29. juli 2017

JP: “2016, hvor smykkesagen ellers fyldte i internationale medier, blev.. et rekordår for dansk turisme”

Venstreorienterede journalister var imod ’smykkeloven’, og brugte venstreorienteret kritik fra udlandet til at oppiske en stemning. Ikke ‘fakenews’, blot ideologisk dreven journalistik.

Fra Jyllands-Posten – Trods smykkelov og frikadellegate blomstrer turismen (kræver login).

“Dårlig international omtale af smykkeloven ville få alvorlige konsekvenser for bl. a. dansk turisme, lød advarslen i sin tid. Men nye tal viser den modsatte historie.

Danmark risikerer at få et omdømme som et fremmedfjendsk land – og det kan få direkte konsekvenser for bl. a. turismen til Danmark.

Sådan lød i hvert fald advarslerne fra både eksperter og organisationer for snart halvandet år siden, da Danmark blev kastet ud i en regulær shitstorm i den internationale presse pga.
en række udlændingestramninger. …

Men en undersøgelse fra VisitDenmark viser, at den dårlige omtale måske alligevel ikke havde den store effekt på Danmarks omdømme – i hvert ikke, hvis man ser på tallene for udenlandsk turisme i Danmark og interessen for Danmark som rejsemål. Den nye undersøgelse handler specifikt om det tyske marked og viser en generel stigning i interessen blandt tyskere for Danmark som rejsemål. Men også helt overordnet vælger flere og flere udlændinge at holde ferie i Danmark. 2016, hvor smykkesagen ellers fyldte i internationale medier, blev således et rekordår for dansk turisme, med 1,4 millioner flere overnatninger fra udenlandske turister i forhold til året før.

(Tegning i venstreorienterede Independent, 26. januar 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85732/trackback

15 Comments »

 1. Det omvendte argument burde måske veje tungere; at der er så mange femtekolonne islamister i Danmark at chancen for at blive ramt af en slave af muuuhamed, som skriger sit troskab til dødkulten, ville ødelægge turismen mere…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 29. juli 2017 @ 21:35

 2. http://www.visitaarhus.dk/moesgaard-vikingetraef-gdk644190

  Ja, og turisterne – udøvende, som tilskuere, kommer igen og igen.
  For at se disse utilpassede ‘Norse people’.

  Hvorfor mon?

  Kommentar by Thorbjørn — 29. juli 2017 @ 21:37

 3. Alle deres teorier har det med at falde til jorden. Hvordan kan det være? De er jo de oplyste og veluddannede, langt klogere end de bondske sønderjyske DF-kældermennesker.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. juli 2017 @ 21:50

 4. Allerede for 2-3 år siden var de fleste nogenlunde normalbegavede mennesker klar over, at man slet ikke kan regne med, hvad MSM brækker ud over os.

  Kommentar by Knud — 29. juli 2017 @ 21:56

 5. Jeg så i MSM-“nyheder” her til aften (DR/TV2?), at japaner/kinesere? strømmer til Danmark/Odense, for at opleve et ægte eventyrland. Ja, som deres rejse i livet: Til Danmark og IKKE til Mekka;-)
  Penge nok har de med sig, skønt deres outfit ikke praler af det (al ære). Det var rigtig mange overnatninger i både København og Odense !!!
  Fed forretning for vores turistbranche og forhåbentlig et KÆMPE vake up call for vore politikkere, for de kommer ganske bestemt ikke, for at opleve vores kulturarv overtaget af Voldsmosen?

  Ikke at Danmark skal leve af Morten Kock drømme, men vi skal fanden brodere mig heller ikke lade fremmed iSlamkultur nedbryde/overtage vores helt unikke kulturarv og de´t, som vi alle er rundet af og som er en dyb del af vores identitet.

  Igen her ser jeg, hvordan iSlammet meget hurtigt kan få gjort en ende på vores stolte og verdenskendte kulturarv, for hvor hurtigt kan de/vore landsforrædere ikke få formøblet denne del af vores kultur?
  Hvor hurtigt måtte Pippi Langstrømpe ikke lade sit oprindelige i Sverige?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juli 2017 @ 22:04

 6. Jo flere muslimer, jo mindre attraktivt er et land som turistland. Hvem gider længere Sverige?

  Kommentar by Sigwar — 30. juli 2017 @ 05:59

 7. Der var også en socialdemokart der sagde: At kunne tyskerne ikke få deres hunde med på stranden ville de ikke komme til DK. Hun hed Mette Reissmann.

  Kommentar by Anders Nielsen — 30. juli 2017 @ 08:36

 8. Det man bliver forstemt af, er hensigten, nemlig at venstreorienterede journalister forsøger at ramme den danske turistbranche økonomisk, hvis regeringen fører en politik, de er imod.

  Så vidt man kan forstå, burger journalister og meningsmagere gerne engelske og amerikanske medier til at underløbe politik eller politikere i DK, som de er imod. Men antallet af netop engelske og amerikanske turister er steget 10 %, så hvis der overhovedet er nogen sammenhæng, så virker dårlig omtale modsat hensigten, nærmest ligesom dårlig omtale af Trump.

  Kommentar by traveler — 30. juli 2017 @ 08:49

 9. Danmark risikerer at få et omdømme som et fremmedfjendsk land – og det kan få direkte konsekvenser for bl. a. turismen til Danmark.

  Mere simpelthen mere :) :) :) :)

  Hvis det kan få velfærdsflygtninge til at holde sig væk. Hæderlige og fredelige turister bliver selvfølgelig ikke ramt af nogen smykkelov.

  Kommentar by T. H. — 30. juli 2017 @ 08:53

 10. Godt at Uriasposten følger op, venstrefløjen skal ikke bare kunne slynge løgne ud, deres forkerte udsagn skal ikke bare være gratis.

  Kommentar by Johnson — 30. juli 2017 @ 09:06

 11. Det er generelt op-ad-bakke for venstrefløjen og deres knæsatte ’sandheder’.

  En af de gode gamle sandheder er, at pengemagten gennem medierne trumfer det demokratiske system. Men med Trump vandt en kandidat, der ikke var bestemt af pengemagten og medierne. Så hvis man ikke finder en plausibel årsag, f.eks. at russerne står bag, så falder denne indgroede sandhed helt fra hinanden, og venstrefløjens trossystem revner igen igen.

  Tilsvarende med ideen om, at medierne gennem skabelse af dårlig omdømme, kan skade Danmark økonomisk, hvis Danmark fører en ‘forkert’ politik. Også den sandhed står for fald. Både handel og turisme virker uberørt af mediernes kampagner.

  Kommentar by traveler — 30. juli 2017 @ 10:12

 12. Gik lige en tur i går, lørdag, i opholdvejr med sol(!)gennem Kongens Have og videre igennem middelalderbyen. Fra indgangen til Statens Museum for Kunst til Gråbrødre Torv og tilbage igen.

  Der var nærmest tusinder af turister på ruten og færre danskere.

  Ved synagogen i Sølvgade holdt to politibiler foran og på hele turen var der flere snese Koranklodser.

  Turisterne fotograferede helt vildt hinanden foran diverse bygninger og monumenter og talte i højt humør på mange sprog.

  Turen anbefales og en sport er at gætte nationalitet og religion ud fra lyden af sproget og kropssproget, fysiognomi, hud-og øjenfarve og højde. Sidstnævnte for voksne fra under 1½ m til 2 m plus.

  Danmark er blevet en turistmagnet efter ’smykkesagen’. Jeg tror hele verden – undtagen muhammedanere – sympatiserer med os, fordi vi ikke er tag-selv-bord for muhammedanere på langtur efter forsørgelse og jihad, der skal erobre kristenland for his-masters-voice, Mo, og master Allah.

  Kommentar by A-mad — 30. juli 2017 @ 10:28

 13. Ved synagogen i Krystalgade holdt to politibiler foran og på hele turen var der flere snese Koranklodser.

  Kommentar by A-mad — 30. juli 2017 @ 10:32

 14. Nok fysisk umuligt men kunne være ganske interessant hvis en kvik journalist – måske ovenikøbet fra msm – spurgte turisterne om de overhovedet kender til smykkeloven…
  Tror der skal spørges rigtig mange før der findes en der kender denne lov..

  Kommentar by frank mathiesen — 30. juli 2017 @ 13:31

 15. Hvis bare Danmark kunne virkelig blive kendt som ‘fremmedfjendsk’, er jeg da sikker på at turistantallet ville stige voldsomt.
  Folk gider ikke blive slagtet/skudt/bombet på deres sommerferie.

  Kommentar by Bastardo — 30. juli 2017 @ 20:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper