25. juni 2017

Midsommerpropaganda: Lyst hår med blomster, og fred baseret på ‘tilliden til at andre vil os det godt’

Jo flere der er samlet foran tv, jo større er risikoen for at blive udsat for licensfinansieret holdningsmassage. Det gælder ved større fodboldkampe (‘Nej til racisme’-kampagne, regnbuefarvet hjørneflag), og det gælder ikke mindst de årlige live-transmissioner relateret til kristne højtider.

Fredag aften sendte DR1 ‘Skt. Hans med Søren Ryge’, og blandt lyshårede danske piger, fortalte Puk Damsgaard med grådkvalt stemmeføring, om hendes opskrift på evig fred. Man skulle have et varmt hjerte, ikke tvivle, gå efter lyset, og skabe fred ved at fastholde ‘tilliden til at andre vil os det godt’. Hun forklarede også at folk i Mellemøsten var præget af krigens hårdhed, og undlod gudskelov (og desværre) at blive konkret i forhold til den danske udlændingepolitik. Talen kan høres på DR.dk.

Puk Damsgaard, journalist: Jeg er meget glad for at stå her i dag og synge Midsommervisen. Og ja, freden kan vindes, hvor hjerterne aldrig bliver tvivlende kolde, som vi lige har sunget. Og det synes jeg er rigtigt. Jeg tror på at vi kan leve og skabe freden sammen. Og nu hvor der er fred i Danmark…

Jeg er lige fløjet fra Mellemøsten til Danmark. Jeg bor i en region, hvor konflikter af og til føles som en større selvfølgelighed end freden. … På søndag der rejser jeg til Irak, hvor en brutal krig mod terrororganisationen Islamisk Stat, som vi vist alle sammen desværre nu kender, som i øjeblikket udkæmpes i Mosul, en by med hundredetusinder af mennesker – som os selv, der er fanget og flygter, og mange er blevet såret og slået ihjel. Irakerne tilhører nok nogen af klodens mest hårdtprøvede folkefærd. … Det gør noget ved et folkeslag at leve i ufred. Det er som om, at man identificerer sig med den konflikt og krig der er omkring en.

Jeg har boet og rapporteret fra konfliktområder i mere end ni år, og tror jeg har fundet ud af, hvorfor krigen og konflikterne findes, og hvorfor krigen nogensteder i verden ser ud til at køre i ring. Krigen kan også komme til os, hvis vi ikke passer på det vi har sammen. For dt er netop når menneskets hjerte bliver tvivlende, og koldt, og hårdt, og hævngerrigt, at krigen den vokser. Når tilliden den ikke længere findes. Tilliden til hinanden, til naboen, til den anden stamme eller sekt, til rødhårede – eller til hvad dagen bringer i morgen. Tilliden til at andre vil os det godt. Jeg kender mange der lever i krige og konfliktzoner, og de har nu også krigen inde i sig, og den vil ikke gå væk. Jeg vil gerne læse et kort digt op, det er skrevet af en ung mand jeg har lært at kende… Han er iraker, digter og violinist…

Jeg tror det kommer tifold tilbage, hvis vi engang imellem løfter blikket til fjerne egne og lytter til poeter, der er et menneske som os selv, men ikke lever som vi gør. … Amins ord minder i hvert fald mig om, at jeg vil huske at løbe efter lyset. Så jeg synes vi skal varme vores hjerte i aften her ved bålet, og kigge mod det lys der stadigvæk stråler…

Søren Rye, vært: Nu synes jeg vi skal lade Puks ord synke ind som det hedder, og bare stå og kigge på bålet et par minutter.

(Puk Damsgaard, journalist)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84440/trackback

64 Comments »

 1. Hun er da vist en rigtig spasmager, hende Puk?

  Kommentar by Bastardo — 25. juni 2017 @ 10:28

 2. Og bonderøven Frank havde lavet en hanheks. I habit og med strågult hår og som Søren Ryge sagde, vi behøver jo ikke sætte navn på. DR ved man hvor man har: På de rigtige meningers holdeplads. Desværre insisterer konen på, at vi skal betale licens, så det føjer spot til skade.

  Kommentar by Jakob — 25. juni 2017 @ 10:33

 3. Aldrig mere DR!

  Kommentar by BS — 25. juni 2017 @ 10:38

 4. Vi har ingen grund til at have tillid til de fjendtlige fremmede, der kolde og hævngerrige i hjerterne, vil os det ondt.
  Danskere er på daglig basis udsat for voldelige overfald.
  Men det er det, som Puk Damsgaard og DR ikke vil have os til at tale om.
  Deraf hadet til fx Den korte Avis, hvis historier kun meget sjældent drages i tvivl. Problemet er, at DKA bringer de historier fra multikulturens bagside, som DR og resten af venstrefløjen ikke vil have frem i lyset.

  Kommentar by Jern Henrik — 25. juni 2017 @ 10:40

 5. Som jeg nævnte i min postering under det forrige indlæg er blomsterkranse i kvinders og pigers hår et helligt symbol i den førkristne religion i det meste af Europa.

  Det er nærmest helligbrøde at multi-kulturalister bruger symbolet.

  https://www.facebook.com/NativeEuropean/photos/a.339001599792276.1073741828.338998359792600/444451599247275/?type=3&theater

  Kommentar by Sigwar — 25. juni 2017 @ 10:49

 6. Antiracisme er den mest svinske vranglære, som menneskeheden har fostret til dato. Der er generelle forskel mellem forskellige mellem etniske grupper, både hvad angår intelligens og karakteregenskaber. Det viser alle videnskabelige undersøgelser. Det er fuldstændigt ødelæggende for Danmark, at mennesker, der ikke problemfrit kan smelte sammen med den danske folkestamme, får lov til at indvandre til vores land.

  Ligesom Piphans hører jeg til dem, der glæder sig hjerteligt, hver gang en landsforræder-kælling bliver voldtaget halv ihjel af en kulturberiger.

  Kommentar by Søren Andersen — 25. juni 2017 @ 11:10

 7. ->6. Flot sagt..

  Var der ikke rygter om at det var hende, der blev grundigt beriget på Tahrir-pladsen i Egypten. Noget med hun fik den samme tur som Lara Logan?

  Kommentar by Martin — 25. juni 2017 @ 11:12

 8. Det er naturligvis “krigens hårdhed”, der er præget af folk i Mellemøsten. Våben er ikke farlige. Mennesker er.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. juni 2017 @ 11:12

 9. http://www.jv.dk/varde/20-aarig-overfaldet-og-snittet-med-kniv-af-fem-roevere/artikel/2517953
  Mindst 1 gerningsmand er ikke-etnisk dansk

  Kommentar by k. m. — 25. juni 2017 @ 11:20

 10. Puk tager fejl. Der er ikke fred i Danmark. Så sent som i går var der skyderier ved Bazar Vest, hvor millitser fra fremmede lande kæmper om herredømmet over den jord, som vi i vores grænseløse tillid valgte at dele med dem, med det resultat, at vi nu ikke længere selv kan færdes der. Næste midsommer synes jeg at vi tager vores fakler og høtyve og går ud til DR-byen og laver et stort bål. Bare kald det for disruption af mediebranchen.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 25. juni 2017 @ 11:43

 11. Licensen er heldigvis afmeldt for flere år siden.

  TV2(Charlie) var ikke meget bedre, de sendte fra Karrebæksminde med båltale af “komiker” og gutmensch Carsten Bang.

  Han sluttede talen af med en belæring om, at vi skal behandle muslimer ordentligt og så den klassiske sammenligning med jøderne under anden verdenskrig.

  Kommentar by M.P. — 25. juni 2017 @ 11:43

 12. @ 7.
  Korrekt, den små Puk blev beriget, dog og heldigvis for Puk, beriget i småtingsafdelingen.
  Andre er igennem tiden blevet betydeligt mere beriget, så beriget at nogle af disse endda har ændret,(om end modvilligt), holdning til hvad begrebet berigelse rent faktisk betyder, men det er en anden historie.
  En fremtrædende svensk kvindelig politiker, naturligvis socialdemokrat, har her, der og allevegne, nedgjort den mangeårige svenske tradition om at danse om en majstang og med blomster i håret, dette sidste for kvindernes vedkommende.
  Måske Puk og vedkommende svenske socialdemokrat bør tage en snak om fred, forståelse osv. og hvordan disse begreber bør vises.

  Kommentar by AK JA. — 25. juni 2017 @ 11:55

 13. Jeg har hørt om amerikanske undersøgelser, der sagde, at mere end 80% der blev motiveret af, at blive journalister for, at “forbedre verden” og ikke for, at “beskrive verden” som de burde. Det er altså et dybt korrupt “fag”.

  Kommentar by Thorsted — 25. juni 2017 @ 12:01

 14. I talen stilles der igen krav til os danskere: “Krigen kan også komme til os, hvis vi ikke passer på det vi har sammen.

  Hvad i alverden er det at vi skal blive ved med at passe på? Var det ikke mere rimeligt om Puk Damsgaard havde rettet denne henvendelse til Lars Løkke og hans importerede muslimer?

  Kommentar by Birger Jensen — 25. juni 2017 @ 12:02

 15. @7 – Jo herefter forsvandt hun fra skærmen i en rum tid, og der blev lagt politisk korrekt låg på.

  Kommentar by Ib Andersen — 25. juni 2017 @ 12:02

 16. Der var den igen , grimassen der passede . For ikke at naevne alle de krumme tae-er “tilliden til at andre vil os det godt” maa have forvoldt…

  Kommentar by Krassisten — 25. juni 2017 @ 12:15

 17. Citat: “Mosul, en by med hundredetusinder af mennesker – som os selv” Citat slut

  ???????
  Det var da noget af en påstand! Hvornår har de afsværget deres djævledyrkelse og er blevet gode kristne eller blot kulturkristne?
  Godt jeg ikke spildte min tid på at bivåne de skide rødgardister i deres røde propagandaspreder
  Derimod var det meget mere tankevækkende at lytte til ordentlige og begavede folk der ejer indsigten i vores nuværende elendighed på Folkefest For Frihed.

  Kommentar by Knud — 25. juni 2017 @ 12:25

 18. Det har sikkert en betegnelse, det “greb” hun laver. Det med at den del af befolkningen som ikke deler visse holdninger også er hårde i hjertet og ikke vil hjælpe mennesker i nød. FY for HELVEDE. Hvis jeg sidder i en lille gummibåd, der er ved at synke, med min familie og en hel flok nødstedte mennesker svømmer mod os, vil jeg da padle væk for fuld kraft for at redde vores liv. Ville overhovedet ikke tage chancen med at gå i dialog om at vi jo ikke alle kunne være i den lille båd.

  Der er mennesker i dette land som ser på tingenes udvikling og ser en katastrofe uden rasende udvikling.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 25. juni 2017 @ 12:27

 19. Pointen var at jeg gerne deler ud af mit overskud, hvis jeg vel og mærke har et + at hvis dem jeg hjælper tager røven på mig stopper min hjælp øjeblikkeligt..

  Kommentar by FrafaldenModerat — 25. juni 2017 @ 12:33

 20. Nok det mest kvalmende billede jeg har set i lang lang tid. Har man det dårligt og trænger til at kaste op, skal man bare se på det her billede – det er så klamt, det gør helt ondt.

  Kommentar by Kent — 25. juni 2017 @ 12:34

 21. #2: Jeg har heller aldrig kunne udstå “Bonderøven”. Det han laver er ikke andet end Morten Korch film for DR2-segmentet.

  Bevares han er sikkert en flink fyr. Han fremstår i hvert fald tiltalende. Men hold da op, hvor han tager røven på seerne: Dengang vi alle gik rundt og så ud som ham og levede sådan, var vi ludfattige. Hvis alle hans nuttede børn overhovedet overlevede, var de sandsynligvis invalideret af Engelsk Syge og andet knap så hygge-nygge-tv-transmitérbar. Selvom folk boede på landet var kosten, især om vinteren, noget rædselsfuld hundeæde. Ingen af os nutidige ville overleve en vinter på de betingelser. Bonderøven gør selvfølgelig, da det er én stor teaterkulisse, han lever i. Et teater, som kun fungerer på grund af en uhæmmet tilstrømning af goder fra det omgivende højteknlogisk og “stressende” samfund. Verden vil bedrages. Men det bliver ikke for mine penge.

  Kommentar by Margrethe — 25. juni 2017 @ 12:51

 22. Er der nogen der kan finde et link med “bonderøven” der brænder Trump af?

  Kommentar by Johnson — 25. juni 2017 @ 12:55

 23. https://hodja.wordpress.com/2017/06/23/danmarx-radio-er-med-paa-vognen-braender-donald-trump-af-som-heks-paa-sankt-hansbaal/

  Donald Trump bliver ikke nævnt ved navn, men SSymbolikken er ikke til at tage fejl af.

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2017 @ 13:16

 24. Tak

  Kommentar by Johnson — 25. juni 2017 @ 13:23

 25. Det er nok det, der irriterer mig mest ved multikulturalisterne. Man kan simpelthen ikke være i fred for dem. De skal absolut møve deres moralisering ind alle mulige steder, hvor man egentlig helst er fri at skulle høre på dem. Naturligvis med det markante forbehold, at de ikke kunne drømme om at stjæle rampelyset, når muslimerne samles. Vi kommer aldrig til at opleve Puk Damsgård eller nogle af de andre multikulturalister stille sig op og belære en muslimsk forsamling, det kunne f.eks. være til en Eid-fest, om hvordan de skal opføre sig og anskue verden.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 25. juni 2017 @ 14:13

 26. … men vi skal jo betale til denne fordækte licensfinansierede sump af bagvaskelse, indoktrinering og elitarisme.

  Og vore politikere gør ikke en hujende fis for at få ændret på DRs særstatus. Action speaks a little louder than words….

  DR har ingen kvaler, for hr. og fru Danmark tier og betaler.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. juni 2017 @ 14:43

 27. Det er jo et biologisk overlevelsesinstinkt at være vagtsom over for fremmede, jo mere, jo mere fremmedartet de opfører sig. Den massive propaganda mod dette overlevelsesinstinkt vil, hvis PK sejrer, åbne yderligere op for at alverdens ondskab kan trænge over grænsen og udslætte det vi tror vi er og kan, så hurtig, at et retsopgør bliver en illusion.

  Kommentar by Menig 442 — 25. juni 2017 @ 14:46

 28. Mon ikke både Søren Ryge og Bonderøven er nogle af Gøglerpartiets trofaste kernevælgere?

  Hippierne var desuden røget på tvangsauktion for længe siden, hvis ikke DDR gavmildt finansierede tosserne…

  Kommentar by Korsfarer — 25. juni 2017 @ 15:05

 29. Hjertet er fyldt med – men hvad med hjernen?

  Kommentar by barfbag — 25. juni 2017 @ 15:32

 30. http://stiften.dk/aarhus/Venstre-HA-rockere-skal-ud-af-Aarhus/artikel/345709

  Black Army og LTF må måske blive?

  Kommentar by k. m. — 25. juni 2017 @ 15:39

 31. “Jeg har boet og rapporteret fra konfliktområder i mere end ni år, og tror jeg har fundet ud af, hvorfor krigen og konflikterne findes, og hvorfor krigen nogensteder i verden ser ud til at køre i ring.”

  Fortæl lille taharrushiserede kvinde. Fortæl!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. juni 2017 @ 15:40

 32. 28 Tilføj _ der er hverken tale om hjerte eller hjerne, men derimod om ren IDEOLOGI.

  Kommentar by barfbag — 25. juni 2017 @ 15:51

 33. Det skal Sandy French nok få lavet om på! Haha vi burde futte hele dr af men først lukke hestene ud til fattigere mennesker..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. juni 2017 @ 16:09

 34. The French connection direkte til kejser Juncker og hans solkongehof for vores penge.
  Hvis der lugter lidt af lort og lig, så er det fordi parfumen snart ikke kan dække mere..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. juni 2017 @ 16:11

 35. Hun har alle brikkerne, hun kan bare ikke lægge dem i det rigtige politisk ukorrekte puslespil.

  Kommentar by Balle-Lars — 25. juni 2017 @ 16:12

 36. “Krigen kan også komme til os, hvis vi ikke passer på det vi har sammen.” Men hvor kommer krigen fra når det beviseligt ikke kommer fra os?

  Kommentar by River — 25. juni 2017 @ 16:19

 37. Nå, mon ikke den lille blanke frøken Damsgaard skal til Eid-fest i dag?

  Ramadanen er jo bare ligesom den kristne jul, ikk’?

  Det har alle kommissærerne i DDR da haft travlt med at indoktrinere den uvidende pøbel med i den sidste måneds tid.

  Men lige et godt råd til lille Puk:
  Husk at skifte blomsterkransen ud med en burka, ellers bliver du stenet…

  Kommentar by Korsfarer — 25. juni 2017 @ 17:12

 38. “Onde mænd er der mange af” – siger Søren Rygsvømmer og Nasserøven.

  Kommentar by Bastardo — 25. juni 2017 @ 17:37

 39. Stakkels trunte! Hun er jo helt tabt!

  Kommentar by Jette — 25. juni 2017 @ 18:37

 40. Åh lyt til svenske -Carolas- Fremling- og få tårer i øjnene. Det er jo gået så godt i Sverige :-) :-) :-). Pølser og øl og båltale. God fødselsdag for Johannes Døberen. Skål. Nu går vi igen imod mørkere tidere indtil Jesus har fødselsdag. (Nyder nu mest at se studenterne springe ud i Århus i – Agnete og Havmanden springvand- inden hippielastbilen kører dem videre. Fremtiden fejrer nutiden med fest. Skål. God næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juni 2017 @ 18:53

 41. Hvis nu Søren Rygsvømmer og Nasserøven havde fundet på at bygge en heks af Søren (den Gamles salgsdato nærmer sig), så havde det da været lidt hyggeligt, sjovt (uden at bortlede opmærksomheden fra Sct.Hans aftens hovedperson, Søren).

  Men i stedet vælger de denne udstilling af overkors-pissende politisk korrekte teenagere-oldinge, der har det ohhhh, så sjovt med at afbrænde et fremmed statsoverhoved, valgt af folket i jordens første demokrati.

  Man skammer sig over TV.

  Og er stolt over at være dansker denne aften, med dens særlige trylleri og rødder i oldgammel skik.

  Kommentar by Bastardo — 25. juni 2017 @ 19:22

 42. Fransk multikulti

  Kommentar by Asger Nielsen — 25. juni 2017 @ 19:40

 43. Hvor er der meget god poesi i kommentarerne til den lille Puks tale.
  Tak for det, venner.
  Ja, husk at lukke hestene ud til de fattige mennesker, inden vi futter det hele af.

  Kommentar by Catfish — 25. juni 2017 @ 20:06

 44. Hvad vi Søren Ryge, Puk Damsgaard og Bonderøven lave når borgerkrigen er der. §§
  Jeg tror helt sikkert at de bliver kulturberiget, sammen med mange andre.

  Kommentar by Sindsro — 25. juni 2017 @ 20:35

 45. Jeg gad godt se en mimikanalytikers udsagn om Puk Damsgaard’s ansigtsudtryk på det viste foto?

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juni 2017 @ 20:43

 46. Bonderøven overlever på tvungne licensmidler:

  http://www.bt.dk/danmark/bonderoeven-kendt-fra-dr-kaemper-med-oekonomien-saadan-holder-jeg-banken-fra

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juni 2017 @ 20:52

 47. Rettelse:
  “overlever også på ….”

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juni 2017 @ 20:54

 48. Hvor er det dog et sørgeligt billede af Puk Damsgaard.
  Den blomsterkrans gør det endnu sørgeligere. Godt valgt, Kim!

  Kig på det et par minutter. – Søren Ryge sagde, kig ind i bålet et par minutter.

  Mange af os har stirret ind i bålet i flere år.

  Hvornår forvandles sørgmodigheden?

  Kommentar by Catfish — 25. juni 2017 @ 22:09

 49. Tahrir-pladsen i Kairo, Juni, 2012 ?
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 25. juni 2017 @ 22:45

 50. Fra Puks synsvinkel: Hun har set sørgelige ting.
  Ingen tvivl om det.

  Men hvor vi dog mangler at høre om en sørgelig og uhyre dum “religion”, der strækker sig fra Casablanca til langt ind i Kina.
  Og nu infiltrerer “vores verden”.

  Den “religions” udbredelse er det virkelig sørgelige.
  Den skal på ingen måde have “humanitær hjælp” til sin ekspansion.

  Lad den forgå i sin egen dumhed. – Og ja, det vil koste nogle små, søde piger livet.

  Der er meget at sørge over.

  Kommentar by Catfish — 25. juni 2017 @ 22:45

 51. Intensiteten, kvantiteten og det samlede indhold i medierne er for tiden helt uden for beskrivelse…næsten!

  Der er tale om en lang smædekampagne, manipulering, løgn, snyd og bedrag i så og sige alle emner der behandles i medierne…primært tv-medierne.

  Alle sejl er sat til med at behandle befolkningen, så de får de rigtige meninger og holdninger… dagligt via alle de ting der afholdes, dem man taler med, dem man debatterer med, det der vises i medierne osv. osv….alle hændelser, events og programmer har en eller anden vinkel, billede, sammenhæng m.m. for pro multikultur, pro socialisme, pro islam, pro “humanisme” osv. osv….

  Men derimod er der hele tiden noget negativt, fordømmende, perfidt, løgnagtigt og stærkt manipulerende når det drejer sig om noget der er kritisk til alt det ovenstående pro strategi manifest. Trump, USA, Israel, borgelige partier, mennesker og organisationer, kritikere af multikultur, islam osv. osv.

  Alle tv-programmer har et indhold med slet skjulte intentioner…Intet program slipper efterhånden for at man ser billeder, hører speak eller ser rulletekster – Man finder hele tiden en anledning til at svine nogen til, man ikke kan lide eller ikke bryder sig om at høre om eller fra – uanset at de ret eller ej. Skulle der komme noget eller nogen ind ved en “fejl” med kritik eller andet “højreorienteret indhold, skal man nok få latterliggjort eller modangrebet det på den mest infame og unfair måde!
  “Underholdningsprogrammer” vinkles altid via tilrettelæggelsen, udførelsen og italesættelsen så multikulturen og dens fortalere hele tiden får anbragt “ormen i æblet”…senest med Sankt Hans udsendelsen…men man ser det hele tiden…små bidder kastes hele tiden ind i alle disse “underholdningsprogrammer” – Nogle gange bare ved at man hele tiden har alle de kendte med de rigtige meninger med og som ofte får det sidste ord…”kunstnere”, filmfolk, forfattere, journalister…emnerne kan godt tilsyneladende være om noget helt andet…men de medvirkende personer er altid kendt for at forherlige multikulturen, svine kritikere og andre til på det groveste og derved bliver det igen og igen banket ind i befolkningen på alle leder og kanter hvem der er de rigtige gode mennesker og hvem der er de onde.

  Det er så ekstremt omfattende at man bliver helt dårligt tilpas og nu tydeligt kan se, at udviklingen ikke kan ændres og slet ikke stoppes!!!

  Forstå det nu!!! Der kommer intet oprør, ingen borgerkrig, ingen dan-exit, ingen ændringer…og ingen frelse….

  Men der kommer mere kontrol, mere skat, mere “velfærdsstat”, mere forskelsbehandling, mere apartheid, mere sindelagskontrol, mere magtmisbrug, mere uvidenhed, mere dumhed, mere indoktrinering, mere løgn, mere bedrag, mere snyd, mere egoisme, mere ufrihed, mere totalstat, mere politikontrol, flere trusler, mere vold, mere afmagt, mere sløvsind, mere naivitet, mere vanvid…mere af alt det vi ikke har brug for…find selv på mere af det forkerte der kommer meget mere af!!

  Der kommer mindre demokrati, mindre selvbestemmelse, mindre livsglæde, mindre empati, mindre intelligens, mindre arbejdsglæde, mindre samfundssind, mindre pligtopfyldelse, mindre ansvarsfølelse, mindre kritik, mindre modstand, mindre forsvarsvilje osv. osv. osv….

  Men glæd jer…det bliver ikke ved med at gå…problemerne løser sig selv….vi udrydder os selv – endegyldigt!…Opskriften står ovenfor!!!!

  Så modstanden og kritikken har ingen betydning mere…alting er for lidt og for sent og det hele er omsonst!!

  Kommentar by Black Watch — 25. juni 2017 @ 23:54

 52. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9679468/faerre-migranter-til-europa-og-flere-kondomer-til-afrika/

  Og Jalving følger op på min svada i sin nyeste blog – Han skriver det dog tusindfold bedre og krystalklart end jeg…jeg bøjer mig i støvet!

  Kommentar by Black Watch — 26. juni 2017 @ 00:03

 53. Fra Casablanca til langt ind i Kina.
  Jeg glemte – og dybt ned i Afrika, men det ved enhver jo

  Kommentar by Catfish — 26. juni 2017 @ 00:30

 54. Tja, nu kan den gamle statsfinanserede halalhippe søren ryeost sikkert nyde sin beskyttede tilværelse på Djursland og kigge tomt ind i bålet, men en dag kommer islamiseringen også til Djursland, og så kan søren oserye kigge tomt ind i bålet på sin brændende bil med de løse hjulbolte og nyde synet af sin afbrændte bil, som så mange andre vantro har måtte kigge ind i flammerne på deres afbrændte biler.
  Lille puk ta´en tur til på tahirapladsen, og mød de hungrende muhammedislamister med tillid og troen på de voldta…..imødekommer dig godt og kun vil berige dig med en god gang bang…øh, ganske almindelig hygge, som de jo kender fra os, som de ligner.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. juni 2017 @ 00:58

 55. Kan man høre Schumanns klaverkoncert med Wilhelm Kempff og Rafael Kubelik og samtidig støtte Juncker og hele EU-molevitten og deres idiotiske muslimindvandring og fordeling.
  NEJ!

  Kommentar by Catfish — 26. juni 2017 @ 02:16

 56. Black Watch, du har beskrevet det godt.
  Helt enig.
  Men der må være et håb et eller andet sted.
  Jeg leder med lys og lygte.
  Måske skal der andre værktøjer til.

  Kommentar by Catfish — 26. juni 2017 @ 02:34

 57. Nu Kinderszenen – og solsorterne er begyndt at synge.

  Der er noget, der er værd at kæmpe for.

  Kommentar by Catfish — 26. juni 2017 @ 02:46

 58. Kommentar by Catfish — 26. juni 2017 @ 02:34

  Jeg har også ledt med lys og lygte…men så for satan døde batteriet og nu sidder jeg bare tilbage i mørket…med lyden af de fodlange gevanter der slæbes gennem støvet på jorden og en ond sagte mumlen ekkoer i rummet og den sagte vedholdende klikken fra en bedekrans…igen og igen 3 gange og så om igen…lugten af sved, urin og dårlig parfume fylder luften jeg indånder…her sidder jeg forladt af mine egne, alene og afmægtig og giver mig til at skrige…indtil jeg når at høre klingen fra sablen suse………

  Kommentar by Black Watch — 26. juni 2017 @ 08:32

 59. Jeg har ikke set fjernsyn siden 2012/13, jeg har ikke lyttet til radioaviserne siden begyndelsen af 2017, og jeg har ikke smartphone, men desværre skriver jeg det her på min computer, en desktop pc. Så jeg betaler de cirka 100 kroner i tvangs- nu “medie” (fedt påfund af mastodonten DR) -licens Da jeg kun har betalt halv licens fra oktober 2000 (invaliditet), betaler jeg altså samme beløb i tvangsmedielicens, som da jeg så fjernsyn. Jeg overvejer konstant, om jeg vil ydmyges mere af Danmarks Dhimmi Radio, eller om jeg skal opsige mit bredbånds-/internet-abonnement hos Telia, så jeg slipper for at understøtte DDRs løgnagtige og svinske propaganda. Indtil videre beholder jeg min internetadgang til min pc, men overvejelserne om at droppe internetadgangen, og dermed tvangsmedielicensen rumler hele tiden. Ka’ du li’ cens? Nej, hvem kan efterhånden det, bortset fra nogle fjolser – forhåbentlig færre og færre.

  Kommentar by barfbag — 26. juni 2017 @ 11:12

 60. Er det ikke symbolsk at skats første tiltag til at inddrive gæld går til ubetalt licens? Så skidt med milliarderne der forsvinder til udlandet danskerne skal fandme betale for deres egen hjernevask! Ellers er det op på træhesten

  Sjovt Puk ikke har reflekteret over religionen i de regioner gun har været krigs reporter i? Det er da en nærliggende fællesnævner

  Kommentar by Redneck — 26. juni 2017 @ 13:01

 61. De godhjertede illusionister med alle drømmene som moraliserende udgangspunkt, forholder sig overhovedet ikke til virkeligheden, men kun til Deres egne selvfrelste drømme- hen over hovedet på ofrene fra virkelighedens verden- islam forholder de sig slet ikke til.

  (vi skal bare være gode ved hinanden og holde hinanden i hånden, så skal det nok smitte af på virkelighedens verden…halleluja)

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2017 @ 14:44

 62. Black Watch — 25. juni 2017 @ 23:54
  +
  flere siden:

  alt er nedskrevet og underskrevet:

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. juni 2017 @ 21:31

 63. Kommentar by M.S. Carstens — 26. juni 2017 @ 21:31

  Ja – man fristes til at sige, at alt det vanvid der er foregået siden den deklaration, ikke kan være sket uden en eller anden form for hensigt, mål og midler om at ændre den europæiske historie i fremtiden – besluttet af vore egne “demokratiske” politikere, ledere og erhvervsliv på alle planer…noget må der stikke under – den muslimske og arabiske verden må have en eller anden form for “klemme” på Vesten – kontinuerligt og gældende i fremtiden, så længe forandringerne nu kommer til at tage.

  Det har jeg før skrevet om – Der er “ugler i mosen” uanset antallet af konspirationsteorier og iførte “sølvpapirshatte!

  Man kan da ikke undlade at tænke på, at Vesten umuligt kan være så naive og dumme, som udviklingen og historien har vist sig at forløbe de sidste 30-40 år!

  Kommentar by Black Watch — 26. juni 2017 @ 23:24

 64. […] tror på at vi kan leve og skabe freden sammen.”, forklarede en tårevædet Puk Damsgaard på DR1 for elleve dage siden. For snart fem år siden holdt hun som journalist mikrofonen for Ahmed Samsam […]

  Pingback by Uriasposten » Blog Archive » Puk Damsgaard gav taletid til frihedselskende Ahmed fra Vollsmose: Anholdt ifm. våbenkøb, IS-kriger - Dengule.dk — 4. juli 2017 @ 21:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper