19. juni 2017

Araber truede vantro med kniv under fredagsbøn i stormoské: “Ingen i moskeen ville hjælpe politiet.”

Under seneste fredagsbøn i Rovsingsgademoskéen, truede en mand alle omkring sig med en stor kniv. Selvom Ekstra Bladet kan fortælle, at manden var arabisktalende og ikke havde dansk baggrund, så fastholdt Københavns Politi overfor avisen, at ‘manden er dansk’. Jeg kender ikke motivet, men det er ikke deres opgave at skabe myter.

Der var nu ingen overraskelser. Gerningsmanden var en cirka 30-årig araber, der ville myrde ‘vantro stikkere’. Muslimer, der er ikke er muslim på den helt rigtige måde. Øjenvidnets beretning giver dog et fint indblik i moskéens udanske atmosfære, og jeg tænker automatisk på den selfie fire kvindelige lokalpolitikere tog ved stormoskéens officielle reception tilbage i 2014.

Fra Ekstra Bladet – Vidne om knivdrama i københavnsk moske: Politiet fik ingen hjælp.

“Det viser sig, at en tilsyneladende psykisk syg mand teede sig aldeles upassende og truende midt under fredagsbønnen. …

– Gerningsmanden kom omkring kl. 14.30 spadserende ind i moskeen midt under fredagsbønnen…

– Han trak sin trøje op og viste ham en stor kniv, der var placeret i en hjemmelavet anordning. Samtidig truede han – ved at føre en hånd for sin hals – med at vedkommende skulle halshugges. Det var klart en dødstrussel. Helt klart, siger vidnet, som vurderer, at han bliver upopulær i muslimske kredse, hvis han fortæller om hændelsen.

– Men pludselig begyndte han at tale højt og gå i rette med det, som imamen sagde, hvilket selvfølgelig er helt uhørt og totalt chokerende. Han talte både dansk og perfekt arabisk: Han påstod, at moskeen var fyldt med vantro stikkere. Han udbrød, at han var klar til at slå alle ihjel. Samtidig løftede han op i trøjen for at signalere, at det skulle ske med den lange kniv.

[…]

– De lagde ham i håndjern og fjernede kniven. Han beskyldte nu politiet for at holde med de vantro. Han truede med at slå deres (betjentenes, red.) familier ihjel og sprænge hele moskeen i luften. Han sagde, at de (betjentene, red) ville få den samme tur, som den Omar gav, siger vidnet med henvisning til terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein…

– Politiet har oplyst, at der var tale om en dansk mand, men du har oplyst, at han talte arabisk. Hvad var hans baggrund?

– Han var dansk-araber på omkring 30 år. … Han talte både godt dansk og godt arabisk. …

– Nej. Nogen påstod, at han var fra Hizb ut-Tahrir, men andre sagde, at det var han slet ikke dannet nok til at være. Men hør her: Nogle helt fucked-up unge mennesker forsøgte inden politiet ankom, at advare gerningsmanden om, at politiet var på vej. Sikke da nogle idioter, at de står og forsøger at hjælpe en person, som truede med at myrde os alle – inklusiv disse unge fjolsers egne familier. Der er tale om uintelligente mennesker, som tror, det handler om, at muslimer skal stå sammen mod Danmark og danske autoriteter – her politiet. …

– Var der andre i moskeen, som ikke bifaldt politiets arbejde?

– Ja, desværre. Den mand, som indledningsvist blev truet af knivmanden oppe foran, ville ikke afgive forklaring til politiet. Jeg er noget chokeret over, at der manglede opbakning til politiets arbejde. Det vel at mærke politifolk, som kommer og risikerer livet ved at pacificere en galning med en slagterkniv. Han er sådan en type, som man kan sammenligne med de psykopater, som går amok og myrder i London. Ingen i moskeen ville hjælpe politiet. Det var mit indtryk, men jeg kan have gået glip af noget, erkender vidnet.”

(‘Hamad Bin Khalifa Civilsation Center’, Rovsingsgade, efteråret 2013; Foto: Uriasposten)

Oploadet Kl. 11:12 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84274/trackback

19 Comments »

 1. Gerningsmanden var muligvis fra Hizb ut-Tahrir, men med arabisk baggrund.

  Nå, så var det altså ikke den rødhårede albino Junes Kock…

  Kommentar by Al Capone — 19. juni 2017 @ 12:00

 2. Det kan siges meget meget kort og enkelt: den største trussel mod danskerne og Danmark er – danskerne selv og politiet.

  Kommentar by Piphans — 19. juni 2017 @ 12:25

 3. De havde nok travlt med at komme ud og plukke jordbær ;-)
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9662013/oestarbejdere-kan-stadig-plukke-baer-uden-konkurrence-fra-flygtninge/

  »Vi har ikke umiddelbart haft flygtninge, der har søgt job,« siger Claus Hunsballe, der er formand for de danske jordbæravlere og heller ikke har hørt om ansøgninger hos kollegerne.

  Kommentar by redneck — 19. juni 2017 @ 12:38

 4. Fra det ovenfor citerede fra Ekstra Løgneren: “Ingen i moskeen ville hjælpe politiet.”
  Nej, det tror da fanden, også muslimer ved, at muslimske lovovertrædere ingen straf får af det danske samfund.
  Dette var en episode som de burde have haft lov til at “håndtere” internt.

  Kommentar by Birger Jensen — 19. juni 2017 @ 13:08

 5. Apropos moske angreb.
  Efter angrebet i London ved moske kræver de vagt. Islam klodser op ved dem selv må da kaldes nemesis.
  Og igen er offer kort trukket.

  Kommentar by P — 19. juni 2017 @ 13:39

 6. Moskeen hedder “civilization center”, men der findes ingen Islamisk civilisation. Hvis der gjorde ville muslimer ikke have problemer med at opføre sig civiliseret!

  Kommentar by Sigwar — 19. juni 2017 @ 14:43

 7. 14:43 Sandt, og vores er selvdestruktiv.

  Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS – and other UNCOMFORTABLE TRUTHS
  https://youtu.be/UxpVwBzFAkw

  Kommentar by Michael C — 19. juni 2017 @ 16:39

 8. Havde det været en vantro, der truede en muslim med en kniv, så skulle I se hjælperne komme springende. Vi kan lære en masse af de fremmede, bliver der sagt. Det vil jeg indskrænke til det, at man kun hjælper sine egne, som muslimerne praktiserer.

  Kommentar by Menig 442 — 19. juni 2017 @ 17:00

 9. Er vi mon klar over, hvor taknemmelige, vi skal være for denne enlige stemmes vidnesbyrd?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. juni 2017 @ 18:38

 10. Det er tragisk at Danmark skal huse sådan en samling galninge (muhamedanere).

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 19. juni 2017 @ 19:32

 11. Jævn lortet med jorden. Vi skal sgu da ikke lægge jord til muhammedanernes kaserner.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2017 @ 19:45

 12. Nu skal I lige huske – Det er jo ikke alle muslimer, der er muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 19. juni 2017 @ 19:58

 13. – eller omvendt.

  Kommentar by Bastardo — 19. juni 2017 @ 19:59

 14. Almen strøtanke, først omkring det som skete i London og sekundært om det der skete i Rovsingsgademoskéen, men især set i lyset af, muslimerne jo altid søger sig situationer, hvor de kan udpege sig selv som “ofre”:

  Ser vi nu en ny vinkel på “muslimsk undertrykkelse”/offerkortet, ved at de selv iscenesætter angreb mod sig selv (72 jomfruer venter og alle midler til fordel for iSlams fremfærd er lig fribillet)

  Sq da lidt mærkeligt, at en “højreekstremist” tilfældig havde et terrorangreb for mod muslimer og så lige “fik chancen” da de på hans vej, stod bøjet over en, der havde brug for førstehjælp?
  Hvor heldig kan man være?

  Eller har de i England, virkelig drevet deres egne helt derud, på det eksistentielle overdrev, hvor borgerne selv siger stop og på egen hånd begår terror mod en flok muslimer, der tilfældig står og yder førstehjælp i nærheden af moskeen?

  Jeg føler det ret så iscenesat og venter spændt på at høre mere, om realiteterne, hvis de kommer?

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. juni 2017 @ 20:14

 15. Kommentar by M.S. Carstens — 19. juni 2017 @ 20:14

  Ja da – Iscenesat på bedste lav-iq vis – Nu skal vi synes det er så synd for dem og nu kan de såkaldte journalistiske redepissere rigtig komme ud over kanten med al deres løgn om gerningsmanden, hvorfor og hvordan – Muslimerne søger med det her at sløre deres eget vanvid, med at sige, der kan I bare se I er ikke bedre og kan udføre terror også – og redepisserne vil labbe det i sig og anvende det hver gang de næste planlagte terrortilfælde fra muslimsk side sker (breivik-modellen).

  Kommentar by Black Watch — 19. juni 2017 @ 21:08

 16. # 11

  Fuldstændig korrekt, Nielsen!

  Muhammedanernes kaserner er et symbol på erobret territorium fra de vantro.

  Kommentar by Al Capone — 20. juni 2017 @ 00:09

 17. Fanden hytter sine….intet nyt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. juni 2017 @ 09:23

 18. 9) Morten – men hvad skal der til, før han træder frem og tager afstand fra holdningerne i moskéen eller bare holder op med at komme der?

  Kommentar by Nemo — 20. juni 2017 @ 10:12

 19. Spræng lortet i luften.

  Kommentar by Jørgen — 22. juni 2017 @ 04:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper