9. juli 2017

SUF’er: Alle der forsvarer ‘kapitalismens interesser’ er legitime mål, systemet undertrykker os dagligt

Ideologi betyder stort set intet for højre side i folketinget. På Facebook kommenterer Søren Pape Poulsen, landets konservative justitsminister, de igangværende gadeoptøjer i Hamborg. De hærgende beskrives som ‘vanvittige voldsbøller’, en politisk neutral etikette, ikke væsensforskellig fra Pernille Skippers skønsang om fokusflyttende ‘idioter’. Når en konservativ minister formulerer sig som en stålsat trotskist, så er der en iboende ubalance.

De tre danskere, der har været interviewet i medier har alle været højtplacerede i Socialistisk Ungdomsfront, og er i sagens natur revolutionære venstreekstremister. TV2 Online bragte i går et længere interview med Jeanette Kusk, og præsenterede hende som ‘landsledelsesmedlem af SF-ungdom’, hvad enhver kunne se var resultatet af dårlig googling. Det er nu rettet til det apolitiske ‘aktivist og studerende’. Danskerne må ganske enkelt ikke vide at hun er organiseret venstreekstremist, og sidste år ved samme tid var ‘fredsvagt’ i Palæstina for ISM, der uden blusel samarbejder med palæstinensiske terrorgrupper.

(Collage: Jeanette Kusk, Socialistisk Ungdomsfront)

Hun har ganske vist været medlem af SFU, men har adskillige tråde til Socialistisk Ungdomsfront, og står på deres hjemmeside dags dato listet som ‘Jyllandssekretær (Århus)’. Det forklarer fint hendes anti-demokratiske udtalelser til TV2 Online – Dansk aktivist efter voldelige demonstrationer: Politiet fik det til at løbe af sporet.

“- Men det er nødvendigt med civil ulydighed for, at vi får vores stemme igennem og for, at vi kan råbe medierne og politikerne op, siger Jeanette Kusk, der er aktivist og studerende til TV 2. …

Det er ikke meningen, at Hamborg skal ligne en krigszone, men det er vigtigt at vide, at civil ulydighed er noget af det, der har vundet allerflest kampe igennem historien, siger hun. …

– Vi prøver at råbe nogen op og ved hjælp af civil ulydighed, prøver vi på at skabe en bevægelse og en stemme til masserne og ikke kun til de få, som sidder på magten. Og ja, der er blevet smadret nogle banker og nogle andre ting, som bevarer kapitalismens interesser. Og der er blevet angrebet tilbage, når politiet har angrebet, men det er fuldstændig validt at gøre, når man bliver angrebet, og det er fuldstændig validt at udøve civil ulydighed, når man bliver undertrykt hver eneste dag af det system, som vi lever i.

– Jeg tror primært, det er løbet af sporet, fordi der har været en så voldsom retorik fra politiet… Og jeg tror også, at mange af de ting, der er blevet smadret ikke, kun er smadret af aktivister, men også af vandkanoner. tåregasgranater, peberspray og knipler. …

Ifølge Jeanette Kusk bliver butikkerne et acceptabelt mål for hærværk, fordi det er muligt at nå ind til de egentlige magthavere.

– Det er en måde at vise vores utilfredshed med systemet… Det får i det mindste noget opmærksomhed i pressen, og det får nogen til at spørge, hvorfor vi gør det her, og hvilke interesser vi har, og hvordan vi som masse, som venstrefløj, godt vil have, at verden udvikler sig, siger Jeanette Kusk.”

(‘Rooftop koreans’: Koreanere forsvarer deres butikker under LA Riots, 30. april 1992; Mere: Reddit, YT)

Apropos.

“Hvis folk gjorde sådan i Egypten, så ville de blive skudt. Staten stiller alt til rådighed; Bolig, arbejdsløshedsunderstøttelse og uddannelse. Alligevel er de her folk ikke glade. Jeg forstår det ikke.” (Ibrahim Ali, 29-årig egyptisk flygtning; BT)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84930/trackback

28 Comments »

 1. Super kvinde, gid hun må ende på møddingen i Syrien eller et lignende Gudsforladt sted.

  Kommentar by Jochop — 9. juli 2017 @ 10:11

 2. Jeg spørger igen. Hvorfor er SUF ikke forbudt jf. § 78 i grundloven?

  Kommentar by Sigwar — 9. juli 2017 @ 10:34

 3. Så mangler vi kun, at DDR og TV2 indkalder Chris “Lenin” Holmsted Larsen og René Karpantschof som “eksperter”, til at retfærdiggøre de “unges” opførsel, så er det kvalmende hykleri fuldendt…

  Kommentar by Korsfarer — 9. juli 2017 @ 10:40

 4. De har stadigvæk ikke fattet, at de er en lille brik i et meget større puslespil.

  Mon den dag kommer at de/vi indser dette, jeg tør ikke holde vejret, og når jeg siger vi, så stemmer vi jo stadigvæk på de samme politiker og forventer et anderledes resultat.

  Kommentar by Jan Huus — 9. juli 2017 @ 10:40

 5. Chokerende at sådan en person kan gå frit rundt.

  Hun burde jo ligge fastspændt på en lukket afdeling.

  Kommentar by Kent — 9. juli 2017 @ 10:46

 6. Staveplademarxisme når det er værst. Omtrent på niveau med en barnesoldat fra FARC.

  Kommentar by Høgsbro — 9. juli 2017 @ 10:48

 7. Det er det kapitalistiske systems skyld, at Venstreorienterede grupper, smadre 200-300 politikfolk, og racere Hamborg sønder og sammen. Men når det Kapitalistiske system om nogle få årtier, og den sande revolution er gennemøfrt og vil alle er (påtvunget) -lige- helt til lige-gyldighed, og det kapitalistiske system er nedkæmpet og undertrygt, så vil vi alle blive glade….og gå i lange hvide klæder og synge halleluja, og alle muslimer vil få tildelt 72 jomfruer….eller det er vist rosiner…. og vi vil alle være lige og glade og hylde det socialistiske samfund under det kommunistiske proletariatets diktatur, som vi vil være lykkelige for at leve under. Det er en ordre…stil ikke spørgsmål ved drømmende. Så er du nemlig Borgerlig…og kapitalist…..vantro og uren…..Indtil videre må vi bare smadre os frem og tilbage der hvor kapitalisterne er…..:-) :-) :-) :-).
  Forreste har har EB en serie om de (farlige) ektremehøjreorinterede grupper. Journalister ved godt at ekstreme venstreorienterede grupper ikke eksistere…de er blot misforstået. :-). God søndag. Halleluja :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2017 @ 11:14

 8. PS: Venstreekstremisme er helt og aldeles misforstået. Det er nemlig ikke kun en politisk retning, …..men så sandelig også en stor stor stor…religion, og burde være omfattet af paragraf 266B, så vi skal ikke kunne tale grimt om dem. Religion er nemlig opium for folket, som den store profet Karl Marx sagde…..:-) :-) :-). God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2017 @ 11:20

 9. Denne kvabsede venstreradikale sæk ligner sgu vores allesammens kælepolak Caroline Wozniacki på en prik…

  Kommentar by Korsfarer — 9. juli 2017 @ 11:46

 10. “Og ja, der er blevet smadret nogle banker og nogle andre ting, som bevarer kapitalismens interesser.”

  Nu har jeg jo set flere videooptagelser fra den der såkaldte demonstration i Hamborg. Heri ses der adskillige biler i brand. Biler som ikke ligefrem giver påmindelser om prototypen på en kapitalists ejendom, men derimod en ejendom som normalt kendetegner en ganske jævn, hårdtarbejdende borger og skatteyder – den målgruppe som de påståede revolutionære voldsmænd ellers hævder at repræsentere.

  Kommentar by Martin Baden Christensen — 9. juli 2017 @ 11:48

 11. Alle der forsvarer ‘socialismens interesser’ er legitime mål, deres ideologi undertrykker os dagligt.

  Kommentar by Santor — 9. juli 2017 @ 11:56

 12. “Og ja, der er blevet smadret nogle banker og nogle andre ting, som bevarer kapitalismens interesser. Og der er blevet angrebet tilbage, når politiet har angrebet, men det er fuldstændig validt at gøre, når man bliver angrebet.”

  100% samme tankegang som muslimer.
  Hun sætter byen i brand, og mener derfor at hun har lov at angribe tilbage når politiet forsøger at opretholde ro og orden.

  Når muslimer i ghettoerne ødelægger deres omgivelser, mener de at have ret til at smadre politiets biler når de viser sig i selvstyreområdet.

  Hun skylder svar på om legitime mål også omfatter mord på anderledestænkende.

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2017 @ 12:06

 13. Nogen har voldtaget en stor ideologi! Kommunisme og øh anarki er fredelige ideologer. Et lille mindretal ødelægger det for de mange! Nu må vi stå sammen og bekæmpe øh og tage afstand fra mørkets kræfter, og vi skal være åbne og tolerante og fortsætte som før. Ellers har de mørke kræfter vundet. De seneste hændelser er tegn på et velfungerende demokrati. Og størst af alt er kærligheden og øh det må vi tage meget alvorligt. Det er vigtigt at øh at vi sender et stærkt signal om at står fuldstændig fast og ikke lader os rokke, når det kommer til at stå fast. Vi må være fleksible. De demokratiske rettigheder går forud for alt og øh det gør orden og kærlighed også.

  Kommentar by tilfældig — 9. juli 2017 @ 12:59

 14. Man må da ikke håbe at Jeanette bliver udsat for en gang “civil ulydighed”.

  Kommentar by Jan — 9. juli 2017 @ 13:08

 15. Så længe kommunisternes voldelige hærgen foregår åbenlyst og uden egentlige forsøg på at stoppe det, er det den politisk ledelses ansvar hvad der foregår. Der er ikke andre konklusioner end at magthaverne ønsker at give venstreekstremisterne frie tøjler, og systempressens ekstreme opbakning er blot del af magthavernes spil. Det er muligt at forestille sig forskellige former for motivation, som efter behov kan justeres. Så bruger man dem til at holde den folkelige natrionalistiske opposition ned, og så bruges de til at legitimere politistatsmetoder, alt efter det mest akutte behov. Men det væsentlige er at rødfascisterne er magthavernes terrorkorps som kan bruges til at styre fortællingen derhen hvor man vil.

  Kommentar by Balder — 9. juli 2017 @ 15:17

 16. I mine mange år på arbejdsmarkedet, med start som lærling til 85 øre i timen, har jeg gjort den erfaring, at jo mere kommunistisk jo mere gik arbejdsindsatsen i tomgang.
  Det er mig en gåde at nogen forestiller sig paradisiske forhold i et samfund, der ledes af arbedssky driverter.
  Nå, det kan være at de gerne vil lave film, kunst og bruge et godt smurt mundlæder som ekspert ud i at besværliggøre produktionen af fødevarer og forbrugsgoder.

  Kommentar by Menig 442 — 9. juli 2017 @ 15:34

 17. Jeanette Kusk udtaler: “- Men det er nødvendigt med civil ulydighed for, at vi får vores stemme igennem og for, at vi kan råbe medierne og politikerne op.”

  Ja, måske skal der råbes op for at blive hørt, men for at fortælle medierne og politikerne hvad? – Og for opnå hvad?
  Medierne har de jo unge jo i forvejen på deres side, og også politikerne.
  Disse unge har tilsyneladende slet ikke noget mål, der på nogen måde kan begrunde eller retfærdiggøre al den vold og al den hærværk de udøver.
  Vi har jo fået indført et socialistisk samfund, der ukritisk deler ud til højre og venstre af de arbejdendes surt tjente og afleverede skattekroner.

  De politiske partier er også i det store og hele ens. Fra de konservative og til langt ud på venstrefløjen vil og gør alle partierne stort set det samme.
  Der er slet ikke noget enkeltparti der skiller sig ud. Og skulle man endelig nævne et enkelt der er lidt anderledes, så er Cirkuspartiet.
  Uffe Elbæk og hans gæve gøglere vil arbejde hen imod, at undergangen skal ske ligesom på Titanic, med musik og dans og sang, men sikkert uden bægerklang. Her er saftevand og dialogkaffe i centrum.

  Kommentar by Birger Jensen — 9. juli 2017 @ 16:37

 18. Nyhederne på 24syv kl. 1700 i dag: 476 politibetjente kom til skade i forbindelse med de “folkelige protester” i Hamburg.

  “Folkelige protester”?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. juli 2017 @ 16:41

 19. Ifølge DR tekst tv i går…..opførte politiet sig yderst provokerende….så konklusionen er vel at det er politiets ansvar at de smadre det meste af Hamborg :-) :-) :-). DR har altid en god kommunistisk moral. :-) Når det kommunistiske samfund kommer til så overtages det personlige ansvar proletariatets diktatur (eller hvilket diktatur nu vil kalde sig under den store profet fører), så slipper vi for den frihed der giver os et personligt ansvar. Så ifølge rødfacisterne så har de ret til at hærge og ødelægge det de vil, fordi de er socialistisk retfærdige grøndhoveder, med drømme langt væk fra alle erfaringer som realiteterne har skabt i virkeligheden. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2017 @ 17:30

 20. Skatteyderfinancieret voldspsykopat!

  Kommentar by Jette — 9. juli 2017 @ 18:12

 21. Soen har lige været i TV2-nyhederne kl. 19, hvor hun fuldstændig uimodsagt fik lov til at gentage sit forkvaklede nonsens uden kritiske spørgsmål:

  “Det er ikke et billede, som jeg kan genkende….det var politiet som angreb os og provokerede…der var også fredelige grønne parker…vi skal huske på, at der også dør folk af sult i Afrika hver dag…”

  Der venter nok tøsen en fin politisk karriere hos gammelkommunisterne i Enhedslisten…

  Kommentar by Korsfarer — 9. juli 2017 @ 18:22

 22. Medierne kalder hende ’studerende’ – hun går i gymnasiet.

  Dengang man lærte noget i gymnasiet, hed man gymnasieelev.
  Dengang man studerede på universitetet, hed man studerende.

  Jeg vil tro, at de såkaldte journalistuddannelser allerede har henvendt sig til hende med tilbud om en plads.

  Kommentar by Bastardo — 9. juli 2017 @ 18:38

 23. – Hr. Naturli’

  Jeg hører ikke ordet folkelig: http://www.radio24syv.dk/programmer/24syv-nyheder/18145681/nyheder-1700-09-07-2017?start=187

  Kommentar by Kim Møller — 9. juli 2017 @ 19:00

 24. Jeg er selv imod den tiltagende globalisering, men med den opførsel som disse halvhjerner lægger for dagen er de med til at kaste os alle i grams. De skulle skamme sig. Disse venstreekstremister vil afskaffe det bestående samfund, men hvad vil de egentligt sætte i stedet?. Det kunne være interessant at få dette at vide men de har vel ikke noget at byde på udover vold!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 9. juli 2017 @ 19:50

 25. >9 Korsfarer
  Så syg i hovedet er Caroline Wozniacki alligevel ikke. Og hun kan noget med en tennisketcher.

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2017 @ 22:23

 26. Hvad skal den tidligere herboende polak Karolina Wozniacka blandes ind i det for?

  Dansk er hun ikke,for begge hendes forældre er polakker, og hun taler levende og velmoduleret polsk – imodsætning til hendes monotone danske.

  Kommentar by Træt — 10. juli 2017 @ 08:19

 27. Jeg vil gerne lige føje noget til min kommentar omkring rødfascisterne og deres bagmænd (systemet!)

  Der er eén specifik grund til hvorfor magthaverne / systemet ønsker udskejelser mod deres NWO topmøder. Jeg har jo allerede berørt det, men netop disse NWO topmøder, hvadenten det er klima eller terror eller NATO, ville være oplagte mål for protester fra Nationalsindede. Det er på den såkaldte “højrefløj” at viden omkring historien og magthaernes manipulationer, Bilderberg, CFR, Kalergiplanen, Klimaløgnen, 9/11, AIPAC, B’nai Brith, etc er mest fremherskende, og indenfor denne gruppes logik giver det alle sammem fint mening.

  Venstre-ekstremisterne er delvist enige i nogle af nationalisternes synspunkter (9/11, Bilderberg, NATO, Zionisme og diverse andet), men hvor den nationalistiske opfattelse er organisk, fordi den har et logisk og historisk og evolutionært og biologiske fundament, kan venstreekstremisterne ikke samle trådene til en logisk helhed. På trods af, eller på grund af måske, en klar defineret (marxistisk nonsense) ideologi mangler de en ramme hvor i det hele bliver meningsfuld. Blandt andet derfor er de som skabt til rollen som nyttige idioter. De fleste af gadekrigerne kan ikke huske længere tilbage end til den seneste peptalk fra en veteran.

  Men jeg kommer væk fra kernen igen: Det jeg vil sige er at venstreekstremisternes vold legitimerer flere møder bag lukkede døre og massiv bevogtning og standsning af fredelige protester. Hvis der findes seriøse venstrefløjsere, så er det utroligt at de ikke kan se at disse hjernedøde voldspsykopater kun går kapitalismen og globalisternes – de egentlige magthaveres, ærinde.

  Alibaba Lars Løkke Rasmussen griner i skægget og tæller sine shekels.

  Kommentar by Balder — 10. juli 2017 @ 08:45

 28. # 25 & 26

  Jamen jeg har da intet som helst imod vores lille kælepolak Caroline.

  Især ikke som når hun optræder splitternøgen i den nye billedserie i ESPN Body Issue 2017…

  Kommentar by Korsfarer — 10. juli 2017 @ 09:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper