3. juli 2017

Midsommerpropaganda III: Fra jagt på hekse og jøder til ‘nutidens heksejagt’ mod ‘muslimerne’

Jeg er for ung til TV2 Charlie, men politisk set er jeg nok også langt fra målgruppen. Sankt Hans-aften sendte kanalen ‘Rockshow’ live fra Karrebæksminde, og havde her bedt komikeren Carsten Bang om at stå for aftenens båltale. Det blev ni minutter langt frontalangreb på Kristendommen, et fromt ønske om afbrænding af Trump og afslutningsvis det blodrøde traver om muslimer, som vor tids jøder. Bizart. Talen kan ses på TV2 play.

Carsten Bang, komiker: … men på samme måde, som der i dag opstår interne kampe i kirken, og visse præster eksempelvis kan finde på at kæmpe mod homovielser – hvem kan forstå det? … og han var imod djævelskab. Måske var han mere heks, end de hekse der skulle brændes på bålet. Sådan er det jo ofte, at dem der sender fjender overalt, de er ofte selv fjenden. … Men man kan ikke stoppe ilden, hverken den ild der brænder på bålet, eller den erotiske ild der brænder mellem mennesker, også af samme køn. … Den erotiske ild er en del af historien om Sankt Hans. Oprindeligt var hekse et symbol på seksualitet og legemlig tiltrækning. Det passede ikke ind i Kristendommen, hvor det at være ærbar og kysk, skulle komme i første række – de skulle brændes.

Den sidste heks blev henrettet knap 50 år efter Christian d. IV’s død her i Danmark. Heksen var i begyndelsen af 70’erne, og i den alder kan man jo godt være tørret lidt ud, så hun fængede nok rigtigt godt på bålet. Nå, men, jeg mener – Donald Trump er også i begyndelsen af 70’erne. Jeg tror da han vil fænge godt, når man tænker på alt det hø han selv bringer med på bålet. (klappen) …

Lige i år der fejrer vi jo 500-året for Reformationen, 500-året for Luther, der virkelig fik angsten for djævelen til at blusse op. En angst og frygt, der fik mennesker til at samle sig i en form for selvtægt, og gik ud og jagede og brændte formodede hekse – deraf udtrykket ‘heksejagt’, som vi også benytter os af i dag. Og ligesom dengang, så går nutidens heksejagt også ofte helt uretfærdigt og uberettiget ud over enkelt mennesker eller grupper af mennesker, der ikke har gjort noget andet, ud over at være anderledes, og anderledes tænkende end lige præcis os. Der er altid nogen der er fremmede og ikke passer ind, og vi mennesker har åbenbart altid haft et behov for fjendebilleder. Fra heksene over jøderne under 2. verdenskrig, og til muslimerne, de sidste 10-20 år. (stilhed)

I dag er datidens bål så bare erstattet af medierne, ikke mindst de sociale som Facebook, hvor heksejagten kan udleves som en moderne socialsyssel. Nogle gange burde der bare være en enkelt eller to, der lige stoppede op og tænkte, ‘er det her nu en god idé’. Der skal være en første gang for alt, men måske er der lige nu brug for en anden gang. En ny Renæssance, endnu en genfødsel, hvor vi kan få pudset lidt op på vores rationelle tænkning, og dermed se med lidt mere åbne øjne på de der er anderledes, og ikke lige umiddelbart passer ind. Jeg håber at jeg har passet lidt ind her i aften…

(Carsten Bang holder båltale på TV2 Charlie, 23. juni 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84667/trackback

67 Comments »

 1. https://www.youtube.com/watch?v=yP5QGJvhQg0

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2017 @ 01:14

 2. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by Fra jagt på hekse og jøder til ‘nutidens heksejagt’ mod ‘muslimerne’ - Dengule.dk — 3. juli 2017 @ 03:44

 3. Han nævner forrige århundredes europæiske jødeforfølgelser, men ikke nutidens muslimske jødehad. “Homohad” i form af præster som ikke vil vie homoseksuelle, men ikke de mange muslimske lande der fængsler og henretter bøsser. Vores heksejagter der sluttede før år 1700, men ikke det faktum at folk bliver henrettet som hekse i den muslimske verden den dag idag.
  Han har heller ikke tænkt at det snarere er os vantro, der bliver forfulgt af muslimerne, fra de massive hatecrimes kaldet terrorangreb, til den lille hverdagsterror han sikkert lever i lykkelig uvidenhed om og god afstand fra.
  Og så topper han den lige med at deltage i heksejagten mod Trump..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 3. juli 2017 @ 05:57

 4. Den sociale kontrol indenfor stand-up-miljøet er enorm. Det vil være næsten umuligt at finde et stand-up-show fra 90’erne (Carsten Bangs storhedstid), der ikke har de obligatoriske fem minutters had med latterliggørelse af Pia/DF. Hvis Carsten Bang ikke var i stand til at levere de korrekte holdninger på overbevisende måde, så var han aldrig blevet til noget i det regi.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 3. juli 2017 @ 06:02

 5. komiker.men nok ikke paa en maade, komisk/tragisk faktaresistent passer nok bedre

  Kommentar by dunk — 3. juli 2017 @ 06:23

 6. DR omfavner virkelig det post-faktuelle.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. juli 2017 @ 06:35

 7. -Grunden til at dr omfavner det forgangne, er at de ikke rigtigt er med i nutiden.
  Nu kryptoislamisten Cekic der tuder over hele verden om hvor svært det er at nasse når man er yallah, er blevet fake news kendt i hele Brittanien som om hun var offer; det store kødhovede har ellers oversmurt dr med tud, godt hjulpet af hesteflyvere uden moral.
  -Aldrig skal de have en krone.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. juli 2017 @ 06:59

 8. Efter at have lyttet til det selvudnævnte orakel Carsten Bangs Sankt Hans båltale blev TVet slukket resten af aftenen, hele aftenen var åbenbart dedikeret til at baske Donald Trump for licensbetalernes penge, mærkedagene i Danmark er åbenbart blevet kommunisternes mulighed for at hjernevaske de Danske borgere med deres imam lignende had taler, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. juli 2017 @ 07:02

 9. De politisk korrekte er ramt af en form for https://da.wikipedia.org/wiki/Demens

  Kommentar by barfbag — 3. juli 2017 @ 07:04

 10. Off topic. Hans Scherfig:https://da.wikipedia.org/wiki/Det_forsømte_forår
  oplag nummer 1500!
  https://dsl.dk/udgivelser?page=2&

  Kommentar by barfbag — 3. juli 2017 @ 07:10

 11. Det er ateister, kristne og jøder der dræbes af islamister i Vesten. Ikke omvendt. Derfor er der i dag noget der hedder koranklodser. Og i arabiske og afrikanske lande er det værre – og der slår islamister også hinanden ihjel.

  Kommentar by Liva — 3. juli 2017 @ 07:16

 12. Komikeren vil være komiker og Carsten Bang vil være politiker. En giftig blanding.

  Kommentar by Menig 442 — 3. juli 2017 @ 07:41

 13. Stand-up-fjolset Carsten Knald i låget. Kender ham ikke, for jeg gider ikke alle de såkaldt åh så sjove tumber. Men vi, der vil bevare et dansk Danmark, har meget at kæmpe imod.

  Kommentar by NotaBene — 3. juli 2017 @ 07:45

 14. Igen en jubelidiot med galoperende mental AIDS.

  Kommentar by Knud — 3. juli 2017 @ 07:53

 15. Så fik han ødelagt den fest.
  DR overvurdere deres indflydelse på befolkningen. De er af den opfattelse at deres meninger er universelle og deles af alle der betaler licens, hvilket man sikkert i deres selvopfattelse gør med glæde. De få der ikke er enige anses for kulturløse og uvidende. Pøbel.

  Kommentar by Frank Hagmann — 3. juli 2017 @ 08:13

 16. Hvad med heksejagten på hvide, heteresexuelle mænd?

  Hvad med heksejagten på nationalkonservative modstandere af islamiseringen af vesten og folk som stemte på Donald Trump?

  Hvad med muslimske mænds heksejagt mod frafaldne muslimer, jøder, kristne, polyteister og ateister?

  Kommentar by ung konservativ — 3. juli 2017 @ 08:52

 17. Det Danske komik miljø er ubehageligt venstreorienteret. Men nogle gange tænker jeg, at folk må være blevet betalt eller bedt om den her politiske linje. Det virker som statspropaganda og manipulation.

  Kommentar by ung konservativ — 3. juli 2017 @ 08:54

 18. Nu skal jeg fortælle jer om den virkelige heksejagt, hvis jeg ikke er blokeret efter at have afsløret, hvad jeg, som statsminister vil gøre ved den danske såkaldte “befolkning”

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:08

 19. Att.: BALDER

  Quote zerohedge comment section 1. of July 2017:

  The entire ‘Gestapo’ narrative is ridiculously overstated & hyped by supremacist Jews, they profit.

  The ‘holocaust’ storyline is one of the most easily debunked narratives ever contrived. That is why those who question it are arrested and persecuted. That is why violent, racist, & privileged Jewish supremacists demand censorship. What sort of truth is it that denies free speech and the freedom to seek the truth? Truth needs no protection from scrutiny. The tide is turning.

  The ‘6M Jews, 5M others, & gas chambers’ are scientifically impossible frauds.
  see the ‘holocaust’ scam debunked here:
  http://codoh.com
  No name calling, level playing field debate here:
  http://forum.codoh.com

  “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”

  “Alone the fact that one may not question the Jewish “holocaust” and that Jewish pressure has inflicted laws on democratic societies to prevent questions—while incessant promotion and indoctrination of the same averredly incontestable ‘holocaust’ occur—gives the game away. It proves that it must be a lie. Why else would one not be allowed to question it? Because it might offend the “survivors”? Because it “dishonors the dead”? Hardly sufficient reason to outlaw discussion. No, because the exposure of this leading lie might precipitate questions about so many other lies and cause the whole ramshackle fabrication to crumble.”
  – Gerard Menuhin / Revisionist Jew, son of famous violinist

  also see:

  The Myth of a Nazi Extermination of Homosexuals by Jack Wikoff
  http://www.cwporter.com/homo.htm

  Gypsies and Homosexuals in the Camps
  http://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=1894

  homosexuals – Yad Vashem …
  http://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=1930

  The ‘homosexuals & gypsies’ canard is merely an attempt by Jews to buy votes for their laughable and impossible ‘6M & gas chambers’.

  Quote end

  Gestapo is Back: German Homes Raided Over Facebook Posts
  35 anholdt for facebook kommentarer
  http://www.zerohedge.com/news/2017-07-01/gestapo-back-german-homes-raided-over-facebook-posts

  Kommunismen virker skam fint her i Europa, og alle de retarderede socialistiske vælgere render rundt i deres zombie-tilstand og venter på en stærk regering smider dem i kz-lejr.

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:11

 20. Lad os se om Kim Møller kan godkende det indlæg, som var 50 linjer langt, ovenover det her.

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:12

 21. Quote Zerohedge: att.: BALDER

  “The entire ‘Gestapo’ narrative is ridiculously overstated & hyped by supremacist Jews, they profit.

  The ‘holocaust’ storyline is one of the most easily debunked narratives ever contrived. That is why those who question it are arrested and persecuted. That is why violent, racist, & privileged Jewish supremacists demand censorship. What sort of truth is it that denies free speech and the freedom to seek the truth? Truth needs no protection from scrutiny. The tide is turning.

  The ‘6M Jews, 5M others, & gas chambers’ are scientifically impossible frauds.
  see the ‘holocaust’ scam debunked here:
  http://codoh.com

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:13

 22. “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”

  “Alone the fact that one may not question the Jewish “holocaust” and that Jewish pressure has inflicted laws on democratic societies to prevent questions—while incessant promotion and indoctrination of the same averredly incontestable ‘holocaust’ occur—gives the game away. It proves that it must be a lie. Why else would one not be allowed to question it? Because it might offend the “survivors”? Because it “dishonors the dead”? Hardly sufficient reason to outlaw discussion. No, because the exposure of this leading lie might precipitate questions about so many other lies and cause the whole ramshackle fabrication to crumble.”
  – Gerard Menuhin / Revisionist Jew, son of famous violinist

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:14

 23. Gestapo er tilbage
  http://www.zerohedge.com/news/2017-07-01/gestapo-back-german-homes-raided-over-facebook-posts

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:15

 24. The Myth of a Nazi Extermination of Homosexuals by Jack Wikoff
  http://www.cwporter.com/homo.htm

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:20

 25. Gypsies and Homosexuals in the Camps
  http://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=1894

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:20

 26. homosexuals – Yad Vashem …
  http://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=1930

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:20

 27. Homokillermyten er god at få forstand af. Aldrig nogensinde var Hitler ude på at slå de forbandede homoklovnehumser ihjel, men der var andre, som syntes at det var en fin ide, som passende kunne skrives ind i vores fake-historie om de fake-overgreb, som de såkaldte “nazister” har begået:

  Quote:
  “Vidal was so outraged at Decter’s “fag-baiting” that he claime that her article outdid The Protocols of the Elders of Zion. He asserted that Decter:

  “… has managed to go on step further than the Protocol’s authors; she is a virtuoso of hate, and thus do pogroms begin”.

  By 1988, the myth had received international recognition. In Le Triangle rose: La deportation des homosexuals, 1933-1945, Jean Boisson said he believed that the Nazis had killed one million homosexuals, presumably all citizens of the Reich (6).

  A pattern is evident in such a list of alleged mortality figures for homosexuals in the Third Reich.

  First, estimates of the numbers of deaths of gays seems to have steadily grown with time. It would appear that as the story of a Nazi extermination of homosexuals was repeatedly told, the myth took on a life of its own.

  Secondly, these claims of hundreds of thousands of deaths did not appear before 1973. While a number of books on the Nazi era were written before 1973 mention the incarceration of homosexuals in concentration camps, most accounts known to this author do not make any accusations of extermination.

  It seems that the claim of a Nazi extermination of homosexuals first surfaced during the same years that homosexuality began to gain a measure of acceptance from Establishment academics, scientists and journalists.

  During the 1970s, the homosexual community in the United States and abroad acquired considerable political power. This was manifested in the election of several overtly homosexual politicians and the repeal of sodomy laws in many states.

  The elevation of homosexuals to the highest ranks of the “politically correct” completed the inversion of former public moral and political values. What had once been condemned by society had become, if not a virtue, at least acceptable “lifestyle”.

  Acceptance as official victims of the “Holocaust” has given homosexuals the illusion of moral superiority over an allegedly oppressive patriarchal, white, heterosexual value system which has been the norm of Western Civilization for 2000 years.

  The myth of the nazi extermination of the homo clowns:
  http://www.cwporter.com/homo.htm

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 09:33

 28. Carsten Bang ved nøjagtigt hvad TV2 vil have og TV2 ved nøjagtigt hvad CB vil levere for det, sikkert vanvittige høje, honorar de har betalt ham. Derfor blev det ham og IKKE eksempelvis Lars Hedegaard.

  Kommentar by Santor — 3. juli 2017 @ 09:34

 29. -> Jørgen

  Stop tæppebombningen. Tråden bliver ulæselig når enkeltpersoner spammer med links.

  Kommentar by Kim Møller — 3. juli 2017 @ 10:12

 30. 10:12 Er færdig, beklager min temporære ophidselse over alle jødernes og kommunisternes løgnehistorier.

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 10:22

 31. hvornår kommer i men noget modstand ?????

  Kommentar by AFA kbh — 3. juli 2017 @ 10:35

 32. hvornår kommer i med noget modstand ?????

  Kommentar by AFA kbh — 3. juli 2017 @ 10:37

 33. Kan man ikke blive andet, kan man blive en tragikomisk komiker. Mage til tomhjerne, der endnu engang lukkes ind i medierne. Tomhjernede journalister. Tomhjernede “kunstnere”. Dette land regeres udelukkende af tomme hjerner.

  Kommentar by Jette — 3. juli 2017 @ 11:47

 34. Carsten Bang holder båttale.

  Kommentar by Sindsro — 3. juli 2017 @ 11:58

 35. Søren Espersen er d.d. inde på temaet omkring DR og TV2:

  https://www.b.dk/nationalt/og-saa-endte-det-som-saedvanlig-danske-journalister-interviewede-danske

  Det er da en begyndelse til et opgør med medielicensen.
  Jeg har ikke læst hans “ugebrev”. Men håber han tænker på, hvad han har sagt/skrevet, når medieforhandlingerne går i gang.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. juli 2017 @ 15:01

 36. Vidste I, i øvrigt (skal undlade at sætte links på til dokumentation, for ikke at narre læserne), at den virkelige holocaust udover brandbomberne over Tyskland og Atombomberne over Japan, først skete efter 2. verdenskrig? Det var drabet på de tyske soldater i Eisenhover’s dødslejre (Eisenhower’s Rhine Meadows dødslejre)

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 15:13

 37. #34. Jørgen.
  Jørgen, for helvede da! Hvad har det med Carsten Bangs båltale at gøre?
  Jeg har slet ingen anelse om, hvorvidt dine mange postulater er rigtige eller forkerte, men når du kommer med dem i en forbindelse hvor de slet ikke hører hjemme, så gider man ikke engang undersøge rigtigheden.
  Og hvad værre er, at man orker heller ikke at kommentere den aktuelle tråds emne, for ikke at blive sat “i bås” med dig.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. juli 2017 @ 15:46

 38. 15:46 Heksejagt på jøder, fordår du?

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 15:52

 39. #36. Jørgen.
  Var det ikke det jødiske offerkort du trak der?
  Har du og jøder ikke bedre at byde ind med?

  Kommentar by Birger Jensen — 3. juli 2017 @ 15:55

 40. 15:55
  1. Jeg er ikke jøde
  2. Jeg argumenterer for hvorfor jødernes holocaust er en kæmpe narrepropagandafortælling gennem det meste af århundredet efter 2. verdenskrig
  3. Hvad er din logik, kan jeg ikke lige få dit statement en gang til? (prøv at formulere det du sagde, igen)

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 15:58

 41. #38. Jørgen.
  Åh, Herregud! Det er så åbenlyst at din agenda er TROLL’eri.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. juli 2017 @ 16:02

 42. 16:02 Nu er det vist mig, som siger: Er det det bedste du kan komme op med? Hvad med at svare på det jeg spørger om? Nå, nej du er jo bare en troll

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 16:04

 43. Vil du vide lidt om Jørgen:
  https://www.youtube.com/watch?v=J0FMFowP0dU

  Kommentar by Birger Jensen — 3. juli 2017 @ 16:06

 44. 16:08 Jeg vil da gerne, dine indlæg er så seriøse :)

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 16:07

 45. Det var til dig, selvom jeg skrev forkert tid. Har du anden substans at underholde med?

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 16:08

 46. @ Jørgen.
  Kunne vi ikke blive fritaget for dine konspirationsteorier?
  Jeg gider ikke læse det, og har en fornemmelse af at en del andre heller ikke orker det.

  Kommentar by Knud — 3. juli 2017 @ 16:13

 47. 16:13 Jo, sagtens. Du springer bare mine indlæg over.

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 16:14

 48. 16:13 I øvrigt er intet at det jeg skriver “teori”. Det er derfor jeg dokumenterer det. Ved godt i har svært ved at følge med, og ikke kan læse godt og den slags, men i skal læse eller se dokumentationen for at kunne kritisere den.

  Kommentar by Jørgen — 3. juli 2017 @ 16:18

 49. “…ud over enkelt mennesker eller grupper af mennesker, der ikke har gjort noget andet, ud over at være anderledes…”
  Øh, jow, de har gjort andet – muslimer slår sådan set europæere ihjel på daglig basis – vigtig pointe

  Kommentar by Jern Henrik — 3. juli 2017 @ 17:50

 50. Jørgen = Balder på speed. To alen ud af samme antisemitiske stykke.

  Kommentar by Jern Henrik — 3. juli 2017 @ 17:53

 51. Med fortiden som rambuk.

  Carsten Bangs båltale er ”Politiken Classic”; kristendommen er forfærdelig, og den har sammen med nationalstaten begåede mange forbrydelser. Uskyldige kvinder er blevet brændt på bålet, og det er Luthers skyld, og hvis ikke hans skyld, så er det Christian d. 4 skyld. Og nutidens heksejægere er Dansk Folke Parti, og nutidens jøder er muslimerne.

  Der er næsten ingen ende på hvad der ikke er galt med udtalelsen. To ting har han dog ret i, kvinder blev brændt på bålet, og disse var uskyldige. Christian d. 4 var meget overtroisk, og var delvist årsag til de hekseprocesser der blev udført her i Danmark. Mærkværdigt er det dog, at selv samme Christian d. 4 var den konge, der lod jøder bosætte sig i Danmark. Han havde en dualitet i synet på hvad der var farliget og skadeligt for den danske befolkning og den kristne tro.

  Nutidens jøder er de samme som fortidens jøder, de bliver forfulgt pga. de er jøder. Dengang pga. overtroiske kristne, der opfattede dem som guds mordere, og i nutiden pga. muslimske indvandrere, der hader jøderne pga. koranens beskrivelse af jøder. Og pga. en opfattelse om, at Muhammed blev forgivet af en jødisk kvinde.

  Dvs. at Carsten Bangs analogi er halvt forkert og halv rigtig. Dette er meget typisk for gymnasielære avisen Politiken, man slynger nogle ”historiske sandheder” ud, for derefter at fortage nogle konklusioner der ikke rigtig holder.
  Primær ofrene for de danske hekse processer, var kvinder fra middelstanden, som havde lagt sig ud med andre kvinder(grupper af kvinder). Derefter var sladder og by-snak med til at skabe et momentum hvor de skyldige/syndige kvinder skulle udrenses af fællesskabet(brændes). Der var næsten 100 % tale om etnisk danske kvinder, der var kristne. Nogle historikere mener at det primært var ”kloge kvinder”, jordemødre og lignede der blev ofre. Dette er stadig noget der diskuteres.

  Det der er interessant i dag, er at det var rygtet og sladderen som funktion, eller redskab til udelukkelse og til forfølgelse der virkede i 1600 tallets Danmark. Er det ikke lige præcist de funktioner, der virker i de parallel-samfund der er vokset frem, i de muslimernes bosættelse her i Danmark i nutiden.
  Er det netop ikke rygtets genkomst, dets ud-segregerings funktion vi ser. De unge muslimske piger der holder sig på troens smalle sig, for ellers er der en straf der venter. Man bliver lige pludselig i tvivl, hvem der er minoritet og hvem der er det forfølgende flertal.
  Carsten Bangs analogi holder ikke. Han beder os om at åbne øjerne for ”det/de der er anderledes”, ”for dem der ikke passer ind”. Jeg tror faktisk vores samfund er yderst tolerant over for ”de anderledes”. De homoseksuelle har fået mange rettigheder, ligeledes de transseksuelle, kvinderne har i vores samfund haft stemmeret i over hundred år.
  Har vi da ikke givet mange ”svage og undertrykte” grupper betydelige rettigheder, og har disse grupper ikke fået statens beskyttelse. Bør dette ikke ses i forhold til andre lande?

  Har ”de anderledes” og ”dem der ikke passer ind” det godt i de muslimske lande? Er der udbredt tolerance i muslimske lande? Kan kvinder gå klædt som de vil, og samtidig nyde fred i det offentlige rum, i de muslimske lande? Vi kender svaret; NEJ.

  Hvis muslimske lande var tolerant, ville der så være problemer imellem; alaviter, sunnier, shiaer, bahai, jasidier? Ville der stadigvæk være så mange borgerkrige?
  I islamiske lande er der ikke tolerance, der er ikke frihed, der er ting man ikke kan spøge med. Der er tegninger der ikke kan tegnes. Der er ord, der ikke kan siges. Dette burde for en stand up kunster være logik Men for Carsten Bang drejer det sig ikke om at, sige sandheden, men at komme i kridthuset, dvs. ind hos DR og eller TV2. Derfor denne bål tale.

  Til Jørgen, Balder og alle de andre semi-nazister

  Det at misforstå, så eklatant, Carsten Bangs tale, tydeliggøre jeres problem. Tyskernes massemord under anden verdenskrig på jøderne, og på andre (sigøjnerne, homoseksuelle, polakker, mormoner, m.f.) er ikke noget han stiller spørgsmål ved. Han bruger det som et retorisk skylds-begreb, der skal afmontere al kritik for hvad han siger. Når Jørgen og andre er ude med skurebørsten, og prøve at vaske blodet væk fra det tredje rige, beviser i jo implicit hans pointe. Nemlig at, der i nutiden findes mennesker der tænker og opfatter alting lige som nazisterne i 30´erne og 40´ernes Tyskland(race, blodet, nationen).
  Hele Politiken slænget kan nu pege fingre af Uriasposten, og holde sig for næsen, og sige ”se der er nazisterne, de ligger på lur, og er parat til, med et øjebliks varsel, at overtage DET HELE”

  Al jeres postuleren, om ting der ikke er sket, men er produktet af en stor jødisk/amerikansk konspiration, medvirker mere til at vække mistanke, og kunne, hvis EU for sin vilje, medvirke til at dette udemærkede site bliver lukkede, pga. had-tale og spredning af nazistisk propaganda.

  Jørgen; angående dine fakta, så var dommen imod David Irving i 2000, baseret på at han (Irving) vedvarende og hele tiden, og i ”ond tro” tolkede kilder således, at de frifandt Hitler og Nazi-tyskland. At du kan kom med ”kilder” der ”beviser” nazismens uskyld i forhold til forbrydelserne under anden verdenskrig, er løgn, fordrejninger, og bevist udvælgelse af kilder der underbygger dine fantasier. Du gavner ingen.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 4. juli 2017 @ 00:34

 52. 51. Historyman, kan du ikke lade være med at skrive: Mvh. Historyman. Så bliver dine blogindlæg ikke så lange.

  Kommentar by barfbag — 4. juli 2017 @ 01:29

 53. @ Historyman: Jeg tror ikke at man kan nå sådan en som ‘Jørgen’ med logiske argumenter. Det er sandsynligvis bare en eller anden venstreradikal ungdomshustype, der sidder og hælder nazistisk tågesnak ud, i håb om at det vil smitte af på os andre. De har brug for at opretholde illusionen om, at alle kritikere af indvandringen er nazister/facister/racister, så de kan retfærdiggøre deres politiske vold for sig selv og omverdenen.

  @ AFA kbh: Hvis du synes at der er behov for modstand, så kan du jo selv lægge ud. Men det er måske kun os andre, der skal tage afstand fra Jørgens sludder? Du behøver ikke selv?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 4. juli 2017 @ 04:16

 54. Igen én af de tråde!

  Hvor jeg ikke har deltaget indtil mine venner som historiemanden og, Jern Henrik mm. påkaldte mig! Jeg kunne mærke det – som Superman når der er en kvinde i nød et sted jordkloden, og jeg brød spontant ud i sang!

  Dedicated to my fans – inspired by another great “truther” Willie Nelson

  Maybe you, didn’t treat me,
  Quite as fair as I treated you,
  Yes you called me “a Nazi”,
  For that is just what idiots do,
  Boy, I’m sorry your are blind!

  But I’m always on your mind,
  I am always on your mind…..

  Maybe I couldn’t teach you,
  Good manners, truth, respect,
  Odin knows I couldn’t reach you,
  But I always gave my best,
  You’re treating me unkind,

  But I’m always on your mind!
  I am always on your mind!

  I am always on your mind, I am always on your mind, I am always on your mind, I am always on your mind, I am always on your mind, I am always on your mind, I am always on your mind, I am always on your mind (repeat ad nauseum)

  Også tak til Jørgen for opmærksomheden links og hilsner, men tag det nu roligt så du ikke bliver banned eller får et ry som troll.

  Kommentar by Balder — 4. juli 2017 @ 04:58

 55. Måske Carsten Bangs humor er så udsøgt, at han i virkeligheden spiller en parodi på en venstreradikal tosse og dermed gør grin med hele PK-parnasset. Nåh, måske desværre ikke?

  Når man scanner gennem kommentarerne, ser man, at der er et problem med Jørgen og Balder, der ser ud til at ville skade siten. Hvad deres motiver er, kan man kun gisne.

  Balder bryder i 54@ ud i et digt af den venstreradikale Willie Nelson. Der ender med “I am always on your mind”. Hvis det var rigtigt, ville Balder slet ikke have behov for at kommentere på Kim Møllers langt mere populære blog. Så ville Balders egen blog sitre med aktivitet og høje besøgstal. Men det gør den ikke. Så hvad skal den megalomaniske løgnekommentar til for?

  Kommentar by traveler — 4. juli 2017 @ 07:31

 56. # 31 & 32

  Hvornår lærer retardoerne fra AFA at stave korrekt?

  Kommentar by Korsfarer — 4. juli 2017 @ 08:56

 57. 04:58 Du er velkommen, og det skal jeg nok :)

  Kommentar by Jørgen — 4. juli 2017 @ 11:22

 58. Historyman, det eneste substantielle du siger er at henvise til Irwing er en stråmand, da jeg ikke henviser til hans bøger.

  En af kilderne var vedrørende mordet på de homoseksuelle under nazitiden. Som enhver ved er wikipedia under kommunisternes kontrol, men alligevel kan jeg vise min kildes validitet blot ved at kigge på wikipedias artikel om “bøsseudryddelserne” i nazityskland.

  Jeg ser et hav af kilder til den lange bekræftelse af den myte min kilde destruerer på: https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_homosexuals_in_Nazi_Germany_and_the_Holocaust
  men ikke en daterer sig længere tilbage end 1980, hvad jeg allerede har refereret i mit citat.

  Jeg ved ikke hvad du ellers vrøvler om, jeg er ikke specielt efter jøder, men enhver ved at det amerikanske propagandaministerium var de første der ankom til kz-lejrene for at plante beviser på nazisternes forbrydelser.

  Du besvarer intet af det jeg skriver, virker ikke som om du overhovedet har kigget på materialet, da jeg intet relevant hører fra din lange dummeerklæring.

  Hvis det er gået over hovedet på jer tumper, så er de gamle nationalsocialister nøjagtigt de samme familier, som de nazister der sidder inde på Rådhuspladsens redaktionsgange i dag. Kommer ikke fra en familie af nazimedløbere, som mange af jer andre, og opgiver heller ikke mit land pga en bunke nosseløse får, som jer, der hverken ved ud eller ind, uanset hvormange år i sidder herinde og vrøvler.

  Og mit indlæg var fuldstændigt relevant, det vedrører nu og her, hvor Angela Merkel og de andre aber ER begyndt at bure folk inde for at sige deres mening på facebook, i åndssvage narhoveder, tag jer dog sammen og hold jer til det jeg siger, eller luk dog jeres klamme røvhuller.

  Og lad venligst være med at associere mig med taberfabrikken, AFAklovnehovederne, hader dem som pesten.

  Kommentar by Jørgen — 4. juli 2017 @ 11:38

 59. Det er et faktum, at jødeforfølgelser har været tilbagevendende begivenheder over mange århundreder. Et særligt højdepunkt blev nået under nazisternes 12 år lange storhedstid. Om det var 6 millioner eller færre, ændrer ikke noget principielt. Det er en sag, man (=historikere) skal kunne diskutere. Det er en skandale, at der i flere lande er lovgivning imod forskning og fri debat herom. Magtbud og støvletramp hører ikke hjemme i videnskab.
  Begrundelsen for jødeforfølgelserne i Europa har alle dage været det kollektive ansvar, jøderne fik tildelt, på grund af deres rolle i henrettelsen af vor gud Jesus Kristus. Takket være koranens bud og den muslimske magtovertagelse i Europa, er der kommet ny fart over jødeforfølgelserne. Koranen gør ikke den store forskel på jøder og kristne, og vi danske tæller stadig som kristne og må i tidens fylde forvente samme skæbne som jøderne. Carsten Bang får vor hypotetiske klapjagt på muhamedanerne rubriceret som en variant af jødeforfølgelserne. Han er helt gal på den. Det er muslimerne, der forfølger jøderne. Vi danske og andre indfødte europæere har lagt jødeforfølgelser på hylden lige med undtagelse af de symbolske nedstemninger af Israel i FN.
  Vi danske skal tværtimod gøre vort skæbnefællesskab med jøderne klart. Det kan blive af yderste vigtighed at lære af jøderne og deres konsekvente ansvarlighed overfor det land, Israel, som de har skabt i Mellemøsten og fastholder med den nødvendige magtudøvelse. Det kan blive påkrævet for os dissidenter at alliere os med dem.
  Jødehaderne på Uriasposten påpeger ofte jøders rolle i forbindelse med storstilet undergravende virksomhed. I min forestillingsverden, er det irrelevant. Det kan være personer, jeg gerne ser elimineret, ikke fordi de er jøder, men fordi, de gør det, de gør. En nyttig analogi er de forræderiske danskere: Hans Gammeltoft-Hansen, Straksopbremseren Lille Lars, Connie Hedegaard, Margrethe Vestager og mange flere. Skal vi på grund af sådanne uheldige eksemplarer iværksætte kampagner mod Danmark og danske; og således sparke os selv i røven?
  Forstå det nu! Det vi laver på Uriasposten, skulle gerne give mening og allerhelst ligge på et fagligt højt plan. Start med Jer selv. Gør Jer umage, læs korrektur på Jeres indlæg. Lad være med at tæppebombe, men brug gerne links, der kan underbygge og dokumentere Jeres påstande. (Jeg tillader mig at tro, at det er Kims mening, jfr #29).

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. juli 2017 @ 12:02

 60. Jeg så ikke den pågældende tale, men det , at læse den er også nok for mig.
  Jeg forstår ikke hvordan folk, som gerne vil opfattes som “intelligensiaen”, kan brække så meget vås af sig. Hvor dum kan man være?!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 4. juli 2017 @ 14:14

 61. Jeg glemte at sige: jeg nyder alle de uforbeholdne og rå meninger med eller uden henvisning til Kims og andres skarpsindige analyser (#59).

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. juli 2017 @ 14:50

 62. Apropos løgnene om homoforfølgelserne i Det Tredje Rige:

  Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

  “Alle homoseksuelle handlinger blev betragtet som kriminelle i Holland under den tyske besættelse. Men kun mænd der havde samleje med unge drenge blev forfulgt, siger historiker Anna Tijsseling.”

  Og

  “De homoseksuelles monument blev rejst i 1987 for at minde ofrene for naziregimet der ‘blev forfulgt på grund af deres homoseksuelle følelser’.

  I virkeligheden blev meget få af disse mennesker forfulgt i Holland siger historiker Anna Tijsseling, der i onsdags fik sin doktorgrad ved Utrechts universitet for sin disputats ‘Skyldig sex, upassende homoseksuel opførsel omkring den tyske besættelse’. [‘Schuldige seks’]

  Ifølge Tijsselings forskning var den strafretslige forfølgelse af homoseksuelle mere intensiv både lige før, og lige efter krigen.

  Hendes konklusioner modsiger det alment accepterede syn på hollandske homoseksuelle som ofre for Nazisterne.

  Tijsseling kalder dette billede ‘et hårdnakket rygte, sat i verden af homobevægelsen i halvfjerdserne’.”

  Åbenlys bøssebar i Haag midt under krigen

  Ét værtshus i Haag blev en åbenlys bøssebar i 1943 i Kettingstraat med ‘Ouwe Miep’ som kromutter.

  Og der var en bøsse der organiserede ugentlige fester på sit loft. Disse blev så populære, at selv tyske soldater begyndte at frekventere dem. Værten blev til sidst retsforfulgt for at have solgt alkoholiske drikke uden spiritusbevilling.”

  Mere: http://blog.balder.org/?p=879

  Relateret

  Denmark: Homo lobby wanted to name Copenhagen square after convicted pedophile Axel Axgil

  USA – Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov

  Kommentar by Balder — 4. juli 2017 @ 15:50

 63. Der røg et link i svinget:

  USA – Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov

  Kommentar by Balder — 4. juli 2017 @ 15:53

 64. De røde fjolser hører jo selv til på bålet…

  Kommentar by LarsB — 4. juli 2017 @ 16:12

 65. At rakke ned på nogen på en ondskabsfuld måde, endda når man selv så åbenlyst IKKE har sandheden på sin side, er en opførsel, man kun kan foragte.

  Kommentar by barfbag — 5. juli 2017 @ 02:42

 66. Til Jørgen

  Grunden til, at jeg henviste til retssagen mellem David Irving og Penguin Books(Deborah Lipstadt) var, at kerneproblemet her var, ikke om kildernes oprindelse(ægthed), men om tolkningen af kilder. Dette mener jeg er af afgørende betydning, da meget, men ikke alt, af det du henvises til kan opfattes som værende specifikt udvalgte kilder til at bakke én specifikke opfattelser om nazitidens Tyskland og dets politik op.

  Når du påpeger, at jeg intet substantielle siger, eller henviser til noget substantielt, så er det fordi jeg tror, at ingen af de kilder jeg henviser til, vil blive opfattet, af dig og andre ligesindede, som neutrale, objektive eller “rigtige”. I din opfattelse er de sikkert ”jødiske/amerikansk” propaganda. Bemærkelsesværdigt nok er at noget af denne ”propaganda” består af tyske breve og telegrammer, sendt fra tyske officerer til Reichssicherheitshauptamt.

  Men lad gå, lad os prøve i det små.
  I Christopher R. Browning´s bog “Ordinary Men”(Haper Perennial 1992/1998) beskrives hvordan reserve ordens politi bataljon 101, nedskød ca. 38.000 jøder i Lublin området, og deporterede yderlige 45.000, under Operation Reinhard, ledet af Odilo Globocnik(se s. 225/226).
  Primær kildematerialet er afhøringer af medlemmer af politi batalionen i forbindelse med retssagerne imod de overlevende medlemmer af politi bataljonen i Hamborg i 1960´erne.
  Denne bataljon var bare en ud af flere politi bataljoner, (ca. 300 mand) der var tilknyttet Einsatzgrupperne (i alt ca. 5000 mand) i Polen, Hviderusland, Ukraine og i Rusland. Grundlæggende var einsatzgrupperne sammensat af folk fra Waffen SS og SD(Sicherheitsdienst).

  Man kan se at andre politi regimenter, politi batalioner var med til nedskydningerne af jøder i det sydelige Rusland; ca. 36.716 jøder blev skudt mellem 19 august til 5 oktober 1941(se s. 17). Dvs. før beslutningen på Wansee-konfrencen d. 20 januar 1942 var udryddelsen af jøderne allerede begyndt, gennem en vedvareende rydning og nedskydning af jøder, by efter by.
  Her snakker vi ikke om gaskammer, gasbiler, noget som helst avanceret, helt almindelig nedskydning af mænd, kvinder, børn i massegrave.

  Jeg ved ikke om det jeg skriver er en dumme erklæring, men jeg forholder mig i det mindste til det Carsten Bang siger. Jeg prøver i det mindste, at påpege Carsten Bang´s fejlagtige opfattelse af hvem det er der driver heksejagt.
  Det at du, ligesom andre, gang på gang fremkommer med; diskussioner om det tredje rige, og prøver at komme med undskyldende eller apologetisk tilgang til nazitiden, reduceres Uriasposten til et idelogisk tågehorn for nazi tilhængere. Jeg bryder mig ikke om Politiken, men jeg tror ikke at, den mest kulturradikale avis, også er den der har flest gamle familier nazister ansat. Men der er sikkert mange kronikøre der har forbindelse til gamle nazister, f.eks. tidligere professor fra RUC Claus Bryld.

  Angelika Merkel er som du påpeger politisk langt ude, ikke bare grænse åbninngen i 2015, men også hendes politiske synspunkt på internettet. Men den smarteste måde, at bekæmpe politiske narrehatte, er ikke at omfavne fortidens totalitære tanker. Det er næsten at spille hende alle kortene i hånden.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 5. juli 2017 @ 14:00

 67. […] was a “symbol of all the evil men in the world.” Danish comedian Carsten Bang half-joked to viewers that the US president will burn well because of his age: “The last witch […]

  Pingback by Danish State Television Celebrates Midsummer by Burning TRUMP-WITCH: A “Symbol of All the Evil Men in the World” – The Trumpiest — 5. juli 2017 @ 16:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper