24. juli 2017

Bassam Tawil: Araberne foregiver, at ‘krisen begyndte, da Israel installerede metaldetektorerne’

I krig er sandheden det første offer, og de danske medier har i praksis udliciteret dækningen af Israel/palæstina-konflikten til anonyme journalister hos nyhedsbureauer, der systematisk forvansker kronologien. Når Israel forsvarer sig mod terrorangreb, præsenteres det som et angreb.

Der er ingen nedre grænser. For tiden er der uroligheder, fordi Israel vil opsætte metaldetektorer ved indgangen til Tempelbjerget, som en konsekvens af drabet på to politibejtente samme sted, torsdag i forrige uge. God sammenfatning af Bassam Tawil hos Gatestone Institute – Metaldetektorer og palæstinensiske løgne.

“Kontroversen om de israelske myndigheders beslutning om at anbringe metaldetektorer ved indgangene til Tempelbjerget får mig til at tænke på den kendte arabiske talemåde: ‘Han slog mig og så græd han og kom hen til mig for at klage.’ Denne måde at vende tingene på hovedet er almindelig blandt gerningsmænd, som foregiver at være ofre.

Beslutningen om at installere metaldetektorer blev taget, efter at arabiske terrorister myrdede to israelske politibetjente ved Tempelbjerget den 14. juli i år. De tre terrorister – som var arabiske israelske borgere fra byen Umm al-Fahm – brugte en maskinpistol og knive til at gennemføre deres angreb. Våbnene var blevet smuglet nemt ind på Tempelbjerget takket være muslimske bedende…

Utroligt nok har palæstinenserne lige siden demonstreret dagligt imod de nye israelske sikkerhedstiltag og krævet, at metaldetektorerne fjernes fra indgangene til Tempelbjerget. Som en del af denne protest har de palæstinensiske ledere opfordret troende muslimer til at undlade at besøge Tempelbjerget via metaldetektorerne…

Vi hører heller ingen fordømmelse af mordet på de to betjente, som tilhørte det drusiske samfund i Israel, og hvem det var blevet betroet at opretholde ro og orden ved Tempelbjerget. De to myrdede betjente var udstationerede på stedet for at varetage de bedende muslimers sikkerhed.

Derimod har mange palæstinensere og arabere bifaldet terrorangrebet som en ‘heroisk handling’ imod den ‘zionistiske fjende.’ De tre terrorister, som blev skudt og dræbt af israelske politifolk under angrebet, hyldes som ‘martyrer’ og ‘helte,’ som ofrede deres liv i et forsvar for Al-Aqsa Moskeen. …

De palæstinensiske spindoktorer forsøger at fjerne opmærksomheden fra terrorangrebet ved at få det til at se ud som om, krisen begyndte, da Israel installerede metaldetektorerne og ikke, da to politibetjente blev myrdet.

Palæstinenserne og andre arabere skriger nu op over for det internationale samfund og påstår, at Israel forsøger at ændre status quo ved Tempelbjerget via en række sikkerhedstiltag. De forsøger også at få det til at se ud som om, Israel forhindrer de muslimske troende i at besøge og bede ved og i Al-Aqsa Moskeen.

Kendsgerningerne fortæller dog en ganske anden historie.

(To israelske betjente myrdes af palæstinensiske terrorister, Jerusalem, 14. juli 2017; Foto: YT)

Sidste år forpurrede palæstinenserne en jordansk plan om at sætte snesevis af videokameraer op på Tempelbjerget. Kameraerne skulle enten gendrive eller bekræfte de palæstinensiske påstande om, at Israel planlagde at udslette Al-Aqsa Moskeen. Jordanerne trak planen tilbage efter palæstinensiske trusler, bl.a. om at ødelægge kameraerne.

Hvorfor protestere imod denne plan? Palæstinenserne var bange for, at deres vold, chikane og oplagring af våben til angreb på jødiske besøgende og politifolk ville blive indfanget af kameraerne.”

Oploadet Kl. 21:30 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85545/trackback

14 Comments »

 1. Ja, sådan føles dansk journalistik. Som om, de er betalt af Palæstinensiske, religiøse terrorister. Eller som deres Trump dækning, der virker som dikteret af de fallerede demokrater. Et forslag:

  Læs udenlandske aviser – nogle er faktisk bedre – og nøjes med at læse opinionen i de provinsielle, danske propagandasprøjter.

  Kommentar by BB — 24. juli 2017 @ 22:18

 2. I 1940erne var dem der dræbte BZerne vores store Danske helte.

  Vi hylder dem stadig, for vi er nogen som husker, hvordan det var at være BZat.

  Kæmp for alt hvad du har kært, dø om så det gælder, da er livet ej så svært, døden ikke heller.

  Vi kan ikke forestille os, at nogen i dette forum hylder BZere, kan vi?

  Kommentar by Valdemar Richardt — 24. juli 2017 @ 23:14

 3. Hvad kommer den lille ørkenstats problemer os ved?

  Kommentar by Based Stickman — 25. juli 2017 @ 00:18

 4. Ja skide være med at de skød 2 politibetjente. Forståeligt nok pga Deres fordummende ansvarsløse religion (Muhammedanisme), kan Palestinænserne ikke selv tage ansvar for Deres egne tåbeligheder, fordi de så ville komme til at harmonere og solidarisere sig med vantro…og Jøder…tsk tsk tsk.

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2017 @ 09:11

 5. Og så kan man læse på Hodjas blog, at flere irske kommuner flager med det palæstinensiske flag fra rådhuset i en måned i solidaritet med det undertrykte palæstinensiske folk.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. juli 2017 @ 09:41

 6. >3 Based Stickman
  Den lille ørkenstats problemer kommer os ikke ved. Ruslands, Japans, Kinas og USA’s problemer kommer heller ikke os ved. Vi har det med at dølge virkningerne af multikulturen, som ondsindede politikere pådutter os, i -jeg havde nær sagt- fake news.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2017 @ 09:59

 7. Så kommer det heller ikke os ved at der nu findes en mini Gazastibe i Odense, hvor arabere har taget magten.
  Politikere, dialogpoliti og “brobyggere” i fællesskab lader det ske.

  Kommentar by k.m. — 25. juli 2017 @ 10:55

 8. Til K.M Ja de har jo Abdol Hamid eller hvad denne dialogiserende teltholder nu hedder….ansat i det fynske politi….så de har ingen problemer med kvinder som vil på kvindekrisecenter i muslimske kredse. Når de ser hende trækker de ansøgningen tilbage.

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2017 @ 12:48

 9. >7 k.m.
  Odense er en del af Danmark, og kommer i høj grad os ved. Militæret skulle sættes ind til en fuldstændig fjernelse af alle muslimer her i landet, i stedet for at sendes ud og kæmpe USA’s krige.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2017 @ 13:37

 10. Præcis Nielsen.

  Kommentar by Based Stickman — 25. juli 2017 @ 20:26

 11. Protesten imod metaldetektorerne beviser at man skjuler terrorister, våben, bomber, etc.

  Kommentar by de Hemmer — 25. juli 2017 @ 23:47

 12. Pestilenserne er ikke en skid undertrykte, og det er overhovedet ikke deres land, ike en eneste kvadratcentimeter af Israel, Vestbredden eller Gaza. Sinai er sådan set heller ikke deres, og store dele af Syrien er heller ikke deres. Pestaraberne skulle bare fjernes totalt fra Israel, uanset om de er jordanere, egyptere, arabere eller, hvor de har sneget sig ind fra efter, at jøderne opdyrkede landet.

  Kommentar by Alexander — 26. juli 2017 @ 13:48

 13. Hvorfor går du så meget op i en lille ørkenstat Alexander? Er du israeler eller dansker?

  Kommentar by Based Stickman — 27. juli 2017 @ 16:09

 14. Israel fjerner metaldetektorerene. En mægtig sejr for pestileserne, der endnu engang lærer, at voldelige hylekor betaler sig. Hvor dumt, Israel! Her var chancen for at optrappe kampen og slå nogle tusind muhamedanere ihjel. Vi danskeres interesse i dette (Based Sickman #13) er primært at se det gjort. Hvor ville det være velgørende, hvis truede folk et eller andet sted i verden ville sætte sig til effektivt modværge mod de muhamedanske horder.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 27. juli 2017 @ 19:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper