15. juli 2017

Koranklodser i islamismens farve, nu med hjerter…

I maj blev der opsat Koranklodser flere steder i Hovedstaden, og hurtigt kom de første tiltag, der skulle normalisere terrortruslen i det offentlige rum. I juni så vi de første forsøg med Koranklodser ombygget til ‘bænk, cykelstativ og blomsterbed’, og Tivoli forsøgte eksempelvis at skjule betonalementerne med trækasser.

Udviklingen fortsætter, i disse uger med Koranklodser holdt i islamismens grønne farve påtrykt hjerter. Indenfor Islam symboliserer den grønne farve paradiset, så der kunne ligeså godt have stået: ‘Vantro længere fremme, fortsæt blot’. Inden længe udskrives der formentligt en kommunal arkitektkonkurrence, så betonelementerne kan forskønnes væk fra sindet. Så vi stadig tør stå samlet, når lastbilen kommer.

(Nyhavn, ca. 1. juli 2017; Foto: Facebook)

(Kongens Nytorv, 13. juli 2017; Foto: Facebook)

“Som samfund bør vi stille os spørgsmålet om, terrorsikring skal være smuk. Eller terrorsikring af princip bør være grim. Der er noget ganske bizart ved at nuttificere, æstetisere og – indirekte – idealisere terrortruslen og behovet for terrorsikring. Betonelementerne har i udgangspunktet en rå og midlertidig karakter. Når vi forskønner betonelementerne og gør dem til samtalebænke og reklamesøjler, giver vi som samfund terrorsikringen en permanent karakter, og vi opgiver dermed helt konkret håbet om, at terrortruslen og terrorsikringen er en forbigående fase, der indenfor overskuelig tid kan afløses af mere fredelige tilstande.” (Uwe Max Jensen, 12. juli 2017)

Oploadet Kl. 10:03 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85160/trackback

29 Comments »

 1. Har man fået Carlsberg til at sponsorere den grønne i Nyhavn?
  Mon disse koranklodser med den øl-associerende farve, kan lokke Lars Løkke ned fra lejligheden og over i en af restauranterne?

  Kommentar by Birger Jensen — 15. juli 2017 @ 10:17

 2. Mon disse koranklodser kan forhindre de såkaldte “syreangreb” som hærger England i disse år..

  Noget vi endnu har til gode.. Man kan næsten ikke vente på denne nye berigelse!

  og så kommer hjulbolte jihad gåden kun til at fremgå af lokalbladene..

  Kommentar by hans01 — 15. juli 2017 @ 11:00

 3. Danskerne er verdens dummeste folkefærd, og de er for dumme til at have deres eget land.
  Dumskerne ud af Danmark!

  Kommentar by Piphans — 15. juli 2017 @ 11:02

 4. 2:
  Jeg gætter på, at syreangreb er et Pakistansk kulturtræk. Det er meget velanskrevet i Pakistan, og UK har mange muhamedpakier.

  Kommentar by Bastardo — 15. juli 2017 @ 11:17

 5. https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE9725207/selv-mindre-havnefester-vurderes-af-pet

  Ved PET ikke, at en 30 tons lastbil skubber en grå Ferguson traktor væk som ingenting ?
  De kan lige så godt lægge plysbamser ud på vejen, og håbe på muhamedanerne krammer dem ihjel.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2017 @ 12:08

 6. Er der mon nogen der vil sætte lidt halvmåne-grafitti på dem? Der er plads til det.

  Kommentar by mb — 15. juli 2017 @ 12:23

 7. Det er simpelthen for åndssvagt – virker som en opfindelse opfostret i Radikale/Enhedsliste/Alternatives hjernedøde hjerner efter et kokain/hashtrip, og efter de har danset/headbang’ et til John Lennons Imagine i en New Age (bagbords)indianerdans og dyrket Mindfullness eller rettere Mind-emptiness.

  Er Danmark ved at gå fuldstændig fra forstanden?

  https://www.youtube.com/watch?v=OKxYGvec2mg

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. juli 2017 @ 13:15

 8. Ville det ikke vaere bedre ,om man gik efter roden til det her svineri

  Kommentar by dunk — 15. juli 2017 @ 13:33

 9. Kræftceller i organismen ville man fjerne i stedet for at sætte små forhindringer op for at bremse dem lidt, når de uafvendeligt går grassat.

  Kommentar by va sawva — 15. juli 2017 @ 14:02

 10. Det bliver interessant at se hvad de finder på oppe i kommunens afdeling for koranbenægtende byfornyelse når muslimerne begynder at bruge machetter i danmark og angriber folk enkeltvis, istedet for at gøre noget ved roden til problemet: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/laereboeger-om-hellig-krig-fundet-i-kopirum-paa-muslimsk-friskole/6744868

  Kommentar by Per — 15. juli 2017 @ 14:32

 11. Altså, hvorfor ikke bare springe alt det der koranklodser over og så gå direkte til blomster nedlæggelser, som er ligeså effektivt ! som koranklodserne.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. juli 2017 @ 15:02

 12. Jeg så en udsendelse på youtube om muslimernes terror og kreativitet på området. Det næste bliver, at der annonceres en billig lejlighed til leje. Når interesserede lejere så tropper op bliver de nakket og gemt af vej i et rum, vupti – klar til den næste…

  Kommentar by Johnson — 15. juli 2017 @ 15:15

 13. Koranklodserne er monument over de svage og bange politikere vi har.

  I dag har de konservative foreslået pant på plastic juiceflasker. Det er godt de tager fat på de virkelige problemer.
  (Ironi kan forekomme).

  Kommentar by M.P. — 15. juli 2017 @ 15:49

 14. 2:
  Løsningen er beskyttelsesmasker til alle i festlige farver!

  Kommentar by AN — 15. juli 2017 @ 16:19

 15. Jeg er på ingen måde tilhænger af graffiti i det offentlige rum. Men nogle burde male det lort over med et #koranklodser.

  Jeg tager mig dagligt til hovedet over den naivitet, der gennemsyrer vores samfund. Man vil til nøds erkende, at der er massive problemer med muslimerne og deres levevis her i Danmark. Men nogle reelle og virksomme ændringer vil man ikke lave, da det overtræder de forherligede konventioner. Så heller snakke om et ufarligt forslag om pant på plast.

  Åh gud….Vi trænger til nogle politikere, som forstår at prioritere i problemerne, og så løse de vigtigste først!

  Kommentar by na — 15. juli 2017 @ 17:33

 16. Alting terrorsikres. Nye bygninger designes så der ikke kan køre lastbiler ind i dem, f.eks. med trapper. Alle blomsterkasser, lygtepæle, heller o.s.v. har et formål nu, og der er kameraer alle vegne. Det kommer ikke til at ændre sig nogensinde.

  Kommentar by Zatopek — 15. juli 2017 @ 18:08

 17. Vores politikere er så dumme, at de burde sættes fra bestallingen og i husarrest! De lader måske tusind isis-jihadister gå frit rundt i København og Århus, og de får endda understøttelse af os skatteborgere, så ja, jeg er enig med Piphans i, at DK er så dumt, at det ikke kan bestå meget længere… sørgeligt, at vore forfædre døde i tusindvis for at overdrage et fredeligt og rigt samfund til os, som nu øder det væk til mohammedanere.

  OT: se lige denne video http://www.barenakedislam.com/2017/07/14/weather-girls-sweden-vs-iraq/ – man skulle tro, det var en joke, men det er det vist desværre ikke.

  Kommentar by Kuffar — 15. juli 2017 @ 18:18

 18. De bliver snart dømt racistiske.
  De betyder at man ikke stoler på et andet folkefærd og tro.

  Kommentar by P — 15. juli 2017 @ 18:22

 19. De svenske koranklodser i Drottninggatan var udformede som løver, der lignede søde små lam, virkelig nuttificerede (tak for det ord, Uwe Max). De lamme løver blev blæst væk så let som ingenting.
  Ja, graffiti. Den tanke har jeg haft længe. Hvorfor er der ingen, der lister ud om natten med en spaydåse og skriver lidt sandhed på klodserne? Jeg er desværre for gammel og uerfaren til den slags.

  Kommentar by Catfish — 16. juli 2017 @ 06:26

 20. Æres den som æres bør. Nu ser jeg, at æren for “nuttificering” rettelig tilkommer Snaphanen. – Undskyld Steen.
  Til gengæld tak til Uwe Max for hans indlæg på Fyens.dk
  Nu jeg er lidt takket, så også tak til Kim for alle hans dejlige naturbilleder. – Hvor var det dog ærgerligt, at hønsene åd den flotte gaffelhale. De bør have en passende straf – suppegryden!

  Kommentar by Catfish — 16. juli 2017 @ 06:41

 21. Der burde ligge en korandyrker under hver koranklods.

  Kommentar by Nielsen — 16. juli 2017 @ 08:55

 22. De smukke koranklodser idylliserer terror mod vesterlændinge.

  Kommentar by Liva — 16. juli 2017 @ 09:43

 23. Det er totalt idiotisk fordi ingen terrorist ville vælge at køre ind disse steder, ergo vil de vælge et andet sted, hvor de kan komme til, og om det er 10 mennesker på en hovedgade uden klodser eller 10 mennesker der hvor de har sat klodser op er jo ligegyldigt i folks bevidsthed omkring risiko for at blive slået ihjel ved et terrorangreb.

  Jeg mener, der er ingen reel forhøjet sikkerhed i de klodser, der er en forhøjet sikkerhed mod mange døde på en gang på de pågældende steder, men de kan aldrig gardere imod en lastbil der pludselig dukker op en travl søndag på en strand osv osv.

  De giver absolut ingen større sikkerhed mod terrorister, så hvorfor ikke droppe ideen fra starten?

  Det enste der virker er, at fjerne miuslimerne fra landet.

  Kommentar by Jørgen — 16. juli 2017 @ 12:28

 24. >23 Jørgen
  Jeps, UD med dem, uanset midlerne. De har gennem mere end 50 år været en plage for os danskere.

  Kommentar by Nielsen — 16. juli 2017 @ 12:44

 25. Der er sikkert nogen, der synes det lyder åndssvagt, det jeg skriver, men tænk lidt over, hvem der egentlig er terrorister?, og hvor meget betydning de her klodser har i forhold til de “nødvendige krige” som vores regeringspropagandamedier kolporterer dagligt i deres hykleriske forhold til krig – medierne som er repræsentanter for den samme kollektive globale regeringselite, som dekorerer disse klodser for “vores skyld”
  https://youtu.be/ApyovWYmVis

  Kommentar by Jørgen — 16. juli 2017 @ 12:54

 26. Jeg kan godt forstå, at man betvivler koranklodsernes relevans. Ja! skriv koranklods på dem for de uindviede! De politiske korrekte tror, det kun drejer sig om de få terrorister, som lige nu ønsker paradiset i himlen i stedet for paradiset på jord (Danmark). Politikerne burde i stedet beskæftige sig med den virkelige fare. Og det er islams tilstedeværelse i Danmark. Islam er til stede her, fordi der er religionsfrihed. De politisk korrekte tror denne juridiske paragraf også omfatter islam, men det er fordi, de ikke fra islam-forskerne har fået at vide, at 80% af islam er en politisk fascisme, som ønsker at udslette alle os, som ikke tror på islam. De resterende 20% har en fundamentalistisk tro på, at shariaen skal udbredes i hele verden.

  Kommentar by Tim Pallis — 16. juli 2017 @ 16:12

 27. I en tid hvor selv cigaretpakningerne med vilje forgrimmes, til skræk og advarsel mod indholdet, virker de nuttificerede og maskerede koranklodser ekstra provokerende. Og som vi ser, er hverdags-terroristerne som sædvanlig langt foran i opfindsomhed. Lastbil-angreb er bare så old school – og helt utroligt besværlige at arrangere. Nu er det kniv og machete mod tilfældige ofre. Eller syre kastet i ansigtet på intetanende borgere på vej hjem fra arbejde.
  Hvornår lærer vi det? Der er INTET forsvar mod disse mennesker, hvis vi samtidig ønsker at leve vores liv i frihed og tillid. Altså er det ikke angrebene, vi skal beskytte os imod, men angriberne. Vi må simpelthen fjerne årsagen, frem for at halse bagefter med nyttesløs symptombehandling.

  Kommentar by Thomas — 17. juli 2017 @ 14:31

 28. […] kan male klodserne grønne og sætte hjerter på, jeg tænker stadig kun på ét ord: Krig. Jeg bilder mig ind, det er en […]

  Pingback by Koranklodser overalt i (vest) Europa « Snaphanen.dk — 24. august 2017 @ 01:58

 29. […] Men det går da “fremover” også i Danmark og Norge. “Koran-klosser“, barrikaderte gater og skarpskyttere på takene ved Nasjonaldagfeiring og diverse andre anledninger osv. osv. […]

  Pingback by Absurdistan Über Alles | Ekte nyheter — 3. september 2017 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper