28. juli 2017

BT om ‘Trumps nye vanvidsskib’

Det er godt tolv år siden USA begyndte at bygge det 337 meter lange hangarskib USS Gerald R. Ford, der lørdag blev officielt indviet af præsident Donald Trump under en højtidelighed ved flådebasen i Norfolk, Virginia. Skibets lancering skulle oprindeligt have fundet sted i efteråret 2015.

Den slags detaljer er rare at have i baghovedet, når BT kalder hangarskibet for ‘Trumps nye vanvidsskib’, velvidende at beslutningen blev truffet under George W. Bush, og skulle have været lanceret under Barack H. Obama.

(BT, 25. juli 2017, ‘Trumps nye vanvidsskib’)

Oploadet Kl. 10:54 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85677/trackback

25 Comments »

 1. Det er simpelthen så utroligt at læse på BT.
  Hver dag har de en bashing af Præsident Trump uanset om det helt åbenlyst er lodret løgn og åndssvagt spin.
  Mon ikke den halvdårlige sommer skyldes Præsident Trump? Ligesom jordskælvet for nylig i Grækenland?

  Kommentar by Knud — 28. juli 2017 @ 11:05

 2. BT = Bash Trump

  Kommentar by Erik — 28. juli 2017 @ 11:28

 3. Jeg har windows på min telefon, og er derfor “tvangsindlagt” til at få nyheder gennem msn, de klipper det meste fra BT… Ren sladderjournalistik. Alle Trumpnyheder er svinere forklædt som nyheder.
  Jeg skal bruge to hænder for at tælle de gange, de før valghandlingen proklamerede at han ville hoppe ud af kampen, fordi han kun deltog for sjov…

  I dag hedder overskriften; “Nyt nederlag til Trump: Kræftsyg legende blokerer kontroversielt forslag i kæmpe drama”

  Mærkeligt nok ingen udråbstegn eller nøgenbilleder!

  Mvh.

  Kommentar by Endnu en Henrik — 28. juli 2017 @ 11:44

 4. BT = Bullshit Tidene.

  Agendaen er sat af den danske journaliststand: Vi skal hade Trump, imens vort land bid for bid er ved at blive erobret af islam.

  Måske var det på tide at de retarderede alko, koka og hashrygende mediefolk kom på afvænning.

  https://www.youtube.com/watch?v=xj2dJsVpgCY

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. juli 2017 @ 11:56

 5. Jeg er lidt i tvivl ; er de der bladsmoerere luddovne eller blot snotdumme ? Er man holdt op med at forlange dokumentation for folks kompetancer ved nyansaettelser ? Kan man koebe sig til et eksamensbevis fra journalismens beskyttede vaerksted ? De skriverkarle er i al fald ikke deres hyre vaerd , og det gaelder ikke kun BT …

  Kommentar by Krassisten — 28. juli 2017 @ 11:56

 6. Man skulle tro, de få journalister der er tilbage på tabloiderne, var tvunget til at være dobbelt så gode. Desværre er de mere end halvt så gode, som de engang var. Man kunne godt ønske sig et Ekstra Blad anno 1975.

  Kommentar by BB — 28. juli 2017 @ 11:57

 7. Den kunne vi godt bruge i middelhavet, til at holde negrene væk fra Europa.

  Kommentar by Nielsen — 28. juli 2017 @ 12:03

 8. Intet er for lavt til såkaldte “journalister”… Det er ikke kun BT der pisser ned af sig selv, i håbet om de stadig skulle have en betydning…

  Kommentar by ny kommentator — 28. juli 2017 @ 12:42

 9. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 28. juli 2017 @ 12:43

 10. Trump-mobningen er en kollektivt psykiatrisk lidelse i familie med sin tids heksforfølgelser.

  Karakteristisk er, at det er en stor del af de såkaldte ‘hvide’ i Vesten, der er grebet af lidelsen. Så kan man udlede teorier derfra. Men en del er bare medløbere, der øjner penge i lortet.

  Kommentar by traveler — 28. juli 2017 @ 13:04

 11. Der er nu lidt sandhed i overskriften ved at Trump tilsyneladende har valgt at opgive den isolationistiske udenrigspolitik han lagde op til i valgkampen.

  Dog har Trump på intet tidspunkt talt for at svække det amerikanske militær, så bygning af hangarskibet Gerald R Ford har hele tiden været sikker.

  Måske vil Trump koncentrere sig om at dræne sumpen i Washington, især i Det Hvide Hus, og derfor har han valgt fortsat at lade globalister styre udenrigspolitikken.

  Kommentar by perhag — 28. juli 2017 @ 13:45

 12. 1950 var 25% af verdens befolkning hvide. Idag er den 8%.
  Altså er den hvide befolkning mindsket med 2/3 på 70 år.
  Vi er en minoitet IKKE perkerne eller knee-grows.
  Hvorfor skriver BT ikke om det istedet for?.

  Kommentar by XXXXX — 28. juli 2017 @ 14:27

 13. https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/International/ECE9138804/donald-trump-har-flertal-i-begge-kongressens-kamre

  Det så godt ud lige efter valget.
  Jeg mener Trumps bagland handler ussel og illoyal. Det er sgu da mærkelig at de stemmer imod næsten alt hvad han lægger frem.
  Selv i en hans største mærkesager, Obamacare, bliver han dolket i ryggen.

  Trump var så heldig at sætte Clinton i skammekrog, og jeg regner med de to Clinton er for gamle til at “run for president” ved næste valg.
  Trump lagde sig ud med pressen fra starten, det er derfor også danske medier kører hetz mod ham hver eneste dag. De graver ikke i om Bill og Hillary C. stod bag en række mystiske dødsfald, og regnskabet i Clinton Foundation.

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2017 @ 15:37

 14. https://www.aftenposten.no/verden/i/6EAXO/John-McCain-trosset-livstruende-sykdom-for-a-stemme-i-Senatet-I-natt-ga-han-Trump-et-sviende-nederlag

  McCain må hellere træde ud af politik og koncentrere sig om sin sygdom.

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2017 @ 15:47

 15. Store dele af det republikanske parti er forhippede på at tryne Trump, uanset om dette betyder, at de må gå imod deres egen politik. Den tidligere så konsekvente modstand mod Obamacare er nu afløst af modstand mod afskaffelsen alene fordi, det er Trump, der sidder ved styrepinden.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 28. juli 2017 @ 16:06

 16. Lidt OT: Lige nu er der terroralarm i Hamburg. En gerningsmand har dræbt 1 og såret flere med kniv i et supermarked. Så da vi nu er ved emnet B.T. klikkede jeg lige ind for at se, hvad B.T. får ud af det: Jo, de citerer skam “BILD” helt bogstaveligt og med alle detaljer – på nær lige den ene, som står med flammeskrift på BILD’s forside: Manden råbte “Allahu Akbar”. Så ifølge B.T. er motivet ukendt…

  Kommentar by Voldposten — 28. juli 2017 @ 17:44

 17. Trumps frontalangreb på løgnmedierne har været meget succesfuldt. Troen på dem og deres oplagstal er katastrofale i USA – og det er godt så.

  Forestil Jer derimod, at Killary havde været præsident i ½ år. Jeg tror, at censuren på youtube, ol, facebook ville have været meget voldsom under slagordet kampen mod “Fake news”, mens Breitbaard og Infowars ville ruske træmmer. Jim Sinclair og Bill Holter fra JSmineset.com pjatter lettet med at de kunne have været heldige og have fået celle ved siden af hinanden :-)

  Kommentar by BS — 28. juli 2017 @ 18:11

 18. https://www.welt.de/regionales/hamburg/article167152865/Mann-sticht-mit-Messer-auf-Passanten-ein-mindestens-ein-Toter.html

  Welt.de skriver også Allah uh-Akbar

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2017 @ 18:18

 19. Trumf er blevet de -politisk korrektes syndebuk- også selvom han ikke selv har igangsat enkelte dele af den bestemmende politik. Den udenrigspolitik som Obama førte med dronebomber, var temmelig massiv i forhold til hvad Bush førte, men under Bush præsidentskab blev han kritiseret sønder og sammen, fordi de dræbte terrorister jo ikke kom foran en dommer og fik en forsvarer, og pressen så ikke kunne interviewe dem i Børge Mogensens designerstole. :-). Men da Obama tog over og intensiverede droneangrebene, så var kritikken forstummet (typisk favorisering)- ikke at jeg har noget imod droneangebene- tværtimod- sikkert mange civile der er blevet skånet, og mange terrorister der nålestiksmæssigt er sat ud af spillet, så hurra for dem, men der er noget besynderligt over den politisk korrekte syndebuksmentalitet. :-) :-) :-). God weekend (holder nok pause en uges tid med skriverierne). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juli 2017 @ 20:43

 20. https://youtu.be/kLgkuEFec6c

  Kommentar by Celine — 28. juli 2017 @ 21:34

 21. I forhold til folkevandringen, der er den danske Lügenpresse© slem over en bred kam!

  I forhold til dækningen af Trump i den danske Lügenpresse©, der tager BT helt klart føringen, i forhold til tilsvining og absurd vinklede overskrifter. Det er som det er mere tilladt at være venstreorienteret når det gælder amerikanske forhold, og det benytter BT sig af for fuld skrue.

  Kommentar by Geert — 28. juli 2017 @ 21:48

 22. “Den slags detaljer er rare at have i baghovedet, når BT kalder hangarskibet for ‘Trumps nye vanvidsskib’, velvidende at beslutningen blev truffet under George W. Bush, og skulle have været lanceret under Barack H. Obama.”

  Den slags ‘bagateller’ har du vel gjort BT opmærksom på?

  Ellers, hvordan skulle de (BT) ellers få sig selv til at rette teksten, eller lære af deres fejl? ;-)

  Kommentar by Odd S. Olavssøn — 29. juli 2017 @ 06:09

 23. -BT er blevet hacket af Yallah.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2017 @ 06:38

 24. -Og de er ikke den eneste yallahkloak. Aldrig give dem penge, aldrig støtte dem, altid udstille og latterliggøre dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2017 @ 06:40

 25. Ja msm skyder på Trump ustandseligt. Måske er det for at få opmærksomheden væk fra de reelle problemer, nemlig muslimerne.

  Kommentar by Mølleren — 29. juli 2017 @ 17:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper