22. juni 2017

Lise Nørgaard: “… Afrika har simpelthen været et problem, lige siden kolonisamfundene ophørte.”

Lise Nørgaard er født i 1917, og kommer således meget let til at overtræde kulturmarxistiske dogmer, uden egentligt at ville det. Hun siger intet forkert, for hvis Afrika ikke kan brødføde sine børn, så må de naturligvis producere færre. Afrikas problem er Afrikas problem. Lemminge-analogien er lige på kornet, og havde det ikke været for EU’s konventionsfetichisme og grænseløse NGO’eres humanistiske taxitjeneste på Middelhavet, så ville problemet løse sig selv. Tinne Hjersing Knudsens interview kan høres på Radio24syv.dk.

Fra Radio24syv.dk – Lise Nørgaard sammenligner afrikanere med lemminger.

“Det var ikke mange opmuntrende ord, Afrika fik med på vejen, da Lise Nørgaard stillede op i et interview hos Radio24syv i programmet ’55 minutter’ i anledningen af sin fødselsdag forleden. 100 års-fødselaren blev bedt om at pege på det, hun mener, er de største udfordringer i verden i dag.

Det fik Lise Nørgaard til at fortælle en anekdote om en rejse, som hun engang var på til det sydlige Norge. Det år var der usædvanligt mange lemminger i fjeldene…

– Vi havde jo lært i skolen, at de begik selvmord ved at kaste sig i havet. Det gør de ikke. De kaster sig i havet, fordi de håber, at de kan svømme over til en ø, der er et bedre sted, hvor de kan lave en ny lemmingkoloni med tusinder af lemminger. Der kommer jo kun ganske få over, og så begynder de forfra, og så er der nogle, der drukner. Hvad minder det dig om?

Interviewer: Det minder mig om flygtninge- og migrantkrisen?

– Ja, det er nøjagtig det samme. Det er det samme, der sker i Afrika. Det er bare mennesker, det er ikke lemminger. De begynder at drive mod havet, de vil over mod et sted, der er bedre, hvor der er tryghed, mad, tag over hovedet og alt muligt. Det tror de. Der er jo mange flere der nede, og der bliver ved med at komme flere, de får masser af børn…

Lise Nørgaard har heller ikke meget til overs for de mange gange, der er blevet lavet store indsamlingsshows for at samle penge ind til det konfliktramte kontinent.

– Det er jo en dråbe i havet, hvor vi alle sammen kan få lov til at føle os rigtig gode ved at give en skærv, men det hjælper ikke. Det, de skulle have, tænker jeg tit på, det var et helt vogntog med præservativer, siger hun.

… mener Lise Nørgaard, som jævnligt bliver ringet op af Læger Uden Grænser, der vil have hjælp til at løse det vedvarende problem.

– Hver gang jeg får sådan en opringning, så tænker jeg, hvad nytter det? Det synes jeg er det mest deprimerende, vi har i øjeblikket. Og Afrika har simpelthen været et problem, lige siden kolonisamfundene ophørte, siger hun.”

(Medecins sans frontieres på Twitter, 26. maj 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84433/trackback

35 Comments »

 1. Jeg synes at det er på plads her at promovere http://defend-europe.org/ – som samler ind for at drive nogle skibe der skal patruljere Middelhavet og redde “flygningene” inden de kommer ret langt fra Afrikas kyst.

  Kommentar by Balder — 22. juni 2017 @ 18:58

 2. SPOT ON, Lise..men du må ikke sige sådan noget…alle liv er lige meget værd, en rotte har osse følelser og planter trives når du spiller klassisk musik for dem. Og SLET ikke tale om natures/evolutonens måde at sørge for at LIVET overlever og degenererede udskud stille dør hen. Det må du ABSOLUT ikke formulere…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 22. juni 2017 @ 20:00

 3. Læger uden grænser har åbenbart to standarder.
  Een at hjælpe mennesker i nød uanset hvem de er og hvor de bor.

  En anden er at bidrage til Islamisering af Europa.

  Kommentar by k.m. — 22. juni 2017 @ 20:07

 4. Bravo Lise Nørgaard. Nogen kan deres historie, fordi de har levet den.

  Det er ikke noget mål at folk i Afrika osv. skal dø i elendighed, men hjælp til selvhjælp er vejen frem. Og stop for pokker med at sælge dem våben og luksus. Mugaberne skal heller ikke inviteres til dronningen osv.

  Kommentar by Zatopek — 22. juni 2017 @ 20:17

 5. Kan huske hvordan man i 70 erne talte om, og prøvede at bekæmpe overbefolkningen. Kan huske fra en blad, en reklame fra Egypten om at begrænse børnefødsler, så der var mad og overskud nok. Der var vist også tale om at uddele preservativer eller spiraler til kvinder i U-landende. Dengang var der 4,2 milliarder- hvis jeg husker rigtigt- hvor mange er det nu? I dag tales der ikke mere om det. Uden at jeg vidste det dengang (var for ung…man forholdt sig heller ikke til Islam overhovedet …dengang i starten af 70 erne), så har der nok fra islamisk side været en strategi med at overbefolke verden med hjernevaskede islamiske hoveder….hvis der er nogen der kan bidrage med dens tid tankegang…oliekrisen etc…i skyggen af den kolde krigs logik…om islams indflydelse, så skriv endelig.God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2017 @ 20:19

 6. Al ære og tak til Lise Nørgaard, som nok er den eneste i dagens Danmark, der kan sætte ord på problemerne, på baggrund af indsigt og GØR det!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. juni 2017 @ 20:32

 7. Gid vi havde flere Lise Nørgaard’e

  Kommentar by centerpoint — 22. juni 2017 @ 20:37

 8. Den tyske politiker Herbert Gruhl har allerede for 40 år siden detaljedokumenteret de indsigter, som Nørgaard nu (dog med rette) roses for at popularisere herhjemme. Nogle af de indvandringskritikere, der ynder tysk historie, kunne i øvrigt med fordel dyrke Gruhl-studier i stedet for igen og igen at idiote sig ind i paralleller til tysk historie en generation længere tilbage.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 22. juni 2017 @ 20:45

 9. k.m. — 22. juni 2017 @ 20:07 :

  du glemte vist nr. 3:
  at bidrage til, at deres gager fortsat kan indgå på kontoen.
  ……….

  Jo, jo, de hjælper skam hvor de kan, men vel mest for, at holde deres gode lønninger og fine glorier kørende, på andres bekostning, som vi har set det gennem 50 år+ med NGOérne, som nu også er så langt ude i deres humanistiske søgen efter månedslønnen, at de må importere problemerne til de nordlige himmelstrøg, så deres curlingafkom også kan tjene kassen derpå, men dog UDEN, at skulle investere sig selv.
  Jo, jo, de´ som lever af andres penge, ve´d at hytte sig og sine!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. juni 2017 @ 20:47

 10. Meget meget vigtig.
  Skal ses:
  Historien gentager sig.
  https://youtu.be/-awkYhtey50
  WWII Survivor Warns of SOCIALISM and GUN CONTROL! (MUST WATCH)

  Kommentar by Sindsro — 22. juni 2017 @ 20:58

 11. Michael Unna — 22. juni 2017 @ 20:19 :

  Ja, jeg var da også for ung og havde travlt med mine kære efterkommere i familien og derfor først langt senere opdagede:

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler.php

  og senere den reviderede EU-udgave:

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  men hvor ville jeg dog være glad, hvis der endelig kom flere fakta frem, om denne storkatastrofe for Danmark og andre EU-lande!

  Hvem ved Hvad?

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. juni 2017 @ 21:02

 12. Tillad mig at dryppe lidt malurt i bægeret. I lørdags så jeg lidt af et interview som TV 2 News havde lavet med Lise Nørgaard. Hun blev spurgt, hvem hun helst ville lave et interview med, hvis hun selv kunne vælge. Trump skulle det ihvertfald ikke være, men Merkel har Lise Nørgaard stor respekt for.

  Det kan godt være at hun er rimelig kvik i krydderen for en 100-årig, men noget hænger ikke helt sammen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. juni 2017 @ 21:38

 13. I FN blev det engang i begyndelse af 1990erne vedtaget med gyldighed for hele FNsystemet, at man IKKE måtte betragte overbefolkning og høje fødselstal som et problem, og ikke måtte tale om det eller arbejde med det.
  Jeg har desværre ikke referencerne, men hører gerne fra mere vidende personer.

  Kommentar by Bastardo — 22. juni 2017 @ 21:39

 14. Hajerne er sultne.
  Læg et minefeldt

  Kommentar by Sindsro — 22. juni 2017 @ 22:24

 15. “Fiskerne i byen Moma i det nordøstlige Mozambique er ikke i tvivl om, hvorfor de ikke længere kan fange fisk nok til at blive mætte:
  »Vi er bare blevet alt for mange mennesker,« lyder beskeden.”

  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE8253179/%C2%BBVi-er-bare-blevet-alt-for-mange%C2%AB/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. juni 2017 @ 23:36

 16. I en kronik bragt i Bergens Tidende tordner den norske professor Harald Kryvi mod forklaringen på sultkatastrofen i det østlige Afrika. Jyllands-Posten har bedt ham uddybe kritikken.
  Hvad skyldes sultkatastrofen i Afrika?

  »Overordnet skyldes den én eneste ting, og det er overbefolkning. De har lavet sig alt for mange mennesker i forhold til, hvad de kan mætte. Det er årsagen. Punktum. Ingen tør sige det, men om seks eller syv år kan Afrika mætte en fjerdedel af sin egen befolkning, og det skyldes overbefolkningen.«

  http://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE9447081/norsk-professor-sultkatastrofen-i-oestafrika-skyldes-overbefolkning-punktum/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. juni 2017 @ 23:37

 17. # Bastardo

  FN’s Cairo Programme of Action fra 1994 definerede menneskers “reproduktions ret” som en menneskerettighed.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Reproductive_rights#Cairo_Programme_of_Action_implementation

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. juni 2017 @ 23:56

 18. Hun er ellers skarp nok den gamle.

  Hvad er det i øvrigt for et skib, Læger Uden Grænser har fået fingre i der? Det ligner nærmest en slæbebåd. Hvad fanden skal de med sådan en?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 23. juni 2017 @ 01:39

 19. #3 + 18. ‘k.m.’ og ‘Dansk – Skatteyder – Frustreret’.
  Boykot ‘Læger uden Grænser’, de misbruger folks gode vilje. Der kan ikke advares nok imod disse undergravende og landsskadelige importører. Det er så grelt et “firma” at det burde have en selvstændig artikel.
  På MSF’s webside, fortælles der ikke så meget om færgefarten i Middelhavet, men i stedet forklarer de salvelsesfuldt:
  “Indsamlingen går til medicinsk nødhjælp i kriser, katastrofer og ved epidemier. Ud over et alvorligt koleraudbrud i Yemen er det specielt de humanitære behov i Sydsudan, Irak, Syrien og Uganda, der trænger sig på lige nu.”
  http://msf.dk/nyheder/mange-tak-en-fantastisk-landsindsamling/

  At Læger uden Grænser chartrer skibe til at sejle i rutefart på Middelhavet, må ligge uden for deres felt:
  http://www.cosbc.ca/index.php/careers/item/3481-june-16-vos-prudence

  Kommentar by Birger Jensen — 23. juni 2017 @ 05:55

 20. >18 bingo.
  https://www.vesselfinder.com/da/vessels/VOS-PRUDENCE-IMO-9664213-MMSI-247324600

  Kommentar by Erik — 23. juni 2017 @ 06:40

 21. Blind høne kan også finde korn, og på dette punkt har Nørgaard jo ganske ret. Folk i Afrika og Mellemøsten vil gerne have en levestandard som i Europa, men samtidig vil de bibeholde deres kultur præcis som den er. Det kan jo ikke lade sig gøre. Hvis man vil leve som europæerne så må man blive som europæerne. Det er deres kultur, der holder dem tilbage.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 23. juni 2017 @ 06:42

 22. Lad dog afrikanerne passe sig selv. -I Afrika!

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2017 @ 07:03

 23. Det er jo fint nok at Fru Nørgaard i en fremskreden alder ser skriften på væggen… der er altid større glæde i himlen over een omvendt synder end 10 rettroende osv.

  Det ændrer dog ikke det faktum at Lise Nørgaard i 60-70 år har været aktiv i de talende klasser UDEN at lufte disse synspunkter. Faktisk er hendes successerie Matador et socialdemoratisk/radikalt hyldestdigt uden sidestykke.

  Hun havde muligheden, midlerne og mediernes bevågenhed til at fortælle en anden historie. Hvorfor gjorde hun det ikke? Sikkert fordi hun så ville blive ekskluderet af det gode selskab, festerne, ugebladene og middag med de kongelige.

  Beklager Lise, du solgte din sjæl for det gode liv blandt samfundets kulturelite. Må du nyde tiden i skærsliden

  Kommentar by redneck — 23. juni 2017 @ 07:25

 24. Læger uden grænser har grundlagt befolkningseksplosionen ved at “lege gud” blandt negrene.

  Naturen har i millioner af år kompenseret for negrenes naturlige seksualdrift og høje fertilitet med diverse sygdomme. Når man fjerne disse muligheder for naturen går det galt.

  Det er ligesom algerne i havet opblomstrer når de får mere næring. Man kan næsten tale om en slags menneskelig forurening af et kontinent – en negerforurening

  Kommentar by redneck — 23. juni 2017 @ 07:28

 25. “Der er jo mange flere der nede, og der bliver ved med at komme flere, de får masser af børn…” Det har Lise jo ret i. Og det er vores ulandshjælp, der har gjort at der er så mange nu. Det og så at de ikke begrænser antallet af børnefødsler. (Stakkels kvinder med alle de børnefødsler, og det er kvinderne der tager sig af alle børnene). Og de vil blive ved med at komme til Europa, så længe vi har åbne grænser. Primært mænd, som vi har set det.

  Kommentar by Liva — 23. juni 2017 @ 07:47

 26. Hvilket ben skal vi stå på? Euforien over at høre kulturping Lise Nørgaard sige det rigtige, afløses af Rednecks (#23) nøgterne konstatering af samme kulturpings passivitet indtil nu. At hun tilsyneladende foretrækker Merkel fremfor Trump (#12), tyder ikke på, at hun har forstået noget videre. Som Hr. Naturli’ (#12) siger: “noget hænger ikke helt sammen”. M. S. Carstens (#6), som ellers altid skriver fornuftige indlæg, har formentlig forvekslet Lise Nørgaard med Lone Nørgaard.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 23. juni 2017 @ 09:40

 27. Hold da op! Der kommer flere og flere nazi’er herinde, og nu henvises der til de syge og hjernedøde konspirationsteorier på ham Balders blog!!? Hvad fejler folk?

  Kommentar by Rekrut Bente — 23. juni 2017 @ 09:54

 28. Det er altid on topic at linke til den her video, men helt sikkert i denne anledning:

  Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS – and other UNCOMFORTABLE TRUTHS

  Kommentar by Balder — 23. juni 2017 @ 12:49

 29. Tommy Jørgart — 23. juni 2017 @ 09:40

  Du har helt ret!
  Jeg beklager.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. juni 2017 @ 12:58

 30. @ 19, Birger Jensen

  Jeg er helt enig og derfor giver jeg praktisk talt aldrig så meget som en krone til de såkaldt humanitære organisationer. Hele det show er simpelthen blevet for politiseret og utroværdigt til jeg kan stå inde for at poste penge i det. Hvilket jeg faktisk synes er rigtigt ærgerligt. For som sådan en almindeligt “velstillet” vesterlænding, ville jeg rigtigt gerne være med til at opbygge en stærk privat nødhjælpssektor, der kan være med til at tage presset af de vestlige landes offentlige forbrug. I min verden er det trods alt mere fair, at jeg støtter forskellige private organisationer end man flår den enlige mor over skattebilletten. Og hvor højreorienteret jeg end måtte være, anerkender jeg fuldt ud, at der findes mange mennesker rundt omkring på kloden der fortjener hjælp.

  @ 20, Erik

  Tænkte det nok :-)

  Fuldstændigt absurd, at de har brugt donerede midler til at chartre sådan en og vel egentlig også mærkeligt, at udlejeren og deres forsikringsselskab/jurister har ladet dem gøre det. De bruger den ikke alene til noget, den type skib slet ikke er designet til. De bruger den tilmed til noget, der ligger langt uden for deres egentlige “mission”. Der undrer det mig, at en “voksen” ikke er gået ind og sagt stop.
  Hvad gør de f.eks. hvis lortet synker eller bliver kapret? Er Læger Uden Grænser virkeligt forsikret på sådan en måde, at de kan bruge lejet udstyr, fuldstændigt som det passer dem? Selv hvis hvis de bruger udstyret til noget, det slet ikke er designet til?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 23. juni 2017 @ 13:18

 31. Tak Lise !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 23. juni 2017 @ 16:11

 32. Fra dagens “Sjællandske” (sn.dk):

  “Europa skrumper uden nyt blod.

  Året er 2100.
  Verdens befolkning er vokset kraftigt. Hvor der i 2017 var 7,5 milliarder mennesker, er der nu i omegnen af 11,2 milliarder munde at mætte.
  I Afrika er der næsten tre gange så mange som i 2017.
  I Nordamerika er befolkningen vokset med 38 %, og også i Asien er der kommet flere til.
  Men for Europa går det den anden vej.
  FN har regnet sig frem til, at indbyggertallet i Europa fra 2017 til 2100 vil falde fra 742 til 653 millioner mennesker.
  Imens forventes Afrikas befolkning at blive betydelig større frem til 2100.
  FN spår, at der vil være cirka 4,5 milliarder afrikanere til den tid.
  I dag er der knap 1,3 milliarder.
  Lande som Angola, Niger, Somalia og Zambia forventes befolkningsmæssigt at vokse til femdobbelt størrelse.”

  Vi kan med andre ord se frem til en sand tsunami af indavlede og retarderede negre…

  Kommentar by Korsfarer — 24. juni 2017 @ 13:05

 33. Lise Nørgaards Lemminge-analogi gav den 100-årige ekstra point hos mig. Sjovt at hun selv havde set flokke af lemminger kaste sig i havet engang på en rejse i Norge.

  Ny for mig var hendes forklaring om, at det ‘biologiens formål’ med lemmingernes tilsyneladende masse-selvmord ved drukning, er at enkelte ud af tusinder kan finde en ø eller andet for dem nyt land hinsides de kan kolonisere, hvis en af hvert køn når i land og formerer sig dér med deres kollosale fertilitet.

  Det er jo så rammende, at det må kunne dømmes af racisme-myndighederne i EU? (Måske lader de en 100-årig slippe pga alderen? :-)

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2017 @ 08:23

 34. Medecins sans frontieres og flere andre NGO-er hjælper menneskesmuglerne med at sejle afrikanere og arabere og andre muslimer til Europa.

  I sin tid under ‘Berlinkrisen’ under den kolde krig var der en ‘luftbro’, der brød kommunisternes blokade af Berlin.

  Nu har ‘NGO-kommunisterne’ så etableret en ’skibsbro’ fra Libyen til Europa, der skal bryde blokaden af adgangen til de kristne og demokratiske lande og nedbryde dem indefra.

  Startende med Italien, som er på hælene efter NGO-masse ilandsætningen af mest unge mænd – afrikanere og arabere og andre muslimer – der skal kolonisere os på deres vandring op gennem Europa og på den måde skabe grundlaget for et kommunistisk comeback! Hensigten helliger altid midlet for de venstreorienterede !:-(

  Se her hvor flittige NGO-erne er med deres skibstransporter af ‘flygtninge’ til Europa.

  https://www.youtube.com/watch?v=TbIc1LZqIAw&feature=youtu.be

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2017 @ 09:09

 35. Læger Uden Grænser og andre tilsvarende “hjælpeorganisationer” er konstant på pengejagt for at få finansieret deres undergravende virksomhed.

  Mon det er helt forkert at gætte på, at der ruller lidt rare dollars ind på bankkontoen fra diverse lande, organisationer og rige privatpersoner, som støtter islamiseringen af Europa?

  I dag har Marcus Knuth meget fornuftigt foreslået, at fjerne statsstøtten til Red Barnet, som udfører samme menneskesmugling som Læger Uden Grænser.
  Men straks blev forslaget afvist, og betegnet som den rene ondskab af kommunisten Johanne Schmidt Nielsen.

  Hold da kæft, hvor jeg foragter dette lille forvirrede pigebarn…

  Kommentar by Korsfarer — 25. juni 2017 @ 18:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper