20. juni 2017

‘Koranklods’ nu som ‘bænk, cykelstativ og blomsterbed’: Give terrorsikring ‘en mere hyggelig funktion’

‘Tusindvis af likes til forklædt terrorklods’, var titlen på et indslag på TV2 Lorry lørdag aften, i det der må være et foreløbigt højdepunkt for multikulturens evindelige brandslukning. Der er intet godt ved grimme ‘Koranklodser’ i det offentlige rum, men de er trods alt med til at modne den gennemsnitlige dansker. Med åbne grænser, er det nødvendigt at sikre dine børn med nye bastante tiltag. Konkret manifesteret, blandt folk der tænker på alt andet.

Nu kan man så høre, at et mindre firma ombygger betonelementerne til kombineret ‘bænk, cykelstativ og blomsterbed’, og lur mig om ikke grønne arkitekter allerede er på vej med mere permanente tiltag, der kan lulle dansken i søvn. Man græmmes over normaliseringen, men er alligevel lidt imponeret. Hvis de kan redde den her pr-mæssigt, så kan de redde alt. Ja, altså, bortset fra de kommende generationer.

En historie fra Finans.dk – Iværksætter pakker terrorsikring ind i hygge.

“Lastbiler og store varevogne er af flere eksperter blevet udråbt som et af terroristernes foretrukne våben… Som et værn mod angreb er der i flere danske byer blevet sat betonklodser op, som skal tvinge lastbilerne til at sænke farten i befolkede områder.

Klodserne er dog ikke just en fryd for øjet, mener iværksætter og arkitekt Mads Boserup Lauritsen fra virksomheden Tagtomat, som derfor har kastet sig over at give terrorsikringen en mere hyggelig funktion.

Det er i første omgang sket ved Rådhuspladsen i København, hvor én af de ildevarslende terrorsikringer foreløbigt er blevet pakket ind i træbeklædning, solsikker og morgenfruer og har fået funktion af bænk på den ene side og cykelstativ på den anden. …

Vores formål er, at hverdagen ikke skal opleves utryg. … Generelt får jeg langt mest positiv feedback. Mange synes, vi italesætter et behov og sender et signal om, at vi ikke vil lade os kue af terror,’ siger Mads Boserup Lauritsen til Finans.”

(‘Koranklods’ ombygget som kombineret ‘bænk, cykelstativ og blomsterbed’; Foto: Tagtomat)

Oploadet Kl. 11:46 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84273/trackback

41 Comments »

 1. Hvorfor er den ikke lavet som en selvlysende ‘dialogbænk’? Den slags holder min kommune jo meget af.
  Og selvfølgelig vil det kunne tale en terrorist ned, hvis vi sidder sammen med negeren/araberen og drikker dialogkaffe.

  Hvor er Anna Mee Allerslev, når vi har brug for hende? (ironi)

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. juni 2017 @ 11:59

 2. For at citere Londons borgmester så er de smukke hyggelige koranklodser vel bare “part and parcel of living in a big city”.

  Kommentar by kenneth — 20. juni 2017 @ 12:09

 3. Jeg fik omgående en fornemelse af deja vu. Og ganske rigtigt koranklodserne er lidt på bagkant.

  http://www.uriasposten.net/archives/59663

  https://undskabenshotel.wordpress.com/2016/05/26/nyt-rum-for-kulturberigelse/

  Kommentar by Hans Und — 20. juni 2017 @ 12:13

 4. Nu er Londons Stormufti sjovt nok også muslim, så måske derfor, kenneth?

  I øvrigt er Københavns Miljø- og Teknikborgmester godt igang med at opsætte firkantede ’street art’ klodser på fx Strandboulevarden.

  Det skal nok komme til at fungere. Tossen er i øvrigt fra Enhedslisten og som følge deraf (og københavnernes flertalsstemmer) notorisk idiot.

  Næh, flere dialogbænke/koranklodser ved centrale pladser i København, så sker der ikke flere terrorhandlinger hér. That’ll be the day…

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. juni 2017 @ 12:31

 5. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by Give terrorsikring ‘en mere hyggelig funktion’ - Dengule.dk — 20. juni 2017 @ 12:37

 6. De dumme danskere lader sig glade føre til slagtebænken, når bare den er rigtig hyggelig og folkelig med en blomsterkumme på toppen. Det er hvad de hippe arkitekter tror, men mon ikke de har forregnet sig.

  Når den tid kommer, kan det være at Tagtomat kan designe en ergonomisk korrekt guillotine.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 20. juni 2017 @ 12:45

 7. Som skatteborger i Danmark der uden at blive spurgt om håndteringen af terrorsikringen fra politikernes side, så vil jeg mene at de politikere der har brugt pengene på udsmykningen af betonklodserne må til lommerne og personlig selv dække omkostningerne til det glade vanvid, terrorsikring af Danmark kan kun blive effektiv hvis man forbyder islam i Danmark og udviser alle indavlede retardere kriminelle pædofile korandyrkere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. juni 2017 @ 12:57

 8. Det næste bliver vel modeopvisning i orange fangedragter? Eller aftenskolekurser i at give den bedste “last words” foran videokameraet inden “Krigeren” skærer halsen over på det bagbundne offer?

  Kommentar by redneck — 20. juni 2017 @ 12:57

 9. Lige den udformning er så ideel til at skjule bomber i, så det er vist en ommer….

  Kommentar by Frafaldenmoderat — 20. juni 2017 @ 13:24

 10. Hvem tør dog sidde der?
  Hvis ikke de muslimske terrorister kan se at det er en koranklods, så tror de at det er en bænk, og så kører de ind i den.

  Kommentar by Birger Jensen — 20. juni 2017 @ 13:32

 11. I øvrigt, er det da den vildeste lappeløsning med de klodser…måske det var en tanke værd at kigge på årsagen og hvad vi kan gøre for at løse problemet, med mennesker som går rundt i blandt os og vil os det ondt, i stedet for at symptom-behandle..Historikken hos muhammeds lystige svende er jo at de bare finder nye måder at ramme os på.

  Kommentar by Frafaldenmoderat — 20. juni 2017 @ 13:37

 12. Bræk en pind af bænken og kulturberigeren/autonome har et godt slagvåben til gadekamp mod politiet.

  Kommentar by Menig 442 — 20. juni 2017 @ 13:52

 13. Lad os nu blive ved med at kalde det hvad det er – det er en muslim stop klods, men vi kan godt for lethedens skyld kalde det en koranstopklods.

  Kommentar by Piphans — 20. juni 2017 @ 14:03

 14. Undskyld mig, men før vi smider flere penge efter ligegyldig blomsterudsmykning af div. koranklodser, hvad så med at prøve køre disse koranklodser, for hvis en tonstung lastbil med 80 km/t påkøre en koranklods lidt ude i siden, så tror jeg bare den flytter sig lidt og den hvide jihad lastbil uhindret har adgang til de vandrende vantro, der fejlagtigt tror de er beskyttet af koranklodserne, nu med blomster!

  Køb blomster, køb blomster tra la la la …..

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 20. juni 2017 @ 14:18

 15. Er det selvmord? Bænken er just iscenesættelse og fortrænger den potentielle risici ved at sidde på den nærmest midt i trafikken. Nu stjæler de også ideen om den historiske bænk, ja en filosofisk samtale er absurd når man fejer genstanden ind under bænken, så den politiske korrekthed slører atter problemets kerne.

  Kommentar by de Hemmer — 20. juni 2017 @ 14:30

 16. Tja, fra dialogbænk til selvmordsbænk….hvad bliver det næste skøre tiltag ?

  Men nu må vi jo se positivt på det, for når nu den, i mange år frem i tiden, store strøm af asylansøger ankommer med deres retskrav på en passende bolig, og derved bringer alle vantro bagerst i bolig køen, så er det nok derfor vores uduelige politikkere tænker koranklods bænkene, som en fremtidig løsning på alle de vantros manglende senge mulighed.
  Moske der kunne udvikles et lille udtræks tag og evt skuffer i siderne på koranklodserne, ja, ligefrem et fremtidigt boligløsnings ide, til alle de apartheid vantro der konsekvent er placeret bag asylmuhammedanerne i boligkøen.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 20. juni 2017 @ 15:19

 17. Danmark = Perkerland

  Kommentar by TL jakobsen — 20. juni 2017 @ 15:20

 18. Når der kan stjæles en gravko eller bulldozer og køres imod Christiania, trods skud imod dæk og sømmåtter.
  Ja de finder bare på noget andet.

  Kommentar by P — 20. juni 2017 @ 16:03

 19. Sådan ser en dansk islamløgn ud. Så kan man sidde hyggeligt og snakke sammen på bænken, mens lastbiler kommer drønende. Eller en islamist skyder mod dem, der sidder på bænken.

  Kommentar by Liva — 20. juni 2017 @ 16:32

 20. Hold da kæft mand, en konstruktion. Den bør præmieres.

  Kommentar by Catfish — 20. juni 2017 @ 16:47

 21. Smart, så kan man sidde på første parket mens multikulti-lastbilen brager ind i en.

  Kommentar by NulTolerance — 20. juni 2017 @ 16:50

 22. Kunne måske give lidt mening, hvis man placerede en kopi af Rodins Grubleren på bænken.
  Der er meget at gruble over.

  Kommentar by Catfish — 20. juni 2017 @ 17:03

 23. Her maa det vel vaere paa sin plads at kraeve en mere effektiv form for kystsikring ogsaa ; noget der effektivt kunne splitte vandscooterne ad naar jubelidioterne kommer farende paa deres fordoemte stoejsendere alt for taet under land….

  Kommentar by Krassisten — 20. juni 2017 @ 17:15

 24. Mads Boserup Lauritsen lader sig ikke kue af terror han tjener sammen med med cobe tegnestuen tykt på de fremmede. Tydeligt at muslimer er en gevinst for os alle. Bare spørg mæhæen på Frank Jensens rådne hus.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2017 @ 17:26

 25. Disse klodser (med eller uden pynt) er jo blot en ineffektiv midlertidig symptombehandling. Det ser ud til, at Københavns Kommune mener, at lastbilterrorisme blot er en modedille, der går væk af sig selv lige om lidt.

  Hvis nu man så i øjnene, at det var en permanent tilstand, kunne man jo let etablere terrorist-no-go-zones.for eksempel kunne man ved alle indkørsler til Strøget og andre oplagte mål bygge seriøse sikringer, som kan stoppe lastbiler, og som auromatisk kunne sænkes fx mellem 05 og 08 for varekørsel, og være hævet permanent resten af tiden.

  Løsningen findes allerede, men det vil selvfølgelig være fornærmende for alle de fredelige muhamedanere at etablere den.

  En terrorist er en dansk ven, som du ikke har mødt endnu.

  Kommentar by Bastardo — 20. juni 2017 @ 17:32

 26. >13 Piphans
  Det hedder en koranklods.
  Hans Engell fra socialistpartiet konservativt folkeparti, kørte ind i en koranklods på helsingørmotorvejen. Han vidste bare ikke på daværende tidspunkt, at den hed sådan. Det var nok derfor han overså den.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2017 @ 17:33

 27. > Bastardo

  En terrorist er en muslim med dansk statsborgerskab, som du ikke ønsker at møde. For slet ikke at tale om eventuelle døtre, der bestemt heller ikke ønsker et sådant møde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. juni 2017 @ 17:51

 28. Jeg døber hermed installationen “Elefanten i Rummet”.

  Kommentar by Johnson — 20. juni 2017 @ 19:00

 29. Det må kræve nye vejskilte

  Koranklodser forude

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2017 @ 19:30

 30. Dialog bænk. Hvordan vil man kunne gå i dialog med fanatiske muhammedanere, som KUN tænker på at udrydde alle som ikke går ind for deres såkaldte tro?. Nej, der findes KUN ET MIDDEL, nemlig at give dem af “samme skuffe” som de udsætter os for. Det er det eneste sprog de sinker forstår. Til helvede med disse sataner.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 20. juni 2017 @ 19:42

 31. 26. Nielsen,
  Enig. Men er der i det hele taget forskel på en konservativstopklods og en muslimstopklods. For mig er det, det samme.

  Kommentar by Piphans — 20. juni 2017 @ 20:09

 32. Mon ikke muhammeds muntre sønner er ved at være færdige med “truck of peace” angrebene og skifter til ny metode… S-toge og metro i myldretiden ville være oplagt.. enten med automat våben eller knive… Eller hvad med at skubbe 10-15 kristne ud foran et tog på Nørreport… Koncerter har allerede vist sin effektivitet.. Så her er også et oplagt sted at ramme…???

  Hvis folk tror sig sikre… fordi idioterne pakker koranklodserne ind i blomster… Så skal der meget mere til før danskerne vågner og kræver handling af politikere og meningsdannere…

  Kommentar by ny kommentator — 20. juni 2017 @ 20:10

 33. >9 @Frafaldenmoderat
  Ja, det tænkte jeg også.
  Jeg mindes, at jeg i London har afleveret skrald direkte i hånden på flinke ansatte hos British Rail, fordi der ingen skraldespande var på togstationerne af sikkerhedsgrunde.
  Hvis DSBs ansatte skulle til at yde den service, ville det nok forlange at få deres årsløn fordoblet, så den kom op på en mio. per år.

  Kommentar by Hertz — 20. juni 2017 @ 20:52

 34. Iværksæt repatrieringer og sæt koranklodserne langs grænserne.

  Kommentar by vivian edsberg — 20. juni 2017 @ 22:43

 35. Dybt perverst.

  Kommentar by Margrethe — 20. juni 2017 @ 22:46

 36. Tja. – Hvis de alligevel er kommet for at blive …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. juni 2017 @ 23:49

 37. Ville en dialogbænk/koranklods have stoppet Omar et-eller-andet ved Krudttønden og senere ved synagogen i Krystalgade? Retorisk spørgsmål, og svaret er nej.

  Vil nogle koranklodser på Nørreport Station forhindre en terrorist, forklædt som hjemløs og med en indkøbsvogn fyldt med sømbomber at skubbe den ind i myldretiden og myrde løs? Igen et retorisk spørgsmål og igen er svaret nej.

  Koranklodser er ren symbolpolitik der skal vise handlekraft. I realiteten, som flere jo også beskriver, er de totalt uden effekt. Muslamerne skal nok finde nye veje trods deres notoriske lave intelligens.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2017 @ 09:24

 38. Helt i tråd med. at hipposvinene og pressen bevidst skjuler gerningsmænds etnicitet.

  Kommentar by XT — 21. juni 2017 @ 12:09

 39. Vi må håbe, at disse selvmordsbænke bliver forsynet med advarsels billeder, ligesom de skadelige cigaretpakker er forsynet med billeder af de skader de forvolder, og der er jo desværre masser af afskyelige billeder af muhammedterrorens ofre.

  Vi kunne også udsmykke disse selvmordsbænke med sjove citater, fra alle muhammed import tilhængerne, som virkelig har sagt mangt og meget komiske ali vrøvl.
  Eller de mere alvorlige citater fra koranen, så tror jeg nok, at man vil tænke sig en ekstra gang om, inden bagen slås i selvmordsbænken.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. juni 2017 @ 14:14

 40. Hvor mange KOranklodser/pseudoer er der efterhånden opstillet rundt omkring?
  Jeg ville hellere have dem samlet ved den dansk-tyske grænse (med indbyggede strømførende elementer) og effektiv overvågning af gennemkørslerne, mens Borgens samlede politikkere/landsforrædere tog vare om danskernes fremtid og landsforviste ALLE muhamedanere, med begrundelse i deres landsnedbrydende lov/kultur/religion tilbedelse: KOranen!
  Eller som emmagad så rammende siger det: Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2017 @ 22:15

 41. Spræng lortet i luften.

  Kommentar by Jørgen — 22. juni 2017 @ 04:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper