1. juli 2017

“Uafhængige Demokrater arbejder for asylstop… så vi kan hjælpe så mange flygtninge… som muligt”

Det bedste ved nystiftede ‘Uafhængige Demokrater’ er forkortelsen, men måske kan de på sigt være med til at overbevise venstrefløjsere om, at der intet specielt højreorienteret er ved indvandringsmodstand. Kommentar af formand Lotte Dalgaard på Altinget.dk – Uafhængige Demokrater: Venstrefløjen er blottet for visioner.

“Den 27. august 2015 blev 71 migranter kvalt ihjel i en lastbil på vej op gennem Europa. I sidste uge blev bagmanden stillet for retten. Det er efterhånden blevet hverdag, at asylsystemet kræver sine ofre. …

Den danske migrationsekspert Morten Lisborg sagde for nyligt i et interview i Berlingske:

‘De flygtninge, jeg arbejdede med i flygtningelejre i Etiopien, nær grænsen til Sudan, var stammefolk, farmere og typisk ikke særligt veluddannede. De levede i en fattigdom, som ville chokere mange danskere. De ville aldrig have mulighed for at rejse penge til at komme til Vesten. Det er kun de stærkeste, som kan det, og derfor er de, der kommer til Europa, kun toppen af isbjerget i forhold til dem, som faktisk har brug for hjælp.’ …

Partier som Alternativet og Enhedslisten er vel blandt de ivrigste til at få reformeret systemet, ikke? De arbejder vel for omgående stop for asylbehandling i Danmark, før systemet kræver flere ofre? Svaret er desværre nej. …

De etablerede venstrefløjspartier er pinligt blottet for visioner. De har ikke bare været tavse. De har konsekvent trukket racist-/fascist-kortet over for enhver, der ønsker en reformation af asylpolitikken. Venstrefløjen på Christiansborg har således ikke bare modarbejdet reformer, men aktivt forsøgt at undertrykke den demokratiske debat.

Uafhængige Demokrater arbejder for asylstop i Danmark, så vi kan hjælpe så mange flygtninge og fattige i 3. verdens lande som muligt. Ikke bare de få stærke, der har kræfter og ressourcer til at kæmpe sig via smuglerruterne til Europa. Men derimod de mange svage, der efterlades i flygtningelejrene og i landsbyerne.”

Oploadet Kl. 22:13 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84611/trackback

41 Comments »

 1. Har ikke hørt om Uafhængige Demokrater før. Forholder mig skeptisk afventende indtil det bliver mere klart, hvem de er og hvad de står for.
  Ovenstående kommentar af Lotte Dalgaard er fornuftig nok.
  Bertel Haarder er inde på samme tema på JP.dk i dag:

  Flygtninge og romaer bør hjælpes i deres hjemlande
  Det gælder for romaerne som for flygtninge: Den dårligste og dyreste måde at hjælpe på er at integrere dem i det danske velfærdssamfund.

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9695422/flygtninge-og-romaer-boer-hjaelpes-i-deres-hjemlande/

  Det er jo udmærket at flere i den snakkende klasse erkender problemet. Desværre skyldes det jo nok, at problemet har vokset sig så stort, at det er for sent at løse det. Derfor er jeg ikke overvældende imponeret af disse isoleret set fornuftige indlæg.

  Kommentar by monse — 1. juli 2017 @ 22:32

 2. Det bedste af det hele:UD kan måske få politikere fra borgerlig blok til at bekende kulør, så vi ikke uheldigvis stemmer på dem!

  Kommentar by barfbag — 1. juli 2017 @ 22:37

 3. Citat: “Uafhængige Demokrater arbejder for asylstop i Danmark, så vi kan hjælpe så mange flygtninge og fattige i 3. verdens lande som muligt.”
  Politisk er det et snedigt og godt slogan, som godt kunne tænkes at lokke vælgere til UD-partiet fra de gamle partiers tvivlere på den førte flygtningepolitik.

  Men det er en frygtelig naiv og forsimplet holdning at have til den 3. verdens overskudsproduktion af mennesker, og er en flygtningehjælp som på længere sigt ikke kun er værdiløs, men også skadelig overordnet set. At hjælpe med at flere lever længere og raskere i Mellemøsten og Afrika vil øge befolkningsantallet og fertiliteten, med det resultat at der bliver endnu flere fattige end dem naturen selv producerer.
  Og de stærke vil da fortsætte med at “flygte” til Europa, med mindre vi “sætter hegn op”, hvilket er det man burde tage sig sammen til at få gjort.

  Det hele er og bliver et etisk dilemma, som kun kan løses med en her-og-nu børnebegrænsning – eller om ganske få år: med masseudryddelse hvor de svage må dø. Den vestlige civilisation kan ganske enkelt ikke brødføde denne tilvækst af mennesker, hverken her i Europa, men heller ikke selv om vi lader hjælpen foregå i Afrika.

  Linket her er til den røde avis Information, så man kan frygte at de reelle tal på befolkningstilvæksten er langt større:
  https://www.information.dk/udland/2016/08/afrikas-befolkning-vokser-25-mio-aarligt

  Kommentar by Birger Jensen — 1. juli 2017 @ 23:22

 4. Den afgørende skillelinje i dansk politik går mellem dem, der ønsker asylstop og dem, der ønsker fortsat indvandring af folk, der påstår sig forfulgte.

  Ny Borgelige og Uafhængige Demokrater står på den rigtige side af stregen. Dansk Folkeparti siger sommetider noget fornuftigt, men det hele er bare tomme ord, og i praksis gør de ikke noget for presse deres politik igennem.

  Alle de andre partier ønsker bevare retten til asyl og familiesammenføring – altså at Danmark skal føre en national selvmordskurs. Herved stempler de sig selv som beskidte landsforrædere, der overhovedet ikke er værd at tage alvorligt.

  Kommentar by Søren Andersen — 1. juli 2017 @ 23:53

 5. #4 Nu er der en kraftig økonomisk vækst i mange, og flere af dem er gradvis ved at udvikle sig til industrilande (f.eks. Kenya). Dit billede af Afrika virker unuanceret og gammeldags. Afrika er ikke hvad det var i 1990erne. Det er i øvrigt stadig kun 50% urbaniseret, og når den proces er tilendebragt vil der være plads til flere trods negative effekter af klimaforandringer m.m. De fejlslagne stater i Sahel-bæltet er et problem, men ellers har “det sorte Afrika” bedre fremtidsudsigter end Mellemøsten og Nordafrika.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 00:47

 6. Desværre er en stor del af Afrikas befolkning muslimer og/eller kommunister/marxister/socialister. De har kun forståelse for at fordele – dvs. tage og stjæle – ikke at producere sig til rigdom. Det ser man tydeligt i Zimbabwe og Sydafrika. Politikerne og folk ansatte i den offentlige sektor – herunder politi og militær – stjæler hvert år 25% af BNP. Det er mere, end Afrika får i ulandshjælp. Antallet af ministerier i de afrikanske lande er helt exorbitant – det er løbet helt af sporet – det er i realiteten “jobs for the boys”, som man spiller golf med, etc. eller mødes med i cricketklubben, eller medlemmer af de stammer, man er fra eller er på god fod med – altså: “jobs for the boys” – og åh, ja, der er også kvinder, som er ministre.

  Kommentar by barfbag — 2. juli 2017 @ 01:35

 7. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by Uriasposten » Blog Archive » “Uafhængige Demokrater arbejder for asylstop… så vi kan hjælpe så mange flygtninge… som muligt” - Dengule.dk — 2. juli 2017 @ 03:39

 8. Vi risikerer et kæmpe stemmespild med alle de nye partier..

  Kommentar by Martin — 2. juli 2017 @ 05:42

 9. Der er p.t. en mindre vækkelse igang i den røde lejr, folk stiller kraftige spørgsmålstegn ved islam og multikultur. Ja, der tales ligefrem om at grænsen ER nået, stop af muslimsk indvandring og repatriering. Det er en god udvikling.

  Kommentar by NulTolerance — 2. juli 2017 @ 06:18

 10. Jeg kalder gruppen en ny samling Unødvendige Dhimmier.

  Jeg tvivler på de vil og kan noget når det kommer til stykket.
  Det lyder som en udbrydergruppe fra et Socialdemokrati der måske er ved at komme til fornuft på indvandrerområdet, men står stille, eller går baglæns på den økonomiske politik.
  Det er OK at ønske asylstop, men vi bliver ikke rigere af at hælde endnu flere milliarder ned i et bundløs hul.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2017 @ 06:58

 11. en god yallah er en død yallah i Mekka

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juli 2017 @ 07:03

 12. Det minder mig om sømandsbossen og stifter af Fælles Kurs, Preben Møller Hansen, der i sin tid også var imod datiden indvandring af hensyn til dem (arbejderne, danskerne), der havde skabt Danmark. Og der jo stadig en sandhed, som ingen på venstrefløjen kan håndtere.

  “Det bedste ved nystiftede ‘Uafhængige Demokrater’ er forkortelsen” Ha ha! UD har på forhånd skudt sig selv i foden, hvad angår UD med uberettigede invandrere.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2017 @ 07:49

 13. Afrika rummer potientiale til at klare sig selv.
  Det er paradoksal at vi stemples som racister for at kalde de sorte for negre, når vi samtidig bliver bedt om at donere penge til dem. Vi påstås at være onde mennesker, men vores penge er gode nok.

  Godhedsindustrien lever højt på at Afrika og Mellemøsten er i selvforskyldt elendighed. Hver gang der samles ind går størstedel til henholdvsis korrupte høvdinge og præsidenter i Afrika, og grådige direktører for de forskellige hjælpeorganisationer. Den sidste lille del ender hos fattige gedehyrder, som forbliver fattige, og sådan kører det i ring – generation efter genration.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2017 @ 07:57

 14. Et fantastisk initiativ, der nærmest er som skræddersyet til mine holdninger. Jeg har allerede skrevet under.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 2. juli 2017 @ 08:41

 15. Hvem står bag dette. Reelt røde folk eller fornuftige mennesker, der udstiller hvad venstrefløjen burde mene, hvis de ikke var morderiske løgnere?

  Kommentar by Winged Hussar — 2. juli 2017 @ 08:42

 16. Angående Afrika, så må første trin være at få etableret, at vi ikke hjælper hverken os eller dem ved at forsøge at absorbere deres stærkeste individer i Europa, samtidig med at resten får lov til at sejle i deres egen sø. Når vi så er enige om det, og effektivt har fået stoppet den trafik, kan vi diskutere, om det egentlig ikke er kulturimperialisme af den allerværste slags at forsøge at bestikke dem med u-landshjælp til at blive ligesom os.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 2. juli 2017 @ 08:44

 17. @ Winged Hussar: De har en hjemmeside https://udem.dk/

  Jeg hørte deres formand Lotte Dalgaard på 24-syv, jeg tror det var i Rene Linier at hun var en af gæsterne. Hun virker fornuftig og pragmatisk, og man fornemmer en solid bund. Jeg vil tro, at hun i modsætning til så mange andre rent faktisk selv skriver sine indlæg.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 2. juli 2017 @ 08:48

 18. #6 Langt hovedparten af de indvanderkritisk på venstrefløjen ville jo aldrig stemme DF el. NB, så der er intet stemmespild for os, selv hvis de ikke kommer ind stjæler de lidt stemmer fra primært EL. Altid godt. DF har et begrænset potentiale alene, og modellen med to små partier hhv. til højre og venstre for dem vil give flere indvandrerstrammere i FT.
  #8 Pengene skal vel primært gå til flygtningearbejde i fx Afrika (ingenører og håndværkere til at anlægge moderne flygtningelejre/flygtningebyer i nærområderne), og du får ikke mange danskere på venstrefløjen til at acceptere, at vi slet ikke skal hjælpe flygtninge, det tager alt for langt tid at overbevise de fok om det. Så fornuftigt nok. Alternativet har presset deres indvandrerkritikere ud, nogle af dem stiftede et mini-parti ved navn Sund Fornuft. Nogle af UD kommer så vidt jeg kan se derfra (bl.a. den tredje partistifter, der er meddirektør i et vindmøllefirma på Amager, andre er fra EL. Det er ikke frafaldne SocDem, men egl. venstreorienterde, derfor kan du heller forvente de skal være “fornuftige” (dvs. borgerlige) mht. økonomisk politik. Du kommer aldrig til at overbevise nok om at højrefløjen har ret, vi har brug for allierede fra andre grupper. Derfor bør man ønske UD velkommen.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 09:01

 19. Et af problemerne med DF og NB er jo, at de begge er “sorte” på miljøpolitikken (DS er lidt bedre men pt. ret irrelevant), og NBs ledelse reelt er klimaskeptikere. Mange mennesker er dybt bekymrede over klimakrisen, og det er fuldt ud muligt at betragte både klimaforandringer og masseindvandring som store katastrofer, der truer med at undergrave vores civilisation (de to kriser er i øvrigt dybt forbundne idet klimaforandringer skaber store flygtningestrømme og accelererer konflikter i dysfunktionelle stater i Afrika og MØ). Derfor er der – på papiret – et potentiale i det her. Om det så kan forløses i praksis er en anden sag.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 09:21

 20. En generel kommentar: Mange på Uriasposten er meget optaget af, hvad de selv mener. De håber så enten at folk en dag “vågner op” og ser lyset, dvs. opdager at de har ret, mht. både udlændinge, økonomi, klima, feminisme m.m. Eller – mere almindeligt – har givet op og forvente alting går ad helvede til. Men sådan fungerer politik jo ikke. Det går gennem uhellige alliancer og forhandlinger, hvor man giver noget på et område for at få noget på et andet område. I disse år bør kampen mod masseindvandringen og befolkningsudskiftningen sættes over alt andet. Alle der vil give et nøk med til at løse det bør hilses velkomne, uanset hvor uenige man er med dem på andre områder. Så må økonomi, fordelingspolitik, klimaskepticisme (hvis man er til det) osv. komme i anden række.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 09:28

 21. @18
  Kan se nogen ikke helt har sluppet den venstrefacistike tankegang endnu.
  Hvor er du ser flytningestrømme fra som følge af menneskeskabt global opvarmning,ingen steder fra,du er blevet taget i røven af klimafacisterne,det der undrer mig er at du ikke også stadig tror på at muslimsk indvandring er en berigelse,for det er et alen ud af to stykker,begge to er kæmpe hoaxes for at hive penge ud af verdens befokninger og hest od hvide fra vesten.
  men kom med et eksempel hvorfra der er klimaflytninge og jeg vil modbevise dig.

  Kommentar by notty — 2. juli 2017 @ 09:30

 22. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4192182/World-leaders-duped-manipulated-global-warming-data.html

  Kommentar by notty — 2. juli 2017 @ 09:34

 23. Roy Spencer
  February 5, 2017 at 5:14 am

  I’ve know John Bates for many years…he spearheaded the archival of long-term satellite datasets at NOAA. As others have pointed out, note that people like him (and me) tend to speak out only after resigning/retiring from government service. Otherwise it’s career suicide.

  [Thank you for your courage, your morality. .mod]
  https://wattsupwiththat.com/2017/02/04/bombshell-noaa-whistleblower-says-karl-et-al-pausebuster-paper-was-hyped-broke-procedures/#comment-2417325

  Kommentar by notty — 2. juli 2017 @ 09:39

 24. #20 F.eks. fra hele Sahel-bæltet, det er der en stor del af migrantstrømmen over Middelhavet kommer fra. Der er intet “venstrefascistisk” over at indregne effekterne af klimaforandringer på folkevandringerne. MØ og Nordafrika er i stigende grad på vej til at blive ubeboelige, se f.eks: http://www.ipsnews.net/2017/03/new-evidence-confirms-risk-that-mideast-may-become-uninhabitable Det vil sætte enorme flygtningestrømme i gang.
  Det er frugtesløst at mundhugges om omfanget af klimaflygtninge. Det afgørende er jo, at man bør fokusere (og efter min mening fokusere 100% på at forhindre befolkningsudskiftningen). Alt for mange herinde vil kæmpe mod alle de ting de ikke kan lide på én gang, hvilket betyder, at man aldrig kommer nogle vegne. Det er den alt-eller-intet mentalitet, der er højrefløjens største svaghed.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 09:46

 25. Klimaflygtninge-
  det er både til at grine og græde over ,at nogle kan have sådan en absurd tankegang.

  Kommentar by notty — 2. juli 2017 @ 09:49

 26. Hvor er det nu lige klimaflygtningene kommer fra? Hvor er det lige, at de klimatisk forhold er blevet så dårlige, at folk må flygte?

  At folk fra f.eks. Syrien og Irak må flygte, forstår jeg godt. Men det har da ikke noget med klimaet at gøre.

  Kommentar by notty — 2. juli 2017 @ 09:52

 27. #25 Det har jeg jo lige givet et eksempel på: Sahel-bæltet.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 09:57

 28. Hele sahel er blevet grønnere så igen er du blevet kørt tørt på
  https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2015/09/16/the-greening-of-the-sahel/

  Kommentar by notty — 2. juli 2017 @ 09:58

 29. #27 Du kan finde masser af “alternative facts” sider til at “dokumentere” alt mellem himmel og jord, men politisk set er det komplet irrelevant. Uanset om menneskeskabte klimaforandringer så var historiens største “hoax” er promoveringen af denne opfattelse en hæmsko for at mobilisere indvandrermodstanden i Danmark, da mange mennesker er dybt uenige med det synspunkt. Derfor er der – uanset om du kan lide det eller ej – brug for indvandremodstandere, der promoverer en aktiv klimapolitik og en grøn miljøpolitik, og at indvandrermodstandere på højrefløjen indgår i alliancer med disse.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 10:09

 30. Odo (#5,18,19,20,24,27,29)! Uanset dine realpolitiske overvejelser, bedes du starte med dig selv. Forstå venligst følgende;
  Vi er inde i klimatisk optimum, der har givet gunstige betingelser for landbrug næsten overalt i verden. En dag er det hele måske overstået, og man vil opdage, at temperaturen stabiliserer sig eller falder en smule over en længere periode. Når det sker, vil snylterne sige: “Hvor var det godt, det lykkedes for os at bremse den farlige klimaudvikling”, og der vil blive uddelt flere fredspriser. Den strategi lagde FN’s klimapanel i Paris, hvor man med jubelscener fejrede, at alle var enige om at begrænse CO2-udledningen, så temperaturen kunne holde sig indenfor 2 grader. De lod som om, de ikke havde lagt mærke til, at de tilsagn om CO2-reduktioner, der blev givet, ifølge klimapanelets egne beregningsforskrifter klimamodellen MAGICC kun kunne bidrage med 0,17 graders temperaturreduktion af de ønskede 2 grader, som Bjørn Lomborg har beskrevet i Global Policy 2015. Citat fra abstraktet: “All climate policies by the US, China, the EU and the rest of the world, implemented from the early 2000s to 2030 and sustained through the century will likely reduce global temperature rise about 0.17°C in 2100” (
  http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1758-5899.12295/full). Prisen for denne helt ubetydelige “gevinst” er i runde tal tusindvis af milliarder kroner, i EU alene 2900 milliarder Euro om året i henhold til Stanford University Energy Modeling Forum, ifølge Lomborg 18. jan. 2016 i JP-kronikken: Ønsketænkerne i klimapolitikken (http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8373397/oensketaenkerne-i-klimapolitikken/). Klimastrammer James Hansen, USA, har kaldt det bedrageri. Det kan vi dissidenter nok blive enige med ham i. Han mener imidlertid, at bedrageriet består i ikke at kaste endnu flere penge efter de dårlige, mens vi skatteydere nok vurderer, at vi allerede har fået rigelig af politikernes bedrageriske adfærd og gerne så samtlige snyltende snabler skåret over i et hug. Lomborg er i øvrigt selv lidt af en ønsketænker. Han kritiserer, at politikerne har gjort fossile energiråstoffer dyrere, og mener, vejen skal være at gøre grøn energi billigere. Det skal ske ved massiv investering i forskning og undervisning. Jeg tager gerne det fulde ansvar for følgende påstand: Intet, der kan få grøn energi til at fungere i stor skala, er i støbeskeen eller i kikkerten. Læs fx Per Wimmer, 2014: Den grønne boble. Afvikl al grøn ønsketænkning helt og aldeles, genopfind gammeldags naturvidenskab: fysik, kemi og matematik på skoleskemaet. Styrk sprogfagene og reducer sociale (=socialistiske) fag til en ubetydelig brøkdel på alle niveauer. Lektier, stopprøver og eksaminer skal være jævnligt forekommende. Skriftlige eksaminer skal være normen, og eksamensspørgsmålene skal publiceres på www, så vi andre kan kontrollere, at det ikke handler om at kritisere borgerlige eller indvandrerfjendske synspunkter.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 2. juli 2017 @ 11:26

 31. Hvis Odo havde levet ved begyndelsen af istiden, ville han også påstå at den var menneskeskabt, og hvis Trump tilfældigvis sad for bordenden ved lejrbålet dengang, ville han også få skylden for alt ondt.

  Jeg fortsætter med at betragte hele klimadebatten som falsk, fordi der er gået politik i den.
  Masser af fuskere, f.eks. Connie Hedegaard
  https://europeanclimate.org/connie-hedegaard/
  tjener fedt på at fabrikere fake-news om klimaet.
  Klimaet på jorden er gået fra varm til kold og tilbage igen i mange millioner år. Afdankede politikere som Connie Hedegaard ved det godt, men når mennesker som hende står over for så komplekse fænomener som Jordens plads i solsystemet, så tyer de til lette løsninger og hjernevask for at forvirre Odo.

  Vi ser ikke kæmpe strømme af flygtninge fra Bangladesh eller andre lavtliggende områder i Asien fordi der er oversvømmelser.
  Dem der kommer herop nu er velfærdsflygtninge, meget bevidste om at de kan narre Die Dumme Dänen. De lever f.eks. efter devisen : “Hvorfor lave i dag hvad der kan vente til i morgen?” altså ren og skær dovenskab og uvilje mod at holde deres egne lande i gang.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2017 @ 15:01

 32. Jo flere der hjemsendes må også hjælpe i statskassen.

  Kommentar by P — 2. juli 2017 @ 15:07

 33. Ja, k.m (#31). Dit link om Connie Hedegaard oplyser den officielle historie om store bidrag og vældig indflydelse. Det fremgår kun indirekte, hvilken enorm skade, hun har gjort på almindelige menneskers økonomi uden andet resultat end yderligere udgifter for disse. Hendes identitet som konservativ politiker er helt forfejlet. Hun er journalist af den sædvanlig røde slags, men forstod, at et mandat var lettere at få fingre i hos Det konservative Folkeparti. For veludført fjendtlig agentvirksomhed med store ræverøde resultater og stor personlig vinding til følge, fortjener hun stor ros. Hendes betydning for de konservastives nedtur, kan næppe overvurderes. Flot gået, Conny. det var 3 – 0 til de kollektive.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 2. juli 2017 @ 17:31

 34. Ruby Tuesday. Tak for info. Jeg slog hende lige op og hun virker fornuftig. Også fint at angribe den problemstilling fra venstre også.

  Kommentar by Winged Hussar — 2. juli 2017 @ 17:49

 35. Problemet er jo, at hvis i affærdiger noget, der er næsten fuld naturvidenskabelig konsensus om (og drop det pjat med Connie H. og diverse politikere – det er irrelevant), mister I troværdighed på andre områder. Derfor bør I, der mener klimaforandringer er en “hoax” holde, kæft med det, så vi kan få overbevist flere om, at støtte kampen mod masseindvandringen, uden at blive affærdiget som landsbytosser og konspirationsteoretikere, og få indgået nogle alliancer med potentielle kampfæller uden for egen snævre kreds. Nogen gange er man nødt til at se sig elv ude fra, og det er mange på den yderste højrefløj dårlige til.

  Kommentar by Odo — 2. juli 2017 @ 17:59

 36. -> Odo

  “… I, der mener klimaforandringer er en ‘hoax'”

  Der er vel ikke nogen der mener klimaet ikke ændrer sig over tid. Det drejer sig om graden af menneskelig påvirkning, og eventuelle politiske tiltag desangående. I forhold til miljøet, så ser jeg mere religiøsitet i mainstream, end jeg ser konspirationsteoretikere på højrefløjen.

  Kommentar by Kim Møller — 2. juli 2017 @ 18:35

 37. Odo
  Du er faldet i den fælde, at når du hører en løgn tit nok, tror du på løgnen som værende sandhed.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2017 @ 18:36

 38. Jeg siger heller ikke at klimaet ikke forandrer sig, jeg anfægter kun de fanatikere der giver mennesket skylden.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2017 @ 18:38

 39. Ang. klima:

  Mon ikke det er sådan, at klimaet veksler, som det har gjort i xxxtusinde år, men da nu venstrefløjen ser sig underkendt i deres forsøg på nye stemmer (den muslimske invasion) så måtte de jo finde nye undskyldninger og her passede venstrefløjens håb fint, med nye indtægtsmuligheder som Co2 kvoter og alt det andet, som nogle nu kan tjene fedt på, så snart der er sat klimaetiketter på et tema?

  Ja, kan de ikke få nye stemmer ind på “forfulgte flygtninge” så må “klimakatastrofen” vel være det nye hit? Des usagt, at de selv med deres “humanistiske” indsamlinger, selv har fodret “ulandene” til en menneskemængde, som de ikke selv formår at følge op på, skønt uanede tildelinger af milliarder og venstrefløjs mentorer gennem 50 år+.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. juli 2017 @ 22:05

 40. Jeg gentager: hvis klimaalarmisterne har ret, hvad skal vi så med små procenter som “den industrialiserede verden” (de lande hvor befolkningen beredvilligt lader sig udsuge) skal nedbringe deres “udslip” med? I en verden hvor det totale “udslip” overordnet set kun vil stige på grund af Kina, Afrika og Asien!

  Selv hvis klimaalarmisterne har ret, så er deres “plan” en tusind års plan. Jeg ved ikke hvilke andre ting vi anlægger sådanne perspektiver overfor? Problemet er delvist de mange kvinder i toppen i EU osv. f.eks. Ida Auken og Connie Hedegaard er typisk kvinder som ingen forstand på videnskab har. De har ingen sans for proportioner, og kan ikke visualisere problemerne og tallene. De er opdraget med “magisk tænkning”; den samme magi (positiv diskrimination af kvinder, og nedvurdering af de eksakte videnskaber og den dertil hørende traditionelle tænkning) fik dem til at bestå studentereksamenet og cand. polit. kurserne. En veltalende lobbyist med de rigtige buzzord kan overtale sådanne snotdumme sinker til at tro på hvad som helst på under et kvarter. For så vidt de ikke bare følger ordrer.

  Det korte af det lange er: Klima-alarmismen er en NWO finans-og-magts-svindel for at tvinge folk til at aflevere deres sidste kroner og resterne af deres frihed, med som endemål den Globale Verdensorden.

  Kommentar by Balder — 2. juli 2017 @ 23:42

 41. Skatteyderne og andre, der har finansieret denne svindel og humbug må da kunne forlange pengene tilbagebetalt og de indblandede personer, “forskere”, som altså er “fuskere”, forfalskere, falsknere, løgnere, som har slået mønt af dette gigantiske antal af løgnagtige oplysninger, stillet til ansvar også retsligt, juridisk og selvfølgelig, at disse personer hver især får en fyreseddel.

  Kommentar by barfbag — 3. juli 2017 @ 07:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper