1. juli 2017

Midsommerpropaganda II: Donald Trump afbrændt på DR, symbolisererende ‘alle verdens onde mænd

Jeg har tidligere blogget lidt fra Puk Damsgaard luftige tale under ‘Skt. Hans med Søren Ryge’ på DR1, men det var værre end først antaget. Årets heks havde DR-værten Frank ‘Bonderøven’ Erichsen lavet, og han havde besluttet at det i stedet skulle være en mand i jakkesæt. For hvis nu ‘heksen skal symbolere det onde’, så var der noget, som han ‘hellere vil brænde af’. Trump blev ikke nævnt ved navn, men var alligevel samtalen omdrejningsningspunkt i flere minutter.

Søren Ryge holdt sig lidt tilbage og sluttede til sidst, at den mandlige heks symboliserede ‘alle verdens onde mænd’. Ulrik Høj i forrige udgave af Weekendavisen – Den elitære pøbel (ikke online). Se evt. Hodjas blog.

Det er sankthansaften. Vi tænder bål, vi sætter ild til heksen, og heksen hedder Donald, efternavn Trump. Det er godt nok en mand, men pyt med det, når manden opfylder alle krav som populistisk slyngel. Han er hvid, har er rig, han er rødhåret, han har TV-tække, og ingen gør ham rangen stridig i TV-arenaen. Trump kan folde en journalist sammen i begge ender og trille ham/hende ud i kulissen. …

‘Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde,’ som Holger Drachmann digtede i eventyrkomedien Der var engang, 1885, og det statement kan med sindsro overføres til klodesognet af i dag. … Med hekse og trolde overalt som sagt, så hvem skal man vælge? Hvem er værst? Det afhænger af, om man er borger i et demokrati eller i et land med de talrigt varierende former for diktatur, oligarki, kleptokrati, uoplyst enevælde med autoritære regimer eller noget femte og sjette med én ting fælles: brutaliteten.

… Trump er mildt sagt provokerende, men selvom han lægger sig ud med alt og alle, så er det noget andet, der udløser vreden, styrtvreden, den frådende aggression, der har fulgt ham fra første færd. Hvad det er? Det er, at Donald Trump svarer igen. Han svarer uforskammet igen, og svaret sidder lige i masken. Pressens selvudnævnte orakler får en tur, de aldrig glemmer, for de ydmyges for åben skærm. I TV-studiet. Det kan ingen lide. Det huskes, så det er pressefolkets nag og kernen i den afsindige forfølgelse af den mand, der i dag er USAs præsident.”

(Udsnit: Skt. Hans med Søren Ryge, DR1, 23. juni 2017)

“Af en eller anden grund må vi her i Danmark ikke længere bare nyde vores skønne midsommer, men skal have denne højtid og festaften ødelagt af et makabert ritual med hekseafbrænding på bål. … Kulturel undertrykkelse er jo ikke kun noget, som foregår i andre lande. Lad os derfor se, om ikke vi kunne lægge de dystre ting væk og få en mere glad fejring af vores midsommeraftener. Væk med heks som symbol på sankthans.” (Nanna Gersov, 22. juni 2017)

Oploadet Kl. 10:09 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84577/trackback

25 Comments »

 1. Ja, lad os da bare skifte heksen på bålet ud med DR, og Danmark vil være en landsskadelig medietyran mindre.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 1. juli 2017 @ 10:20

 2. Meget passende handling egentlig; De illustrerer jo bare deres dogmatisk religiøse verdensanskuelse, og deres forestilling om dem ser mener noget andet end dem selv – kættere som skal brændes på bålet.

  Lighederne med religiøs fanatisme er uhyggelige. At de virkelige historiske begivenheder handlede om afbrænding af hekse – indfødte europæere der stædigt holdt fast i deres forfædres arv, hedenskaben, gør blot allegorien endnu mere uhyggelig.

  Kommentar by Aslak — 1. juli 2017 @ 10:43

 3. Hvis man er oppe i årene, og selv er “fra landet”, så har man en ganske klar fornemmelse af hvem og hvad Frank Erichsen er, og hvad han repræsenterer: billigt og lavt plat!
  Så tillæg ikke hans udtalelser nogen værdi. “Bonderøven” er konstrueret DR-fims.

  Og hvis man skal tage Søren Ryges udsagn bogstaveligt, om at heksen symboliserede “alle verdens onde mænd”, så vil det jo betyde at der skal sidde en muslim på toppen af bålet. Eller måske snarere selveste “Allan”.
  Det sidste er en overvejelse værd til næste Sankt Hans.

  Kommentar by Birger Jensen — 1. juli 2017 @ 10:46

 4. Tvangslicensen til at lønne de overbetalte orakler der deltager i de perverse udsendelser på DR er noget af det mest udemokratiske der findes i Danmark, normalt tænkende Danskere kan godt gennemskue hvad der foregår i DR regi, hvis der er et kristent islæt i et DR program så deltager der kun hvide Danskere ellers er alle udsendelserne befolket med dårligt talende perkere og negere der intet laver udover kriminalitet i Danmark, men de sindssyge politikere der smadrer demokratiet i Danmark mener at vi sagtens kan rumme de retarderede pædofile korandyrkere uanset deres manglende evner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. juli 2017 @ 11:05

 5. DanMarxRadio, Bælingeren, Pølletiken og alle de andre hjernedøde kommunisters store kilde til fake news, CNN, ser på amerikanerne, som disse kommunistiske journalister ser på danskerne https://youtu.be/4dRGMME4VnM

  Kommentar by Jørgen — 1. juli 2017 @ 11:23

 6. Tænk at man tør lave sådan en bevidst perfid udsendelse på vores hellige, “alle kan være med”, Sankt Hans aften, med billeder, temaer og udtalelser og diskrimination af “onde” mænd verden over – Heksen er jo bare en eventyragtig metafor…men kvinder kan da godt føle sig truffet og provokeret over at blive slået i hartkorn med det at brænde en heks af.
  Man behøver da ikke hver gang der afholdes en eller anden traditionel danskbaseret event, drage ensidig politik og slet skjult venstreorienteret, multikulturel propaganda og ondskabsfuld nedgørelse af alle andre – ofte hvor man ikke kan protestere, som her ved dette DR-lort!
  Jeg havde ikke fundet mig i det, hvis jeg var til stede, jeg havde revet lortet ned inden de tændte bålet, eller buhet af talerne!!
  Men folk står der som umælende nokkefår og glor bevidstløs på “løjerne”…ryge, bonderøven og puk kan derfor blive bekræftet i at de har ret og at de kan tillade sig at være direkte onde – se de skulle sgu have været op på bålet – onde som de er indeni – Udadtil opfører de sig søde og rare og åh så frelste…gid fanden havde dem…foragtelige medløbere, lusepustere, hængerøve og socialdemokrater…!!! ØV Bøv!

  Kommentar by Black Watch — 1. juli 2017 @ 11:29

 7. Jeg føler mig voldsomt misbrugt på mit køns vegne, hver gang jeg ser en julemand. Nu må politikerne til at tage sig sammen. Åhja.

  Kommentar by Bastardo — 1. juli 2017 @ 11:43

 8. Hvor er de dog dejlige at se på de to licensbetalte hippie-pjalte mænd.

  Kommentar by Johnson — 1. juli 2017 @ 11:49

 9. Hvilket mageløst etisk fremskridt: I stedet for at brænde kvinder som i de primitive dage for 500 år siden vil man brænde “verdens onde mænd”. Det er virkelig civilisation, der vil noget. (Ironi kan forekomme)
  Men spøg til side. I en tid, hvor muslimerne har genindført rituel menneskeafbrænding, med mænd som ofre, er aktionen dog ekstra smagløs. Jeg tænker på de mænd, som Islamisk Stat har brændt i bure og vist det på storskærm for en jublende folkemængde inkl. børn:

  http://www.firstpost.com/world/islamic-state-burns-pilot-alive-in-a-cage-jordan-vows-lethal-revenge-2078365.html

  https://www.jihadwatch.org/2016/12/islamic-state-burns-alive-two-caged-turkish-soldiers
  (Henrettelsesvideoen er 19 minutter lang. Tænk på, hvad det betyder af smerte.)

  Men da jeg søgte efter disse links, kom endnu en ny bestialitet op. IS brænder (selvfølgelig) ikke kun mænd. I begyndelsen af sidste måned (vores Sankt Hansmåned) brændte de i Mosul 19 unge yazidipiger, der nægtede at være sexslaver:

  http://pamelageller.com/2017/06/islamic-state-burns-girls-alive-for-sex-refusal.html/

  Men dem er der selvfølgelig ingen, der vil mindes eller tale for. Søren Ryge og Bonderøven er ikke mænd nok til at tage den nyhed i deres mund. Men hvis man endelig vil politisere den smukke Sankt Hans-fest (hvad DR ikke burde), så var det DISSE nyheder, man skulle tage op. Ikke sin personlige, helt off-topic antipati for den folkevalgte amerikanske præsident (der mig bekendt aldrig har brændt nogen af).

  Kommentar by Bageren — 1. juli 2017 @ 11:53

 10. Var der ikke snart en journalist fra JP, der kunne klæde den bondenars pseudolandbrug, du hverken kan leve eller dø af, af til skindet. En licensfinansieret bistandsklient. Det er hvad han er.

  Kommentar by Margrethe — 1. juli 2017 @ 11:58

 11. 1. juli 2017 @ 11:58

  Bt, har andre, skrevet om det:

  http://www.bt.dk/danmark/bonderoeven-kendt-fra-dr-kaemper-med-oekonomien-saadan-holder-jeg-banken-fra

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. juli 2017 @ 12:35

 12. Heldigvis har dansksindede for meget pli til at futte en dukke af, af Zenia Stampe eller Morten Ø, af. Og hvis nogen fik den ide, ville det med garanti, medfører en politianmeldelse for opfordring til had, mord og generel fornærmethed og anstød. Tænk at nogle seriøst bruger den hyggelige traditionsbunde højtid til at afbrænde “billeder” af et nulevende menneske. Hold kæft et indskrænket, nazi-lignende, ulækkert menneskesyn disse individer har!

  Kommentar by FrafaldenModerat — 1. juli 2017 @ 14:38

 13. Skt. Hans er fejret i flere tusinde år som hedensk sommersolhvervsfest.

  Ved religionsskiftet blev den til en kristen fest og efter nogle hundrede år blev der sat hekse på bålet (reelt var det et opgør med resterne af asetroen, som overlevede på landet i hundredevis af år efter religionsskiftet).

  Nu står vi så med en ny religion – skabt af sekulariseringen. Man har beholdt universalismen og egalitarismen i kristendommen, men smidt gud på porten. Nu kalder man den i stedet for humanisme og i moderne form kulturradikalisme eller kulturmarxisme. Nu brænder man hvide mænd på bålet. Cirkelen er ved at være sluttet, men traditionerne kommer frygteligt tilbage (kan man kun håbe).

  Kommentar by Sigwar — 1. juli 2017 @ 15:04

 14. @ 9 Godt skrevet, hr. Bager! Måske skulle man næste år afbrænde en meget tyk kone, iklædt tysk folkedragt – sammen med EU-flaget og homoflaget. De tre ting er, hvad der – for en stor del – er galt med det moralsk forfaldne Europa.

  Mohammedanere kan godt lide ild, men de vil nok blive træt af det, når de selv skal ristes i en evig ild, sammen med deres ‘far’. http://pamelageller.com/2017/07/isis-beautiful-flames.html/ – de muhammedanske svin siger: “How beautiful the fire that consumes the buildings of the criminal Britons and Christians.”

  Matthæus 24,21: “thi der skal komme en Trængsel saa stor, som der ikke har været fra Verdens Begyndelse indtil nu og heller ikke skal komme.” – om endetiden. I Lukas 23 står der, at menneskene skal blive så rædselsslagne, at de vil råbe til bjergene om at falde over dem.

  Jeg tror ikke, at ‘flygtningestrømmen’ nogensinde kommer til at stoppe, før Jorden ophører. De kan ikke lukke sluserne nu. Som Luther skrev: “Og myldrede djævle frem på jord, og os opsluge ville…” – og dette skrev han, da muhammedanere myldrede ind i Europa for 500 år siden. https://www.blogos.dk/vor-gud-han-er-saa-fast-en-borg/

  Forskellen fra dengang og nu: Der var mange kristne dengang, og det var dem, der drev djævelens yngel tilbage. I dag er der stort set ingen rigtige kristne i Europa. I Europa tilbeder mennesket sig selv, mammon, ‘allan’ eller kønsdele. Klart, at portene står åbne for djævle.

  Kommentar by Kuffar — 1. juli 2017 @ 16:22

 15. Hvorledes mon myndighederne ville forholde sig til, at jeg næste år vil afbrænde en dukke på Sct. Hansbålet forestillende en typisk terrorist?

  Kommentar by Knud — 1. juli 2017 @ 17:44

 16. Tja.
  Hvad siger det om Trump, at folk brænder ham af?
  Hvad siger det om Koranen, at man ikke brænder den af?
  Det siger måske noget om, hvilke trolde, man virkelig er bange for, og hvilke man ikke er bange for.

  Kommentar by Sofie — 1. juli 2017 @ 19:59

 17. Tja Sofie
  Det siger ikke noget om Trump, men det siger noget om dem der brænder “ham” af, – og det er ikke flatterende. Fjenden i blandt os.
  Og Trump – på den anden side af Atlanten – er ikke en trussel, der står ved siden af dig eller uden for din dør.
  Prøv at brænde Koranen, som mange har lyst til …! Du når ikke at tælle til 10 før …!

  Kommentar by NotaBene — 1. juli 2017 @ 20:54

 18. Ryge står i ledtog med Bonderøvhullet.

  Det er ikke længere at svide koranen af længere. Loven er taget af bordet.

  Kommentar by Sindsro — 1. juli 2017 @ 21:22

 19. Bonderøven der kun kan få sit “hobbylandbrug” til at løbe rundt pga DRs rundhåndede tilskud burde lægge sine egne falske udtalelser om det simple liv på bålet.

  Eller endnu bedre, lave en Muhammed dukke med langt skæg, koranen i den ene hånd og ståpik op i en lille pigedukke til næste år. Det ville fandme være progressivt at brænde sådan en ond mand af

  Kommentar by redneck — 1. juli 2017 @ 21:47

 20. […] Denmark celebrates Midsummer every year on June 23rd, and traditionally a witch is burned on a bonfire. This year, Danish State TV (Danish Broadcasting Corporation) and Danish Radio chose to exchange the witch with a life-size effigy of Donald Trump. […]

  Pingback by Danish State Television Celebrates Midsummer by Burning TRUMP-WITCH: A “Symbol of All the Evil Men in the World” – The Trumpiest — 5. juli 2017 @ 16:55

 21. […] Just like how our mainstream media is controlled by the far left, it’s worse in Denmark. There, they proudly identify as socialists and communist and are fighting the growing conservative nationalist movement, which sees Trump as a guiding light. So, they burn Trump, destroying him on taxpayer TV. Here’s how one attendee described what happened to the effigy of Trump, as the leader of the pagan ritual “cast her spell”: […]

  Pingback by Wiccans Do Evil Pagan Ritual ‘Sacrificing Trump’ In Sick Way, This Will Blow Your Mind – DailyInfo — 5. juli 2017 @ 20:36

 22. […] Just like how our mainstream media is controlled by the far left, it’s worse in Denmark. There, they proudly identify as socialists and communist and are fighting the growing conservative nationalist movement, which sees Trump as a guiding light. So, they burn Trump, destroying him on taxpayer TV. Here’s how one attendee described what happened to the effigy of Trump, as the leader of the pagan ritual “cast her spell”: […]

  Pingback by Wiccans Do Evil Pagan Ritual ‘Sacrificing Trump’ In Sick Way, This Will Blow Your Mind - The Peoples Truth — 6. juli 2017 @ 13:18

 23. […] Denmark celebrates Midsummer every year on June 23rd, and traditionally a witch is burned on a bonfire. This year, Danish State TV (Danish Broadcasting Corporation) and Danish Radio chose to exchange the witch with a life-size effigy of Donald Trump. […]

  Pingback by Wiccan Participate In Sick Pagan Ritual, “Sacrificing Donald Trump” In Most Vile Way — 6. juli 2017 @ 18:17

 24. […] Just like how our mainstream media is controlled by the far left, it’s worse in Denmark. There, they proudly identify as socialists and communist and are fighting the growing conservative nationalist movement, which sees Trump as a guiding light. So, they burn Trump, destroying him on taxpayer TV. Here’s how one attendee described what happened to the effigy of Trump, as the leader of the pagan ritual “cast her spell”: […]

  Pingback by Wiccans Do Evil Pagan Ritual ‘Sacrificing Trump’ In Sick Way, This Will Blow Your Mind – News Now Politics — 6. juli 2017 @ 21:03

 25. […] Just like how our mainstream media is controlled by the far left, it’s worse in Denmark. There, they proudly identify as socialists and communist and are fighting the growing conservative nationalist movement, which sees Trump as a guiding light. So, they burn Trump, destroying him on taxpayer TV. Here’s how one attendee described what happened to the effigy of Trump, as the leader of the pagan ritual “cast her spell”: […]

  Pingback by Wiccans Do Evil Pagan Ritual ‘Sacrificing Trump’ In Sick Way, This Will Blow Your Mind – SHARE IF YOU CARE — 7. juli 2017 @ 13:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper