19. juli 2017

“En 42-årig vejlensisk mand”, skrev Vejle Amts Folkeblad: Ibrahimjon Asparov, usbeker…

Den 42-årige ‘vejlenser’ hedder Ibrahimjon Asparov, og har ifølge tyrkiske medier leveret AK-47 med ammunition samt to pistoler til en af terroristerne bag massakren på diskotek Reina i Istanbul nytårsaften. Han er fra Usbekistan, ikke Vejle.

Fra Vejle Amts Folkeblad – Vejlenser mistænkt for terror-medvirken: Tyrkiet vil have ham udleveret.

En 42-årig vejlensisk mand blev onsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger, efter myndighederne i Tyrkiet har anmodet om at få manden udleveret til retsforfølgelse.

De tyrkiske myndigheder mistænker manden for at have medvirket til terrorangrebet mod en natklub i den europæiske del af den tyrkiske storby Istanbul den 1. januar i år, hvor 39 personer blev dræbt. Et angreb, som terrororganisationen Islamisk Stat efterfølgende tog skylden for. …

Heller ikke da han forlod retslokalet efter dommerens kendelse, fortrak den terrormistænkte mand et mine bag det store fuldskæg, der dækkede det meste af hans ansigt.”

(Ibrahimjon Asparov, usbeker, bosat i Vejle; Foto: Yeni Safak)

“Ved grundlovsforhøret kom det også frem, at manden tidligere har været anholdt og afhørt 29. juni, skriver Vejle Amts Folkeblad. Det skete på baggrund af fælles efterforskning fra Politiets Efterretningstjeneste og Sydøstjyllands Politi. Men efter afhøringen blev den 42-årige mand løsladt igen.” (Vejle Amts Folkeblad, 19. juli 2017)

Oploadet Kl. 21:56 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85378/trackback

11 Comments »

 1. Lad os dog se at få muslimerne smidt ud af landet.

  Kommentar by Nielsen — 19. juli 2017 @ 22:04

 2. Folk fra Kaukasus er alle klan og dybt problematiske også de kristne gruppe. Jeg fatter ikke, at Danmark og andre vestlige lande tror på en organisation som FN som er baseret på, at kulturer kan organiseres i stater. Det kan klankulturer ikke. De er “failed states” fra begyndelsen. Når disse er i Europa har staten ingen myndighed over dem på alle niveauer fra skolelærer, politi, dommere mm. Vi skal ud af det FN pis og konventioner og bare lukke totalt ned for det møg. Vi skal være kyniske og opgivende for disse terminale kulturer ellers dør vi.

  Kommentar by Thorsted — 19. juli 2017 @ 23:02

 3. Iflg TV2 er han skam dansker

  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-07-19-dansker-mistaenkt-for-at-medvirke-til-terror-i-tyrkiet

  Det bliver mere og mere absurd !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 19. juli 2017 @ 23:40

 4. Nogen der kender til Nordens grænse på youtube?

  https://youtu.be/M6ag2xRP8Ek

  Kommentar by ung konservativ — 20. juli 2017 @ 00:35

 5. Undre mig ikke. Siden vi gik ind i Afghanistan har såkaldt -hellige krigere?- kunnet rejse ud og bekæmpe det vi bruger soldater på at forsvare, og så rejse hjem for at hvile ud på bistandshjælp indtil de igen var klar til at drage ud og begå terror og undertrykkelse…Vestens naive ligegyldighed for det er en civilisationskatastrofe.

  Kommentar by Michael Unna — 20. juli 2017 @ 05:48

 6. Ad 2: “Folk fra Kaukasus er alle klan og dybt problematiske også de kristne gruppe.”

  Usbekistan er ikke kaukasus. Det er Centralasien, øst for det Kaspiske Hav, ved Aralsøen. Der bor tyrkisktalende folk i det despotisk styrede islamiske land, som EU lukker øjnene for pga. naturgas.

  Kommentar by Niels P — 20. juli 2017 @ 09:51

 7. Det kunne være ganske interessant – ja egentlig påkrævet – at almenheden får at vide hvem der træffer/har truffet beslutningen om at msm ikke nævner de(n) pågældende’s oprindelse og etnicitet..
  Er det det enkelte medie eller er det usagte ordrer oppefra…?
  Kan Kim Møller eller måske andre læsere kaste lys over sagen..?
  MSM har modsat overhovedet ingen problemer med at nævne fulde navn, cpr nummer, ægtefælles navn, fødested, telefonnummer etc. hvis fet f.eks. drejer sig om en etnisk Dansk direktør, skuespiller o.lign.

  Kommentar by frank mathiesen — 20. juli 2017 @ 11:28

 8. Gad vide, hvad politiet ville have skrevet om hans tilhørsforhold, hvis han havde boet i Røved (tæt på Randers)?

  Islam UD af Danmark! En mordkult, hvis følgere ser det som højeste mål at dræbe følgere af Bibelen – jøder og kristne – burde aldrig være kommet ind i Europa. Islam bør forbydes, og djævledyrkningstemplerne sløjfes.

  Kommentar by Kuffar — 20. juli 2017 @ 13:41

 9. Han skal da ikke udleveres. Hvem husker ikke Basim, Hedegaards attentatmand, som de tyrkiske myndigheder havde i deres varetægt, og som det danske politi ville have udleveret, men som blev løsladt til Islamisk Stat? Pay back time!

  Kommentar by Per747 — 20. juli 2017 @ 20:15

 10. Ad 9 “Hvem husker ikke Basim, Hedegaards attentatmand”. Han hed Basil Hassan og altså ikke Basim.

  Men lad os dog bare udlevere usbekeren, så er vi af med ham, men det sker nok ikke p.g.a. menneskerettighederne.

  Kommentar by Niels P. — 20. juli 2017 @ 23:55

 11. Så er usbekeren løsladt igen:
  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-10-10-sad-faengslet-i-danmark-mistaenkt-for-at-medvirke-til-terror-i-tyrkiet-nu-er-mand

  Danske myndigheder har besluttet ikke at udlevere ham til tyrken.

  Kommentar by Hertz — 11. oktober 2017 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper