9. juli 2017

SUF’er forsvarer revolutionær hærværk og vold: Vi accepterer ikke ‘den samfundsform vi har lige nu’…

TV2 Nyhederne fortalte her til aften, at 476 betjente var blevet såret under G20-urolighederne, men valgte igen at omtale gerningsmændene som ‘demonstranter’ og ‘aktivister’. I indslaget kunne man se smadrede butikker, og maskerede autonome med kommunistiske bannere.

(‘Türkiye Komünist Partisi’ på gaden i Hamborg, set i TV2 Nyhederne, 9. juli 2017)

Der blev også vist lidt fra et TV2 Østjylland-interview med Jeanette Kusk fra Socialistisk Ungdomsfront. Et syv minutter langt indslag blottet for ideologiske etiketter, med en venstreekstremist der smilende fortalte at hun kæmpede for en bedre verden. Hendes konkrete undsigelse af vor ’samfundsform’ er ikke medtaget i TV2 Østjyllands artikel. Det er helt ukontroversielt at afvise det parlamentariske demokrati, hvis blot det ledsages af tomme plusord.

“Jeg håber, at vi kan få en øget opmærksomhed på hvor uretfærdigt vort samfund er opbygget, og hvor mange mennesker der bliver undertrykt hver eneste dage. Jeg håber vi kan få råbt resten af befolkningen, og pressen og politikerne op, at vi ikke accepterer, at vores stemme ikke bliver hørt, og at vi ikke accepterer den samfundsform vi har lige nu.”

“Jeg kommer aldrig til at give op, før jeg ved, at jeg ikke bliver undertrykt hver dag, og der ikke dør folk hver dag på grund af krig og sult og tørst.”

“Jeg tror det hjælper at skabe opmærksomhed omkring ulighed i verdenen…”

“Der har været nogle voldelige episoder, hvor politiet har angrebet en masse aktivister, og hvor aktivisterne har svaret igen. Og der er blevet smadret nogle ting, helt sikkert – men det er meget mindre for mig at se, end at der bliver smadret hele landsbyer i Syrien hver dag, og at der er folk, der dør af sult i Afrika hver time nærmest.”

“Jeg håber, at vi kan opnå det på en fredelig måde, men jeg ved også, at civil ulydighed er noget, der har vundet de fleste kampe gennem historien… men jeg vil ikke dømme nogle for deres aktionsformer, og jeg forstår godt, at folk handler i nødværge, når de oplever undertrykkelse hver eneste dag.”

“Altså, vi kæmper hver dag på gaden herhjemme i Danmark, i Østjylland, Århus og Silkeborg, foren anden verden, men der sker ikke noget. Derfor bliver vi nødt til at mødes i en større flok, og der er nogle, der bruger andre aktionsformer end jeg selv, og det, synes jeg, er helt okay.”

“Jeg ved ikke, om målet helliger midlet. Jeg vil bestemt sige, at jeg ikke synes, der er sket noget, som der ikke skulle være sket i Hamborg. Jeg er ked af, hvis nogen civile er kommet til skade, men…”

“Jeg tror egentlig, at jeg lidt kontroversielt må sige, at jeg har det helt fint med det. Det er ikke noget, jeg selv ville have gjort. Det har ikke været en hetz mod de enkelte mennesker. Det er simpelthen et tegn på, at vi lever i en så forfærdelig verden, at vi bliver nødt til at tage andre midler end at sende mails til politikere i brug.”

Apropos.

“Alle påståede politiske motiver for denne serie af brutalitet er falske, og det er åbenlyst, at der ikke har været tale om andet end vold. Gerningsmændene afviger ikke fra nynazister og deres ildspåsættelser. (Udenrigsminister Sigmar Gabriel, 9. juli 2017)

Oploadet Kl. 20:10 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84977/trackback

20 Comments »

 1. Helledusseda, hun er da vist en rigtig aktivist. Måske hendes gymnasielærere kunne fortælle hende lidt om demokrati og sån noget. Det ville være godt.

  Kommentar by Anonym — 9. juli 2017 @ 20:47

 2. Helledusseda, hun er vist en rigtig aktivist. Måske nogen af hendes gymnasielærere kunne fortælle hende noget om demokrati og sån noget. Det ville være godt.

  Kommentar by Bastardo — 9. juli 2017 @ 20:50

 3. Men hun er jo en ønskemodel for MSM. En rigtig ‘aktivist’, der kan forklare alle tv-seere hvad der i virkeligheden skete i Hamburg. (Når nu ikke journalisterne må).

  Mon vi ser et interview med Hamburgs øverste politimyndighed – nok næppe.

  Kommentar by Bastardo — 9. juli 2017 @ 20:54

 4. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 9. juli 2017 @ 20:55

 5. Er målløs….

  Kommentar by FrafaldenModerat — 9. juli 2017 @ 21:25

 6. Endnu en stupid studine der ikke forstår rækkevidden i sine egne udtalelser “jeg forstår godt, at folk handler i nødværge”. Vent til folk med andre meninger end dig begynder at handle i nødværge. Enten billiger man politisk vold eller også gør man ikke, der er ingen blød mellemvej, så hun må tage borgerkrigen når den kommer.

  Kommentar by Santor — 9. juli 2017 @ 21:34

 7. Jeg oplever undertrykkelsen (skat) hver dag. Men jeg handler ikke i nødværge og da slet ikke voldeligt. Men jeg ønsker de politikere der frarøver mig mine penge og min ejendom hen hvor de autonome råder.

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2017 @ 22:02

 8. Der er ikke noget nyt i, at en venstreekstremist udtaler sig således, som man kan forvente af en venstreekstremist.

  Af en eller anden mærkelig grund, synes folk i almindelighed, at det er helt i orden, at folk er venstreekstremister/terrorister i deres ungdom. Helt anderledes hvis folk har været nationalister og tilhængere af hvidt overherredømme. Sidstnævnte anses for utilgiveligt.

  Det er meget karakteristiks for det åndelige klima i dagens Danmark, at Anders Krab-Johansen, der har en fortid som venstreorienteret og BZ’er, netop er blevet ny koncernchef for Berlingske Media.

  Selv støtter jeg den ideologi, der i USA går under betegnelsen “white nationalism”. Hvis jeg fortalte min arbejdsgiver og mine kolleger om min politiske holdning, ville jeg omgående få en fyringsseddel – så det fortæller jeg ikke.

  Kommentar by Søren Andersen — 9. juli 2017 @ 22:03

 9. Jeanette Kusk: “Gratis psykologhjælp til unge under 25.”
  http://www.mja.dk/artikel/gratis-psykologhjlp

  Meget tyder på at det ville være en god ide.

  Kommentar by Birger Jensen — 9. juli 2017 @ 22:46

 10. Til Søren Andersen. Daniel Carlsen fik erstatning for at blive fyret for sine politiske holdninger så du behøver ikke at være så bange for det i Danmark https://www.b.dk/politiko/ny-erstatning-til-fyret-dansk-nationalistleder

  Kommentar by Daniel — 9. juli 2017 @ 23:25

 11. Jeg er ikke måløs.
  For det er forventelig med den politik der er blevet ført, og forsætter.
  Der kommer breivikker, når ballonen går op og folketingsvalg er overflødig.

  Kommentar by Sindsro — 9. juli 2017 @ 23:33

 12. Hvad fanden er egentlig forskellen på denne lille debile bolsjevik, frøken Kusk, og den terrordømte konvertit, Natascha Colding-Olsen?

  Kommentar by Korsfarer — 9. juli 2017 @ 23:55

 13. Staten finansierer ikke bare politiet, men også de venstrefascistiske voldsbøller. Autonom betyder normalt i DK, at man lever af verdens højeste SU og anden statslig støtte. Udbreder man propaganda, er det med statsstøttede medier som alliancepartner.

  Statsstøtte ser altså ud til at have en ødelæggende effekt: Enten tiltrækker eller også skaber statsstøtte voldelige asociale ekstremister, der påstår, at deres asociale adfærd er retfærdiggjort gennem deres idelogi eller religion.

  Kommentar by traveler — 10. juli 2017 @ 04:51

 14. @Daniel Carlsen fik erstatning

  Jo men kun fordi hans arbejdsgiver var så venlig at indrømme at han blev fyret af politiske grunde.

  Den normale procedure vil være at man finder en anden lam undskyldning.

  Kommentar by Balder — 10. juli 2017 @ 08:21

 15. # 12.
  Forskellen er ens hvad angår adfærd, dog mangler Kusk at blive straffet som hende konvertitten fra Kundby. Set med mine samfundsbriller slap Kundbykonvertitten alt for mildt hvad angår strafudmålingen.
  Pudsigt nok kan venner/familie altid fortælle at typer som Kundbypigen er de rareste mennesker der findes, ligeså er disse typer bestemt ikke voldelige, oplyser samme venner/familie.

  Kommentar by AK JA. — 10. juli 2017 @ 09:45

 16. @7
  pas nu på Nielsen hvad du ønsker dig, der hvor DE råder er der 105% skat og ejendomsretten er afskaffet og du er indforskrevet slave med ret til en skålfuld tynd kartoffelsuppe pr dag

  Kommentar by Father — 10. juli 2017 @ 10:50

 17. Breaking news, ekstra bladet passer deres arbejde og spørger enhedslisten om de stadig støtter SUF: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/dansk-ungdomspolitiker-demonstrerede-i-hamburg-der-er-blevet-angrebet-tilbage/6738392

  Svaret er ikke overraskende.

  Kommentar by Per — 10. juli 2017 @ 15:18

 18. Antifa demonstranter klapper efter Hitler tale

  Citat fra artiklen: “Gerningsmændene afviger ikke fra nynazister og deres ildspåsættelser.“ (Udenrigsminister Sigmar Gabriel, 9. juli 2017)”

  For at bevise det, sneg en modig patriot (antager jeg) sig ind i en Antifa demo mod Trump. Han havde en megafon og fik lov til at tale. Derefter læste han en tale op fra papir med overbevisning i stemmen. De røde var glæde og klappede fromt. Da han var færdig forsvandt han sammen med en fotograf dame, inden de røde blev klar over at alt hvad han havde sagt var citeret direkte fra Adolf Hitler!

  Antifa Cheers Speech Made Up Entirely From Hitler Quotes:

  http://www.youtube.com/watch?v=derHRFGZ4NU

  Kommentar by Balder — 10. juli 2017 @ 19:55

 19. Disse personager har jo ganske tydeligt fortalt deres sanfund at de har udneldt sig hvorfor det logiske træk fra samfundets side naturligvis vil være at meddele disse personager at alle gentager alle ydelser per dags dato hermed er stoppet dvs de har ikke adgang til nogen form for ydelser det være sig su, kontanthjælp, at gå i gymnasiet etc.
  Der findes ingen bedre “odrsgelsesmetoder” end en faktura til øjeblikelig eller stop for alle samfundsydelser..

  Kommentar by Anonym — 10. juli 2017 @ 20:37

 20. >16 Father
  Jeg kunne have skrevet, at jeg ønsker dem til den arabiske ørken, sydpolen eller bunden af stillehavet. At de kommer til at betale 105% skat, er næppe noget problem for dem, de opkræver dem bare hos dig og mig, og skulle der mangle noget, sætter de nationalbanken til at trykke noget mer værdiløst papir og slå nogle flere (næsten) værdiløse mønter.
  Faktisk er jeg en gang imellem i tvivl om hvad der er værst: muslimer eller politikere.

  Kommentar by Nielsen — 11. juli 2017 @ 13:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper