13. juli 2017

Højreaktivisme: Roskilde-borgmester Joy Mogensen vækkes af bønnekald, torsdag morgen kl. 05.00

På lørdag demonstrerer ‘Stop Islamseringen af Danmark’ imod Roskildes nye moské, hvad modarbejdes af byens socialdemokratiske borgmester Joy Mogensen. Her til morgen blev hun vækket af bønnekald.

Roskilde-borgmester Joy Mogensen fra Socialdemokratiet blev torsdag morgen den 13. juli vækket af indkaldelse til den muslimske bøn lidt efter kl. 5 om morgenen. Hun har gennem sit arbejde i byrådet godkendt at der sættes en minaret på den nye moske der bygges i Roskilde, og selvom der ikke er givet tilladelse til at indkalde til bøn, så ved alle danskere at det blot er et spørgmål om kort tid før denne tilladelse gives. Politikernes leflen for muslimerne vil ingen ende tage. Det er på tide at vanviddet stoppes!” (‘Nej tak til moskeer i Danmark’, Youtube, 13. juli 2017)

Oploadet Kl. 18:29 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85141/trackback

19 Comments »

 1. Hvis hun klager bliver hun kaldt racist af AFA

  Kommentar by k. m. — 13. juli 2017 @ 18:34

 2. Hvornår får Grimhøjmoskeen minaret med bønnekald?

  Borgmesteren i Aarhus er vel mindst ligeså islamofil som den lille naive Joy i Roskilde.

  Kommentar by Korsfarer — 13. juli 2017 @ 19:08

 3. Det er da super med kvinder i det politiske liv.

  Kommentar by Bastardo — 13. juli 2017 @ 19:41

 4. Klovneriet i Danmark og med socialisterne vil ingen ende tage. Gad vide hvorlænge vælgerne vil blive ved med at belønne dette vanvid? Når de får sprængt et ben væk under et selvmordsangreb eller når de bliver økset ned i S-toget??

  Kommentar by Ole — 13. juli 2017 @ 19:41

 5. Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) udførte- og offentliggjorde en video af en lignende aktion, i en mindre svensk by, for et par år tilbage. Her kørte man dog rundt i gaderne i en varevogn med to store højtalere bagi… Til stor irritation for adskillige af byens borgere.

  Kommentar by Martin Baden Christensen — 13. juli 2017 @ 19:53

 6. Da jeg boede på Vibevej i Nordværst (tabt territorium), var der endnu ikke bønnekald, men hold nu kæft et gedemarked hver fredag, hvor de to moskeer(måske var der flere?), skulle servicere muhammeds slaver. For ikke at nævne de adskillige islamistiske skoler, foreninger, narkosalg, ziguenermarked, tiggere, foragtspyttende unge arabere der i attitude ikke skjulte deres intentioner om at smadre dig, hvis du løftede et øjenbryn, slagsmål, dyttende fejringer af tvangsægteskaber og gud ved hvad, i hverdagen som plagede livet der.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 13. juli 2017 @ 20:10

 7. #5 Jeg kan godt huske den video. Hold fast svensken var ikke glad for den happening.

  Herligt med lidt fredelig politisk aktivisme. Gør det gerne igen i næste uge, men skift for guds skyld den lille boomblaster ud med noget, der kan spille lidt højere.

  Kommentar by na — 13. juli 2017 @ 20:29

 8. iSlammet pleases, for det er der stemmer i,
  som folk på kontanthjælp,
  at vi går under er ligegyldigt,
  for da er de ansvarlige længst fløjet af reden,
  vi agere kun,
  som deres trampolin
  ud af det helvede,
  som de har tvunget ned over os!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. juli 2017 @ 20:29

 9. Jeg er sådan set enig i den påstand, at der nok skal blive givet tilladelse til bønnekald på et tidspunkt. Og jeg er også en af de første til at beklage mig over manglende aktivisme på højrefløjen. Men hvis jeg havde boet på den vej, var jeg godt nok blevet tosset over det stunt.

  Jeg synes faktisk det er rigtigt dårlig stil. Det er sådan noget, man kan forvente af de forkælede rigmandsbørn ude på den yderste venstrefløj.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 13. juli 2017 @ 20:49

 10. Joy Mogensen.

  Man kommer til at tænke på Joy Division sangen “She’s Lost Control”.

  Kommentar by Sigwar — 13. juli 2017 @ 20:53

 11. 9 – kom nu ind i kampen…

  Kommentar by Johnson — 13. juli 2017 @ 21:27

 12. Herlig aktion.

  Kommentar by Ung konservativ — 13. juli 2017 @ 22:10

 13. Tilsyneladenede sover borgmesteren meget tungt ogsaa i dette tilfaelde

  Kommentar by dunk — 14. juli 2017 @ 05:13

 14. Hvordan behandlede man folk der gik besætternes ærinde i gamle dage?

  Jeg ved ikke i hvorvidt det længere er anbragt med små humoristiske happenings eller om det i virkeligheden er med til at forfladige sagen? Som om det borgmester Joy Mogensen er ude i bare er en spøg?

  Hvordan ville folk i Roskilde have handlet anno 1944 hvis en borgmester havde bestemt at den lokale tyske menighed fik lov til at indkalde til bøn ved at få domkirkens klokkespil til at spille Horst Wesselsangen ? Ok – måske skulle jeg have spurgt hvad folk ville have syntes i 1942 i stedet for… Men i lyset af udviklingen kunne minder om Horst Wesselsangen (“Die Fahne Hoch”) nu måske hos nogle udløse en vis nostalgi efter fortidens mere ordnede forhold, hvor f.eks. ingen danske kvinder risikerede at blive voldtaget af udenlandske barbarer i flok, ingen danske gravpladser blev hjemsøgt af hærværk, og danske pensionister ikke riskerede at blive pandet ned af negre og arabere for at få stjålet hans sko og telefon. Selv om sko dog var meget dyrere den gang. Negre og Arabere var der ikke den gang. Og Sigøjnere blev indfanget og anbragt steder hvor de ikke kunne genere nogen danskere.

  Vi nationalister, patrioter, islamofober, nationalkonservative er ofte kritisk overfor “pædagogikken” i det offentlige skolevæsen.

  Måske skulle man overveje om man måske skulle lave lidt om sin egen pædagogik. I retning af konsekvenspædagogik. Alt andet har jo som bekendt slået fejl.

  Nordisk Fjer er nedlagt, ligeledes Nyborg Tjærekompagni. Men en lille portion af hvert materiale må vi da kunne fremskaffe på én eller anden måde.

  Det kunne endda tænkes at behovet for disse produkter vil stige markant i en nær fremtid, så måske er det tid for en driftig mand at starte en lille nicheproduktion.

  Kommentar by Balder — 14. juli 2017 @ 07:56

 15. Idiotisk konservativ eller venstre tosse eller asocialdemokrat, det er fuldstændig sammen lort og mere islam.

  Kommentar by Piphans — 14. juli 2017 @ 08:29

 16. -Der er stor demonstration mod den beskidte lortemoske i Allehelgensgade! 11b i Roskilde hver lørdag. Der kommer også nogle væmligfascister..
  Alle nassede kamelklappere ud af Danmark.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. juli 2017 @ 08:34

 17. Tusind tak til SIAD. Støt dem alt det i kan. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. juli 2017 @ 08:43

 18. Fredeligt stunt med stor mislyd.

  Kommentar by Liva — 14. juli 2017 @ 09:22

 19. @ 11, Johnson

  Jeg er skam inde i kampen. Jeg tænker bare også på Joy Mogensens naboer, der evt. skal op og passe deres arbejde. Hvis jeg boede i nærheden, ville jeg sådan set være bedøvende ligeglad med aktionens formål. Jeg ville være frådende af arrigskab, hvis jeg blev vækket på den måde.

  Og så mener jeg generelt også man skal respektere privatlivets fred. Det er selvfølgelig ikke lige så slemt som det hærværk, venstrefløjsekstremisterne udøver. Men det er stadigvæk grænseoverskridende og jeg kan sådan set godt forstå, hvis Mogensen føler sig truet af at blive opsøgt på sin bopæl.

  Vi, højrefløjen og det borgerlige Danmark generelt, skal være bedre til at komme ind i “kampen”. Det er jeg helt enig i. Men vi skal gøre det bedre end venstrefløjens curlingbørn.

  Det er sgu ikke okay, at chikanere folk på den måde.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 14. juli 2017 @ 13:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper