7. juli 2017

BT-vinkel på Trumps Polen-besøg: “… noget tyder på, at de mange tiljublende ikke kom af egen kraft.”

Jeg så godt historien i internationale medier, og nu er den så kalkeret til dansk. Nuvel. Det venstreorienterede polske dagblad Gazeta Wyborcza erfarer, at Polens konservative regering opfordrer kongresmedlemmer til at busse Trump-støttere ind, og vælger at gøre det til en historie. Intet odiøst i det, men tilsat en god gang associationer, var medievinklen reddet. Intet om antallet i MSM, blot en præventiv modhistorie.

Klassisk clickbaitende Trumpbashing på BT.dk – Tusindvis tiljublede Trump i Polen: Men er det her sandheden bag jubel-billederne?

… noget tyder på, at de mange tiljublende ikke kom af egen kraft.

Ifølge AP, CNN og den konservative amerikanske politiske nyhedsside The Hill, så besluttede man fra Lov og Retfærdigheds side at køre store mængder tilhørere ind til den centrale Krasinski-plads i Warszawa, så Donald Trump kunne blive mødt af tusindvis af glade polakker.

Den praksis er ikke unormal i forbindelse med politiske arrangementer i Polen, men har alligevel vakt opsigt rundt omkring i verdens medier. …

AP har bedt Det Hvide Hus om en kommentar på spørgsmålet om, hvorvidt de mange tiljublende polakker var blevet fragtet gratis fra provinser rundt om i Polen til hovedstaden. Men Det Hvide Hus er ikke vendt tilbage med en kommentar, oplyser nyhedsbureauet. …

Den gratis bustransport fra dele af Polen til Warszawa i forbindelse med Donald Trumps tale på Krasinski-pladsen skal ifølge CNN være et forsøg fra Lov og Retfærdighedspartiets side på at få mængden af mennesker på pladsen pustet op. …

Britiske The Independent går skridtet videre, når de beskriver sagen. Ifølge avisen er metoden taget direkte fra ‘det kommunistiske partis manual’, da det i Sovjet-tiden – ifølge avisen – ikke var unormalt, at man i Polen fragtede tusindvis til hovedstaden, når der kom fornemt besøg fra Moskva. …

Den varme og tiljublende velkomst til Donald Trump i Polen står dog i skarp kontrast til, at en nylig meningsmåling…”

(Polsk live-dækning af Donald Trumps tale, Warszawa, 6. juli 2017; Foto: Youtube)

(Foto: Gazeta Wyborcza)

Oploadet Kl. 21:21 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84866/trackback

22 Comments »

 1. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by “… noget tyder på, at de mange tiljublende ikke kom af egen kraft.” - Dengule.dk — 7. juli 2017 @ 22:06

 2. Fake news BT. slår CNN med flere lysår.

  Kommentar by Piphans — 7. juli 2017 @ 22:53

 3. “ifølge CNN” burde være nok. Dem der følger infowars på youtube ved hvad jeg mener, ellers kan man bare søge på “CNN fake news” derinde.

  Kommentar by Per — 7. juli 2017 @ 22:57

 4. Kære Kim, Dine kommentarer til dine blogs er guddommelige.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. juli 2017 @ 00:32

 5. BT: “Internettet går amok over video: Gør Merkel virkelig det?”
  En af løgneavisens sædvanlige konstruerede nyheder, om noget der går amok i hele verden. Mon ikke det blot er internt på BT’s egne computere at noget er gået i selvsving?
  Og “hvad gør Merkel ved Putin?” En indbygget gættekonkurrence, en af “avisens” mange af slagsen, som kan lokke folk til at læse, eller klikke videre på links.

  BT har ikke kun giftigrøde “journalister” ansat, men åbenbart også eventyrfortællere der kan få ”en fjeder til at blive til høns.
  Hvor er det dog lavt og ubegavet. At de fleste af BT’s såkaldte “journalister” kun kan se rødt er velkendt, men at der ikke sidder nogle ansvarlige i redaktionen der kan pille sådan noget vås fra, viser at det hele er gennemsyret af sladder, løgne og fordrejninger – fra tå til top.
  http://www.bt.dk/udland/klar-ikke-laest-se-videoen-merkel-ruller-oejne-af-putin-under-topmoede-og

  Kommentar by Birger Jensen — 8. juli 2017 @ 05:31

 6. Det er både i Europa og USA helt almindeligt, at fagforeninger betaler transport + mad og drikke til demonstranter, der møder op til venstreorienterede demonstrationer.

  Så hvad er det mistænkelige i dette tilfælde?

  Kommentar by Hans Und — 8. juli 2017 @ 06:44

 7. https://www.welt.de/politik/deutschland/live166211930/Wir-haben-noch-nie-so-ein-Ausmass-an-Hass-und-Gewalt-erlebt.html

  Man burde holde David Trads op på hans påstand om, at højrefløjen er den største fare for Europa.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2017 @ 07:23

 8. David Trads = David Trash.

  Kommentar by Sigwar — 8. juli 2017 @ 07:30

 9. Nu når vi taler om fake news, så viser en undersøgelse at journalister er dummere end gennemsnittet af befolkningen dvs., venstreorienteret, dumme og fulde af løgn = fake news.
  https://www.youtube.com/watch?v=9rcwx19TDlQ

  Kommentar by Piphans — 8. juli 2017 @ 07:58

 10. David hvem?

  Kommentar by Bastardo — 8. juli 2017 @ 08:38

 11. Blot et par oplysninger.

  Johan Sobieski var søn af en polsk adelsmand.
  Han allierede sig med Det tysk-romerske Rige og stod i spidsen for den hellige alliance i Slaget ved Wien den 11.–12. september 1683, hvor osmannerne blev fordrevet fra Wien.

  Kommentar by William — 8. juli 2017 @ 09:44

 12. Bastardo
  Selv om det kun er drilleri når du spørger David hvem? så kan vi ikke tillade os at glemme ham. Han er jo en af dem der får tildelt en masse taletid i de store medier.
  Derfor trækker jeg hans ubehagelige holdninger frem med jævne mellemrum.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2017 @ 10:00

 13. Jeg synes aldrig at have set den vinkel i Løgnmedierne, når Angela Merkel taler for indslebte jubelglobalister. Så er det en stor taler for begejstrede tilhørere!

  Kommentar by BS — 8. juli 2017 @ 10:18

 14. Mainstream journalister står ikke for andet end fordummende manipulation. Desværre er de fleste vælgere for dumme til at gennemskue mediernes beskidte forehavende.

  Åbner man en dansk avis, ser man ikke andet end primitiv propaganda for EU og masseindvandring tilsat nogle ligegyldige fjollerier. Det er heldigvis mange år siden, jeg har givet penge for dansk avis.

  Det kan ikke undre, at det nu er videnskabeligt dokumenteret, at journaliser er endnu dummere end de fleste andre mennesker.

  Journaliser er med til at gøre samfundet sygt. De kan samme funktion i samfundet som kræftceller har i en menneskekrop.

  Lad os glædes over alle de overgreb, som bevidste borgere og fremsynede magthavere rundt omkring udsætter journalister for.

  Kommentar by Søren Andersen — 8. juli 2017 @ 11:17

 15. Tyv tror hver mand stjæler.

  Kommentar by Træt — 8. juli 2017 @ 12:56

 16. Donald Tumpe, et dødsens farligt blålys.

  Kommentar by Zatopek — 8. juli 2017 @ 14:38

 17. Det bliver mere og mere uvirkeligt og afsporet med MSM..
  M.h.t. antallet af tilskuere til Trump´s tale i Polen har jeg endnu ikke set noget antal nævnt i MSM..
  Hvis de havde demonstreret IMOD Trump var tallet +40-50% over med garanti blevet nævnt men når tilskuerne er pro Trump bliver tallet ikke nævnt.
  Derimod har MSM inkl. DR eksempelvis ingen problemer med gentagne at nævne antallet af såkaldte demonstranter læs tyve og forbrydere i Hamborg som åbenbart var på 8.000; formoder det har været noget mere vanskeligt at tælle antallet i Hamborg end i Polen..
  Sådan er der jo så mange sjove ting og sager…
  Vi er kontinuerligt og langsomt men sikkert på vej mod selvvalgt demokratisk selvmord…

  Kommentar by frank mathiesen — 8. juli 2017 @ 16:17

 18. Det var hysterisk morsomt, at overvære de danske chokerede studieværters reaktion på Trumps popularitet i Polen.

  Så vidt jeg husker, så var det den lille yndige neger Divya Das, som stillede følgende spørgsmål til Svenning Dalgaard:

  “Jamen hvordan kan en mand som Trump dog være så populær?”

  Kommentar by Korsfarer — 9. juli 2017 @ 11:36

 19. Ja, hvad fanden bilder de skide polakker sig også ind? Sådan at inkludere folk fra provinsen i det politiske liv. Der er vi meget mere civiliserede i Danmark, hvor overklassen og den politiske magt er næsten komplet isolerede fra det rakkerpak, der befinder sig uden for Københavns volde og ikke lige har 15k at brænde af på et par dages udflugt til kommunikationsfolkets fætter-kusinefest i Allinge.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 9. juli 2017 @ 18:22

 20. I år kjøpte jeg leilighet i Polen. Jeg liker dette landet og folk som bor i det.Gdańsk viste seg å være perfekt for meg. Det er en fantastisk levende by. Mange kulturelle og underholdningsarrangementer, og selvfølgelig de vakre omgivelsene. Vi valgte Dekpol, og vi angrer ikke. Vi valgte ny investering til våre venner – Grano Residence.

  Kommentar by Michael — 30. januar 2018 @ 10:05

 21. Det er ikke noe mer vakkert sted på jorden enn Helhalvøya. Jeg ble forelsket i Jurata, og jeg venter utålmodig på min Verano Residence-leilighet. Komfort, bekvemmelighet og fred.

  Kommentar by Fisk — 8. juni 2018 @ 13:03

 22. Hel, Jurata og Gdańsk er de av de vakreste stedene i Polen. Jeg lærte nylig at det er flotte leiligheter til salgs i Jurata. Nærheten til Gdańsk gjør denne investeringen mer attraktiv for meg. Det er mulig at jeg snart vil bli eier av Verano Residence-leiligheten 😊

  Kommentar by Hasana — 17. august 2018 @ 13:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper