14. juli 2017

TV2 Lorry associerer fredelig happening på offentlig gade med trusler om ‘brandstiftelse og voldtægt’

Søndag aften holdt TV2 Østjylland mikrofonen for venstreekstremisten Jeanette Kusk, der forklarede at vold og hærværk under G20-topmødet var legitim ‘nødværge’, og nødvendigt, da hun ‘ikke accepterer den samfundsform vi har lige nu’. Flere gange i interviewet associerede hun den iscenesatte vold med begrebet ‘civil ulydighed’.

I løbet af ugen har der været stor polemik om Stop Islamiseringen af Dannmarks moské-demonstration i Roskilde. Da gårsdagens ‘larm på offentlig gade’-stunt foran borgmesterens bopæl næppe var ulovlig i juridisk forstand, vælger TV2 Lorry at sætte fokus på to enkeltstående kommentarer på Facebook. Hermed bliver den fredelige happening over to artikler associeret med trusler, bizart nok tilsat kommentar af Enhedslistens Jonas Paludan. Han er tidligere underviser på Det Frie Gymnasium, hvor den yderste venstrefløj udklækker gadekrigere.

(Larm på offentlig gade, som TV2 Lorry associerer med trusler, Roskilde, 13. juli 2017)

Artikel 1, 13. juli 2017: Moské-byggeri: Borgmester truet og vækket med bønnekald.

“SIAD har også arrangeret en demonstration mod moské-byggeriet på lørdag. Det har fået flere personer til at kommentere på en voldsom måde på organisationens Facebook-side.

Her truer en person Joy Mogensen med voldtægt, og en person har opfordret til at brænde moskéen ned. Opfordringer, som Joy Mogensen ikke har meget til overs for… Jonas Paludan, der er medlem af byrådet i Roskilde for Enhedslisten tager det lidt længere:

– Hvis man truer med brandstiftelse og voldtægt, så er man ekstremist. Det er det eneste ord, der dækker, siger han.”

Artikel 2, 14. juli 2017: Moské-demonstration tillades trods voldtægtstrussel.

“Bag aktionen stod organisationen “Stop Islamiseringen i Danmark”, der også har arrangeret en demonstration lørdag i byen.

Man har proklameret, at den vil være fredelig, men tonen har været alt andet end forsonlig på gruppens Facebook-side.

Her truer en person Joy Mogensen med voldtægt, og en person har opfordret til at brænde moskéen ned.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85167/trackback

25 Comments »

 1. En passende reaktion på landsforræderborgmesteren i Roskilde vil være, at højrefløjen og modstandere af moskeer, brænder Roskilde Domkirke ned, splitter kongegravene til atomer, og sætter ild til alle parkerede biler i Roskildes gader.

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 10:11

 2. Moskéen bliver samlingspunkt for den gruppe af mennesker, der fremavler flest brandstiftere og voldtægtsforbrydere.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. juli 2017 @ 10:41

 3. Jeg håber at “Jørgen”bliver fulgt tæt af politiet/PET. De er ihvertfald underrettet nu.

  Kommentar by Lisa — 14. juli 2017 @ 10:41

 4. @Lisa – #3

  Jørgens kommentar relaterer til den nyligt overståede civile ulydighed i Hamborg – og er sådan set ikke udtryk for noget potentielt voldeligt og farligt.

  Hold op med at genere tænkende mennesker på internettet. Luk computeren og gå ud og hjælp din mor i køkkenet.

  Kommentar by BE — 14. juli 2017 @ 11:22

 5. Godt Lisa. Jeg vil da lige tilføje mit seneste påhit. Lad os starte med at brænde alle ministerier ned, alle bygninger som tilhører socialistiske organisationer, al muslimsk ejendom, kollektivet Bumzen, etc.

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 11:23

 6. 11:22 Lol

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 11:24

 7. Ja Lisa, få opdateret dine kundskaber i et køkken.

  Kommentar by Johnson — 14. juli 2017 @ 11:33

 8. Moské = kaserne

  Kommentar by Korsfarer — 14. juli 2017 @ 11:48

 9. Og mens politiet og PET, qua Lisa’s anmeldelse, har travlt med at overvåge Jørgen, så kan muslimerne sidde i fred og ro i moskeen og planlægge næste terrorangreb.

  Tak fordi du gør din borgerligt Lisa

  Kommentar by Jesper J. — 14. juli 2017 @ 11:59

 10. Gør i bare grin, men i sidste ende er det jer selv folk griner af.
  Jeg har været i dialog med PET og de ved godt at højre ekstremister samles herinde.
  I forgårs var der en “Daniel”, der kommenterede indlægget vedr. Enhedslisten,
  Den kære Daniel, som med størst sandsynlighed er Daniel Carlsen, linkede direkte til den svenske nazi-organisation. Så sænk paraderne, indrøm jeres tilbøjeligheder og tag hånd om jeres egen lidelse. Der er hjælp at hente. Se evt DR3-dokumentaren, om Thomas der var nazist.

  Kommentar by Lisa — 14. juli 2017 @ 12:31

 11. Jeg tror at vi skal betragte lille Lisas indlæg som en slags ubehjælpsom kontaktannonce.

  Hun er formentlig en frustreret og præmenstruel RUC-studerende, som er dødtræt af bovlamme metroseksuelle hipstere, og hun forsøger derfor herigennem Uriasposten, at komme i kontakt med nogle onde højreorienterede mænd, som hun tænder helt vildt på…

  Kommentar by Korsfarer — 14. juli 2017 @ 13:41

 12. Kære Lisa

  Hvor mange gange har du underrettet PET om samfundstruende adfærd, og hvem er det rettet imod? Er det mon proportionelt med de erfaringer der er med hhv. islamisk terror, venstreekstremistisk vold og trusler (i realiteten også terror), højreekstemistisk vold, og lignende?

  Kommentar by Rude Radish — 14. juli 2017 @ 14:31

 13. 12:31 Du er jo fuldstændig hjernedød, hvorefter du henviser til fake-newsmedierne i Danmark, som er lige til at lukke op og skide i. De har ikke skrevet en ærlig artikel i mindst 10 år. At du ikke ved det, beviser jo blot at du overhovedet intet ved om noget som helst, prøv med argumenter, din lille luderso.

  Du er totalt hjernevasket og bevisligt idiot. Vi griner ikke af jer komunistiske idioter, men vi glemmer jer nok heller ikke. Hver dag græder vi lidt over jeres manglende intellekt, men vi har indset, at der ikke findes stærke nok piller til at rette op på jeres virkelighedsfornægtelse.

  Ingen af jer der kalder os almindeligt tænkende for nazister har nogen fremtid. Det er et faktum, at borgerkrigen står for døren og kommunisterne bliver de første, der komer til at mærke den.

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 14:36

 14. Fordi Lisa og Pet-tosserne ikke har hjernen til det og dommerne kræver det, vil jeg da lige gøre opmærksom på, at det var ironisk, hvad jeg sagde, kære Lisa-so og PET-kommunistperkerfjolser.

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 14:46

 15. Hahahaha, hør hvordan det gik for demokraternes høring mod Roger Stone og Infowars, hahahaha
  https://youtu.be/dCxGoMUxsRY

  De internationale forbrydere, de globale organisationer: Socialisterne og Kommunisterne, som har smadret vores demokrati i Europa og USA kan ikke stå på deres egne ben, og de er så fuckin færdige i USA. Vent til turen komer til Europa.

  Black Pigeon havde en video om Podestas 70000000000 børnepornografiske billeder, som kunne give ham livstid, udgivet i dag, men Google har åbenbart censureret den væk, men du kan stadig høre cachen, hvis du googler:
  7k image Allegation: Wikileaks resurrects #pizzagate

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 15:10

 16. “Jeg har været i dialog med PET”

  Ja, de kommer vel jævnligt i BumZen…

  Kommentar by Korsfarer — 14. juli 2017 @ 15:11

 17. Her er en festlig video, som viser intellektet på de snakkende klasser. De komunistiske journalister, og alle de idiotiske snakkehoveder, som dominerer vores fallerede samfund:
  https://youtu.be/Tj2dfxDPbdc

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 15:51

 18. det er ikke ligefrem en voldtægtstrussel, at skrive det som hun påstår er blevet skrevet på facebook. vedkommende der skrev det, forestiller sig naturligvis ikke reelt, at have nogen kontrol over, hvilken “vantro” kvinde de muslimske kulturberigere voldtager næste gang. historien er åbenlyst blot mere fake news fra mainstream løgnepressen.

  Kommentar by he will not divide us! — 14. juli 2017 @ 16:05

 19. -Sådan lidt *gab*
  Vi v godt moskeer er shariaklubhus narko, lille pik og yallah..*gab*
  men racisterne og fascisterne og nazisterne fra yallak slik slikker stadig.. get real.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. juli 2017 @ 17:09

 20. Jeg ved jeg har lagt en del link ind i denne konversation, men jeg kan ikke rigtigt slippe journalist-idiot-kommunist-statsansatte-køkkenmedhjælper Lisa-so, som ikke har så meget andet end sit stupiude totalitære sind, at hænge sin selvfedme og højttidelige statstyrkerperkertro op på, og da ingen andre skriver mere, så tænkte jeg lige, at nu havde jeg chancen til at gøre opmærksom på (atter engang), at der findes virkelige kræfter, som faktisk ændrer ved verden, og er ved at smadre vores propagandamedier. De findes lige nu mest på den anden side af Atlanten, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan lære fra dem og ikke kan gøre det samme her. Det kan vi da sagtens, hvis vi alle yder noget.

  Mike Cernowich (Infowars/gorilla media) & Stefan Molyneux (canadisk velfunderet debattør med enorm youtube-channel 639K følgere)

  Kan du ikke argumentere lidt omkring det videoen indeholder, Lisa og vise os, hvad du egentlig mener ligger i ordet nazisme, udover at gasse jøderne, som ingen rigtigt synes er vigtigt lige for tiden?

  Og til jer andre: Cernowich er på banen, hvornår kommer vi med vores angreb på de danske medier og som Kim Møller siger, den lille klan af forbrydere, som har kuppet vores nation? Tag nu for pokker vores samfund alvorligt, indse at vi er nødt til at skille os af med forbryderbanden på ebbeborgen og alle andre steder i Danmark, som hele det statsansatte bondetog af hjernedøde landsforræderiske kommunistidiotjournalister med hele hovedet oppe i røven på perkerne??

  https://youtu.be/jo-WCPJCWjc

  Kommentar by Jørgen — 14. juli 2017 @ 18:52

 21. Ikke engang den mest liderlige muslim ville voldtage noget som er grimmere end deres geder, så Joy Mogensen vil aldrig blive voldtaget, altså endnu en fake news historie.

  Kommentar by Piphans — 14. juli 2017 @ 21:16

 22. Kære ‘Lisa’

  For et halvt år siden skrev du også (under andet alias), at du havde kontaktet PET, og det må da være lidt trættende i længden, når intet sker. Ja, altså, udover det faktum, at du spilder andres tid.

  Du skrev:

  “I forgårs var der en “Daniel”, der kommenterede indlægget vedr. Enhedslisten,
  Den kære Daniel, som med størst sandsynlighed er Daniel Carlsen, linkede direkte til den svenske nazi-organisation.”

  Det kunne teoretisk set godt have været Daniel Carlsen, men var det ikke – efter emailadressen at dømme. I øvrigt virker det latterligt, at associere en nationalkonservativ blog med nationalsocialisme, fordi en kommentator revser nationalkonservative her på siden. Personen skrev ordret…

  “Til 7: Man kan også se at Ingrid og Conrad ikke er bange for at snakke med nationalsocialister. Det giver helt sikkert en meget negativ holding fra Counter-Jihad-bevægelsen som knuselsker alt hvad jøderne står for…”

  Du svarede iøvrigt ikke på mit direkte spørgsmål, hvad du mener er en passende straf for folk som mig…?

  Kommentar by Kim Møller — 14. juli 2017 @ 22:41

 23. Hej Kim! Sandsynligheden for at Lisa nogensinde svarer herinde er meget lav. De venstreorienterede er slet ikke interesserede i en fair dialog, de er kun interesserede i at lokke dig ind i et baghold.

  Det er selve udgangspunktet for at være venstreorienteret. De ved, at de er tabere. De ved, at de aldrig kan vinde gennem de almindelige spilleregler og på lige betingelser, så de gør intet forsøg på det. Hvorfra ved de det? Fra deres livshistorie som tabere, de ved at de er tabere, de har aldrig været andet, og de bliver aldrig andet. Det er jo selve årsagen til at de blev venstyreorienterede til at begynde med. Fordi de altid var på tabersiden, og kun venstrefløjen synes det er ok at være taber.

  De ønsker at lokke dig i baghold, så de kan angribe dig uden risiko. Det er det eneste de har. De vil kalde dig hvad som helst, for at få dig til at sige noget overilet.

  Prøv at lytte til denne periscope. Det er en meget stærk analyse, som beskriver forholdet meget præcist:

  https://youtu.be/-oXn9p2JWlo

  Kommentar by Jørgen — 15. juli 2017 @ 09:34

 24. -> Jørgen

  Jeg ved det godt. Identiteten har kommenteret i forskellige tråde i et års tid, under flere alias’er. Som ‘PeopleArePeople’, skrev ‘Lisa’ at han intet havde med AFA at gøre, men blot var “en almindelig familie-far fra provinsen”. Under andre alias’er, eks’ ‘Kærlighed’ reciterer han klassiske AFA-paroler. Den manglende skelnen mellem holdning og handling, som ‘Lisa’ excellerer i, passer som fod i hose med logikken hos de militante.

  Kommentar by Kim Møller — 15. juli 2017 @ 10:12

 25. Videoen er blevet delt af Paul Joseph Watson og Infowars. Vellykket aktion!

  Kommentar by ung konservativ — 15. juli 2017 @ 16:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper