14. juli 2017

Kunstnere om Trump: “… en taberlort!… Jeg hader ham… så synes jeg også, at han er virkeligt grim.”

For et par måneder siden problematiserede Politiken, at Donald Trump ikke gav hånd til Angela Merkel under møde med medierne i Det Hvide Hus. “Gik Donald Trump over stregen med kompliment til fransk præsidentfrue?”, spørger Jyllands-Posten retorisk i dag, og på sin vis forstår man godt, at Donald Trump har droppet den pleasende tilgang til massemedierne. Herunder tre kunstnere, der ytrer sig om Trump i Berlingske.

“… Donald Trump?
‘Kan jeg virkelig ikke lide. Øv, en taberlort! En 71-årig forkælet møgunge. Jeg hader ham. Især for at prøve at trække USA ud af klimaaftalen, og så synes jeg også, at han er virkeligt grim. Men af en eller anden grund ville jeg gerne se ham nøgenbade. Go’ sommer!'”
(Skuespiller Magnus Millang, Kulturgrillen, 12. juli 2017)

“For min datter Rose er dette historie, et overstået kapitel, et svagt minde, hun aldrig for alvor vil forstå. Da jeg var syv år, var Muren der. Jeg overvejer, om jeg skal fortælle hende, at der er mure andre steder i verden, der skiller mennesker og familier ad. At USAs præsident Trump vil bygge en mur. At vi selv er ved at bygge en mur ind til Europa.” (Teaterchef Jon Stephensen, kommentar, 13. juli 2017)

“… Donald Trump?
‘Jeg håber stadig, at det er en drøm, at han besidder Jordens mest magtfulde position, og at jeg vågner op og får at vide, at Obama – helt mirakuløst – er blevet genvalgt!’.”
(Skuespiller Henrik Koefoed, Kulturgrillen, 14. juli 2017)

(Magnus Millang som ejendomsmægleren ‘Jeppe K’ i ‘Danish Dynamite’, 2014)

Oploadet Kl. 21:52 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85164/trackback

19 Comments »

 1. Virkelig artikulerede “kunstnere”

  Kommentar by BB — 14. juli 2017 @ 22:52

 2. 22:52 Man skulle tro de var betalt for at sige det. De er så åndssvage, så jeg desværre kun ser det, som en afspejling af det platte danske folk, som ikke ved, at de er hjernevasket af deres socialdemokratiske tabersamfund.
  Jeg har forsøgt at tale med alle miljøer i Danmark indtil jeg ikke kunne trænge igennem mere. Og stort set alle subkulturer i Danmark kan ikke argumentere. De har intet lært i skolen, og vil ikke holde til 2 spørgsmål mod en intelligent debattør.

  Kommentar by Ole — 14. juli 2017 @ 23:05

 3. Uanset hvor meget jeg hader de kulturradikale muslimelskende idioter på venstrefløjen så har de jo ret.
  Trump ER en idiot. Og sågar en inkompetent en af slagsen. Man skal nok være mildere retarderet hvis ikke man kan se det.

  Hillary var næppe en bedre løsning, men det gør ikke Trump til en god præsident.

  Kommentar by Anonym — 15. juli 2017 @ 00:08

 4. Det er vel en måde, hvorpå afdankede badutspringere kan prøve at skabe opmærksomhed om sig selv?
  Gad vide om der snart er flere tilbage, der hæfter sig ved, hvad disse tabertyper siger og mener?
  Den vilde flom af tåbelige udmeldinger fra dette segment af lallende idioter har for mig betydet, at jeg nu slet ikke endsige overvejer at bivåne noget som helst af deres lort.

  Kommentar by Knud — 15. juli 2017 @ 00:08

 5. Ole du har fuldstændig ret, og ikke nok med at de fleste er faktaresistente på især indvandrigs- og klimaområdet, de laver også konstant logiske fejl når de debatterer.

  Alle burde lige fra folkeskolen lære at argumentere korrekt, f.eks ved at gennemgå “De 76 falske argumenter”
  http://paradigmet.blogspot.dk/2014/01/et-crashkursus-i-falsk-logik.html

  Selv i universiteters fredagsbarer og kollegiebarer har jeg måttet bruge mange timer på at forklare folk at de lavede logiske fejl i både debat metode/teknik og ræsonnement. Heldigvis kunne jeg altid få hjælp af filosofi/matematik studerende.

  Kommentar by Allan — 15. juli 2017 @ 00:26

 6. Hvad skulle vi gøre uden den skatteyderfinancierede kunstnerstøtte?

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2017 @ 01:30

 7. > Anonym 00:08

  Muligvis har du ret, det vil tiden vise, men valgsystemet i USA er nu engang således, at Trump vandt, like it or not.

  Hvad Jon Stephensen mener, er så inderligt ligegyldigt. Muligt, han kan lave teater, men hans ting har jeg sørget for at undgå.

  I øvrigt nogle, der ved, hvorfor socialistisk journalistparti altid tror, at blot fordi en eller anden kalder sig kunstner, har dennes politiske udsagn større betydning end Anes i Kæret eller hr. Nielsen på 2. sal???

  I øvrigt hadede alle venstrefjolser Reagan i sin tid. Han viste sig siden at være blandt de dygtigste præsidenter, USA har haft. Selv blev jeg overbevist, da Svend Auken kaldte ham en skydegal cowboy.

  Hvis afdøde Svend Auken og nulevende Zenia Stampe og Sofie Carsten-Olsen eller noget mente/mener et eller andet, kan man med sindsro indtage det modsatte standpunkt og vide, man er på sikker grund.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. juli 2017 @ 04:46

 8. Disse “kunstnere” har ingen chance for at få engagementer, hvis de ikke er erklæret venstreradikale.

  Kommentar by Ole Madsen — 15. juli 2017 @ 05:33

 9. -> 7. Henrik Petersen.
  Citat: “I øvrigt nogle, der ved, hvorfor socialistisk journalistparti altid tror, at blot fordi en eller anden kalder sig kunstner, har dennes politiske udsagn større betydning end Anes i Kæret eller hr. Nielsen på 2. sal?”

  Ja, Henrik Petersen. De er alle med i det samme store fællesskab: “overførslen fra offentlige kasser”, mediestøtte, kunstnerstøtte og teaterstøtte o.s.v. – o.s.v.
  Denne hellige gral skal man ikke bagtale, for så er der måske nogen der stiller spørgsmål om berettigelsen, og det kan være økonomisk farligt. Det hele drejer sig slet ikke om sund fornuft, så derfor er der ingen der skeler i den retning.

  “When in Rome, do as the Romans do!” står der skrevet i et brev til martyren Januarius (cirka år 390). Januarius var først blevet smidt ned til løverne, men da de ikke ville spise ham, så huggede man i stedet hovedet af ham.
  Og sådan har det været siden da, man skal ikke lægge sig ud med “de frelstes” mening!
  Et citat af en politiker, jeg husker desværre ikke hvem, lød ca. sådan: “Jeg vidste godt at det var forkert hvad jeg gjorde og sagde, men da alle roste mig og bifaldt, så fortsatte jeg selvfølgelig!”
  Det drejer sig om penge, penge, – har man først fået snablen ned i de offentlige kasser, så gælder der kun to regler: sug til af alle kræfter, og bliv ved.

  Kommentar by Birger Jensen — 15. juli 2017 @ 07:14

 10. 04:46 Hej Henrik: Trump har vist sig at være god til alt han gjorde, at kalde ham en idiot vil ikke kunne forsvares på nogen måde, da han indlysende er bedre begavet end stort set enhver dansker og størstedelen af amerikanerne. At kalde ham en idiot, siger en del mere, om den der siger det end om Trump.
  00:26 Hej Allan: Tak for dit link, det er en supergod liste.

  Kommentar by Ole — 15. juli 2017 @ 07:48

 11. Nu er denne Magnus jo meget, meget, meget grim. Og ved i hvad? Han er godt klar over det selv!

  Kommentar by Jette — 15. juli 2017 @ 08:40

 12. mon disse forudsigelige libtards også vil have danmark til at fjerne vores murer, i form af de allestedsnærværende koranklodser? eller er der alligevel grænser for deres naive stupiditet?

  Kommentar by he will not divide us! — 15. juli 2017 @ 10:48

 13. Apropos mure og Obama. Supersocialisten Obama – I ved de fattiges beskytter – har efter sine 8 ørkesløse år i Det Hvide Hus købt et palæ i Washington.
  Det første han gjorde efter erhvervelsen var at lade opføre en mur omkring hele herligheden.

  Kommentar by Mofoe — 15. juli 2017 @ 11:50

 14. Sådanne nogle hyklere, står deres hoveddør i hjemmet moske ulåste, hvis ikke så bør de straks åbne dem på vid gab, de kan da ikke sådan tillade sig at lukke sig inde om sig selv og lukke den globale verden ude.
  Sådan nogle hyklere. Racister, fascister, indelukkede racister

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. juli 2017 @ 15:11

 15. Mediernes ensidighed…kan måske tolkes på denne måde…som den vittighed der er brugt om dem i forbindelse med andre politikere.
  “Trumf og paven er ude på en rotur ved en af missisipies stille steder. Inde på strandkanten står pressen og følger med…Pludselig kaster en vind pavens hat i vandet, imens båden flyder væk…Paven beder Trumf om at ro tilbage efter den…Det gør han ikke, men rejser sig op i båden, og går så ud over rællingen- vandre på vandet hen og samler Pavens hat op, og går tørskoet tilbage…Næste dag er presseoverskriften også. Donald Trumf kan ikke svømme. ;-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2017 @ 19:29

 16. Haha Jeg havde gættet at den linkede artiklen fra JP var skrevet (delvist oversat) af Jesper Haue Hansen inden jeg åbnede den. Hans artikler en kendetegnet ved at de mangler faktuel information, mangler nyhedsværdi og udelukkende går på at tilsværte og latterliggøre den amerikanske præsident. Det er så pinagtigt at JP på den måde giver køb på den borgerlige anstændighed og lader ham få frit løb. Han har kørt en kampagne de sidste måneder.
  Kunstnere og skuespillere der udtaler sig om samfundsforhold som eksperter er lovligt undskyldt. I deres branche er evnen til logisk ræsonnement og analytisk tænkning ikke en kvalifikation, hvorimod evnen til forstillelse og rygklapperi er adgangsbillet. De bruger de evner de har.

  Kommentar by Nothingman — 15. juli 2017 @ 20:39

 17. -JP og Pøllemikken er tabte.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juli 2017 @ 08:20

 18. Utroligt at der blandt de mange “grænseoverskridende” danske stand-up komikere ikke er én eneste der tør indtage en kritisk position mod den menings- og holdnings-terror der udøves på venstrefløjen. De er nogle kylliger hele banden. Eller nogle PK-hoveder.

  Kommentar by Thomas — 17. juli 2017 @ 14:47

 19. Det begynder at stramme til for de politiskkorrekte tosser.

  Hvem af dem er mon den første til, at erkende deres totale svigt af Danmark og danskerne?

  Kommentar by Jesper — 18. juli 2017 @ 11:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper