22. juli 2017

EU vil begrænse salget af gummibåde til Libyen, alt imens NGO’ere opsamler migranter nær kysten…

Det er ikke ligefrem en nyhed, at humanitære organisationer i praksis fungerer som menneskesmuglere, og EU’s seneste tiltag illustrerer ganske fint magtesløsheden. Et ‘Hello Kitty’-plaster på en fremskreden kræftsvulst.

“I et forsøg på at modarbejde den farlige smugling af migranter over Middelhavet tillader EU, at medlemslande kan begrænse salget af oppustelige både og påhængsmotorer til Libyen. Det har EU’s udenrigsministre besluttet, skriver nyhedsbureauet AP. Ministrene er mandag samlet i Bruxelles til møde om netop migrationsstrømmen.” (Politiken, 17. juli 2017)

Man kan følge NGO’ernes menneskesmugling med Marinetraffic, hvor man også kan overvåge udvalgte skibe. Det var ikke svært at finde NGO’ernes (kun enkelte medtaget), for de cirkulerede alle få nautiske mil fra Libyens kystlinje. Kortene er lavet her til eftermiddag.

(‘No borders NGO’-flåde, fem eksempler, 22. juli 2017)

(Opererer tæt på den libyske kyst)

(Eksempel på rute, ‘The Golfo Azzurro’, 21.-22. juli 2017)

‘The Aquarius’ og ‘Vos Prudence’, Médecins Sans Frontières (Læger uden grænser).

‘The Golfo Azzurro’, hollandske Boat Refugee Foundation.

‘Sea-fuchs’, tyske Sea-eye.

‘The Vos Hestia’, Save The Children (Red barnet).

(Eksempel på rute, ‘Open arms’, 21.-22. juli 2017)

Oploadet Kl. 18:24 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85498/trackback

46 Comments »

 1. Ét ord bliver ved med at dukke op, når jeg ser de billeder: dartpile….

  “Aquarius” er åbenbart ret ‘berømt’ og ses i denne nylige video fra Italien: https://www.youtube.com/watch?v=1i6P7lMO0RA

  Denne video – Hasta La Vista Europe” er osse værd at se: https://www.youtube.com/watch?v=a2-D3q89rAU (Trumps kommentarer er faktisk ret humor)

  Kommentar by Kuffar — 22. juli 2017 @ 18:37

 2. Var der ikke et link i et tidligere indlæg, der fortalte om en organisation, der ville tage ned og dokumentere, hvad det egentlig er alle disse NGO’er har gang i ?

  Kommentar by Kent — 22. juli 2017 @ 19:33

 3. Jeg hæfter mig ved følgende formulering:

  “I et forsøg på at modarbejde den farlige smugling af migranter over Middelhavet tillader EU, at medlemslande kan begrænse salget af…..”

  Hvilket kunne tyde på at EU indtil nu IKKE har tilladt denne begrænsning. Og altså indtil nu har modarbejdet denne begrænsning, som de så nu forholder sig passivt til.

  Artiklen for det til at lyde som om EU foretager sig noget. udover at stoppe med at sabotere ting.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 22. juli 2017 @ 20:18

 4. 19:33 Det er de franske identitaire, som har fået crowd-sourcet en ekspedition. De fik så stor tilslutning, så de fik råd til at chartre en båd

  Lauren Southern, som har dækket historien, har fået lukket sin Patreon-konto, selvom hun ikke skulle med og gruppen angribes for at være pirater og bringe liv i fare, for at ville dække historien journalistisk. De er vist blevet stoppet af myndighederne på alle tænkelige måder, men prøv at kigge på Laurens youtube channel.

  Kommentar by Alexander — 22. juli 2017 @ 20:27

 5. http://snaphanen.dk/2017/07/21/i-dromfabriken-paa-svt/

  Kommentar by Nielsen — 22. juli 2017 @ 21:37

 6. Heldigvis lader det til Østrig nu er besluttet på at lukke Brenner-passet, og Frankrig & Spanien har sagt nej til at tage flygtninge fra Italien. Når italienerne ikke kan komme af med dem, kommer de vel til fornuft. Desuden kommer højrefløjen efter alt at dømme til magten ved næste valg i Italien, der formentlig kommer allerede til efteråret (ellers inden 20 maj næste år).

  Kommentar by Odo — 22. juli 2017 @ 21:59

 7. http://defendeurope.net/

  Kommentar by Hodja — 22. juli 2017 @ 22:49

 8. https://twitter.com/DefendEuropeID

  Kommentar by Hodja — 22. juli 2017 @ 22:50

 9. https://www.youtube.com/watch?v=a93kShSN9tk

  Kommentar by Hodja — 22. juli 2017 @ 22:53

 10. https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coast

  Kommentar by Hodja — 22. juli 2017 @ 23:06

 11. Er det ikke typisk EU,et totalt nyttesloest uproduktivt forslag,der hverken goer det ene eller det andet ved problemet ,saa har vi gjort hvad vi kunne,og saa er det jo week end .

  Kommentar by dunk — 22. juli 2017 @ 23:33

 12. EU´s Nye nationalhymne.

  Ud med Beethoven 9, nu skal vi have en ægte “slager”.
  https://www.youtube.com/watch?v=oxWfTs1psoM

  Birthe kan det gylle. Og det kan ikke blive værre end, det er nu.

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 23. juli 2017 @ 00:19

 13. Saadan der,der er heldigvis ikke noget som et godt grin midt i tragedien

  Kommentar by dunk — 23. juli 2017 @ 02:10

 14. Det er sandelig nogle beslutsomme udenrigsministre, vi har i EU.
  Men hvad med badedyr? Vil de også tillade en begrænsning af salg af oppustelige krokodiller og den slags til Libyen.
  Migranterne skal jo ikke drive mange meter til havs, før de bliver samlet op af “de humanitære”.

  Kommentar by Catfish — 23. juli 2017 @ 06:09

 15. Jeg orker næsten ikke at skrive det igen. Både nationale politikere – bortset fra de tidligere østlande – og EUs politikere er kun ude på at ødelægge nationalstaterne, hvad der strider mod befolkningernes ønske.
  Det skider forræderne på, derfor gør man intet. Vi kan sende flådefartøjer til at tøjle pirateriet i Adenbugten, men egne ydre grænser gider man ikke vogte. Ja, hvorfor gør man ikke det?
  Da de indre grænser blev nedlagt (Schengen), blev der snakket meget om bevogtningen af de ydre grænser, men vanen tro, snak, snak og atter snak. Ord uden handling er værdiløs.
  I stedet modtager man en dødvægt af daglejerere, gederøgtere og kriminelle, som ikke kan eller vil prøve at arbejde. Hvorfor skulle de dog også det, fra dag et bliver der udbetalt penge og nurset om dem. Resultatet er bare, at de vestlige lande er ved at segne under denne urimelige byrde.
  Derfor, tiden er inde til et folkeligt oprør mod denne undergravende virksomhed.

  Kommentar by der Adler — 23. juli 2017 @ 06:59

 16. Jo tidligere EUs hovedkvarter i Brussels brændes ned til grunden, jo hurtigere kommer vi i gang med at genindføre vores nationale demokrati og sende perkerne ud af Europa.

  Kommentar by Alexander — 23. juli 2017 @ 07:58

 17. Dumheden, absurditeten, forræderiet fra EU kender ingen grænser. No Borders. Den ubegrænsede idioti.
  Ja, for fanden da, der må snart komme et folkeligt oprør.

  Kommentar by Catfish — 23. juli 2017 @ 08:06

 18. “Vos” skibene ejes af det Hollandske rederi Vroon. Det ville ikke undre om de terrororganisationer der har chartret skibene har fået en klækkelig rabat.

  https://www.vroon.nl/Company

  Kommentar by Hans Und — 23. juli 2017 @ 08:37

 19. Blodige terrorangreb reduceres til et problem med lastbiler. Illegal masseindvandring reduceres til et problem med gummibåde. Mellemøstligt mafiavælde på Nørrebro reduceres til et problem med gadebelysning, som kommunen helt sikkert vil løse straks efter sommerferien.

  Det er nærmest komisk at se dem danse på tåspidser omkring deres hellige tabu og udføre kompliceret mental akrobatik for at slippe for at forholde sig til substansen.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 23. juli 2017 @ 09:27

 20. Tante Berling: “Uledsagede flygtningedrenge på sommerlejr i Mols Bjerge”.
  Disse uledsagede småbørn er tilsyneladende blevet så glad for den friske søluft over Middelhavet, at et stort antal såkaldte “børn”, med et tilsvarende stort antal pædagoger og frivillige, nyder, og har nydt, bølgen i Fuglsø Vig og områdets gode feriecenter.
  Ingen tvivl om at disse uønskede importerede skaber meget arbejde, men overordnet set er det et kæmpe underskudsforetagende, som vi selv må betale.

  Og hvad med pigerne? Bør der ikke være 50/50 af slagsen, og således også ligestilling på dette område? Hvor råber politikerne og KVINFO ikke op?
  I øvrigt synes jeg ikke at der er meget drenge over de unge mænd der er vist på billederne. Og da man efterhånden kender MSM, så er der ingen tvivl om at de billeder der er vist, er dem hvor de små puslinge ser yngst ud på.
  https://www.b.dk/nationalt/uledsagede-flygtningedrenge-paa-sommerlejr-i-mols-bjerge-det-er-godt-for-hjernen

  Kommentar by Birger Jensen — 23. juli 2017 @ 09:48

 21. Ja, og sådan her ser det ud: Det vælter ind med isis-djævle! Vi skulle såmænd alle sende et takkekort til Merkel, fordi hun på dén, godt nok langsommelige måde, vil reducere antallet af oprindelige europæere.

  http://pamelageller.com/2017/07/european-isis-returning.html/

  De mohammedanske svin kommer i høj grad fra Europa, og nu estimerer man, at 30 % af dem returnerer hjem til mors skørter i Europa! Så kan de samle kræfter til at begynde at slagte… Jeg drømmer tit om at gå op og overtage talerstolen inde i Folketinget og råbe sandheder ud. Fx at Løkke er en uduelig nar, og at Enhedslisten og Alternativet burde bures inde.

  Kommentar by Kuffar — 23. juli 2017 @ 13:38

 22. @ 20 det er noget rent ud sagt forbandet svineri, at man giver disse kriminelle reptilhjerner og voldtægtsforbrydere in spe FERIER – betalt af OS! Hvor hører vi om, at fattige og ensomme eller forældreløse DANSKE børn får en hyggelig, dejlig ferie???

  Hvis jeg havde pengene til det og ikke havde fået ødelagt mit helbred efter at være blevet mejet ned af et køretøj, så ville jeg nok seriøst kigge mig om efter et andet land at bo i, og det skulle ikke være hverken USA eller Europa.

  Kommentar by Rekrut Bente — 23. juli 2017 @ 13:43

 23. Åh nej, nu atter en jødehader/nazist på kommentatorsporet. Han kalder sig Alexander og tror også på samtlige konspirationsteorier.

  Jeg har det som Kuffar, gider ikke at anbefale Uriasposten til andre, når der er så fyldt med jødehadere/Holocaustfornægtere/konspirationsstosser, der i ramme alvor tror, Bilderbergmøder styrer kloden.
  Sammen med de jøder, I hader lige så meget som muslimerne.

  Personligt tror jeg ikke, I nogensinde får proportionerne på plads, det er I simpelthen for dumme til.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juli 2017 @ 13:58

 24. -> 23. Henrik Petersen.
  Ja, der er nogle få der bevidst forsimpler debatten, og gør den unødvendig rå og ondskabsfuld. Virkeligheden er slem nok i forvejen.
  Det er med til at give et det hele et useriøst indtryk, som jeg også tror er med til at få mange til at afholde sig fra at læse Uriasposten.
  http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/saadan-knuser-du-en-internet-troll/5431145

  Kommentar by Birger Jensen — 23. juli 2017 @ 17:46

 25. Birger Jensen: “Ja, der er nogle få der bevidst forsimpler debatten”

  Må jeg høre, hvem er det der forsimpler debatten? Det kunne da vel ikke være Henrik Pedersen med sine bombastiske indholdsløse kommentarer. Jeg tror ikke de er del af en debat, og det tror han vel heller ikke selv. Han kan ikke lide lugten af en frie debat, for han ved at han og de af hans meningsfæller som er bedre udstyret intellektuelt og verbalt end ham selv, ikke kan klare sig i en debat med velinformerede “holocaustbenægtere”, “konspirationsteoretikere”, eller “Nazister”. Vi kender Henriks Pedersens løsning. Det er den samme som mange venstreekstremister og kulturradikale også har; læg låg på debatten med jura og udskamningspropaganda.

  Skrub dog af med dig Henrik, du er for simpel til at være med på Uriasposten.

  Kommentar by Balder — 23. juli 2017 @ 18:38

 26. @ 23 og 24: Nej, man gider ikke rigtig. Måske har Uriasposten også udspillet sin rolle efterhånden. Den debat, der før foregik her fordi den var bandlyst fra mediestøttemedierne, er nu blevet mainstream. Det er i høj grad Uriaspostens fortjeneste, og tak for det. Men den er ikke hvad den har været.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 23. juli 2017 @ 19:19

 27. “Soros was 13 years old in March 1944 when Nazi Germany occupied Hungary.[30] Jewish children were barred from attending school by the Nazis, and Soros and the other schoolchildren were made to report to the Judenrat (“Jewish Council”) which had been established during the occupation. Soros later described this time to writer Michael Lewis: “The Jewish Council asked the little kids to hand out the deportation notices. I was told to go to the Jewish Council. And there I was given these small slips of paper…. I took this piece of paper to my father. He instantly recognized it. This was a list of Hungarian Jewish lawyers. He said, “You deliver the slips of paper and tell the people that if they report they will be deported.”[31][32]

  Soros did not return to that job; his family purchased documents to say that they were Christians, thereby allowing them to survive the war. Later that year at age 14, Soros posed as the Christian godson of an official of the collaborationist Hungarian government’s Ministry of Agriculture, who himself had a Jewish wife in hiding. On one occasion, rather than leave the 14 year old alone, the official took with him while he inventoried a rich Jewish family’s estate, though Soros did not take part. Tivadar not only saved his immediate family but also many other Hungarian Jews, and George would later write that 1944 had been “the happiest [year] of his life,” for it had given him the opportunity to witness his father’s heroism.[33][34] In 1945, Soros survived the Siege of Budapest in which Soviet and German forces fought house to house through the city.

  In 1947, Soros immigrated to England and became a student at the London School of Economics.[35] While a student of the philosopher Karl Popper, Soros worked as a railway porter and as a waiter. Soros received £40 from a Quaker charity.[36] In a discussion at the Los Angeles World Affairs Council in 2006, Alvin Shuster, former foreign editor of the Los Angeles Times, asked Soros, “How does one go from an immigrant to a financier? … When did you realize that you knew how to make money?” Soros replied, “Well, I had a variety of jobs and I ended up selling fancy goods on the seaside, souvenir shops, and I thought, that’s really not what I was cut out to do. So, I wrote to every managing director in every merchant bank in London, got just one or two replies, and eventually that’s how I got a job in a merchant bank.”[37] That job was an entry-level position in Singer & Friedlander.

  In 1951, Soros earned a Bachelor of Science in philosophy and a Master of Science in philosophy in 1954, both from the London School of Economics.[38]”

  https://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

  Kommentar by Alexander — 23. juli 2017 @ 20:13

 28. “Silverstein was born in Bedford-Stuyvesant, in Brooklyn in 1931 into a Jewish family.[6] Growing up, Silverstein enjoyed classical music and played the piano. He attended the High School of Music and Art in New York, and then New York University, graduating in 1952 ..

  In 1980, Silverstein won a bid from the Port Authority of New York and New Jersey to construct 7 World Trade Center, to the north of the World Trade Center site. Silverstein was interested in acquiring the entire World Trade Center complex, and put in a bid when the Port Authority put it up for lease in 2000. Silverstein won the bid when a deal between the initial winner and the Port Authority fell through, and he signed the lease on July 24, 2001.

  Soon after the September 11 attacks, in 2001, Silverstein declared his intent to rebuild, though he and his insurers became embroiled in a multi-year dispute over whether the attacks had constituted one event or two under the terms of the insurance policy, which provided for a maximum of $3.55 billion coverage per event.[2] A settlement was reached in 2007, with insurers agreeing to pay out $4.55 billion,[3][4] which was not as much as Silverstein had sought. Silverstein also ran into multiple disputes with other parties in the rebuilding effort, including with the Port Authority. In an agreement reached in April 2006, Silverstein retained rights to build three office towers (150 Greenwich Street, 175 Greenwich Street, and 200 Greenwich Street), while One World Trade Center (previously referred to as the “Freedom Tower”) would be owned by the Port Authority, as would Tower Five, which it would have the option of leasing to a different private developer and having redesigned as a residential building.[5] ”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Silverstein

  Kommentar by Alexander — 23. juli 2017 @ 21:07

 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger

  Kommentar by Alexander — 23. juli 2017 @ 21:27

 30. “The Rothschild family is a wealthy family descending from Mayer Amschel Rothschild, a court Jew to the German Landgraves of Hesse-Kassel in the Free City of Frankfurt, who established his banking business in the 1760s.[2] Unlike most previous court Jews, Rothschild managed to bequeath his wealth and established an international banking family through his five sons,[3] who established themselves in London, Paris, Frankfurt, Vienna, and Naples.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

  Kommentar by Alexander — 23. juli 2017 @ 21:29

 31. “Kushner was born in Livingston, New Jersey,[6] to Seryl Kushner (née Stadtmauer) and Charles Kushner, a real-estate developer.[7] His paternal grandparents, Rae and Joseph Kushner, were Holocaust survivors who came to the U.S. in 1949 from Navahrudak, Belarus.[8][9]

  Kushner was raised in a Modern Orthodox Jewish family.[10] He graduated from the Frisch School, a coed yeshiva high school, in 1999. According to a Kushner Companies spokeswoman, he was an honors student and a member of the debate, hockey, and basketball teams.[11] Former school officials described him as a less than stellar student.[12] ..

  Senior Advisor to the President
  Incumbent
  Assumed office
  January 20, 2017
  Serving with Stephen Miller
  President Donald Trump
  Preceded by

  Valerie Jarrett
  Brian Deese
  Shailagh Murray

  Director of the Office of American Innovation
  Incumbent
  Assumed office
  March 27, 2017
  President Donald Trump
  Preceded by Position established
  Personal details
  Born Jared Corey Kushner
  January 10, 1981 (age 36)
  Livingston, New Jersey, U.S.
  Political party Democratic[1]
  Spouse(s) Ivanka Trump (m. 2009)
  Children 3
  Relatives Charles Kushner (father)
  Joshua Kushner (brother)
  Education Harvard University (AB)
  New York University (JD, MBA)

  Kommentar by Alexander — 23. juli 2017 @ 21:35

 32. Kunne EU dog for fa…. ikke bare blive enige om, at begrænse sig til selv og lade iSlammets og NGOérnes fejlslagne efterladenskaber vågne op til dåd:
  Dyrk jorden/livet, hvor du er den blevet dig givet
  og avl ikke flere børn, end den kan bære,
  uanset om du tro på Gud, Allan, Buddin eller Thor,
  så er der måske en grund til,
  at netop du´ er blevet født de´r,
  hvor du´ må udvikle
  jordens fremtid
  for dig
  og dine
  og rette anernes forsagelse
  af selv samme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. juli 2017 @ 23:28

 33. In December 2016, when asked “Aren’t you an atheist?” in response to a Christmas Day post on Facebook, Zuckerberg responded, “No. I was raised Jewish and then I went through a period where I questioned things, but now I believe religion is very important.”[177] As he closed his commencement address at Harvard University in May 2017, Zuckerberg shared the Jewish prayer Mi Shebeirach, which he stated he says when he faces challenges in life.[183][184]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg

  Page was born March 26, 1973[16] in East Lansing, Michigan.[17] His mother was Jewish,[18] and his grandfather later made aliyah to Israel,[19] although Page does not follow any formal religion.[18][20] His father, Carl Victor Page, Sr., earned a PhD in computer science from the University of Michigan in 1965, when the field was being established, and has been described by BBC reporter Will Smale as a “pioneer in computer science and artificial intelligence.”[21] He was a computer science professor at Michigan State University and Page’s mother, Gloria, was an instructor in computer programming at Lyman Briggs College and at Michigan State University.[22][21][23]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Page

  Brin was born in Moscow in the Soviet Union, to Russian Jewish parents, Yevgenia and Mikhail Brin, both graduates of Moscow State University (MSU).[10][11] His father is a mathematics professor at the University of Maryland, and his mother a researcher at NASA’s Goddard Space Flight Center.[1][12][13]

  In May 1979, when Brin was five years old, his family felt compelled to emigrate out of the Soviet Union.[14] In an interview with Mark Malseed, co-author of The Google Story,[15] Sergey’s father explained how he was “forced to abandon his dream of becoming an astronomer even before he reached college.” He said “Communist Party heads barred Jews from upper professional ranks by denying them entry to universities, Jews were excluded from the physics department, in particular, at the prestigious Moscow State University, because Soviet leaders did not trust them with nuclear rocket research.” Mikhail Brin therefore changed his major to mathematics where he received nearly straight A’s.[12] In another interview with Dominic Lawson of The Independent, Mikhail said: “No one would consider me for graduate school because I was Jewish.” He went on to tell Lawson how MSU required Jews to take their entrance exams in different rooms from non-Jewish applicants, and how they were marked on a harsher scale.[16]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sergey_Brin

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 09:09

 34. Ved ikke om det her er noget af Balders :D Men jeg snuppede bare det øverste på min google-søgning, alle skulle selv kunne finde bedre info

  Unmasked: The Mastermind behind the Mass Invasion of Europe and His Plan in 8 Steps
  Posted on November 6, 2015 by Anders
  Abstract: There is an elitist master plan to destroy Europe’s borders and old culture ethnically, religiously, economically for the purpose of a communist one-world government (Agenda 21). Order out of chaos is the motto of the Masonic spirits behind it. But first they want to create chaos by 1) Muslim mass immigration – by pursuing Coudenhove Kalergi´s and President Sarkozy’s racial interbreeding philosophy 2) War. Furthermore, they obviously want to achieve the Biblical Endtime scenario in the Middle East (Pentacostals, Chabad Lubavitch), i.e. the Albert Pike / William Carr Plan for the 3rd World War.

  Soros’ / Rothschild´s open society plan is necessary for the Rothschild banking / finance, etc. corporations to completely plunder open societies. States that refuse are considered closed, the so-called rogue states – and are bound for Open Society Revolutions.
  Therefore Soros’ Open Society’s many undermining NGOs that are practically behind all unrest and revolution in today’s world (Arab Spring, color revolutions) – together with USA´s Freedom House and National Endowment for Democracy (funded by Congress).

  This article shows the plan that is behind the Muslim mass immigration, in 8 obvious stages:
  1) The Euro-Mediterranean Process / Mediterranean Union
  2) Puppet Masonics bombing Middle East / Africa
  3) Local massive mendacious propaganda + USA-paid fare tickets for migrants to Europe
  4) Rothschild agent George Soros’ European Program for Integration and Migration is sponsored by the super-wealthy elitists / mighty Funds (EPIM). PASOS comprises the European Commission and Parliament, NATO, USA’s Congress NGO NED and Soros’ Open Society. Both aim at eliminating all borders. Bribery is flourishing
  5) Freemason Angela Merkel invites Muslims worldwide and then commands other EU countries to take their share!
  6) Rothschild agent, George Soros, has just released a 7-point demand on behalf of his master acc. to which Europe has to take at least 1 million Muslim immigrants annually – as well as to pay for the maintenance of at least 4 million refugees in Turkey, Jordan and Lebanon and per migrant in Europe at least 15,000 euros a year the first 2 years.
  In addition, the EU must spend at least 8-10bn euros on the frontline states (So they loot us – and now even comes the grand climate looting (Paris 15. Dec.). Besides, the EU must create safe journey channels to Europ from the front.

  7) There is an asylum industry which costs the EU 140 billion euros, and 1.2 million people are employed. Behind this stands Rothschild´s Barclay’s Bank – his son-in-law was chairman of the bank and is in the control committee of the Bilderbergers. N.M. Rothschild and Sons is a shareholder.
  8. UNs Special Representative for International Migration, a former Goldman Sachs (Rothschild bank) Board Member, EU Commissioner and head of the European Trilateral Commission, Peter Sutherland, calls on the EU to undermine the homogeneity of the member states and to eliminate all borders.

  http://new.euro-med.dk/20151106-unmasked-the-mastermind-and-his-plan-behind-the-mass-invasion-of-europe-in-8-steps.php

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 09:28

 35. Organizations Funded Directly by George Soros and his Open Society Foundations

  By Discover The Networks

  Organizations that, in recent years, have received direct funding and assistance from George Soros and his Open Society Foundations (OSF) include the following. (Comprehensive profiles of each are available in the “Groups” section of DiscoverTheNetworks.org):

  Advancement Project: This organization works to organize “communities of color” into politically cohesive units while disseminating its leftist worldviews and values as broadly as possible by way of a sophisticated communications department.
  Air America Radio: Now defunct, this was a self-identified “liberal” radio network.
  Al-Haq: This NGO produces highly politicized reports, papers, books, and legal analyses regarding alleged Israeli human-rights abuses committed against Palestinians.
  All of Us or None: This organization seeks to change voting laws — which vary from state to state — so as to allow ex-inmates, parolees, and even current inmates to cast their ballots in political elections.
  Alliance for Justice: Best known for its activism vis a vis the appointment of federal judges, this group consistently depicts Republican judicial nominees as “extremists.”
  America Coming Together: Soros played a major role in creating this group, whose purpose was to coordinate and organize pro-Democrat voter-mobilization programs.
  America Votes: Soros also played a major role in creating this group, whose get-out-the-vote campaigns targeted likely Democratic voters.
  America’s Voice: This open-borders group seeks to promote “comprehensive” immigration reform that includes a robust agenda in favor of amnesty for illegal aliens.
  American Bar Association Commission on Immigration Policy: This organization “opposes laws that require employers and persons providing education, health care, or other social services to verify citizenship or immigration status.”
  American Bridge 21st Century: This Super PAC conducts opposition research designed to help Democratic political candidates defeat their Republican foes.
  American Civil Liberties Union: This group opposes virtually all post-9/11 national security measures enacted by the U.S. government. It supports open borders, has rushed to the defense of suspected terrorists and their abettors, and appointed former New Left terrorist Bernardine Dohrn to its Advisory Board.
  American Constitution Society for Law and Policy: This Washington, DC-based think tank seeks to move American jurisprudence to the left by recruiting, indoctrinating, and mobilizing young law students, helping them acquire positions of power. It also provides leftist Democrats with a bully pulpit from which to denounce their political adversaries.
  American Family Voices: This group creates and coordinates media campaigns charging Republicans with wrongdoing.
  American Federation of Teachers: After longtime AFT President Albert Shanker died in in 1997, he was succeeded by Sandra Feldman, who slowly “re-branded” the union, allying it with some of the most powerful left-wing elements of the New Labor Movement. When Feldman died in 2004, Edward McElroy took her place, followed by Randi Weingarten in 2008. All of them kept the union on the leftward course it had adopted in its post-Shanker period.
  American Friends Service Committee: This group views the United States as the principal cause of human suffering around the world. As such, it favors America’s unilateral disarmament, the dissolution of American borders, amnesty for illegal aliens, the abolition of the death penalty, and the repeal of the Patriot Act.
  American Immigration Council: This non-profit organization is a prominent member of the open-borders lobby. It advocates expanded rights and amnesty for illegal aliens residing in the U.S.
  American Immigration Law Foundation: This group supports amnesty for illegal aliens, on whose behalf it litigates against the U.S. government.
  American Independent News Network: This organization promotes “impact journalism” that advocates progressive change.
  American Institute for Social Justice: AISJ’s goal is to produce skilled community organizers who can “transform poor communities” by agitating for increased government spending on city services, drug interdiction, crime prevention, housing, public-sector jobs, access to healthcare, and public schools.
  American Library Association: This group has been an outspoken critic of the Bush administration’s War on Terror — most particularly, Section 215 of the USA Patriot Act, which it calls “a present danger to the constitutional rights and privacy rights of library users.”
  The American Prospect, Inc.: This corporation trains and mentors young leftwing journalists, and organizes strategy meetings for leftist leaders.
  Amnesty International: This organization directs a grossly disproportionate share of its criticism for human rights violations at the United States and Israel.
  Applied Research Center: Viewing the United States as a nation where “structural racism” is deeply “embedded in the fabric of society,” ARC seeks to “build a fair and equal society” by demanding “concrete change from our most powerful institutions.”
  Arab American Institute Foundation: The Arab American Institute denounces the purportedly widespread civil liberties violations directed against Arab Americans in the post-9/11 period, and characterizes Israel as a brutal oppressor of the Palestinian people.
  Aspen Institute: This organization promotes radical environmentalism and views America as a nation plagued by deep-seated “structural racism.”
  Association of Community Organizations for Reform Now: This group conducts voter mobilization drives on behalf of leftist Democrats. These initiatives have been notoriously marred by fraud and corruption.
  Ballot Initiative Strategy Center: This organization seeks to advance “a national progressive strategy” by means of ballot measures—state-level legislative proposals that pass successfully through a petition (“initiative”) process and are then voted upon by the public.
  Bend The Arc: A Jewish Partnership for Justice: This organization condemns Voter ID laws as barriers that “make it harder for communities of color, women, first-time voters, the elderly, and the poor to cast their vote.”
  Bill of Rights Defense Committee: This group provides a detailed blueprint for activists interested in getting their local towns, cities, and even college campuses to publicly declare their opposition to the Patriot Act, and to designate themselves “Civil Liberties Safe Zones.” The organization also came to the defense of self-described radical attorney Lynne Stewart, who was convicted in 2005 of providing material support for terrorism.
  Black Alliance for Just Immigration: This organization seeks to create a unified movement for “social and economic justice” centered on black racial identity.
  Blueprint North Carolina: This group seeks to “influence state policy in North Carolina so that residents of the state benefit from more progressive policies such as better access to health care, higher wages, more affordable housing, a safer, cleaner environment, and access to reproductive health services.”
  Brennan Center for Justice: This think tank/legal activist group generates scholarly studies, mounts media campaigns, files amicus briefs, gives pro bono support to activists, and litigates test cases in pursuit of radical “change.”
  Brookings Institution: This organization has been involved with a variety of internationalist and state-sponsored programs, including one that aspires to facilitate the establishment of a U.N.-dominated world government. Brookings Fellows have also called for additional global collaboration on trade and banking; the expansion of the Kyoto Protocol; and nationalized health insurance for children. Nine Brookings economists signed a petitionopposing President Bush’s tax cuts in 2003.
  Campaign for America’s Future: This group supports tax hikes, socialized medicine, and a dramatic expansion of social welfare programs.
  Campaign for Better Health Care: This organization favors a single-payer, government-run, universal health care system.
  Campaign for Youth Justice: This organization contends that “transferring juveniles to the adult criminal-justice system leads to higher rates of recidivism, puts incarcerated and detained youth at unnecessary risk, has little deterrence value, and does not increase public safety.”
  Campus Progress: A project of the Soros-bankrolled Center for American Progress, this group seeks to “strengthen progressive voices on college and university campuses, counter the growing influence of right-wing groups on campus, and empower new generations of progressive leaders.”
  Casa de Maryland: This organization aggressively lobbies legislators to vote in favor of policies that promote expanded rights, including amnesty, for illegal aliens currently residing in the United States.
  Catalist: This is a for-profit political consultancy that seeks “to help progressive organizations realize measurable increases in civic participation and electoral success by building and operating a robust national voter database of every voting-age American.”
  Catholics for Choice: This nominally Catholic organization supports women’s right to abortion-on-demand.
  Catholics in Alliance for the Common Good: This political nonprofit group is dedicated to generating support from the Catholic community for leftwing candidates, causes, and legislation.
  Center for American Progress: This leftist think tank is headed by former Clinton chief of staff John Podesta, works closely with Hillary Clinton, and employs numerous former Clinton administration staffers. It is committed to “developing a long-term vision of a progressive America” and “providing a forum to generate new progressive ideas and policy proposals.”
  Center for Community Change: This group recruits and trains activists to spearhead leftist “political issue campaigns.” Promoting increased funding for social welfare programs by bringing “attention to major national issues related to poverty,” the Center bases its training programs on the techniques taught by the famed radical organizer Saul Alinsky.
  Center for Constitutional Rights: This pro-Castro organization is a core member of the open borders lobby, has opposed virtually all post-9/11 anti-terrorism measures by the U.S. government, and alleges that American injustice provokes acts of international terrorism.
  Center for Economic and Policy Research: This group opposed welfare reform, supports “living wage” laws, rejects tax cuts, and consistently lauds the professed achievements of socialist regimes, most notably Venezuela.
  Center for International Policy: This organization uses advocacy, policy research, media outreach, and educational initiatives to promote “transparency and accountability” in U.S. foreign policy and global relations. It generally views America as a disruptive, negative force in the world.
  Center for Reproductive Rights: CRR’s mission is to guarantee safe, affordable contraception and abortion-on-demand for all women, including adolescents. The organization has filed state and federal lawsuits demanding access to taxpayer-funded abortions (through Medicaid) for low-income women.
  Center for Responsible Lending: This organization was a major player in the subprime mortgage crisis. According to Phil Kerpen (vice president for policy at Americans for Prosperity), CRL “sh[ook] down and harass[ed] banks into making bad loans to unqualified borrowers.” Moreover, CRL negotiated a contract enabling it to operate as a conduit of high-risk loans to Fannie Mae.
  Center for Social Inclusion: This organization seeks to counteract America’s “structural racism” by means of taxpayer-funded policy initiatives.
  Center on Budget and Policy Priorities: Reasoning from the premise that tax cuts generally help only the wealthy, this organization advocates greater tax expenditures on social welfare programs for low earners.
  Center on Wisconsin Strategy (COWS): Aiming to redistribute wealth by way of higher taxes imposed on those whose incomes are above average, COWS contends that “it is important that state government be able to harness fair contribution from all parts of society – including corporations and the wealthy.”
  Change America Now: Formed in December 2006, Change America Now describes itself as “an independent political organization created to educate citizens on the failed policies of the Republican Congress and to contrast that record of failure with the promise offered by a Democratic agenda.”
  Citizens for Responsibility and Ethics in Washington: This group litigates and brings ethics charges against “government officials who sacrifice the common good to special interests” and “betray the public trust.” Almost all of its targets are Republicans.
  Coalition for an International Criminal Court: This group seeks to subordinate American criminal-justice procedures to those of an international court.
  Color Of Change: This organization was founded to combat what it viewed as the systemic racism pervading America generally and conservatism in particular.
  Common Cause: This organization aims to bring about campaign-finance reform, pursue media reform resembling the Fairness Doctrine, and cut military budgets in favor of increased social-welfare and environmental spending.
  Constitution Project: This organization seeks to challenge the legality of military commissions; end the detainment of “enemy combatants”; condemn government surveillance of terrorists; and limit the President’s executive privileges.
  Defenders of Wildlife Action Fund: Defenders of Wildlife opposes oil exploration in Alaska’s Arctic National Wildlife Refuge. It condemns logging, ranching, mining, and even the use of recreational motorized vehicles as activities that are destructive to the environment.
  Democracy Alliance: This self-described “liberal organization” aims to raise $200 million to develop a funding clearinghouse for leftist groups. Soros is a major donor to this group.
  Democracy 21: This group is a staunch supporter of the Bipartisan Campaign Reform Act of 2002, also known as the McCain-Feingold Act.
  Democracy Now!: Democracy Now! was created in 1996 by WBAI radio news director Amy Goodman and four partners to provide “perspectives rarely heard in the U.S. corporate-sponsored media,” i.e., the views of radical and foreign journalists, left and labor activists, and ideological foes of capitalism.
  Democratic Justice Fund: DJF opposes the Patriot Act and most efforts to restrict or regulate immigration into the United States — particularly from countries designated by the State Department as “terrorist nations.”
  Democratic Party: Soros’ funding activities are devoted largely to helping the Democratic Party solidify its power base. In a November 2003 interview, Soros stated that defeating President Bush in 2004 “is the central focus of my life” … “a matter of life and death.” He pledged to raise $75 million to defeat Bush, and personally donated nearly a third of that amount to anti-Bush organizations. “America under Bush,” he said, “is a danger to the world, and I’m willing to put my money where my mouth is.”
  Demos: This organization lobbies federal and state policymakers to “addres[s] the economic insecurity and inequality that characterize American society today”; promotes “ideas for reducing gaps in wealth, income and political influence”; and favors tax hikes for the wealthy.
  Drum Major Institute: This group describes itself as “a non-partisan, non-profit think tank generating the ideas that fuel the progressive movement,” with the ultimate aim of persuading “policymakers and opinion-leaders” to take steps that advance its vision of “social and economic justice.”
  Earthjustice: This group seeks to place severe restrictions on how U.S. land and waterways may be used. It opposes most mining and logging initiatives, commercial fishing businesses, and the use of motorized vehicles in undeveloped areas.
  Economic Policy Institute: This organization believes that “government must play an active role in protecting the economically vulnerable, ensuring equal opportunity, and improving the well-being of all Americans.”
  Electronic Privacy Information Center: This organization has been a harsh critic of the USA PATRIOT Act and has joined the American Civil Liberties Union in litigating two cases calling for the FBI “to publicly release or account for thousands of pages of information about the government’s use of PATRIOT Act powers.”
  Ella Baker Center for Human Rights: Co-founded by the revolutionary communist Van Jones, this anti-poverty organization claims that “decades of disinvestment in our cities” — compounded by “excessive, racist policing and over-incarceration” — have “led to despair and homelessness.”
  EMILY’s List: This political network raises money for Democratic female political candidates who support unrestricted access to taxpayer-funded abortion-on-demand.
  Energy Action Coalition: Founded in 2004, this group describes itself as “a coalition of 50 youth-led environmental and social justice groups working together to build the youth clean energy and climate movement.” For EAC, this means “dismantling oppression” according to its principles of environmental justice.
  Equal Justice USA: This group claims that America’s criminal-justice system is plagued by “significant race and class biases,” and thus seeks to promote major reforms.
  Fair Immigration Reform Movement: This is the open-borders arm of the Center for Community Change.
  Faithful America: This organization promotes the redistribution of wealth, an end to enhanced interrogation procedures vis a vis prisoners-of-war, the enactment of policies to combat global warming, and the creation of a government-run heath care system.
  Families USA: This Washington-based health-care advocacy group favors ever-increasing government control of the American healthcare system.
  Feminist Majority: Characterizing the United States as an inherently sexist nation, this group focuses on “advancing the legal, social and political equality of women with men, countering the backlash to women’s advancement, and recruiting and training young feminists to encourage future leadership for the feminist movement in the United States.”
  Four Freedoms Fund: This organization was designed to serve as a conduit through which large foundations could fund state-based open-borders organizations more flexibly and quickly.
  Free Exchange on Campus: This organization was created solely to oppose the efforts of one individual, David Horowitz, and his campaign to have universities adopt an “Academic Bill of Rights,” as well as todenounce Horowitz’s 2006 book The Professors. Member organizations of FEC include Campus Progress (a project of the Center for American Progress); the American Association of University Professors; theAmerican Civil Liberties Union; People For the American Way; the United States Student Association; theCenter for Campus Free Speech; the American Library Association; Free Press; and the National Association of State Public Interest Research Groups.
  Free Press: This “media reform” organization has worked closely with many notable leftists and such organizations as Media Matters for America, Air America Radio, Global Exchange, Code Pink, Fairness and Accuracy in Reporting, the Revolutionary Communist Party, Mother Jones magazine, and Pacifica Radio.
  Funding Exchange: Dedicated to the concept of philanthropy as a vehicle for social change, this organization pairs leftist donors and foundations with likeminded groups and activists who are dedicated to bringing about their own version of “progressive” change and social justice. Many of these grantees assume that American society is rife with racism, discrimination, exploitation, and inequity and needs to be overhauled via sustained education, activism, and social agitation.
  Gamaliel Foundation: Modeling its tactics on those of the radical Sixties activist Saul Alinsky, this group takes a strong stand against current homeland security measures and immigration restrictions.
  Gisha: Center for the Legal Protection of Freedom of Movement: This anti-Israel organization seeks to help Palestinians “exercise their right to freedom of movement.”
  Global Centre for the Responsibility to Protect: This group contends that when a state proves either unable or unwilling to protect civilians from mass atrocities occurring within its borders, it is the responsibility of the international community to intervene — peacefully if possible, but with military force if necessary.
  Global Exchange: Established in 1988 by pro-Castro radical Medea Benjamin, this group consistently condemns America’s foreign policy, business practices, and domestic life. Following the 9/11 terrorist attacks, Global Exchange advised Americans to examine “the root causes of resentment against the United States in the Arab world — from our dependence on Middle Eastern oil to our biased policy towards Israel.”
  Grantmakers Without Borders: GWB tends to be very supportive of leftist environmental, anti-war, and civil rights groups. It is also generally hostile to capitalism, which it deems one of the chief “political, economic, and social systems” that give rise to a host of “social ills.”
  Green For All: This group was created by Van Jones to lobby for federal climate, energy, and economic policy initiatives.
  Health Care for America Now: This group supports a “single payer” model where the federal government would be in charge of financing and administering the entire U.S. healthcare system.
  Human Rights Campaign: The largest “lesbian-gay-bisexual-transgender” lobbying group in the United States, HRC supports political candidates and legislation that will advance the LGBT agenda. Historically, HRC has most vigorously championed HIV/AIDS-related legislation, “hate crime” laws, the abrogation of the military’s “Don’t Ask, Don’t Tell” policy, and the legalization of gay marriage.
  Human Rights First: This group supports open borders and the rights of illegal aliens; charges that the Patriot Act severely erodes Americans’ civil liberties; has filed amicus curiae briefs on behalf of terror suspect Jose Padilla; and deplores the Guantanamo Bay detention facilities.
  Human Rights Watch: This group directs a disproportionate share of its criticism at the United States and Israel. It opposes the death penalty in all cases, and supports open borders and amnesty for illegal aliens.
  I’lam: This anti-Israel NGO seeks “to develop and empower the Arab media and to give voice to Palestinian issues.”
  Immigrant Defense Project: To advance the cause of illegal immigrants, the IDP provides immigration law backup support and counseling to New York defense attorneys and others who represent or assist immigrants in criminal justice and immigration systems, as well as to immigrants themselves.
  Immigrant Legal Resource Center: This group claims to have helped gain amnesty for some three million illegal aliens in the U.S., and in the 1980s was part of the sanctuary movement which sought to grant asylum to refugees from the failed Communist states of Central America.
  Immigrant Workers Citizenship Project: This open-borders organization advocates mass immigration to the U.S.
  Immigration Advocates Network: This alliance of immigrant-rights groups seeks to “increase access to justice for low-income immigrants and strengthen the capacity of organizations serving them.”
  Immigration Policy Center: IPC is an advocate of open borders and contends that the massive influx of illegal immigrants into America is due to U.S. government policy, since “the broken immigration system […] spurs unauthorized immigration in the first place.”
  Independent Media Center: This Internet-based, news and events bulletin board represents an invariably leftist, anti-capitalist perspective and serves as a mouthpiece for anti-globalization/anti-America themes.
  Independent Media Institute: IMI administers the SPIN Project (Strategic Press Information Network), which provides leftist organizations with “accessible and affordable strategic communications consulting, training, coaching, networking opportunities and concrete tools” to help them “achieve their social justice goals.”
  Institute for America’s Future: IAF supports socialized medicine, increased government funding for education, and the creation of an infrastructure “to ensure that the voice of the progressive majority is heard.”
  Institute for New Economic Thinking: Seeking to create a new worldwide “economic paradigm,” this organization is staffed by numerous individuals who favor government intervention in national economies, and who view capitalism as a flawed system.
  Institute for Policy Studies: This think tank has long supported Communist and anti-American causes around the world. Viewing capitalism as a breeding ground for “unrestrained greed,” IPS seeks to provide a corrective to “unrestrained markets and individualism.” Professing an unquestioning faith in the righteousness of the United Nations, it aims to bring American foreign policy under UN control.
  Institute for Public Accuracy: This anti-American, anti-capitalist organization sponsored actor Sean Penn’s celebrated visit to Baghdad in 2002. It also sponsored visits to Iraq by Democratic Congressmen Nick Rahall and former Democrat Senator James Abourezk
  Institute for Women’s Policy Research: This group views the U.S. as a nation rife with discrimination against women, and publishes research to draw attention to this alleged state of affairs. It also advocates unrestricted access to taxpayer-funded abortion-on-demand, stating that “access to abortion is essential to the economic well-being of women and girls.”
  International Crisis Group: One of this organization’s leading figures is its Mideast Director, Robert Malley, who was President Bill Clinton’s Special Assistant for Arab-Israeli Affairs. His analysis of the Mideast conflict is markedly pro-Palestinian.
  J Street: This anti-Israel group warns that Israel’s choice to take military action to stop Hamas’ terrorist attacks “will prove counter-productive and only deepen the cycle of violence in the region”
  Jewish Funds for Justice: This organization views government intervention and taxpayer funding as crucial components of enlightened social policy. It seeks to redistribute wealth from Jewish donors to low-income communities “to combat the root causes of domestic economic and social injustice.” By JFJ’s reckoning, chief among those root causes are the inherently negative by-products of capitalism – most notably racism and “gross economic inequality.”
  Joint Victory Campaign 2004: Founded by George Soros and Harold Ickes, this group was a major fundraising entity for Democrats during the 2004 election cycle. It collected contributions (including large amounts from Soros personally) and disbursed them to two other groups, America Coming Together and the Media Fund, which also worked on behalf of Democrats.
  Justice at Stake: This coalition calls for judges to be appointed by nonpartisan, independent commissions in a process known as “merit selection,” rather than elected by the voting public.
  LatinoJustice PRLDF: This organization supports bilingual education, the racial gerrymandering of voting districts, and expanded rights for illegal aliens.
  Lawyers Committee for Civil Rights Under Law: This group views America as an unremittingly racist nation; uses the courts to mandate race-based affirmative action preferences in business and academia; has filed briefs against the Department of Homeland Security’s efforts to limit the wholesale granting of green cards and to identify potential terrorists; condemns the Patriot Act; and calls on Americans to “recognize the contribution” of illegal aliens.
  Leadership Conference on Civil and Human Rights: This organization views the United States as a nation rife with racism, sexism, and all manner of social injustice; and it uses legislative advocacy to push for “progressive change” that will create “a more open and just society.”
  League of United Latin American Citizens: This group views America as a nation plagued by “an alarming increase in xenophobia and anti-Hispanic sentiment”; favors racial preferences; supports the legalization of illegal Hispanic aliens; opposes military surveillance of U.S. borders; opposes making English America’s official language; favors open borders; and rejects anti-terrorism legislation like the Patriot Act.
  League of Women Voters Education Fund: The League supports taxpayer-funded abortion-on-demand; supports “motor-voter” registration, which allows anyone with a driver’s license to become a voter, regardless of citizenship status; and supports tax hikes and socialized medicine.
  League of Young Voters: This organization seeks to “empowe[r] young people nationwide” to “participate in the democratic process and create progressive political change on the local, state and national level[s].”
  Lynne Stewart Defense Committee: IRS records indicate that Soros’s Open Society Institute made a September 2002 grant of $20,000 to this organization. Stewart was the criminal-defense attorney who was later convicted for abetting her client, the “blind sheik” Omar Abdel Rahman, in terrorist activities connected with his Islamic Group.
  Machsom Watch: This organization describes itself as “a movement of Israeli women, peace activists from all sectors of Israeli society, who oppose the Israeli occupation and the denial of Palestinians’ rights to move freely in their land.”
  MADRE: This international women’s organization deems America the world’s foremost violator of human rights. As such, it seeks to “communicat[e] the real-life impact of U.S. policies on women and families confronting violence, poverty and repression around the world,” and to “demand alternatives to destructive U.S. policies.” It also advocates unrestricted access to taxpayer-funded abortion-on-demand.
  Malcolm X Grassroots Movement: This group views the U.S. as a nation replete with racism and discrimination against blacks; seeks to establish an independent black nation in the southeastern United States; and demands reparations for slavery.
  Massachusetts Immigrant and Refugee Advocacy Coalition: This group calls for the expansion of civil rights and liberties for illegal aliens; laments that illegal aliens in America are commonly subjected to “worker exploitation”; supports tuition-assistance programs for illegal aliens attending college; and characterizes the Patriot Act as a “very troubling” assault on civil liberties.
  Media Fund: Soros played a major role in creating this group, whose purpose was to conceptualize, produce, and place political ads on television, radio, print, and the Internet.
  Media Matters for America: This organization is a “web-based, not-for-profit … progressive research and information center” seeking to “systematically monitor a cross-section of print, broadcast, cable, radio, and Internet media outlets for conservative misinformation.” The group works closely with the Soros-backed Center for American Progress, and is heavily funded by Democracy Alliance, of which Soros is a major financier.
  Mercy Corps: Vis a vis the Arab-Israeli conflict, Mercy Corps places all blame for Palestinian poverty and suffering directly on Israel.
  Mexican American Legal Defense and Education Fund: This group advocates open borders, free college tuition for illegal aliens, lowered educational standards to accommodate Hispanics, and voting rights for criminals. In MALDEF’s view, supporters of making English the official language of the United States are “motivated by racism and anti-immigrant sentiments,” while advocates of sanctions against employers reliant on illegal labor seek to discriminate against “brown-skinned people.”
  Meyer, Suozzi, English and Klein, PC: This influential defender of Big Labor is headed by Democrat operativeHarold Ickes.
  Midwest Academy: This entity trains radical activists in the tactics of direct action, targeting, confrontation, and intimidation.
  Migration Policy Institute: This group seeks to create “a North America with gradually disappearing border controls … with permanent migration remaining at moderate levels.”
  Military Families Speak Out: This group ascribes the U.S. invasion of Iraq to American imperialism and lust for oil.
  Missourians Organizing for Reform and Empowerment: This group is the rebranded Missouri branch of the now-defunct, pro-socialist, community organization ACORN.
  MoveOn.org: This Web-based organization supports Democratic political candidates through fundraising, advertising, and get-out-the-vote drives.
  Ms. Foundation for Women: This group laments what it views as the widespread and enduring flaws of American society: racism, sexism, homophobia, and the violation of civil rights and liberties. It focuses its philanthropy on groups that promote affirmative action for women, unfettered access to taxpayer-funded abortion-on-demand, amnesty for illegal aliens, and big government generally.
  Muslim Advocates: Opposed to U.S. counter-terrorism strategies that make use of sting operations and informants, MA characterizes such tactics as forms of “entrapment” that are inherently discriminatory against Muslims.
  NARAL Pro-Choice America: This group supports taxpayer-funded abortion-on-demand, and works to elect pro-abortion Democrats.
  NAACP Legal Defense and Education Fund: The NAACP supports racial preferences in employment and education, as well as the racial gerrymandering of voting districts. Underpinning its support for race preferences is the fervent belief that white racism in the United States remains an intractable, largely undiminished, phenomenon.
  The Nation Institute: This nonprofit entity sponsors leftist conferences, fellowships, awards for radical activists, and journalism internships.
  National Abortion Federation: This group opposes any restrictions on abortion at either the state or federal levels, and champions the introduction of unrestricted abortion into developing regions of the world.
  National Coalition to Abolish the Death Penalty: This group was established in 1976 as the first “fully staffed national organization exclusively devoted to abolishing capital punishment.”
  National Committee for Responsive Philanthropy: This group depicts the United States as a nation in need of dramatic structural change financed by philanthropic organizations. It overwhelmingly promotes grant-makers and grantees with leftist agendas, while criticizing their conservative counterparts.
  National Committee for Voting Integrity: This group opposes “the implementation of proof of citizenship and photo identification requirements for eligible electors in American elections as the means of assuring election integrity.”
  National Council for Research on Women: This group supports big government, high taxes, military spending cuts, increased social welfare spending, and the unrestricted right to taxpayer-funded abortion-on-demand.
  National Council of La Raza: This group lobbies for racial preferences, bilingual education, stricter hate-crime laws, mass immigration, and amnesty for illegal aliens.
  National Council of Women’s Organizations: This group views the United States as a nation rife with injustice against girls and women. It advocates high levels of spending for social welfare programs, and supports race and gender preferences for minorities and women in business and academia.
  National Immigration Forum: Opposing the enforcement of present immigration laws, this organization urges the American government to “legalize” en masse all illegal aliens currently in the United States who have no criminal records, and to dramatically increase the number of visas available for those wishing to migrate to the U.S. The Forum is particularly committed to opening the borders to unskilled, low-income workers, and immediately making them eligible for welfare and social service programs.
  National Immigration Law Center: This group seeks to win unrestricted access to government-funded social welfare programs for illegal aliens.
  National Lawyers Guild: This group promotes open borders; seeks to weaken America’s intelligence-gathering agencies; condemns the Patriot Act as an assault on civil liberties; rejects capitalism as an unviable economic system; has rushed to the defense of convicted terrorists and their abettors; and generally opposes all U.S. foreign policy positions, just as it did during the Cold War when it sided with the Soviets.
  National Organization for Women: This group advocates the unfettered right to taxpayer-funded abortion-on-demand; seeks to “eradicate racism, sexism and homophobia” from American society; attacks Christianity and traditional religious values; and supports gender-based preferences for women.
  National Partnership for Women and Families: This organization supports race- and sex-based preferences in employment and education. It also advocates for the universal “right” of women to undergo taxpayer-funded abortion-on-demand at any stage of pregnancy and for any reason.
  National Priorities Project: This group supports government-mandated redistribution of wealth — through higher taxes and greater expenditures on social welfare programs. NPP exhorts the government to redirect a significant portion of its military funding toward public education, universal health insurance, environmentalist projects, and welfare programs.
  National Public Radio: Founded in 1970 with 90 public radio stations as charter members, NPR is today a loose network of more than 750 U.S. radio stations across the country, many of which are based on college and university campuses. (source)
  National Security Archive Fund: This group collects and publishes declassified documents obtained through the Freedom of Information Act to a degree that compromises American national security and the safety of intelligence agents.
  National Women’s Law Center: This group supports taxpayer-funded abortion-on-demand; lobbies against conservative judicial appointees; advocates increased welfare spending to help low-income mothers; and favors higher taxes for the purpose of generating more funds for such government programs as Medicaid, food stamps, welfare, foster care, health care, child-support enforcement, and student loans.
  Natural Resources Defense Council: One of the most influential environmentalist lobbying groups in the United States, the Council claims a membership of one million people.
  New America Foundation: This organization uses policy papers, media articles, books, and educational events to influence public opinion on such topics as healthcare, environmentalism, energy policy, the Mideast conflict, global governance, and much more.
  New Israel Fund: This organization gives support to NGOs that regularly produce reports accusing Israel of human-rights violations and religious persecution.
  NewsCorpWatch: A project of Media Matters For America, NewsCorpWatch was established with the help of a $1 million George Soros grant to Media Matters.
  Pacifica Foundation: This entity owns and operates Pacifica Radio, awash from its birth with the socialist-Marxist rhetoric of class warfare and hatred for capitalism.
  Palestinian Center for Human Rights: This NGO investigates and documents what it views as Israeli human-rights violations against Palestinians.
  Peace and Security Funders Group: This is an association of more than 60 foundations that give money to leftist anti-war and environmentalist causes. Its members tend to depict America as the world’s chief source of international conflict, environmental destruction, and economic inequalities.
  Peace Development Fund: In PDF’s calculus, the United States needs a massive overhaul of its social and economic institutions. “Recently,” explains PDF, “we have witnessed the negative effects of neo-liberalism and the globalization of capitalism, the de-industrialization of the U.S. and the growing gap between the rich and poor …”
  People for the American Way: This group opposes the Patriot Act, anti-terrorism measures generally, and the allegedly growing influence of the “religious right.”
  People Improving Communities Through Organizing: This group uses Alinsky-style organizing tactics to advance the doctrines of the religious left.
  Physicians for Human Rights: This group is selectively and disproportionately critical of the United States and Israel in its condemnations of human rights violations.
  Physicians for Social Responsibility: This is an anti-U.S.-military organization that also embraces the tenets of radical environmentalism.
  Planned Parenthood: This group is the largest abortion provider in the United States and advocates taxpayer-funded abortion-on-demand.
  Ploughshares Fund: This public grantmaking foundation opposes America’s development of a missile defense system, and contributes to many organizations that are highly critical of U.S. foreign policies and military ventures.
  Prepare New York: This group supported the proposed construction of a Muslim Community Center near Ground Zero in lower Manhattan – a project known as the Cordoba Initiative, headed by Imam Feisal Abdul Rauf.
  Presidential Climate Action Project: PCAP’s mission is to create a new 21st-century economy, completely carbon-free and based largely on renewable energy. A key advisor to the organization is the revolutionary communist Van Jones.
  Prison Moratorium Project: This initiative was created in 1995 for the express purpose of working for the elimination of all prisons in the United States and the release of all inmates. Reasoning from the premise that incarceration is never an appropriate means of dealing with crime, it deems American society’s inherent inequities the root of all criminal behavior.
  Progressive Change Campaign Committee: This organization works “to elect bold progressive candidates to federal office and to help [them] and their campaigns save money, work smarter, and win more often.”
  Progressive States Network: PSN’s mission is to “pass progressive legislation in all fifty states by providing coordinated research and strategic advocacy tools to forward-thinking state legislators.”
  Project Vote: This is the voter-mobilization arm of the Soros-funded ACORN. A persistent pattern of lawlessness and corruption has followed ACORN/Project Vote activities over the years.
  Pro Publica: Claiming that “investigative journalism is at risk,” this group aims to remedy this lacuna in news publishing by “expos[ing] abuses of power and betrayals of the public trust by government, business, and other institutions, using the moral force of investigative journalism to spur reform through the sustained spotlighting of wrongdoing.”
  Proteus Fund: This foundation directs its philanthropy toward a number of radical leftwing organizations.
  Psychologists for Social Responsibility: This anti-capitalist, anti-corporate, anti-military, anti-American organization “uses psychological knowledge and skills to promote peace with social justice at the community, national and international levels.”
  Public Citizen Foundation: Public Citizen seeks increased government intervention and litigation against corporations — a practice founded on the notion that American corporations, like the capitalist system of which they are a part, are inherently inclined toward corruption.
  Public Justice Center: Viewing America as a nation rife with injustice and discrimination, this organization engages in legislative and policy advocacy to promote “systemic change for the disenfranchised.”
  Rebuild and Renew America Now (a.k.a. Unity ’09): Spearheaded by MoveOn.org and overseen by longtime activist Heather Booth, this coalition was formed to facilitate the passage of President Obama’s “historic” $3.5 trillion budget for fiscal year 2010.
  Res Publica: Seeking to advance far-left agendas in places all around the world, RP specializes in “E-advocacy,” or web-based movement-building.
  Roosevelt Institute: Proceeding from the premise that free-market capitalism is inherently unjust and prone to periodic collapses caused by its own structural flaws, RI currently administers several major projects aimed at reshaping the American economy to more closely resemble a socialist system.
  Secretary of State Project: This project was launched in July 2006 as an independent “527” organization devoted to helping Democrats get elected to the office of Secretary of State in selected swing, or battleground, states.
  Sentencing Project: Asserting that prison-sentencing patterns are racially discriminatory, this initiative advocates voting rights for felons.
  Social Justice Leadership: This organization seeks to transform an allegedly inequitable America into a “just society” by means of “a renewed social-justice movement.”
  Shadow Democratic Party: This is an elaborate network of non-profit activist groups organized by George Soros and others to mobilize resources — money, get-out-the-vote drives, campaign advertising, and policy iniatives — to elect Democratic candidates and guide the Democratic Party towards the left.
  Sojourners: This evangelical Christian ministry preaches radical leftwing politics. During the 1980s it championed Communist revolution in Central America and chastised U.S. policy-makers for their tendency “to assume the very worst about their Soviet counterparts.” More recently, Sojourners has taken up the cause of environmental activism, opposed welfare reform as a “mean-spirited Republican agenda,” and mounted a defense of affirmative action.
  Southern Poverty Law Center: This organization monitors the activities of what it calls “hate groups” in the United States. It exaggerates the prevalence of white racism directed against American minorities.
  State Voices: This coalition helps independent local activist groups in 22 states work collaboratively on a year-round basis, so as to maximize the impact of their efforts.
  Talking Transition: This was a two-week project launched in early November 2013 to “help shape the transition” to City Hall for the newly elected Democratic mayor of New York, Bill de Blasio.
  Think Progress: This Internet blog “pushes back, daily,” by its own account, against its conservative targets, and seeks to transform “progressive ideas into policy through rapid response communications, legislative action, grassroots organizing and advocacy, and partnerships with other progressive leaders throughout the country and the world.”
  Thunder Road Group: This political consultancy, in whose creation Soros had a hand, coordinates strategy for the Media Fund, America Coming Together, and America Votes.
  Tides Foundation and Tides Center: Tides is a major funder of the radical Left.
  U.S. Public Interest Research Group: This is an umbrella organization of student groups that support leftist agendas.
  Universal Healthcare Action Network: This organization supports a single-payer health care system controlled by the federal government.
  Urban Institute: This research organization favors socialized medicine, expansion of the federal welfare bureaucracy, and tax hikes for higher income-earners.
  USAction Education Fund: USAction lists its priorities as: “fighting the right wing agenda”; “building grassroots political power”; winning “social, racial and economic justice for all”; supporting a system of taxpayer-funded socialized medicine; reversing “reckless tax cuts for millionaires and corporations” which shield the “wealthy” from paying their “fair share”; advocating for “pro-consumer and environmental regulation of corporate abuse”; “strengthening progressive voices on local, state and national issues”; and working to “register, educate and get out the vote … [to] help progressives get elected at all levels of government.”
  Voter Participation Center: This organization seeks to increase voter turnout among unmarried women, “people of color,” and 18-to-29-year-olds — demographics that are heavily pro-Democrat.
  Voto Latino: This group seeks to mobilize Latin-Americans to become registered voters and political activists.
  We Are America Alliance: This coalition promotes “increased civic participation by immigrants” in the American political process.
  Working Families Party: An outgrowth of the socialist New Party, WFP seeks to help push the Democratic Party toward the left.
  World Organization Against Torture: This coalition works closely with groups that condemn Israeli security measures against Palestinian terrorism.
  YWCA World Office, Switzerland: The YWCA opposes abstinence education; supports universal access to taxpayer-funded abortion-on-demand; and opposes school vouchers.

  http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

  In addition to those organizations that are funded directly by George Soros and his Open Society Foundations (OSF), there are also numerous “secondary” or “indirect” affiliates of the Soros network. These include organizations which do not receive direct funding from Soros and OSF, but which are funded by one or more organizations that do.

  Center for Progressive Leadership: Funded by the Soros-bankrolled Democracy Alliance, this anti-capitalist organization is dedicated to training future leftist political leaders.
  John Adams Project:This project of the American Civil Liberties Union was accused of: (a) having hired investigators to photograph CIA officers thought to have been involved in enhanced interrogations of terror suspects detained in Guantanamo, and then (b) showing the photos to the attorneys of those suspects, some of whom were senior al-Qaeda operatives.
  Moving Ideas Network (MIN): This coalition of more than 250 leftwing activist groups is a partner organization of the Soros-backed Center for American Progress. MIN was originally a project of the Soros-backed American Prospect and, as such, received indirect funding from the Open Society Institute. In early 2006, The American Prospect relinquished control of the Moving Ideas Network.
  New Organizing Institute: Created by the Soros-funded MoveOn.org, this group “trains young, technology-enabled political organizers to work for progressive campaigns and organizations.”
  Think Progress: This “project” of the American Progress Action Fund, which is a “sister advocacy organization”of the Soros-funded Center for American Progress and Campus Progress, seeks to transform “progressive ideas into policy through rapid response communications, legislative action, grassroots organizing and advocacy, and partnerships with other progressive leaders throughout the country and the world.”
  Vote for Change: Coordinated by the political action committee of the Soros-funded MoveOn.org, Vote for Change was a group of 41 musicians and bands that performed concerts in several key election “battleground”states during October 2004, to raise money in support of Democrat John Kerry’s presidential bid.
  Working Families Party: Created in 1998 to help push the Democratic Party toward the left, this front group for the Soros-funded ACORN functions as a political party that promotes ACORN-friendly candidates.

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 09:35

 36. https://youtu.be/t9ptPqXswaw

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 10:28

 37. Soros Caught Funding Terrorist Refugee Boats To Europe
  Soros Caught Funding Terrorist Refugee Boats To Europe
  Soros Caught Funding Terrorist Refugee Boats To Europe
  Soros Caught Funding Terrorist Refugee Boats To Europe
  Soros Caught Funding Terrorist Refugee Boats To Europe
  Soros Caught Funding Terrorist Refugee Boats To Europe
  https://youtu.be/JW_F1lxAH1I

  “A conspiracy fact”: Soros, Trudeau plot “refugee” scheme
  https://youtu.be/2j755Bd72aU

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 10:48

 38. Ezra Levant er som navnet antyder også jøde

  “Born in Calgary, Levant holds a commerce degree from the University of Calgary and a law degree from the University of Alberta. His great-grandfather emigrated to Canada in 1903 from Russia to establish a homestead near Drumheller, Alberta.[4] Levant grew up in a suburb of Calgary. He attended a Jewish day school in his childhood before transferring to a public junior high school.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ezra_Levant

  :)

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 11:11

 39. https://youtu.be/IeaX3TzQJP8

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 12:00

 40. https://youtu.be/-mt7jG9gk7A

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 15:58

 41. Alexander, stop tæppebombning. Nøjes med linkene, så finder vi selv frem til den fuldstændige beretning, hvis vi skønner det umagen værd. Begræns din indsats til at forklare det uforståelige: Hvorfor iværksætter nogle jøder masseindvandring af muhamedanere, der som bekendt er jødernes værste fjender? Jeg har tidligere skrevet følgende forsøgsvis “forklaring”, men jeg har stadig til gode at få en tilbagemelding:
  “Jødehaderne på Uriasposten påpeger ofte jøders rolle i forbindelse med storstilet undergravende virksomhed. I min forestillingsverden, er det irrelevant. Det kan være personer, jeg gerne ser elimineret, ikke fordi de er jøder, men fordi, de gør det, de gør. En nyttig analogi er de forræderiske danskere: Hans Gammeltoft-Hansen, Straksopbremseren Lille Lars, Connie Hedegaard, Margrethe Vestager og mange flere. Skal vi på grund af sådanne uheldige eksemplarer iværksætte kampagner mod Danmark og danske; og således sparke os selv i røven?
  Forstå det nu! Det vi laver på Uriasposten, skulle gerne give mening og allerhelst ligge på et fagligt højt plan. Start med Jer selv. Gør Jer umage, læs korrektur på Jeres indlæg. Lad være med at tæppebombe, men brug gerne links, der kan underbygge og dokumentere Jeres påstande.”

  Kommentar by Tommy Jørgart — 24. juli 2017 @ 17:35

 42. Alexander

  Styr nu dine Youtube- og/eller ‘jøde’-links. Det er dybt trættende, og i reglen irrelevant.

  Kommentar by Kim Møller — 24. juli 2017 @ 17:36

 43. Det er sgu da jer der er helt blæste. Er George Soros jøde eller er han ikke, er Rotschild jøde, i er sgu da for syge i hjernen.

  I godkender ikke fakta, uanset i hvilken form i får dem, så i er jo reelt retarderede.

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 19:17

 44. Funktionelle idioter, hahaha. I er sgu da helt syge. Gør de mange bogstaver ondt på jeres lave selvværd?

  Kommentar by Alexander — 24. juli 2017 @ 19:22

 45. Holdt nu kæft Alexander, de taler jo ret pænt til dig ikke? Jeg ved godt hvad jeg ville forklare dem, men jeg er f* træt at at gentage det samme hele tiden. Men ja der kommer nye til som ikke forstår logikken og kender til de mange fakta i en sammenhæng. Jeg synes jeg har skrevet det mange gange, men det er også noget med at gøre sig lidt umage for at forstå, eller også drukner det i mængden. Dem som nu har reageret på dig er jo ikke de her fanatikere som blot kommer med personangreb. Så jeg forstår ikke hvorfor du ikke bare kan forstå at det bliver for meget med alenlange copy paste stykker og oneliners? Eller er du virkelig en troll?

  Kommentar by Balder — 25. juli 2017 @ 00:28

 46. Næeh, Balder. Jeg er bare skide træt af at sige det samme igen og igen. Enhver kan sgu da selv gå til truther-sites og få fat i hovedtrækkene. Nu har jeg givet den komplette historie. Hvorfor så¨blive ved med at bekæmpe fakta?

  Det er ok, at kæmpe, hvis man byder ind med noget der har relevans, ellers er det bare trolleri.

  Kommentar by Alexander — 26. juli 2017 @ 22:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper