7. august 2017

Aalborg-drab: “I dette tilfælde var det også socialisternes venner. Jeg ser.. 3 somaliere løbe fra stedet”

Opdate 8. august 2017: Kilde fortæller, at de tre personer politiet efterlyser er danskere. Manden jeg citerer herunder, må således have misforstået noget i kampens hede. Jeg beklager. Oprindelig post:

I forbindelse med knivdrabet på en 27-årig mand i Aalborg lørdag aften, efterlyser Nordjyllands Politi fire mænd fra ‘lokalområdet’. “Af hensyn til politiets efterforskningsskridt bringer man ikke navn og foto af de pågældende personer”, lyder det officielt. Anonymiserede efterlysninger. Det lyder helt svensk.

Det bedste ved sociale medier er det manglende filter. Det er ganske enkelt umuligt, at holde noget skjult. Herunder lidt fra en opdatering på Facebook af en Peter Rasmussen.

“Nå så fik jeg det selv på første parket…var en af de første på stedet i går til det opgør på Østre Alle’, det var helt sindssygt. Der er simpelthen flere ting, der er totalt rystende… Der kommer politi først, men også sent. Jeg når og hjælpe en politimand med og binde en af de der strimler op, der afspærre, inden ambulancen kom. Den måtte så fjernes igen, for ambulancen kunne komme ind. Tro der er gået 10 min. På det tidspukt af døgnet er der i en alm. bil, hvis der er grønt lys 1 min fra stationen til stedet…politiet kom så dryssende lidt efter lidt.

… vi var et par stykker, der snakkede lidt til gutten, der lå helt ødelagt. Dette sker mens jeg løber lidt frem og tilbage. Først den 3-4 politibil begynder betjentene og koncentrere sig om gutten. Det gør de så rigtigt godt og ender faktisk med og være smurt ind i blod. Da jeg forlader stedet efter en time, er der ikke kommet en hundevogn til stede endnu.

Vi kunne alle på stedet fortælle hvad vej gerningsmændene løb, så der var dugfriske spor, der skete INTET….Følte faktisk, da jeg kørte, vi gik mere op i det end politiet. Episoden skete ved 18 tiden og igår kan jeg da konstatere, det offentlige får betalt deres pauser. Uden og lege efterretningsagent kan jeg da sige, hvis det er tempoet for politiet i den slags sager, så forstår jeg sku godt, de ikke fanger kulturberigerne i København og ja i dette tilfælde i Aalborg. I har gættet, i dette tilfælde var det også socialisternes venner. Jeg ser i hvertfald 3 somaliere løbe fra stedet og det samme gør en af mine lejere og han ser en del bedre end mig. Så den er god nok, Danmark er sku i fordærv, fordi nogle mennesker socialister/radigale er snot dumme…fortsat god dag.”

(Jesper Skovbo, knivdræbt d. 6. august 2017; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 00:11 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86048/trackback

36 Comments »

 1. Et ubeskrivelig had er opbygget. Både til politi og Islammerne.
  Begge dele er og bliver fjenden af folket.
  How for helvede. FjolseTinget er i beregnet.

  Kommentar by Sindsro — 7. august 2017 @ 00:43

 2. Er der i disse tilfælde tale om reelle bandeopgør, eller obfuskeret dominansdrab?

  Kommentar by Frimod — 7. august 2017 @ 03:01

 3. Politiet hjælper forbrydere, når de anonymiserer efterlysninger. Og svigter den myrdede og dennes efterladte.

  Kommentar by Liva — 7. august 2017 @ 07:30

 4. Der er aldrig kommet så mange fremmede til Danmark som under Lars Løkke Rasmussen. De borgelige er liges så store forbrydere som de venstreorienterede.

  Kommentar by Søren Andersen — 7. august 2017 @ 07:50

 5. Somaliere og palæstinensere = menneskeligt affald!

  Kommentar by 4760 — 7. august 2017 @ 07:58

 6. Hvis det passer, er det da ekstra sjovt at pressen har beskrevet den ene gerningsmand som en rockertype med lyst hår. Er der mon ting i denne sag, som pressen ikke vil fortælle os?

  Kommentar by na — 7. august 2017 @ 08:22

 7. Politiet i danmark er danmarks og danskerne fjende, og det har de altid været.

  Kommentar by Piphans — 7. august 2017 @ 09:27

 8. Det var da godt at politiet kunne oplyse gerningsmændenes alder, så har folk, til hjælp i opklaringsarbejdet, noget konkret at gå efter.

  Kommentar by Menig 442 — 7. august 2017 @ 09:27

 9. Endnu en dansker i Danmark dræbt af muslimer, som ikke burde være her.
  Tak kære plolitikere, i bringer os så meget godt.

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2017 @ 09:55

 10. Det er efterhånden åbenlyst at politiet bruger deres energi på at chikanere almindelige etniske danskere med cykellygtekontrol ol., mens etniggere kan rende rundt og skabe sig som de vil uden indblanding fra den tidligere ordensmagt. Et samfund i opløsning.

  Kommentar by Islambert — 7. august 2017 @ 09:57

 11. Den knivdræbte Jesper Skovbo var ven med 8 x Mohamed plus adskillige andre muslimer. https://www.facebook.com/jesper.skovbo.5/friends?pnref=lhc

  Kommentar by Træt — 7. august 2017 @ 10:15

 12. Selv i kriminelle miljøer er der en forbløffende ensidighed i drab i opgør mellem muslimer og danskere. En kill ratio på 20:1 minder faktisk om kolonikrige i det 19. århundrede. Og det er så ikke den eneste måde hvorpå man kommer til at tænke ‘kolonisering’ på. Men denne gang er vi ‘indianerne…’ Og de andre har fandme ikke et amerikansk eller australsk system i tankerne.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. august 2017 @ 10:18

 13. Politiet er kun til og inddrage penge med.
  Udstedelse af bøder og fartkontrol.
  De ved godt hvis de fanger nogle er de ude igen minutter efter. Lægger sag an og får erstatning. Alt imens at borgerne fotografer dem, lægger det op nettet, så betjentene kan findes privat. Og nu har de numre på til genkendelse. Så hvorfor skulle de.

  Kommentar by P — 7. august 2017 @ 11:20

 14. Politiet tør da ikke komme når de ved der er kulturberigere ude.

  Det samme med bandekonflikten. Hvor mange betjente er blevet ramt som min kære hustru retorisk spurgte den anden aften da jeg for 117 gang red afsted på min kæphest efter aftensmanden. Og den kære kvinde har jo ret – INGEN betjente er blevet ramt—- hvorfor?

  Kommentar by redneck — 7. august 2017 @ 11:22

 15. Luk DR og giv de 4 mia. årligt til en fond for ofrene for Islam.

  Kommentar by Sigwar — 7. august 2017 @ 12:21

 16. Den dræbte er ikke et “offer for islam” men nærmere en slave af sin egen rå, maskuline stupiditet. Ansigtstatoveringerne er da også tydelige tabermarkører. Det identitetssvage individ har altid haft brug for tydeligt at skilte med, hvem de er, og derfor er det blevet moderne blandt kriminelle udskud at stigmatisere sig selv med tatoveringer i ansigtet, når nu store synlige tatoveringer er blevet mainstream for selv gymnasieelever.

  Den afdødes handling bragte uskyldige menneskers liv i fare (Mor + barn) ved i høj fart at påkøre de senere gerningsmænd.

  http://ekstrabladet.dk/112/langt-uvenskab-bag-knivdrab-i-aalborg/6768125

  Kommentar by Mr. Write — 7. august 2017 @ 12:57

 17. Offeret har næste flere venner med muslimske navne. Det er karma at han blev dræbt, sorry, men når du holder høns med fjenden, så kan du forvente at dine egne venner ( muslimske) dolker dig i ryggen. Stol aldrig på en M

  Kommentar by Post nummer 8000 — 7. august 2017 @ 13:13

 18. Ham der Jesper som er blevet dræbt, er selv tidligere medlem af både WDC og Bandidos, han har ligeledes altid selv været en ekstrem voldsforbryder, karma indhentede han, dermed mener jeg ikke at han fortjente at dø, men han har flere gange selv sendt folk på intensiv, så de svævede mellem liv og død, og for ham var det ikke andet end en normal aften, som man samtidig kunne fortælle vennerne om!

  Kommentar by Aalborg-kendt — 7. august 2017 @ 21:30

 19. Offeret var tiltrukket af macho, tattoo og neger/musvin kulturen. Good ridance comes to all people. At han blev stukket ned af tre negere må havde været et klimax i hans livsstil. Jeg syntes dog alligevel det er sørgeligt. Offeret har sikkert familie, venner som holdte af ham og måske så på ham med andre øjne. Men udadtil med hans FB venner og udseende virker han som et bandemedlem.

  Kommentar by jrp — 7. august 2017 @ 21:57

 20. Måske folk skulle lade være med at udtale sig om noget de ikke ved en skid om!! Det er jo helt hjernedødt.

  Kommentar by 100% aalborg — 8. august 2017 @ 04:12

 21. Måske folk skulle lade være med at udtale sig om noget de ikke ved en skid om!!!

  Kommentar by 100% aalborg — 8. august 2017 @ 04:12

 22. Vedr. opdate om danskere:
  Der var da min. 1 udlænding med i knivopgøret ifølge vidnet, der udtaler sig på TV2:

  Det er tydeligt at se, at rockertypen går efter en bestemt person – en tynd, spinkel person af udenlandsk herkomst.

  Fra http://www.tv2nord.dk/artikel/oejenvidne-der-var-blod-overalt

  Kommentar by Hertz — 8. august 2017 @ 08:33

 23. Nogen af gerningsmandens tætteste venner var indvandrere, så slap nu af, vi deles allesammen om selvdestruktiviteten på bunden af samfundet!

  Kommentar by 9000neger — 8. august 2017 @ 13:11

 24. hov, offeret ikke gerningsmanden, beklager fejlen

  Kommentar by 9000neger — 8. august 2017 @ 13:11

 25. Jeg håber et eller andet sted det ikke var muslimer for så var det et ‘nederlag’ for danskere. Hvis det var danske rockertyper der nakkede en person jeg intet ved om men som jeg godt kunne forledes til at tro selv var voldelig, så har jeg ikke en hund i den kamp. Og jeg indrømmer at jeg ikke aner en sk*d om personerne i Aalborgs underverden.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. august 2017 @ 20:26

 26. Ok. Hvem siger at muslim har dræbt ham. Det kan ligeså godt være en dansker. Så må i skynde jer og slette posten fjolser. Jeg kender typer som jer, med masser af fordomme om andre mennesker. Typer som jer kommer sjældent ud jeres landsby, fordi det er for farligt, uha. Kender jer så godt. ☺ Bøsserøve der lider af socialangst. Hvad fanden sker der for jer. Så mange hadfyldte komentarer. Man skulle tænke at der er fucking aber bag tastatur. Og ja, i hader alt som er fremmed men thai fisse betaler i gerne for. Haha det forstår jeg godt. Danske kvinder gider jeg ikke for i er blevet så bøsset det sidste tyve år. Det må være mangel på testosteron siden hver anden dansk mænd har dildo i sin skab. Stram jer op, find jeres nosser og vær mænd, elsk verden og verden vil elske dig i stedet for at sidde bag computeren og sprede had. Kom ud og mød mennesker, det er sjovt og hyggeligt 😝 Ka’ i ha’ der godt.

  Kommentar by Kong Christian X — 8. august 2017 @ 22:27

 27. Facebook-referencen eksisterer ikke (længere). Der står følgende, når man klikker:
  “Denne side er ikke tilgængelig
  Linket, du har fulgt, kan være i stykker, eller siden kan være blevet fjernet”.
  Jeg har oplevet det adskillige gange. Er det Facebook, der censurerer?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 9. august 2017 @ 09:23

 28. Se nu for fanden at få lært at stave til negre, flertalsformen af neger, #19 (http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=neger).
  Een luder, flere ludere, alle luderne, såkaldt svag bøjning.
  En neger, flere negre, alle negrene, såkaldt stærk bøjning.
  Lad dem ikke tage vort sprog fra os. Verden er fuld af negre, sigøjnere og muhamedanere.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 9. august 2017 @ 09:32

 29. Kære fucking indavlet danske voldtægsforbrydere/pædofile… ligesom mange andre tilfælde, er det jeres egen indavlet snotunger der har begået dette drab, så kujoner som I er, så var det 3 mod én kujon

  Kommentar by Blommen — 9. august 2017 @ 14:40

 30. Så er alle 4 mistænkte anholdt og 2 har været i grundlovsforhør

  Og det er nødvendigt at understrege at “3 er PÆREDANSKE og den fjerde har udenlandske rødder”

  http://ekstrabladet.dk/112/yderligere-to-anholdt-for-aalborg-drab/6772455

  Pæredanske negre? Ser man de?

  Kommentar by redneck — 9. august 2017 @ 15:02

 31. Det bærer kun een vej nu; modstandskamp, selvtægt, borgerkrig. Kun sådan vil landet igen en dag være frit. Politikerne har fejlet og forrådt alt og alle, de må virkelig sove elendigt om natten.

  Kommentar by LarsB — 11. august 2017 @ 14:57

 32. Send de aber hjem hvor de hører hjemme, somalier er de værste 😈👺

  Kommentar by Tine Nielsen — 13. august 2017 @ 10:36

 33. man skal så sandelig ikke misforstå at Jew selv har lagt op til sammenstødet. andy, mo og moth var ikke efter ham uden grund.
  så sent som et par dage før har han angiveligt truet dem på livet.
  de slog ham ganske enkelt ihjel fordi de var bange for han ville få ram på dem først..

  Kommentar by Aalborg kendingen — 15. august 2017 @ 13:52

 34. Jeg ved hvem Andy og Moth er, men hvem er Mo? Og var der ikke 4 gerningsmænd?
  Jeg har personligt aldrig set Jesper som værende så farlig, at jeg følte mig tvunget til at slå ham ihjel… og både Andy og Moth er noget hårdere typer end jeg personligt er.

  Kommentar by Aalborg9000 — 18. august 2017 @ 18:12

 35. Der er vel ingen… som i INGEN, der bør slagtes ned… Og vel slet ikke 1 mod 4 ??
  Det er en syg verden vi lever i… Stakkels familie, venner og bekendte til dem allesammen… Jeg går i seng, og trækker dynen over hovedet !!!!

  Kommentar by Fatterdetikhelt — 30. august 2017 @ 12:15

 36. Kællingen fik som fortjent. Havde negerne ikke nakket ham, var han røget til anden side snart. Verdenen er et bedre sted uden Jew, den lille rotte.

  Kommentar by Haha — 21. august 2018 @ 07:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper