:45

 60. 52. 54.
  3F ér et politisk parti. Under krigen sendte fagforeningerne sammen med regeringen danskere til tyskland for at arbejde for hitler(og poul nyrups far), så glem alt om de røde svin i 3F.

  Kommentar by Piphans — 17. juni 2017 @ 18:51

 61. 3F er ikke alene om at stemme imod højere pensionsalder. At 3F har lig i lasten er en anden snak.

  Kommentar by k. m. — 17. juni 2017 @ 20:20

 62. Der er en del her, som brokker sig over danskere, som ikke stemte ‘rigtigt’ til valget. Problemet er, at der var rigtigt mange, der stemte DF, men Tulle-bajadsen turde ikke tage teten! Det gør han fortfarende ikke, og det står på tekst-tv i dag. I min optik betyder det, at han ikke selv mener, at han evner/kan overkomme statsministerposten – selvom jeg nu mener, at det må være en meget let og bekvem post, bare se Løkke, som blot er stikirend-dreng for Merkel – og hvorfor skulle man så stemme på ham? For min del stemmer jeg aldrig på DF igen (af flere grunde), og kommer Nye Borgerlige ikke mere på banen og introducerer nogle stærke Mænd (selvom Vermund faktisk gør en masse rigtigt, men hun kan ikke stå alene), så stemmer jeg slet ikke til næste valg.

  Løsningen med pædofile/terrorister er ganske enkel: Et reb til en femmer! Men kan man ikke finde ud af det, så vil jeg foreslå noget, som vil kunne skabe rigtigt mange arbejdspladser: Byg et fængsel 50 km syd for Thule-basen, og send stodderne derop – på livslangt ophold! Der bliver ned til minus 55 grader Celsius… Kun små, grå glat-celler, intet tv, intet internet, ingen besøg! Og masser af flæskesteg!

  Vi kan ikke sende dem tilbage nu, hvor grænserne står pivåbne, for norske lystyachts henter jo ‘the untouchables’ ca. 10 km fra den libyske kyst, så de kan stå her igen 1 uge efter hjemsendelse.

  Hold kæft, hvor er jeg træt af de muhammedanske røvhuller!!!

  Kommentar by Kuffar — 17. juni 2017 @ 20:23

 63. OT:

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9660383/ny-kontroversiel-moske-burkaforbud-og-kvindelige-imamer/

  Er de nogen her, der har links eller andet der kan bevise oplysningerne/intentionerne?
  Som jeg læser det, så ligger det og svæver lidt mellem hvad man ønsker, har gjort og de islamiske realiteter, men jeg vil meget gerne have flere konkrete informationer, til mine små grå?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. juni 2017 @ 20:26

 64. Re billedet af Møller på en bornholmsk mole: Godt, at du hygger dig, Møller! :-) Du har seriøst fortjent det! Du gør et flot stykke arbejde for dét, der er tilbage af gamle Danmark.

  Kommentar by Kuffar — 17. juni 2017 @ 20:35

 65. #55. Piphans.
  Jeg synes heller ikke man skal glemme hvad der skete for snart 80 år siden. Men tiden og omstændighederne er ikke helt den samme som dengang.
  Hvis båden synker, så gavner det ikke, at en lille flok fornærmede sidder i den ene ende – og nægter at hjælpe med at øse.

  Vi er havnet i en situation hvor vi med “djævelens vold og magt”, må begynde at tænke i andre baner, end blot håbe på at nogle flere stemmer anderledes ved næste valg. Politikerne er imod befolkningen, så uanset hvem der ”vinder” næste gang, så vil det ikke gøre nogen forskel.

  Jeg kom med et forslag, måske ikke godt, men dog et forslag, men så lad mig høre andre forslag.
  Det er ikke nok at vi her, og på andre blogs, dagligt bekræfter hinanden i, at det hele går ad helvede til. Vi må også begynde at tænke på løsninger, og eventuelt også utraditionelle.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. juni 2017 @ 21:01

 66. 60. Birger
  Jeg forstår dig fuldstændig men problemet er, at det er de få som øser vand ud af den synkende skude, mens de 80-90% øser vand ind i båden. Og da det er foregået i over 40 år, så står båden ikke til at reddes.
  Jeg må indrømme at jeg ikke har nogen forslag jeg kan give dig udover, at danskerne afsætter vores fjender som er regeringen og strisserne og, så sender vi dem sammen med den muslimske invasions styrke ud af landet, uden båd og redningsvest.

  Kommentar by Piphans — 17. juni 2017 @ 21:36

 67. Hvem er han?

  Kommentar by Anonym — 17. juni 2017 @ 21:46

 68. 60. Kuffar
  Enig
  Jeg regner så med at nu når Møller er der, lige kan slå et slag om teltet hvor Tulle, Pernille Vermund og Pape Poulsen er.

  Her kunne det jo passende fremføres det jeg har skrevet om mange gange.
  §67 Og §69
  Det kunne snilt fremføres til Søren Pape Poulsen:
  Hvornår er Islam optaget ved lov?

  §69 efter grundloven er ikke opfyldt, og dermed ikke implementeret i den danske lovgivning, Derfor kan man gøre med koranerne som man vil, uden at blasfemi kan komme på tale.

  Det er en nødvendighed at udføre §69 efter grundloven, og den skal fremføres som lovforslag i §67 regi:
  —————————————————
  §69 siger: De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov. Og det er som sagt ikke sket. Hr Justitsminister.

  Dette SKAL gøres:
  Den afvigende religion end den Danske, Nemlig “ISLAM”. Lovforslaget skal fremsættes således:

  (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af Islamiske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

  Det kræver dog et arbejde for Justitsministeren at skulle tæske Koranen efter i sømmene, så den er forenelig med grundloven og de danske værdier .

  Jeg regner også med at folketings medlemmet Pernille Bendix er der.

  God vind Kim Møller, håber du vil gøre dette.
  Hvis du gør dette, og politikerne ikke reagerer, har politikerne sat sig selv i den bås, hvor de ikke kan løbe fra. (ANSVARET)

  Kommentar by Sindsro — 17. juni 2017 @ 22:16

 69. Balder ville være en rigtig god talsmand for HuT… Det er egentlig mærkeligt, Balder, at du så intenst hader jøder, og man undrer sig, hvad de har gjort dig? Om Hitler sagde man, at han var hadefuld, fordi han havde fået syfilis fra en jødisk kvinde…..

  Kommentar by Kuffar — 17. juni 2017 @ 22:23

 70. @ 63 – Godt forslag, Sindsro! Men man kan jo ikke sortere i en religion; som Churchill så rigtigt sagde: “Islam in a man is like rabies in a dog!” Det er enten-eller.

  Hvis jeg regerede dette land, ville jeg øjeblikkeligt lukke alle moskéer og forbyde islam! Den perfide religion har ingen gang på jord. En religion, som påbyder at dræbe alle andre, der ikke tilhører samme religion; dét er jo rent vanvid at tillade den.

  Jeg kom af vanvare til at se lidt af News’ dækning fra Bornholm i dag, og det var bl.a. ‘ord-duellen’ (der var ikke meget duel, skal dog siges) mellem Vermund, Tulle og tykke-Pappe. Vermund fik sagt nogle gode ting, men Pappe viste sig at være en efterplaprer, en tøsedreng, som endnu ikke har fattet, hvad islam er! Tulle kom med sædvanlige ligegyldigheder; intet hårdtslående over ham. Som vanligt.

  Løkke sidder og drikker fadbamser og griner, mens vores land siver væk mellem hænderne på os…

  Kommentar by Kuffar — 17. juni 2017 @ 22:34

 71. On topic: Ny video fra Pat Condell! Skarp, som sædvanligt: https://www.youtube.com/watch?v=ileLXZz95lw

  Kommentar by Kuffar — 17. juni 2017 @ 22:55

 72. Denne Pat Condell-video er til nazi-Balder – https://www.youtube.com/watch?v=eIesXORjBps – “Let’s blame the Jews”

  Kommentar by Kuffar — 17. juni 2017 @ 23:03

 73. Kuffar
  Du skriver: Men man kan jo ikke sortere i en religion.
  Korrekt. For i Islam skal man tage hele pakken.
  Men det er ikke det jeg vil.

  Det er nemlig derfor §69 siger: De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.

  Det jeg vil have er at politikere retter ind efter grundloven.
  Ganske enkelt er §69 i grundloven ikke blevet udført, som loven foreskriver. Vel at mærke af de skiftende Justitsministre gennem tiderne. Ja faktisk siden tresserne har politikerne haft chancen, og nu er chancen for det efterhånden ved at ebbe ud, med FØLGERNE: Vores børn og børnebørn kommer til at rydde op efter Fadbumsen og alle de andre kujoner, samt deres vælgere.

  Jeg håber Kim Møller nu når han er der, vil fremføre det, Jeg selv er desværre udelukket fra det, da jeg er noget syg.

  Man kæmper jo med næb og klør til det sidste.

  Kommentar by Sindsro — 17. juni 2017 @ 23:23

 74. Kommentar by Birger Jensen — 17. juni 2017 @ 17:02

  Tak for reaktionen.

  Jeg har tidligere gennem årene, i mine rigtig mange indlæg på Urias, foreslået forskellige konkrete tiltag…jeg kan ikke finde disse igen.

  Men for at lave en slags opdatering…og svar på noget konkret man kan gøre.

  Jeg er enig i at et politisk parti og demokratiet i nuværende form ikke ser ud til at kunne løse noget som helst af de enormt stigende alvorlige problemer for landet og dets befolkning.

  NB har mange gode og rigtige løsningsforslag, som er relevante, men ganske uspiselige (under 2%) for befolkningen…endnu!
  http://nyeborgerlige.dk/principprogram/

  De er bare ikke politisk opnåelige og vil aldrig blive gennemført ad demokratisk vej! Men derfor er de jo da rigtige nok og for hovedpartens vedkommende nødvendige!

  Ændringerne skal ske via befolkningens mobilisering og for at komme i den situation, skal en tilpas andel af befolkningen blive overbevist om, at det ikke kan blive ved med at gå og så turde tage ansvar og udfordringen op!
  Man skal være klar til at miste velfærdssamfundets overordnede goder, da en fortsat bibeholdelse af dette system vil føre til undergang og at et ophør/ændring ville komme alligevel.

  Man skal blive overbevist i, at man selv nu må træffe sine eksistentielle beslutninger og derfor være villig til at hjælpe sine medmennesker på en anden måde – gensidigt – det offentlige system vil jo stadig være intakt i et eller andet omfang.

  De skal altså føle, at de skal ud og advokere for, at nu skal der ske noget andet og få hvervet så meget af befolkningen, at det bestemmende politiske system bliver nødt til at reagere – de skal provokeres til at gøre noget, de ikke før har prøvet eller turdet gøre og så vil det vise sig om de har formatet til at gøre op med de sidste 30-40 års vanvid. Her tænker jeg ikke udelukkende på udlændingepolitikken, selv om den efter min mening har store udfordringer og her er der virkeligt muligheder for at generere power og økonomi til at løse det problem een gang for alle og få andre problemer løst på tilsvarende vis.

  Jeg ved godt, at politikerne ikke ønsker at følge et udemokratisk pres, men de kan blive provokeret så overbevisende, at de ikke tør udlade at gøre noget nyt og markant anderledes.

  Politikerne skal blive overbevist om, at hvis de ikke tager skeen i den anden hånd, vil de komme til at stå til ansvar personligt for alt det åbenlyse vanvid de har nedkaldt over nationen. Deres forestillingsevne til hvad det indebærer skal provokeres på en fornuftig folkelig forstående måde – så de selv kan se hvorfor de må gøre noget politisk andet omgående.

  Grundlæggende skal de have opsagt/ændret landets tilknytning til forskellige konventioner, som hæmmer og direkte gør det politiske system og ledelsen af landet umuligt at udføre på fornuftig vis.

  Dernæst skal de partipolitiske modeller ophøre og man skal starte et tværpolitisk/nationalt kompromis.

  “Revolutionen” skal også være klar til at imødegå de kulturradikales og socialistiske kræfters modstand, herunder alle mediernes forræderier. Her kan f.eks. NB´s medie og kulturpolitik anvendes: http://nyeborgerlige.dk/politik/medie-og-kulturpolitik/
  Men også noget fra DF´s mange forslag på medieområdet kan anvendes.
  Men ellers drejer det sig om at vinde over den herskende magt, som de fleste danske medier benytter uhindret til egne røde/radikale politiske mål m.m. DR´s monopol skal ophøre og må falde, hvis de ikke kan eksistere uden statstilskud. Public service doktrinerne skal ophøre og man må give afkald på den kontrol med samfundet og befolkningen som disse ting medvirker til. Ophør af det har flere dårlige følger, men er nødvendigt hvis man vil bekæmpe systemet effektivt – stop deres politiske magt og finansiering og meget er nået.
  Derfor bliver man nødt til at bemægtige sig de ledende tv-mediers sendesteder og platforme på en eller anden måde.

  Som sagt handler det om at provokere, så der sker noget og man får afsløret politikernes, erhvervslivets og mediernes magtmisbrug, så de siger og foretager sig noget vanvittigt, som alle fornuftige mennesker kan se er nødt til at blive fulgt op på og ændret, noget som som de omgående kan hænges op på og som retfærdiggør indgriben (jeg tror mange politi- og militærpersoner m.fl. vil være med til at vælte det bestående system!). Intet militær og politi på udenlandske opgaver – de skal være hjemme og passe på landet.

  Man bliver nødt til at tvinge det politiske system til at samarbejde om at stoppe al muslimsk indvandring og at begynde at repatriere den del af befolkningen via fornuftige tidsfrister, erholdelse af kompensation og mulighed for medtagelse af en del af deres værdier, når de forlader landet. (jeg tror, at når det værste ramaskrig i verden er klinget af, vil mange andre befolkninger og lande følge efter).

  Man bliver nødt til at stække EU og FN´s magtplatforme og sætte en omformning/reetablering i gang. Opgøret med det kommer til at koste, men nogen bliver nødt til at tage opgøret – måske kan vi håbe på østeuropæisk hjælp!

  Men der er jo meget mere der skal gøres og ikke mindst skal man være klar til at enten at tage eller fjerne sølvpapirshatten fra hovedet, alt efter temperament – og kommer ud over kanten – det der er foregået de sidste 30-40 år skal gentænkes og omformes – uden at islam er en del af dette mere.

  Jeg ved ikke om noget af dette kan ske og der er den fornødne vilje i Danmark…man kan have sine tvivl.

  Om alting er…så er der nødt til at ske noget….ellers kan det være lige meget…så er vi bare så færdige som landet Danmark inden for en meget kort overskuelig fremtid!

  Kommentar by Black Watch — 18. juni 2017 @ 00:14

 75. Kuffar 22:23: “Det er egentlig mærkeligt, Balder, at du så intenst hader jøder, og man undrer sig, hvad de har gjort dig?”

  Jøder har såmænd ikke gjort mig mere end dig og os alle sammen. Men det er kun de informerede med en IQ på den rigtige side af gennemsnittet som forstår hvordan og hvorledes.

  Det er Jøder/Zionister som har det allerstørste ansvar for at lukke Muslimerne ind og som fortfarende forsøger at popularisere multikultur og fremme muslimsk indvandring samt som fortfarende støtter blodige vestlige angreb på lande i Mellemøsten og Asien, der sætter menneskevandringerne i gang. Men endnu mere vigtigt er den jødiske rolle ved den enorme historieforfalskning som har fundet sted, en forfalskning som oven i købet bruges til at legitimere folkemordet på den hvide race og hvide nationer.

  Det er også dem som har sørget for at de fleste folk er lige så dumme og uvidende som dig, kuffar, ved at infiltrere skolerne hvor de underviser i jødisk mytologi i stedet for historie, samt medierne der overtager der hvor skolens hjernevask holder op.

  “Kuffar” forstår ikke hvorfor Dansk Folkeparti har svigtet sine vælgere? Fatter du ikke at alle Zionistisk infiltrerede partier er kontrolleret opposition? Dansk Folkeparti er hvad de selv siger det er – hverken mere eller mindre end: “Israels stemme i Folketinget“. Mønstret er det samme i det meste af Europa; “Sverige Demokrater”, Wilders’ “Frihedsparti”, norske Fremskritts parti – britiske EDL (i en anden sammenhang) intet har de opnået, på trods af høje stemmetals procenter, andet end at fastholde den mere nationalt indstillede dele af vælgerkorpset uden for indflydelse, bortset fra når de kan bruges til fordel for Israel.

  At den muslim-hadende anonyme skribent “kuffar” slynger om sig med beskyldninger om “had” står for “kuffar”s egen regning – men anonymiteten forhindrer at regnskabet kan gøres helt op.

  Hvem har ansvaret kuffar?

  Det er dem der sidder på magten som har ansvaret.
  Og hvem har magten?
  Det er dem som har pengene!

  Alle avis og TV redaktioner i vesten er stærkt jødisk infiltreret, ligesom den politiske verden, hvor alle andre end de mest standhaftige kryber og lefler for Jøderne og Israelske interesser – de samme folk som skider på Europæerne og Danskernes skæbne, er meget optaget af Jødernes overlevelse overalt på jordkloden. De fleste vestlige medier er desuden jødisk/zionistisk ejet, og der mangler ikke Jøder i de politiske repræsentationer – da slet ikke i USA. Jødiske lobbyister er med til at styre slagets gang ved den pseudobegivenhed som kaldes “valg”, ved at hælde millioner ind i fortrukne kandidater og partiers valgkampe. Vores penge trykkes af jødisk ejede “centralbanker”, og vores (vestlige) lovgivning er fyldt med specielle rettigheder for Jøder, juridisk beskyttede historiske løgne, og paragraffer der forfølger alle som vover på at hæve stemmen mod de organiserede Jødiske supremacister som sidder på magten overalt hvor det batter noget.

  Ægte modstand mod folkemordet kommer ikke fra dem som allierer sig med dem som i store træk har organiseret det!

  Bevidsthed og oplysning er vores bedste våben mod de jødisk/zionistiske og masoniske manipulationer som har en stor del af ansvaret for den nuværende tilstand.

  Og i øvrigt tak til anonyme “kuffar” for at give mig en anledning til at bidrage en smule til at sprede denne bevidsthed. Jeg bryder mig dog ikke om injurier, så vogt enten din pen, eller din anonymitet.

  Kommentar by Balder — 18. juni 2017 @ 01:20

 76. Der er et oprør på vej, i hele Europa.
  Samtidig breder CENSUR sig i MSM, twitter , taberbogen osv. DIKTERET af EU ! som holder befolkningen hen i uvished.
  PDF_
  http://www.echr.coe.int/Documents/FS_Hate_speech_ENG.pdf
  Af IKKE folkevalgte…
  Her en Politimand fra Tyskland
  https://www.youtube.com/watch?v=1rsrjoQtiPg

  Vi er på vej mod en fantastisk fremtid
  Hilsen Uffe Elbæk
  Det er OPLYSNING til befolkningen !
  Og der kan Kim godt rykke …sæt igang

  Kommentar by peter rytter larsen — 18. juni 2017 @ 02:06

 77. *https://www.youtube.com/watch?v=1rsrjoQtiPg
  frem til min. 20

  Kommentar by peter rytter larsen — 18. juni 2017 @ 02:21

 78. #69. Black Watch. Også tak for dit indlæg.
  Som du selvfølgelig aner, så har jeg ikke været med på Uriasposten særlig længe.
  Mit lille “hip” var ganske vist skrevet til dig, men var også ment generelt: der skal flere forslag “på bordet”.

  NB vil jeg ikke diskutere, et nyt højreparti der med sin seneste udmelding angriber et “gammelt” højreparti, for derigennem at hverve deres stemmer, løser ikke noget. Tværtimod, som man også kan læse af meningsmålingerne, så bliver det samlede resultat negativt.
  Det er fra midten af det politiske spektrum at NB skal kapre flere stemmer. NB har for mange “feberstød”.
  Men jeg vil dog understrege at jeg også er yderst kritisk over for passive DF, og ikke mindst deres “sløseri” med uberettigede midler, som de åbenbart har tænkt sig “at feje ind under gulvtæppet”.

  Det du skriver, at politikerne skal stilles personligt til ansvar, er et godt forslag. Al kritik bør stiles personligt til den/de enkelte ansvarlige politiker/politikere.
  Dette, et direkte folkeligt pres, har formentlig også været medvirkende til, at noget andet du nævner, nemlig DR, er kommet i alles søgelys, så politikkerne er blevet nød til at overveje en absolut nødvendig beskæring af DR.

  I al den berettigede kritik af politikerne, så glemmes embedsvældet bag politikerne næsten helt.
  Når en minister vil forsøge at sætte sin, ved valget bebudede politik igennem, så sidder der et stort embedsapparat “og higer og søger i gamle bøger”, og vejleder og råder, og gør ministeren opmærksom på alle de ældgamle for længst forældede regler. Dette embedssystem er sikkert udmærket og stabiliserende i fredstider, men i vor nuværende situation er det modsat virkende.
  Disse embedspersoner, formentlig overvejende fra det røde segment, sidder lunt og godt og usete, og bremser enhver form for fornyelse og ændring i den nødvendige politiks praktiske udførelse. Disse næsten anonyme eminencer skal trækkes frem i lyset.
  Hvad og hvem er disse “stopklodser”, som jo er medansvarlige for derouten?

  Jeg vil slutte med at citere dig for noget du skrev, som vi alle kunne bruge langt mere, og som næsten burde være en pligt, og som brugt fornuftigt næsten er risikofrit: “Som sagt handler det om at provokere”.

  Kommentar by Birger Jensen — 18. juni 2017 @ 06:09

 79. Muslimer gør kun oprør når der ligger et stykke rullepølse foran døren til moskeen.
  https://www.welt.de/debatte/kommentare/article165647231/Der-Aufstand-der-anstaendigen-Muslime-bleibt-aus.html

  Kommentar by k. m. — 18. juni 2017 @ 06:21

 80. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9661105/medie-pengemaend-med-forbindelse-til-islamisk-organisation-har-koebt-koebenhavnsk-friskole/
  “pengemanden” er nok jøde forklædt som islamist

  Kommentar by k. m. — 18. juni 2017 @ 06:28

 81. Start med at finde ud af hvordan vi skal straffe de ca. 80% af danskerne som har islamiseret vores land og mishandlet vores egne landsmænd, dødsstraf, fængsel eller landsforvisning. Og først derefter kan vi finde ud af hvordan vi får fjernet islam fra vores land, og derefter også fra hele verden.

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2017 @ 06:59

 82. https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/International/ECE9659131/udstillet-noegen-i-landsbyen-en-kristen-bedstemor-i-egypten-kraever-retfaerdighed/

  Balder skriver:”At den muslim-hadende anonyme skribent “kuffar” slynger om sig med beskyldninger om “had” står for “kuffar”s egen regning – men anonymiteten forhindrer at regnskabet kan gøres helt op.”
  Må man få en forklaring på den kryptiske sætning?

  Muslimer har fordrevet jøderne fra mange områder i Mellemøsten. Det stemmer ikke sammen med Balders luftige teori om jødernes aktivitet rundt om i verden. Jøderne er vel ikke så dumme at de iscenesætter deres egen undergang?

  Kommentar by k.m. — 18. juni 2017 @ 07:39

 83. >52 Birger Jensen / Black Watch
  Hvis et forslag til hvad man skal gøre, implicerer brug af penge, “staten skal” dit og dat, mere politi o.s.v., har vi noget, som aldrig vil kunne komme til at virke.
  Jeg har et forslag til hvad vi skal gøre. Vi skal nægte skatter og afgifter, vi skal bekæmpe dem som vil indføre dem med næb og kløer og vi skal standse lovtrykningsindustrien. Vores land er lige så ufrit som eksempelvis Grækenland eller Brasilien. Vi skal have nogle penge, vi kan regne med. Og de kan kun være guld og sølv. De mønter og sedler vi går rundt og stikker hinanden i hånden, ender med at blive værdiløse.
  >70 Balder
  “Det er dem der sidder på magten som har ansvaret.
  Og hvem har magten?
  Det er dem som har pengene”
  Et fjols som Lars uLøkke har ret meget magt. Men han er vist ikke særlig velbeslået. Folk i finanssektoren har flere midler, og de har en forunderlig evne til at tiltrække formuende (som har tjent deres penge på ærlig vis). Se bare hvordan Stein Bagger fik lokket hele den der jyske komikers formue fra ham. I lyset af disse labyrinters indbyrdes svindelnumre, er det let for idioter som Johanne Smidt Nielsen og lignende hjernedøde typer (Mogens Lykketoft f.eks.), at hævde, at hele danmarks befolkning bliver snydt. Når sandheden er, at vi ikke bliver snydt sf Kurt Thorsen, Amagerbanken eller Nordisk Fjer. Vi bliver snydt af de røvhuller, vi fanden gale mig selv går ned i stemmeboksen og afgiver vores stemme på.
  Hele det cirkus ville Mogens Glistrup have ryddet op i. Det var derfor han blev justitsmyrdet af medierne og politikerne i skøn samdrægtighed. Godt hjulpet af uforstandige dommere.

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2017 @ 08:25

 84. #58 Kære Sindsro, er det noget smitsomt du fejler, kan du lade dig katapulte ind i de fremmedes lejr, ligesom mongolerne og tatarerne gjorde det.

  Kommentar by Hans — 18. juni 2017 @ 09:21

 85. Kommentar by Birger Jensen — 18. juni 2017 @ 06:09

  Ja – som jeg skrev, så er landet helt og aldeles inficeret af kræfter, der ubevidst, men også for manges vedkommende, er bevidst om hvad de har gang i. Det har jeg fremført utallige gange!

  De har haft 30-40 år til at etablere en ubrydelig alliance på alle planer og på sin vis også tværpolitisk – De er fulde af løgn og bedrag og retorikken er kun facade – i virkeligheden er de alle sammenspist med embedsvældet, alle myndigheder, også politi og retsvæsen og ikke mindst med medieverdenen.

  De har hele tiden begrundelser og slet skjulte trusler for deres udtalelser og handlemåder – Er det ikke konventionerne, så er det EU, og hvis det ikke kan anvendes, kan man altid udskamme spørgeren eller kritikeren (om det så er sager om statsministeren underbukser og hvordan de er erhvervet af ham, så kan det bruges).
  Medierne er helt med på den og søger bevidst med stor slagside at manipulere befolkningen.

  De er gode til at provokere befolkningen…med at påpege alt det som der vil ramme dem hvis de ikke retter ind og true dem med at de mister deres “velfærd”. Folk er for manges vedkommende bange og skal ikke have klinket noget i deres liv, men bare leve i “sus og dus”.

  Det kommer så ikke til at fortsætte…slet ikke for deres børn og børnebørn…Men det er lykkedes eliten at sløre det scenarie…endnu.
  Det kan være det der skal provokeres om, for at vække en større del af befolkningen til et “oprør”!!

  Hele børneopdragelsen og uddannelsesområdet skal også helt omkalfatres! Her foregår der i hele barnets opvækst en massiv indoktrinering og bevidst manipulation..Mange unge kommer ud som tilrettede robotter og har ikke den basale viden om det at være menneske og samfundsborger, hvor ret og pligt ikke er tilstrækkeligt synlige for dem…De lærer det senere på den hårde måde. Men selvfølgelig kan de købe sig til det meste og betale sig fra deres fejltagelser.

  “Vores” projekt rammer vel egentlig kun bjergvæggen og ikke sindbilledet på, at det “bare” er op ad bakke.

  NB og DF som troværdig politisk fremtid er jeg enig i dine betragtninger om…omend DF gennem mange år har fremsat mange nødvendige forslag i FT…99 % er blevet afvist og nedstemt og som oftest udskammet ud i ekstremerne.

  Nå jeg skal ud i solen…

  Håber du er med på hvad jeg mener og står for. Ikke at du og andre er enige…Det er bare mine meninger og forudsigelser for landet, som så absolut ikke er positive. Måske tager jeg fejl…så er det jo godt nok!

  Kommentar by Black Watch — 18. juni 2017 @ 09:39

 86. Balder er et jødehadende svin med en iq på langt under 100. Når man er så dum, ved man det ikke selv, så det må vel være hans undskyldning.

  Hans jødehad overgår muslimernes, i sig selv ganske imponerende. Glem konspirationsidioterne og lad som ingenting.

  Hop i havet, Balder, selv fisk skal leve.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. juni 2017 @ 09:39

 87. 09:39 Mennesker som kalder andre for et svin, er hadefulde små venstreorienterede marxisttroldeunger, fra helvede.

  Henrik Petersen = Nil Nul

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 09:56

 88. Tak Henrik Petersen,

  Lige nu kunne jeg faktisk godt tage en tur i baljen. “Konspirations teorier” er kun “teorier” så længe de er dømt ude af dem der sidder på magten og det kvæg der retter sig efter det. Og magthaverne tager det som bekendt ikke så nøje med sandheden.

  Hav en god søndag Henrik.

  Kommentar by Balder — 18. juni 2017 @ 09:57

 89. Selvfølgelig skal det frem, hvor han kommer fra, for han skulle aldrig have været her på den plet, der hedder Danmark. Han er fra Mellemøsten og hører hjemme der. De, der har åbnet døren for ham er de ansvarlige for et sygt overgreb på en lille pige. Må de stå til regnskab herfor.

  Kommentar by Jette — 18. juni 2017 @ 10:10

 90. Helt almindelig dsg i pyromandanmark

  https://youtu.be/p87bWsrmTAs

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 10:15

 91. dsg= dag

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 10:15

 92. Det var jo egentlig så let at stoppe befolkningsudskiftningen – Vi skal jo bare lade være med at give de fremmede penge, så rejser de.

  Problemet er her, at langt størstedelen af befolkningen lever af penge, som staten stjæler fra de få flittige, og derefter deler ud til vælgerne, så et stop af penge til de fremmede ville sikkert betyde et stop af penge til langt over halvdelen af vælgerne – Og uha -uha- og hyl og skrig. Så hellere invitere alverdens pædofile forbrydere og bistandsklienter til evig forsørgelse og jagt på småpiger. Så hellere dø om så det gælder.

  Danskerne vil have den slags, og de vil få det. Ludovne, hykleriske bistandsklienter.

  Kommentar by Svend — 18. juni 2017 @ 10:37

 93. –> Balder.
  (Nazi-Balder, kudos til dig Kuffar :-))
  Så har jødernes overrepræsentation på Nobelpris-listen også en eller anden mega-kryptisk-hemmelig-manipulerende sammenhæng?

  Skriv endelig et eller andet langt kryptisk indlæg igen, Balder.

  Kommentar by Skolelæreren — 18. juni 2017 @ 10:39

 94. 10:39 Det er vel ikke et kæmpe mysterium, at de mest intelligente, styrer verden. Kan du ikke se, hvor selvmodsigende du er?

  Jøderne opfandt næsten egenhændigt atombomben, hvad vil du sige med det?

  Fake news
  https://youtu.be/8kkUzU9OiDI

  Real News
  https://youtu.be/cCdqPKPrARk

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 10:44

 95. Det er vel heller ikke så underligt, at dem der bestemmer over, hvem som skal have Nobelpriserne, giver dem mest til sig selv? De opfinder et eller andet, giver en jøde æren og en nobelpris og erklærer det derefter for at være den vigtigste viden. Det understøtter sgu da bare, at jøderne styrer hele lortet.

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 10:47

 96. –> 94 –>95
  Jeg tænker at det vil være bedst for dig (Michael C), Balder og eventuelt flere med samme nazi-flirtende grundlag, at tage den sidste del af Pat Condells video til jer.

  https://www.youtube.com/watch?v=eIesXORjBps

  “If you really believe that Jews are evil manipulators with there fingers i everyones pie, or if you really believe that some sinister jewish cabale is controlling you from above like a marionette. Then please, don’t tell me about it. TELL A DOCTOR, but maybe not a jewish one….”

  :-)

  Kommentar by Skolelæreren — 18. juni 2017 @ 11:13

 97. 11:13 Har set videoen. Og jeg er ikke nazist, men jeg ville da klart foretrække at de blev udvist af landet.

  Hvis du går ind i buegangene ved Christiansborg og kigger op i loftet ved Danmarks mest nationale sted vil du se jødestjernen i loftet. Kig selv.

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 11:16

 98. Forklar lige pigen den her sætning: En fremmed er en ven du ikke har mødt endnu…..(ok sort humor…passer dårligt til situationen…undskyld). Man kan på side 137 i Lars Hedegaard bog “Muhammeds piger” finde en vejledning fra Ayatholla Khomenie, som forklare hvordan man kan have begærlig berøring med kvindebørn helt ned til ammestadiet…….perverst. Men ifølge shiamuslimsk retslærde altså tilladt…..beklager men jeg ønsker blot at fremvise den perverse del af Islam i den sammenhæng, som kan have inspireret den pædofile muhammedaner. Hjertelig tak til lars hedegaard for for lang tid siden at have advaret os. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2017 @ 11:32

 99. Som k.m. skriver 07.39 – Balder skriver:”At den muslim-hadende anonyme skribent “kuffar” slynger om sig med beskyldninger om “had” står for “kuffar”s egen regning – men anonymiteten forhindrer at regnskabet kan gøres helt op.”
  Må man få en forklaring på den kryptiske sætning?”

  Ja, ‘Balder’ (eller skal vi for sjov kalde dig ‘Hugo’..?), må man få en forklaring på den sætning? Du lyder en anelse truende over for visse medskribenter.

  Nu er jeg så heldig, at jeg på et øjeblik kan kontakte et par jøder, som er hard-core it-folk, så jeg anbefaler dig, H…,: lad være med at true andre herinde! Dét er et rigtigt godt råd.

  Hvorfor forlod du egentlig Holland i sin tid, og nu bruger du tiden på at smæde jøder, hér i jødevenlige Danmark?

  Der ER vitterligt kun problemer med jer indvandrere!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2017 @ 12:30

 100. 98. Michael,
  Hvor var du i de de ca. 40 år Sankt Glistrup ofrede sit liv for at redde sine landsmænd fra iSLAM og de dumske dhimmier.

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2017 @ 12:43

 101. 12:43 Levede mit liv her i Dümme Dhimmark, går jeg ud fra.

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 12:53

 102. Den der Grenfel-brand er så fake, så det gør ondt.

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 12:55

 103. Kommentar by Nielsen — 18. juni 2017 @ 08:25

  Jo – Nielsen – hvis vi kunne komme til at bestemme over skatteindtægterne og deres fordeling “efter en revolution” – kunne meget blive løst…og som Svend skriver og jeg også tidligere har skrevet, så vil en effektiv inddragelse af alle økonomiske midler og subsidier til muslimerne og andre snyltere på det danske samfund, herunder også etniske danskere, betyde automatisk modstand indtil de ikke har anden mulighed end at forsvinde, som de så skal gøre – no mersey! Ud med sig!

  Og skolelærer (Kommentar by Skolelæreren — 18. juni 2017 @ 11:13) – lad nu være med at nazificere os…Vor tids jøder og deres forfølgelse, er ikke muslimerne!!
  Det kan godt være vor tids jøder har stor økonomisk magt på verdensplan…men de skaber altså også meget positivit…modsat muslimerne, som stort set gør det modsatte – De er jo ikke skyld i, at de har olie og andre naturbetydelige råstoffer…det er bare et tilfælde, at de lige opholder sig der…desværre!!

  Muslimerne er selv skyld i deres negative image overalt i verden…De tolereres kun på alle planer fordi de er rige på olie og at man gerne vil have fingre i den rigdom.

  Det ved de godt…derfor har de kun trusler, vold og krig at byde på, hvis de vil have noget at skulle have sagt her i verden…Såååeee efter min mening har islam og nazisme i al væsentlig forstand mange ligheder!!

  Kommentar by Black Watch — 18. juni 2017 @ 13:07

 104. 101. Michael,
  Sorry, det var måske forkert formuleret fra min side, men jeg håber at du forstod hvad jeg mente mht. lars hedegaard vs. Sankt Glistrup.

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2017 @ 13:31

 105. 13:31 Jeg har aldrig stemt ved ft, da jeg anser det for at være fup. Glistrup var en sand profet, det kan ingen tage fra ham. Tænk at måtte bruge retroaktive love for at stoppe ham, det er lavt.

  Kommentar by Michael C — 18. juni 2017 @ 13:42

 106. # 99

  Utroligt interessant og spændende indlæg!

  Lad os dog endelig få endnu flere kolde facts på bordet vedrørende denne ækle jødehader og sølvpapirshat.

  Kommentar by Al Capone — 18. juni 2017 @ 14:59

 107. 105. Michael,
  Fuldstændig enig.

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2017 @ 15:12

 108. Michael C = islamist = nazist og jødehader. What’s the difference??

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. juni 2017 @ 16:27

 109. Til Piphans nr 100. ærligt: Jeg var dengang lige så dumnaiv, beklager. Jeg var langsomt men sikkert klar over det var riv ragende galt fra år cirka 1999- til 2001 11 september, men turde i den overgang ikke bekende kulør, fordi jeg selv var i tvivl om det bare var mig der var paranoid. Efter 11 september 2001, var jeg hlet og aldeles klar over at det ikke var mig der var paranoid, men virkeligheden der var som den var. Oplevede 12 september hvordan muslimer på en kristen cafe jublede. Fik nok engang for alle, og hjalp der hvor jeg kunne med den modstand jeg mente og følte var det rigtige at gøre. Glistrup havde fuldkommen ret i hans udsagn om muhammedanere – undskyld Glistrup.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2017 @ 17:47

 110. > 103 Black Watch
  Du indleder med at misforstå mig.
  Intet skal fordeles. Punktum.
  Du skal vel selv bestemme, hvem du vil give din ejendom til? Eller hvad? Ordet skatteindtægt burde du ikke tage i din mund. Der kan aldrig være tale om indtægt for dit vedkommende. Indtægten debiteres politikeres konti.

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2017 @ 17:52

 111. P.S.
  Svend skriver det samme med andre ord.

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2017 @ 17:52

 112. 109. Michael,
  Lad os bare glæde os over at du har set lyset langt før de fleste af vores landsmænd. Desværre er der stadig ca. 80% af dumskerne som ikke kan eller vil se lyset, og det er jeg bange for bliver vores undergang.

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2017 @ 20:05

 113. Kommentar by Nielsen — 18. juni 2017 @ 17:52

  Ikke forstået – beklager. Prøv igen, men måske er jeg for fatsvag…gi´ mig en chance til?

  Kommentar by Black Watch — 18. juni 2017 @ 22:03

 114. –> 103 Black Watch
  Du misforstår mig.
  Jeg er ikke ude på at drage paralleller mellem muslimer i nutiden og jødeforfølgelserne op til og under ww2. Jeg ved at de der kommenterer her på Uriasposten for de langt flestes vedkommende, er Pro Israel, ligesom Kim Møller. Det er jeg også. Jeg væmmes ved det i mine øjne irrationelle jødehad som visse kommentatorer spammer Uriasposten med. Jeg synes ikke det skal stå uimodsagt, derfor støtter jeg Kuffar i hans angreb på Balder. Jeg forstår egentlig ikke hvad de der jødehadere laver her inde.
  Jeg er skolelærer, jeg er pro Israel og nationalkonservativ.

  Kommentar by Skolelæreren — 18. juni 2017 @ 23:11

 115. > Black Watch
  Du skrev:”– hvis vi kunne komme til at bestemme over skatteindtægterne og deres fordeling “efter en revolution” – kunne meget blive løst”
  Så var det jeg mente at, hvis du vil revolutionere Danmark med henblik på at bevare regeringens ret til at udplyndre landets borgere, synger jeg med på beatles sangen omhandlende revolutionen. En af de meget vigtige årsager til at så mange fremmede kommer til Danmark, er at de kan gå direkte hen til bistandskontoret og få bolig en fast månedlig indtægt og et hav af andre af politikere indførte “goder”. Alt hvad den selvretfærdige såkaldte arbejderbevægelse har gjort for Danmark, er at medvirke til hendes nedbrud. Hver gang de har “tilkæmpet sig nogle “rettigheder” er det sket på hårdtarbejdende danskeres bekostning via skatten, som kun går i én retning: op. Der skal sættes en stopper for politikernes skalten og valten med vores penge. Det er det eneste der kan få samfundet i en sund tilstand. Og medens vi snakker om sundhed, så vil det være ret nødvendigt, at indføre sunde penge. Samt at få det danske militær til at forsvatr Danmark, i stedet for at deltage i USA’s (ulovlige)krige rundt omkring på kloden. Det er simpelt noget, der meget let kan føre os lige ind i 3. verdenskrig, som John McCain-typer arbejder intenst på at få realiseret. Jeg kommer med vilje ikke ind på Balders såkaldte jødehad. Jeg synes Balder har tænkt meget mere over de større sammenhænge, end f.eks. no-braineren Henrik Petersen. Jeg synes Israel er et dejligt land, og det eneste bud på et fungerende samfund i mellemøsten, men vi skal ikke blande os i deres indre anliggender, som vi ikke skal blande os i Afghanistans og Syriens samme.
  Det er galimatias, at sende tropper til fremmede lande for at bekæmpe islam, når muhammedanerne oversvømmer Danmark og resten af Europa.
  Når jeg siger at intet skal fordeles, er det et udtryk for at Danmarks borgere selv skal bestemme, hvem og hvad de vil give deres penge til. Hvis politikerne vil have dit og dat, må de sgu selv sørge for det af egne midler, og ikke med dine og mine.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2017 @ 01:37

 116. Retrospektiv korrektur: forsvare og der mangler et “hen” efter simpelt

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2017 @ 01:43

 117. Kommentar by Nielsen — 19. juni 2017 @ 01:37

  Forstået…helt enig…Jeg har efterhånden kun foragt over for det “demokratiske” politiske system og alle deres lakajer, som huserer på alle planer i Danmark…ikke mindst politikerne i FT, som ikke burde kunne bestemme og fordele i det omfang de gør i dag, især ikke da det som regel ingen konsekvenser har og de fint skøjter hen over deres ansvar!

  Jeg er ret sikker på, at befolkningen ville være lige så lykkelige, arbejdsomme, retfærdige og demokratiske osv., måske endda endnu mere, selv om velfærdsstaten var betydeligt smallere og slet ikke så omfattende. Den medmenneskelige reelle følelse og opfattelse ville ikke tage skade, tværtimod, hvis pengene og bestemmelsen lå hos den enkelte borger – en form for minimalstat ville være at foretrække.

  Borgerne skulle spørges noget mere i folkeafstemninger, som både kunne være bestemmende, men også retvisende/vejledende.
  Borgerne skulle kunne afsætte regeringerne efter et mere ansvarsorienteret sæt af demokratiske regler – (færre % af befolkningen) – Det ville gøre det sværere at styre landet, men også skærpe processerne hos politikerne og engagere mange flere borgere politisk. I dag har partiforeningerne få medlemmer og de er alle en sammenspist magtklike, som kun genererer de samme typer politikere på tinge – upålidelige, ofte dumme/uintelligente, ansvarsløse og med stor hang til løgn og bedrag i alle sammenhænge og forhold – primært for egen vindings skyld og for at kunne bryste sig af at have magt. De siger som regel noget andet – men de er alle fulde af løgn! Nogen ser ud til, at de sågar tror på deres egne løgne (tag bare de fleste fra ENHL.), gale mennesker!

  De her typer politikere kan man ikke sætte til at administrere de mange milliarder de stjæler fra befolkningen.

  En mimimalstat, uden bindinger til konventioner (EU+FN m.fl.), hvor borgernes penge og værdier blev hos dem selv, ville gøre mere gavn samlet set og gøre landet mere robust og vække befolkningens forståelse for, at man selv har ansvaret og pligterne som borger, men så også beholder sine egne penge og værdier og selv betaler for de ydelser man vil have.

  Indvandring skal minimaliseres og kun udvalgte mennesker (de rigtige vi alle ved hvem er) kan få opholdstilladelse eller statsborgerskab i DK. Islam skal udfases i Danmark og ikke være en del af vores kultur – så slipper vi for deres udbredte industrialiserede misbrug på alle planer, bl.a. i at udnytte alle offentlige midler og subsidier helt ud over alle retfærdige og rimelige ghrænser.

  En minimal statslig magt og økonomibase må der dog være i et eller andet forhold.

  Befolkningen skal vækkes, det er høje tid de erkender, at de reelt har mistet al magt og demokratiet kun er et skuespil. Som det er nu, er min følelse den, at staten har taget alt fra mig, mine penge, mine værdier, min selvbestemmelse, mit selvværd, min glæde ved livet, mit gamle demokrati, ret og rimelighed osv. osv.

  Befolkningen er kun i vejen for staten og dens politikere og myndigheder – Vi er et nødvendigt onde, som de helst var fri for.

  Jeg har tidligere skrevet i går, at militær og politi, kun skal være beskæftiget inden for landets grænser.

  Jeg har altid været pro jødisk og beundret Israel – Disse folk og deres land er langt at foretrække på godt og ondt, end det arabiske islam inficerede vanvid, som landet er omgivet af. Man må da give Israel noget længere snor at tumle sig i, i forhold til de betingelser de dagligt er nødt til at håndtere som nation.
  De må helt givet træffe nogle valg, som ikke følger det øvrige vestens leve- og handlemåder…det kan ikke være anderledes. Vesten er enormt hyklerisk i den henseende…mangedobbelte standarder er gældende over for Israel i forhold til mange andre splittergale nationer i regionen og i den øvrige verden.

  Alle kan komme til orde her på Urias…nogen er mindre heldige med deres indlæg og holdninger, efter min mening,…og uenigheden kan undertiden slå voldsomme gnister – men lad være med at blive så personlige uvenner…det er træls at opleve – synes jeg – og jeg er jo ikke sart og ligger heller ikke fingrene imellem og får da også jævnligt nogle stryg – fint nok – stikker man næsen frem får man nemt en på tuden – so is the game!

  Tak for snakken og alt det bedste til dig og dine Nielsen!

  Kommentar by Black Watch — 19. juni 2017 @ 11:38

 118. Kommentar by Skolelæreren — 18. juni 2017 @ 23:11

  Ok – fint nok, så er vi nok mere enige end det modsatte!
  Jeg gider bare ikke det her vendettalignende personligfikseret forsvar/angreb mod visse skribenter på Urias.

  Jeg skriver ofte alt for lange indlæg, rene “ørkenvandringer” og mange gider sikkert ikke læse dem og bare de ser at det er mig som forfatter, dropper de det. Jeg bilder mig selv ind, at jeg dog har en “lille menighed”, som af og til kæmper sig igennem dagens tekst og har udbytte heraf – who knows!

  Men jeg lider nok af det som mange debatører gør: Vi vil gerne have ret og fremstå kloge og forstandige, retskafne og uangribelige – det kan være slemt at blive sablet ned, men så man “op på hesten” igen og ride videre med en ny “dragen sabel”.
  Faktisk ret sjovt ind imellem, selv om man selv er til spe og spot!
  Men landets afmægtige dysfunktionelle udvikling og islams daglige magtforøgelser, kan i sandhed få mit pis i kog – sådan skal det også være.

  Uenighed gør folk skarpe og årvågne og kaster som regel noget godt af sig – så længe leve debatten!

  Tak for snakken Hr. Skolelære!

  Kommentar by Black Watch — 19. juni 2017 @ 11:56

 119. Jøderne vil have, at muslimer og kristne assyrerere og andre røvhuller fra Mellemøsten boller jeres lyshårede søstre i røven som hævn for såkaldte pogromer i Europa, når de hvide europæere fandt ud af jøderne tog røven på dem. Jøderne fryder og godser sig, når en sorthåret med kroget næse tvinger Bjørn Borg til at blowjobbe.

  Kommentar by Hans — 19. juni 2017 @ 17:03

 120. #Black Watch

  Dine indlæg bliver faktisk læst i hvert fald af undertegnede.

  Derudover er jeg stort set enig i dine råd til Birger Jensen.

  Jeg er lige så enig i din vurdering af det med angreb/forsvar mod visse og jeg vil karakterisere det som lidt af en børnehave, hvor det burde være menings- og fakta udveksling mellem voksne mennesker.

  Endelig vil jeg viderebringe noget visdom af afdøde Mogens Glistrup, som jeg har mødt i et par sammenhænge. Mogens fortalte engang, at det er mere givende at diskutere med nogen, som man er uenige med, for det kan man lære af!

  Kommentar by T. H. — 19. juni 2017 @ 21:48

 121. #120. T.H.
  Jeg mener at jeg læser, og følger med i, de diskussioner jeg involverer mig i. Hvis der er noget jeg har glippet, så gentag endelig, og jeg skal svare.
  Og hvis jeg bliver opfattet som værende på børnehavestadiet, så er det ok, og smigrende, for det er nok snarere seniliteten der er ved at indfinde sig, så bær over med mig. :-)

  Kommentar by Birger Jensen — 19. juni 2017 @ 22:50

 122. #Birger Jensen

  Det med børnehavestadiet var nu ikke noget, som du skulle føle dig truffet af. Jeg havde mere visse andre i tankerne med mange indlæg!

  Det er helt OK og meget relevant, at du søger svar på, hvordan man som menigmand skal/kan forholde sig til og om man kan gøre noget ved problemerne.

  Kommentar by T. H. — 20. juni 2017 @ 06:28

 123. >96 Skolelareren
  Jeg håber sandelig ikke, du er engelsklærer.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2017 @ 04:35

 124. “Om han er de ene eller andet eller tilflytter fra sønderjylland er vel for den sags skyld uvedkommende”

  Nej, Per Henrik Rasmussen – det er ikke ligegyldigt. Vi har nok indfødte kriminelle, voldtægtsmænd, socialebedragere og andre tabere her i landet.

  På ingen måde, er der grund til at importere dem fra mellemøsten og afrika. Fat det dog…

  Kommentar by Rene Lodal — 21. juni 2017 @ 20:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper