10. juli 2017

Roskilde: Politi og kommune vil flytte lovligt anmeldt demo, så den ikke er for tæt på rød moddemo…

På lørdag demonstrerer Stop Islamiseringen af Danmark foran en tyrkisk moské i Roskilde, med mindre kommunen flytter demonstrationen, så den ikke står i vejen for den røde moddemonstration. Det lyder grotesk, men intet overrasker. Borgmesteren er socialdemokrat, og kulturforeningens talsmand sidder i byrådet for samme parti.

Den planlagte moddemonstration kalder sig ‘Mennesker for mangfoldighed’, hvad plejer at dække over aggressive venstreradikale. Informationsmødet finder da også sted på DIY-caféen, en anti-racistisk café, der tidligere på året lagde scene til en terrorpunk-koncert med bandet ‘Lors Doukaiev’. Caféens logo er en mand der skyder sig selv i hovedet, så det passer fint. Fra Sjællandske Nyheder – Politi og kommune i samarbejde: Moské- demo flyttes.

“Den bebudede demonstration lørdag klokken 13 foran Roskildes nye moské i Allehelgensgade 11, anmeldt af foreningen ‘Stop Islamiseringen af Danmark, bliver efter alt at dømme flyttet. …

Samtidig med anti-muslim-demonstrationen, der kun ventes at få forholdsvis få deltagere, er der anmeldt en langt større mod-demnstration til støtte for muslimernes ret til at bygge en moské i Roskilde.

Den skal gå fra Hestetorvet til Stændertorvet, og derfor vil kommunen samt politiet være interesseret i, at moské-protestanterne flyttes så langt væk som muligt fra denne rute for at undgå eventuelle sammenstød.”

(En af Roskilde Kulturforenings to nye minaretter; Foto: Facebook)

“Vi har nemlig tænkt at når folk kommer fra andre byer med had vil vi i stedet fejre at vi i Roskilde har det dejligt sammen med hinanden. Det er ikke en mod demonstration, det er en fest. Vi har ikke nogen at være i mod. … Til folk fra andre byer der ønsker ballade og konflikt, uanset holdning, kan jeg kun sige at jeg kan anbefale at de i stedet tager i domkirken og ærbødigt spørger om hvad næstekærlighed handler om.” (David Stokholm Baxter, ‘Mennesker og mangfoldighed, 9. juli 2017)

“Egentlig er det ikke en demonstration, vi vil holde. Det er en fest for at vise, at Roskilde er et sted for mangfoldighed og et sted med kærlighed. Et sted, hvor vi arbejder sammen i stedet for at arbejde imod hinanden.” (Ricki Bjørn Lægtesskov, ‘Mennesker for Mangfoldighed’, 10. juli 2017)

Oploadet Kl. 22:21 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85015/trackback

21 Comments »

 1. Maaske nogle burde minde borgmesteren om at huske paa ogsaa at faa sat nogle koranklodser op til almen beskyttelse.”Mangfoldighed” er en svaer sygdom der angriber rygraden og goer den til en stribe snot.

  Kommentar by dunk — 10. juli 2017 @ 22:59

 2. Klart magtmisbrug.

  Kommentar by Odo — 10. juli 2017 @ 23:44

 3. Kommunistisk overgreb begået af en borgmester lønnet af skatteydere, borgmesteren bør træde tilbage og give en undskyldning til byens borgere, der ses en tydelig trend med nutidens bykonger, de fører sig frem som Julius Cæsar og ender en dag med at sige også du min søn Brutus, der er snart valg til nye bykonger i Danmark, forbyd islam i Danmark

  Kommentar by emmagad — 10. juli 2017 @ 23:56

 4. Emmagad er altid skarp og ligepå. Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juli 2017 @ 01:34

 5. Staveplade-spørgsmål:

  “…for at undgå eventuelle sammenstød.” Sammenstød eller ensidige overfald?

  “…et sted for mangfoldighed og et sted med kærlighed.”
  Står islam/koranen for mangfoldighed og kærlighed? Nej vel
  Hører SIAD ikke med til mangfoldigheden og kærligheden. Jo ikk’
  så hvorfor skal de have kærligheden at føle?

  Urokkelig håbløshed!

  Kommentar by traveler — 11. juli 2017 @ 06:24

 6. Det sjove er at på et eller andet tidspunkt behøver politiet og kommunen hjælp fra befolkningen og så kan det da godt være at befolkningen er lidt lunkne over for autoriteterne som de ved de ikke kan stole på fordi de er partiske.

  Sørgeligt men det er vel den fremtid vores politikere og politi ønsker.

  Kommentar by Santor — 11. juli 2017 @ 06:52

 7. De har jo masser af problemer med muslimer i roskilde, så manden er jo fuld af løgn, men det er stort set alle politikere i Dummark. Hvem husker ikke at den muslimske terroryngel terroriserede den lokale MacDonald osv.. roskilde kommune betalte tilmed bistands hjælp til en tyrker mens han arbejdede sort i tyrkiet, og roskilde kommune ville ikke stoppe med at betale selvom de fik at vide, at tyrkeren arbejdede fuld tid i tyrkiet.
  Dummark og dumskerne er færdige, og de eneste som ikke kan se det er dumskerne.

  Kommentar by Piphans — 11. juli 2017 @ 07:11

 8. Ps.
  Et andet tilfælde jeg kom i tanke om fra roskilde var en tyrker som lavede dokument falsk i forbindelse med en kommunal tilladelse, og selvom roskilde kommune blev gjort bekendt med dette så gjorde de nada, null, zero. Så ikke mærkeligt at islams affald er så glade for perker roskilde.

  Kommentar by Piphans — 11. juli 2017 @ 07:35

 9. “Mennesker for mangfoldighed”

  Kan det efterhånden blive mere infantilt?

  Mon ikke det er nogle præmenstruelle RUC-studerende m/k, som står bag dette naragtige foretagende?

  Kommentar by Korsfarer — 11. juli 2017 @ 07:46

 10. En muhamedansk minaret i Roskilde? Føj for helvede! Endnu en sejr for vores fjender! Landsforræderne må juble!

  Kommentar by Anonym — 11. juli 2017 @ 07:54

 11. Hvis der er tale om en lovligt anmeldt demo der afstedkommer en moddemo maa man antage at den lovligt anmeldte demo i kronologisk raekkefoelge kom foerst . Derfor er det helt legitimt at forlange , at moddemo’en (eller festen som den kaldes)finder sted ude paa Lars Tyndskids mark . Alt andet er helt klart at tage parti for moddemo’en og dens bagmaend . Endnu en sag der stinker ti mil mod vinden…

  Kommentar by Krassisten — 11. juli 2017 @ 08:04

 12. Det er bare nemmere at bede de ikke-voldelig demonstranter om at flytte sig.

  Kommentar by jp — 11. juli 2017 @ 08:07

 13. Er det samme type fest som den der var i Hamborg i weekenden?

  Kommentar by redneck — 11. juli 2017 @ 08:25

 14. Islamiseringen af Danmark skrider planmæssigt fremad. Moskeerne rejser en skov af minareter, i samme tempo som nordmændene genrejser Troldpikken. Pik-sharia! Moské i Roskilde – et stød i hjertekulen. Roskilde Domkirke skal nu ikke længere bare konkurrere med en kæmpe skorsten forklædt som rusten dildo-rædsel; nu melder muslimerne sig i kampen med egne dildo-minareter. Islam er en dildo-religion. Muhammeds seksuelle og voldelige fantasier – religiøs sadisme med blodriter – omskærelse af drengepikke, halshugning af kvæg og vantro, halal-hysteri og halal-hykleri. Sic transit gloria mundi – sådan forgår al verdens herlighed. Borgmesteren – en perlehvid kvinde – står i spidsen for underkastelsen. Socialdemokrat. Shariademokrat. Shariamasochist.

  Kommentar by tilfældig — 11. juli 2017 @ 08:56

 15. Må nazister og facister også deltage i festen for mangfoldighed? :-) . Når idioterne mangefolder deres naivitet, fordi de er for feje til at forholde sig til, hvilken undertrykkende usekulær diktatorreligion, som de fejre, får en mooske i Roskilde, som har Danmarks hovedkirke, så skal de ikke bede om hjælp når de bliver stenet og chikaneret i fremtiden, af dem som de -fejre- kommer til byen. Støt SIAD alt det i kan. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2017 @ 08:56

 16. Så vidt jeg kan se kommer tårnene på udenlandske lastbiler og bliver formodentlig sat op af udenlandsk arbejdskraft.
  Det giver mig associationer til euforien over Appel i Åbenrå. Det hele kommer udefra og så kan vi bekoste strømforsyning samtidig med at vi har forpligtet os til at mindske CO2 udslippet.
  Den lille forskel på islam og Appel er, at når Appel ad åre skrotter installation er sitationen nulstillet, men islam er som belastning for samfundet bare steget. Den store forskel, er, at mens Appel fungerer, giver det et meget begrænset antal danske arbejdspladser, så trækker muslimer den arbejdskraft, som skulle gavne danskerne over i ingenting.

  Kommentar by Menig 442 — 11. juli 2017 @ 09:04

 17. Jeg kom i tanke om en anden historie fra roskilde. I slut 80’erne var der en tyrkisk ejendoms spekulant i roskilde som gik og betalte penge til de unge piger i roskilde for, at proforma gifte sig med hans landsmænd i tyrkiet, og når han så havde fundet piger nok så han kunde fylde en bus i tyrkiet, så blev de tyrkiske muslimske bjergbønder losset ind i en bus og kørt til dummark. Men ingen kvaler die dumme dänen betaler.

  Kommentar by Piphans — 11. juli 2017 @ 10:17

 18. Moské = kaserne

  Kommentar by Korsfarer — 11. juli 2017 @ 10:42

 19. Et slag er tabt, men det er kampen ikke.

  Trump formulerede det således: “Our own fight for the west does not start on the battlefield. – it begins with our minds, our wills, and our souls.”

  Kommentar by Morten — 12. juli 2017 @ 01:49

 20. Hold da kæft, det er for sygt. Der skal ikke være nogen form for nåde, når vi deporterer alle forræderene sammen med deres perkervenner til perkien.

  Kommentar by Jørgen — 12. juli 2017 @ 05:22

 21. Domkirken er en af de bedst bevarede romanske kirker, der findes, og UNESCO verdensarv. Vi ved alle, hvad muslimerne vil gøre ved den, hvis de får magt til det.
  Næstekærlighed handler om at beskytte forsvarsløse mennesker fra vold og terror som den, der udøves i islam. Derfor kan ingen sand kristen bøje nakken for islam.
  http://www.patheos.com/blogs/staceydash/2016/04/one-day-isis-will-run-into-the-wrong-christians/

  Kommentar by Anonym — 12. juli 2017 @ 18:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper