29. juli 2017

Intet i MSM: Herboende islamister opfordrer til terror -“Palæstina er besat, det skal løses med Jihad”

Internationalt pres fik Israel til at opgive opsætningen af metaldetektorer ved indgangen til Tempelbjerget, men det endte alligevel med en mindre opstand. Problemet var i sidste ende, hvad de fleste nok har forstået, ikke metaldetektorer, men Israels blotte eksistens.

Meget sigende, så demonstrerede Hizb-ut-tahrir i går på Nørrebro til fordel for deres arabisk-palæstinensiske kampfæller. Den officielle parole var ‘Al Aqsa kalder på befrielse!‘, og som man kan høre i videoen herunder, så lyder det blandt andet fra megafonen: “Palæstina er besat, det skal løses med Jihad”.

‘Al Aqsa kalder, Jeres hære har ingen ære’
‘Al Aqsa krænkes på ny, hvor er Tyrkiets kampfly’
‘Forrædderi og sygt! Muslimske hære, gør Jeres pligt’

Opfordring til hellig krig, og ikke et ord i de danske medier, endsige fra den ferierende justitsminister, og det bliver næppe fjerdebølgefeministerne der vender udviklingen. De kan ikke den dag. De kan heller ikke den dag.

En dansker kom forbi, og optog en syv minutter lang mobilvideo. Her ser man islamister agitere for vold og terror, alt imens upåvirkelige danskere defilerer forbi. Rundt omkring vajrer muslimske skoledrenge med det sorte Jihad-flag, og der er flere på vej – efter barnevognene at dømme.

Screencaps.

(Hizb-ut-tahrir, ‘Den Røde Plads’, Nørrebro, 28. juli 2017)

(Tilfældige danske forbipasserende)

(Muslimske drenge med Jihad-flag)

(Kvinderne samlet ude i siden med barnevogne, masser af barnevogne

Oploadet Kl. 10:58 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85700/trackback

37 Comments »

 1. jihadpsykopater. Intet kan de skabe. Alt kan de ødelægge (simpelthen universel spildplads). Jihadpsykopater er det samme som dem – pressen- kalder – Hellige krigere ( Dhimmipressen). ugesferie nu. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juli 2017 @ 11:04

 2. Og vores helt ryggesløse uslinge i folketinget lader os tilmed selv betale for de menneskers ophold og kalder dem endda danskere i deres klakørmedier. Man skulle tro det var en scene fra filmen Body Snatchers – det er lige så vanvittigt – men det er folk hvis eneste beskæftigelse er at blive forsørget af skattekroner (lille jihad) og som åbent opfordrer til store Jihad. Politikere og politi er ligeså passive som de øvrige forbipasserende. Intet at se her…

  Kommentar by Mvjensen — 29. juli 2017 @ 11:22

 3. Muslimske drenge med jihadflag !

  Den må Zenia Stampe lave i plakatstørrelse og hænge den op over sengen.

  Kommentar by k.m. — 29. juli 2017 @ 11:25

 4. Ps. De 30-40 mia/år det her show koster (min) svarer nogenlunde til hvad ca. 250.000 mennesker svarer i skat hvis hver betaler ca 15.000kr/md. Altså folk med månedsløn på omkring 40.000 kr.
  Hvis der er omkring 3 mill arbejdende mennesker i Dk, så er det altså 1/12 af den arbejdende befolkning som politikere har sat til at trælle for den her sorte og stupide ideologi. Det må være et dræn af personskattefinancieret “velfærd” med langt over 1/6! Hvordan kan man overhovedet som politiker have fået bemyndigelse til at påføre befolkningen sådan en udgift?

  Kommentar by Mvjensen — 29. juli 2017 @ 11:36

 5. Danskerne er upåvirkelige fordi vi ikke forstår araberne, de fleste mennesker forstår ikke hvad der sker foran øjnene på dem. Det er en af konsekvenserne ved multikulturen, vi forstår ikke de mennesker vi er sammen med.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 29. juli 2017 @ 11:42

 6. “Palæstina er besat, det skal løses med Jihad” burde vendes mod dem selv: “Besat er Nørrebro, vi lod jihad-ukrudtet gro.”

  Hvis de ikke er kommet hertil for at støtte op om danskernes samfund, så hører de ikke til her.

  Kommentar by traveler — 29. juli 2017 @ 11:52

 7. Billedtekst: Kvinderne samlet ude i siden med barnevogne, masser af barnevogne

  “We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe without swords, without guns, without conquest will turn it into a Muslim continent within a few decades.” – Muammar Gaddafi

  Kommentar by Geert — 29. juli 2017 @ 12:05

 8. Tåbelige palæstinensere. Selv ikke de andre muslimer kan holde dem ud, så palæstinenserne lever af de ressourcer, som Vesten og Israel forærer dem. Til gengæld ønsker de os døde.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. juli 2017 @ 12:11

 9. ”Palæstina er besat”

  Nej.

  Der er ikke noget land der hedder Palæstina og ikke noget palæstinensisk folk.
  Palæstina er et landområde der bl. a. omfatter Israel, dele af Jordan, Syrien, Libanon m.m.
  ”Palæstinenserne” er noget affald fra de arabiske lande, og trods samme religion, sprog og kultur vil disse lande ikke have noget at gøre med dem.
  Er al den snak om Palæstina bare endnu en løgn der skal få verden til at synes det er så synd for dem?

  Kommentar by Erik — 29. juli 2017 @ 12:27

 10. Det er forfærdeligt det er kommet så langt ud. Danskerne opdager det først, når det er for sent. Hvad skal man snart sige og tænke… suk.

  Kommentar by M.P. — 29. juli 2017 @ 12:32

 11. Kun et fåtal i Danmark har sat sig ind i, hvad muslimsk indvandring afstedkommer.
  I dagens Jyllands Post kan man læse, at hjemvendte IS krigere skal tilbydes resocialisering, arbejde og bolig samt fyldesgørende religiøs støtte i fængsler. Det er udarbejdet i samråd med PET og er lige til at brække sig over.

  Dumhed ud over alle grænser. Indsæt idioterne i hermetisk lukkede fængsler så snart de betræder dansk jord, og opret et korps af stålsatte danskere, der ikke lefler for sådanne halvhjerner.
  Når man kan udbetale kontanthjælp/understøttelse til disse såkaldte “hellige” krigere, så er man virkelig ude på et skråplan.

  Kommentar by der Adler — 29. juli 2017 @ 13:11

 12. Typisk arabere.

  Er der nogen, der kender den nye podcast, “Nordens Grænse”?
  Måske ved nogen, om det er værd at lytte til.
  “Rules for radicals” ser interessant ud.

  https://www.youtube.com/watch?v=2XFtiLmTumQ

  Kommentar by Ung Konservativ — 29. juli 2017 @ 13:22

 13. -De må dø.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2017 @ 13:28

 14. At flage med et krigsflag ved en forsamling i aabent rum og opfordre til krig ,der er ytringsfrihed i Danmark, i det mindste der var,men naar denne “frihed” bruges til at kolportere vold mod andre menneske grupper,var det ikke paa tide at regeringen begyndte at se ind i sagen. HBT er forbudt i mange lande for dens rabiate indstilling til Vesten hvilket de jo lige tydeligt har demonstreret,ved brug af en ytringsfrihed som de i deres eget regi aldrig ville tillade andre at have ,temmeligt udansk om jeg saa maa sige, og betalt af den Danske skatteborger ( roed som blaa).Islam er ikke godt for hvort samfund,jo hurtigere den lukkes ned,des hurtigere kan vi begynder at reparere de skader der er paafoert os som nation af denne totalt uforsonelige ideologi vaerende blind vold uden eet gram af humanisme

  Kommentar by dunk — 29. juli 2017 @ 14:15

 15. Muslimer, muhammedanere eller hvad de foretrækker at kalde sig selv, skal kun én vej: Tilbage til helvede, hvor de kom fra.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2017 @ 14:23

 16. Det haver så nyligen regnet,
  det har stormet og pisket i vor lund;
  frø af ugræs er føget over hegnet,
  åg på nakke og lås for vor mund.
  Da en politiker citerede Johan Ottosen
  Sønderjyske kampsang blev vedkommende
  Stemplet som racist, men Hizb-ut-tahrir
  Negerer denne anklage

  Kommentar by BeCool — 29. juli 2017 @ 14:48

 17. En meget passende scene for dette optrin, midt i et egohumanistisk reservat og omgivet af socialistiske symboler fra historiens kirkegård. Det er et vigtigt historisk dokument, når vi skal forklare eftertiden hvordan der blev bedrevet jihad i DK og hvem der lod det ske.

  Kommentar by Marius — 29. juli 2017 @ 14:49

 18. https://www.document.no/2017/07/25/sverige-vi-selger-ikke-til-henne-hun-har-ikke-hijab/
  “Solheila Fors forteller at hun en dag besøkte en somalisk butikk i Sverige. Hun visste at de hadde mye fint stoff og fant ett som hun likte. Mens hun sto i butikken kom det inn en mann som hun forsto var eieren av butikken. Han sa på somalisk til betjeningen sin:

  – Vi selger ikke til henne. Hun har ikke hijab… Iran …. (Språket har felles ord med arabisk så Solheila forsto en del av det som ble sagt)

  Deretter gikk mannen ut. Kvinnen i butikken henvendte seg til Solheila og sa:

  – Beklager, men du får ikke kjøpe den.”

  Kommentar by k.m. — 29. juli 2017 @ 15:12

 19. Kommer til at tænke på den klassiske kinesiske forbandelse:
  ‘Gid du må leve i spændende tider’.

  Det var dengang ’spændende’ betød noget andet end det, Politikens halaltøsepiger mener om multikulti.

  Kommentar by Bastardo — 29. juli 2017 @ 15:19

 20. https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/27543977
  Skyderi i Mjølnerparken

  Kommentar by k.m. — 29. juli 2017 @ 15:21

 21. Mon ikke at den gamle arbejdersang ‘Når jeg ser et rødt flag smælde…’ skal opdateres med en akademikerversion fx ‘Når jeg ser et sort flag smælde…’?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 29. juli 2017 @ 15:49

 22. Nassefederøve fra verdens kedeligste kultur..

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2017 @ 16:15

 23. Set på tekst tv.
  Ved Dana cup i Hjørring er der kastet kanonslag ind i telt og overfald.
  Kan kun gætte på voldsmænd herkomst.

  Kommentar by P — 29. juli 2017 @ 17:39

 24. Islamisterne, antidemokraterne, fylder mere og mere på Nørrebro. Og der lyder ingen kritik fra danskere, der bor på Nørrebro..

  Kommentar by Liva — 29. juli 2017 @ 18:29

 25. Hvis vi skruer tiden tilbage til omkring århundredeskiftet, så vakte de islamofascistiske HuT demonstrationer en del forargelse. Nu er de åbentbart business as usual for københavnerne, resten af landet får ikke rigtigt at vide at de eksisterer. De marcherer lige forbi Nørrebros “anti”fascister, som intet gør, andet end at juble over de brune massers modstand mod de fælles zionistiske-imperialistiske fjender. Det er direkte absurd, det bedste bevis på at dele af landet er dhimmificeret.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. juli 2017 @ 18:32

 26. Af lort er de kommet, til lort skal vi (tvangsmæssigt og for egen regning) blive.

  Kommentar by Crass Børsting — 29. juli 2017 @ 19:41

 27. De avler indenfor voldene.

  Kommentar by Johnson — 29. juli 2017 @ 19:42

 28. Det er en skændsel at denne politiske forening der åbenlyst opfordrer til vold, ikke forlængst er erklæret ulovlig og forbudt.

  Kommentar by For mangfoldighed — 29. juli 2017 @ 21:57

 29. sterilisér disse Satan-reklamerende kællinger.

  Kommentar by Sindsro — 29. juli 2017 @ 22:28

 30. Kommentar by der Adler — 29. juli 2017 @ 13:11 : (Tak igen til dine gode skriv)

  Ja, og dermed samtid at betænke, at min gode nabo (74år med blærekræft, formaldehydlunger, stiv-opereret ryg og stive fingre m.m.) ikke mere kan få 3 minutters hjælp om dagen, til at få børstet hans to tandproteser og få sine fødder plejet (de ligner en støvbold i opløsning), fordi, han er blevet set af en lokal sosuhjælper nede i byen: “Han køber da selv ind, jeg så han gik med en flaske eddike i hånden!”
  Jeg spurgte ham om han ikke ville klage over afgørelsen og han svarede:
  “Nej, men lad mig i fred, når jeg kan komme herfra”

  Jeg spurgte ind igen og han sagde:
  “Hvad skal 112 gøre godt for, når det kun er derinde jeg ser pæn og ren ud?”

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juli 2017 @ 23:05

 31. Kommentar by BeCool — 29. juli 2017 @ 14:48 :

  Ja, som vi senest har læst, om radigale venstrefløjser’s invadering af Grænseforeningen ;-(
  Selv der, i den tysk-danske forening, har de ladet sig lulle ind i “ismen”, som nu er kommet til og vil vise sig langt slemmere, end den Adolf forsøgte at grundlægge.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juli 2017 @ 23:16

 32. ##29 Sindsro, lige min tanke. Jeg var på Nørrebro idag, og futtede lidt rundt omkring Nørrebro Station, Nørrebrogade, Lundtoftegade … og jeg så de ulækre, fede, vraltende islamiske fødemaskiner. Gravide, skubbende med en barnevogn, og med to-tre ekstra unger på slæb. Der var negre og hættemåger, chador, niqab og rend mig. De hører ikke til i Danmark. Frastødende og fremmedgørende for mig, som dansker, i mit eget land.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. juli 2017 @ 23:59

 33. >12 Ung Konservativ
  Jeg tror radio 266b er inspireret af Nordens Grænse eller omvendt. 266b fandt jeg via Balders tip på soundcloud com. Måske er Nordens Grænse partiet, der skal udfylde tomrummet efter Daniel Carlsen, jeg ved det ikke. Men vi har brug for en stemme i fjolsetinget, der uden omsvøb kræver de fremmede sendt ud af landet.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2017 @ 07:16

 34. MSM holder hånden over islamister.

  Kommentar by Liva — 30. juli 2017 @ 09:42

 35. […] Man kan hører en del af en tale på videoen længere nede. Videoen er optaget af en forbipasserende og er bragt på http://www.uriasposten.net/archives/85700. […]

  Pingback by Video: Islamister står på åben gade i Danmark og opfordrer til jihad – ingen reagerer » Den Korte Avis - Klar – Skarp – Seriøs — 31. juli 2017 @ 11:10

 36. […] http://www.uriasposten.net/archives/85700 […]

  Pingback by Dansk Folkeparti vil have Hizb ut-Tahrir forbudt og kræver svar fra justitsministeren: Er det lovligt, når de opfordrer til jihad? » Den Korte Avis - Klar – Skarp – Seriøs — 3. august 2017 @ 07:46

 37. […] Man kan hører en del af en tale på videoen længere nede. Videoen er optaget af en forbipasserende og er bragt på http://www.uriasposten.net/archives/85700. […]

  Pingback by Den Korte Avis | Video: Islamister står på åben gade i Danmark og opfordrer til jihad – ingen reagerer — 11. december 2017 @ 15:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper